«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Άργησες να ξυπνήσεις??? κάλιο αργά παρά ποτέ, να μην μήνης στα λόγια;;;

Επιφυλάξεις για τέμενος και φόβοι για αφελληνισμό και αποχριστιανισμό

Ο κ. Ιερώνυμος εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο τόπος «προχωράει από στιγμή σε στιγμή στον αφελληνισμό και στον αποχριστιανισμό» και χαρακτήρισε «βαθιά νυχτωμένους» εκείνους που δεν το βλέπουν.

Για το αν βλέπει πραγματικό κίνδυνο ισλαμοποίησης της χώρας, ο Αρχιεπίσκοπος είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι κίνδυνος ισλαμοποίησης όταν πιστεύουμε ότι αυτοί ήρθανε και θα πάνε στις πατρίδες τους. Αλλά δεν είναι ότι το καλύτερο. Είναι μια απόπειρα αλλοίωσης από κέντρα. Να μην είναι μόνο η γλώσσα ελληνική, να μην είναι μόνο θρησκεία η ελληνική, να μην είναι μόνο η συνείδηση ελληνική.

»Ο τόπος μας προχωράει από στιγμή σε στιγμή στον ανθελληνισμό και στον αποχριστιανισμό. Εκείνοι που δεν το βλέπουν είναι μακριά νυχτωμένοι. Και εκείνοι που το βλέπουν χαίρονται γιατί βλέπουν και το καμαρώνουν ότι το πρόγραμμα τους και το όνειρο τους πραγματοποιείται».

Σε ό,τι αφορά στην ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους, ο κ. Ιερώνυμος σημείωσε ότι αν και αρχικά ήταν θετικός, πλέον είναι επιφυλακτικός. Ανέφερε ότι «θα μπορούσε να αναβληθεί, έως ότου ξεκαθαρίσει το θέμα των μουσουλμάνων. Θα μείνουν εδώ, δικαιούνται. Αν όμως είναι περαστικοί τι χρειάζεται; Τίποτα δε θα κάνουμε».

Διερωτήθηκε δε: «Ποιος θα το διοικήσει; Θα είναι ένας τόπος προσευχής ή θα είναι ένας χώρος διδασκαλίας; Ποιος θα διδάξει τον μουσουλμανισμό; Είναι ένα πρόβλημα αυτό. Και ο άλλος ο κίνδυνος ότι θα γίνει αφορμή πολέμου μεταξύ των μουσουλμάνων. Στο τζαμί ποιοι θα πάνε; Θα πάνε οι Σιίτες, θα πάνε οι Σουνίτες; Θα αρχίσει ένας άλλος καυγάς εσωτερικός».

«Δεν έχουμε ούτε ακραίους, ούτε Ταλιμπάν»

Ερωτηθείς αν υπάρχουν ακραίες φωνές στην Εκκλησία, ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είπε ότι «δεν έχουμε ούτε ακραίους, ούτε Ταλιμπάν», ενώ ανέφερε ότι «δεν κάνει λάθος ο Αμβρόσιος, είναι λάθος ο τρόπος που τα λέει».

«Ούτε ακραίους έχουμε, ούτε Ταλιμπάν. Έχουμε ανθρώπους, οι οποίοι βλέπουν με έναν άλλο τρόπο πολλά θέματα, μεταξύ των οποίων και αυτό και θέλουν μία άλλη αντιμετώπιση», είπε χαρακτηριστικά.

Επιβεβαίωση για Καμμένο

Ο κ. Ιερώνυμος αποκάλυψε ότι ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος του είπε πως «αν δεν συμφωνείτε Μακαριότατε, ρίχνω την κυβέρνηση αύριο το πρωί».

Χαρακτήρισε ωστόσο δημιουργικές τις συζητήσεις του με τον πρωθυπουργό, ενώ καταλόγισε στα κόμματα ότι «δεν μπόρεσαν να κάνουν μαζί ένα τείχος», για να έχουν πιο ισχυρή φωνή στις Βρυξέλλες.

Μοιραστείτε το!

3 comments to Άργησες να ξυπνήσεις??? κάλιο αργά παρά ποτέ, να μην μήνης στα λόγια;;;

  • ============================================
    ==============================================================
    .
    Η ΧΑΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    .
    https://3.bp.blogspot.com/-DbYajQicVQ8/WAHtUQ0T2VI/AAAAAAAA2kE/KCSTwkBn5Wo_MF4WqDAXJD1PlztKbW-pwCLcB/s640/1.png
    .
    https://scontent.fath1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13263688_1025287180888769_8908404650958321360_n.jpg?oh=c6287f51fe7cbcfa08fffc8332848d62&oe=58A47D43

    .
    ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ…
    6/06/2010
    Του ΚΩΝ/ΝΟΥ Π. ΡΩΜΑΝΟΥ Πανεπιστήμιο Αιγαίου

