«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για Σχεδιο Καλλεργη
Το σχέδιο είναι παλιό. Είναι το σχέδιο ανάμιξης των πληθυσμών της Ευρώπης. Είναι το γνωστό σχέδιο COUDENHOVEN-KALERGI, το οποίο ενεργοποίησε τώρα η ηγεσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης-Δικτατορίας.

Λόγω της αντιδράσεως των Λαών της Ευρώπης, οι οποίοι έχτισαν-ύψωσαν φράκτες και τείχη κατά μήκος των συνόρων αυτών, η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ και μαφίας, απεφάσισε προσωρινά να θέσει το σχέδιο αυτό εις εφαρμογήν εις βάρος της Ελλάδος και του Ελληνισμού.
Βρήκανε ευάλωτους, άπειρους, αφελείς, επιπόλαιους, και ανόητους πολιτικούς εδώ, πολιτικούς Διεθνιστές και Εθνομηδενιστές, πολιτικούς του «ότι πούνε οι ξένοι», πολιτικούς δούλους του ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΣΟΡΟΣ, και είπανε ΜΟΝΟ για την Ελλάδα να εφαρμόσουν το σχέδιο, και ύστερα για την Ευρώπη.
Οι Ευρωπαίοι Σιωνιστές πολιτικοί, στέλνουν πίσω στην Ελλάδα, τη χώρα πρώτης υποδοχής, τους λαθρομετανάστες, σύμφωνα με τη συνθήκη του Δουβλίνου.
Οι εφιάλτες πολιτικοί της Ελλάδος είναι συμμέτοχοι στην υλοποίηση του σχεδίου της Ν.Τ.Π. για την Ισλαμοποίηση της Ελλάδος.

Το θέμα είναι τι ρόλο παίζει η Εκκλησία της Ελλάδος;;;;;;;;;;;;;;;

25
Βλέποντας ο Σουλτάνος ΕΡΝΤΟΓΑΝ την επιθυμίαν των Κοσμοκρατόρων, και την πρόθυμη «φιλοξενία» των Ελλήνων, διέταξε, «Πλημμυρίστε την Ελλάδα με μαύρους Αφρικανούς λαθρομετανάστες» και ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
Αυτούς τους ανθρώπους μας καλούν οι προδότες πολιτικοί να φιλοξενήσουμε, κατόπιν εντολών των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΣΟΡΟΣ.
Οι λαθρομετανάστες θα γίνουν μόνιμοι κάτοικοι των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, και θα υποδεχτούν σαν ελευθερωτή τον Σουλτάνο ΕΡΝΤΟΓΑΝ.
Προς υλοποίηση του σχεδίου Ισλαμοποιήσεως της Ελλάδος, κατέφθασαν εδώ Σιωνιστικές Μ.Κ.Ο. και Σιωνιστές «Αλληλέγγυοι», οι οποίοι βοηθούν στην προσθαλάσσωση στα νησιά μας των λαθρομεταναστών, και την εγκατάσταση αυτών σε HOT-SPOTS, και σε ξενοδοχεία ή σπίτια Ελλήνων.
Οι προδότες πολιτικοί χτίζουν HOT-SPOTS για να φιλοξενήσουν επί Ελληνικού εδάφους, τις Λεγεώνες των ξένων του ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ, για να ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ!!!

Και ο Κυριάκος συμφωνεί……………

kyriakos-mitsotakis - 7474751
Τα δραματικά γεγονότα συγκρούσεων των λαθρομεταναστών μεταξύ τους, και μεταξύ λαθρό και Ελλήνων, αλλά και με τις Ελληνικές Αρχές στα νησιά Λέσβο-Χίο, είναι καθημερινά.
Φθάνουν δε μέχρι σημείου οι Σιωνιστικές Μ.Κ.Ο. να εγγράφουν παιδιά λαθρό σε Ελληνικά Σχολεία, ενώ δεν γνωρίζουν Ελληνική γλώσσα, και δεν έχουν εμβόλια……. Δηλαδή πλήρη Ισλαμοποίηση και Τουρκοποίηση της Ελλάδος!!

001
Οι λαθρομετανάστες Τολμούν και κάνουν συγκεντρώσεις χιλιάδων Ισλαμιστών στην Αθήνα, για διεκδικήσεις!!!
Ας πάνε να τα κάνουν αυτά στο ΙΣΡΑΗΛ……………………

Το ΙΣΡΑΗΛ δεν δέχεται Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, χωρίς να χαρακτηρίζεται ξενοφοβικό και Ρατσιστικό!!!

