«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΛΙΓΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ! Η ΥΠΕΡΕΛΙΤ ‘Η ΟΙ ΥΠΕΡΞΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΩΝ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ;

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou  Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

03.11.2016

Όλα κανονισμένα στο πολιτικοθρησκευτικό καθεστώς των ραγιάδων!

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Οι ανθρωποι, ως ζωντες «Ευκαριωτες», εχουν μια συνειδηση, δηλαδη μια αντιληψη αυτων που διερχονται δια της λογικης τους. Ο κοσμος της αντιληψης αυτης κατανεμεται

  1. σε αυτον, ο οποιος πηγαζει απο τις αρχικες ορμες των ανθρωπων και απο την αντικειμενοποιηση αυτων σε ενα ειδος Θρησκειας, Μυστικισμου, Μαγιας, Πνευματισμου και Αποκρυφισμου με χαρακτηριστικα της Ψυχοπαθειας και.

  1. σε αυτον, ο οποιος δημιουργειται δια της Νοησης και εκφραζεται δια της Φιλοσοφιας και του Πολιτισμου.

Στην κατανομη αυτη οφειλεται και η συγκρουση των δυο αιωνιων αντιπαλων!

Του ενος που κτοιζει τον κοσμο του βασιζομενος στην Σκλαβια, στην Δουλοπαροικια και στους ομαδικους Φονους και του αλλου ο οποιος τον οικοδομει βασιζομενος στην Συνενοηση και στην Συνεργασια.

Ο πρωτος Φυλαρχος ο οποιος εκανε επιτυχη πλυση εγκεφαλου στην ομαδα του αποτελουμενη απο ομαδικους δολοφονους, ηταν βεβαια ενας γενετικα Ψυχοπαθης ανθρωπος.

Ο αλλος για λογους της Λογικης, του Ηθους, του Ουμανισμου και του Πολιτισμου τουλαχιστον προσπαθησε να μειωση την δυναμικη των βαθεια ριζομενων πρακτικων των Ψυχοπαθων των Μεγιστανων του χρηματος ως π.χ. Σκλαβια, Δουλοπαροικια, Δικαιο του Ισχυρου, Ενστικτα αγωνος και πολεμου, ομαδικη δολοφονια κ.α.

Δεν υπαρχει συνεπως ενας φυσικος νομος κατα τον οποιον πρεπει να λαμβανουν χωρα πολεμικες συγκρουσεις μεταξυ των ανθρωπων.

Εως τις ημερες μας οι Ψυχοπαθεις των Μεγιστανων του χρηματος δεν ενδιαφερονται για την εξαλειψη απο τις σχεσεις των ανθρωπινων κοινωνιων, της τρομοκρατιας και των πολεμων.

Στις σημερινες γενοκτονιες που λαμβανουν χωρα στην Αφρικη και στην Εγγυς- και Μεση Ανατολη υπο την καθοδηγηση των Ψυχοπαθων των Μεγιστανων του χρηματος, επικρατει η εγκληματικη αποψη, οτι ειναι αποδοτικωτερο και φθηνωτερο να αλληλοσκοτωνονται οι υπερπληθυσμοι των λαων ετσι ωστε οι επιζωντες να ξενιτευονται ως προσφυγες προς τις χωρες τις Ε.Ε.

Η διαδικασια αυτη κρυβεται κατω απο τα καταχθονια σχεδια της παγκοσμιοποιησης και των ανοιχτων συνορων.

Εδω και δεκαετιες γινεται η προσπαθεια της  παγκοσμιοποιησης βασιζομενης στα σχεδια της Ελιτ και Υπερελιτ των Μεγιστανων του χρηματος, οι οποιες Ελιτ αποτελουνται απο διεθνεις κερδοσκοπους, απο κεντροτραπεζιτες, απο πολιτικες ηγεσιες και μελη διαφορων Think-Thanks και μυστικιστικων οργανωσεων με χαζαρικης προελευσης ριζες.

Οι Χαζαροι κυριαρχουσαν ως γνωστο απο τον 7. εως τον 11. μ.Χ. αιωνα στις νοτιορωσικες στεπες, δηλαδη στον χωρο της ανατολικης Ευρωπης που βρισκεται μεταξυ του Καυκασου και του ποταμου Βολγκα.

Ως ενα μεγαλου Βασιλειο της εποχης αυτης απεφασισε το ετος 740 μ.Χ. να ασπασθη ομαδικα την ιουδα’ι\κη θρησκεια (1, 2).

Ο γραφων θετει την εξης ερωτιση με κινδυνο να χαρακτηρισθη με την σκοπημα παραμορφωμενη διατυπωση «Αντισημιτης»:

Εχουν οι περισσοτεροι Ιουδαιοι της Ευρωπης, των ΗΠΑ και του Ισραηλ ριζες χαζαρικης προελευσης και συνεπως δεν ειναι Σημιτες;

Οι Σημιτες ως γνωστο ειναι μια ομαδα λαων (Ιουδαιοι, Αραβες, Ακκαδες, Φοινικες, Ασυριοι κ.α.) με γλωσσικη συγγενεια. Συνεπως ο τυχων Αντιεβραιος δεν μπορει να ειναι ταυτοχρονα και «Αντισημιτης».

Προκειται για εκφραστικο τεχνασμα του διεθνους πολιτικου Σιωνισμου.

Αυτος χωρις τον ετσι ονομασθεντα «Αντισημιτισμο» εχει προβληματα υπαρξης!