    Ο Σημίτης έδωσε και πάλι τη βασική φόρμουλα για την ανθρωπολογική μετάλλαξη των Ελλήνων όταν είπε ότι το κύριο εμπόδιο στην ανάπτυξη ήταν η ιδιαιτερότητα των Ελλήνων.
    .
    Να παρατηρήσουμε εδώ ότι δεν αναζήτησε την αιτία της «κακοδαιμονίας» μας σε κάποιο επιμέρους συστατικό στοιχείο της ελληνικής ταυτότητας
    .
    (π.χ. την Ορθοδοξία ή τον κοραϊσμό ή τον ραγιαδισμό, τον ατομικισμό κ.λπ.)
    .
    το οποίο εξοβελίζοντας θα μπορούσαμε να ελπίσουμε σ’ ένα πιο θετικό μέλλον.
    .
    Όχι, ολάκερη η ιδιαιτερότητα των Ελλήνων, δηλαδή ό,τι συνιστά την ελληνικότητα αυτήν καθαυτήν μπήκε στο στόχαστρο του «εκσυγχρονιστικού» λόγου.
    .
    Το στοίχημα ήταν οι Έλληνες να πάψουν να είναι Έλληνες προκειμένου να… προοδεύσουν.
    .
    Η πρόοδος, η ανάπτυξη, ο εκσυγχρονισμός ήταν ο προβαλλόμενος στόχος.
    .
    Η ανθρωπολογική μετάλλαξη των Ελλήνων, το μέσον για την επίτευξη του στόχου αυτού.
    .
    Από την αρχή της διακυβέρνησης Σημίτη ως σήμερα η αποελληνοποίηση της Ελλάδος έγινε στην αρχή ψιθυριστά,
    .
    αργότερα φωναχτά, αλλά πάντα με συνέπεια και αμείωτη ένταση.
    .
    Το μεσοδιάστημα της κυβέρνησης των συντηρητικών δεν άλλαξε τίποτα στη ροή αυτήν των πραγμάτων.
    .
    Μάλιστα συνέτεινε, μπορεί να πει κανείς, στην απρόσκοπτη λειτουργία του σχεδιασμού αποδόμησης του έθνους
    .
    με το να δεσμεύσει ένα πατριωτικό δυναμικό το οποίο, χωρίς τη χειραγώγηση των συντηρητικών, θα μπορούσε να είχε απειλήσει τους ανθελληνικούς σχεδιασμούς.
    .
    Έτσι π.χ. η εκδηλωθείσα αντίσταση του λαού στην παραποίηση της Ιστορίας στα νέα σχολικά βιβλία των ετών 2006-2007
    .
    έσβησε πρόωρα μόλις η κυβέρνηση έκανε τον απλό ελιγμό να αποσύρει ένα και μόνο βιβλίο
    .
    (από τις εκατοντάδες)
    .
    από την κυκλοφορία και την αρμόδιο υπουργό από την υπηρεσία.
    .
    Η μεθοδολογία της εθνοκτονίας με επιστημονική συνέπεια επικεντρώθηκε στους δύο κεντρικούς άξονες αναπαραγωγής μιας ανθρώπινης κοινωνίας,
    .
    την παιδεία και τη δημογραφία.
    .
    Με άκρα μυστικότητα επετεύχθη η αλλαγή των περιεχομένων της σχολικής παιδείας
    .
    και η ιδεολογική μετατόπιση της κατεστημένης ακαδημαϊκής και πολιτικής νομενκλατούρας, με τους συμπληρωματικούς στόχους να αμφισβητηθεί
    .
    η ελληνικότητα αφενός και να γίνει αποδεκτός ως τετελεσμένο γεγονός
    .
    ο εποικισμός της σκόπιμα αφύλακτης χώρας
    .
    από εκατομμύρια λαθρομετανάστες αφετέρου.
    .
    Όπως ήταν προβλεπόμενο, η εισαγωγή σε μεγάλη κλίμακα των τελευταίων στα ελληνικά σχολεία θα έκανε επιτακτική πλέον και νόμιμη τη μετάλλαξη της εθνικής παιδείας σε πολυεθνική.

    (Η μαζική εισαγωγή λαθρομεταναστών στα ελληνικά σχολεία ήταν βεβαίως αντισυνταγματική
    .
    εφόσον το Σύνταγμα καθορίζει ότι η Παιδεία είναι δωρεάν και υποχρεωτική για όλους τους Έλληνες
    .
    – αποκλείοντας έτσι τους μη Έλληνες.)
    .
    Ταυτόχρονα θα παγίωνε την εθνογραφική αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού προσφέροντας «πάτημα» για την ελληνοποίηση των ξένων
    .
    μόλις θα έφταναν στην ηλικία των 18 ετών.
    .
    Η ελληνοποίηση με τη συνακόλουθη αλλαγή του κώδικα ιθαγένειας έγινε τον Μάρτιο του 2010 από την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ
    .
    ολοκληρώνοντας την προηγηθείσα νομιμοποίηση της Νέας Δημοκρατίας του τέλους του 2008
    .
    (καθεστώς του «επί μακρόν διαμένοντος»).
    .
    Η νεοταξική αριστερόστροφη προπαγάνδα για την καλλιέργεια οικειοφοβίας,
    .
    δηλαδή απομάκρυνσης από την ελληνικότητα με τη συνακόλουθη απαίτηση να αλλοτριωθούμε αγκαλιάζοντας τον «Άλλο» ως «διαφορετικότητα»,
    .
    αποτελεί δυστυχώς χρόνια τώρα μια θλιβερή σταθερά της καθημερινότητας του Έλληνα.
    .
    Είναι η ίδια προπαγάνδα που απαντάται ως γκράφιτι των Εξαρχείων, ως ανάλυση των ΜΜΕ και ως διδακτικό περιεχόμενο των σχολικών βιβλίων.
    .
    Συνοψίζεται στις παροτρύνσεις να μην είμαστε «ξενοφοβικοί»
    .
    (παραβλέποντας ότι καθόλου δεν γνωρίζουμε τις προθέσεις του ξένου που μπήκε από το παράθυρο),
    .
    να μην είμαστε «ρατσιστές»
    .
    (δηλαδή να αδιαφορήσουμε για τους προγόνους, το γένος και τη φυλή μας)
    .
    και να μην είμαστε «εθνικιστές»
    .
    (δηλαδή να παραιτηθούμε από την αξίωση να έχουμε ως έθνος δικό μας κράτος-προστάτη
    .
    ή ακόμα και απλώς να υπάρχουμε ως διακριτό έθνος ανάμεσα στα άλλα έθνη).
    .
    Πρόκειται για προπαγάνδα επιστημονικής αποδόμησης η οποία συν τοις άλλοις κατασκευάζει ενοχικά σύνδρομα
    .
    που αφορούν το ήθος και τις συλλογικές δράσεις του «κακού Έλληνα» μέσα στην ιστορία.
    .
    Οι κατηγορίες είναι δανεισμένες από το παλαιό και το νεώτερο ρεπερτόριο του ανθελληνισμού.
    .
    Υποθέτω ότι η πλήρης εσωτερίκευσή τους οδηγεί στην αυτοαπαξίωση του Έλληνα ως ανθρωπολογικού τύπου.
    .
    Αυτό στη γλώσσα των κομπιούτερ στο πλαίσιο μιας «κοινωνικής μηχανικής»

