«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Εδώ και 6 χρόνια έχει αρχίσει και επίσημα, η επανάσταση του σκληρού φιλελεύθερου καπιταλισμού!!!!!!!!

ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Οι άνθρωποι που μόχθησαν, να κλέβουν, να κοροϊδεύουν, να πίνουν το αίμα ακόμα και των παιδιών τους, να σκοτώνουν και να βλέπουν όλα να πηγαίνουν χαράμι!

Κάποιοι λαϊκιστές  έδωσαν δάνεια με τον (1262) και έκανε η Ελλάδα μικρές μονάδες παραγωγικές, με παγκόσμιες εξαγωγές, όλη η βόρεια Ελλάδα έκανε εξαγωγές, κάθε οικογένεια και μια μικρή βιοτεχνία!

Ο γράφων επισκεπτόμουν διάφορα χωριά της βορείου Ελλάδος και όλα τα χωριά ήταν ανθηρά, ζωντανές κυψέλες παραγωγής και εσόδων!

Το εμπόριο και η κατανάλωση, λειτουργούσε άψογα!

Και οι πειναλέοι έγιναν νοικοκύρηδες, αφεντικά, ελεύθεροι, δεν χρειαζόντουσαν μεσάζοντες!

Είχαν το θράσος να κυκλοφορούν με καινούργια και καλά αυτοκίνητα, έφτιαξαν τα σπίτια τους υγιεινά και καινούργια, σπούδαζαν τα παιδιά τους, έβγαιναν και γλεντούσαν, στα ίδια στέκια με τους σκληρούς φιλελεύθερους καπιτα(λιστές)!

Αυτό το θράσος είδε ο καπιταλισμός και όπου βρισκόταν και όπου μιλούσε, αναθεμάτιζε, ότι ισοπεδώθηκαν τα πάντα, τώρα δεν ξέρεις ποιος είναι πλούσιος και ποιος ο φτωχός, τι τα θέλουμε τα πλούτη αν δεν μπορούμε να τα δείχνουμε παντού, αν δεν φαίνονται σε όλες τις κοινωνικές πτυχές τις ζωής, πρώτα όπου πηγαίναμε μας έκαναν υποκλίσεις, νταμινάδες, μας είχαν ανάγκη, έτσι κάναμε τα πλούτη μας, δίναμε ψίχουλα και μετά παίρναμε τα πάντα, αυτά όλα σταμάτησαν και τώρα είμαστε υποχρεωμένοι να ιδρώσουμε για να βγάλουμε ένα πενιχρό κέρδος και έχουμε πέσει και σε κοινωνική δυσμένεια!

Είδε και αποείδε ο καπιταλισμός και είπε δεν πάει άλλο, αυτό το λαϊκίστικο αίσχος πρέπει να το γκρεμίσουμε, δεν έχει καμία αξία η ζωή αν δεν υπάρχουν ταξικές και οικονομικές διαφορές, αυτοί που παρακαλάνε και αυτοί που προσφέρουν  με τίμημα το αίμα τον δούλων.

Αν δεν υπάρχουν αφεντικά και δούλοι, γκρεμίζετε όλο το οικοδόμημα που μόχθησαν γενιές προδοτών να το κτίσουν!

Οι μεσάζοντες γκρίνιαζαν, οι ξένοι πελάτες γκρίνιαζαν γιατί δεν μπορούσαν να πάρουν τσάμπα τα προϊόντα που θέλανε!

Αμ το άλλο είχανε αμολήσει στρατιές τεμπέληδων στους δρόμους να μαζεύουν τα σκουπίδια, ε.. αυτό είναι θράσος, δεν μπορούσαμε να βάζουμε φωτιές, να κλέβουμε, παντού υπήρχαν μάτια, διαμαρτυρηθήκαμε και μας είπαν ότι έτσι και αυτοί οι ταλαίπωροι άνεργοι απασχολούνται, έχουν και αυτοί δικαίωμα να πάρουν το ελάχιστο ένα 500 να πάνε ένα ξεροκόμματο στο σπίτι τους!