Ο Πολιτισμος της εποχης μας, οπως σημερα τον κατανοουν και τον ζουν οι ανθρωποι, ειναι ως επι το πλειστον το εργο των Ψυχοπαθων της Ελιτ και της Υπερελιτ των Μεγιστανων του χρηματος.

Πισω απο την φαινομενικη φρενοβλαβεια της εποχης μας βρισκεται η πραγματικη φρενοβλαβεια των Ψυχοπαθων των Μεγιστανων του χρηματος, οι οποιοι αγωνιζονται για την περεταιρω επεκταση της ηδη υπεραναλογικης πολιτικης και οικονομικης τους ισχυως, ενω οι εργατικοι απλοι ανθρωποι συμπεριφερονται σαν προβατα και γα’ι’δουρια (Gojims), δηλαδη που αρμεγονται και κουρευονται χωρις καμμια αντιδραση.

Η ανθρωπινη κοινωνια των ημερων μας μεταμορφωνεται σε ολοενα και ποιο ψυχοβλαβη, για τον λογο ακριβως της Ψυχοπαθειας της Ελιτ και Υπερελιτ των Μεγιστανων του χρηματος που βρισκονται στην κορυφη της πυραμιδας της.

Οι χωρις οραματα αυτες Ελιτ φαινεται δεν εχουν ουτε ελαχιστες παραστασεις για το Παρελθον και το Μελλον και φυτοζωουν ολοκληρωτικα στο Παρων, δηλαδη αποκλειστικα για τις τρεχουσες αναγκες και επιθυμειες τους και για τον λογο αυτον προσπαθουν να επικρατησουν με ολα τα μεσα αυξηση της ισχυς τους πανω σε ολες τις εθνοτητες του πλανητη μας, παραμορφωνοντας ταυτοχρομα δια των διεθνων πρακτορειων ειδησεων Associated Press (AP), Agence France-Presse (AFP), Reuters, οπως και δια των εθνικων πρακτορειων στην Αυστρια (APA), στην Γερμανια (DPA) και στην Ελβετια (SDA) που ελεγχουν απολυτα, την ειδησεογραφια και την οποια μανιπουλαρουν οπως επιθυμουν.

Τα ολικα πουλημενα αυτα διεθνη και εθνικα πρακτορεια ειδησεων στην Ελιτ και Υπερελιτ των Μεγιστανων του χρηματος μεταφερουν ομοιομορφα παρασκευασμενες τις ειδησεις τους γυρω απο τον πλανητη χρησιμοποιωντας μαλιστα και την ιδια μορφη της διατυπωσης.

Προκειται για ενα φαινομενο που παρατηρειται συνηθως σε χωρες με διδακτορικα καθεστωτα που μανιπουλαρουν την ειδησεογραφια.

 Το μεγαλυτερο μερος της διεθνων ειδησεων που καθημερινα διατυμπανιζουν τα διαβρωμενα ΜΜΕ ολων σχεδον των χωρων, εχει την ιδια πηγη προελευσης και γι’αυτο ποιοτικα ειναι αχρηστο.

Το σκηνικο του σημερινου κοσμου μας πανω στο οποιο παιζουν οι μαριονετες της πολιτικης, κατευθυνεται απο επισης μαριονετες των παικτων της παγκοσμιοποιησης που εχουν και αυτοι, οσο πλησιαζουμε την κορυφη της πυραμιδας των Μεγιστανων του χρηματος, τα αφεντικα τους.

Οι πολιτικες μαριονετες των ΗΠΑ και των μελων κρατων της Ε.Ε, αλλα και της ιδιας της Ε.Ε. πουλησαν π.χ. την συνειδηση τους και εκτελουν απλα διαταγες που λαμβανουν απο τους πρακτορας των Ψυχοπαθων μελων της Υπερελιτ των Μεγιστανων του χρηματος.

Οι Υπερψυχοπαθεις, ποτε δεν εμφανιζονται στο προσκηνιο διοτι παντοτε ενεργουν απο το παρασκηνιο. Μια εξαιρεση επραξε προσφατα ενας απο αυτους που βρισκεται στην κορυφη της πυραμιδας.

Διατυπωσε απο το προσκηνιο, οτι σημερα ζει στον τομεα της χρηματικης πολιτικης με τους αρνητικους τοκους, το μεγαλυτερο πειραμα της Ιστοριας!

Κατι τετοιο διατυπωνει ενας ο οποιος κατευθυνει παρανομα της ροες του χρηματος σε λαθος κατευθυνση, δηλαδη αντι να τις κατευθυνη προς την πραγματικη οικονομια τις κατευθυνει προς την κερδοσκοπια.

Ο υπερανθρωπος αυτος προειδοποιει τους ανθρωπους για τα ρισκα, για την λεηλασια των οποιων ο ιδιος τα παραγει και απο επανω υπεργεμιζει το ηδη χονδρα γεμισμενο  πορτοφολι του.

Γνωριζει βεβαια, οτι το ισχυον ακομη χρηματικο συστημα, το οποιο ο ιδιος κατευθυνει, ειναι ετσι δημιουργημενο ωστε το χρημα να ρεει παντα απο τους εργατικους ανθρωπους προς τα παρασιτα του ειδους του.

Αυτονοητα ο Υπερανθρωπος αυτος μας αποκρυβει, οτι το ποτοφολι του ειναι ετσι προσαρμοσμενο για να γεμιζη αδιακοπα αφου ο ιδιος καθωριζει εκ των προτερων τι θα συμβει χρηματικα και γι’ αυτο ειναι παντοτε ο κερδισμενος.