    (social engineering)
    .
    θα σήμαινε ότι η φάση του «αποπρογραμματισμού» του ιστορικού υποκειμένου Έλλην περατώθηκε πλέον επιτυχώς
    .
    και τώρα μπορεί να αρχίσει η αντίστροφη διαδικασία «αναπρογραμματισμού» του εκκενωθέντος από κάθε ιστορική μνήμη ανθρώπινου πλάσματος με νέα περιεχόμενα.
    .
    Με άλλα λόγια, εκεί όπου ήδη επιτεύχθηκε η παραγωγή «γυμνού» ανθρώπου μπορεί να προχωρήσει η νέα εποχή
    .
    στην πειραματική κατασκευή κάποιου νεοφανούς μιγαδικού πολιτισμικοφυλετικού ανθρωπολογικού τύπου
    .
    στη νοτιοανατολική Ευρώπη
    .
    (πρώην Ελλάδα).
    .
    Ίσως για την έναρξη του σχεδιαζόμενου αναπρογραμματισμού το υπουργείο Παιδείας μελετά επί του παρόντος
    .
    (όπως ακούγεται)
    .
    την εισαγωγή νέων σχολικών βιβλίων που θα αντικαταστήσουν τα υπάρχοντα που στόχο είχαν τον αποπρογραμματισμό.
    .
    Ίσως ο αναπρογραμματισμός των –πρώην– Ελλήνων να είναι στη συνέχεια και η αποστολή των πολυάριθμων μη κυβερνητικών οργανώσεων
    .
    που η νέα κυβέρνηση δεν κατήργησε παρά τα υποτιθέμενα μέτρα περιορισμού των εξόδων στη σημερινή κρίση.
    .
    Αν επιμείνει κανείς στο ερώτημα ποιος θα είναι
    .
    (επιτέλους)
    .
    ο σχεδιαζόμενος από τα κέντρα εξουσίας ανθρωπολογικός τύπος του μετα-Έλληνα θα βρει ήδη σήμερα προτεινόμενες φαντασιακές ταυτότητες,
    .
    οι οποίες ξαφνιάζουν με την αφέλεια που τις διακρίνει:
    .
    «πολίτης μιας σύγχρονης ευρωπαϊκής πολυπολιτιστικής κοινωνίας»
    .
    ή «πολίτης της Γης» ή απλώς «Άνθρωπος»…
    .
    Μια στοιχειώδης κριτική δείχνει ότι με τα ανοικονόμητα εκατομμύρια αφρικανών, ασιατών και βαλκάνιων λαθρομεταναστών
    .
    και τα συνεπακόλουθα προβλήματα της γκετοποίησης, της εγκληματικότητας,
    .
    της επιδημιολογικής μόλυνσης

    (450.000 κρούσματα ηπατίτιδας στην Ελλάδα! – «Ελευθεροτυπία» 19 Μαΐου 2010)
    .
    και γενικότερης επαπειλούμενης κατάρρευσης των ελληνικών υποδομών,
    .
    η Ελλάδα αντί να πλησιάζει, αντιθέτως συνεχώς απομακρύνεται από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο ομοιάζοντας όλο και περισσότερο με τριτοκοσμικό κρατικό μόρφωμα.
    .
    Επίσης η κριτική δείχνει ότι δεν υπάρχουν διαβατήρια για «πολίτες της Γης»
    .
    ούτε ελευθερία εγκατάστασης σε όποια μέρη του πλανήτη θα προσπαθήσουν να καταφύγουν άφρονες Έλληνες μετά την καταστροφή της πατρίδας τους.
    .
    Τέλος «Άνθρωπος» χωρίς εθνοτικό, πολιτισμικό, θρησκευτικό, πολιτικό προσδιορισμό δεν υπάρχει,
    .
    μόνο ο σκύλος, η γάτα και το όποιο ζώο είναι απλώς σκύλος και γάτα οπουδήποτε χωρίς περαιτέρω προσδιορισμό.
    .
    «Άνθρωπος» χωρίς ιδιαιτερότητα δεν είναι παρά ένα ζώο!
    .
    Προφανώς τέτοια ζώα, τέτοια ανθρώπινα μηδενικά, βδελύγματα πάνω στο πρόσωπο της Γης, θα κατασκευάσουν στην Ελλάδα
    .
    οι σκοτεινοί κύριοι προγραμματιζόμενων εθνοκτονιών.
    .
    Πραγματικά αποφάσισαν λοιπόν οι Έλληνες, θα πει κανείς, να απεμπολήσουν την ιδιαιτερότητά τους για να γίνουν πιο άνθρωποι ή πιο Ευρωπαίοι,
    .
    τέλος πάντων για να εκσυγχρονισθούν και να αναπτυχθούν όπως το ήθελε ο Σημίτης;
    .
    Αν πιστέψει κανείς ότι αυτοί που δέχθηκαν να μεταλλαχθούν
    .
    (και δεν ήσαν προς Θεού όλοι)
    .
    το έπραξαν για ιδανιστικούς αποκλειστικά λόγους, απατάται σίγουρα.
    .
    Δεν ξέρει δηλαδή να διαβάζει το πραγματικό μήνυμα της εξουσίας ανάμεσα στις γραμμές των επίσημων διακηρύξεων.
    .
    Εδώ το μήνυμα ήταν ένα και μοναδικό:

    Ξεχάστε αυτά που πιστεύατε ως Έλληνες και εμείς σας εγγυώμεθα υψηλή κατανάλωση και ευημερία!
    .
    Ως Έλληνες δεν έχετε μέλλον στην Ελλάδα, γιατί οι ανώτερες εξουσίες έχουν άλλα σχέδια για την Ελλάδα!
    .
    Ως απλές βιολογικές υπάρξεις όμως, αφημένες στα δικά μας χέρια να τις μορφώσουμε όπως καλύτερα ξέρουμε εμείς, επιτρέπουμε να επιβιώσετε και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο.
    .
    Όσοι τυχόν αρνηθούν και αντισταθούν θα αποκλεισθούν από όλες τις απολαβές, κοινωνικές, επαγγελματικές, πολιτικές.

    Θα ζουν με τον φόβο του κράτους και μαζί τού παρακράτους που χτυπάει εκεί όπου δεν φτάνει ο νόμος.
    .
    Αν δε επιμείνουν ότι
    .
    «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες»
    .
    θα βρουν απέναντί τους και τους συνασπισμένους «ελληνοποιημένους» αλλοδαπούς πραιτωριανούς.
    .
    https://galanoleykoblog.files.wordpress.com/2016/10/1.jpg?w=361&h=224
    .
    Αυτοί ήταν οι όροι του συμβολαίου που η εξουσία πρότεινε στους Έλληνες και πολλοί δελεάσθηκαν.
    .
    «Η τιμή τιμή δεν έχει και χαράς τον που τη… χάνει!» σκέφτηκαν.
    .
    Όμως αυτό που επέμεινε να διαχειρισθεί η εξουσία χωρίς εξαιρέσεις ήταν τα παιδιά.
    .
    Τα αφελληνισμένα σχολεία περίμεναν τα ελληνόπαιδα με τον Χασάν στο ίδιο θρανίο, υλικό για μετάλλαξη.
    .
    Τι θα έπρατταν άραγε οι γονείς, οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων;
    .
    Θα δημιουργούσαν προβλήματα επειδή τα παιδιά τους διδάσκονταν ανθελληνικά βιβλία και θα αμφισβητούσαν τη νομιμότητα
    .
    της εισαγωγής λαθρομεταναστών χωρίς τα νόμιμα δικαιολογητικά στο σχολείο που πλήρωσαν γενεές επί γενεών ελλήνων φορολογουμένων;
    .
    Ή θα άφηναν ό,τι πολυτιμότερο είχαν, τα παιδάκια τους δηλαδή, τα μοναχοπαίδια τους μάλιστα
    .
    (διότι δεν κάνουν πάνω από ένα παιδί)
    .
    βορά στο αντεθνικό υπουργείο Παιδείας;
    .
    Γνωρίζουμε δυστυχώς την απάντηση…
    .
    https://scontent.fath3-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/14563530_1178400778901691_1007329227156029277_n.jpg?oh=372f89ab00ab6489436f6925b5dc5c42&oe=58A94128
    .
    Πώς όμως να ερμηνεύσει κανείς την παρούσα πτώχευση της Ελλάδας, την περικοπή μισθών και συντάξεων, την αύξηση των φόρων στα καταναλωτικά αγαθά κ.λπ.,
    .
    δεδομένης της ανειλημμένης υποχρέωσης της εξουσίας να ανταμείψει πλουσιοπάροχα όσους εδέχθηκαν τον αφελληνισμό τους;
    .
    Η απάντηση είναι γνωστή από τα αρχαία χρόνια:
    .
    Ο διάβολος δεν κρατάει τον λόγο του.
    .
    Γιατί να ξοδεύεται εσαεί γι’ αυτούς που τώρα πια είναι ένα τίποτα;
    .
    Αφού οι Έλληνες έχασαν οικειοθελώς την τιμή τους, να χάσουν τώρα και το…
    .
    αντίτιμο.
    .
    Άλλωστε δεν τα έδωσαν όλα ακόμα, ποιος ξέρει αν πιεζόμενοι δεν θα δώσουν και τα υπόλοιπα!

