«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αλήθεια μην μου πείτε ότι η Χούντα συγκρίνετε με την (ΕΓΚΑΘΕΤΗ ΧΟΥΝΤΑ τΩν 300+1) που έχουμε εν έτη 2017;;;

Τρομάζω γιατί βλέπω την ενημέρωση στην φυλακή!

ΔΙΚΑΣΤΕΣ

Δεν ξέρω ποιος είναι ο κύριος Παναγιώτης Τζένος, αν είναι παραβάτης η όχι, αυτό που ξέρω είναι ότι το τονίζω κάθε ημέρα, ποιος θα δικάσει την δικαιοσύνη;;;

Το παράπτωμα δεν ανήκει στα εγκλήματα, εάν επαναλαμβάνω το έχει διαπράξει, αλλά στα πταίσματα, γιατί δεν κλήθηκε να καταθέσει και τον συνέλαβαν;;;

 Άρα έχουν ιδιωτική δικαιοσύνη, οι εγκάθετοι των 300+1!!!

Όχι εθνική!!!

Έχουμε δικαιοσύνη κατά παραγγελία των δυναστών δανειστών μας τοκογλύφων!!!

Γιατί σήμερα γίνονται όργια σκανδάλων, προδοσιών, και δεν ενεργοποιείτε το αυτεπάγγελτο??? Αυτόφωρο!!!

Έχουμε την δικαιοσύνη που δίκασε τον Κολοκοτρώνη, και ολους τους ήρωες μας διαχρονικά!!!

Έχουμε μια δικαιοσύνη, γεννημα θρέμμα των κοτζαμπάσηδων!!!

Η στρατιωτική ΧΟΥΝΤΑ μπροστά στην σημερινή δικαιοσυνη, είναι βρέφος!!!

Μόνο ο λαός μπορεί να δικάσει τους εγκάθετους δικαστές, εν αναμονή κύριοι δικαστές, θα έρθει και η σειρά σας!!!

 Τα ψεύτικα κλάματα των παρακάτω με κροκοδείλια δάκρυα δεν τα λαβαίνω υποψιν, διότι είναι τα ποιο βρόμικα, από βρόμικους πολιτικούς, λερωμένους μέχρι την ψυχή τους!

Όμως με  ενδιαφέρει και είμαι ολόψυχα μαζί του δια την συλληψη με χουντικό τρόπο, του δημοσιογράφου, από ένα καθεστώς και όχι από μια πολιτισμένη και δημοκρατική χώρα!!!

Μου θυμίζει τους δικαστές Άγγλους στην Κύπρο, η σημερινή δικαιοσύνη, που δίκαζε ότι πατριωτικό ανάσαινε, από την δικαιοσυνη του κατακτητή!!!

Φίλοι μου με ρωτούν, δεν φοβασαι, αφού γνωρίζεις τι δικαιοσύνη έχουμε;;;

Ναι φίλοι μου φοβαμαι διότι έχω γνωρίσει την δικαιοσύνη τους, όπως κάθε φυσιολογικός και νομοταγής  άνθρωπος, αλλά τους περιμένω, διότι το έχω βάλει σκοπό να γίνω ΗΡΩΑΣ.

Θέλω να πεθάνω όρθιος σαν ελεύθερος άνθρωπος!

ΑΝ τα παρακάτω με τα νέα στοιχεία είναι αλήθεια καλά του Έκαναν, Ίδωμεν;;;

Όσο για την δικαιοσυνη δεν αλλάζει τίποτα, είναι όπως σας την περιέγραψα παραπάνω!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Συνελήφθησαν μετά από μήνυση εις βάρος τους Κουρτάκης & Τζένος UPD parapolitika.jpg

«Παραπολιτικά»

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η μήνυση σχετίζεται με τη λίστα του ΚΕΕΛΠΝΟ που είχε δώσει ο υπουργός προ μηνών στην ΕΣΗΕΑ | ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Συντάκτης: 
efsyn.gr

Διαστάσεις λαμβάνει η κόντρα του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου και του Ομίλου «Παραπολιτικά». Το απόγευμα της Τρίτης συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου ο διευθυντής του Ομίλου Παναγιώτης Τζένος μετά από μήνυση που κατέθεσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων για απόπειρα κακουργηματικής εκβίασης. Ο Π.Τζένος συνελήφθη στα γραφεία του Ομίλου.

