«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ιστορία κάνει τον κύκλο της, αν δεν είσαι γνώστης της ιστορίας και προετοιμασμένος χάνεσαι!

ΜΑΡΜΑΡΟ

Αλίμονο σε αυτήν την ιερή χώρα,  όταν η ιστορία κλείνει τον κύκλο της και βρίσκονται ανίκανοι ηγέτες και προδότες στο τιμόνι της χώρας!

Το ίδιο σκηνικό ζουν οι σημερινοί Έλληνες, όπως το 1889 μέχρι το 1920 και το 1935 μέχρι το 1965, με τους φίλους της, που είναι εχθροί της!

Πάλι Αμερική και Ρωσία μας πουλάνε, γιατί φλερτάρουν με την γνωστή πόρνη Τουρκία!

Όμως γιατί γίνετε αυτό; Γιατί δεν κυβερνούν Έλληνες ηγέτες, αλλά η Ελλάδα βρίσκετε στα χέρια του μεγαλύτερου εχθρού της, τους Εβραίους και τον χριστιανισμό. Που είναι το κρυφό εργαλείο των Εβραίων!

Ξέρετε όταν μιλάμε για το μίσος των Εβραίων και ότι η Ελλάδα έχει καταλειφθεί από τους Εβραίους, ακούω τα χίλια μύρια, φυσικά αυτοί που διαμαρτύρονται είναι Εβραίοι!

Εμένα σαν ΕΛΛΗΝ με ενδιαφέρει να αφυπνίσω τις νέες γενιές, λέγοντάς τους την Αλήθεια!

Ας μάθουν οι εν πλήρη άγνοια Νεοέλληνες ότι επίσημα οι Εβραίοι έχουν δηλώσει πρόσφατα, ότι ο μόνος εχθρός τους, Είναι οι Έλληνες!

Το Ελληνικό στοιχείο έχει χάση πλήρως τον προσανατολισμό του και την ιερή αποστολή του! Για αυτό θα γράψω άλλο άρθρο, όταν μπορέσω να συνέρθω από την φρικτή καταστροφή που με βρήκε!

Κάποιοι που ζουν στο σκοτάδι και δεν ανοίγουν τα μάτια τους να δουν το ΦΩΣ, ή δεν βγάζουν την τσίμπλα από τα μάτια τους, πρέπει να τους την βγάλουμε με το ζόρι!

Αν θέλουμε να σωθούμε θα πρέπει να γνωρίζουμε τον αληθινό εχθρό μας με συνεχή και καθημερινή ενημέρωση.

Ας ψάξουν να δουν λέω αλήθεια, διαστρεβλώνω την αλήθεια, βάζω σάλτσα σε αυτά που λέω και γράφω, σήμερα άμα θέλεις να μάθεις την αλήθεια, δεν μπορεί να στην κρύψει κανείς, για να δούμε πόσο αλήθεια είναι, ότι ο μεγαλύτερος εχθρός των Ελλήνων από την αρχέγονη εποχή είναι οι αμετανόητοι και αχάριστοι Εβραίοι!

Όπως έγραψα παραπάνω πρόσφατα το δήλωσαν επίσημα, ότι οι Έλληνες είναι ο μοναδικός εχθρός των Εβραίων!

(Και για την ακρίβεια των λεγόμενών μου, τον Μάιο του 1988 σε προεκλογική περίοδο στο Ισραήλ, οι υποψήφιοι πολιτικοί και τα κόμματα, δεν σταμάτησαν να επαναλαμβάνουν στους ψηφοφόρους και στα ΜΜΕ κατά γράμμα τα εξής, να μην ξεχνάτε ότι ο Μεγαλύτερος εχθρός μας δεν είναι οι Παλαιστίνιοι, αυτούς τους έχουμε από κάτω, Ο βασικός μας και μοναδικός εχθρός μας,  είναι ο Ελληνισμός!!! Το γεγονός αυτό δημοσιεύτηκε στην γερμανική Επιθεώρηση ΝΤΙ ΒΕΑΤ και στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ των Αθηνών, στο φύλλο της 5-11-1988!!!) Αλλά οι Νεοέλληνες έχουν ένα κακό ελάττωμα, ξεχνούν εύκολα!

Παλαιστίνη

Αυτός δεν ειναι οποιοσδήποτε στρατιώτης, ειναι Εβραίος!!!

Η συγκυρία είναι άσχημη για τον Ελληνισμό και την Ελλάδα, Εβραίοι στις τράπεζες όλου του κόσμου, Εβραίοι σε όλες τις κυβερνήσεις, Εβραίοι στον ΟΗΕ, Εβραίοι στην Ευρωπαϊκή ένωση, Εβραίοι στα φάρμακα, Εβραίοι στο εμπόριο, Εβραίοι στην ελληνική βουλή και όλο το πολιτικό σύστημα της Ελλάδος, Εβραίοι στην κυβέρνηση της Ελλάδος, στην περιφέρεια, στην τοπική αυτοδιοίκηση, Εβραίοι σε όλα τα υπουργεία, εβραίοι σε όλο το κρατικό μηχανισμό κριμένοι, έχουν αλλάξει και τα ονόματά τους!!!