    .
    Η ανυποληψία όσων ανθρώπων πρόδωσαν το λίκνο της Ευρώπης,
    .
    τους προγόνους και το όνομά τους για τον Μαμμωνά δεν διέφυγε την προσοχή των Ευρωπαίων
    .
    των οποίων ο παραδοσιακός φιλελληνισμός υπό το κράτος της ματαίωσης γύρισε τώρα στο εξίσου παραδοσιακό του αντίθετο, τον ανθελληνισμό.
    .
    Έτσι η διάθεση να μας απαξιώσουν, ηθικά και διανοητικά με κάθε τρόπο μιλάει καθημερινώς μέσα από χίλια και ένα άρθρα του ευρωπαϊκού Τύπου
    .
    για τη χρεοκοπημένη, ψεύτικη, αδηφάγα, πρόστυχη Ελλάδα,
    .
    http://4.bp.blogspot.com/-EV4dVCfcx1Y/UzloVBxX5OI/AAAAAAAARIg/e-Nhrt1tkAg/s1600/2014-02-19_181508.png
    .
    η οποία τώρα πρέπει να τιμωρηθεί, να ταπεινωθεί, να ματώσει με κάθε τρόπο, στο τέλος δε και να εκδιωχθεί από την Ευρώπη!
    .
    Ακόμα κι έναν Τούρκο να π….. έναν τσολιά σκιτσάρισε ευρωπαίος γελοιογράφος…
    .
    Όχι: τέτοιο μένος, τέτοιο διασυρμό δεν επιφυλάσσει κανείς σε δανειολήπτη που απλώς αδυνατεί να πληρώσει.
    .
    Τον επιφυλάσσει μόνο σε άνθρωπο που έχασε την τιμή του.
    .
    Αν δεν θέλει να χάσει τα πάντα, ο ελλαδικός Ελληνισμός
    .
    http://www.triklopodia.gr/wp-content/uploads/2016/10/14572257_1140325736037130_9128934734733282909_n-620×450.jpg
    .
    πρέπει να κινητοποιήσει τις υγιείς δυνάμεις που διαθέτει το αρχαίο του κύτταρο για να γίνει τιμωρός των πρωταιτίων της προδοσίας
    .
    και παιδαγωγός των παραστρατημένων,
    .
    https://2.bp.blogspot.com/-7D0CUOXj4dY/WBfQKcfTJZI/AAAAAAACOwk/WZ9r7D_tb-cZHl8PapRWlJCWKdDfSQpWACLcB/s640/1044030_10200627576944480_1838530043_n.jpg
    .
    που όμως βαθιά μέσα τους φέρουν το φως της Ελλάδος.
    .

    http://www.paron.gr/v3/new.php?id=55027&colid=37&catid=33&dt=2010-09-19&search=%E7+%F7%E1%EC%E5%ED%E7+%F4%E9%EC%E7+%F4%F9%ED+%E5%EB%EB%E7%ED%F9%ED

    .

    ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ …………..
    .
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ……………
    .
    ΕΙΝΑΙ ΟΟΟΟΟΛΟΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΡΑΞΙΑ ,
    .
    ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ……………
    .
    ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΑΘΕ ΕΘΝΗΚΟΤΗΤΑΣ ,ΑΠ΄ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ………….
    .
    ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ , ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΝΑ΄ ΝΑΙ………..
    .
    ΜΟΝΗ ΕΝΟΙΑ ΟΟΟΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ …………..
    .
    .
    Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016
    Ιστορίες της χόβολης

    Αφιερωμένο στις γυναίκες που με ένα κολοκυθάκι, τρία σέσκουλα, δυο πατάτες κι ένα κρεμμύδι ανάστησαν ανθρώπους, έφτιαξαν πολύτιμες αναμνήσεις ζεστασιάς και αγάπης.
    .
    Πηγή: Φωτογραφίες Μνήμες Παράδοσης
    .
    http://trelogiannis.blogspot.gr/2016/11/blog-post_24.html
    .
    ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΩ
    .
    ΣΤΕΡΕΨΑ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ
    .
    ΑΧ ! ! !
    .
    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ …………………………..
    .

  • ===============================
    =======================================
    ====
    .
    και κάτι ακόμα για το λατρεμένο τέμενος στον Βοτανικό
    .
    31 .Οκτ. 2016
    γράφει ο Νίκος Β.
    .
    https://2.bp.blogspot.com/-RaqmnbcNM_Y/WBcgpgwuBSI/AAAAAAAADoo/mNWKJI8555k3KhkO-REF3PZobC7fRScVQCLcB/s200/%25CE%259C%25CE%25B7%25CF%2584%25CF%2581%25CF%258C%25CF%2580%25CE%25BF%25CE%25BB%25CE%25B7%25CE%2586%25CE%25BB%25CF%2589%25CF%2583%25CE%25B7%2B%25282%2529.jpg
    .

    Η τοποθεσία που επελέγη για να αναγερθεί το ισλαμικό τέμενος είναι καταδικαστέα και για έναν άλλο ιστορικό λόγο:
    .
    Η Ιερά Οδός και ιδιαίτερα το σημείο στον Ελαίωνα (πλησίον του ομώνυμου σταθμού μετρό) είναι τύποις και πράγμασι το γεωγραφικό σημείο της αρχαίας μας παράδοσης με υψηλή αξία.
    .
    Αν ρίξετε μία ματιά ακριβώς απέναντι από την Στέγη Αστέγων στον αριθμό 114 θα αντικρύσετε την παρακάτω ανασκαφή που είδε το φως του ήλιου και αποτελεί αξιοθέατο όπως και το αντίστοιχο σημείο στον σταθμό του μετρό.
    .
    Η περιγραφή της αρχαιολογικής υπηρεσίας είναι η παρακάτω:
    .
    https://1.bp.blogspot.com/-NasJJ0wTPAg/WBcie3g-WnI/AAAAAAAADow/RwL30ntOl_kjLOulH8NpSqOx6PUFKyS4wCLcB/s320/%25CE%2592%25CE%25BF%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25B9%25CE%25BA%25CF%258C%25CF%2582%2B%25CE%25B1%25CF%2581%25CF%2587%25CE%25B1%25CE%25AF%25CE%25B1%2B%25282%2529.jpg

