«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η Δικτατορία και οι δικτάτορες, αλήθεια δικτατορία σε πια δημοκρατία;;;

 Μέχρι σήμερα είχαμε στο σπίτι μας μπάσει όλα τα πολιτικά σκατά, τώρα ετοιμαζόμαστε να τα βάλουμε και στο  τραπέζι!!!

Αυτό ειναι………. μια δημοκρατική απόφαση κοινωνικής και ψυχικής ανωμαλίας, αλλά ειναι δημοκρατική απόφαση!!!!

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Δικτατορία ονομάζεται η κατάλυση της δημοκρατίας, δηλαδή με λίγες λέξεις,  αφαιρείτε η διακυβέρνηση και οι αποφάσεις, από το λαό!

Πότε ο λαός είχε την διακυβέρνηση από το 1400 και μετά;;;

Το ερώτημα είναι όσο ποτέ επίκαιρο, πια δημοκρατία κατέλυσε η δικτατορία;;;

Με υποδούλωση συνέχεια της Ελλάδος από το 1821 με άλλο τρόπω, αφού οι υπαίτιοι της υποδουλώσεως της Ελλάδος για 400 χρόνια, κάτω από τον Τουρκικό ζυγό κατάλαβαν ότι θα χάσουν το κομβικό για τα συμφέροντα τους Ελληνικό χώρο, που θα είχε αλυσιδωτές και καταστροφικές συνέπειες για τα συμφέροντά τους, έπαιξαν στην  εξεγερμένοι Ελλάδα, ένα από τα ποιο πρόστυχα παιχνίδια!

Άδραξαν την ευκαιρία και πήραν από την Τουρκία, που έχανε τον έλεγχο του ελληνικού χώρου και το χειρίστηκαν οι ίδιοι, υπονομεύοντας την επανάσταση του 1821, βάζοντας δικούς τους ανθρώπους, συν τους προδότες που προϋπήρχαν καμουφλαρισμένοι σε προεστούς και την θρησκεία να συνεχίσουν τον ρόλο τους που έπαιζαν και τα 400 χρόνια σκλαβιάς!

Όσες από τις ελάχιστες αναλαμπές γέννησης κάποιας δημοκρατίας, την εκτέλεσαν εν τη γέννησή της!

Έκτοτε δεν υπήρξε ποτές δημοκρατία στην Ελλάδα, ή έστω δείγμα δημοκρατίας!

Όταν ένας έμπειρος πατριώτης βάλει κάτω την λογική, χωρίς ψευδό ιδεολογίες και θρησκευτικούς δογματισμούς, θα καταλήξει, ότι η καλύτερη δημοκρατία, που απόλαυσε ο λαός, ήταν επί δικτατορίας!

Όλοι οι πολιτικοί θησαύρισαν και ο λαός αυτοκτονούσε και αυτοκτονεί, μετανάστευε σε άλλη γη και άλλα μέρει, οι διαχρονικοί νταβατσήδες όργωναν και οργώνουν τον Ελλαδικό χώρο κατά πως τους βόλευε!

Μόνο επί δικτατορίας ο λαός είδε άσπρη ημέρα, και οι δικτάτορες σε αντιθέσει με τους πολιτικούς, όχι μόνο ανέλαβαν την ευθύνη για τις ενέργειες τους, αλλά πέθαναν στην ψάθα!!!

Σήμερα που οι πολιτικοί μας κρέμασαν στο τσιγκέλι προς πώληση, μαζί με την πατρίδα μας, ξανά θυμηθήκαμε τους δικτάτορες, τους στρατιωτικούς και ευχόμαστε να καταλύσουν την κατά φαντασία δημοκρατία!!!

Ξέρετε τι λένε οι στρατιωτικοί;;; Καλά για μαλάκες ψάχνουν οι Έλληνες, να κάνουμε πραξικόπημα και μετά να μας κλείσουν φυλακή με νόμους που δεν είναι βγαλμένοι από μια αληθινή δημοκρατία, αλλά από τους ξένους και ντόπιους νταβατζήδες!!!

Σήμερα όσο ποτέ ο Ελληνικός πληθυσμός είναι μειωμένος κατόπιν σχεδίου, διαλυμένος, διχασμένος!

Σε κάθε γωνιά, σε κάθε καφενείο, σε κάθε χώρο κοινωνικό, σε κάθε εργασιακό χώρο, σε κάθε πολιτικό χώρο, ακούς πενήντα διαφορετικές γνώμες περί δημοκρατίας και καμία δεν αγγίζει την έννοια της δημοκρατίας!

Ναι να έρθει ένας τρελός δικτάτορας, επιβάλετε, αλλά για να κάνει κάτι προς την σωτηρία της πατρίδος μας και να έχει συνέχεια, χρειάζεται και τρελό λαό, ενωμένο κάτω από ένα και μοναδικό πρόσταγμα, να οδηγηθούν χωρίς δικαστήρια όλοι οι πολιτικοί και οι ρουφιάνοι τους στο εκτελεστικό απόσπασμα, να  μαντρώσουν, καμιά δεκαριά χιλιάδες και να τους εκτελέσουν ομαδικά σε μια ώρα, να μην μπορεί να σταματήσει κανένας την εκτέλεση και να αποστειρώσει την μόλυνση!!!!!!!!!!!!!!!