Πώς να γλυτώσει αυτή η ιερή χώρα, που χρειάζεται να σφάξεις πολλούς Εβραίους και γενίτσαρους προδότες;;;

Για την ανθρωπότητα ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι η Κλίντον, που είναι ο μοναδικός καθαρός εκπρόσωπος του τρίτου παγκόσμιου πολέμου! Όχι ότι ο Τράμπ είναι Άγιος, αλλά την Κλίντον δεν μπορεί να την συναγωνιστή στα εγκλήματα που έκανε και αυτά που θα κάνει αν εκλεγεί!

Αλήθεια ποιος νορμάλ άνθρωπος, μπορεί να παρομοιάσει, αυτό το θηλυκό κτήνος, αυτή τη θηλυκή παγκόσμια δολοφόνο, ακόμα και με 100 Τράπμ;;;;;

To μυστήριο με το παναφρικανικό χρυσό δηνάριο του Καντάφι που έτρεμε η Κλίντον

Ένα αποχαρακτηρισμένο email που αντάλλαξαν η πρώην υπουργός Εξωτερικων των ΗΠΑ Hillary Clinton και ο σύμβουλός της Sid Blumenthal αποκαλύπτει την ανησυχία της Clinton για το σχέδιο του Muammar Gaddafi να εγκαταστήσει ως παναφρικανικό νόμισμα το χρυσό δηνάριο.

“Σε νέο αποχαρακτηρισμένο email στην Clinton από τον Sid Blumenthal, με ημερομηνία τις 2 Απριλίου του 2011, ο Blumenthal αποκαλύπτει, γιατί ο Gaddafi πρέπει να εξοντωθεί”, αναφέρει ο Αμερικανός συγγραφές και ερευνητής F. William Engdahl, σε άρθρο του στο New Eastern Outlook.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχε στην διάθεσή της η Ουάσιγκτον, η κυβέρνηση του Gaddafi διέθετε 143 τόνους χρυσού και άλλους τόσους τόνους ασήμι, με στόχο να χρησιμοποιηθούν για την δημιουργία ενός παναφρικανικού νομίσματος συνδεδεμένου με το λιβυκό χρυσό δηνάριο.

Ο Gaddafi δεν ήταν ο μόνος Άραβας που είχε μεταφέρει τα έσοδα από το πετρέλαιο σε κρατικά funds αντί να τα καταθέσει σε τράπεζες της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου, όμως το 2009 ο Gaddafi, τότε πρόεδρος της Αφρικανικής Ένωσης προσέφερε την εναλλακτική της δημιουργίας ενός νέου νομίσματος για την ανεξαρτησία του πετρελαίου από το δολάριο.

Την ιδέα του Gaddafi ασπάστηκαν ο Ben Ali πρόεδρος της Τυνησίας και ο Mubarak, πρόεδρος της Αιγύπτου, ενώ Αγκόλα και Νιγηρία βρίσκονταν στην διαδικασία δημιουργίας ενός παρόμοιου νομίσματος που είχε σκοπό να απεγκλωβίσει τις αφρικανικές χώρες από τον «έλεγχο των πρώην αποικιοκρατών».

Σύμφωνα με τον Engdahl το όνειρο του Gaddafi πέθανε μαζί του, ενώ Ben Ali και Mubarak απομακρύνθηκαν από την εξουσία μετά από σειρά διαδηλώσεων κατά την διάρκεια της Αραβικής Άνοιξης.

Σήμερα, σύμφωνα με την έρευνα, η Κίνα και η Ρωσία επιθυμούν να δημιουργήσουν ένα τέτοιο νόμισμα που θα εκτοπίσει το δολάριο.

Οι Αμερικανοί και το …καλό ΝΑΤΟ νίπτουν τα χείρας τους για τις δηλώσεις Ερντογάν για το Αιγαίο

Για μία ακόμη φορά, η αμερικανική κυβέρνηση επέλεξε να μην τοποθετηθεί στις απαράδεκτες ενέργειες της Τουρκίας και του ισλαμιστή προέδρου της Ταγίπ Ερντογάν. Αφορμή αυτή τη φορά ήταν οι εμπρηστικές δηλώσεις του Τούρκου προέδρου εναντίον της Ελλάδας και η αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας στα νησιά του Αιγαίου.

Απαντώντας σε ερώτηση του Εθνους και της ιστοσελίδας μας mignatiou.com Αιγαιο, για την αμφισβήτηση της Συνθήκης της Λωζάνης, εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, αρχικά μας …παρέπεμψε στην τουρκικη κυβενηση για περαιτέρω σχολιασμό των δηλώσεων του Ταγίπ Ερντογάν. Στη συνέχεια πρόσθεσε τα εξής:

«Η Τουρκία και η Ελλάδα έχουν επί μακρόν εδραιωμένους διπλωματικούς διαύλους για την αντιμετώπιση των θεμάτων του Αιγαίου. Το Στειτ Ντιπάρτμεντ ενθαρύνει την Τουρκία και την Ελλάδα να εργαστούν από κοινού για να διατηρήσουν καλές γειτονικές σχέσεις και να διασφαλίσουν την ειρήνη και την ασφάλεια στην περιοχή. Η σταθερότητα στο Αιγαίο είναι προς το συμφέρον ολόκληρης της περιοχής», τόνισε ο Αμερικανός εκπρόσωπος.