Το ΙΣΡΑΗΛ έχει μεγάλους προστάτες!!!

παράφρονες
Προστατεύεται από τη Παγκόσμια Σιωνιστική Κυβέρνηση!!!

Οι λαθρομετανάστες είναι εισβολείς στη χώρα αυτή, και ΟΧΙ πρόσφυγες, όπως παραπλανητικώς και δουλικώς, τους ονομάζουν οι προδότες πολιτικοί!!!
Οι εφιάλτες πολιτικοί ηθελημένα μπέρδεψαν τους Έλληνες πρόσφυγες της Μικράς Ασίας το 1922 με τους Μουσουλμάνους Ισλαμιστές εισβολείς του σήμερα.
Οι μαύροι Αφρικανοί λαθρομετανάστες είναι μισθοφορικός στρατός (Λεγεώνα των ξένων), του Σουλτάνου, και της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, για να υλοποιήσουν τα σχέδια της Ν.Τ.Π. και της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβερνήσεως για εξαφάνιση του Ελληνισμού!!!
Οι Η.Π.Α.- Ε.Ε.- Δ.Ν.Τ.-Ε.Κ.Τ. κλπ, είναι ιδιοκτησία της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο , (αποδείξεις εκ του αποτελέσματος), από ΔΝΤ & Ε.Ε., δηλαδή τους δανειστές της Ελλάδος, με σκοπό την οικονομική, ιστορική, πολιτιστική, και εθνολογική καταστροφή της Ελλάδος.

Αυτά αποκάλυψε ο Αμερικανός διανοητής και φιλόσοφος Νόαμ Τσόμσκι.
Οι Μάσκες έπεσαν!!!

Οι λαθρομετανάστες φωνάζουν επίσημα, «Έλληνες, θα σας κάνουμε πόλεμο», αυτό παρά τη φιλοξενία των Ελλήνων!
Ουδείς αχάριστος του ευεργετηθέντος.
Λέμε στους Στρατιωτικούς, ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ, διότι οι πολιτικοί είναι ανδρείκελα των ξένων Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.

9876
Οι Αφρικανοί λαθρό είναι εμπροσθοφυλακή των Τούρκων.
Ο Ελληνισμός τελεί υπό εξαφάνισην.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ
Οι εφιάλτες πολιτικοί μας, είναι υπηρέτες της Ν.Τ.Π. και της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Οι πολιτικοί μας είναι αφελείς, επιπόλαιοι, και ανόητοι.
Πουλήσανε όλα τα αεροδρόμια, λιμάνια, Ξενοδοχεία, σε Τούρκους Μεγιστάνες του πλούτου, φίλους του ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ!!

Πουλήσανε όλον τον ορυκτό πλούτο (Χρυσό-Πετρέλαια-Φυσικό Αέριο), στους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, έναντι δανείων για να κυβερνούν!!! (ΜΝΗΜΟΝΙΑ).
Οι πολιτικοί μας εξυπηρετούν τα σχέδια της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας των κ.κ. ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ & ΣΟΡΟΣ.
Οι πολιτικοί μας εκτελούν εντολές της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης.
Οι Αφρικανοί λαθρό θα κατοικήσουν μόνιμα στην Ελλάδα, και θα νομιμοποιηθούν σαν Έλληνες.

Οι Σιωνιστές Ευρωπαίοι «εταίροι» της Μέρκελ & Σόϊμπλε έκαναν την Ελλάδα αποθήκη Ασιατών και Αφρικανών εγχρώμων λαθρομεταναστών.
ΤΟ ΟΜΑΙΜΟΝ, ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ, ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ, ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ, των Ελλήνων χάθηκε………….

Αυτό είναι το σχέδιο της Ισλαμοποίησης και Τουρκοποίησης της Ελλάδος, της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας για την Ελλάδα.
Δυνατόν ότι μπορεί να εισβάλει ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ, ανά πάσαν ώραν.

ΤΡΕΙΣ
Εν όψει αυτής της δραματικής καταστάσεως της χώρας, η ΙΕΡΑΡΧΙΑ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ τηρεί περίεργη και ύποπτη σιγήν ιχθύος…..

