«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κ ΠΑΝΤΕΛΙΔΟΥ Η ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΤΡΟΜΗΤΗ ΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ

Μοιραστείτε το!

2 comments to Κ ΠΑΝΤΕΛΙΔΟΥ Η ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΤΡΟΜΗΤΗ ΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ

  • *******************************
    *******************************************************
    *
    *
    ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ………………… ! ! !
    *
    *
    300 BEST SCENES (greek subtitles)
    *
    *
    https://www.youtube.com/watch?v=rf52Zr3VsmY
    *
    *
    Δημοσιεύτηκε στις 19 Οκτ 2012
    *
    *
    https://iparea.files.wordpress.com/2016/12/ceb5cebbcebbceb1cf83-2015-cebdceb1cf85cf83.jpg?w=458&h=258

    *
    *
    Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι.
    *
    Σωκράτης, 469-399 π.Χ., Φιλόσοφος
    *
    *
    *
    Λόγοι περί Ελευθερίας
    *
    *
    https://iparea.files.wordpress.com/2011/02/nikipaioanaplarge.jpg?w=239

    *
    *
    «Η Ελλάς γεννά ακόμα Λεωνίδες και Θεμιστοκλείς»
    *
    *
    Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ
    *
    *
    Ἀναγνῶστα ἀγαπητέ, ὅποιος καὶ ἂν εἶσαι, σὲ παρακαλῶ, νὰ στοχασθῇς ἀρκετά,
    *
    πρῶτον μόνος σου τὴν ὑπόθεσιν,
    *
    καὶ ἔπειτα νὰ ἀναγνώσῃς τοῦτα τὰ ὑστερινὰ κατεβατὰ τοῦ πονήματός μου,
    *
    νὰ στοχασθῇς, λέγω, ὅτι τὸ πρᾶγμα εἶναι κοινόν,
    *
    ὅτι ἡ τιμή σου, ἡ εὐτυχία σου καὶ ἡ ζωή σου κρέμανται ἀπὸ τὸν ὀρθὸν στοχασμόν σου.
    *
    Πρόσεχε οὖν νὰ μὴν ἀπατηθῇς ἀπὸ ἱσχυρογνωμίαν σου
    *
    καὶ προδώσῃς εἰς χεῖρας ἐχθρῶν καὶ πατρίδα καὶ συγγενεῖς καὶ εὐτυχίαν καὶ τιμὴν καὶ ζωήν.
    *

    *
    Ἐν ἑνὶ λόγῳ, ἔδειξα τοῦ καθενὸς ποῦ εὑρίσκεται ἡ εὐτυχία του.
    *
    Ἄμποτες, λοιπόν, ὅλοι μας νὰ κινήσωμεν πρὸς ἀπάντησίν της,
    *
    καὶ νὰ ἀξιωθῶμεν ταχέως
    *
    νὰ δοξάσωμεν τὸ ὄνομα τῆς Ἑλλάδος, καὶ σκιρτίζοντες νὰ ἀλαλάξωμεν:
    *
    Ζήτω ἡ Ἐλευθερία τῶν Ἑλλήνων εἰς αἰῶνας αἰώνων!
    *
    Γένοιτο, γένοιτο!
    *
    *
    »Η ζωή του αληθούς πολίτου πρέπει τελειώνη ή δια την ελευθερίαν του ή με την ελευθερίαν του » .
    *
    *
    https://iparea.wordpress.com/2011/02/11/%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%bf%ce%b9-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%af-%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%85%ce%b8%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%b1%cf%82/

    *
    *
    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ……………………
    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !

    .
    .

  • ================================
    =================================================
    =
    .
    .
    ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ……………… ! ! !
    .
    .
    https://4.bp.blogspot.com/-jBKgG8jjUS8/WGo3-7ZxVFI/AAAAAAAAQb4/0O8UWaQaWsk7c3lMzv905Ay7mXvDxNfCwCLcB/s400/%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25BD%25CE%25B11.jpg

    .
    .
    https://3.bp.blogspot.com/-2hr6y-EyLi4/WGo3_Nh8cPI/AAAAAAAAQcE/g2cr0RAYLSwIv1IYj8qXl1RYOT0q5UVpgCEw/s400/%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25BD%25CE%25B14.jpg

    .
    .
    https://1.bp.blogspot.com/-UblIRIyG0UI/WGo3-y81VQI/AAAAAAAAQb8/cf-hc4R9hD4CCmRw4Zv8vMz7I2mf5NrtwCEw/s400/%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25BD%25CE%25B12.jpg

    .
    .
    ΕΙΝΑΙ 50 . 000. 000 ΜΕ ΤΙ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ; ; ;
    .
    Από τις περίοπου 27.000 διαταγές για απέλαση που έχουν εκδοθεί στην Ιταλία το 2015, λιγότερες από 5.000 διεκπεραιώθηκαν, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat.
    .
    .
    ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ……………………
    .
    .
    ΜΥΘΟΣ ! ! ! ΜΥΘΟΣ ! ! ! ΜΥΘΟΣ ! ! !
    .
    .
    ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ… ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ…. ΔΟΘΗΚΕ ΟΔΗΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ…!!

