«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΞΥΠΝΑ Μ@Λ@Κ@ ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ ! ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΚΑΝΑΠΕΣ ! ΟΥΤΕ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ! ! ! ΕΛΕΟΣ ……… ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

Εγώ είπα, δεν θα βωμολοχώ!!!

Θα είμαι ευπρεπές και πολιτισμένος, Ευρωπαίος, και υπάκουος πολίτης, ΟΧΙ ΜΕ δουλική συμπεριφορά όπως οι πατριώτες μου! θΑ σφάζω με το γάντι, να μην φαίνονται τα αίματα!!!

Τον τίτλο τον δανείστηκα από μια αναγνώστρια!!!

Το παρακάτω άρθρο το ανεβάζω όχι ότι θα σας ενδιαφέρει, αλλά δεν έχω τι να κάνω!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Κλειστόν, λόγω Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων

ade

Το άρθρο αυτό δημοσιεύεται τρεις μήνες νωρίτερα από την προγραμματισθείσα εφαρμογή του αναφερόμενου νόμου, για να ξέρουν όλοι οι Έλληνες τι τους περιμένει –και κυρίως να είναι προετοιμασμένοι- από την 1η Ιανουαρίου του 2017 και μετά.

Αποφράδα νύχτα της 22ας Μαΐου 2016. Τότε που είχε περάσει τελικά και το πολυνομοσχέδιο της ντροπής από 153 εξωνημένους βολευτές. Το πολυνομοσχέδιο του υπερΤΑΥΠΕΔ, των 99 χρόνων σκλαβιάς, του ξεπουλήματος του συνόλου σχεδόν της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, των πλειστηριασμών και των εξώσεων, του «κόφτη» των κοινωνικών παροχών, των μισθών, των συντάξεων, της περίθαλψης, των πάντων, αλλά και της μετατροπής της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων σε Ανεξάρτητη Αρχή.Για τα περισσότερα από τα μέτρα που εισάγει ο νόμος έχουν γραφτεί πολλά. Όμως ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η σιωπή για την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Λες και έπεσε ένα πυκνό πέπλο αποσιώπησης. Λες και δεν τρέχει τίποτα. Σιγά το πράγμα. Από Γενική Γραμματεία έγινε Ανεξάρτητη Αρχή. Και τι έγινε;

Όμως τα πράγματα δεν είναι και τόσο αθώα όσο φαίνονται. Η ΓΓΔΕ, η οποία, παρεμπιπτόντως, είχε θεσπιστεί το ’12, επίσης ως μνημονιακή δέσμευση, λειτουργούσε ως τόσο, ως Γραμματεία του Υπουργείου Οικονομικών, υπόκειτο σε ιεραρχικό έλεγχο και σε διοικητική εποπτεία από τα θεσμικά όργανα του κράτους.

Όλα αυτά καταργούνται. Τώρα πλέον, ή ακριβέστερα από 1/1/2017, η νέα Ανεξάρτητη Αρχή θα έχει τον ολοκληρωτικό έλεγχο στην είσπραξη και διαχείριση των εσόδων του κράτους (φορολογικά, τελωνειακά, τα πάντα!), αλλά και στους τρόπους και μεθόδους είσπραξης αυτών.

Σύμφωνα με τον νόμο, λοιπόν, η «Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων» θα έχει λειτουργική ανεξαρτησία, διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια και δεν θα υπόκειται σε κανένα έλεγχο από κυβερνητικά όργανα, κρατικούς φορείς ή άλλες διοικητικές αρχές, αλλά ούτε και σε ιεραρχικό έλεγχο, δηλαδή από το υπουργείο Οικονομικών.

Όργανα διοίκησης της Αρχής θα αποτελούν το Συμβούλιο Διοίκησης και ο Διοικητής και ένας εμπειρογνώμονας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Κατά την επιλογή, μάλιστα, του Συμβουλίου Διοίκησης, θα μετέχουν και δύο στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ενδιαφέρον είναι το άρθρο 5 του νόμου, στο οποίο επισημαίνεται ότι «ο υπουργός δεν δύναται για συγκεκριμένες υποθέσεις ή περιπτώσεις να καταθέσει προς την Αρχή αίτημα παροχής πληροφοριών ή να δώσει δεσμευτικές οδηγίες». Και ακόμα χειρότερα, η Αρχή θα έχει αρμοδιότητες «στη λήψη και την εφαρμογή των αναγκαίων μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας, του περιβάλλοντος και των συμφερόντων των καταναλωτών, καθώς και για την συμβολή στην υγιή λειτουργία της αγοράς, στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και καινοτομίας της χημικής βιομηχανίας». Πλήρης ιδιωτικοποίηση του κράτους!