Η μήνυση που υποβλήθηκε αφορά και τον επικεφαλής του Ομίλου «Παραπολιτικά», Γιάννη Κουρτάκη που έγραψε στο Facebook:

«Όταν το παρακράτος Τσίπρα – Καμμένου μπούκαρε στα γραφεία της εφημερίδας, δεν ήμουν στο γραφείο μου. Επειδή δεν έχω απολύτως τίποτα να φοβηθώ θα προσέλθω οικειοθελώς στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση. Άλλωστε στις Δημοκρατίες κερδίζει πάντα η αλήθεια». 

Ωστόσο, την ανάρτηση Κουρτάκη διέψευσε ο Π. Καμμένος που με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter έκανε γνωστό πως συνελήφθη και ο Γ. Κουρτάκης και δεν προσήλθε οικειοθελώς.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η μήνυση σχετίζεται με τη λίστα του ΚΕΕΛΠΝΟ που είχε δώσει ο υπουργός προ μηνών στην ΕΣΗΕΑ. 

Οι ίδιες πηγές σημείωναν πως ο Π. Τζένος καταρχήν απείλησε τηλεφωνικά τον Π. Καμμένο και εν συνεχεία έστειλε δημοσιογράφο και φωτογράφο στην Ικαρία προκειμένου να φωτογραφήσουν και να βιντεοσκοπήσουν τα ανήλικα παιδιά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ακόμα μια πτυχή της υπόθεσης έχει να κάνει με τη ραδιοφωνική εκπομπή των Κουρτάκη-Τζένου που ισχυρίστηκαν πως ο 15χρονος γιος του υπουργού Εθνικής Άμυνας μετείχε στην «ομάδα Ρούπα».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο Π. Τζένος συνελήφθη στα γραφεία του Ομίλου.

Για «σκηνές που θυμίζουν την περίοδο της 7ετίας των Συνταγματαρχών» κάνει λόγο η ιστοσελίδα των Παραπολιτικών. 

Ο Π. Τζένος μετά τη σύλληψή του έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB: 

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σε ανακοίνωση που εξέδωσαν σημειώνουν:

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος υπέβαλε μήνυση κατά του Ιωάννη Κουρτάκη, Εκδότη-Διευθυντή της σαββατιάτικης εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», διαχειριστή της ιστοσελίδας – διαδικτυακής εφημερίδας «www.parapolitika.gr» και νομίμου εκπροσώπου και ιδιοκτήτη της αδειούχου εταιρείας του ραδιοφωνικού σταθμού «Παραπολιτικά FM 90,1» και του Παναγιώτη Τζένου, αρχισυντάκτη της σαββατιάτικης εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» και της ιστοσελίδας – διαδικτυακής εφημερίδας «www.parapolitika.gr» και διευθυντή προγράμματος του ραδιοφωνικού σταθμού «Παραπολιτικά FM 90,1» για συκοφαντική δυσφήμιση κατά συρροή και απόπειρα κακουργηματικής εκβίασης με αφορμή επιθέσεις στον Πάνο Καμμένο μέσω του ανήλικου παιδιού του από τον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά FM 90,1» για να αποσύρει κατηγορίες για την λίστα του ΚΕΕΛΠΝΟ με βάση την οποία ο Ιωάννης Κουρτάκης φέρεται να έλαβε το ποσόν των 843.000 ευρώ και ο Παναγιώτης Τζένος το ποσόν των 629.000 ευρώ.  

Οι αντιδράσεις των κομμάτων

Από το γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Οι συλλήψεις δημοσιογράφων από μια Κυβέρνηση που έχει δείξει την αποστροφή της στον πλουραλισμό και στην πολυφωνία εγείρει σοβαρά ερωτήματα.
Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι εχθρός της ελεύθερης και ανεξάρτητης δημοσιογραφίας και ενημέρωσης.
Η Νέα Δημοκρατία εμπιστεύεται απόλυτα την Ελληνική Δικαιοσύνη που είναι εκείνη που λαμβάνει τις τελικές αποφάσεις
».  

