«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΚΑΣΤΑΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΥΡΕΣ ΦΟΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

        07.10.2016

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

 ΑΝΑΜΝΗ10

Η ειρηνη καθ’ εαυτην δεν εχει καμια σχεση με τις ανωτερες αξιες όπως είναι π.χ. η ελευθερια, η δικαιοσυνη και η αληθεια και αναφυεται σαν ένα «ψευτο-ιδανικο» που σκοπευει απλα στην εξασφαλιση της υπαρξης της ως ανω καστας των ανδρων της απατης που φορουν μαυρες φουστες από τον δικαιο κινδυνο μιας πιθανης βιολογικης εξαφανιση της, η οποια συσχετιζεται με την ανατροπη της ειρηνης.

Συνεπως η κατασταση της προσωρινης ειρηνης μεταξυ της καστας των ανδρων της απατης που φορουν μαυρες φουστες και του τελειως αχρηστου κομματικου μορφωματος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μπορει να συμβιβαστη μονο με την κατασταση της δουλειας, της αδικιας, της τυραννιας, της διαστρεβλωσης, του ψευδους κ.α. πολλα παρομοια.

Οι οπαδοι της ειρηνης στην συγκεκριμενη περιπτωση, δηλαδη οι Ρωμιοι, απομονωνουν τα ετσι και αλλως  «ψευτο-ιδανικα» τους, αδιαφορουν για την ποιοτητα της ζωης τους, εντοπιζουν το ενδιαφερον τους στα ιουδα’ι’κα παραμυθια και στην ζωη καθ’ εαυτην σαν φαινομενο και δυνητικα είναι ετοιμοι να δεχθουν ακομη μεγαλυτερη καταπιεση, καταδυναστευση και ατιμωση από την Γερμανια και κατ’ επεκταση και από την Ε.Ε., αρκει να μην διαταραξουν αυτές την σημερινη κτηνωδη ειρηνικη διαβιωση των Ρωμιων.

 Συνοπτικα τα εγκληματα της καστας των ανθρωπων της απατης που φορουν μαυρες φουστες κατά της Ρωμιοσυνης αλα και κατά της Ελλαδος εχουν ως εξης:

  1. Η εξουσια αυτων επι της Ρωμιοσυνης βασιζεται σε δυο στηριγματα, στον φοβο και στην ελπιδα, τα οποια τοποθετουνται σκοπημα και εγκληματικα στο ανθρωπινο υποσυνειδητο ηδη από την παιδικη ηλικια. Στο υποσυνειδητο αυτό βρισκονται στιβιασμενα τα παραμυθια για το προπατορικο αμαρτημα, για τον θεο, για τους δαιμονες, για τον διαβολο, για τους αγγελους και αρχαγγελους, για τα πνευματα κ.α. Στο υποσυνειδητο αυτό εχει τον θρονο του ο σατανας. Εκει στεγαζονται οι αυταπατες, ο παραδεισος και η κολαση. Δια του φοβου παραγεται εγκληματικα ηδη από την παιδικη ηλικια ο τρομος και η υποταγη. Και αυτό αποτελει την χειριστη μορφη σωματικης και πνευματικης παιδικης κακοποιησης από τους αντιπροσωπους της ορθοδοξης χριστιανικης πιστης, δηλαδη από τους υποκριτες, που για επαγγελματικους και μονο λογους μεταφερουν στα Ελληνοπαιδα αισθηματα ενοχης για δγθεν αμαρτια μη εξομολογησης, που τιμωρειται με την αιωνια φωτια της κολασης. Από την αντιληψη περι θεου-σωτηρος, στην οποια προστεθηκε η πιστη στην τελετουργικη ακαθαρσια του ανθρωπου, προηλθε και η ιδεα περι «προπατορικου αμαρτηματος», που δια του βαπτισματος δηθεν αυτό ξεπλινεται. Οι δολοφονοι αυτοι της παιδικης ηλικιας, δηλαδη η καστα των ανδρων της απατης που φορουν μαυρες φουστες, μετατοπιζουν την αμοιβη και την τιμωρια για την επομενη ζωη, για να δωσουν παρηγορια και στους σκλαβους, δηλαδη στους δειλους και καθυστερημενους Ρωμιους γονεις, οι οποιοι ανεχονται χωρις παραπονα τις ταπεινωσεις αυτης της ζωης και προσκυνουν προθυμα τους εξουσιαστες τους, που δεν είναι αλλοι από τους αντιπροσωπους της ορθοδοξης χριστιανικης πιστης.