Ειδικότερα και σύμφωνα με τον νόμο:

  1. Η Αρχή δεν υπόκειται σε έλεγχο από κυβερνητικά όργανα, κρατικούς φορείς ή άλλες διοικητικές αρχές.

  2. Η Αρχή δεν υπόκειται σε ιεραρχικό έλεγχο από τον υπουργό Οικονομικών.

  3. Στο Συμβούλιο Διοίκησης συμμετέχει και εμπειρογνώμονας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ο οποίος θα έχει πρόσβαση στα στοιχεία και στα αρχεία της επιτροπής. Προσέξτε εδώ.  Πρόσβαση στα στοιχεία και στα αρχεία, στα οποία δεν θα έχει δικαίωμα ούτε καν ο Υπουργός Οικονομικών. Όχι απλά μπανανία. Εδώ μιλάμε για τον ορισμό της ξένης κατοχής.

  4. Ο εμπειρογνώμονας ορίζεται με απόφαση μεν του υπουργού Οικονομικών, πλην όμως ο Υπουργός είναι υποχρεωμένος να επιλέξει μεταξύ τριών προτεινόμενων από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Ουσιαστικά δηλαδή, ολόκληρη η σύνθεση της Διοίκησης ορίζεται από τους ξένους επιτηρητές.

  5. Αρμοδιότητες που έχουν μεταβιβασθεί στον Διοικητή ή στα όργανα της Αρχής δεν μπορούν να μεταβιβασθούν στον υπουργό Οικονομικών ή σε άλλα κυβερνητικά όργανα, με μεταγενέστερη κανονιστική διοικητική πράξη. Πλήρης παράδοση της οικονομίας μας στους ευρωκράτες, εσαεί και στο διηνεκές, χωρίς δικαίωμα αναστολής της, ούτε με μελλοντική κανονιστική διοικητική πράξη.

  6. Η Αρχή δύναται να αναπτύσσει δικό της σύστημα αξιολόγησης του προσωπικού, αλλά και σύστημα προαγωγών και βαθμολογικής και υπηρεσιακής εξέλιξής του, κατά παρέκκλιση των κριτηρίων και τις διαδικασίες που προβλέπονται στις διατάξεις του υπαλληλικού κώδικα καθώς και κάθε άλλης ισχύουσας διάταξης.

  7. Ο διοικητής καθορίζει το μισθολογικό καθεστώς και σύστημα επιπλέον bonus για το προσωπικό της Αρχής, σε περιπτώσεις κατά τις οποίες ο βαθμός επίτευξης των τεθέντων στόχων της Αρχής υπερβαίνει το 100%.

Ειδικά στα δύο τελευταία, φαίνεται καθαρά ο στόχος των ευρωκρατών να περιμαζέψουν και την τελευταία ικμάδα οικονομικών πόρων. Οι επιλεχθέντες «υπάλληλοι» της Αρχής, δεν θα υπόκεινται σε κανέναν έλεγχο για τη δράση τους, έξω από κάθε προβλεπόμενο του υπαλληλικού κώδικα κριτήριο, δρώντες ουσιαστικά ως κυνηγοί κεφαλών, προσδοκώντας και στα διάφορα bonus, που θα εισπράττουν για κάθε «επιτυχία» τους. Ο Διοικητής θα είναι εκείνος που θα επιλέγει, θα παύει και θα μετακινεί προϊσταμένους κάθε επιπέδου της Αρχής, κι αυτός είναι που θα αποφασίζει τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις πρόσληψης του προσωπικού της Αρχής.

Αντιλαμβάνεστε τι κυνήγι έχει να πέσει μετά την 1/1/2017; Αντιλαμβάνεστε πόσες επιχειρήσεις θα κλείσουν, πόσα σπίτια θα ρημαχθούν, πόσα χωράφια να εκχερσωθούν για να ικανοποιηθούν οι «δανειστές» μας;

Δεν μας φτάνουν οι διεφθαρμένες κυβερνήσεις, θα έχουμε τώρα και την παραχώρηση τέτοιας ζωτικής σημασίας εξουσίες σε μη ελεγχόμενα, διορισμένα πρόσωπα, που δεν λογοδοτούν ούτε στον λαό, ούτε και σε κανένα, παρά μόνο στους ξένους δανειστές.

Στόχος των αποικιοκρατών, διά του νομοθετικού αυτού εκτρώματος, είναι η αφαίμαξη και του τελευταίου κυριαρχικού δικαιώματος του ελληνικού λαού να ορίζει διά των θεσμικών του οργάνων την δημοσιονομική πολιτική της χώρας του. Γι’ αυτό και ανατέθηκε σε Ανεξάρτητη Αρχή.