 Ήρθαν και άναψαν και κόρωσαν για την πλήρη ανατροπή του σκληρού φιλελεύθερου καπιταλισμού!

Όμως πάντα θα υπάρχουν οι εφιάλτες να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και ιδιαίτερα οι ξένοι, ιδικά οι γερμανοί, ο ποιο αιμοβόρος και αχάριστος λαός!

Οι γερμανοί ήθελαν να παίρνουν τους γιαρμάδες την καλύτερη ποιότητα, το καρπούζι την καλύτερη ποιότητα, το λάδι, τα ρούχα, τα παπούτσια, τις παραλίες κοψοχρονιά, ήθελαν δούλους για τις βιομηχανίες τους και τους ήθελαν Έλληνες, εργάτες και επιστήμονες δούλους στην γερμανική δούλεψη και αυτό είχε σταματήσει, πήγαιναν στα μπαρ, στα εστιατόρια, στις παραλίες και δεν τους έδιναν σημασία, δεν τους έκαναν υποκλίσεις, όπως πριν! Ήθελαν τσάμπα οικόπεδα, να είναι μέσα στην θάλασσα και να μην τους κάνει κανένας έλεγχο, τι κτίζουν και που το κτίζουν, για να  έρχονται να ξεκαλοκαιριάζουν και να θεραπεύονται από τις αρρώστιες τους!

Πάλι ο γράφων τα έζησε και έχει την εμπειρία των γραφόμενων του!

Οι άγγλοι ήθελαν την καλύτερη σταφίδα για τα κεκάκια τους τσάμπα, και την μουστάρδα και άλλα, οι ολλανδοί, ήθελαν τις μπύρες μας τα κρασιά μας, τα γάλατά μας, την φέτα μας!

Όλοι οι φίλοι μας(:::::) και σύμμαχοι μας κάτι ήθελαν από το Ελληνικό κορμί!

Όπως είπα, πάντα θα υπάρχουν εφιάλτες και τους άκουγες κάθε ημέρα δίπλα σου, μέσα στο δημόσιο, στον ιδιωτικό τομέα, ευνοημένοι από την λαϊκίστικη μοιρασιά του πλούτου, δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν πρώτα σαν πατριώτες, ήταν στενά με παρωπίδες προδοτικά δουλικά και κομματόσκυλα του σκληρού φιλελεύθερου καπιταλισμού!!! Δεν μπορούσαν να χωνέψουν, ότι τα πόπολα, οι πειναλέοι έγιναν ίσιοι και όμοιοι! Δεν επέτρεπαν στον εαυτό τους να αγαπήσουν την ευημερία της πατρίδος τους και των πατριωτών τους!

Οι νεόπλουτοι νεοέλληνες, ζούσαν σε πελάγη ευτυχίας, κυνός κοιμόντουσαν με τα τσαρούχια όρθιοι, δεν είχαν κάνει τίποτα για να προστατέψουν τα δικαία κέρδη τους, δεν συμμετέχον πουθενά, ούτε σε κοινωνικές εκδηλώσεις, ο καθένας ζούσε στον ωραίο κόσμο του, μη γνωρίζοντας ότι κάποιοι ντόπιοι και ξένοι επιβουλεύονταν την ευημερία τους.

Πέρα από τους εφιάλτες συνέπεσαν με τις ορέξεις και τα σχέδια της  πολυδιαφημισμένης παγκοσμιοποιήσεις της νέας τάξης, που με καμία δύναμη δεν θα άφηνε μέσα στην καρδιά του σκληρού φιλελεύθερου καπιταλισμού, εκφυλιστικά φαινόμενα καλοπέρασης και δικαιωμάτων!

Αυτά όλα τα περί των λεγόμενων των εφιαλτών, ότι οι Έλληνες είναι διεφθαρμένοι, αχάριστοι και τρώνε τα λεφτά των άλλων ευρωπαϊκών λαών, ότι είναι τεμπέληδες, και όλα τα άλλα που διοχέτευαν στα παγκόσμια πουλημένα και ανθελληνικά ΜΜΕ, είναι τελείως ψέματα, ανυπόστατα και στηρίζονται στην μέθοδο Έγκελς, πες πες, κάτι θα μείνει!

