Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ

Πρόσκληση σε όλους όσους υπέγραψαν τη Διακήρυξη του ΜΕΚΕΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΕΚΕΑ

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ

Το μήνυμα αυτό αφορά όλους αυτούς που υπέγραψαν τη Διακήρυξη

(http://www.mekea.org/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE%CF%81%CF%85%CE%BE%CE%B7/)μας και στηρίζουν την προσπάθεια του δικτύου του Μετώπου για την Κοινωνική και Εθνική Απελευθέρωση (ΜΕ.Κ.Ε.Α.), για το αναφαίρετο δικαίωμα του λαού μας στην αυτοδιάθεσή του.

Την Αυτοδιάθεσή του, η οποία μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν ικανοποιηθούν τα σημερινά αιτήματα για οικονομική και εθνική κυριαρχία, απέναντι στο πρωτόγνωρο καθεστώς οικονομικής κατοχής που μας έχουν επιβάλει η Υπερεθνική Ελίτ και οι ντόπιοι μαριονέτες/εντολοδόχοι τους – κυβέρνηση και λοιπά φίλο -παγκοσμιοποιητικά και φίλο-ΕΕ κόμματα και οργανώσεις.

Ένα καθεστώς οικονομικής κατοχής που μας επιβλήθηκε με αφορμή ένα υπέρογκο χρέος που αυξάνεται συνεχώς για να ξεπληρώνουμε προηγουμενα δάνεια.

Όμως κανένας δεν μας ρώτησε ποτέ για τα δάνεια αυτα που συνήθως τσέπωναν κυβερνητικοί εργολάβοι, η Ζήμενς και παρόμοιες ληστρικές εταιρείες.

Σε ακριβώς αυτά τα αιτήματα έχει απαντήσει το ΜΕ.Κ.Ε.Α. με το πρόγραμμά του χωρίς τους συνήθεις εσκεμμένους αποπροσανατολισμούς που διοχετεύονται έντεχνα στην κοινή γνώμη.

Γιατί δεν νοείται οικονομική και κατ επέκταση εθνική – κυριαρχία χωρίς την μονομερή και ταυτόχρονη έξοδο από το Ευρώ, αλλά και την ΕΕ, γιατί αντίθετα με τους αποπροσανατολιστικούς μύθους κάποιων στην «Αριστερά», η έξοδος από το Ευρώ χωρίς ταυτόχρονη έξοδο από την ΕΕ θα είναι παρόμοια καταστροφή με τη σημερινή, αφού η ΕΕ θα συνεχίζει να μας επιβάλλει τους όρους της, οι «4 ελευθερίες» των πολυεθνικών, δηλαδή κεφαλαίου, εργασίας, υπηρεσιών και αγαθών θα εξακολουθούν να ισχύουν κ.ο.κ.. Αντίθετα, το ΜΕΚΕΑ προτείνει πρόγραμμα που θα στηρίζει από την επόμενη μέρα της εξόδου τα λαϊκά στρώματα και που θα βάζει τις προϋποθέσεις για την οικονομική αυτοδυναμία, η οποία είναι η επαρκής συνθήκη για την καθολική απεξάρτηση από όλους τους μηχανισμούς της παγκοσμιοποίησης.

Αυτός είναι σήμερα ο μόνος δρόμος για την αντιμετώπιση της απώλειας της οικονομικής αλλά και πολιτικής καθώς και πολιτιστικής κυριαρχίας των λαών, η οποία χάνεται μέσα στα πλαίσια της Νέας Διεθνούς Τάξης που διαχειρίζεται τη νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση.

Γι αυτούς ακριβούς τους λόγους, όσοι υπέγραψαν και στηρίζουν το πρόγραμμα του ΜΕ.Κ.Ε.Α. θα έπρεπε να νοιώθουν υπερήφανοι που πήραν και παίρνουν μέρος στην προσπάθεια στήριξης και μαζικοποίησης του Μετώπου.

Στηριζόμενοι μόνο στις δικές μας δυνάμεις και στην ζωτικής σημασίας ανάγκη να πετύχουμε τους στόχους μας για την ανατροπή του καθεστώτος προτεκταροποίησης του λαού μας και ξεπουλήματος σε τρίτους κάθε ίχνους δημόσιας περιουσίας, πλουτοπαραγωγικών πόρων και της μικρο-ιδιοκτησίας ανθρώπων που εξαναγκάζονται να γίνουν οφειλέτες, το ΜΕ.Κ.Ε.Α. προχωράει σε δυο ζωτικής σημασίας βήματα.