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής / Αρθρογράφος ΜΜΕ

Μοιραστείτε το!

2 comments to ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

  • Ο κλεμμένος πλούτος των εθνών…
    Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
    https://3.bp.blogspot.com/-MsTVHmSMCT0/WEw_6W44pdI/AAAAAAACc1o/nfhrQKDsT-UwS0tZ7lQvXdbrjSCpkdDAwCLcB/s400/1.jpg
    Πριν λίγο καιρό, ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, Jim Yong Kim, τόνιζε, αναφορικά με την αυξανόμενη φτώχεια στον πλανήτη, πως «από το 2020, το ήμισυ του πληθυσμού που ζει σε συνθήκες ακραίας φτώχειας, θα βρίσκεται σε ευάλωτες(…) περιοχές και οι προοπτικές για την ανάπτυξη στις αναπτυσσόμενες χώρες είναι οι χαμηλότερες που έχουν γίνει σε μια δεκαετία. Ταυτόχρονα- όμως-, υπάρχει αρκετός πλούτος για να βγάλει- αυτούς τους ανθρώπους- από τη φτώχεια. Αν εμείς απλά αναδιανέμαμε -τον πλούτο- θα μπορούσαμε να το κάνουμε σήμερα. Αλλά, συνειδητοποιήσαμε ότι αυτές οι προσεγγίσεις, που μπορούν να φέρουν αποτελέσματα, δεν έχουν λειτουργήσει σωστά».

    Τι μας λέει, λοιπόν, ο κύριος Jim Yong Kim; Μας λέει ότι οι «μεγάλοι» του ελεύθερου κόσμου δεν ευδόκησαν να μοιράσουν τον διαθέσιμο πλούτο, προφανώς αφηρημένοι(!), κρατώντας τη μερίδα του λέοντος για τους ίδιους.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία:

    • 836 εκ. άνθρωποι, αυτή τη στιγμή, ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας (ΟΗΕ).
    • Ένα στα πέντε παιδιά κάτω των πέντε ετών είναι υποανάπτυκτα (ΟΗΕ).
    • 767 εκ. πολίτες, το 2013, ζούσαν με λιγότερο από 1,90$/μέρα (ΠΤ).
    • Το 11% του παγκόσμιου πληθυσμού, 783 εκ. άνθρωποι, δεν έχει πρόσβαση σε πόσιμο νερό (Αlternet).
    • 162 εκ. παιδιά, κάτω των πέντε ετών, όπως σημειώνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, πάσχουν από νανισμό, ασθένεια άρρηκτα συνδεδεμένη με την οικονομία, αφού, όπως αναφέρουν οι οικονομολόγοι, αρκεί μόνο μια αύξηση του 3% του ΑΕΠ για την αντιμετώπιση του φαινομένου.
    • Πάνω από τα 2/3 των μαθητών με χαμηλό εισόδημα δεν θα μάθουν τις βασικές δεξιότητες α/βάθμιας εκπαίδευσης έως το 2030 (UNICEF, Νέα Υόρκη 18/9/2016).
    • Περίπου 20 εκ. παιδιά έχουν εγκαταλείψει τις πατρογονικές εστίες τους για διάφορους λόγους, συμπεριλαμβανομένης της ακραίας φτώχειας (Έκθεση UNICEF 7/9/2016).
    • 167 εκ. παιδιά θα ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας, 69 εκ. παιδιά κάτω των πέντε ετών θα πεθάνουν, 60 εκ. παιδιά δημοτικού θα μείνουν αναλφάβητα, 750 εκ. γυναίκες θα ‘χουν παντρευτεί πριν την ενηλικίωσή τους, μεταξύ 2016 και 2030, αν δεν αντιμετωπιστεί σήμερα η φτώχεια και η ανισότητα, όπως αναφέρεται στην ετήσια έκθεση κορυφής της UNICEF.

    Όλα αυτά, την ώρα που, μεταξύ 2008- 2013, τα εισοδήματα του πλουσιότερου 60% αυξήθηκαν ταχύτερα απ’ το φτωχότερο 40%, ενώ, όπως αποκάλυψε ο Γάλλος οικονομολόγος Gabriel Zucman, 7,6τρις$ είναι κρυμμένα σε φορολογικούς παραδείσους• με την απώλεια για το παγκόσμιο εισόδημα να φτάνει τα 200δις$/ετησίως.