Ανεξάρτητες διπλωματικές πηγές με τις οποίες επικοινωνήσαμε μίλησαν για μία μη παραδεκτή δήλωση από την πλευρά των Ηνωμένων Πολιτειών, ιδιαιτερα σε μία δύσκολη στιγμή για την Ελλάδα, σε όλα τα επίπεδα. Τόνισαν ότι η στάση Ποντίου Πιλάτου από την πλευρά της Αμερικής ενθαρρύνει την επιθετικότητα του Ερντογάν, ενός απολυταρχικού και απρόβλεπου ηγέτη, Σίγουρα, όπως τόνισαν, η «ανεξαρτητοποίηση» της Αμερικής σε αυτό το κρίσιμο θέμα στέλνει λάθος μηνύματα στην Άγκυρα.

http://www.greekmoney.gr/

Και όμως οι Ρώσοι δεν ήταν ποτέ φίλοι μας!

Ο σοφός λαός μας λέει «στην αναμπουμπούλα, ο λύκος χαίρεται». Ωστόσο, τους φανερούς λύκους τους βλέπεις και φυλάγεσαι. Στη διεθνή πολιτική δεν υπάρχει τίποτα πιο ύπουλο από τον λύκο που σου εμφανίζεται ως φίλος και συνεχώς σε χρησιμοποιεί για να κάνει τη δουλειά του, αδιαφορώντας για τη δική σου τύχη. Αυτόν ούτε σύμμαχο με ιδιαίτερα συμφέροντα δεν τον λες. Ο λόγος για τη Ρωσία, που διαχρονικά, και όχι μόνο συγκυριακά, μας χρησιμοποιεί με αήθη τρόπο για να εξυπηρετεί τα δικά της συμφέροντα.

Από την κάλπικη αυτοκρατορία των Ρως στις φιλίες με τον Kemal

Όταν τον 9ο μ.Χ. αιώνα η Βυζαντινή Αυτοκρατορία μεγαλουργούσε και προστάτευε την υπόλοιπη Δύση από τα βαρβαρικά φύλα της Ανατολής, εμφανίστηκε πέριξ του Κίεβου το κράτος των Ρως, πρόδρομος της μετέπειτα Ρωσικής Αυτοκρατορίας. Πολλοί Ρώσοι ήρθαν σε επαφή με την Κωνσταντινούπολη, ενώ γνωστός είναι και ο ρόλος του εξελληνισμένου Βυζαντίου στη διαμόρφωση της σύγχρονης πολιτισμικής ταυτότητας της Ρωσίας. Παρά ταύτα, το 1453, όταν η Κωνσταντινούπολη καλούσε όλους τους Χριστιανούς σε βοήθεια, οι Ρώσοι… σφύριζαν αδιάφορα, μιας και η πτώση της Πόλης εξυπηρετούσε τα στρατηγικά τους σχέδια. Εξακολουθούσαμε να είμαστε χρήσιμοι και ως λαγοί στο ρωσικό κυνήγι για κυριαρχία. Άρχισαν να γράφονται προφητείες και πονεμένα κείμενα για «ξανθά γένη», προκειμένου, αφού μας πούλησαν πρώτα στους Οθωμανούς, να πλέξουν μετέπειτα το παραμύθι των προστατών, για να μας ξαναχρησιμοποιήσουν.

Ακολούθησαν τα σχέδια της Μ. Αικατερίνης, τα Ορλωφικά, οι ανταγωνισμοί με την Αγγλία με έπαθλο την Ελλάδα και η αδιαφορία του Τσάρου όταν το έθνος πολεμούσε τους Οθωμανούς για την ανεξαρτησία του. Μετά το Συνέδριο της Βιέννης (1815), η τσαρική Ρωσία είχε γίνει μια αποδεκτή και ισότιμα υπολογίσιμη δύναμη παρέα με τις υπόλοιπες δυνάμεις της Ευρώπης. Εναν αιώνα περίπου αργότερα, το 1917, οι Μπολσεβίκοι, που τερματίζουν το Τσαρικό καθεστώς, θα ακολουθήσουν επακριβώς την καιροσκοπική πολιτική των Τσάρων έναντι της Ελλάδας. Ο μπολσεβίκος Ρώσος έστειλε όπλα, πυρομαχικά και προμήθειες στον Mustafa Kemal Atatürk εναντίον των Ελλήνων, σιώπησε προκλητικά όταν οι άτακτοι του Κεμάλ έσφαζαν Ελληνες της Ιωνίας, Ελληνες του Πόντου και Αρμενίους, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία του συστηματικού πληροφοριακού και ιδεολογικού πολέμου εντός της ελληνικής κοινωνίας και εντός του στρατεύματος με όργανο τους Έλληνες κομμουνιστές.

Ο τυχοδιωκτισμός ένωσε τα συμφέροντα Ρώσων και Τούρκων στη Μεσόγειο και το Αιγαίο!

Stalin, Δωδεκάνησα και 12 ν.μ.