Όλες οι παγκόσμιες σκληρές φιλελεύθερες καπιταλιστικές δυνάμεις, ένα είναι το μοναδικό τους μέλημα, να τρομοκρατήσουν τον πληθυσμό της γης που αντιστέκεται ακόμα, διαλύοντας την ελεύθερη και δημοκρατική συνείδηση της Ελλάδας και των Ελλήνων!

Όσο αυτό το πετυχαίνουν, τόσο η παγκόσμια σκλαβιά εδραιώνετε, αν έχω πει επανειλημμένος ότι δεν είναι σοβινιστική η άποψη μου, ότι θέλουν να αφανίσουν αυτό το κάτι των Ελλήνων με παντοίους τρόπους, εδώ και 2.500 χρόνια, με αφάνταστη ένταση σήμερα, οι πατριώτες όσοι έχουν μείνει ακόμα δεν θέλουν να το χωνέψουν και παραμένουν διχασμένοι και μας σφάζουν λίγους λίγους.

Έλληνες πατριώτες, έχετε το Ιχώρ!!! Διαβάστε επιτέλους τι είναι αυτό το ΙΧΩΡ που διαθέτεται και γιατί το φοβούνται οι κοσμοκράτορες δολοφόνοι σας.

Σήμερα μπορείτε ακόμα να μάθετε γιατί ο Κολοκοτρώνης ο αμόρφωτος εκλιπαρούσε τους νέους, το μόνο μέλημα σας να είναι οι σπουδές και όχι τα πρόσκαιρα και παραπλανητικά ξενύχτια, αυτά θα μπορείτε να τα έχετε σε καλύτερη ποιότητα αργότερα, που θα μπορείτε να τα ελέγχεται!!!

Εγώ σας παραδίδω μια ελεύθερη Ελλάδα και εσείς να την μεγαλώσετε και να την στεριώσετε θωρακίζοντας την με τις γνώσεις σας!

Ο σκληρός φιλελεύθερος καπιταλισμός έκανε επανάσταση και σχεδόν κοντεύει να την εδραιώσει με όλο το άδικο που κουβαλά!

Οι εργάτες, οι παραγωγοί του πλούτου στον πάτο της πυραμίδας όσον αφορά τη διανομή του…αυτός είναι ο καπιταλισμός

Εμείς με όλα τα δίκια, δεν μπορούμε να κάνουμε την κοινωνική μας πατριωτική επανάσταση, πέρα από κόμματα, στο όνομα της ελευθερίας της πατρίδος  και μόνο.

Έχω τα μύρια στοιχεία για τα δολοφονικά σχέδια των κοσμοκρατόρων μαζί με τους ντόπιους εφιάλτες, όπως επίσης έχω τα μύρια στοιχεία για την πλήρη αθωότητα της Ελλάδος και των Ελλήνων.

Και να τα παρουσιάσω που είναι χιλιάδες σελίδες, δεν θα καταφέρω τίποτα, διότι σήμερα οι νέοι δεν διαβάζουν και σε περνούν στα πεταχτά και ότι αρπάξουν, με αποτέλεσμα να μην μαθαίνουν τίποτα άλλο από άχρηστους φαμφαρόνικους τίτλους και παραπλανητικούς!

Ένα πράγμα είναι μεγάλη απόδειξη για την ειλικρίνεια των λεγόμενων μου, το ότι ενώ ζητώ να με διαψεύσουν, δεν έχουν την αλήθεια με το μέρος τους για να το πράξουν!

Και ξέρετε που είναι η αλήθεια;;; Στο ότι απαιτώ, αυτός που θα κάνει διάλογο μαζί μου να έχει τα πλήρη στοιχεία του!!! Δεν δέχομαι ανώνυμους κρυπτό προδότες, δειλούς, δολιοφθορείς, και εφιάλτες για διάλογο!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>