    31 / 12 / 2016

    http://www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4xNTAuMC40L3B0d2VibC9maWxlcy8xLzIwMTYvMTIvMzEvaW1hZ2VoYW5kbGVyLmFzaHguanBn&t=0&w=820&h=457&a=Center

    .
    .
    Σε δισέλιδη οδηγία του χθες προς τα αστυνομικά τμήματα όλης της χώρας, ο αρχηγός της αστυνομίας Φράνκο Γκαμπριέλι διέταξε να ενταθούν οι προσπάθειες εντοπισμού και απέλασης μεταναστών
    .
    .
    Η Ιταλία θα απελάσει περισσότερους μετανάστες που δεν έχουν δικαίωμα να μείνουν στη χώρα και θα ανοίξει νέα κέντρα κράτησης για όσους βρίσκονται στη διαδικασία απέλασης, σύμφωνα με μια γραπτή οδηγία και μια πηγή υπουργείου.
    .
    Σε δισέλιδη οδηγία του χθες προς τα αστυνομικά τμήματα όλης της χώρας, ο αρχηγός της αστυνομίας Φράνκο Γκαμπριέλι διέταξε να ενταθούν οι προσπάθειες εντοπισμού και απέλασης μεταναστών, μία εβδομάδα αφότου ο Άνις Άμρι, ο οποίος επιτέθηκε στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου, σκοτώθηκε από δυνάμεις ασφαλείας κοντά στο Μιλάνο.
    .
    Η οδηγία, την οποία είδε το πρακτορείο Reuters, αναφέρει ότι η αστυνομία θα πρέπει να προχωρήσει σε “έκτακτη δράση” ενώπιον της “αυξανόμενης μεταναστευτικής πίεσης σε ένα διεθνές περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από αστάθεια και απειλές” για “να ελέγξει και να απομακρύνει παράτυπους ξένους”.
    .
    Ο υπουργός Εσωτερικών Μάρκο Μινίτι σκοπεύει να εγκαινιάσει αρκετά νέα κέντρα κράτησης για όσους πρόκειται να απελαθούν, είπε πηγή του υπουργείου, μετά από επανειλημμένες αιτιάσεις των εταίρων του στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
    .
    Η σκληρότερη στάση απέναντι στο μεταναστευτικό, την οποία αρκετές ιταλικές εφημερίδες δημοσίευσαν ως πρωτοσέλιδο σήμερα, είναι η πρώτη μεγάλη αλλαγή πολιτικής που έχει γίνει από την κυβέρνηση του πρωθυπουργού Πάολο Τζεντιλόνι από την ανάληψη της εξουσίας στα μέσα του μήνα, και ακολουθεί σε μια χρονιά-ρεκόρ για τις αφίξεις των μεταναστών δια θαλασσης. Ακολουθεί επίσης και την επίθεση του Άμρι με φορτηγό στο Βερολίνο κατά την οποία σκοτώθηκαν 12 άτομα, μεταξύ των οποίων και μία ιταλίδα.
    .
    Ο τυνήσιος Άμρι έφτασε στην Ιταλία με πλοίο το 2011. Η Ιταλία προσπάθησε αργότερα να τον απελάσει πίσω στην Τυνησία, χωρίς επιτυχία. Το 2015 αφέθηκε ελεύθερος από το κέντρο κράτησης που ήταν και διατάχθηκε να εγκαταλείψει τη χώρα.
    .
    Ο προκάτοχος του Τζεντιλόνι, Ματέο Ρέντσι, είχε συμφωνήσει στην ίδρυση “hotspots” όπου θα γινόταν η ταυτοποίηση και λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων μεταναστών που φθάνουν στις ιταλικές ακτές, αλλά αρνήθηκε να οικοδομήσει μεγάλα κέντρα κράτησης για μετανάστες που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις να αναγνωριστούν ως πρόσφυγες.
    .
    Προς το παρόν λειτουργούν μόνο τέσσερα κέντρα για μετανάστες που βρίσκονται υπό απέλαση, με περίπου 360 κλίνες. Το υπουργείο Εσωτερικών σκοπεύει να ανοίξει περίπου 16 επιπλέον κέντρα, με τουλάχιστον 1.000 θέσεις παραπάνω, είπε η πηγή. Όμως αυτό θα εξυπηρετήσει ένα κλάσμα μόνο του συνολικού αριθμού παράτυπων μεταναστών που υπολογίζεται ότι ζουν στην Ιταλία.
    .
    Από τις περίοπου 27.000 διαταγές για απέλαση που έχουν εκδοθεί στην Ιταλία το 2015, λιγότερες από 5.000 διεκπεραιώθηκαν, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat.
    .
    Η γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ έχει επίσης απευθύνει έκκληση για μεγαλύτερες προσπάθειες να απελαθούν όσοι δεν δικαιούνται την διεθνή προστασία ως πρόσφυγες, αλλά η διαδικασία είναι αργή και ακριβή, και απαιτεί διμερείς συμφωνίες με τις χώρες προέλευσης. Προς το παρόν, η Ιταλία έχει διμερείς συμφωνίες με λίγες μόνο χώρες της Αφρικής.