Ενώ, όπως έχει αναγνωριστεί, η αντίσταση της Ελλάδος εναντίον των δυνάμεων του Άξονα κατά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν καθοριστική για την άμυνα των Ρώσων εναντίον των Γερμανών, μετά το τέλος του πολέμου και ενώ είχε συμφωνήσει με τον Τσώρτσιλ το μεταπολεμικό σκηνικό στην Ελλάδα, εν τούτοις ο Joseph Stalin έπαιξε τον πιο βρώμικο ρόλο στη μεταπολεμική μας ιστορία, καλλιεργώντας στην ελληνική αριστερά καταστροφικά μυθεύματα.

Στη Συνθήκη προσάρτησης των Δωδεκανήσων στην Ελληνική επικράτεια (1948), είναι εκείνος ο οποίος έθεσε επιτακτικά ζήτημα αποστρατιωτικοποίησης τους, δημιουργώντας προηγούμενο το οποίο σήμερα εκμεταλλεύεται η Τουρκία. Η έξοδος του ρωσικού ναυτικού στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο ήταν στρατηγικός στόχος της Μόσχας από την εποχή του Τσάρου Peter Alexeyevich (Πέτρος Α΄ της Ρωσίας –ο Μέγας), οπότε κάθε σκέψη στρατιωτικής παρουσίας στα νησιά του Β. Αιγαίου και των Δωδεκανήσων πρωτίστως ενοχλούσε τη Ρωσία και φυσικά βόλευε και εξυπηρετούσε τους Τούρκους.

Η Ρωσία κρύβεται και πίσω απο το Τουρκικό casus belli για την επέκταση των θαλασσίων συνόρων της Ελλάδας από τα 6 στα 12 ναυτικά μίλια. Αντιτίθεται κάθετα σε μια τέτοια εξέλιξη, γεγονός που εξυπηρετεί θαυμάσια την τουρκική στρατηγική στο Αιγαίο. Κατά τα άλλα, εμείς τους παρέχουμε αγκυροβόλιο ανοιχτά της Λήμνου και εμείς σώζουμε πολεμικά τους καράβια που χάνουν το πηδάλιο εν πλώ…

Putin, πράκτορες, κόμματα και εκκλησίες στην υπηρεσία του

Η άνοδος του Vladimir Putin στο Κρεμλίνο στις αρχές του 2000 έθεσε σε ενέργεια το σχέδιο επανάκαμψης της Ρωσίας ως μεγάλης ηγεμονικής δύναμης στα παγκόσμια πράγματα. Από το στρατήγημα δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι χρήσιμοι λαγοί της Μόσχας, «οι Ελληνες».

Στα πλαίσια της παραεπιστημονικής συνεργασίας Χάντινγκτον-Ντούγκιν, αν τα τζαμιά είναι τα εκκολαπτήρια του ισλαμικού αναθεωρητισμού, είναι ώρα να κάνουμε και τις ορθόδοξες εκκλησίες κέντρα του ορθόδοξου αναθεωρητισμού. Φυσικά η ελληνορθόδοξη παράδοση κάθε άλλο παρά σχέσεις με πολιτικούς αναθεωρητισμούς έχει, γι’ αυτό και επιβίωσε αιώνες ολόκληρους μέσα στον μουσουλμανικό κόσμο, όμως έτσι θα εξυπηρετούνταν το αναθεωρητικό σχέδιο της Ρωσίας. Σήμερα, σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία, η Μόσχα παίζει το πλέον επικίνδυνο παιχνίδι της.

Ξεκίνησε με «δικούς της ανθρώπους» που φύτεψε στο πολιτικό σύστημα της χώρας, στα media, ακόμη και μέσα στις εκκλησίες. Άρχισε να διαρρέει, ανάμεσα δυστυχώς σε ευκολόπιστους Ελληνες, ξαναζεσταμένους μύθους για «ξανθά γένη» που θα πολεμήσουν τον Τούρκο και θα μας δώσουν την Πόλη. Καλλιεργεί στο Άγιον Όρος ελπίδες ότι θα θέσει υπό την προστασία του ρωσικού κράτους το Περιβόλι της Παναγιάς, άν απειληθεί η Ελλάδα από την Τουρκία.

Κατά τα άλλα, δείχνει μόνο συμπάθεια όταν πρόκειται να συζητηθούν θέματα που αφορούν την τρέχουσα ατυχή οικονομική συγκυρία για την Ελλάδα, ενώ ύπουλα και δόλια διαφημίζει τα οφέλη που θα είχε ο ελληνικός λαός αν αποφάσιζε να πάει στη ρωσική αγκαλιά! Κορόιδευαν με προκαταβολές για αγωγούς, μιλάνε για προμήθεια μαχητικών έναντι πορτοκαλιών και καλλιεργούν γενικά προσδοκίες χωρίς αντίκρισμα. Ο κόσμος, δυστυχώς, τα πιστεύει, το γνωρίζουν, γι’ αυτό και συνεχίζουν να τον κοροιδεύουν.

Φυσικά, ούτε λέξη οι Ρώσοι για τις προκλήσεις της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδος! Μάλιστα, μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα έσπευσαν να αγκαλιάσουν τον Τούρκο Πρόεδρο, Recep Tayyip Erdoğan, –φοβούμενοι ότι μπορεί κάποια στιγμή να τους πάρουν χαμπάρι οι Ελληνες, έτσι σου λένε ας εκμεταλλευτούμε και το αντιαμερικανικό αίσθημα των Τούρκων. Υπόσχεται στο φίλο του, Erdoğan, ότι θα τον εξυπηρετήσει στον τυχοδιωκτισμό του και μάλιστα του φτιάχνει και πυρηνικό εργοστάσιο για να παράξει εκτός από ρεύμα, ίσως και πυρηνικές πολεμικές προοπτικές.