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, Δημήτρης Τσιόδρας, σχολιάζοντας την είδηση τόνισε: «Υποτίθεται ότι ζούμε στην ευρωπαϊκή Ελλάδα και όχι στην Τουρκία του Ερντογάν. Γιατί σκηνές σύλληψης διευθυντικού στελέχους εφημερίδας μόνο σε αυταρχικά καθεστώτα παραπέμπουν. Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δείχνουν για άλλη μια φορά το πώς αντιλαμβάνονται την ελευθεροτυπία».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης σχετικά με τις συλλήψεις των Κουρτάκη και Τζένου, δήλωσε: «Η σύλληψη διευθυντικών στελεχών της εφημερίδας «Παραπολιτικά» για δημοσίευμα που αφορούσε τον κ Καμμένο, αποτελεί αυταρχικό κατήφορο της Κυβέρνησης, που παραπέμπει σε μαύρες εποχές για τη Δημοκρατία».

…………………………………………………..

Συνελήφθη ο διευθυντής των «Παραπολιτικών» μετά από μήνυση του Καμμένου

Συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης ο διευθυντής της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Παναγιώτης Τζένος.

Έντονες είναι οι αντιδράσεις από κορυφαία στελέχη των κομμάτων της αντιπολίτευσης για την επ’αυτοφώρο σύλληψη του Παναγιώτη Τζένου. 

Σημειώνεται ότι το απόγευμα της Τρίτης ο διευθυντής της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Παναγιώτης Τζένος, κατόπιν μήνυσης του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, συνελήφθη. 

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα parapolitika.gr, «αστυνομικοί με πολιτικά συνοδευόμενοι από εισαγγελέα συνέλαβαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου τον Δ/ντη του Ομίλου Παραπολιτικά, Παναγιώτη Τζένο, μετά από μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος. Η μήνυση κατατέθηκε με αφορμή τις αποκαλύψεις της εφημερίδας για το ταξίδι που πραγματοποίησε ο κος Καμμένος στις Αυστριακές Άλπεις την περίοδο των εορτών».

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η ιστοσελίδα, μέσα και έξω από τα γραφεία των Παραπολιτικών βρίσκονταν περισσότεροι από δέκα αστυνομικοί.

Ο Παναγιώτης Τζένος οδηγείται στον Εισαγγελέα, προκειμένου να ακολουθηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο.  

Αντιδράσεις από τον πολιτικό κόσμο 

Άδωνις Γεωργιάδης (ανττιπρόεδρος ΝΔ)

Η κίνηση ενός εν ενέργεια υπουργού να ζητήσει τη σύλληψη δημοσιογράφου θυμίζει χούντα.Ολα τα δημόσια πρόσωπα ειμαστε υποχρεωμένοι να ακούμε την κριτική των δημοσιογράφων και σας το λεει κάποιος που έχει δεχθεί απίστευτη κριτική και μάλιστα πολλές φορές άδικη και συκοφαντική. Στο ονομα της ελεύθερης ενημέρωσης και της ελεύθερης δημοσιογραφίας ενώνω τη φωνή μου με τον κ .Τζένο

Ντόρα Μπακογιάννη (βουλευτής ΝΔ)

Οι συνεχείς παρεμβάσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στη λειτουργία των ΜΜΕ αποδεικνύουν την επιθετική της διάθεση απέναντι στον Τύπο και την προσπάθειά της να ελέγξει την ενημέρωση. Η σημερινή σύλληψη του διευθυντή της εφημερίδας «Παραπολιτικά» έρχεται σε συνέχεια μιας σειράς παρεμβάσεων στο χώρο του Τύπου, που περιλαμβάνουν στοχοποιήσεις μέσων ενημέρωσης και δημοσιογράφων, και αντισυνταγματικούς διαγωνισμούς, με μοναδικό στόχο τον εκφοβισμό των εργαζομένων και τον έλεγχο της πληροφόρησης.
Η ΝΔ δεν θα επιτρέψει να συνεχιστούν τέτοιες πρακτικές που βλάπτουν τη Δημοκρατία.

