«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Όταν ο Εισαγγελέας παραδέχεται την Ανικανότητα του

Οι περισπούδαστοι καθεστωτικοί «κύριοι» και τα δουλάκια …

Όλοι έχουμε ακούσει πολλές φορές για κάποιο «αόρατο σύστημα» «κρυφό», «δόλιο» και «σκοτεινό», που σκοπό έχει τον αφανισμό του Ανθρώπου …

Είναι όμως έτσι τα πράγματα ή υπάρχει μια τάση υπερβολής και λαϊκισμού σε όλα αυτά … ;;;

Λοιπόν, το «σύστημα” είμαστε όλοι , δηλαδή είσαι και εσύ … !!!

Χωρίς και την δική σου συναίνεση και αλλαγή, ούτε και αυτό ποτέ πρόκειται να αλλάξει … !!!

Για να μπορέσει όμως ένα σύστημα να είναι  υγιές, θα πρέπει πρώτα να καθορίσουμε το τι φταίει και αυτό αντί να υπηρετεί τους Πολίτες, να μετατρέπεται σε ένα άρμα αφανισμού των Πολιτών …

Συνήθως το πραγματικό  πρόβλημα είναι η άγνοια που σε συνδυασμό με την σιωπή, δίνει την δυνατότητα σε κάποιους να μετατρέπουν το σύστημα σε καθεστώς …

Ο «Κανόνας» είναι ότι πάντοτε πληρώνουμε την αγνωσία μας και όλοι μαζί πληρώνουμε την αγνωσία του συνόλου.

Οι «περισπούδαστοι» υπηρέτες του καθεστωτικού συστήματος, έχουν την γνώση, που δυστυχώς ΔΕΝ έχει ο απλός Πολίτης διότι επιμελώς του αποκρύπτεται, γνώση που τους επιτρέπει να εξουσιάζουν τους τελευταίους. Με τον χρόνο οι  «περισπούδαστοι» υπηρέτες του καθεστωτικού συστήματος, αποκτούν την πλασματική υπεροπτική άποψη της «αυθεντίας» και του ότι τελικά υπάρχουν δυο ειδών άνθρωποι … Οι ολίγοι του σιναφιού τους που είναι οι «εκλεκτοί» και είναι στο απυρόβλητο, διότι υπηρετώντας το καθεστώς χαίρουν την προστασία του, ενώ από την άλλη μεριά υπάρχουν για αυτούς οι «Πολίτες δευτέρας διαλογής» που είναι σχεδόν το σύνολο, οι εξουσιαζόμενοι και εκμεταλλευόμενοι από αυτούς.

Όμως στην πραγματικότητα όλοι οι Πολίτες είναι ίσοι και ΔΕΝ υπάρχουν «Εκλεκτοί» και «Πολίτες δευτέρας διαλογής» … Η διαφορά είναι μόνον όσο αναφορά το επίπεδο γνώσης.

Πρόσφατα λοιπόν, ένας τέτοιος αυτοαποκαλούμενος «εκλεκτός» ο αντιεισαγγελέας του πρωτοδικείου κ. Στέφανος Κ. Μπαξεβάνης (ο οποίος έχει συλληφθεί από φωτογραφικούς φακούς να μουντζώνει στα γήπεδα), θεωρώντας τους Πολίτες που θεσμικά προσφεύγουν σε αυτόν για το Δίκαιο τους, ως «Πολίτες δευτέρας διαλογής», ενώ του καταθέσαν μήνυση την 25.11.2016 (ΑΒΜ Β2016/2612):

Μήνυση κατά των «συστημικών τραπεζών» by Den on Scribd

– με περιεχόμενο  επί της ουσίας όμοιο με αυτό που οδήγησε στην αμετάκλητη απόφαση Νο. 2343/2016:

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΕΛΕΣΕΙΔΙΚΙΑΣ 2343 2016 by Den on Scribd