Την επόμενη εβδομάδα, ο Putin θα έχει εκ νέου την ευκαιρία να τα πει με τον φίλο του Erdoğan στην Κωνσταντινούπολη, στα πλαίσια διεθνούς συνεδρίου για την ενέργεια.

Στα πλαίσια των στόχων τους εναντίον του Οικουμενικού Πατριαρχείου εκβιάζουν τον Erdoğan να μην επιτρέψει το άνοιγμα της Σχολής της Χάλκης. Μετά το πραξικόπημα, οπότε ο Erdoğan έγινε πιό ευάλωτος, οι ρωσικές πιέσεις είναι ακόμη πιό αποτελεσματικές. Περιμένουν πώς και πώς το βιολογικό τέλος του Οικουμενικού Πατριάρχη για να κληρονομήσει τη θέση του Ρώσος διάδοχος. Ελπίζουν ότι το ίδιο θα καταφέρουν και στα υπόλοιπα ελληνορθόδοξα Πατριαρχεία, μετατρέποντάς τα σε υποκαταστήματα του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών και της FSB (Federal Security Service).

Για να τα πετύχει όμως όλα αυτά, χρειάζεται και ντόπιους συνεργάτες στην Ελλάδα. Ελέγχει ήδη πολλά media, δημιουργεί και νέα με αδέξιους αχυρανθρώπους του, πάντα στη λογική των ψυχολογικών επιχειρήσεων και του πληροφοριακού πολέμου που εκτελεί στη χώρα μας. Αρκετοί Έλληνες ως πειραματόζωα συμμετέχουν ασυνείδητα στο μεγαλύτερο πείραμα πληροφοριακού πολέμου που έγινε ποτέ στα χρονικά. Δεν σταματά εκεί. Χρειάζεται και πολιτικούς. Τους βρίσκει και αυτούς! Στήνει κόμματα και χρηματοδοτεί πολιτικές καμπάνιες, κοροιδεύονταν τον ελληνικό λαό. Και το ρωσικό, νεο-ορλωφικό, project προχωρά…

Γιατί το νεο-ορλωφικό project Putin είναι επικίνδυνο για την Ελλάδα

Καλά, θα αναρωτηθεί ο αναγνώστης. Αλωνίζει η Ρωσία στην Ελλάδα και δεν υπάρχουν αντιδράσεις; Εδώ προκύπτουν σοβαρά ερωτήματα. Πόσο έχουν μεταβληθεί οι συσχετισμοί στην περιοχή μας; Ποιες είναι οι νέες συμφωνίες μεταξύ Ρώσων, Αμερικανών και Γερμανών στη χώρα μας;

Μήπως είμαστε η επόμενη Ουκρανία στα παιχνίδια τους; Θα μπορούσε στην Ελλάδα να κατασκευαστεί ένα φιλορωσικό κόμμα που θα κέρδιζε εκλογές και μια μελλοντική ανατροπή του να προκαλούσε εξελίξεις ανάλογες της Ουκρανίας;

Για πολλούς τα παραπάνω είναι απλά συνομωσιολογικά σενάρια! Στην πραγματικότητα οι Ελληνες τρώμε αμάσητο ότι μας σερβίρουν. Αν το γεύμα έχει ολίγη απο Ορθοδοξία και ολίγη από Πόλη, τότε θα το φάμε και ας είναι τοξικό και μεταλλαγμένο. Φτάνει η ετικέτα να γράφει «ξανθό γένος»!

 ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://www.arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

3 comments to Η ιστορία κάνει τον κύκλο της, αν δεν είσαι γνώστης της ιστορίας και προετοιμασμένος χάνεσαι!

  • ********************************
    *****************************************

    ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ .!

    ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ !

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ !

    ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !

    ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ !

    ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ !

    ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΣΤΡΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ !

    ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΟΟΟΟΟΛΑ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ!

    ΔΙΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ ΠΡΙΝ ! ! !

    ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ………………….

    ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΙΧΑΝ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ !

    ΔΕΚΑΕΤΕΙΣ ΟΛΟΙ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ …………

    ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΣ !

    Η ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ !

    ΔΗΛΑΔΗ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ !

    ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΙΑ ΠΟΛΛΟΙ !

    ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ …………….

    ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ,

    Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ! ! !

    ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ …………… ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ………….. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΥΧΤΕΙ !

    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΟΣ ……………..

    ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ …………..

    ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ! ! !

    ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ………………..