Μάκης Βορίδης (βουλευτής ΝΔ)

Ευτυχώς μέχρι στιγμής ο κ. Καμμένος για να συλλάβει τους πολιτικούς του αντιπαλους στέλνει την αστυνομία και όχι τη στρατονομία. Οψόμεθα όμως.

Λευτέρης Αυγενάκης (γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ)

Εκφράζω την βαθιά μου ανησυχία για τον κατήφορο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Η σημερινή απαράδεκτη αυτόφωρη σύλληψη του Διευθυντή της εφημερίδας “Παραπολιτικά” έρχεται σε συνέχεια μιας σειράς καθεστωτικών παρεμβάσεων στο χώρο των μέσων ενημέρωσης, η οποία περιλαμβάνει από αντισυνταγματικούς διαγωνισμούς – παρωδίες μέχρι στοχοποίηση συγκεκριμένων μη αρεστών στην κυβέρνηση δημοσιογράφων και μέσων ενημέρωσης. Οι πρακτικές αυτές είναι επικίνδυνες για τη Χώρα και τη Δημοκρατία και θα μας βρουν απέναντι.
Ως εδώ!

Γιάννης Κεφαλογιάννης (κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΝΔ)

Μετά την αποτυχημένη προσπάθεια φίμωσης των μέσων ενημέρωσης από τον επίδοξο “Υπουργό-Καναλάρχη”, κ. Παππά, τη σκυτάλη παίρνει ο πάντα-πρόθυμος Κυβερνητικός Εταίρος, κ. Καμμένος, ο οποίος προσπαθεί με άλλο τρόπο να πετύχει το ίδιο αποτέλεσμα. Θλιβερές, σπαδμωδικές κινήσεις απόγνωσης μιας καταρρέουσας Κυβέρνησης…

Ανδρέας Λοβέρδος (κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Δημ. Συμπαράταξης)

Σε συνέχεια της απαγόρευσης λήψης φωτογραφιών στη Μόρια έρχεται και η κινηματογραφική σύλληψη δημοσιογράφου, εν ώρα εργασίας , μετά από μήνυση του εταίρου του κ. Τσίπρα κ. Καμμένου. Με τις σταλινικές τους πράξεις τους ομολογούν ότι βρίσκονται σε πανικό. Τίποτα όμως πια δεν μπορεί να κρύψει την ανικανότητα τους που οδηγεί τη χώρα και τους πολίτες σε αδιέξοδο.

Γεράσιμος Γιακουμάτος (βουλευτής ΝΔ)

Είναι σαν να συλλαμβάνεις την ιδια τη Δημοκρατία. Η ενημέρωση είναι το βήμα του λαού. Αν γίνονται συλλήψεις, σημαίνει ότι η Δημοκρατία κάπου πάσχει.

Γιώργος Γεωργαντάς (βουλευτής ΝΔ)

Είναι πλέον συστηματικό από την πλευρά του κ. Καμμένου να καταθέτει μηνύσεις για αδικήματα προσβολής προσωπικότητος και εν συνεχεία να χρησιμοποιεί τη θέση που έχει στην κυβέρνηση για να κινητοποιεί τον διωκτικό μηχανισμό προκειμένου να συλλαμβάνονται δημοσιογράφοι. Προφανώς δεν αρκεί στον κ. Καμμένο η τακτική ποινική διαδικασία και θεωρεί ότι η Αστυνομία δεν έχει πιο σιβαρά πράγματα να κάνει από το να ασχολείται με τις αντιδικίες του με ΜΜΕ. Πρόκειται για πρωτοφανή περίπτωση καταχρήσεως εξουσίας.

