Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Μερικές φορές πληγώνεσαι, ματώνεις, πονάς, με την δουλική συμπεριφορά των λεγομένων κατε επίφαση Ελλήνων συμπατριωτών σου!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Κονιακ ουζο κρασι

ΚΟΝΙΑΚ η φωτιά των θεών

Το θέμα είναι για τα κορυφαία και μοναδικά ποτά ευδαιμονίας και χαλάροσεις, που μόνο τα Ελληνικά ποτά σε απογειώνουν, σε κάνουν εκλεπτυσμένο πολίτη αυτού του πλανήτη, διότι είναι θεϊκές συνταγές!

Βλέπεις γενίτσαρους να πίνουν κοριόζουμη, το λεγόμενο ουίσκι.

Αποτέλεσμα εικόνας για Κονιακ ουζο κρασι

Όταν έχουν το νέκταρ των θεών!!

Έχουν το θεϊκό νέκταρ του Μεταξά, ας έχει πουληθεί, λέγετε Μεταξά και αυτό μου αρκεί! Ας τολμήσουν να αλλάξουν το όνομα να δεις γέλια! Έχουμε το υπέροχο ούζο, στο πρώτο ποτηράκι, κάνει προεργασία για τον διάλογο με τους προγόνους σου, στο δεύτερο ποτηράκι τους προσκαλείς στην παρέα, στο τρίτο, κουβεντιάζεις μαζί τους, όλα τα καλά και κακά του πλανήτη!

Αποτέλεσμα εικόνας για Κονιακ ουζο κρασι

Έχουμε το νέκταρ του βασιλιά Νέστορα, του μεγαλύτερου έμπορου κρασιού στον πλανήτη γη, χιλιάδες καράβια βρίσκουν σε όλη τη γη βυθισμένα με τα κιούπια που μετέφεραν το Ελληνικό νέκταρ του βασιλιά Νέστωρα, της Πύλου, το κρασί των θεών!!!

Και βλέπεις με πόνο και θλίψει τους σημερινούς, νεοέλληνες να πίνουν σκατά, κοριοζούμη, όταν έχουν το νέκταρ των θεών δικό τους!!!

Σταματήστε γενίτσαροι, προδότες, δούλοι, αιχμάλωτοι του μιμητισμού σας, δείτε, τιμήστε τους προγόνους σας, πάρτε ένα μπουκάλι νέκταρ ελληνικό, Κονιάκ, κρασί, ούζο, να πάτε δώρο στο φίλο σας που γιορτάζει!!!

Εκτιμήστε τελικά το νέκταρ των θεών, που υπάρχει για να μπορείτε να έχετε επαφή με τους προγόνους σας και όχι μόνο, αλλά και για ψιλοκουβεντούλα!!!

Άμα σας πω, ότι τώρα μόλις μίλαγα με τον Περικλή, θα με παρεξηγήσετε, θα με πείτε ότι είμαι μεθυσμένο, όχι με το Ελληνικό νέκταρ, αλλάζω διάσταση και επίπεδο επικοινωνίας, δοκιμάστε το και τα λέμε, νέκταρ Ελληνικό, Κονιάκ, κρασί, ούζο!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Κονιακ ουζο κρασι

Κρατώ το μυστικό, όταν με ρωτήσετε με ποιο επίπεδο και σε πια διάσταση θέλετε να έρθετε σε επαφή, θα σας πω τις δώσεις και το ανάλογο ποτό!!!!!!!!!!!!

ΟΧΙ υπερβολές, διότι υπάρχει ο κίνδυνος να πάτε σε λάθος πλανήτη!!!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Related posts:

1 comment to Μερικές φορές πληγώνεσαι, ματώνεις, πονάς, με την δουλική συμπεριφορά των λεγομένων κατε επίφαση Ελλήνων συμπατριωτών σου!!!

 • **************************
  ***************************
  .
  ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΦΙΝΙ
  .
  ΟΙ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΣΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ 20 ΔΙΣ ΣΕ ΕΙΔΗ…….
  .
  ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ 40 ΔΙΣ
  .
  ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ 40 ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
  .
  ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΙΙΔΕΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΗ ,ΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΣ

  .

  ΣΥΝ
  ..

  ΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ 50 ΔΙΣ

  .

  ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  ============================================

  .
  ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ……………
  .

  .