    =========================================

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

    =======================================

    Ο ΟΗΕ θέλει να μας αντικαταστήσει με μετανάστες

    ============================================

    http://3.bp.blogspot.com/-jaKhbYBlGOk/VCs8IRN_LJI/AAAAAAAA2_k/OkxirbXnOlc/s1600/un.jpg

    Το Τμήμα Πληθυσμού του Τμήματος Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων των Ηνωμένων Εθνών εξέδωσε το παρακάτω έγγραφο με τίτλο:

    Μετανάστευση αντικατάστασης:
    Είναι αυτό μια λύση στη μείωση και γήρανση των πληθυσμών;

    Οι προβλέψεις των Ηνωμένων Εθνών δείχνουν ότι τα επόμενα 50 χρόνια, οι πληθυσμοί σχεδόν όλων των χωρών της Ευρώπης, καθώς και η Ιαπωνία θα αντιμετωπίσουν μείωση του πληθυσμού και γήρανση του πληθυσμού. Οι νέες προκλήσεις της συρρίκνωσης και της γήρανσης του πληθυσμού θα απαιτήσουν συνολική επαναξιολόγηση πολλών καθιερωμένων πολιτικών και προγραμμάτων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με τη διεθνή μετανάστευση.

    Εστιάζοντας σε αυτές τις δύο εντυπωσιακές και κρίσιμες πληθυσμιακές τάσεις, η έκθεση θεωρεί αναγκαία τη μετανάστευση αντικατάστασης για οκτώ χαμηλής γονιμότητας χώρες (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία, Δημοκρατία της Κορέας, Ρωσία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες) και δύο περιοχές (Ευρώπη και η της Ευρωπαϊκής Ένωσης). Η μετανάστευση αντικατάστασης αναφέρεται στη διεθνή μετανάστευση με την οποία μια χώρα θα πρέπει να αντισταθμίσει την μείωση του πληθυσμού και την γήρανση του πληθυσμού που προκύπτει από τη χαμηλή γονιμότητα και την θνησιμότητα.

    http://3.bp.blogspot.com/-JQwPM05D9UQ/VCs8HaOyKII/AAAAAAAA2_c/vy2Zr4FxiDA/s1600/family_2_thumb.png
    Αντικαθιστώντας αυτό
    http://3.bp.blogspot.com/-AuzADLM0rmI/VCs8HmmgcxI/AAAAAAAA2_Y/AY-rQb0N8pQ/s1600/Somali-refugees_thumb.jpg

    με αυτό
    Ο ΟΗΕ λοιπόν ενδιαφέρεται ειλικρινά για εμάς, θέλοντας να αντικαταστήσει τον πληθυσμό μας!

    Ο ΟΗΕ έχει ακόμη ένα ολόκληρο τμήμα πληθυσμού που εργάζεται για αυτό το “πρόβλημα”.

    Η “Replacement Migration Report” του ΟΗΕ
    http://3.bp.blogspot.com/-s-eQzHI1QLM/VCs8DnMCK2I/AAAAAAAA2_Q/pKzwNqulMzc/s1600/ty.jpg
    Joseph Chamie (φώτο).

    Δεκατρία χρόνια πριν, τα Ηνωμένα Έθνη δημοσίευσαν μια παρόμοια έκθεση με τίτλο “Μετανάστευση αντικατάστασης: αποτελεί λύση στη μείωση και τη γήρανση των πληθυσμών;” (Ηνωμένα Έθνη Τμήμα Πληθυσμού, 2001).
    «Ως μέρος του τακτικού προγράμματος εργασίας του, το Τμήμα Πληθυσμού των Ηνωμένων Εθνών, παρακολουθεί συνεχώς τη γονιμότητα, την θνησιμότητα και τις τάσεις μετανάστευσης σε όλες τις χώρες του κόσμου», ανέφερε η έκθεση, την οποία επέβλεπε και πιθανώς είχε γράψει ο τότε διευθυντής του Τομέα Πληθυσμού του ΟΗΕ, Joseph Chamie (φώτο).

    Η χρονική περίοδος που καλύπτεται στην έκθεση είναι περίπου μισός αιώνας, από το 1995 έως το 2050.

    Κρίνοντας από την έκθεση και από άλλα πράγματα που έχει γράψει, ο Chamie φαίνεται να ευνοεί μεγάλης κλίμακας μετανάστευση και αμνηστία στις χώρες της Δύσης, αν και καμουφλάρει προσεκτικά τις απόψεις του με την ευρεία χρήση μιας κομμουνιστικού στιλ γραφειοκρατίας.

    Το 2000 ο Chamie συγκαταβατικά σημείωνε ότι το Εθνικό Μέτωπο κόμμα του Jean-Marie Le Pen στη Γαλλία χαρακτήρισε την έκθεσή του “ως συνταγή για την πολιτιστική γενοκτονία”. Όπως ήταν αναμενόμενο, σε μια απαρίθμηση των επιχειρημάτων κατά της αμνηστίας σε διάφορα έγγραφα (που αντισταθμίζει με έναν μακρύ κατάλογο των θετικών για την αμνηστία επιχειρημάτων), δεν κάνει καμία αναφορά στο πιο σημαντικό απ’ όλα: την επιβίωση ενός λαού και ενός πολιτισμού.