  1. Ο χριστιανισμος γενικα και ειδικα η ορθοδοξια, δεν είναι τιποτε άλλο από ένα θρησκευτικο κατασκευασμα του μωσα’ι’κου ιερατειου και του Γκαμαλιη Σαουλ, του μετεπειτα Αποστολου των Εθνων Παυλου. Στην ζωσα ακομη Φαναριωτικη εκδοχη της παραμενει γενικα απολιθωμενη αποκλειστικα στην ακραια ιουδα’ι’κη και ανιμιστικη παραδοση της, ενώ στην εκδοχη του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης είναι αγκυλωμενη σ’ έναν φετιχισμο που στην ουσια είναι ειδωλολατρικος. Ο φετιχισμος αυτος ωθει ανενδοιαστα τους ορθοδοξους Ρωμιους στην μεταφυσικη και όχι στην ελλογη αντιληψη της ζωης και τους πειθει, ότι μπορουν να βιαστουν οι νομοι της Φυσεως με θαυματα! Η Ορθοδοξια αυτη, με διαταγη του αυτοκρατορα Θεοδοσιου Α’, υπεκλεψε κατά κορον τις φιλοσοφικες ιδεες του Πλατωνα όπως της ταιριαζε και την συνεφερε. Υπο μορφη «υποκλοπων» αντικαθισταται π.χ. η α’ι’διοτητα του κοσμου και η μετεμψυχωση των αρχαιων Ελληνων φιλοσοφων από το δογμα της «ex nihilo» δημιουργιας και της προσωπικης αθανασιας. Το αναγκαιο περιοριζεται στις μεταφυσικες αληθειες και όχι στις λογικες εμπειρικες. Με αυτές εκφυλιζεται η Φιλοσοφια.  Στην ψυχη δινεται μια παραμορφωμενη δυναμικη, για να ελευθερωθη αυτή από τον κλοιο της αναγκαιοτητας. Η αποσταση που δημιουργηθηκε αναμεσα στον κοσμο και τον θεο, γεφυρωνεται με το τεχνασμα, ότι η πνευματικη φυση του ανθρωπου δημιουργηθηκε «κατ’ εικονα και καθ’ ομοιωση» του θεου. Η αποσταση μεταξυ του κτιστου και ακτιστου βεβαιωνεται περισσοτερο από τις ατελειες του κτιστου και από την υπαρξη του κακου παρα την εννοια του αγαθου. Εάν το κτιστο ηταν τελειο δεν θα ειχε νοημα, αυτό θα ηταν η ιδια η υπερβατικοτητα. Με τον δυ’ι’σμο αυτό η Ορθοδοξια θεωρει την Φυση ως ατελη, ως πασχουσα, ως επιρρεπης προς το κακο. Η εγκοσμια συνειδηση γινεται αδυναμη, πασχουσα, αμαρτωλη. Με την παραμορφωση   αυτή τιθενται τα θεμελεια του φοβου και της ελπιδας στις ψυχες των Ρωμιων πιστων, δηλαδη οι βασικες προ’υ’ποθεσεις για την δεσποτεια και την εκμεταλλευση….Οι αρχαιοι Ελληνες, σε αντιθεση με τους Ρωμιους χριστιανους, σεβομενοι την αυτοτελεια, την αυτονομια και την ανεπαναληπτη μοναδικοτητα κάθε ανθρωπου, το θεμελιωδες δικαιωμα τους να είναι αυθυπαρκτοι και αυτονομοι και προ παντων να διατηρουν την ατομικη τους ελευθερια και την σοφια της Φυσεως, αποστρεφομενοι κάθε κοινωνικο, θρησκευτικο και κοσμοθεωρητικο δογμα, απεστελαν τον Θησεα,, ο οποιος τα εξοντωσε.

    Η αλληγορια αυτή δεν χρειαζεται εξηγησεις…Το σημερινο δογματικο ορθοδοξο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης χρειαζεται έναν νέο Θησεα!

