«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

DONALD TRUMP ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ, BREXIT, TO ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ LEHMAN-BROTHERS, ΤΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ DEUTSCHE BANK, ΠΑΓΚΟΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

06.11.2016

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Ο ΤΡΟΜΟΣ 11

Υποθεση ‘η πραγματικοτητα το προβλεπομενο και συντομα επερχομενο ατυχημα;

Τι σχεδιαζουν οι πραγματικα εξουσιαστες, δηλαδη οι κατεχοντες την εξουσια πισω απο το παρασκηνιο των προεδρικων εκλογων των ΗΠΑ;

Donald Trump, BREXIT και η καταρρευση της Deutsche Bank, μπορει να ειναι ισως οι καταλυτες για την επιταχυνση της εκρηξη της νεας παγκοσμιας οικονομικης κρισης και καταρρευσης του χρηματοπιστωτικου συστηματος και κατ’ επεκταση και για τον τριτο παγκοσμιο πολεμο;

Επαναλαμβανονται αυτα, που απηντησε στο χρησμο της η Πυθια  (Ηροδοτος, Βιβλιο 7, Κεφαλαιο 140) του μαντειου των Δελφων στην ερωτιση των Αθηναιων;

«τρεμολιαζωντας και σεισιμοντας απο τον φοβο, βλεπω να ρεη μαυρο  αιμα απο τις στεγες των σπιτων που προμηνευη το ερχομενο ατυχημα.

  Λοιπον βγηκε εξω και παραμεινεται ηρεμοι οταν ξεσπασει αυτο».

Οι ενδειξεις συνηγορουν οτι την 08.11.2016 ο νικητης των προεδρικων εκλογων των ΗΠΑ θα ονομαζεται Donald Trump.

Και αυτο διοτι ο Trump ειναι ο κασταλληλωτερος Προεδρος για τους κατεχοντες την πραγματικη εξουσια πισω απο το παρασκηνιο, λογω των επικειμενων σοβαρων γεγονοτων ως π.χ. το Brexit, την οικονομικη καταρρευση των ΗΠΑ την οποια θα ακολουθησει η καταρρευση της Τραπεζας της Γερμανιας με ταυτοχρονη οικονομικη καταρρευση της ιδιας της Γερμανιας και κατ’ επεκταση και της Ε.Ε.

Δεν ειναι μονο οι κεντρικες τραπεζες που δημιουργουν χρημα απο το τιποτε, ειναι και οι τραπεζες δοσοληψιας οπως οι εμπορικες και επενδυτικες ως η Deutsche Bank οι οποιες τυπωνουν πολλαπλασια εως 50-φορες χρηματα δια της μοχλοποιησης των ισολογισμων τους απο το 2008 (ΙFRS = International Financial Reporting Standards), δια της οποιας καταγραφουν στους ισολογισμους τους οτι θελουν.

Το χρημα αυτο που παραγεται απο τον αερα ρεει κατα ενα μερος στην αγορα Μετοχων και οδηγησε στην επαναγορα αυτων απο τις επιχειρησεις, κανοντας αυτες πλουσιωτερες.

Το παμφθηνο αυτο χρημα ρεει και στην αυτοκινητοβιομηχανια των ΗΠΑ και στα δανεια σπουδων για τους φοιτητας οι οποιοι καταχρεωνονται προτου ακομη τελειωσουν τις σπουδες τους και με δυσαρεστες επιπτωσεις για το μελλον τους.

Το τραπεζικο συστημα της Ε.Ε. οδευει και αυτο κατευθειαν προς την καταρρευση του.

Στο χρονικο διαστημα 2000 εως 2016 εχασαν οι ευρωπα’ι’κες τραπεζες το μεγαλυτερο μερος της αξιας τους και ειναι στην πραγματικοτητα ηδη πτωχευμενες.

Επειδη ολοι οι μεχρι σημερα πολεμοι υπηρξαν πολεμοι των Μεγαλοτραπεζιτων δεν αποκλειεται να εχη σχεδιαστη και ο τριτος παγκοσμιος πολεμος απ’ αυτους.

ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 28

Μονο ετσι, πιστευουν οι κατεχοντες την πραγματικη εξουσια, θα επιτευχθει το εγκληματικο τους σχεδιο της Νεας Ταξης Πραγματων/Παγκοσμιοποιοησης.

Η σημερινη κατασταση της Deutsche Bank, δηλαδη η συμμετοχη της αρχικα με 75 και σημερα με 46 Billionen δολαρια των ΗΠΑ στην αγορα Παραγωγων και η κατοχη απ’ αυτην πανω απο 12 % των δοσοληψιων με αυτα, αυξανει τους κινδυνους καταρρευσης της.

Το μεγεθος δοσοληψιων με παραγωγα σε παγκοσμια κλιμακα ξεπερνα κατα τους ειδικους τα 1,5 Τρισεκατομμυρια δολαρια των ΗΠΑ.