Άλλος τρόπος σωτηρίας δεν υπάρχει, αφού δεν υπάρχει δημοκρατία για να την καταλύσεις, αφού έχει καταλυθεί αιώνες πριν!

Ξέρετε σε ηλικία 20 ετών πολέμησα την δικτατορία, φυλακίστηκα, βασανίστηκα, δεν διεκδίκησα όπως άλλοι τα εύσημα με διάφορα καλούδια που πρόσφεραν οι εγκάθετοι πολιτικοί, συντάξεις, θέσεις στο δημόσιο, και άλλα.

Το έκανα για την πατρίδα μου, έτσι νόμιζα, η νεανική εμπειρία έτσι μου έλεγε, ότι γεννήθηκα σε δημοκρατία και οι δικτάτορες μου την στέρησαν!

Σιγά σιγά κάνει η αγουρίδα μέλι! Ναι αλλά όταν η αγουρίδα κάνει μέλι, η ζημιά έχει γίνει και είναι μη αναστρέψιμη, όταν γεμίζει με γνώση ο εγκέφαλος!

Έκτοτε έχω ζητήσει πολλές φορές, ρεεεε… κανένας στρατηγός πατριώτης δεν υπάρχει;;; Πώς να υπάρξει, με τέτοιο λαό διχασμένο, ευνουχισμένο από πατριωτικά αισθήματα, εγκεφαλικά τα μόνα αισθήματα που κυριαρχούν, είναι της αχαριστίας, του εαυτούλη μας, του ζαμανφουτίστα, του γενίτσαρου, του προδότη!

Ποιος τρελός αξιωματικός, ακόμα και αν έχει την πατριωτική  τρέλα να πιστέψει ότι θα καταφέρει να ανατρέψει το πολιτικό σύστημα, ξένο και ντόπιο, θα επιβιώσει δεύτερη ημέρα με τις σημερινές συνθήκες.

Για να γίνει κάτι τέτοιο και να έχει αποτέλεσμα, χρειάζονται 100 τρελοί αξιωματικοί που θα κάνουν τον Ελλαδικό χώρο, ολοκαύτωμα και θα εκτελέσουν σε 24 ώρες το πολιτικό σύστημα μαζί με όλο το πουλημένο σύστημα των λεγόμενων ΜΜΕ!!!

Αλήθεια… θέλω έναν, αληθινά έναν , να μου υποδείξει, ποια δημοκρατία κατέλυσαν οι λεγόμενοι από τους προδότες, ως δικτάτορες;;; Και πόσο κακό έκαναν στον Ελληνικό λαό;;; Σήμερα αν ένας τρελός πατριώτης αξιωματικός αναλάβει δια των όπλων την εξουσία, ποια δημοκρατία θα καταλύσει;;;

Αυτό που ζούμε 200 χρόνια, είναι ένα θερμοκήπιο που αναπαράγει, πολίτες σκλάβους, προδότες, πολίτες που τους έχουν κλωνοποίηση τον φόβο και τον ατομισμό!

Αυτό που ζούμε 200 χρόνια είναι παραβιασμένο και παραφύσει πολίτευμα, που δεν έχει ούτε ίχνος από την έννοια δημοκρατία!

Αυτό που σήμερα λέγετε βουλή των Ελλήνων, δεν είναι τίποτα άλλο, από την κατάληξη όλων των βόθρο λυμάτων της Ελληνικής επικράτειας!

Αυτό που ζούμε 200 χρόνια είναι η συνεχιζόμενη σκλαβιά μετά από τα 400 χρόνια Τουρκοκρατίας από άλλους αφέντες, με σύγχρονους σχεδιασμούς, ντυμένους με δημοκρατική σκλαβιά, με μόνο ένα σκοπό, αυτό που ξεκίνησαν πριν 2.000 χρόνια, τον αφανισμό του Ελληνισμού!

Αυτόν το εφιάλτη έχουν οι κοσμοκράτορες, κανέναν άλλο, τον Έλληνα και τον Ελληνισμό!

Για αυτό τον έχουν κλείσει σε εργαστήριο πειραμάτων με αόρατους τοίχους και πειραματίζονται, πως θα εξοντώσουν αυτό το κάτι, που οι Έλληνες το λένε ΙΧΩΡ!!!

Για αυτό σε τακτά διαστήματα παίρνουν, απορροφούν με διάφορους τρόπους, ότι καλύτερο γεννιέται σε Έλληνες επιστήμονες, τους διαμοιράζουν στα πέρατα της γης σε ιδρύματα που ελέγχουν, για να τους ελέγχουν!

Μιλάμε για αυτόν τον σύγχρονο ξεριζωμό, που τον λένε μετανάστευση, ενώ είναι εκβιαστική μετακίνηση, ένας σύγχρονος τρόπος γενοκτονίας!