  1. Ετσι η ιδεολογια του Χριστιανισμου σκοπημα κυνηγησε και χτυπησε κάθε Ελληνικο, ροκειμενου να επιβαλη την δογματικη της θεωρια και τον παρα φυση προσυμπατικο και εξωσυμπατικο Γιαχβε, δηλαδη εννοιες, που δεν μπορουν να γινουν αποδεκτες από έναν ελευθερο κατά φυση φιλοσοφουντα Ελληνα. Γι’ αυτον λογο η ιουδα’ι’κη θρησκευτικη αιρεση της Ορθοδοξιας εθεσε την Φιλοσοφια υπο αγριο διωγμο, κατακρεουργησε τους  Φιλοσοφους, εκαψε βιβλιοθηκες, εκλεισε δια νομου  φιλοσοφικες σχολες και άλλες απανθρωπα εγκληματικες πραξεις.

Στην σημερινη πολη Μπετ Σηαν του Ισραηλ η οποια μνημονευεται στην Βιβλο ως Βεθσηαν ‘η Βεθσαν, στην κατά τους Ελληνες Σκυθοπολη, 8 περιπου χιλιομετρα δυτικα του Ιορδανη ποταμου και 28 χιλιομετρα νοτια της λιμνης Τιβεριαδα, λειτουργησε γυρω στο 341 μ.Χ. και για δυο σχεδον δεκαετιες  κατά τον λατινο ιστορικο Αμμιανο Μαρκελλινο, το σφαγειο της  Σκυθοπολης, δηλαδη το πρωτο Αουσβιτς της ιστοριας, με  βασανισμο και θανατωση Ελληνων που αρνουνταν να ασπασθουν το ιουδα’ι’κο δογμα και να βαφτισθουν χριστιανοι.

 Το πρωτο Αουσβιτς της ιστοριας υπηρξε επινοηση του επισκοπου Αλεξανδρειας Γεωργιου.

Τα θυματα του σφαγειου  αυτου από ολον τον τοτε Ελληνικο κοσμο υπολογιζονται σε περιπου 15 εκατομμυρια Ελληνες. Το ως ανω σφαγειο καταργηθηκε το 351 .Χ. από τον αυτοκρατορα Ιουλιανο.

  1. Είναι προσβλητικο και προκλητικο για κάθε ακομα Ελληνα και όχι για τον αχρηστο Ρωμιο να υποστηριζη η Ορθοδοξια, ότι το«συνοδικο πολιτευμα που καθιερωσε πολύ νωρις ο χριστιανισμος, αποτελει ένα ακομα δειγμα της επικρατησης των δημοκρατικων αρχων στον χριστιανικο εκκλησιαστικο χωρο».

Το 4ον εκκλησιαστικο συνεδριο της Καρχηδονας το 398 μ.Χ., η 15η συνοδος της Χαλκηδονας το 401 μ.Χ., γ συνοδος της Χαλκιδονας το 451 μ.Χ., η 2η συνοδος Κωνσταντινουπολεως το 553 μ.Χ. και η 7η οικουμενικη συνοδος της Νικαιας το 787 μ.Χ. αποδεικνυουν τα αντιθετα.

Απαγορευση της μελετης αρχαιων Ελληνων συγγραφεων, αφορισμος οσων δηιουργουν συγγενειες με Ελληνες, ποινη θανατου σε οσους επιμενουν να ονομαζονται Ελληνες, αναθεματισμοι σε οσους δεν αναθεματιζουν αιρετικους και αιρετικα κειμενα, αναθεμα εναντι των Ελληνων φιλοσοφων, της Ελληνικης Παιδειας και οσων ασπαζονται τα αρχαιοελληνικα ιδεωδη.

Το αναθεμα αυτό της 7ης οικουμενικης συνοδου Νικαιας του 787 μ.Χ. συνεχιζεται ακομη και σημερα και εξακολουθει να διαβαζεται σε κάθε επετειο της Κυριακης της Ορθοδοξιας!

  1. Το σημερινο αχρηστο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης μετα την επανασταση του 1821 και γυρω το 1880 αλωθηκε από το παρακρατος της οξυμωρης και ανιστοριτης πολιτισμικης και ιστορικης ζευξης της πολιτειας και της ορθοδοξου χριστιανικης θεοκρατιας. Οσο καιρο διατηρειται η οξυμωρη και η ανιστοριτη αυτή ζευξη το κρατιδιο της Ρωμιοσυνης θα παραμενει ένα αχρηστο κρατιδιο χωρις καμμια πιθανοτητα αναβαθμιση του σε Ελλας.

Το ονομα αυτό χρησιμοποιειται ψευδεπιγραφα από τους Ρωμιους οι οποιοι σε τιποτε δεν διαφερουν από τους Σκοπιανους που επισης χρησιμοποιουν ψευδεπιγραφα το ονομα Μακεδονια.

