«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ένας μήνας και το FBI θα μπορεί να κάνει hacking παντού στον κόσμο

Αποτέλεσμα εικόνας για τα δεσμα  μας

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός 

Οι επίθεση σε βάρος του γενικού πληθυσμού της χώρας το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, μέχρι τον Φλεβάρη, θα είναι ολομέτωπη. Θα δείτε να καταργείται το ακατάσχετο των 1000 ευρώ, θα δείτε την αναστολή του ΑΦΜ για όσους χρωστούν αποκόπτοντας τους ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (η αρχή θα γίνει από τους επιχειρηματίες και εν συνεχεία σε ΟΛΟΥΣ), θα δείτε σε μερικές εβδομάδες…

ΟΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ…

θα δείτε πολλά ακόμα και ίσως θυμηθείτε ότι κάποτε κάποιοι τρελοί μπλογκερς τα είχαν πει!!!

Δεν θέλω να σου μαυρίσω την ψυχή πρωί πρωί… αλλά αυτά μας έρχονται και κοίτα να είσαι έτοιμος. 

Εμείς τις αποφάσεις μας τις πήραμε. Εσύ;   Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός  Πολύ σύντομα όλοι οι μπλόγκερς που μέχρι σήμερα σου έδιναν το κάτι διαφορετικό που έβλεπες ότι υπάρχει αλλά δεν μπορούσες να το ακούσεις ή να το διαβάσεις από πουθενά, θα σταματήσουν να υπάρχουν.

Θα σιωπήσουν.

Όχι γιατί το θέλει ο κάθε τυχάρπαστος πολιτικός, ούτως ή άλλως έχουμε βρει τρόπους να μεταδίδουμε και χωρίς τις πλατφόρμες της google και την άλλων εταιρειών με απευθείας σύνδεση στην ip, αλλά γιατί κοντεύει η ώρα που η δικήμας σιωπή θα σημάνει και το τέλος της περιόδου χάριτος, το τέλος της περιόδουαναμονής.

Την μέρα που θα αρχίσουν οι μπλογκερς ένας ένας να σιωπούν να ξέρετε ότιέχουν επιλέξει το μονοπάτι της ζωής τους. 

Είτε θα πάνε με αυτούς, είτε θα φύγουν σε άλλη χώρα, είτε θα επιλέξουν να ζήσουν σε αυτό που πρεσβεύουν.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.

Μην ξεχνάμε το διαδίκτυο είναι από τη φύση του μια φυλακή… Η πραγματική ελευθερία είναι εκεί έξω, μακριά από πόλεις, μακριά από άγχη,μακριά από οτιδήποτε μας μαυρίζει την ψυχή. 

Επειδή αυτή η ώρα για εμένα τουλάχιστον κοντεύει μιας και η σχετική μου προετοιμασία φθάνει στο τέλος της (ψυχική και υλική είναι σε καλό δρόμο καιελπίζω πως η επιστροφή στις ρίζες μου είναι απλά θέμα χρόνου) θέλω να ενημερώσω τους φίλους αναγνώστες ότι τα δύσκολα δεν τα έχουμε στην πλάτη μας αλλά μπροστά μας.

Το τοπίο είναι μεν θολό αλλά οι έχοντες μάτια μπορούν να δουν.

Οι επίθεση σε βάρος του γενικού πληθυσμού της χώρας το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, μέχρι τον Φλεβάρη, θα είναι ολομέτωπη. Θα δείτε να καταργείται το ακατάσχετο των 1000 ευρώ, θα δείτε την αναστολή του ΑΦΜ για όσους χρωστούν αποκόπτοντας τους ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (η αρχή θα γίνει από τους επιχειρηματίες και εν συνεχεία σε ΟΛΟΥΣ), θα δείτε σε μερικές εβδομάδες ΟΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΝΑΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, θα δείτε πολλά ακόμα και ίσως θυμηθείτε ότι κάποτε κάποιοι τρελοί μπλογκερς τα είχαν πει… Προχθές συζητώντας με την φίλη και συνδιαχειρίστρια της σελίδας NORA και τη σύζυγο μου  φθάσαμε σε ένα  σαφέστατο συμπέρασμα. Όποιος ξύπνησε ξύπνησε, όποιος δεν ξύπνησε ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, οπότε το πρόβλημα είναι δικό του.

Οπότε οι ώρες που δαπανάμε από εδώ και πέρα είναι σπατάλη από την δική μας προετοιμασία.

Η συνειδητή επιλογή μου και της οικογένειας μου είναι πλέον το βάρος να το δώσουμε στην πνευματική, ψυχολογική και υλική μας προετοιμασία για αυτά που έρχονται, παρέα με τους φίλους και συγγενείς που μας περιβάλουν και έχουν επιλέξει να έχουν τον ίδιο τρόπο σκέψης, αντίδρασης και έχουν λάβει αντίστοιχες αποφάσεις. 3.100.000 προβολές σε 10 μήνες, με πάνω από 200.000 μοναδικοί επισκέπτες είναι ένα απίστευτο κατόρθωμα με μια σελίδα που δεν έχει καν το”σωστό όνομα” όπως έχουν πει πολλοί φίλοι.

Θεωρώ ότι τον σκοπό  φθάσαμε στο μέγιστο του.

Τώρα ήρθε η ώρα να αφιερώσουμε και εμείς το χρόνο που πρέπει στους εαυτούς μας και την οικογένεια μας.  

 Η σελίδα πλέον θα ενημερώνεται όταν πρέπει, με άρθρα που πρέπει  και δεν θα αναλωθούμε στην μάχη της εναλλακτικής ενημέρωσης.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα χαθούμε.

Όχι. Απλά οι παρεμβάσεις οι αρθρογραφικές θα είναι για κάτι που αξίζει ή για να πούμε την γνώμη μας για τα όσα συμβαίνουν.

Εφόσον περισσεύειχρόνος βάρος θα δώσω στην δεύτερη σελίδα την ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ μιας και πιστεύω ότι η θεματολογία της όντως βοηθά κόσμο.  http://www.e-koutsobola.gr/2016/10/blog-post_315.html  Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2016 Έναςμήνας και το FBI θα μπορεί να κάνει hacking παντού στον κόσμο!

Τι δενκαταλαβαίνεις;;;

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/11/fbi-hacking.html#ixzz4OoKxE9pp

Ένας μήνας και το FBI θα μπορεί να κάνει hacking παντού στον κόσμο Giorgos /activismΝοέμβριος1, 2016

 https://secnews.gr/149862/fbi-global-hacking-access/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>