    .
    .
    protothema.gr

    .
    http://www.stoxos.gr/2016/12/blog-post_7408.html

    .
    .
    ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

    .
    .
    Αυξάνονται οι απελάσεις μεταναστών στην Ιταλία .

    .
    .
    http://www.enikos.gr/images/resized/590_4617a5bd5f8bd7cab9bcfb0af5084404.jpg

    .
    .
    Αυξάνονται οι απελάσεις μεταναστών στην Ιταλία, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων ασφαλείας για την πρόληψη τυχόν τρομοκρατικών επιθέσεων.
    .
    Με ειδική οδηγία του, ο διευθυντής της ιταλικής αστυνομίας Φράνκο Γκαμπριέλι, ζήτησε την εντατικοποίηση των ελέγχων και την αύξηση των απελάσεων.
    .
    Ο Γκαμπριέλι αναφέρεται με έμφαση, επίσης, στην ανάγκη να καταβληθούν όλες οι αναγκαίες προσπάθειες για τον αποτελεσματικό έλεγχο όλης της ιταλικής επικράτειας. Παράλληλα, η αστυνομία, οι καραμπινιέροι και άνδρες και γυναίκες του ιταλικού στρατού θα βρίσκονται απόψε σε όλα τα κεντρικά και τουριστικά σημεία των πόλεων της χώρας, για να αποτραπεί οποιαδήποτε επικίνδυνη κίνηση μελών της ισλαμιστικών τρομοκρατικών οργανώσεων.
    .
    Είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα της Ρώμης, στην οποία έχουν υιοθετηθεί μέτρα ασφαλείας χωρίς προηγούμενο. Ομάδες δυτών των καραμπινιέρων, τις ώρες αυτές ελέγχουν ακόμη και τον ποταμό Τίβερη. Επίλεκτοι σκοπευτές έχουν τοποθετηθεί σε στέγες κτιρίων γύρω από το Βατικανό, το Κολοσσαίο, το αρχαίο ρωμαϊκό στάδιο του Τσίρκο Μάσιμο, όπου οι κάτοικοι της Αιώνιας Πόλης θα γιορτάσουν την έλευση του 2017.
    .
    Τις τελευταίες ώρες, προστέθηκαν άλλοι χίλιοι αστυνομικοί, καραμπινιέροι και άνδρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, οι οποίοι, με στολή αλλά και με πολιτικά, θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να κυλήσουν όλα ήσυχα και ομαλά. Σε πολλές ιταλικές πόλεις, όπως την Μπολόνια, για τον αποτελεσματικότερο έλεγχο της κατάστασης οι ιταλικές αρχές αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν και μικρά, μη επανδρωμένα αεροσκάφη με κάμερες (τα γνωστά drones).
    .
    Στο Μιλάνο, τέλος, τα μέλη της αστυνομίας θα διαθέτουν, απόψε, κινητά τηλέφωνα υπερπροηγμένης τεχνολογίας, με τα οποία θα έχουν τη δυνατότητα να στέλνουν, απευθείας στο επιχειρησιακό κέντρο της πόλης, φωτογραφίες και εικόνες ατόμων που μπορεί να θεωρηθούν ύποπτα.
    .
    .
    http://www.unpolitical.gr/
    .
    .
    ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ……………………. ; ; ; ;
    .
    .
    ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ !
    .
    .
    ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕΘΑ ! ΑΠΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΑΠΑΘΕΙΑ ………………….. ! ! !
    .
    .
    ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ………………………..
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>