Συνεπως γνωριζει με λεπτομερτειες τα αποτελεσματος του μεγαλυτερου χρηματικου πειραματος της Ιστοριας με τον αρνητικο τοκισμο.

Οι συνηθεις Ψυχοπαθεις γνωριζουν πολυ καλα τι πρεπει να κανουν χωρις να λαμβανουν υπ’ οψη τις αναγκες των απλων ανθρωπων για να ανεβουν στην κορυφη της πυραμιδας της Υπερελιτ των Μεγιστανων του χρηματος.

Τοσο η Ελιτ οσο και η Υπερελιτ των Μεγιστανων του χρηματος, πασχουν απο τις αισθησεις μεταμελειας και απο την ικανοτητα καθιερωσης νεων προτυπων. 

Το Ελλειμμα αυτο διαπιστωνεται σημερα ευκολα με τις διαφορες εγκεφαλικες ηλεκτρονικες μετρησεις!

Για τον λογο αυτο οι ανθρωποι οφειλουν να μην ακουουν, οτι σκατα διατυπωνουν και προπαγανδιζουν οι Ψυχοπαθεις της Ελιτ και Υπερελιτ των Μεγιστανων του χρηματος δια των διαβρωμενων ΜΜΕ.

Γι’ αυτους ειναι ολοι οι Gojim ηλιθιοι που πρεπει να λεηλατουνται και στο τελος εν αναγκη να εξωντωνονται.

Το 5.000 εως 6.000 χρονια παλαιο χρηματικο συστημα που ισχυει ακομη, σκλαβωνει στην οικονομια και πολιτικη ολους τους Gojim. Ακομη και ο σημερινος πολιτισμος(;) στον πλανητη μας, βασιζεται στην Σκλαβια και τις ομαδικες Δολοφονιες.

Η κυριαρχια της Υπερελιτ των Μεγιστανων του χρηματος περιλαμβανει μεταξυ αλλων και τις πολιτειες-κρατη, City of London, Βατικανο και Washington D.C.

Παγκοσμια ανηκουν σε μονο 13 οικογενειες της Υπερελιτ σχεδον ολες οι κεντρικες τραπεζες που τυπωνουν και θετουν σε κυκλοφορια το χρημα, ετσι ωστε να αυξανεται συνεχως το χρεος των κρατων.

Το παγκοσμιο χρεος προς την Υπερελιτ αυξανεται αδιακοπα και ξεπερασε σημερα τα 152 Billionen δολαρια των ΗΠΑ.

Επιπλεον αυξανοντα τα τεραστια χρεη των νοικοκυριων, επιχειρησεων και κρατων πολυ ποιο γρηγορα απ’ οτι αυξανεται η παγκοσμια οικονομια.

Οι κεντρικες τραπεζες της Υπερελιτ ανελαβαν να παιξουν τον σπουδαιο ρολο του πιστωτου.

Κατα την τραπεζα επενδυσεων Bloomberg οι μεγαλυτεροι πιστωτες ειναι η Λα’ι’κη Τραπεζα της Κινας (5,0 Billionen δολαρια των ΗΠΑ), η FED των ΗΠΑ (4,5 Billionen δολαρια των ΗΠΑ), η Τραπεζα της Ιαπωνιας (4,4 Billionen δολαρια των ΗΠΑ) και η ΕΚΤ (3,9 Billionen δολαρια των ΗΠΑ). Τοσο οι οικονομικες κρισεις οσο και οι κρισεις διαθεσης Υδρογονανθρακων αλλα και οι πολιτικες στην Εγγυς- και Μεση Ανατολη και η Τρομοκρατιας, ειναι προ’ι’οντα της Υπερελιτ των Μεγιστανων του χρηματος.

Το ιδιο ισχυει και για την ισχυ των στρατιωτικων, των μυστικων υπηρεσιων, των Μεγαλοεπιχειρησεων και των μυστικιστικων οργανωσεων των ΗΠΑ και των μελων κρατων της Ε.Ε.

Διοτι οι Ψυχοπαθεις και Υπερψυχοπαθεις ζουν την ζωη τους απατηλα και πιστευουν οτι διαφερουν τελειως απο τους συνηθισμενους απλους ανθρωπους, δηλαδη πιστευουν οτι ειναι Υπερανθρωποι.

Πολυ βαθεια στο εσωτερικο τους ομως γνωριζουν, οτι αυτοι ειναι και οχι οι συνηθισμενοι ανθρωποι που εχουν σοβαρα ελλειμματα σε αυτα που λεγονται αρετες, αξιες, ιδανικα και οραματα.

Ως πολυ επικινδυνοι ανθρωποι με τετοια ελλειμματα οφειλαν ηδη να ειχαν απομονωθη.

Ηρθε ο καιρος να πεση επιτελους η χαζαρικη μασκα τους, για να γνωρισουν οι λαοι με τι ειδους σκουπιδια εχουν να κανουν.

Δεν επιτρεπεται αλλο να αλληλοσκλαβωνεται η ανθρωποτητα.

Δεν υπαρχει ουτε εκλεκτος απο τον θεο λαος, ουτε ενας κυριαρχος επι των αλλον λαος.

Καθε λαος και ρατσα του πλανητη μας διαθετει τα ιδια δικαιωματα πριοστασιας της τιμης και της αξιοπρεπειας του.