    Είναι ενδιαφέρον ότι ο Chamie είναι Εβραίος.

    http://1.bp.blogspot.com/-mcXFEpYS-7M/VCs8Kjns4hI/AAAAAAAA2_w/12VD9QHu6J0/s1600/10382742_192109207626255_5737432865987647734_n.jpg

    Τετάρτη, 1 Οκτωβρίου 2014
    http://redskywarning.blogspot.gr/2014/10/blog-post.html

    ======================================

    H Ελλάδα πεθαίνει: Μείωση του πληθυσμού της χώρας το 2015 κατάγράφει η ΕΛΣΤΑΤ

    ======================================================================

    TOPICS: Ελλάδα μείωση πληθυσμού υπογεννητικότητα

    September 30, 2016

    http://i0.wp.com/mignatiou.com/wp-content/uploads/2016/07/gennhseis.jpg?resize=777%2C437

    Μειώθηκε κατά 30.000 περίπου ο πληθυσμός της χώρας το 2015, λόγω της υπογεννητικότητας.

    Μειώθηκε περαιτέρω κατά 29.365 άτομα ο πληθυσμός της χώρας το 2015 λόγω της υπογεννητικότητας και της αύξησης των θανάτων και χωρίς τον συνυπολογισμό της μετανάστευσης των Ελλήνων λόγω της κρίσης.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τη φυσική κίνηση πληθυσμού (πηγή τα ληξιαρχεία της χώρας), πέρυσι οι γεννήσεις ανήλθαν σε 91.847 (47.294 αγόρια και 44.553 κορίτσια)

    και μειώθηκαν 0,3% σε σχέση με το 2014.

    Σχετικά με την ιθαγένεια της μητέρας, καταγράφηκαν 79.904 γεννήσεις από Ελληνίδες (ποσοστό 87% από 86,8% το 2014)

    και 11.943 από αλλοδαπές (13% από 13,2% το 2014).

    Η μέση ηλικία της μητέρας ήταν 31,3 έτη από 31 έτη το 2014. Οι γεννήσεις εκτός γάμου ανήλθαν σε 7.393 (το 8% του συνόλου των γεννήσεων) έναντι 7.165 το 2014.

    Οι θάνατοι ανήλθαν σε 121.212 (61.798 άνδρες και 59.414 γυναίκες)

    και αυξήθηκαν 6,6% έναντι του 2014.

    Η μέση ηλικία κατά το θάνατο ήταν 76,1 έτη για τους άνδρες (από 75,5 έτη το 2014) και 81,6 έτη για τις γυναίκες (από 81,2 έτη το 2014).

    Ο δείκτης βρεφικής θνησιμότητας (θάνατοι βρεφών κάτω του έτους ανά 1.000 γεννήσεις ζώντων)

    αυξήθηκε στο 3,96 το 2015 από 3,75 το 2014.

    Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, οι γάμοι ανήλθαν σε 53.672 παρουσιάζοντας αύξηση 1,1% σε σχέση με το 2014 (οι πολιτικοί γάμοι ήταν 27.253 και οι θρησκευτικοί ήταν 26.419).

    Η μέση ηλικία των γυναικών κατά τον πρώτο γάμο ήταν 30,4 έτη (από 30,2 έτη το 2014) και των ανδρών 33,1 έτη (από 32,9 έτη το 2014).
    Αύξηση, τέλος, κατά 66% σημείωσαν τα σύμφωνα συμβίωσης. 30/09/2016 13:56

    ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Αθήνα

    http://mignatiou.com/2016/09/h-ellada-petheni-miosi-tou-plithismou-tis-choras-to-2015-katagrafi-i-elstat/

    ====================================================

    ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ

    ===============

    ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ

    ====================================

    ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΑΙΩΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

    ======================================================================================

    Το μεγαλύτερο ολοκαύτωμα στην ιστορία: 100.000.000 Νεκροί
    Η λεηλασία της Λατινικής Αμερικής, η γενοκτονία των Ινδιάνων και η ευημερία της Δύσης

    http://epitropesdiodiastop.blogspot.gr/2016/04/100000000-100000000.html

    ==========================================================================================

    ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΕΤΣΙ :

    =============================

    ΣΕ ΔΥΟ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ
    =========================================
    «Άκυρο έριξε» σε Ουίλιαμ και Κέιτ ο αρχηγός των Ινδιάνων

    28/09/2016

    ===========
    Ο Μεγάλος Αρχηγός Stewart Phillip
    http://www.protothema.gr/files/1/2016/09/28/chief%20canada1.jpg
    ====================================================
    Ο ίδιος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει:
    «Με την φτώχεια να βαθαίνει στις κοινότητές μας,
    αυτόχθονες γυναίκες και κορίτσια να χάνονται και να δολοφονούνται
    και με την συνεχιζόμενη έλλειψη πολιτικών προστασίας
    για τα παιδιά μας από την κυβέρνηση,
    δεν θα μπορούσα με καθαρή συνείδηση να συμμετέχω σε αυτές τις εκδηλώσεις».
    ======================================================================
    http://www.protothema.gr/world/article/614818/akuro-erixe-ston-prigipa-ouiliam-kai-tin-keit-midleton-o-arhigos-ton-indianon/

    =====
    ΥΣ. 1

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.!

    =====
    ΥΣ. 2

    ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ,
    Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΚΟΤΣΑΜΜΠΑΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΗΤΣΑΡΟΥΣ ,
    ΕΧΕΙ ΒΑΘΕΙΕΣ ΡΙΖΕΣ ΑΙΩΝΩΝ
    ==================================
    ΥΣ. 3

    ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ……………………

    =====================================================================

    ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ====

    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ……………………..

    =====

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ …………………………………..

