«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι προδοτες ξεσάλωσαν, εναντίων των Ελλήνων!!! Διαβάστε στον σύνδεσμο παρακάτω…

https://news.google.gr/?ar=1478105914

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ – ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΟΟΟΟΛΟΥΣ -ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΕΡ  ΠΙΣΤΕΩΣ !  !  !.ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !.ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΟΟΟΟΛΟΥΣ !.ΟΤΙ  ΚΑΛΟ  ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ   ΓΙΑ  ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ !.ΕΙΝΑΙ  ΜΙΑ  ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΗ  ΑΡΧΗ  !.ΓΙΑ  ΝΑ  ΠΑΡΟΥΜΕ ΞΑΝΑ  ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ  !  !  !.ΑΣ  ΤΟ  ΜΑΘΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ  ΟΣΟ  ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ  ……………..ΓΗΓΕΝΕΙΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ! 

Στέγη αστέγων Βοτανικού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣΤΙΣ 17-10-2016 ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ .

ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΑ .

ΤΟΥ ΔΥΣΥΠΟΣΤΑΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ –  ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑΣ .

ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ, ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΟΔΟ 114 .

ΚΑΙ ΤΕΘΗΚΕ Ο ΝΑΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΛΑΤΡΕΙΑ.. ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ 2016 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ .

ΤΟΜΙΚΡΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑΣ. .

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ, 2/11/2016 

ΜΕΙΟΝΕΚΤΉΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ
————————————————————————
1.-Αναγνώριση της Μουσουλμανικής μειονότητος.
2.-Οι λαθρομετανάστες θα είναι απαλλαγμένοι από ΦΟΡΟΥΣ-ΔΑΣΜΟΥΣ-ΤΕΛΗ- ΕΝΦΙΑ- ΠΡΟΣΤΙΜΑ, κ.λ.π. έσοδα του Κράτους των Ελλήνων.
3.-Οι Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες θα γίνουν πλειοψηφία.
4.-Οι Μουσουλμάνοι θα έχουν κυριαρχικά δικαιώματα στην Ελλάδα, καθώς θα είναι πλειοψηφία. Θα γίνουν Κυβέρνηση!!!
5.-Οι Μουσουλμάνοι θα έχουν κυριαρχικά δικαιώματα στο ΒΟΤΑΝΙΚΟ, καθώς βάσει του Κορανίου, η περιοχή γύρω από το χώρο λατρείας τους ανήκει!!!
6.-Οι Μουσουλμάνοι θα έχουν έλεγχο του ΤΕΜΕΝΟΥΣ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο.
7.-Υπάρχει η πιθανότητα να γίνει το ΤΕΜΕΝΟΣ καταφύγιο τρομοκρατών.
8.-Κάθε γειτονιά της Αθήνας, και των άλλων πόλεων της Ελλάδος, θα υποχρεωθεί από τη Μουσουλμανική πλέον Κυβέρνηση να χτίσει Τεμένη και Τζαμιά.
9.-Η Ελλάδα θα υποχρεωθεί να αλλάξει Εθνικά & Θρησκευτικά σύμβολα. Θα αλλάξει σημαία, και Σταυρό.
10.-Η Ελλάδα θα αλλάξει όνομα………………
.
Ήδη ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ζητάει την Ελλάδα!!!!!!!!!!!
.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
.
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος

.
Επειδή η κυβέρνηση των αχυρανθρώπων της παγκόσμιας
δικτατορίας θέλει να κτίσει Μουσουλμανικό Ισλαμικό Τέμενος μέσα στην αρχαία Αθήνα, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ελληνισμός θα παραμείνει με σταυρωμένα τα χέρια, για να δούμε την Ελλάδα μας Μουσουλμανική Ισλαμική χώρα.
Έχουμε τέτοια ανθελληνική κυβέρνηση, που ενώ ο Λαός λιμοκτονεί, αυτοί κόβουν τις συντάξεις των γερόντων για να χτίσουν Ισλαμικό ΤΕΜΕΝΟΣ!!! Τέτοια προδοσία!!!
Μέσα σε περίοδο χρεοκοπίας της χώρας, θέλουν να χτίσουν ΤΕΜΕΝΟΣ στην Αθήνα, λες και η Αθήνα είναι
ISLAMABAD. Δανειζόμαστε για να χτίζουμε ΤΕΜΕΝΗ στους Ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες.
Έλληνες θαυμάστε Εθνική Προδοσία!!!!
Θαυμάστε Εξυπνάδα «Ελλήνων» πολιτικών!!!.
Η Σαουδική Αραβία πιέζει να χτιστεί το ΤΕΜΕΝΟΣ,
όμως αυτή η χώρα απαγορεύει να γίνει Χριστιανική εκκλησία στα εδάφη της.
Δεν χρειαζόμεθα τις επενδύσεις της Σαουδικής Αραβίας, αφού η Ελλάδα κάθεται επάνω στα πετρέλαια, αλλά οι πολιτικοί μας είναι ανάξιοι και ανίκανοι να τα εκμεταλλευθούν προς όφελος του Ελληνικού Λαού.
Στο διεθνές δίκαιο υπάρχει ο κανών της αμοιβαιότητας,
και όχι μονομερείς υποχωρήσεις.
Σε μονομερείς υποχωρήσεις προβαίνουν μόνο οι δούλοι.
Δεν καλέσαμε εμείς τους Μουσουλμάνους να έλθουν εδώ,
αυτοί ήλθαν παρανόμως, παραβιάζοντας τα σύνορά μας.
Εάν το έκαναν αυτό στη Σαουδική Αραβία, θα τους έκοβαν το κεφάλι.
Εν πάση περιπτώσει εάν θέλουν ΤΕΜΕΝΟΣ να πάνε στη Σαουδική Αραβία, και στη Τουρκία, να το βρούνε.
Ήξεραν ότι ήρχοντο σε Χριστιανική χώρα, όπου εδώ δεν υπάρχουν τεμένη και τζαμιά.
Εμείς οι Έλληνες μετανάστες στην αλλοδαπή, χτίζαμε με δικά μας έξοδα εκκλησίες, δεν επιβαρύναμε το κράτος που μας φιλοξενούσε.
Εμείς οι Έλληνες σεβόμαστε τους νόμους του κράτους που μας φιλοξενούσε, και δεν είμαστε «Κράτος εν κράτη».
Εμείς οι Έλληνες σε όποιο κράτος πήγαμε, πήγαμε νόμιμοι με χαρτιά, δεν παραβιάσαμε σύνορα.
Οι Ισλαμιστές λαθρομετανάστες είναι παράνομοι στη χώρα μας. Οι Ελληνοποιήσεις λαθρομεταναστών είναι παράνομες, διότι ήλθαν εδώ χωρίς να μας ρωτήσουν.
Ήλθαν εδώ σαν εισβολείς κατακτητές.
Ζητούν πολιτικά δικαιώματα, και εξουσίες δικές τους, και σύντομα θα ζητήσουν επικράτεια, αφού πολλαπλασιάζονται ραγδαίως, ενώ ο Ελληνισμός παρουσιάζει υπογεννητικότητα.
Εμείς οι Έλληνες δεν δεχόμαστε να μας κόβουν τις συντάξεις για να χτίζουν οι εφιάλτες πολιτικοί τζαμιά και Τεμένη.
Λαέ της Ελλάδος, ξυπνάτε πριν είναι αργά……..
Ο τύπος γράφει, «Ετοιμάζουν HOT SPOT λαθρομεταναστών επάνω στην Ακρόπολη», ώστε οι Ισλαμιστές να τη γκρεμίσουν γρήγορα, κατά διαταγή των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.
Ένα εκατομμύριο ευρώ θα δώσει η Ελληνική Κυβέρνηση για να κατασκευαστεί το Τέμενος στο Βοτανικό.
Πλήρωνε Έλληνα φορολογούμενε…………..
Το χτίσιμο του Τεμένους, είναι μια κίνηση που έχει προκαλέσει την οργή των Ελλήνων, καθώς οι Ισλαμιστές σφάζουν ανθρώπους σε όλο το κόσμο, και λεηλατούν ότι βρεθεί μπροστά τους. Λεηλατούν τον Πολιτισμό του Κράτους που έχουν κυριεύσει!!!
Αλήθεια πόσοι από εσάς γνωρίζετε τι θα συμβεί μόλις υλοποιηθεί το σχέδιο αυτό;;;
.
https://hellasforce.files.wordpress.com/2016/06/cf84cf83ceb9cf80cf81ceb1cf83-21.jpg?w=750

Μοιραστείτε το!

1 comment to Οι προδοτες ξεσάλωσαν, εναντίων των Ελλήνων!!! Διαβάστε στον σύνδεσμο παρακάτω…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>