Από πού ως πού ανεξάρτητη όμως, όταν η διοίκησή της διορίζεται από τον αρμόδιο υπουργό; Και σε σχέση με τι ορίζεται η ανεξαρτησία της;

Μα είναι προφανές. Είναι ανεξάρτητη σε σχέση με τη δημοκρατία! Διότι δημοκρατία είναι όταν ο ίδιος ο λαός, είτε αυτοπροσώπως, είτε διά των θεσμικών του οργάνων, ελέγχει την ασκούμενη πολιτική της χώρας του. Η λογική των Ανεξάρτητων αρχών κινείται ακριβώς στην αντίπερα όχθη και έρχεται από τα κατάβαθα των μαύρου Μεσαίωνα, όπως εκφραζόταν τότε με τα πριγκιπικά Σώματα (τα corpus). Η υιοθέτηση τέτοιων λογικών και η λάθρα εισαγωγή τους στο σύνταγμα της χώρας, όπως έγινε στην τελευταία αναθεώρηση, συνιστά ολομέτωπη αντεπίθεση του πιο σκοτεινού Μεσαίωνα κατά της δημοκρατίας.

Βεβαίως, το τελευταίο νομοθέτημα ξεπερνά κατά πολύ κι αυτό ακόμα το φαλκιδευμένο σύνταγμα, αφού το τελευταίο προβλέπει τέσσερις συγκεκριμένες κατηγορίες ανεξάρτητων Αρχών και δεν αφήνει περιθώρια γενίκευσής τους.

Η πρώτη κατηγορία περιλαμβάνει ανεξάρτητες αρχές που λειτουργούν ως θεσμικές εγγυήσεις για τα συνταγματικά δικαιώματα, όπως είναι η Αρχή Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων και η Αρχή Προστασίας του Απορρήτου των Επικοινωνιών.

Η δεύτερη κατηγορία είναι οι αρχές που ασκούν εποπτεία στη δημόσια διοίκηση, όπως είναι ο Συνήγορος του Πολίτη και το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού.

Η τρίτη κατηγορία είναι οι ανεξάρτητες αρχές που ασκούν εποπτεία στη λειτουργία της αγοράς, όπως είναι η Επιτροπή Ανταγωνισμού, η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας και η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.

Και η τέταρτη κατηγορία περιλαμβάνει τις ανεξάρτητες αρχές που εγγυούνται το συνταγματικό δικαίωμα στην πληροφόρηση, όπως είναι το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Καμία άλλη Ανεξάρτητη αρχή δεν χωράει στις συνταγματικές προβλέψεις, και πολύ περισσότερο η συγκεκριμένη για τα δημόσια έσοδα.

Αντίκειται, επίσης, στην βασική αρχή σύνθεσης της διοίκησής της, αφού ναι μεν διορίζεται από τον αρμόδιο υπουργό, όπως επιτάσσει το σύνταγμα, πλην όμως αυτό γίνεται κατ’ επιταγή και καθ’ υπόδειξη επιτρόπων της Ε.Ε.

Ποιο μέλλον επιφυλάσσεται σε μια χώρα, άραγε, όταν καταστρατηγείται τόσο απροκάλυπτα ο καταστατικός χάρτης της χώρας και δεν βρίσκει μια κουβέντα να πει ένας αρεοπαγίτης, ή έστω ένας εισαγγελέας;

*Το άρθρο έχει πρωτοδημοσιευτεί στη εφημερίδα «ΑΝΑΠΟΔΑ» υπό τον τίτλο: «Σε Ανεξάρτητη Αρχή μεταλλάσσεται η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων».

http://www.arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

2 comments to ΞΥΠΝΑ Μ@Λ@Κ@ ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ ! ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΚΑΝΑΠΕΣ ! ΟΥΤΕ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ! ! ! ΕΛΕΟΣ ……… ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

  • **********************************************
    ********************************************************

    Η ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ !

    ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΕ ………………………….

    *************************

    ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΓΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ !

    ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ !

    ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΕΠΩΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ !

    ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΡΕΙ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΞΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ !

    ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ !

    ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ !

    ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ ! ! !

    ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ………………………

    ΥΣ.

    ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΥΚΝΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ……………….

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πατριώτες και πατριώτισσες ! ‘Ελληνες και Ελληνίδες ! Εθνικιστές και Εθνικίστριες!

    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΕΙΖΕΤΕ ! ! !

    ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΠΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ! ! !

    ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΟΠΛΟ

    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

    ΓΙΑ

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

  • ==========================
    ==================================

    Το ESM: Μια Συνθήκη Χρέους»

    ===========================

    https://1.bp.blogspot.com/-qfxgVFuMdIc/V_GBYTJWaVI/AAAAAAABikw/JvGE1HLKQdYWJ1wThs0alJ3DI5cuyF2fQCLcB/s1600/cf84cebf-cebcceb5ceb3ceb1cebbcebf-matrix-1.jpg

    ===========================================

    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ (ΣΤΟ ΑΡΤΙΟ) ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

    ===============================

    Οι Διοικητές, οι αναπληρωτές διοικητές, διευθυντές, οι αναπληρωτές διευθυντές, ο Διευθύνων Σύμβουλος και τα μέλη του προσωπικού (του ESM) χαίρουν ασυλίας από κάθε νομική διαδικασία εν σχέσει με τις πράξεις τους, και χαίρουν και του απαραβίαστου εν σχέσει με τα επίσημα έγγραφά τους.