    Η ανασκαφή ακριβώς απέναντι από την Στέγη Αστέγων Ιερά Οδός 114
    .
    Η Ιερά Οδός αποκαλύφθηκε σε μήκος 10 μέτρων και πλάτος 5 μέτρων. Διακρίθηκαν και ερευνήθηκαν έξι αλεπάλληλα οδοστρώματα που δηλώνουν την χρήση της οδού για πολλούς αιώνες, από τους Αρχαϊκούς έως τους Υστερορωμαϊκούς χρόνους.
    .
    Στο βόρειο κράσπεδο της οδού τοίχος μήκους 12,30 μέτρων και πλάτους 0,50 μέτρων λειτουργούσε ως αναλημματικός.
    .
    Διακρίθηκαν 3 οικοδομικές φάσεις κατά την μακρά διάρκεια της λειτουργίας του, σε συνδυασμό με την χρήση της οδού.
    .
    Σε όψιμη φάση κατασκευάστηκε και ένα βάθρο αποτελούμενο από ογκόλιθους σε δεύτερη χρήση, μεταξύ των οποίων και ένας που φέρει την επιγραφή ΕΡΥΞΙΑΣ ΚΥΔΑΘΗΝΑΙΕΥΣ.
    .
    Βορειότερα των προαναφερθέντων οδοστρωμάτων και σε μεγαλύτερο βάθος, από 5,76 μέτρα έως 6,02 μέτρα, αποκαλύφθηκαν δύο οδοστρώματα κατασκευασμένα από κροκάλες που αποτελούν παλαιότερες ενδείξεις λειτουργίας της οδού στην περιοχή και τοποθετούνται στους Γεωμετρικούς χρόνους.
    .
    Φαίνεται ότι, μετά από πλημμύρα που σημειώθηκε η οδός των Γεωμετρικών χρόνων μετατόπιστηκε νοτιότερα.
    .
    Τα οδοστρώματα παραβίασε κυκλικός λάκκος διαμέτρου 3,00 μέτρων στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν αρχιτεκτονικά μέλη, μεγάλος αριθμός κέρνων, τελετουργικών αγγείων που χρησιμοποιούνταν κατά την διάρκεια των Ελευσινίων Μυστηρίων και ειδωλίων.
    .
    Ο χαρακτήρας των ευρημάτων σε συνδυασμό με την αναφορά του Παυσανία την ύπαρξη Ιερού στην περιοχή όπου λατρεύονταν η Δήμητρα και η Κόρη (Περσεφόνη) μαζί με την Αθηνά Μόρια και τον Ποσειδώνα Φιτάλμιο, οδήγησαν τους ανασκαφείς στην άποψη ότι πρόκειται για αποθέτη λατρευτικών αντικειμένων παρακείμενου ιερού.
    .
    https://3.bp.blogspot.com/-GykUmz-h23s/WBddvsuBJSI/AAAAAAAADpA/BPwiqroqpx8KciJJbtFMKxjPTqN1osDIwCLcB/s320/%25CE%2592%25CE%25BF%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25B9%25CE%25BA%25CF%258C%25CF%2582%2B%25CE%25B1%25CF%2581%25CF%2587%25CE%25B1%25CE%25AF%25CE%25B1%2B%25283%2529.jpg
    .

    .
    Η απλοϊκή σκέψη που έρχεται στο μυαλό του μέσου αναγνώστη αυτής της ενημερωτικής επιγραφής είναι τι θα αποκαλυφθεί εάν επεκταθούν οι ανασκαφές στο απέναντι ρεύμα της Ιεράς Οδού δηλαδή βορειότερα του σημερινού στεγασμένου αρχαιολογικού χώρου διαστάσεων 10 x 5 μέτρων.
    .
    Το βάθος της ανασκαφής είναι μόλις 2 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της σημερινής οδού, ενώ εάν ανασκαφεί το σημείο στα 6 μέτρα σύμφωνα με την επιγραφή, θα αποκαλυφθεί η αρχαιότερη Οδός των Γεωμετρικών χρόνων και ίσως και το ίδιο το Ιερό της Δήμητρας & Περσεφόνης.
    .
    Με άλλα λόγια παρακάμπτοντας το προσωρινό εμπόδιο της τωρινής Ιεράς Οδού και συνεχίζοντας βορειότερα εντός της παλαιάς ναυτικής βάσης στην οποία σήμερα υπολογίζουν να χτίσουν το ισλαμικό τέμενος, πιθανότατα ανακαλυφθεί το ανυπολόγιστης αρχαιολογικής αξίας Ιερό αυτό!
    .
    https://3.bp.blogspot.com/-DiGpbAN1jSQ/WBdgG7sRWrI/AAAAAAAADpI/m3skFkXLLeghijTTt_hcG2qjfZgzn2KNQCLcB/s200/%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25AD%25CE%25B3%25CE%25B7%2B%25CE%25B1%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25AD%25CE%25B3%25CF%2589%25CE%25BD.jpg
    .

    .
    Φυσικά η ανακάλυψη ενός τέτοιου αρχαιολογικού θησαυρού δεν θα μείνει στο Ιερό αλλά και στην ανασκαφή δικτύου κτισμάτων και πιθανότατα αγαλμάτων που πλαισιώνουν έναν Ναό.

    .
    Τί απλούστερο λοιπόν για την αρχαιολογική υπηρεσία και το υπουργείο πολιτισμού: Να εκμεταλλευθεί το “νεκρό χώρο” απέναντι από την αρχική ανασκαφή και να βρεθεί εκ του ασφαλούς σε ανακαλύψεις που θα αναβαθμίσουν πολιτιστικά την υποβαθμισμένη αυτή περιοχή.

    .

    Αντ’ αυτού η εξαγγελία ισλαμικού τεμένους στον βεβαρυμένο αυτόν αρχαιολογικά και πολιτιστικά χώρο αποτελεί ωμή ιεροσυλία.

    .

    Η Ελλάς του 21ου αιώνα κωφεύει στον προγονική αυδή του πολιτισμού της.