    Αυτός, λοιπόν, είναι ο κόσμος των «αξίων» και των αστικών αξιών τους: με τα ψιχία αλληλεγγύης για τους πολλούς και τα γεμάτα πορτοφόλια για τους λίγους.

    Η νεοφιλελεύθερη ροπή προς τη συσσώρευση μέσω της υφαρπαγής.

    Πιο συγκεκριμένα, στην Αφρική, όταν:

    • Πάνω από 20 εκατομμύρια άνθρωποι είναι αντιμέτωποι με την πείνα, με τα 10εκ. εξ αυτών που βρίσκονται στην Αιθιοπία να έχουν άμεση επισιτιστική βοήθεια.
    • Το 50% του συνόλου των ανθρώπων που ζουν σε ακραία φτώχεια, βρίσκεται στην Υποσαχάρια Αφρική.
    • Δύο στα τρία παιδιά αντιμετωπίζουν πολυδιάστατη φτώχεια, στερούμενα αυτά που χρειάζονται για να επιβιώσουν και να αναπτυχθούν.
    • Σύμφωνα με τις τρέχουσες συνθήκες, τα μισά από τα 69εκ. παιδιά κάτω των πέντε ετών που θα πεθάνουν έως το 2030, θα προέρχονται από την Υποσαχάρια Αφρική, ενώ το 90% των υπολοίπων θα συνεχίσει να διαβιεί σε συνθήκες ακραιφνούς φτώχειας.

    Ταυτόχρονα:
    • Μελέτη του 2015 που διενεργήθηκε για λογαριασμό της Αφρικανικής Ένωσης και της οικονομικής επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών για την Αφρική, αναφέρει ότι περισσότερα από 50δις$ το χρόνο υφαρπάζονται από χώρες σε όλη την ήπειρο μέσω της απάτης και τη φοροδιαφυγής.
    • Ακόμη, σύμφωνα με τα ευρήματα έκθεσης του 2014, οι φορολογικοί παράδεισοι διευκόλυναν τις… επενδύσεις στον αναπτυσσόμενο κόσμο, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα, όπως αποκάλυψε ο Guardian, τις 1400 εταιρείες εξόρυξης που δραστηριοποιούνται σε 44/54 χώρες της Αφρικής, οι οποίες εμφανίζονται στα αρχεία της Mossack Fonseca .

    Στη Λατινική Αμερική, στην ήπειρο που πρώτη επωφελήθηκε των «συνταγών εξυγίανσης» της σχολής του Σικάγο:

    • 130εκ. άνθρωποι ζουν βυθισμένοι στη φτώχεια για πάνω από μια δεκαετία.
    • Το 12% διαβιεί με εισόδημα κάτω των 2,50$/μέρα.
    • Σε χώρες όπως η Κολομβία και η Γουατεμάλα, τα ποσοστά ακραίας φτώχειας ανέρχονται σε 30% και 50% αντίστοιχα.
    • Στη Χιλή, σύμφωνα με το Economist, η πείνα συνέχιζε να θερίζει τη χώρα και το 2012, ενώ, ταυτόχρονα, καταλάμβανε την 116η θέση ανάμεσα σε 123 χώρες στο δείκτη ανισότητας Gini.
    • Στο Ελ Σαβαδόρ, μετά το πέρασμα της χώρας στο δρόμο της «ευημερίας και της ανάπτυξης» υπό την καθοδήγηση του ΔΝΤ και των αμερικανικών πολυεθνικών, ο υποσιτισμός και η ακραία φτώχεια αποτελούν κανονικότητα.
    • Στην Αργεντινή του Μαουρίτσιο Μάκρι, του θείου βρέφους της Wall Street, τη στιγμή που το όνομά του βρισκόταν σε περίοπτη θέση στην λίστα των Panama Papers, η Κρατική Στατιστική Υπηρεσία (ΙΝDEC) σε έρευνά της σε 27,2 εκ. Αργεντινούς ανακάλυπτε ότι το 32,2% αυτών βρισκόταν κάτω από το όριο της φτώχειας.