Και στα δύο θα θέλαμε την άμεση συμμετοχή σας, καθώς το ίδιο το ΜΕ.Κ.Ε.Α. δεν στηρίζεται σε συμμαχίες πολιτικών οργανώσεων αλλά στο δίκτυο συνελεύσεων που το απαρτίζουν, δηλαδή στη βούληση, συμμετοχή και συνειδητοποίηση των μελών του, η οποία προέρχεται «από τα κάτω».

1. Στην προσπάθεια που έχουμε αναγγείλει για εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα με στόχο τη δημιουργία κατά τόπους ομάδων Μετώπου.

Θα θέλαμε τη δική σας γνώμη και τις δικές σας προτάσεις, για το πώς μπορούμε να οργανώσουμε παρόμοιες δράσεις στην πόλη σας και τη γειτονιά σας.

Έλα σε επαφή με το δίκτυο για να οργανώσουμε μαζί εκδήλωση στην περιοχή σου και να συμβάλεις και εσύ στην προσπάθειά μας.

Για να μπορέσει να ανοίξει η πραγματική συζήτηση με τους ανθρώπους που βομβαρδίζονται νυχθημερόν με αποπροσανατολιστικές αθλιότητες ώστε να κουκουλώνονται τα πραγματικά αίτια της σημερινής καταστροφής αλλά και ο τρόπος αντιμετώπισής της.

Για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ομάδες ΜΕ.Κ.Ε.Α. παντού που συν-ομοσπονδιοποιούμενες σε Πανελλαδικό Συντονιστικό Όργανο θα επιβάλουν την λαϊκή βούληση για ανατροπή της οικονομικής κατοχής «από τα κάτω». 2. Το ΜΕ.Κ.Ε.Α. προχωράει στην ίδρυση πολιτικού φορέα. Εδώ να διευκρινίσουμε ότι το Μέτωπο δεν είναι κόμμα με την έννοια της ιεραρχικής οργάνωσης όπως τα άλλα κόμματα –αυτό δε σημαίνει ότι δε θα πάρει μέρος στις εθνικές εκλογές όταν αποφασιστεί από τα μέλη του για να εφαρμοστεί το πρόγραμμά του–, καθώς, όπως έχουμε πολλάκις αναλύσει και θεμελιώσει στο οργανωτικό/καταστατικό (http://www.mekea.org/%ce%b5%ce%ba%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%ce%bd%ce%b1-%ce%bb%ce%b1%cf%8a%ce%ba%ce%bf-%ce%bc%ce%b5%cf%84%cf%89%cf%80%ce%bf-%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%89%ce%bd%ce%b9%ce%ba/) του δικτύου, το Μέτωπο στηρίζεται αποκλειστικά στους ίδιους τους πολίτες που το απαρτίζουν πέρα από ιδεολογικές και πολιτικές καταβολές των μελών του.

“Όμως και όταν κατέβει στις εκλογές με αποκλειστικό στόχο την εφαρμογή του προγράμματός του, χωρίς καμιά ανάμειξη στα κομματικά και πολιτικά παιχνίδια, οι βουλευτές του θα προτείνονται άμεσα από τις συνελεύσεις του ΜΕΚΕΑ.

Για εμάς θα είναι απλά εντολοδόχοι, δηλαδή άμεσα ανακλητοί από τις συνελεύσεις και όχι «αντιπρόσωποι» . Οι δύο πυλώνες που δεσμεύουν κάθε μέλος είναι οι Στόχοι και το Οργανωτικό (http://www.mekea.org/%ce%b5%ce%ba%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%ce%bd%ce%b1-%ce%bb%ce%b1%cf%8a%ce%ba%ce%bf-%ce%bc%ce%b5%cf%84%cf%89%cf%80%ce%bf-%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%89%ce%bd%ce%b9%ce%ba/) , όπου το τελευταίο καταδεικνύει την αμεσοδημοκρατική λειτουργία του Μετώπου.