Ετσι η οροδοξος χριστιανικη θεοκρατια του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης επιβιωνει σε βαρος της κοινωνιας των Ρωμιων και ευνοει την εγκαθιδρυση πολιτικων καθεστωτων πασης κομματικης αποχρωσης αλλα απολυτης και αμετακινητης πολιτισμικης στασιμοτητας και διαιωνιζει την διανοητικη καθυστεριση των Ρωμιων, αντιπαλευοντας από τον 19. μ.Χ. αιωνα μεχρι σημερα (2016) τα ελληνικα τεκνα του διαφωτισμου.

Τα γνωστοτερα, αλλα όχι και τα μονα, κειμενα πολεμικης από την πλευρα του διαφωτισμου είναι η «Αδελφικη Διδασκαλια» του Αδαμαντιου Κοραη (η αναγνωση απαγορευθηκε από το Αρχαιοτερο τουρκικο ιδρυμα της Κωνσταντινουπολης, δηλαδη από το Πατριαρχειο), οι «Κριτωνος Στοχασμοι», ο «Ρωσσοαγγλογαλλος» και η περιφημη «Ελληνικη Νομαρχια» του ανωνυμου Ελληνος.

Το παρακρατος της ορθοδοξου χριστιανικης θεοκρατιας μετα το 1880 και με το σφιχταγκαλιασμα της πολιτειας εισεδυσε στις θεμελιωδεις, υπηρεσιακες και επιχειρηματικες λειτουργιες του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης και κατωρθωσε τον πισογυρισμο σε μια νεοβυζαντινου τυπου θεοκρατιας με ορισμενα επιφανειακα χαρακτηριστικα ενός συγχρονου κρατους.

Στην πραγματικοτητα τοσο οι γελειοι Ρωμιοι πολιτικοι εκ της οικογενειοκρατιας οσο και οι Ρωμιοι   ψηφοφοροι-πελατες αυτων, ως αφωνοι και αλαλοι, ελπιζουν  για τον παραδεισο και φοβουνται την κολαση και συνεχιζουν να  μεθουν στις ταβερνες της ελπιδας και να γονατουν στα παλατια του φοβου.

Με τις νεες επιχειρηματικες δραστηριοτητες του παρακρατους της ορθοδοξου χριστιανικης θεοκρατιας σε διαφορους τομεις αποκτα αυτό ολοενα και περισσοτερη κυριαρχη θεση.

Προωθει στην πολιτειακη εξουσια κάθε κομματικης αποχρωσης ευκολα χειραγωγησιμους φελλους πολιτικους, ημετερους σε θεσεις κλειδια του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης, για να στραγγαλιζουν κάθε δημιουργικη δυναμη ηδη εν τη αναδυση της και για να προβαλλουν εντεχνα παντοειδη προσκοματα στην μορφωση των Ρωμιων με γνησια Ελληνικη παιδεια.

Προκειμενου να εξασφαλιση το εγκληματικο αυτό θεοκρατικο παρακρατος τα προνομια του και να ικανιποιηση τον πολλαλασιασμο του πλουτου του, που θα  κινδυνευαν από κάθε «κοινωνικη μεταρρυθμιση», εμποδιζει  κάθε προοδευτικη προσπαθεια ως «ασεβης πλανη» και    καλλιεργει αυτή την αντιληψη σε ολοκληρη της επικρατεια του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης….

Οι σημερινοι Ρωμιοι, που ψευδεπιγραφα ονομαζονται Ελληνες, οι περιγελοι του πολιτισμενου κοσμου, με την θλιβερη αγνοια, την δουλικοτητα και τον ωμο ανθελληνισμο που τους χαρακτηριζει, εξακολουθουν, κωφευοντας προς την ιστορια, να μιλουν για την «Ελληνικοτητα του Βυζαντιου» και για τον «Ελληνοχριστιανικο Πολιτισμο» και να εμφανιζονται ως φορεις τους.

Για ποιον «Ελληνοχριστιανισμο» μιλανε τα ως ανω βοδια, όταν αυτος αποτελει φαντασμα και δεν μπορει από το 1845 μ.Χ., δηλαδη από τοτε που πρωτοεμφανισθηκε η κουφια αυτή λεξη και εξελιχθηκε σε λεξη-παγιδα, να σταθη παρα μονο σαν ιστορικη αυταπατη, σαν «ταπα» που διχαζει και εξουδετερωνει οσο μπορει την απελευθερωση των δημιουργικων και ζωτικων δυναμεων του Ελληνα;

Η Αληθεια δεν κρυβεται!