    *****************************************************

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

  • ***************************************

    **************************************************

    ΕΛΛΑΣ * ΕΛΛΗΝ

    *****************************

    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ
    ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΜΟΥ

    Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

    ******************************

    ΥΣ.

    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ Σ΄ ΑΓΑΠΩ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

    ***************************************************

    *****************

    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ

    ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΑ , ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΔΙΚΑ ,
    ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΟΛΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΦΕΡΟΜΕΝΟΙ…………
    ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΗ ΦΥΛΗ
    ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ …………

    =========================

    ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ
    ΓΗΓΕΝΕΙΣ
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ

    =========================

    ΒΙΝΤΕΟ
    **********

    ΕΛΛΑΣ

    https://www.youtube.com/watch?v=OUJP53OcQn0

    ***********************************************
    Δημοσιεύτηκε στις 30 Μαρ 2013
    =========================================

    ==========================================================
    ===================================================================
    ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΔΕΝ ΚΟΥΝΑ ΟΥΤΕ ΒΛΕΦΑΡΟ !
    ================================================================
    https://2.bp.blogspot.com/-gqwTzb5KHtU/V-u03DP9D7I/AAAAAAACMrE/rjT5JjANG5wMzMi0Jwa9txoldxUyFsfowCLcB/s640/-1%2Bhotspot.jpg

    ==================================
    ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
    ΜΕ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΜΙΛΟΥΝ ,
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΡΙΒΗ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ! ! !
    ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ;;;;;;;;;;

    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΠΛΑ – ΜΠΛΑ ΟΟΟΟΛΟΙ ………………………
    ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ………………………….
    ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΨΕΥΤΟΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ………………………….
    ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ! ! !
    ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ………………..

    ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ! ! ! ! ! !

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΕΔΩ ΤΑ ΕΧΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ……………………
    ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ……………..
    ΜΑΡΤΥΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ ! ! !

    ΕΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΙ ΝΟΜΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ

    ΘΑ ΣΑΛΤΑΡΕΤΕ
    ================
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΛΑ , ΗΣΥΧΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ , ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ !
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΟΜΗΡΙΑ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ……………….
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ( ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ )
    ΚΑΙ ΟΧΙ ( ΜΟΝΟ ) ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ! ! !
    ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΙΑ Η ΚΑΡΕΚΛΑ !
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΥΒΛΙΝΟ 1 – 2
    Ή ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΕΙΩΝ ΛΟΓΩ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΒΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΗΕ
    ΟΥΤΕ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΕΑΝ ΒΓΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,
    ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ,
    ΠΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ !
    ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ , ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΝΙΑ , ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ,ΤΑ ΤΡΕΝΑ ,
    ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΕΙΟ , ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ,
    ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ,
    ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ,
    ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΣΥΦΕΡΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ …………………………..
    ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΚΛΗΘΟΥΝ

    ΟΟΟΟΟΟΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ;;;;;;
    ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ……………………………
    ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΕΡΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ !
    ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ………
    ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ,
    ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ …………………………………
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ …………………………………..
    ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ …….
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ……………………
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΜΕ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ………………..
    ================
    ΠΗΓΕ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ ,
    ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!
    ΤΟΝ ΚΟΙΤΑ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑ :
    ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ!
    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΡΩΤΑ ΓΙΑΤΙ ;;;;;
    ΚΑΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ :
    ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΖΩΝΤΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! ! !

    =======================
    ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
    =======================
    ΚΑΙ ΦΥΛΑΜΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ

    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ …………………..
    =======================
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ……..

    ΜΕ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΣΤΥΛΟ . ΜΕ ΦΕΚ , ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ , ΜΕ ΔΙΚΕΣ ,
    ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ , ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ,

    ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ …………………..

    ==========================================================

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ
    ΠΟΥ ΜΙΛΑ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΠΑΝΤΙΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΘΕΤΕ !
    ΑΠΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΟΟΟΟΛΟ ΚΟΣΚΙΝΙΖΕΙ !
    ΜΗ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΦΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΓΩΓΗ,
    ΚΑΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ
    ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΑ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ,
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    =====================================
    ΜΕ ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ……………………
    =====================================
    ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…………
    ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Η ώρα των Βετεράνων-Συνέντευξη Κοντογιώργης Γ.

    1/2 ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ
    ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

    Η ώρα των Βετεράνων-Συνέντευξη Κοντογιώργης Γ. 2/2

    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ

    ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ
    ===========================================
    ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ Συνέντευξη Κοντογιώργης Γ. 2/2
    ============================
    ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ
    ===========================================================================
    ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
    ==========================================
    ΥΣ.
    ===
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΕΙΝΑΙ
    =========================
    Η ΠΡΩΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ….
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ! ! !
    ==========================
    ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
    ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΡΩΤΑΩ…….

    ====================================================
    ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
    ΜΕ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΜΙΛΟΥΝ
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΡΙΒΗ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
    ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ;;;;;;;;;;

    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΠΛΑ – ΜΠΛΑ
    ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΛΕΝΕ
    ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ
    ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΨΕΥΤΟΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ
    ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΕΔΩ ΤΑ ΕΧΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ……………………
    ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ
    ΜΑΡΤΥΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ
    ΕΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΙ ΝΟΜΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ

    ΘΑ ΣΑΛΤΑΡΕΤΕ

    …………………………

    =============================

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ

    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>