Εκει που λαμβανουν χωρα εγκληματα κατα της ανθρωποτητας και του ανθρωπισμου θα τιμωρουνται οι υπευθυνοι χωρις καμμια διακριση σε οτι ασφορα τη ρατσα, τον λαο, την θρησκεια και την κομματικη ταυτοτητα.

Χαριν της Υπερελιτ, δυστυχως απο την βαρβαρικη αυτη κατασταση δεν απελευθερωθηκε ακομα η ανθρωποτητα. Αντιθετως!

Χαριν αυτης κυριαρχει παντου η Ψυχοπαθεια και αυξανεται η εγκληματικοτητα.

Μαλιστα η εγκληματικοτητα μεταφερεται και στις χωρες επικρατειας της Υπερελιτ οπως π.χ. σε αυτες της Ε.Ε..

Η κατασταση αυτη αυτοενισχυει την εγκληματικοτητα ακομη και εαν αυτη φαινομενικα ειναι

μονο οικονομικη.

Τα παραδειγματα της πρωην ανατολικης Γερμανιας (DDR) και της Ελλαδος, δειχνουν ξεκαθαρα την οικονομικη εγκληματικοτητα της Γερμανιας που ενισχυεται και απο την Ε.Ε. Τα χρεη της DDR πολλαπλασιασθηκαν εγκληματικα με αυθαιρετη καθιερωση της σχεσης 1,8 : 1 μεταξυ του μαρκου της DDR και της BRD,  η πραγματικη σχεση στις διεθνεις αγορες ηταν 8 :

1.Αντι για μια υποτιμηση του μαρκου της DDR το 1990 ελαβε χωρα μια εγκληματικη υπερτιμηση για να εισπραττουν απο τοτε οι τραπεζες της Υπερελιτ των Μεγιστανων του χρηματος ακομη τοκους και πανωτοκια για ανυπαρκτα χρεη.

Το γεγονος και μονο οτι τα πανωτοκια αυξανονται εκθετικα σε αντιθεση με την οικονομια θα επρεπε η εφαρμογη της εγκληματικης υπερτιμησης του μαρκου της DDR να εμποδειστη απο το τοτε ΤΑ’Ι’ΠΕΔ (TREUHAND) των Μεγαλοαπατεωνων.

Η Μεγαλοαπατη αρχισε ηδη τον Οκτωβριου του 2008 με τις εγκληματικες αλλαγες στα διεθνη οικονομικα πρωτυπα για τις Τραπεζες (IFRS = International Financial Reporting Standards).

Απο τοτε μπορουν οι τραπεζες να συνεχιζουν να καταγραφουν στους ισολογισμους τους τα αξιοχαρτα τους π.χ. τις Μετοχες, που επεσαν οι τιμες τους στο χρηματιστηριο με τις παλαιες αξιες τους.

Προκειται για μια εγκληματικη πραξη παραμορφωσης των τραπεζικων ισολογισμων για να εμφανιζονται οι Τραπεζες ως αποτελεσματικες.

Οι ισολογισμοι των τραπεζων απο το 2008 διαμορφωνονται οπως η Τραπεζες θελουν.

Ετσι ενω π.χ. ολες οι ελληνικες τραπεζες εχουν ουσιαστικα πτωχευσει εμφανιζονται για παραπλανιση των ηλιθιων ως υγειεις. Για να γλυτωση απο την πτωχευση η Τραπεζα Γερμανιας (Deutsche Bank) εκβιαστηκε απο την Γερμανια δια του τοτε προεδρου του διοικητικου συμβουλιου της ως ανω Τραπεζας Josef Ackermann με ανοχη του τοτε πρωθυπουργου της Γεωργιο Παπανδρεου η Ελλας.

Ετσι η Deutsche Bank μπορεσε να παρουσιαση ανυπαρκτα κερδη.

Βεβαιως προ της κορυφωσης της οικονομικης κρισης του 2008 η Ελλας ηταν χρεωμενη με 125 % του ΑΕΠ της.

Με εγκληματικη αυξηση του δημοσιου χρεους κατα 500 % εντος μονο 3 μηνων με τα περιφημα CDS (Ασφαλειστρα Απατης) και τα προγραμματα σωτηριας της ελληνικης οικονομιας με σωσιβια απο μολυβδο (Μνημονια Ι, ΙΙ και ΙΙΙ), το δημοσιο χρεος εφθασε το 2016 στο 182 % του ΑΕΠ, δηλαδη αυξηθηκε κατα 44 % μετα το 2008, ενω το ΑΕΠ υπεχωρησε κατα 26 %, δηλαδη μειωθηκε κατα 57 δισεκατομμυρια Ευρω απο τα 223,2 δισεκατομμυρια Ευρω το 2007.

Για να ξεφυγη η Ελλας μια για παντα απο την σημερινη στενωπο πρεπει με στηριξη των Ενοπλων Δυναμεων και Σωματων Ασφαλειας της, δηλαδη υπο στρατιωτικο καθεστως, να εγκαταλειψη οχι μονο την Ευρωζωνη αλλα και την Ε.Ε.

Αλλη λυση δεν υπαρχει!

Αυτη ειναι η Αληθεια!

 Το σημερινο οικονομικο συστημα της Υπερελιτ των Μεγιστανων του χρηματος ιστορικα ειναι συναρμολογημενο απο διαφορα μοντελα απατης, ως π.χ. το συστημα λειτουργιας της FED των ΗΠΑ, τα πυραμοειδη παιγνια, η πληροφοριακη ασυμετρια, η ιστορικη εξελιξη των εταιρειων κεφαλαιου, η ελευθερη Αγορα και τα εργαλεια εκβιασμων της πολιτικης ελιτ.