για μείζον τετελεσμένο και συντελούμενο Εθνικό Έγκλημα και πιο συγκεκριμένα για την υπεξαίρεση των τουλάχιστον 233 Δις ευρώ δημοσίου χρήματος από τις τράπεζες με την ύποπτη ανοχή των αρμοδίων ελεγκτικών τους αρχών, που είχε ως επακόλουθο την καταστροφή τόσο της ιδιωτικής περιουσίας των Πολιτών όσο και της Εθνικής μας οικονομίας, δηλαδή μια μήνυση με καταγγελία τέλεσης πληθώρας αυτεπαγγέλτως διωκόμενων κακουργημάτων, που διέλαβε σαφές και ορισμένο ιστορικό με πλήρη αποδεικτική τεκμηρίωση, εκείνος την απέρριψε με την υπ’ αριθμόν Β77/2016 απορριπτική Διάταξή του:

ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΜΗΝΥΣΗΣ ΑΒΜ Β20162612 25-11-2016 by Den on Scribd

σε χρόνο ρεκόρ και με περιεχόμενο σαφώς παντελώς άσχετο με όσα αληθή καταγγέλλονται στη μήνυση, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε εκ του κειμένου του δικογράφου της μήνυσης, νομίζοντας ότι απευθύνεται σε «ηλίθιους», που τρώνε «κουτόχορτο» και ποτέ δεν θα τολμούσαν να αμφισβητήσουν την άποψη ενός «εκλεκτού»

Όμως για κακή του τύχη δεν απευθύνονταν σε ηλιθίους που τρώνε «κουτόχορτο» και ποτέ δεν θα τολμούσαν να αμφισβητήσουν την άποψη ενός «εκλεκτού», αλλά σε Πολίτες με γνώση, που πρωτίστως σέβονται τον εαυτό τους και επιζητούν το Δίκαιο…

Οι Πολίτες λοιπόν αυτοί όχι μόνον δεν αμφισβήτησαν τον «εκλεκτό», αλλά φρόντισαν να ανοίξουν ξανά την Δικογραφία μέσω άλλων εισαγγελέων, όπως της κας Εισαγγελέως Διαφθοράς του Αρείου Πάγου (με τις καταθέσεις δικογράφων με αρ. πρωτοκόλλου 2526/12.12.2016 & 2605/20.12.2016) και μιας ακόμη Εισαγγελέως Πρωτοδικών (ΑΒΜ Δ 2016/2138) και η ανάκριση προχωρά κανονικά.

           

Μάλιστα οι συμμετέχοντες στην μήνυση αυτή στράφηκαν με αναφορά κατά του Αντιεισαγγελέα Πρωτοδικείου Αθηνών κ. Στέφανου Κ. Μπαξεβάνη, υπηρετούντος στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών,  για τουλάχιστον Κατάχρηση Εξουσίας με την υπ. Αριθμό πρωτοκόλλου 457/20.12.2016 και η οποία κατατέθηκε στο ανώτερο ελεγκτικό όργανο των Δικαστικών και Εισαγγελικών λειτουργών στον Άρειο Πάγο, δηλαδή την επιθεώρηση Δικαστηρίων.

ΔΕΝ ΑΝΑΦΟΡΑ Public by Den on Scribd

Σύμφωνα με την αναφορά αυτή, ο Αντιεισαγγελέας Πρωτοδικείου Αθηνών κ. Στέφανος Κ. Μπαξεβάνης ΔΕΝ είναι σε θέση να κρίνει ορθά και κανονικά και αντί να ασκεί το λειτούργημα του, θα πρέπει να μείνει σπίτι του. Γιατί διαφορετικά, με την «κρίση» που «διαθέτει», αποτελεί Δημόσιο και Εθνικό κίνδυνο.