Θεόδωρος Καράογλου (βουλευτής ΝΔ)

Πίστευα και εξακολουθώ να πιστεύω ότι η Δημοκρατία είναι πολύ βαθιά ριζωμένη στην Ελλάδα και δεν κινδυνεύει από τίποτα. Αυτό μέχρι πριν από λίγο καιρό… Γιατί μερικού μήνες πριν παρατηρούσα την προσπάθεια της Κυβέρνησης να περιορίσει την πολυφωνία, μειώνοντας σε τέσσερα μόνο τα τηλεοπτικά κανάλια. Τώρα πληροφορούμαι και το περιστατικό της σύλληψης επ’ αυτοφώρου του διευθυντή των Παραπολιτικών, Παναγιώτη Τζένου, λες και είναι ο μεγαλύτερος εγκληματίας. Θεωρώ ότι αυτό είναι ένα απαράδεκτο γεγονός που δείχνει σε όλο τον ελληνικό λαό την αντιδημοκρατική λογική που έχει η συγκεκριμένη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.. Το καταδικάζω απερίφραστα και απορώ για ποιο λόγο βρέθηκε Εισαγγελέας να δώσει τέτοιου είδους εντολή να συλληφθεί επ’ αυτοφώρω άνθρωπος των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, χωρίς μάλιστα να υπάρχει κανένας λόγος.Νομίζω ότι είναι μια απαράδεκτη αντιδημοκρατική ενέργεια που πρέπει άμεσα να καταδικαστεί από όλους και θα πρέπει άμεσα να αφεθεί ελεύθερος ο κος Τζένος

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος (βουλευτής Δημ. Συμπαράταξης)

Δυστυχώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει αλλεργία στην ανεξάρτητη δημοσιογραφία. Έχει συνηθίσει στην ελεγχόμενη ενημέρωση. Η προσπάθεια φίμωσης δεν θα περάσει

Γιάννης Μανιάτης (βουλευτής Δημ. Συμπαράταξης)

Οι εικόνες ντροπής στη Μόρια δεν αρκούν για να τους κάνουν να αισθανθούν ένοχοι να παραιτηθούν ή να μην κοιμούνται. Οι βόλτες τους όμως σε χειμερινά ευρωπαϊκά θέρετρα τους δίνουν τη δυνατότητα να συλλαμβάνουν δημοσιογράφους εν ώρα δουλειάς και να ασκούν πολιτικές εθνικολαικισμού και απίστευτης ψευτιάς. Δεν θα τους σώσουν ούτε οι μηνύσεις, ούτε ο πολιτικός τους πανικός. Καταρρέουν και το ξέρουν πολύ καλά. Δεν φοβίζουν πια κανέναν

Παύλος Χρηστίδης (εκπρόσωπος Τύπου ΠΑΣΟΚ)

Η σύλληψη διευθυντικών στελεχών της εφημερίδας Παραπολιτικα για δημοσίευμα που αφορούσε τον κ. Καμμένο, αποτελεί αυταρχικό κατήφορο της κυβέρνησης που παραπέμπει σε μαύρες εποχές για τη Δημοκρατία

Χάρης Θεοχάρης (ανεξάρτητος βουλευτής)

H κυβέρνηση το τελευταίο διάστημα έχει επιδοθεί σε ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι. “Όσοι δεν είναι μαζί μας, είναι απέναντί μας”. Επειδή όμως ο αυταρχισμός είναι πιο επικίνδυνος από την απληστία, την ανικανότητα ή την ιδεοληψία- χαρακτηριστικά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ- να ξέρουν ότι θα βρουν απέναντί τους κάθε δημοκρατικό πολίτη. Να ξέρουν επίσης πως- ιστορικά- όσοι μετέρχονται αυταρχισμού τα ίδια εργαλεία χρησιμοποιούνται εναντίον τους.
Η σύλληψη του Διευθυντή των Παραπολιτικών Π. Τζένου θυμίζει άλλες εποχές. Από την Αριστερά των αγώνων για την ελευθερία του Τύπου στην Αριστερά των συλλήψεων διευθυντών εφημερίδων.
Όλα τελικά είναι ένας ”Καμμένος” δρόμος…

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης (βουλευτής ΝΔ)

Πρωτοφανής πρακτική στα δημοκρατικά χρονικά η σύλληψη του διευθυντή ομίλου @parapolitika ,επειδή οι αποκαλύψεις έθιξαν τον “ιερό” συνεταίρο

Λεωνίδας Γρηγοράκος (ανεξάρτητος βουλευτής)

Ένας άνθρωπος ο οποίος δεν έχει αξίες, αυτός είναι ο κος Καμμένος. Ένας άνθρωπος που δεν πιστεύει και δεν σέβεται τη Δημοκρατία και ζητά από τη Δημοκρατία να τον προστατεύσει.