Σκοπος της εμφανισης και υπαρξης της ιουδα’ι’κης αιρεσης με το ονομα Ορθοδοξια υπηρξε η εξαφανιση της Ελληνικοτητας και του Ελληνισμου από προσωπου της Γης.

Ο σκοπος αυτος δεν αλλαξε στο παραμικρο….Αρα η σημερινη ειρηνη του ταφου προκειται για ψευδος, και δη για συνειδητο ψευδος που υπηρετει ως δογμα την εγκληματικη εξουσιαστικη σκοπιμοτητα.

Στον σημερινο κοσμο, ο οποιος κυριαρχειται από τον ζοφο του ψευδους και του δογματος, από το αγχος της ανελευθεριας και την ανασφαλεια της αδικιας, στον σημερινο κοσμο της ιστορικης παρακμης, του δολου, της εξαψρειωσης και αποβλακωσης του ανθρωπινου ειδους (τιποτε δεν μπορει να είναι που δεν επιτρεπεται να είναι…) αντι της ειρηνης του ταφου χιλιες φορες καλλυτερος είναι ο πολεμος!

Ο πολεμος της αληθειας κατά του δογματος, ο πολεμος της εναρχης κοινωνιας κατά της πουλημενης και προδοτικης εξουσιας, ο πολεμος του ιδεαλισμου κατά του μαρξιστικου και καπιταλιστικου υλισμου, ο πολεμος της δικαιοσυνης κατά της αφυσικης ισοτητας, ο πολεμος του ελληνικου φωτος κατά των δυναμεων του ιουδα’ι’κου σκοτους που κατισχυσαν στον πλανητη μας και κατεστρεψαν πολλες φορες την ανθρωπινη ζωη…

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

http://www.arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

2 comments to Η ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΚΑΣΤΑΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΥΡΕΣ ΦΟΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

  • *******************************
    **************************************************
    *********************************************************

    ΑΚΡΩΣ ΕΠΕΙΓΟΝ

    **********************

    7 ΦΩΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ

    *********************

    Ή ΣΩΣΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ

    *********************
    https://3.bp.blogspot.com/-nY1E3UkfFHE/VVSzoC5NQCI/AAAAAAAAF7U/TESHazl6WPg/s1600/%CE%A1%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82.png
    ====================
    https://3.bp.blogspot.com/-iqbnnnbPA_E/V_ET9PSyG0I/AAAAAAACQKM/Ob4X8J5rWKUb_zQTvHyIrSCbAlPNOP_7ACLcB/s400/14516536_715315661957300_3595839122658034403_n.jpg
    ====================
    https://1.bp.blogspot.com/-SNi6gOgzidA/V9qsRKSlxiI/AAAAAAAATCs/DCmc3e5yAKUDj-wevq6gU7-0GuwshxAsACLcB/s400/m11.jpg
    =====================
    http://katohika.gr/wp-content/uploads/2016/08/13900176_1735888100031923_5626386048051159162_n-480×400.jpg

    “Το να πεις την αλήθεια σε μια εποχή καθολικής εξαπάτησης είναι επαναστατική πράξη.

    ” Τζόρτζ Όργουελ

    =================
    https://scontent.fath1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/12033011_509720575844341_914414736944353119_n.jpg?oh=21ccd062601e46b7a99bc03353a26342&oe=584C32DD
    =================
    https://scontent.fath1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/1780689_808695802532150_8283945105272692305_n.jpg?oh=9fcb2eee2bca88fb45d762613b02c615&oe=5818ED28
    ================
    https://scontent.fath1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/12141531_862590430476020_8982618152554998859_n.jpg?oh=a732f43bb8e16e543794bd33ebb47f52&oe=58216D70
    ===============

    ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΕΙΣ ………………..

    ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ………………….

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ !

    ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ !

    ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !

  • **********************
    *******************************
    ************************************
    http://i2.wp.com/www.arxaiaithomi.gr/wp-content/uploads/2016/10/%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%9C%CE%9D%CE%9710.jpg?resize=640%2C499
    ********************************
    Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ,
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΖΗΤΑΣ ,
    ΕΛΛΗΝΑ , ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ !

    ******************
    ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !
    ΑΠΕΙΘΜΕΝΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΛΑΟΥ ………….
    ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΕΛΟΣ .
    ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΣ .
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ ,
    ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ ΤΕΛΟΣ .
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΑΙΤΗΣ !
    ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΙΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙ΄ΑΥΤΟ .
    ΚΑΙ ΟΣΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ,
    ΟΟΟΟΛΟΙ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΞΕΠΕΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ .
    ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΝΟΙΑ ΜΟΝΟ ΦΑΪ ΚΑΙ ΤΡΑΛΑΛΑ ,
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ………………………
    ΟΣΟ ΖΗΤΑΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !
    ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΜΕΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ …………………
    ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ,
    ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ , ΑΝΤ΄ ΑΥΤΟΥ ΥΠΟΔΟΧΕΣ ………………
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΚΟ ΜΙΛΙΑ, ΑΧΝΑ, ΤΙΠΟΤΑ ,
    ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΙΣΒΟΛΗ …………………..
    ΤΗΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ……………..
    ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ,
    ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΙ ,
    ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ ,
    ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ! ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΜΕ ΔΡΑΣΗ ! ΜΕ ΕΡΓΟ !
    ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ,
    ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ,
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ,
    ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑ !
    ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ – ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ,
    ΓΙΑ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ, ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ !
    ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ .
    ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΜΟΥ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΟΤΙ ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΙΣΧΥ ,
    ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΑ !
    ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΟΟΟΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ ,
    ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΗΡΗΤΕΣ ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΕΙ
    ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΠΟΣΤΑ !
    ΟΥΤΕ ΤΑ ΦΕΚ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛ. ΚΟΙΝΟΒ.
    ΓΙΑ ΟΟΟΟΟΟΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ !
    ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΟΣΟ ΔΕΝ ΖΗΤΑΤΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ !
    ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΓΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ .
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ !
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ;;;;;;;;
    ΜΙΛΟΥΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΟΟΟΟΟΟΛΟΙ
    ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟΣ ! ! !

    ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ …………………………

    ΑΠΕΙΘΜΕΝΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΛΑΟΥ…………………………

    ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΛΛΟΙ :

    ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΟΟΟΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ !
    ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ-
    ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ –
    ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
    ΤΙΣ ΜΚΟ ,
    ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΕΙΕΣ-
    ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ –
    ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ –
    ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΟΟΟΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ –
    ΣΚΕΨΟΥ ΤΟΥΣ ΑΕΡΙΤΣΙΔΕΣ –
    ΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ –
    ΤΟΥΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΟΥΣΙΕΣ, ΠΟΤΟ, ΤΖΟΓΟ,-
    ΣΚΕΨΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ –
    ΣΚΕΨΟΥ ΤΑ ΒΡΕΦΟΙ ………………-
    ΤΙ ΜΕΝΕΙ ;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΦΤΩΧΙΑ , ΤΡΕΧΑΛΑ , ΑΓΝΟΙΑ.
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ! ! ! ………………………….
    ΚΑΘΑΡΟΙ ! ΓΝΗΣΙΟΙ ! ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !
    ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ._
    ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΗΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΤΡΕΧΑΛΑΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΙΑΣ ,
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ,
    Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΝΤΠ .
    ΑΛΛΑ Η ΤΡΕΧΑΛΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΓΝΩΣΗ ,
    Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΜΑΥΛΟ ………………..
    ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ,
    ( ΣΥΛΛΟΓΑΤΕ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΤΕΡΟΣ )
    ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ………….
    ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΥΧΑΙΑ …..
    ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ………….
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΤΑΝΗ……………
    ΟΟΟΟΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΤΡΩΜΕΝΟΙ !
    ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΛΥΚΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ …….
    ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ! ! !
    ΥΣ. 1
    =====
    Ο ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ !
    ===============
    ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΕΥΡΕΤΟ ΕΙΔΟΣ ! ! !

    ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ …………….
    ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΤΠ………………….

    ********************
    ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
    ΙΣΩΣ ΛΕΩ ,
    ΙΣΩΣ ,
    ΒΡΕΘΕΙ !
    Ο ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ……………………
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ …………
    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! ! ! ! ! !
    ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ! ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ !
    ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

    ΦΥΛΑΤΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ……………………………..
    *******************
    ΥΣ. 2
    =====
    Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ :
    ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ Γ. Θ. Χατζηθεοδώρου
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΑΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Πλάτων Κωνταντίνο Κανελλόπουλο

    ***
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ,

    ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ , ΣΑΝ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ……………………………

    **********************************************
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>