    .

    Με άλλα λόγια, η Ελλάς του 21ου αιώνα γοητεύεται από την ηχορύπανση της Σειρήνας της παγκοσμιοποίησης

    .

    που προστάζει τον βίαιο εξισλαμισμό και την πολιτισμική αντικατάσταση του γηγενούς πληθυσμού της.

    .
    Ω ποία ύβρις!

    .
    http://vinyl-djs.blogspot.gr/2016/10/blog-post_52.html
    .

    ΕΛΛΗΝΕΣ ………….

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ; ; ; ; ; ; ; ;
    .

  • ======================
    =======================================
    =
    ΜΕΙΟΝΕΚΤΉΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ
    .
    ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ! ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ!
    .
    17 Οκτωβρίου 2016
    .
    https://1.bp.blogspot.com/-YjYy0NQGdQc/WAoFqUw-4AI/AAAAAAABKpg/hWJrDMpbSZUt3w3HQHZoXWfT48fWDdrvgCLcB/s320/1.jpg
    .
    https://hellasforce.files.wordpress.com/2016/10/maxresdefault3.jpg?w=750&h=422
    ΜΕΙΟΝΕΚΤΉΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ
    ————————————————————————
    1.-Αναγνώριση της Μουσουλμανικής μειονότητος.
    2.-Οι λαθρομετανάστες θα είναι απαλλαγμένοι από ΦΟΡΟΥΣ-ΔΑΣΜΟΥΣ-ΤΕΛΗ- ΕΝΦΙΑ- ΠΡΟΣΤΙΜΑ, κ.λ.π. έσοδα του Κράτους των Ελλήνων.
    3.-Οι Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες θα γίνουν πλειοψηφία.
    4.-Οι Μουσουλμάνοι θα έχουν κυριαρχικά δικαιώματα στην Ελλάδα, καθώς θα είναι πλειοψηφία. Θα γίνουν Κυβέρνηση!!!
    5.-Οι Μουσουλμάνοι θα έχουν κυριαρχικά δικαιώματα στο ΒΟΤΑΝΙΚΟ, καθώς βάσει του Κορανίου, η περιοχή γύρω από το χώρο λατρείας τους ανήκει!!!
    6.-Οι Μουσουλμάνοι θα έχουν έλεγχο του ΤΕΜΕΝΟΥΣ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο.
    7.-Υπάρχει η πιθανότητα να γίνει το ΤΕΜΕΝΟΣ καταφύγιο τρομοκρατών.
    8.-Κάθε γειτονιά της Αθήνας, και των άλλων πόλεων της Ελλάδος, θα υποχρεωθεί από τη Μουσουλμανική πλέον Κυβέρνηση να χτίσει Τεμένη και Τζαμιά.
    9.-Η Ελλάδα θα υποχρεωθεί να αλλάξει Εθνικά & Θρησκευτικά σύμβολα. Θα αλλάξει σημαία, και Σταυρό.
    10.-Η Ελλάδα θα αλλάξει όνομα………………
    https://scontent.fath1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13325624_1033713123379508_8833445291485584638_n.jpg?oh=1d6ac4cc8844e96c4a745f83c9fdcee1&oe=58618C7C
    .
    Ήδη ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ζητάει την Ελλάδα!!!!!!!!!!!
    .
    https://scontent.fath3-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/14563530_1178400778901691_1007329227156029277_n.jpg?oh=372f89ab00ab6489436f6925b5dc5c42&oe=58A94128
    .
    Επειδή η κυβέρνηση των αχυρανθρώπων της παγκόσμιας
    δικτατορίας θέλει να κτίσει Μουσουλμανικό Ισλαμικό Τέμενος μέσα στην αρχαία Αθήνα, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ελληνισμός θα παραμείνει με σταυρωμένα τα χέρια, για να δούμε την Ελλάδα μας Μουσουλμανική Ισλαμική χώρα.
    Έχουμε τέτοια ανθελληνική κυβέρνηση, που ενώ ο Λαός λιμοκτονεί, αυτοί κόβουν τις συντάξεις των γερόντων για να χτίσουν Ισλαμικό ΤΕΜΕΝΟΣ!!! Τέτοια προδοσία!!!
    Μέσα σε περίοδο χρεοκοπίας της χώρας, θέλουν να χτίσουν ΤΕΜΕΝΟΣ στην Αθήνα, λες και η Αθήνα είναι
    ISLAMABAD. Δανειζόμαστε για να χτίζουμε ΤΕΜΕΝΗ στους Ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες.
    Έλληνες θαυμάστε Εθνική Προδοσία!!!!
    Θαυμάστε Εξυπνάδα «Ελλήνων» πολιτικών!!!.
    Η Σαουδική Αραβία πιέζει να χτιστεί το ΤΕΜΕΝΟΣ,
    όμως αυτή η χώρα απαγορεύει να γίνει Χριστιανική εκκλησία στα εδάφη της.
    Δεν χρειαζόμεθα τις επενδύσεις της Σαουδικής Αραβίας, αφού η Ελλάδα κάθεται επάνω στα πετρέλαια, αλλά οι πολιτικοί μας είναι ανάξιοι και ανίκανοι να τα εκμεταλλευθούν προς όφελος του Ελληνικού Λαού.
    Στο διεθνές δίκαιο υπάρχει ο κανών της αμοιβαιότητας,
    και όχι μονομερείς υποχωρήσεις.
    Σε μονομερείς υποχωρήσεις προβαίνουν μόνο οι δούλοι.
    Δεν καλέσαμε εμείς τους Μουσουλμάνους να έλθουν εδώ,
    αυτοί ήλθαν παρανόμως, παραβιάζοντας τα σύνορά μας.