    Στην Ασία:
    • Την ώρα που η Κίνα, αποτελεί μέλος των G20, 80 εκατομμύρια πολίτες της χώρας ζουν σήμερα με ένα πιάτο ρύζι την ημέρα.
    • Τη στιγμή που ο πρόεδρος της Samsung ανακηρύσσεται για όγδοη συνεχή χρονιά ως ο πλουσιότερος άνθρωπος στη Ν. Κορέα, σύμφωνα με το Forbes Korea Rich List και η Panasonic, ως η 245η (ανάμεσα σε 2000) πιο επικερδής επιχείρηση (Forbes)• οι εργαζόμενοι των δύο εταιρειών καταγγέλλουν ότι δουλεύουν 14 ώρες την ημέρα, χωρίς επαρκή ανάπαυση και διάλειμμα για τουαλέτα. Επίσης, ότι εξαπατήθηκαν σχετικά με το μισθό τους και ότι, αφού τους κατασχέθηκαν τα διαβατήρια από τις εταιρείες, αναγκάζονται να πληρώσουν από την τσέπη τους την επιστροφή τους στη χώρα τους, πριν τη λήξη της σύμβασής τους.
    • Στο Αζερμπαϊτζάν, ενώ το κατά κεφαλήν εισόδημα έχει εκτοξευθεί σε πάνω από 10χιλ.$/Αζέρο, ο τυπικός μισθός, για όσους μπορούν να τον λαμβάνουν, είναι 1000$/χρόνο. Κι όλα αυτά, ενώ η σύζυγος του προέδρου της χώρας βρίσκεται στα Panama Papers.

    Αυτά είναι σε αδρές γραμμές τα… παράγωγα του συστήματος της «ελευθερίας» και της «δημοκρατίας» που βρίσκεται κοντύτερα από κάθε άλλο στην ιδιοσυγκρασία και τις ανάγκες του ανθρώπου.

    Ένα σύστημα όπου, οι κοινοί-δημόσιοι πόροι, μετατρέπονται σε ατομικά δικαιώματα εξουσίας. Η φοροδιαφυγή και η διαφθορά των «από πάνω» βαφτίζεται οικονομική βελτιστοποίηση. Η φτώχεια ανάπτυξη και η υποδούλωση ελευθερία.

    logiosermis.net

    Το διαβάσαμε από το: Ο κλεμμένος πλούτος των εθνών… http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/12/blog-post_943.html#ixzz4Se9hJbo0

    .
    .
    .
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΕΟΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    .
    .
    ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ …………….
    .
    .
    ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ ………………..
    .
    .
    ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΝΕΣ ΟΟΟΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ…………
    .

  • ================================
    ===============================================
    .
    ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕΖΙΛΙ!!!
    .
    .
    Η παρομοιώδης αδράνεια και ανεκτικότητα μας κάνει τελικά την εδώ και χρόνια … βρώμα της Ιστορίας ότι ξοφλήσαμε να είναι … Αληθινή
    .
    και από δω και στο εξής ο μόνος χαιρετισμός που μας αρμόζει όταν βλέπουμε ο ένας τον άλλο είναι
    .
    το …. ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕΖΙΛΙ!!!

    .
    .
    .
    Ως πότε θα ανεχόμαστε επικίνδυνους απατεώνες, θα πεινάμε και θα φοβόμαστε για το μέλλον;
    .
    Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016
    .
    https://2.bp.blogspot.com/-9oRRN2bYoCU/WE6F-FE7GEI/AAAAAAAAedU/1dyXaF7MYr8zIofzbQBAgLgRQlMHmRq7QCLcB/s400/2016-12-12_131121.png
    .

    Γράφει ο mitsos175.