Οι φοροι εισοδηματος ειναι στην ουσια τους προγραμματα απαλλοτριωσης του εργαζομενου λαου με διαταγες των ιδιωτων κεντροτραπεζικων χαζαρικης προελευσης.

Γενικα οι φοροι ειναι μια εγκληματικη εφευρεση.

Εαν καθε χωρα ειχε παλι την δικαιοδοσια να δημιουργη για τον εαυτο της χρημα απο το τιποτε, αντι να δημιουργειται αυτο απο τους κεντροτραπεζιτες χαζαρικης προελευσης, τοτε δεν θα υπηρχε κανενας λογος να κλεβεται μερος του εισοδηματος του βαρεια εργαζομενου λαου απο αλητες, διοτι οι εργαζομενοι θα δημιουργουσαν οι ιδιοι του χρημα που χρειαζονται.

Το δικαιωμα της φορολογισης των εργαζομενων, απο τις κυβερνησεις μαριονετες, εξυπηρετει αποκλειστικα τους σημερινους ιδιωτες κεντροτραπεζιτες  για να υπηρετουνται τα ανυπαρκτα στην ουσια χρεη των κρατων.

Τα ιδια ισχυουν και για την μεγαλυτερη απατη του 21. μ.Χ. αιωνα, δηλαδη για τους ειδικους φορους λογω δηθεν ρυπανσης του περιβαλλοντος ,για την περιφημη προστασια του γηινου κλιματος, το οποιο αυτοπροστατευεται μονο του.

Με ενα νεο χρηματικο συστημα, εξαφανειζονται οι απατες των τραπεζιτων χαζαρικης προελευσης ως τοκιζομενα κρατικα χρεη, πανωτοκια, πληθωρισμος και φοροι πασης μορφης, ενω οι σχεσεις αμεσης κοινωνικης ωφελειας, με την ως ανω εξαφανειση, ως αυτοσκοπος ισχυροποιουνται και δεν υποκεινται στον μηχανισμο χειραγωγησης των Μεγαλοαπατεωνων για ικανοποιηση των αναγκων του εγκληματικου χρηματικου συστηματος τους.

Οι νεες σχεσεις αμεσης κοινωνικης ωφελειας δεν θα υπηρετουν πλεον τα συγκεκριμενα ατομα χαζαρικης προελευσης, δηλαδη την Υπερελιτ, αλλα και ουτε ενα πολιτικο συνολο, αποτελουμενο απο αφηρημενους πολιτικους οι οποιοι εργαζονται για ενα αφηρημενο εθνος.

Το καινουργιο γενικο συμφερον θα ειναι αυτο του αγροτη που σταδιακα ξεριζωθηκε απο την γη του για να υποταχθη στην μισθωτη εργασια, της πλειοψηφιας των ανθρωπων, που παραδοθηκε απο εναν κοσμο οπου επιδιδονταν σε μια μη αμοιβομενη δραστηριοτητα, ικανοποιωντας αμεσα τις αναγκες του, σε μια κοινωνια της οικονομιας, οπου προ’ι’ον και παραγωγος ειναι αποκομμενοι.

Σημερα αρχισε ηδη μεσω του Ιντερνετ η διεξαγωγη μιας μαχης μεσα στο σκοταδι μεν, αλλα με οδυσσειακο πνευμα και τακτικη,  απ’ οπου θα αναδυθει στο τελος ο κοσμος του ατερμου μελλοντος.

Θα ελθει η ημερα κατα την οποια το σημερινο χαος των ανθρωπινων συνειδησεων θα το διαδεχθει η ταξη και η αρμονια και ας πιστευουν σημερα οι δημιουργοι του πονου και της οδυνης, δηλαδη η Ελιτ και η Υπερελιτ των Μεγιστανων του χρηματος το αντιθετο, οτι δηθεν θα επικρατει στον πλανητη μας εσαει ο αλληλοσπαραγμος, τον οποιον φανταζονται ως ισχυοντα φυσικον νομον για να ανακοψουν την εξελιξη του πνευματος στην ανθρωπινη μορφη του.

Γι’ αυτο ως κερδοσκοποι, απληστοι, χρηματοθηρες και φυλαργηροι, απατεωνες, ψευτες και φονεις, εγιναν θηριωδεστεροι και αυτων ακομη των αγριων θηριων και εφαρμοζουν την ηθικη της ζουγκλας.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Βιβλιογραφια

  1. Koestler, A. Der dreizehnte Stamm – Das Reich der Khasaren und sein

Erbe. Gustav Lübbe Verlag, 1989

  1. Poliak, A.N.: Khasaria. Die Geschichte eines jüdischen Königsreichs in

Europa. Tel Aviv, 1944 und 1951

Και στα γερμανικά:

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou                                               Bleibergweg 114

D-40885 Ratingen

Tel.+Fax: 0049 2102 32513

E-Mail: chaziteo@t-online.de

02.12.2016

EIN BISHEM WAHRHEIT KANN NICHT SCHADEN!

SUPERELITE ODER SUPERPSYCHOPATHEN DER HOCHFINANZ?