    Εάν το έκαναν αυτό στη Σαουδική Αραβία, θα τους έκοβαν το κεφάλι.
    Εν πάση περιπτώσει εάν θέλουν ΤΕΜΕΝΟΣ να πάνε στη Σαουδική Αραβία, και στη Τουρκία, να το βρούνε.
    Ήξεραν ότι ήρχοντο σε Χριστιανική χώρα, όπου εδώ δεν υπάρχουν τεμένη και τζαμιά.
    Εμείς οι Έλληνες μετανάστες στην αλλοδαπή, χτίζαμε με δικά μας έξοδα εκκλησίες, δεν επιβαρύναμε το κράτος που μας φιλοξενούσε.
    Εμείς οι Έλληνες σεβόμαστε τους νόμους του κράτους που μας φιλοξενούσε, και δεν είμαστε «Κράτος εν κράτη».
    Εμείς οι Έλληνες σε όποιο κράτος πήγαμε, πήγαμε νόμιμοι με χαρτιά, δεν παραβιάσαμε σύνορα.
    Οι Ισλαμιστές λαθρομετανάστες είναι παράνομοι στη χώρα μας. Οι Ελληνοποιήσεις λαθρομεταναστών είναι παράνομες, διότι ήλθαν εδώ χωρίς να μας ρωτήσουν.
    Ήλθαν εδώ σαν εισβολείς κατακτητές.
    Ζητούν πολιτικά δικαιώματα, και εξουσίες δικές τους, και σύντομα θα ζητήσουν επικράτεια, αφού πολλαπλασιάζονται ραγδαίως, ενώ ο Ελληνισμός παρουσιάζει υπογεννητικότητα.
    Εμείς οι Έλληνες δεν δεχόμαστε να μας κόβουν τις συντάξεις για να χτίζουν οι εφιάλτες πολιτικοί τζαμιά και Τεμένη.
    Λαέ της Ελλάδος, ξυπνάτε πριν είναι αργά……..
    Ο τύπος γράφει, «Ετοιμάζουν HOT SPOT λαθρομεταναστών επάνω στην Ακρόπολη», ώστε οι Ισλαμιστές να τη γκρεμίσουν γρήγορα, κατά διαταγή των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.
    Ένα εκατομμύριο ευρώ θα δώσει η Ελληνική Κυβέρνηση για να κατασκευαστεί το Τέμενος στο Βοτανικό.
    Πλήρωνε Έλληνα φορολογούμενε…………..
    Το χτίσιμο του Τεμένους, είναι μια κίνηση που έχει προκαλέσει την οργή των Ελλήνων, καθώς οι Ισλαμιστές σφάζουν ανθρώπους σε όλο το κόσμο, και λεηλατούν ότι βρεθεί μπροστά τους. Λεηλατούν τον Πολιτισμό του Κράτους που έχουν κυριεύσει!!!
    Αλήθεια πόσοι από εσάς γνωρίζετε τι θα συμβεί μόλις υλοποιηθεί το σχέδιο αυτό;;;
    .
    https://hellasforce.files.wordpress.com/2016/06/cf84cf83ceb9cf80cf81ceb1cf83-21.jpg?w=750
    .
    ΜΕΙΟΝΕΚΤΉΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ
    ————————————————————————
    1.-Αναγνώριση της Μουσουλμανικής μειονότητος.
    2.-Οι λαθρομετανάστες θα είναι απαλλαγμένοι από ΦΟΡΟΥΣ-ΔΑΣΜΟΥΣ-ΤΕΛΗ- ΕΝΦΙΑ- ΠΡΟΣΤΙΜΑ, κ.λ.π. έσοδα του Κράτους των Ελλήνων.
    3.-Οι Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες θα γίνουν πλειοψηφία.
    4.-Οι Μουσουλμάνοι θα έχουν κυριαρχικά δικαιώματα στην Ελλάδα, καθώς θα είναι πλειοψηφία. Θα γίνουν Κυβέρνηση!!!
    5.-Οι Μουσουλμάνοι θα έχουν κυριαρχικά δικαιώματα στο ΒΟΤΑΝΙΚΟ, καθώς βάσει του Κορανίου, η περιοχή γύρω από το χώρο λατρείας τους ανήκει!!!
    6.-Οι Μουσουλμάνοι θα έχουν έλεγχο του ΤΕΜΕΝΟΥΣ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο.
    7.-Υπάρχει η πιθανότητα να γίνει το ΤΕΜΕΝΟΣ καταφύγιο τρομοκρατών.
    8.-Κάθε γειτονιά της Αθήνας, και των άλλων πόλεων της Ελλάδος, θα υποχρεωθεί από τη Μουσουλμανική πλέον Κυβέρνηση να χτίσει Τεμένη και Τζαμιά.
    9.-Η Ελλάδα θα υποχρεωθεί να αλλάξει Εθνικά & Θρησκευτικά σύμβολα. Θα αλλάξει σημαία, και Σταυρό.
    10.-Η Ελλάδα θα αλλάξει όνομα………………
    .
    Ήδη ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ζητάει την Ελλάδα!!!!!!!!!!!
    .
    ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
    .
    Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος
    .
    https://1.bp.blogspot.com/-Tcka8Mq7DDc/UVHAKxUl55I/AAAAAAAABAA/75puRorp-6Y/s640/%CE%95%CE%99%CE%9C%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%95+%CE%9F%CE%9B%CE%9F%CE%99+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%95%CE%A3.JPG
    .
    https://hellasforce.com/2016/10/17/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%80%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%B1%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%B5%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%83-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CE%BF%CF%84/
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>