Οι Έλληνες πάντα θα συναντούν μπροστά τους, τους αχάριστους και αγνώμονες Άτλαντες εβραίους σιωνιστές, που σαν τον ιστό της αράχνης έχουν καταλάβει όλη την γη!

Η ασθένεια που λέγετε εβραϊσμός, σιωνισμός με χιλιάδες παραλλαγές όπως ο χαμαιλέοντας κρατεί πάνω από 17 χιλιάδες χρόνια!

Οι Έλληνες όντος δημοκράτες από την φύση τους, πολλές φορές είχαν κάτω από το σπαθί τους το φίδι του σιωνισμού, αλλά σαν μεγαλόψυχος λαός, ειρηνικός, δεν του έκοψε το κεφάλι, πιστεύοντας ότι μπορεί να αλλάξει!

Αυτό που πληρώνουμε σήμερα, είναι το διαχρονικό λάθος των προγόνων μας, που επέτρεψαν στην θρησκεία με όλες τις ονομασίες που έχει πάρει, να ελέγχει την επιστήμη!

Όλες αυτές οι ιστορικές αναφορές διαχρονικά, Η Οδύσσεια, το χρυσόμαλλο δέρας, η λερναία Ύδρα, οι στάβλοι του Αυγεία και πολλές άλλες, είναι όταν νικούσαμε το κτήνος σιωνισμό, αλλά δεν το σκοτώσαμε!

Οπότε για ποια δημοκρατία μιλάνε ότι κατάλυσε η δικτατορία; Αφού η δημοκρατία έχει πεθάνει χιλιάδες χρόνια πριν.

Ο σιωνισμός μόνο μια πατριωτική δικτατορία με την υποστήριξη του λαού φοβάται. Διότι δεν έχει ελευθερία κινήσεων!

Είμαστε ο μοναδικός λαός επάνω στην γη που ότι στοιχείο έρχεται στο φως, το καίνε, το εξαφανίζουν, ή το κρύβουν σε σκοτεινά υπόγεια για τους λίγους εκλεκτούς σιωνιστές,  Άγιο Όρος, Βατικανό, και σε χιλιάδες υπόγεια βιβλιοθηκών σε όλων το κόσμο!

Η μόνη σωτηρία είναι η δικτατορία του λαού, ενωμένος λαός με αίτημα στον στρατό να αναλάβει μαζί με τον λαό την εξουσία, για να σκοτώσει τα φίδια κατά χιλιάδες και να λιώσει τα αυγά τους στις φωλιές τους!

Η αληθινή  δημοκρατία είναι το καλύτερο πολίτευμα για την ελευθερία του ανθρώπου, αλλά δυστυχώς και το ποιο ευάλωτο σε προδοτικές μολύνσεις!

Την μόλυνση αν δεν την ξεριζώσεις και καταστρέψεις ολοσχερώς, θα ξανά εμφανιστεί, υπάρχουν πολλά κύτταρα να ξανά γεννηθεί η μόλυνση, παράδειγμα, οι θρησκείες, οι ιδεολογίες, και το ανεξέλεγκτο δημοκρατικό δικαίωμα, να κάνω σαν ελεύθερο άτομο ότι θέλω!

Το σκαλοπάτι και το όπλο του σιωνισμού είναι η δημοκρατία! Άρα θέλουμε μια δημοκρατική δικτατορία, μην γελάσει κανείς, πριν το τέλος, μια δικτατορία, μέσα στην δημοκρατία και μια δημοκρατία μέσα στην δικτατορία!

Δεν είναι τόσο απλό να εξηγήσω σήμερα αν γίνεται, σίγουρα γίνεται, θα κάνω μια παρένθεση, μια άποψη από χιλιάδες που υπάρχουν ( οι άριστοι να εκλέγονται μέσα από μια λίστα, χωρίς κόμματα με πλήρη βιογραφικό και βεβαιώσει από κληρωτούς ψυχιάτρους, να υπάρχουν δυο γερουσίες ισάριθμες, η μια μόνιμη μέχρι το θάνατο και μια από τους εκλεγμένους αρίστους), το θέμα είναι ποιοι θα την κάνουν, πως θα την κάνουν και πως θα προλάβουν να την κάνουν, ίσως σε άλλο άρθρο να εξειδικεύσω τον τρόπο.

Σήμερα ζούμε ένα είδος δημοκρατίας, όπου ο εχθρός αλλοδαπός, διώχνει τον ιδιοκτήτη από την χώρα του, το σπίτι του, αυτός ο αλλοδαπός, είναι άνθρωπος, έχει δικαιώματα που υπερέχουν προδοτικά του γηγενή πληθυσμού!

Για πια δημοκρατία μιλάμε ότι θα καταλύσει μια στρατιωτική επέμβαση;;;

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

3 comments to Η Δικτατορία και οι δικτάτορες, αλήθεια δικτατορία σε πια δημοκρατία;;;

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>