Σε περιπτωση που καταρρευση η Deutsche Bank οι επιπτωσεις απ’ αυτην θα ειναι πολυ μεγαλυτερης απο την καταρρευση το 2008 της τραπεζας Lehman Brothers.

Θα οδηγησει στην συγκοπη ολοκληρου του παγκοσμιου τραπεζικου συστηματος και στην διακοπη του παγκοσμιου εμποριου με ανυπολογιστες κοινωνικες επιπτωσεις.

Για να αποφευχθη ισως μια τετοια καταστροφικη εξελιξη οι ΗΠΑ, μετα την αποφαση του υπουργειου δικαιοσυνης της να επιβαλλη στην Deutsche Bank προστιμο 14 δισεκατομμυριων δολαριων για παρανομες δοσοληψιες με υποθηκες, θα εκβιασουν την Γερμανια να σωση (Bail-out) την Deutsche Bank  απο μια καταρρευση της.

Επειδη ομως η ιδια η Γερμανια ειναι υπερχρεωμενη θα οδηγησει η κατασταση αυτη και στην οικονομικη της καταρρευση με τρομερες αρνητικες επιδρασεις και στην Ε.Ε.

Για τους ως ανω λογους η τυχων καταρρευση της Deutsche Bank θα μπορουσε να γινη ενα μεγαλο ατυχημα.

ΟΛΕΘΡΟΣ 1

Ως τελευταια επιλογη παραμενει στην περιπτωση αυτη ο Πολεμος.

Ο κοσμος μας και συνεπως και οι ΗΠΑ εξουσιαζεται απο αλλους ανθρωπους απ’ οτι οι λαοι πιστευουν.

Ειδικα στις ΗΠΑ δεν υπαρχει καμμια σπουδαια οργανωση στους τομεις της πολιτικης, της οικονομιας, των ΜΜΕ, της Παιδειας, των Εκκλησιων και της Δικαιοσυνης που να μην κατευθυνεται απο ανθρωπους

που ανηκουν σε διαφορα μυστικιστικα ταγματα τα οποια οι ιδιοι ιδρυσαν ‘η διεβρωσαν για να καθωρισουν την κατευθυνση που οφειλει να ακολουθη η κοινωνια των ΗΠΑ.

Υποκρίτρια η Χίλαρι Κλίντον Α

Οι ανθρωποι αυτοι μεχρι σημερα δεν εχουν μαθει τιποτε και δεν θελουν ‘η δεν τους επιτρεπεται να μαθουν, οτι υπαρχουν και αρετες, αξιες, ιδανικα και οραματα.

Τα ιδια ισχυουν και για τα αδερφια τους στην Ε.Ε.

Αυτος ειναι και ο λογος που το παραδειγμα Brexit των Βρεταννων, θα ακολουθησουν και αλλοι λαοι της Ε.Ε.

Διοτι τοσο η Ελευθερια οσο και η γνησια Δυμοκρατια με τα Δημοψηφισματα της, ζυγιζουν περισσοτερο απο τα τυχων οικονομικα πλειονεκτηματα και την ελευθερη συνοριακη διακινηση μιας

Ε.Ε. που εξουσιαζεται απο δουλοπρεπεις με διδακτορικα χαρακτηριστικα.

Στην σημερινη Ε.Ε. η ελευθερια της θελησης ειναι ανυπαρκτη και τιποτε δεν μπορει να ειναι που δεν επιτρεπεται να ειναι.

Συνεπως ευρωπαιες και ευρωπαιοι, οποιος πιστευει, οτι για λογους του ηθους και της ηθικης και του ανθρωπισμου, οι εχοντες  και κατεχοντες την πραγματικη εξουσια θα εμποδησουν την τυχων εκρηξη του τριτου παγκοσμιου πολεμου, πλαναται οικτρα. Δεν χρειαζεται παρα μονο να ριξη μια ματια στην Ιστορια του 19. και 20. μ.Χ. αιωνα για να κατανοηση και την σημερινη πραγματικοτητα…….

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114

D-40885 Ratingen

Tel.+Fax: 0049 2102 32513

E-Mail: chaziteot@t-online.de

05.11.2016

DONALD TRUMP IM OVALL OFFICE, BREXIT, LEHMAN- ERREIGNIS IM BAKNKSYSTEM DER EU (DEUTSCHE BANK),  WELTWIRTSCHAFTSKRISE,  DRITTER WELTKRIEG.

Dr. Georg Chaziteodorou

Hypothese oder Realität des bald hereinbrechenden Unglücks?

Was planen die wahren Strippenzieher d.h. die wahren Mächtigen, hinter der Präsidentschaftswahlkulissen der USA? Donald Trump, BREXIT und Zusammenbruch der Deutschen Bank, sind vielleicht die Katalysatoren die den Fall der Weltwirtschaft, des Finanzsystems und den dritten Weltkrieg auslösen könnten?