Dr. Georg Chaziteodorou

Die Menschen, als lebendige «Eukaryoten», haben ein Bewusstsein d.h. eine Wahrnehmung dessen, die durch den Verstand gehen. Die Welt dieses teilt sich

  1. in der, die aus dem ursprünglichen Trieb der Menschen herausquellte und

aus der Objektivierung dieser eine Art von Religion, Mystizismus, Magie, Spiritismus und Okkultismus mit Merkmale der Psychopathie herauskam und

  1. in der, die durch den Verstand entsteht und durch Philosophie,

Wissenschaft und Kultur bekundet wird.

Hier liegt lokalisiert der Kampf der zwei ewigen Widersacher! Der eine

der auf Sklaverei, Leibeigentum und Massenmord und der andere der auf Verständigung und Kooperation aufbaut. Der erste Stammeshäuptling, welcher einer Gruppe von gesteuerten Massenmördern mit Erfolg einer Gehirnwäsche

unterzog, war sicherlich ein genetischer Psychopath. Der andere hat aus Gründen der Vernunft, der Ethik, der Humanität und der Kultur zumindest

versucht, die Tiefeingewurzelten Praktiken der Psychopathen der Hochfinanz wie z.B. Sklaverei, Leibeigenschaft, Faustrecht, Kampf- und Kriegsinstinkte, Massenmord u. a. unwirksam zu machen. Es gibt aber kein Naturgesetz wonach immer Kriegen geben muss. Bis heute sind die Psychopathen der Hochfinanz nicht interessiert den Terror und Krieg aus den Beziehungen der menschlichen Gesellschaften zu beseitigen. Bei der heute noch stattfindenden Genoziden in Afrika und in Nah- und Fernost herrscht bei der Psychopathen der Hochfinanz die kriminelle Auffassung, dass es wirksamer und preiswerter ist, die überschüssige Bevölkerungen selbst zerfleischen zu lassen, damit die Überlebenden zu Uniformierung d.h. zu Bastardiesrung der europäischen Völkern als Kriegsflüchtlinge auswandern können. Dieses Vorhaben versteckt

sich hinter der dunkle Agenda der Globalisierung und offenen Grenzen. Seit Jahrzehnten ist das Streben nach Globalisierung ein überlegter und geplanter

Handlungsstrang der Elite und Superelite der Hochfinanz die aus internationalen Financiers, Zentralbankern, politischen Anführern und Mitgliedern diverser Denkfabriken und Geheimgesellschaften mit khasarischen Wurzeln bestehen. Die Khasaren beherrschten bekanntlich vom 7. bis ins 11. Jahrhundert in der südrussische Steppe, zwischen dem Kaukasus und der Wolga liegenden Raum Osteuropas, ein großes Reich und traten etwa im Jahr 740 n. Chr. geschlossen zum jüdischen Glauben über (1, 2). Der Verfasser stellt hier folgende Frage, mit

der Gefahr durch die absichtliche Wortfehlschöpfung als «Antisemit» charakterisiert zu werden: Haben die meisten Juden Europas, der USA und Israels khasarischen Wurzeln und sind keine Semiten? Die Semiten bekanntlich sind eine Völkergruppe (Juden, Araber, Akkaden, Phönizier, Aramäer, Asyrier u.a.) von sprachlicher Verwandtschaft.

Die Zivilisation unsere Zeit, so wie man sie heute vorstellt, ist weitgehend das

Werk von Psychopathen der Elite und Superelite der Hochfinanz. Hinter dem scheinbaren Irrsinn der Zeitgeschichte  steht der tatsächliche Irrsinn von Psychopathen der Hochfinanz, welche darum kämpfen um ihre überproportionale politische und wirtschaftliche Macht zu vergrößern, während die einfachen und gewöhnlichen fleißige Menschen sich wie Hammeln und Eseln (Gojim) noch verhalten d.h. melken und scheren lassen. Die menschliche Gesellschaft von heute wird immer seelenloser, weil die Elite und Superelite der Hochfinanz, die an ihrer Spitze stehen, sind seelen- und  gewissenlos. Diese visionslosen Eliten scheinen eine geringe Vorstellung von Vergangenheit oder Zukunft zu haben und leben deshalb gänzlich für ihre augenblicklichen Bedürfnisse und Wünsche und deshalb sind auf der Suche nach mehr Macht um

die Nationen rücksichtloser durch das unsichtbare Nervenzentrum des Mediensystems d.h. durch die globalen Nachrichtenagenturen Associated Press (AP), Agence France-Presse (AFP), Reuters, sowie der drei nationalen Agenturen in Österreich (APA), Deutschland (DPA) und der Schweiz (SDA) die sie total kontrollieren, zu manipulieren. Rund um den Globus berichten alle Massenmedien über dieselben Themen und verwenden dabei sogar vielfach dieselbe Formulierung. Es handelt sich um ein Phänomen, das man sonst eher mit gelenkten Massenmedien in autoritären Staaten in Verbindung bringen muss. Der größte Teil der internationalen Nachrichten in all Medien des Globus wird nur von den oben genannten Nachrichtenagenturen geliefert.