Γιάννης Κεφαλογιάννης (βουλευτής ΝΔ)

Με αφορμή τη σύλληψη του Διευθυντή του Ομίλου Παραπολιτικά κ. Παναγιώτη Τζένου, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: “Η σύλληψη του Παναγιώτη Τζένου, εν ώρα εργασίας, ύστερα από μήνυση που κατέθεσε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Παναγιώτης Καμμένος σχετικά με ρεπορτάζ της εφημερίδας Παραπολιτικά ξυπνά αρνητικές μνήμες από άλλες εποχές.Θυμίζει πρακτικές και εκφράζει νοοτροπίες που δεν συνάδουν με το δημοκρατικό πολίτευμα. Όποιος εκτίθεται στα κοινά γνωρίζει πολύ καλά ότι υπόκειται σε κριτική για τις πράξεις ή παραλείψεις του. Σε κάθε περίπτωση η Δικαιοσύνη πρέπει να χρησιμοποιείται ως το ύστατο καταφύγιο για την απονομή του δικαίου και όχι ως εργαλείο για να πληγεί η ελευθερία του τύπου.

Βασίλης Γιόγιακας (βουλευτής ΝΔ)

«Η σύλληψη του Παναγιώτη Τζένου είναι ο τελευταίος κρίκος μιας μακράς αλυσίδας αυταρχικών πρακτικών με ευθύνη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ο διαγωνισμός – παρωδία για τις τηλεοπτικές άδειες, ο αποκλεισμός της πρόσβασης δημοσιογράφων σε hotspots, η απαίτηση αστυνομικών να διαγραφούν φωτογραφίες από κινητό με την αυτοκινητοπομπή του Πρωθυπουργού, είναι αρκετά για να αποκαλύψουν στον πλέον δύσπιστο ότι η Κυβέρνηση οραματίζεται μια εκφυλισμένη δημοκρατία, όπου θεσμοί όπως τα ΜΜΕ και η Δικαιοσύνη λειτουργούν ως το μακρύ χέρι της. Οφείλουμε να καταδικάσουμε τέτοιες ενέργειες που το μόνο που προδίδουν είναι ο συναγωνισμός των κυβερνώντων για το ποιος θα αποδειχθεί καλύτερος μαθητής των κ.κ. Πούτιν και Ερντογάν.».

Δημήτρης Τσιόδρας (εκπρόσωπος Τύπου Ποταμιού)

Υποτίθεται ότι ζούμε στην ευρωπαϊκή Ελλάδα και όχι στην Τουρκία του Ερντογάν. Γιατί σκηνές σύλληψης διευθυντικού στελέχους εφημερίδας μόνο σε αυταρχικά καθεστώτα παραπέμπουν. Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δείχνουν για άλλη μια φορά το πώς αντιλαμβάνονται την ελευθεροτυπία.

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου (βουλευτής ΝΔ)

Μετά την αποτυχημένη προσπάθεια φίμωσης των μέσων ενημέρωσης από τον επίδοξο “Υπουργό-Καναλάρχη”, κ. Παππά, τη σκυτάλη παίρνει ο πάντα-πρόθυμος Κυβερνητικός Εταίρος, κ. Καμμένος, ο οποίος προσπαθεί με άλλο τρόπο να πετύχει το ίδιο αποτέλεσμα. Θλιβερές, σπαδμωδικές κινήσεις απόγνωσης μιας καταρρέουσας Κυβέρνησης…

http://www.thetoc.gr/politiki/article/sunelifthi-o-dieuthuntis-twn-parapolitikwn-meta-apo-minusi-tou-kammenou

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>