Αφού επί της ουσίας παραδέχεται ότι Δ.ΕΝ. μπορεί να επιληφθεί κρίσεως … !!!

https://den.com.gr/anikanotita-dikasti/

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

2 comments to Όταν ο Εισαγγελέας παραδέχεται την Ανικανότητα του

  • ================
    ============================
    =
    O αετός στο… κοτέτσι
    http://2.bp.blogspot.com/-nP1pAtCcByQ/UHVJoMI6NLI/AAAAAAAAESc/d6_frN6LjCg/s200/Best_Eagle.jpg

    .
    Μια άνοιξη ένας αγρότης διασκέδαζε καθημερινά μ’ ένα ζευγάρι αετών που τους έβλεπε να πετούν, να ανεβαίνουν και να κατεβαίνουν κοντά στο κτήμα του.

    Όταν μετά από μερικές μέρες τους έχασε, πήγε στον τόπο όπου είχε εντοπίσει ότι

    κατέβαιναν, για να δει τι υπήρχε εκεί, βρήκε μια εγκαταλειμμένη
    φωλιά μ’ ένα αυγό μέσα. Πήρε το αυγό, το πήγε στο κοτέτσι και το έβαλε μαζί με τα αυγά μιας κότας, με την ελπίδα να το κλωσήσει εκείνη, να γεννηθεί το αετόπουλο, να μεγαλώσει και να πετάξει.

    Σε δύο βδομάδες το αυγό άνοιξε και ένα υγιέστατο αετόπουλο γεννήθηκε. Ζώντας ανάμεσα στα κοτόπουλα, άρχισε σιγά σιγά να μαθαίνει και να συνηθίζει τους τρόπους τους και να θρέφεται με το καλαμπόκι που ο αγρότης τα τάιζε. Ξαφνικά ένα ηλιόλουστο πρωινό βλέπει από πάνω του πουλιά να πετάνε. ‘Τι θαυμάσιο είναι να πετάς έτσι! Θα ήθελα πολύ να μπορέσω να πετάξω κι εγώ’ σκέφτηκε.

    Μόλις είπε την ιδέα του στα κοτόπουλα, εκείνα γέλασαν και του απάντησαν: ‘Τι ηλίθια ιδέα! Εσύ είσαι κοτόπουλο. Τα κοτόπουλα δεν πετούν! . Ποτέ δε θα μπορέσεις να πετάξεις,! ό,τι κι αν κάνεις’. Η μητέρα του φοβισμένη του είπε: ‘Αν προσπαθήσεις να πετάξεις, θα πέσεις πάνω στα σύρματα του κοτετσιού και θα σπάσεις τα φτερά σου’. Ο κόκκορας πατέρας του συμπλήρωσε με το λογικό επιχείρημα: ‘Ακόμα κι αν πετάξεις, θα είναι πολύ δύσκολο να βρεις τροφή, θα πεινάσεις και θα πεθάνεις’.
    https://antikleidi.files.wordpress.com/2012/01/flying-eagle_t5129.jpg?w=225&h=150

    Όλα τα κοτόπουλα συμφώνησαν ότι το μικρό αετόπουλο δεν έπρεπε να προσπαθήσει να πετάξει. ‘Είναι ονειρεμένα να πετάς ψηλά όπως τα πουλιά’ έλεγε και ξαναέλεγε στον εαυτό του. ‘Επιθυμώ τόσο πολύ να το καταφέρω’. Κοίταζε και ξανακοίταζε τα πουλιά που πετούσαν στον αέρα και άρχισε να μελαγχολεί. Αλλά ποτέ δεν προσπάθησε. Πίστεψε τα κοτόπουλα. Όσο οι μέρες περνούσαν, το αετόπουλο όλο και λιγότερο μίλαγε για το πέταγμα. Δεν μπορούσε όμως να βγάλει από την καρδιά του τη μεγάλη του επιθυμία να πετάξει. Η θλίψη κι ο καημός του άρχισαν σιγά σιγά να κατασπαράζουν το σώμα του. Η τροφή και η επιθυμία για ζωή έχασαν κάθε νόημα για εκείνο.