Diese Welt, die von Polit-Marionetten gespielt wird, deren Lenker selbst auch nur Marionetten weiterer Globalisierungsspieler sind. Und selbst weiter oben in der Pyramide der Hochfinanz ist man eine Marionette von Irgendjemand. Die Polit-Marionetten der USA und der Mitgliedsländer der EU und der EU selbst,

haben  z.B. ihre Seele verkauft und führen nur die Befehle aus, die sie von den Agenten- Psychopathen der Supereliten der Hochfinanz erhalten. Die letzten treten nicht öffentlich in Erscheinung und agieren fast immer nur aus dem Hintergrund heraus. Eine Ausnahme wurde vor kurzem gemacht. Einer von

diesen Supereliten der Hochfinanz äußerte sich, dass er heute auf dem Gebiet der Geldpolitik mit den Negativzinsen, das größte Experiment der Geschichte erlebt! So was sagt einer derer, welche die weltweiten Geldflüsse illegal in falsche Richtung steuern d.h. statt in der Realwirtschaft in der Spekulation

und welcher in der Kaste der Supereliten der Hochfinanz ganz oben hockt. Dieser Supermann warnt die Menschen von den  Risiken, die zwecks ihrer Ausplünderung selbst erzeugt hat und oben drauf auch seinem dicken Portemonnaie entsprechend anpasst.  Er weis natürlich, dass das noch gültige Geldsystem, das er lenkt, so geschaffen wurde, damit das Geld per gut verdeckter Zwang ununterbrochen von den fleißigen Menschen zu den Schmarotzern fließt, Selbstverständlich verheimlicht er auch, dass er sein dickes Portemonnaie immer absichtlich anpasst, den er bestimmt mit, was geldmäßig geschieht und deshalb immer nur gewinnen kann. Obwohl er genau weis, ist er angeblich nicht sicher, wie das größte Geldexperiment der Geschichte mit den negativen Zinsen enden wird. Da gewöhnliche Psychopathen im Hinblick auf

das, was sie tun oder tun werden, um an die Spitze der Kaste der Superelite der Hochfinanz zu gelangen, keinerlei Beschränkungen kennen, werden unweigerlich alle Hierarchien an dieser Kaste überwiegend von diesen Psychopathen auch besetzt. Eliten  und Supereliten der Hochfinanz fehlt ein genetischer Sinn für Reue oder Einführungsvermögen. Dieses Defizit lässt sich

wahrscheinlich heute durch eine Hirnszintigraphie nachweisen! Deshalb soll man niemals die Scheiße dieser Leute glauben. Für sie sind alle Gojim sichtbar  und müssen verraten ausgeplündert und vernichtet werden. Das 5.000 bis 6.000

Jahre altes Geldsystem macht alle Gojim in der Wirtschaft und in der Politik sklavenartig abhängig. Auch die heutige Zivilisation(?) ist auf Sklaverei und Massenmord aufgebaut.

 

Das Imperium der Superelite der Hochfinanz heute beinhaltet auch die Stadtstaaten City of London, Vatikan und Washington D.C. Weltweit sind nur 13 Familien der Superelite der Hochfinanz, welche fast alle Zentralbanken

diese Welt kontrollieren und Geld drucken, so, dass die Staatsverschuldung der Nationen ständig zunimmt. Der weltweite Schuldenberg wächst sukzessive an und erreichte 2016 einen Rekordwert von 152 Billionen US-Dollar, Zudem wachsen die Schuldenberge von Haushalten,  Unternehmen und Staaten deutlich schneller als die Weltwirtschaft selbst. Die Zentralbanken der Superelite der Hochfinanz avancieren dabei zu wichtigen Gläubigern. Nach  Bloomberg (Finanzdienstleister) die größten Gläubiger sind die Volksbank von China (5,0 Billionen US-Dollar), die US-FED (4,5 Billionen US-Dollar), die Bank von Japan (4,4 Billionen US-Dollar) und der EZB (3,9 Billionen US-Dollar). Wirtschaftskrisen und Erdölkrisen werden ebenso von der Superelite der Hochfinanz erzeugt wie der Arabische Frühling, Occupy Wall Street, Kriege

und Terror. Das gleiche gilt für die Macht in Militär, Geheimdienste, Großkonzerne und Geheimbünde der USA und der Mitgliedsländer der EU. Denn Psychopathen und Superpsychopathen leben ihr Leben in dem Wissen, dass sie völlig anderes sind als gewöhnliche Menschen. Tief im inneren wissen sie, dass ihnen etwas wertvolles fehlt, die Menschlichkeit, die Tugend, die Werte, die Ideale und die Visionen, Deshalb müssen sie heute, dank neuer Informationstechnologien und -möglichkeiten, demaskiert und total isoliert werden. Die Menschheit darf nicht mehr gegenseitig geknechtet werden. Es gibt weder ein Sondervolk noch ein Herrenvolk. Jedes Volk und jeder Rasse besitzt ein gleiches Recht auf Unverletzlichkeit der Ehre. Wo Verbrechen begangen wurden und noch werden, sollten Rasse, Volkszugehörigkeit, Religionsbekenntnis oder Parteibuch bedeutungslos sein. Leider in dieser Hinsicht ist die Menschheit aus den barbarischen Verhältnissen primitiver Völker, dank der Superelite, noch nicht herausgekommen. Im Gegenteil, diese Superpsychopathen geben dem Unrechtsdenken neue Höchstformen. Auf dieser Weise zwingt die rechtsbarbarische Denkweise einer herrschender Gruppe von  Psychopathen und Superpsychopathen, gleichartige Denkweisen bei selbst unterdrückten Ländern und Länderunionen, wie z.B. Deutschland und die EU, hierbei. Man könnte das, die Selbstvermehrung des Verbrechens selbst wenn es auch um wirtschaftliches Verbrechen handelt. nennen, Die Beispiele DDR und HELLAS zeigen es deutlich. Die Schulden der DDR wurden willkürlich angepasst im Verhältnis 1,8 : 1 an dem DM der BRD, trotzdem dass die DM der DDR mit weniger als ¼ der DM der BRD berechnet wurde und im internationale Märkte mit 0,125 der DN der BRD d.h. mit dem Verhältnis 8 : 1 gehandelt wurde. Staat eine Abwertung fand hier 1990 eine verbrecherische Aufwertung der DM der DDR statt. Seit diesem Zeitpunkt kassieren die