    ” Το δίκτυο σταθμών παρακολούθησης ατμοσφαιρικής ρύπανσης κατέγραψε στην Αττική, υψηλά επίπεδα αιωρούμενων σωματιδίων ΑΣ10, μεγαλύτερα από 100 μg/m3, για το 24ωρο της 10.12.2016. Συνιστάται στους πολίτες η αποφυγή της χρήσης τζακιών, θερμαστρών στερεών καυσίμων και θερμαστρών βιομάζας και παρακαλούμε θερμά για τη θετική τους ανταπόκριση στη σύσταση αυτή. Η αρμόδια Υπηρεσία του ΥΠΕΝ παρακολουθεί την εξέλιξη των τιμών των συγκεντρώσεων των αιωρούμενων σωματιδίων σε 24-ωρη βάση και θα προβεί σε νεότερη ανακοίνωση εφόσον υπάρχει αξιόλογη μεταβολή”. Από το Υπουργείο καταστροφής του Περιβάλλοντος 11.12.16.
    .
    “Η μείωση των μισθών και των συντάξεων σε συνδυασμό με την εξωφρενική ακρίβεια και την βαρύτατη αύξηση των φόρων οδήγησαν πολλούς στην περικοπή των χρημάτων για θέρμανση”. Αυτά είχα γράψει (μεταξύ άλλων) το χειμώνα του 2012-2013. Από τότε τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα. Νέες περικοπές, νέα χαράτσια, καινούριο μνημόνιο. “Μπήκε με το αριστερό” αυτή τη φορά. Κι η κοροϊδία σαν την ατμοσφαιρική ρύπανση επίσης αυξημένη. Κάθε χρόνο ακούμε τα ίδια, γίνονται τα ίδια, ενώ βυθιζόμαστε όλο και περισσότερο στο τέλμα.
    .
    Λέω στο Υπουργείο και την Κυβέρνηση γενικότερα να πάνε να πνιγούν. Να σταματήσουν να παίζουν με τον πόνο μας. Σε κανέναν δεν αρέσει να αναπνέει νέφος, αλλά επίσης δεν αρέσει και σε κανένα να κρυώνει. Η κυβέρνηση προκαλεί συνέχεια. Έχει την τύχη να έχει μια επίσης ανίκανη, διεφθαρμένη αντιπολίτευση, η οποία υπόσχεται πιο σκληρό κι άδικο Μνημόνιο. Εκείνο που κάνουν όλοι αυτοί οι κηφήνες είναι να λεηλατούν τα εισοδήματά μας, να μας φορτώνουν νέα, δικά τους χρέη, να ξεπουλούν τον φυσικό πλούτο, να καταστρέφουν το Περιβάλλον, να καταστέλλουν και να καταπατούν κάθε Δικαίωμα, κάθε Ελευθερία. Ως πότε;