Η ίδρυση του πολιτικού φορέα του ΜΕ.Κ.Ε.Α. είναι μια τυπική διαδικασία κατάθεσης ενός αριθμού ονομάτων στον Άρειο Πάγο μαζί με την διακήρυξη ή καταστατικό του δικτύου για την ίδρυση του φορέα.

Αυτό είναι απαραίτητο να γίνει αυτή τη στιγμή για την υποστήριξη εγχειρημάτων που είναι απαραίτητα για την γνωστοποίηση του ΜΕ.Κ.Ε.Α. στα λαϊκά στρώματα. Η δημιουργία γραφείων και στεκιών για τις κατά τόπους ομάδες, οι εκδηλώσεις, η έκδοση εφημερίδας και βιβλιογραφίας κλπ… είναι τέτοια εγχειρήματα που απαιτούν να δημιουργήσουμε το «νομικό πρόσωπο» του δικτύου. Θα θέλαμε λοιπόν να συμμετάσχετε και εσείς οι ίδιοι σε αυτό το σημαντικό βήμα για την ίδρυση πολιτικού φορέα του ΜΕ.Κ.Ε.Α., στέλνοντας το ονοματεπώνυμό, το πατρώνυμο και την πόλη σας στο email mekea@mekea.org (mailto:mekea@mekea.org) ,ή απλά απαντώντας στο παρόν email, εφόσον επιθυμείτε να συμμετέχετε και εσείς έμπρακτα στο βήμα αυτό.

Από εμάς ΟΛΟΥΣ εξαρτάται η επιτυχία του ΜΕΚΕΑ. Δεν έχουμε οποιουσδήποτε άλλους πόρους πέρα από τον καθένα από εμάς που μετέχει σε αυτή την προσπάθεια την κρίσιμη αυτή στιγμή.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή, οι υπογραφές στην για δημοψήφισμα έχουν ξεπεράσει τις 1200, πράγμα που δείχνει την δυναμική της τάσης κατά της παγκοσμιοποίησης μέσα στην Ελληνική κοινωνία και εν μέσω παντελούς λογοκρισίας από όλα τα μέσα.

Στηριζόμενοι σε ενθαρρυντικά μηνύματα όπως αυτό, πρέπει να μετατρέψουμε τις τάσεις αυτές σε ένα ισχυρό Μέτωπο πολιτών με Στόχους και αρχές που θα βάλει τέλος στον γνωστό κατακερματισμό πολιτικών και κοινωνικών ομάδων.

Έλα σε επαφή με το δίκτυο του Μετώπου και βάλε το δικό σου πολύτιμο λιθαράκι στη μεγάλη προσπάθεια για Κοινωνική και Εθνική Απελευθέρωση.

Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΚΕΑ Σάκης Αδάμ Μιχάλης Δαγτζής Μάριος Καλαντζής Κώστας Κατσούλας Σπύρος Μεθενίτης Σπύρος Μητροτάσιος email: mekea@mekea.org τηλέφωνο: 6937.835.919 ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ (ΜΕΚΕΑ) (http://www.mekea.org) – 10/10/2016 ============================================================ ** ιστότοπος ΜΕΚΕΑ (http://www.mekea.org/) ** Πόρταλ «Αντιπαγκοσμιοποίηση – Αυτοδυναμία – Περιεκτική Δημοκρατία» (http://www.antipagkosmiopoihsh.gr) ** Email (mailto:mekea@mekea.org) Ο σκοπός του newsletter που καθιερώσαμε είναι να σας κρατάει ενήμερους/ες για τις πρόσφατες δημοσιεύσεις και εκδηλώσεις που αφορούν το Μέτωπο για την Κοινωνική και Εθνική Απελευθέρωση (ΜΕΚΕΑ) και την Περιεκτική Δημοκρατία.

Αν δεν θέλετε να σας στέλνουμε τα ενημερωτικά αυτά e-mails παρακαλούμε να μας ενημερώσετε πατώντας ** εδώ (http://periektikidimokratia.us12.list-manage.com/unsubscribe?u=787b4ea8cb27926b36d8c7fd9&id=3dea02155b&e=4482ffed81&c=8a354901f9) .

2 comments to Πρόσκληση σε όλους όσους υπέγραψαν τη Διακήρυξη του ΜΕΚΕΑ