Wiederholt sich das, was das Orakel Pythia von Delphi bei der Frage der Athener (Herodot, Buch 7, Kapitel 140) ausdrückte:

«Zitternd und bebend vor Furcht und hoch von der Dächern herunter

       Rieselt schwärzlich das Blut und deutet auf kommendes Unglück. Nun

       geht hinaus und haltet euch brav, wenn das Unglück hereinbricht».

Die Indizien sprechen dafür, dass am 08.11.2016 der Wahlsieger der Präsidentenwahlen der USA Donald, Trump heißen wird. Weil er der bessere Präsident, allein wegen der direkt nachfolgenden und schwerwiegenden Ereignisse wie z.B. der Brexit, der wirtschaftlicher Zusammenbruch der USA der auch den Zusammenbruch der Deutsche Bank und gleichzeitig auch den wirtschaftlichen Zusammenbruch der BRD und der EU einleiten kann, für die Interessen der wahren Mächtigen hinter der Kulissen sein wird. Nicht nur Zentralbanken schöpfen heute Geld aus dem Nichts. Geschäftsbanken, wie die Deutsche Bank, drucken ein Vielfaches durch  die Hebelung ihrer Bilanzen um bis zum 50-fachen. Dieses aus reiner Luft geschaffenes Geld ist in den weltweiten Aktienmarkt geflossen und hat Aktienrückkäufe angeheizt und damit das Management großer Unternehmen reicher gemacht. Das billige Geld hat auch die US-Autokredite angeheizt und gleichzeitig seien die Studienkredite explodiert mit negativen zukünftigen Auswirkungen. Das europäische Bankensystem befindet sich auf dem Weg in den Untergang. Im Zeitraum von

2000 bis 2016 haben die europäischen Banken den größten Teil ihrem Wert

eingebüßt und ihr Bankrott ist praktisch unausweichlich. Da alle bisherige Kriege Banker-Kriege waren, ist es nicht auszuschließen, dass auch der Dritte Weltkrieg, der unterwegs ist, ein solcher sein wird. Nur, so hoffen die Strippenzieher, kann ihr verbrecherisches Projekt NWO/Globalisierung gerettet

werden. Die heutige Situation der Deutsche Bank d.h. ihre Engagierung im

hochriskanten Derivate – Bereich ursprünglich mit 75 heute mit 46 Billionen

US-Dollar und der Besitz noch von über 12 % aller weltweit abgeschlossenen

Derivate – Geschäfte, ist mit nicht einschätzbares Gefahrenpotential verbunden.

Der Umfang der Derivate weltweit wird von Insidern auf 1,5 Trillionen US-Dollar geschätzt. Sollte die Deutsche Bank zusammenbrechen, so wären die

die Folgen weitaus schlimmer als die des Lehman-Zusammenbruchs von 2008.

Es würde zum Kollaps des gesamten Weltweiten Bankssystems und zum Stillstand des Welthandels mit unabsehbaren sozialen Konsequenzen kommen,

Die USA wird, aufgrund der Ankündigung des US-Justizministers die Deutsche

Bank mit 14 Mrd. US-Dollar wegen illegaler Hypothekengeschäfte zu bestrafen, die BRD zur Rettung der Deutschen Bank (Bail-out) zwingen. Da auch die BRD

selbst hoch verschuldet ist, kann dies gewaltige negative Aiswirkungen auf der EU selbst haben. Damit konnte ein Zusammenbruch der Deutschen Bank ein Supergau werden. Die letzte Option heißt Krieg.

 

Die Welt und damit auch die USA wird von anderen Leuten regiert als es die Völker zu wissen glauben. Speziell in den USA gibt keine wichtige Organisation im Bereich der Politik, der Wirtschaft, der Massenmedien, der Bildung, der Kirchen und des Rechtswesens die die verschiedenen geheimen Orden nicht entweder selbst gegründet oder durchdrungen hätten, um die Richtung der Gesellschaft der USA zu bestimmen. Diese Leute haben bis heute nichts gelernt und sie wollen oder dürfen nichts lernen. Das gleiche gilt für ihre europäischen Brüdern. Deshalb nach dem Brexit werden weitere EU-Völker den Briten

folgen. Denn die Freiheit und die echte Demokratie (Volksabstimmungen) von der zunehmenden Bevormundung durch den in der Tendenz diktatorischen

Apparaten der EU (Kommission, EZB, Troika, u.a.) wiegen mehr als die wirtschaftliche Vorteile und die Rettung der toxischen Euro-Währung. In der EU besteht keine Freiheit des Willens mehr, weil die EU-Bürger die wahren Mächtigen verbrecherisch in diese Lage manövriert haben. Wer glaubr, dass moralische Gründe die wahren Mächtigen an der Entfesselung des dritten Weltkrieges hintern könnten, der sollte einen Blick auf die Geschichte des 19. und des 20. Jahrhunderts werfen…….

 

Dr. Georg Chaziteodorou

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>