    Ως πότε θα κρυώνουμε, θα ανεχόμαστε επικίνδυνους απατεώνες, θα πεινάμε και θα φοβόμαστε για το μέλλον; Όσο συνεχίζεται η θανατηφόρα πολιτική, όσο διαρκεί η εκμετάλλευση, δεν έχουμε καμία απολύτως ελπίδα ούτε καν να ανασάνουμε. Μόνο ο Ξεσηκωμός μένει.
    .
    Για άλλη μια χρονιά εκατομμύρια συνάνθρωποι μας δεν θα έχουν θέρμανση. Πολλές χιλιάδες δεν θα έχουν ούτε ρεύμα. Χιλιάδες επίσης είναι ήδη άστεγοι. Πολλοί από αυτούς άρρωστοι. Τι ανακοίνωση θα κάνετε γι αυτούς “κύριοι” της Κυβέρνησης; Η ανακοίνωση του Υπουργείου καταστροφής του Περιβάλλοντος απευθύνεται σε λάθος κόσμο. Στους εαυτούς τους έπρεπε να πουν, να σταματήσουν τα αίσχη που κάνουν.
    Ο κόσμος προσπαθεί απλά να ζεσταθεί. Αυτά που γίνονται, είναι αντίδραση στην πολιτική της πιο σκληρής, απάνθρωπης λιτότητας, που γνώρισε η χώρα. Μια συνεχή εξόντωση των αδυνάτων με κάθε τρόπο. Από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των μεταναστών μέχρι τις απολύσεις εργαζόμενων και το κόψιμο των απολύτως αναγκαίων στους χαμηλοσυνταξιούχους. Τόσα χρόνια μας επιτίθενται, τόσα χρόνια μας σκοτώνουν με διάφορους τρόπους. Δεν έκαναν αρκετά; Δεν είναι ώρα να κάνουμε κάτι κι εμείς;
    .
    .
    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/12/blog-post_997.html#ixzz4SeRc5ZGC
    .
    .
    .
    «Δεν θα πεινάσουμε ακόμη και αν πάμε στη δραχμή»
    .
    Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2012
    .
    http://1.bp.blogspot.com/-bpiBlf9sGz8/T4HiemQjiKI/AAAAAAAABtI/fCVyWbDHEfk/s470/555133_260410644051639_100002481160610_534715_821703520_n.jpg
    .
    Στο 94% το ποσοστό αυτάρκειας της Ελλάδας σε βασικά αγροτικά διατροφικά προϊόντα
    .
    Με τη χαρακτηριστική -και μάλλον υπερβολική- φράση «ακόμα και αν πάμε στη δραχμή οι Έλληνες δε θα πεινάσουμε», ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ, Τζανέτος Καραμίχας, αντέκρουσε τις φήμες που κυκλοφορούν ότι οι αγρότες στη χώρας μας είναι «άχρηστοι» και δεν παράγουν, τονίζοντας μάλιστα, ότι «είναι τρομοκρατία να κυκλοφορούν άσχετοι τέτοιες φήμες, αλλά και αδικία για τους ανθρώπους που κοπιάζουν στα χωράφια».
    .
    Ο αγροτικός κλάδος, όπως εξήγησε, είναι ιδιαίτερα δυναμικός και μπορεί να τρέξει ακόμα πιο γοργά εάν υιοθετηθεί και εφαρμοστεί μια σωστή αγροτική πολιτική, που θα κοιτάει μπροστά και δεν θα γυρνάει συνέχεια σε λάθη του παρελθόντος.
    .
    Στο πλαίσιο αυτό διευκρίνισε, «δεν αποτελεί πολιτική το καλάθι της περιφέρειας, ούτε και ο θεσμός των δημοπρατηρίων», αφού, όπως τόνισε, αποτελούν πεπαλαιωμένες πρακτικές.
    .
    Βάσει μελέτης, που παρουσιάστηκε την Τετάρτη, το ποσοστό αυτάρκειας της χώρας μας σε μια σειρά βασικών αγροτικών, διατροφικών προϊόντων φυτικής και ζωϊκής παραγωγής διαμορφωνόταν κατά μέσο όρο στο 94% το 2010.
    .
    Στη φυτική παραγωγή, όπως προκύπτει η αυτάρκεια είναι 99% κατά μέσο όρο και διαφοροποιείται μεταξύ επιμέρους κατηγοριών προϊόντων, όπως τα δημητριακά όπου η αυτάρκεια ανέρχεται στο 82% περίπου, το μικρότερο ποσοστό εντοπίζεται στο μαλακό στάρι (32%) και το υψηλότερο στο ρύζι (171%).
    .
    Στα εσπεριδοειδή τη μεγαλύτερη αυτάρκεια παρουσιάζουν τα πορτοκάλια (167%), ενώ στα λεμόνια περιορίζεται στο 67%.
    .
    Στα φρούτα η αυτάρκεια παραμένει υψηλή (128%), ενώ χαμηλή διαπιστώνεται στον κλάδο των οσπρίων (39%).
    .
    Στη ζωϊκή παραγωγή το ποσοστό αυτάρκειας ανέρχεται κατά μέσο όρο στο 73%.
    .
    Στο κρέας καταγράφεται αυτάρκεια 56%, με το μικρότερο ποσοστό στο βόειο κρέας (30% και το υψηλότερο στο αιγοπρόβειο (94%).
    .
    Στην κατηγορία των γαλακτοκομικών-τυροκομικών προϊόντων, η φέτα με ποσοστό αυτάρκειας 147% υπερβαίνει το μέσο όρο της κατηγορίας, που κυμαίνεται στο 80%.
    .
    Στο μέλι και στα αυγά, καταγράφεται ποσοστό αυτάρκειας 92% και 91% αντίστοιχα.
    .
    .
    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/02/blog-post_2059.html
    .
    .
    Η εδώ και χρόνια βρώμα της Ιστορίας ότι ξοφλήσαμε τελικά είναι … ΑΛΗΘΙΝΗ!
    .
    Κυριακή, 7 Απριλίου 2013
    .
    http://4.bp.blogspot.com/–I5NlThtLkQ/UWExYSs_U0I/AAAAAAAB3cg/Vr9aQl8b87w/s200/i-edo-kai-hronia-vroma-tis-istorias-oti-xoflisame-telika-einai-alithini.jpg
    .
    .