    Πέρναγε όλο και περισσότερες ώρες μόνο του, συχνά μέσα στο πέτρινο κοτέτσι. Κάποια μέρα ο αγρότης παρατήρησε ότι έλειπε από την αυλή του κοτετσιού. Πίστεψε ότι το αετόπουλο μεγάλωσε και πέταξε, αλλά! πήγε να το επαληθεύσει. Το κοτέτσι ήταν σκοτεινό, αλλά όταν άναψε το φως, μέσα σε μια γωνία είδε ένα σωρό από μαύρα φτερά. Τα σήκωσε και ήταν το αετόπουλο. Είχε πεθάνει από τη θλίψη του.”
    .
    .
    http://2.bp.blogspot.com/-ri4S9Y5Lm1I/UHVK_WgOs4I/AAAAAAAAESk/cEehmpHqTbk/s320/%25CE%25B4%25CE%25B5%25CE%25BD+%25CE%25B8%25CE%25B1+%25CE%25BA%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AD%25CF%2581%25CE%25B5%25CE%25B9%25CF%2582+%25CF%2584%25CE%25AF%25CF%2580%25CE%25BF%25CF%2584%25CE%25B1+%25CF%2580%25CE%25B1%25CE%25B9%25CE%25B4%25CE%25AF+%25CE%25BC%25CE%25BF%25CF%2585.jpg

    .
    .__

    Το δίδαγμα της ιστορίας λοιπόν είναι να μην πάψει ποτέ κανείς να πιστεύει ότι είναι αετόπουλο και ότι μπορεί να ανοίξει τα φτερά του και να πετάξει. Το να βρει κανείς τους δρόμους της ζωής δεν είναι ποτέ ζήτημα γνώσης και συμβουλών, αλλά η ανακάλυψη της ίδιας της ψυχής μας.Και αυτό μόνο ο εαυτός μας μπορεί να το επιτύχει.

    Πολλοί από εμάς αν κάνουμε την εσωτερική αναζήτηση μας, θα συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε αετόπουλα που ζούμε σε κοτέτσι, και ψάχνοντας γύρω μας για κοτόπουλα, θα δούμε πολλά. Στο χέρι μας είναι να ανακαλύψουμε λύσεις και τρόπους να πετάξουμε μακριά από το δικό μας κοτέτσι.

    Πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να δοκιμάσουμε. Αν δοκιμάσουμε, θα πετύχουμε κάτι. Κι αν πετύχουμε, θα πιστέψουμε στον εαυτό μας. Κανείς δεν γεννιέται με πίστη, με τσαγανό, με κουράγιο και όνειρα. Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της ίδιας της ζωής μας. Αρκεί να ζούμε το ταξίδι της μαθησιακά. Να μαθαίνουμε και να βελτιωνόμαστε συνεχώς από τις εμπειρίες μας, τα λάθη, τις αποτυχίες, τις επιτυχίες, τις δικές μας και των άλλων. Να παρατηρούμε και να καταλαβαίνουμε το περιβάλλον μας. Να εντοπίζουμε τους περιορισμούς, τις ευκαιρίες, και τις απειλές που υπάρχουν μέσα σε αυτό.

    Αποσπάσματα από το βιβλίο του Μπουραντά ‘Ολα σου τα μαθα μα ξέχασα μια λέξη’

    Πηγή

    Διαβάστε:

    Συνειδητοποίηση. Χόρχε Μπουκάι

    Η κομψή καμήλα. Του Ευγένιου Τριβιζά

    alttherapy
    Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012

    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/10/o_26.html#ixzz4TkeMh3QQ
    .
    .
    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .
    .