Banken der Hochfinanz drei bis vier Mal höheren Zinsen und Zinsen auf

Zinsen für nicht vorhandene Schulden. Allein die Tatsache, dass der Zinseszins ein exponentielles Wirtschaftswachstum begründet und dies mit

tödlicher Sicherheit in der Wirtschaftskrise führt, hätte die damaligen verantwortlichen der Treuhand eigentlich einleuchten. Im Oktober 2008 kam es zu einer verbrecherischen Änderung der internationalen Rechnungslegungsnormen «International Finacial Reporting Standards (IFRS)», speziell für die bedrohten Banken. Seit dieser Zeit können Banker Wertpapiere, die im Kurs gesunken sind, unverändert zum alten Kurswert in den Bilanzen weiter behalten. Es handelt sich um einen einfachen aber verbrecherischen Buchungstrick, eine verbrecherische Manipulation zur illegalen Gestaltung der Bankbilanzen. Banken können seit 2008 in ihrer Bilanzen einfach schreiben, was sie wollen. Darüber hinaus wurde in Deutschland zu Rettung der deutschen Banken das so genannte

Finanzmarktstabilisierungsgesetz beschlossen und Hellas erpresst wurde von dem damaligen Obergauner der Deutschen Bank Josef Ackermann für die

Rettung dieser Bank Er konnte dadurch Gewinne präsentieren, die ohne der absurden Manipulationen der Bilanzierungsregeln nicht existiert hätten.. Natürlich war Hellas vor Ausbruch der Wirtschaftskrise 2008 mit 125 % des BIP verschuldet. Das gleiche Problem aber hatten auch die Länder Spanien, Portugal, Italien und andere EU-Länder. Um die illegale Rettung der Deutschen Bank zu verdecken sind die Maroden deutschen Massenmedien eingeschaltet

um Hellas mit erfundene Mythen nach der  Methoden der Propaganda von Göbel zu belasten. Die Hellenen angeblich hatten über ihre Verhältnisse gelebt, wollten nicht gerettet werden, wollten nicht sparen und mit ähnlicher anderer

deutscher Unterjochungs-Scheiße die das alte politische System der Nazis greift, Menschen und ihre Völker zuerst zu isolieren, dann zu diffamieren um besser auszuplündern und schließlich zu  massakrieren. Die Zahlen heute über die totale Wirtschaftskatastrophe Hellas sprechen ihre eigene Sprache: Staatsschulden ca. 200 % des BIP (330 Mrd. Euro). Zusammen mit der Privatschulden übersteigen diese die 550 Mrd. Euro. Das BIP von 230 Mrd. Euro 2009 ist 2015 auf 176 Mrd. Euro gefallen. Nur die Selbstmorde der Hellen

wegen wirtschaftlicher Probleme von 2009 bis 2015 bedrucken 5.500 Personen.

Die Zahl der gestorbenen wegen ebenfalls wirtschaftlicher Probleme des Gesundheitssystems übersteigt die 10.000 Personen. Als einzige Rettung aus der heutigen Situation bleibt der Austritt Hellas sowohl von der Eurozone als auch von der EU.

 

Das heutige Finanzsystem bzw. Wirtschaftssystem der Superelite der Hochfinanz ist geschichtlich aus unterschiedlichen Betrugsmodellen, wie z.B.

 

 

 

 

 

dem Mindestreservesystem, den Pyramidenspielen, den Informationsasymmetrie, der historischen Entwicklung der

Kapitalgesellschaften, der freier Markt hin zum Erpressungswerkzeug gegenüber Lokalpolitikern, hervorgegangen. Die Einkommenssteuer sind als Enteignungsprogramm der arbeitenden Bevölkerungen im Auftrag privater Zentralbanken eingeführt. In der Tat Steuern generell sind eine äußerst fragwürdige Erfindung. Wenn jeder Staat wieder das Recht der Geldschöpfung für sich selbst beanspruchen würde, anstatt dieses den privaten khasarischen

Zentralbanken zu überlassen, dann bestünde auch überhaupt kein Grund, den Staatsbürgern Teile ihres sauer erworbenen Einkommens wieder wegzunehmen, den er könnte jenes Geld, das er benötigt, einfach selbst schöpfen. Das Besteuerungsrecht der Nationalstaaten dient als Sicherheit der Staatsschuld –  Mechanismus von heute nur die privaten Zentralbanken. Das gleiche gilt für

die Sonderbesteuerung des Klimawandels d.h. für den größten Betrug des 21.Jahrhunderts. Verzinste Staatsschuld und Steuern sind also eine Erfindung der privaten khasarischen Zentralbanken. Schulden, Zinsen, Inflation und Steuern u.a. können mit einer einzigen Gesetzesreform für immer verschwinden.

 

Dr. Georg Chaziteodorou

Μοιραστείτε το!

1 comment to ΛΙΓΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ! Η ΥΠΕΡΕΛΙΤ ‘Η ΟΙ ΥΠΕΡΞΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΩΝ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ;

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>