    Παρακολουθώντας τα γεγονότα δεν νομίζω να υπάρχει Έλληνας στην υφήλιο (εκτός από τους ξεπουλημένους που μας κυβερνούν) που να μη νιώθει ντροπήγια όλα αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο καιρό στην χώρα μας.
    .
    Ντροπή μας που …
    επιτρέπουμε σε υπαλληλίσκους των τραπεζιτών και των τοκογλύφων να αποφασίζουν και στην ουσία να διοικούν την πατρίδα μας με την αμέριστη συμπαράσταση και συναίνεση των εγχώριων ανδρείκελων που υποτίθεται ότι ψηφίσαμε για να μας κυβερνήσουν.
    .
    Ντροπή μας που ανεχόμαστε πολλούς από αυτούς τους αχρείους που μας έφεραν με τις εσκεμμένες ενέργειες ή με τις παραλείψεις την ανικανότητα και την ανοχή τους σε αυτή την δεινή θέση τώρα να μας υπόσχονται λύσεις φροντίζοντας παράλληλα με τις στημένες εξεταστικές επιτροπές τους να αθωώνουν τους εαυτούς τους ξεκοκαλίζοντας τα “κέρδη” της πολύχρονης πολιτικής τους διαδρομής.
    .
    Ντροπή μας που παρακολουθούμε ακόμα τις ειδήσεις και τα τηλεπαράθυρα των καναλαρχοεργολάβων όπου με τους πληρωμένους δημοσιοκάφρους τους μας παρουσιάζουν το μαύρο άσπρο, το ανήθικο ηθικό αποπροσανατολίζοντα και πολλές φορές εκφοβίζοντας μας.
    .
    Ντροπή μας που καταντήσαμε τα περήφανα γερατειά να αγωνιούν για τα αυτονόητα δηλ. να έχουν μια αξιοπρεπή διαβίωση, ιατρική περίθαλψη και αίσθημα ασφάλειας στα σπίτια τους αφού η χώρα μας έγινε η γη της επαγγελίας των απανταχού λαθροπαρανόμων του κόσμου.
    .
    Ντροπή μας που βλέπουμε καθημερινά τους φίλους, συγγενείς γείτονες, γνωστούς αλλά και τους ίδιους μας τους εαυτούς να είναι ή να φλερτάρουν με τον εφιάλτη της ανεργίας καθώς και όσους “τυχερούς” ακόμα δουλεύουν να βλέπουν το μισθό τους να μετατρέπεται σιγά σιγά σε ένα απλό “χαρτζιλίκι” που δεν φτάνει ούτε για την βασική τους διατροφή.
    .
    Ντροπή μας που εξ αιτίας της αδράνειας μας χάνεται μια ολόκληρη γενιά μορφωμένων και κατηρτισμένων νέων ανθρώπων οι οποίοι αναζητούν πλέον την ελπίδα για ζωή και σταδιοδρομία στην ξενιτιά αφού ο τόπος μας σιγά σιγά μετατρέπεται σε αποικία δουλοπαροίκων.
    .
    Ντροπή μας που ανεχόμαστε να υπάρχουν παιδάκια στα σχολεία που εκτός από την αγραμματοσύνη που τους παρέχει το εδώ και χρόνια το υποβαθμισμένο εκπαιδευτικό σύστημα φτάσαμε εν έτη 2013 και εν ώρα μαθήματος να λιποθυμούν από την ασιτία.
    .
    Τέλος
    .
    Ντροπή και Αίσχος μας που αφήσαμε οι καθημερινές αυτοκτονίες απελπισμένων συμπολιτών μας να αναφέρονται στα ψιλά γράμματα των εφημερίδων ή και καθόλου για να μην αμφισβητείτε η ορθότητα των αποφάσεων και των ενεργειών των εγχώριων δωσίλογων προς χάριν των άξιων απογόνων του Γ’ Ράιχ δηλ. της κ. Μέρκελ και του κ. Σόιμπλερ!
    .
    Υποσημείωση
    .
    Η παρομοιώδης αδράνεια και ανεκτικότητα μας κάνει τελικά την εδώ και χρόνια … βρώμα της Ιστορίας ότι ξοφλήσαμε να είναι … Αληθινή

    .
    και από δω και στο εξής ο μόνος χαιρετισμός που μας αρμόζει όταν βλέπουμε ο ένας τον άλλο είναι
    .
    .
    το …. ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕΖΙΛΙ!!!

    .

    prevenios

    .

    .
    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/04/blog-post_7842.html#ixzz4SeTr2OtI
    .
    .
    .
    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ …………………..
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>