  • ===================================
    ============================================
    =
    .
    .
    Έτσι γεννιέσαι Έλληνας
    .
    .
    http://4.bp.blogspot.com/-pQvK1VaJSkg/TcLl1MKPdNI/AAAAAAAAIOQ/RI_mXyQocXA/s320/bird%2Bout%2Bof%2Bits%2Bcage.jpg
    .
    .
    Μου πήρες την ελπίδα, σε ευχαριστώ, γιατί ταυτόχρονα μού πήρες και τον φόβο.
    .
    Καταπάτησες τα όρια της προσωπικής μου πατρίδας, σε ευχαριστώ,
    .
    γιατί ταυτόχρονα έσπασες τις αλυσίδες που κρατούσαν στο μπουντρούμι της Κοινωνικής Ηθικής
    .
    την Ελευθερία μου,
    .
    ανόητε Κρατούντα.
    .
    Ήρθε η ώρα να σε ευχαριστήσω που μου τα στέρησες όλα και κατανόησα μετά από πολλά χρόνια τα λόγια του Έλληνα Καζαντζάκη.
    .
    Έχοντας την Ελπίδα ότι ό,τι έχεις θα ανδρωθεί και αν δεν έχεις θα το αποκτήσεις, γεννιέται ασυνείδητα ο φόβος της απώλειάς τους.
    .
    Παράλληλα με αυτόν και ο φόβος να αντιδράσεις σε όποιον τα απειλεί.
    .
    Η ελπίδα σε κάνει να οπισθοχωρείς όταν δέχεσαι επιθέσεις παντός τύπου.
    .
    Και ήρθες, εσύ Κρατούντα, και τα πήρες όλα με τη μία θεωρώντας ότι ο φόβος θα είναι ο ίδιος με αυτόν που με διακατείχε τόσα χρόνια.
    .
    Ότι θα κλειστώ και πάλι στο καβούκι μου λέγοντας :
    .
    «Αύριο ξημερώνει άλλη μέρα».
    .
    Ξημέρωσε όμως η άλλη μέρα.
    .
    Και είμαι εδώ με τις τσέπες της ψυχής μου τρύπιες και την οργή του Άδικου να έχει περάσει σε άλλο επίπεδο.
    .
    Στο επίπεδο της ανέλπιδης μάχης.
    .
    .
    Τώρα πια, μικρόνοε Κρατούντα, δεν έχω τίποτε άλλο να χάσω.
    .
    .
    Ό,τι με έκανε να νιώθω περήφανος το έχεις κάνει ψίχουλο να ταΐσεις τις κότες της πολιτικής σου αυλής και τους ξεφτιλισμένους πουλημένους τεμπέληδες της δημόσιας στρατιάς σου.
    .
    Δεν υπάρχουν μέσα μου πλέον αμυντικά κύτταρα να σταθούν στρατιώτες στις επόμενες επιθέσεις σου.
    .
    Δεν υπάρχει ούτε μία πέτρα όρθια στο κάστρο της ηθικής του συνόλου που είχα φτιάξει να προστατεύω αναμνήσεις και «πρέπει».
    .
    Και όλα αυτά, ηλίθιε Κρατούντα, τα κατάφερες από μόνος σου.
    .
    Δεν θα πέσουν απειλές σε αυτόν τον πόλεμο που μου κήρυξες άνευ λόγου.
    .
    Ούτε καν υποχθόνιες ματιές χολιγουντιανού τύπου.
    .
    .
    .
    Δεν θα υπάρξει ούτε μία διαπραγμάτευση μεταξύ μας.

    .
    .
    .
    Και ναι, αν ο Έλληνας Καζαντζάκης εννοούσε ότι μόνο νεκρός είσαι Ελεύθερος, τότε κατανοώ απόλυτα τι σημαίνει ζωντανός χωρίς Ελπίδα.
    .
    .
    .
    Κατανοώ την έννοια του ανέλπιδου χωρίς Πατρίδα.
    .
    .
    .
    Ανθέλληνα Κρατούντα,
    .
    μέσα στην υπεροψία της ψηφοΛογικής δημοκρατίας σου
    .
    δεν υπολόγισες ότι σκοτώνοντας τον Φόβο για την διατήρηση της Ελπίδας,
    .
    .
    .
    γεννάς έναν Ελεύθερο.
    .
    .
    .
    Δηλαδή, έναν Έλληνα.
    .
    .
    .
    Simple Man
    .
    http://simplemangreek.blogspot.gr/2011/05/blog-post.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+simpleman6+(simple+man)
    .
    .
    ΟΣΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
    .
    ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ……………….. !
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>