    Όποιος συμμετέχει στην οργάνωση αυτή προστατεύεται από κάθε νομική δράση.

    Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι υπόλογοι σε κανέναν.

    Οι προϋπολογισμοί του κάθε κράτους-μέλους της ΕΕ είναι στα χέρια ενος, ενιαίου, μη εκλεγμένου διακυβερνητικού οργανισμού!!!

    Το ESM μπορεί να μηνύσει στο δικαστήριο όποιον θέλει, αλλά εμείς οι απλοί λαοί και έθνη δεν μπορούμε να του κάνουμε απολύτως τίποτε!

    Το ESM είναι ΆΘΙΚΤΟ.

    =================

    Πάμε τώρα λίγο παρακάτω με το άρθρ. 27. Δείτε το σημείο 4 του ίδιου άρθρου το οποίο αναφέρει:

    ===========================================================================

    Ήτοι, καμία κυβέρνησις οποιουδήποτε κράτους της Ευρώπης ΔΕΝ ΔΎΝΑΤΑΙ ΕΠ᾽ΟΥΔΕΝΊ να κινήσει νομικές διαδικασίες εναντίον του ESM!

    ===========================================================================

    Ακόμη και κανένα κυβερνητικό όργανο απο την ίδια της Ευρωπαικής Ένωσης δεν μπορεί να του κάνει τίποτα.! ! !

    ============================================================================

    https://greeknewsondemand.files.wordpress.com/2016/04/screen-shot-2016-04-03-at-2-32-11-pm.png?w=776&h=405 http://attikanea.blogspot.gr/2016/04/esm.html

    ========================================

    ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΤΕ

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΟΟΟΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΥΛΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ …………………..

    ΟΥΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ……………………..

    ΟΥΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ …………………….

    ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ …………………

    ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ………………..

    ΤΙΠΟΤΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ============================================

    ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΟΛΑ ΒΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

    ΓΩΝΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ

    ΕΛΛΑΔΑ

    Η ΝΥΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΙΚΑ !

    ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ

    Ο ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΟ .

    ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ………..

    ==================================================

    ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΜΕΧΡΙ ΣΚΑΣΜΟΥ

    ΥΣ. 1

    ====

    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΟΣΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΟΛΟ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΑΝ…….

    ΟΣΑ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕ Ο ΔΟΛΟΣ ΤΟΥΣ

    ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ============================

    ΥΣ. 2

    =====

    Καταστατικό της Ρώμης του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου όπως κυρώθηκε με το Ν. 3003/2002

    ========

    Διαβάστε το !

    ==========

    ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ. ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ” ΕΠΙΤΥΧΩΣ ” ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ …

    =================
    .
    Σημειώστε παρακαλώ και ότι τα εδώ προβλεπόμενα έχουν υπερνομοθετική ισχύ (δείτε στο τέλος αρθ 28 Σ)

    =======

    Τα εγκλήματα τα οποία τελούνται στην Ελλάδα είναι τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και σε εξέλιξη η γενοκτονία των Ελλήνων και του ελληνισμού. Βλέπε σχετικά τα άρθρα 6 και 7.

    =======

    Ως γνωστό, για τα εγκλήματα αυτά έχουν ήδη σταλεί 5 καταγγελίες στον αρμόδιο εισαγγελέα (αρθ.15) και δημοσιεύθηκε ένα ηλεκτρονικό αίτημα.

    ===============

    Οι καταγγελίες εδώ: ICC Appeals https://justiceforgreece.wordpress.com/complaints/ και το αίτημα προς τον εισαγγελέα εδώ: Petition https://justiceforgreece.wordpress.com/petitions/

    ====

    Μελετήστε τις πρωτοβουλίες αυτές και πριν είναι πολύ αργά, κάντε και εσείς ότι μπορείτε. Μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους ή από τον Θεό. Αυτός βοηθάει μόνο αν κουνάμε και εμείς τα χέρια μας …

    ====

    Reply
    1. Pingback: Γερμανός καλεί Έλληνες να καταθέσουν τις μαρτυρίες τους στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (βίντεο) | ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

    https://justiceforgreece.wordpress.com/2014/01/05/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%81%CF%8E%CE%BC%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CF%80%CE%BF-2/

    =====================================================================

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ …………………………….

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>