«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δεν θέλω να ακούω υπερβολές! Τις κατσαρίδες τις ραντίζεις για να τις εξαφανίσεις! Για την προδοτική βουλή, οι συνταξιούχοι και οι κατσαρίδες έχουν την ίδια αξία!!!

ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ Α

Άκου τους ράντισαν!!!
  Δηλαδή ρε… έξυπνοι, άμα σας επιτεθούν οι κατσαρίδες στο σπίτι σας… δεν θα τις ραντίσετε με ΤΕΖΑ;;;
  Τώρα γιατί θεωρείτε κάτι διαφορετικό τους συνταξιούχους, δεν θα το καταλάβω;;;
Οι δανειακές συμβάσεις, τα γνωστά μνημόνια, το γράφουν καθαρά ότι πρέπει να εξαλειφθούν οι παρείσακτοι στην οικονομία, οι συνταξιούχοι, που παίρνουν τα λεφτά τους, χωρίς να προσφέρουν τίποτα, εντελώς τεμπέληδες και βουλιάζουν την οικονομία και το σύστημα υγείας, αφού είναι όλοι άρρωστοι!
Τώρα σας χάλασε με ποιο τρόπο θα αφανίσουν τους συνταξιούχους, που για το ξένο και ντόπιο σύστημα, τους θεωρούν ακριβώς όπως και τις κατσαρίδες! Άρα τι κάνεις με τις κατσαρίδες που είναι ενοχλητικές και βλαπτικές για το σύστημα και την οικονομία;;; Τις ραντίζεις!

Βέβαια μου την χαλάνε οι ανθρωπιστές πολιτικοί παρακάτω όπως θα διαβάσετε!

Οι ανθρωπιστές ζωόφιλοι πολιτικοί, δεν άντεξε η συνείδησή τους και έβαλαν χέρι στον αρχή δήμιο Τόσκα και το αφεντικό του Τσίπρα!

Τι σας φταίνε τα ζωάκια, έχουν και αυτά ψυχή και δικαιούνται έναν ποιο αξιοπρεπή θάνατο και να μην εκθέτει και τα φιλικά μας αισθήματα προς τα ζώα συνταξιούχους ή κατσαρίδες!!!

Δηλαδή αν είσαστε εσείς πρωθυπουργός και έρχονταν οι ορδές των πεινασμένων, των δυστυχισμένων, τι… θα κάνατε, θέλω ειλικρίνεια;;;;;;;;

Τι;;;;;; Θα παραπετιόσουν από σεβασμό στην τρίτη ηλικία!!! 

ΧΑ δεν θέλω ψευτιές και υπερβολές, σας έχω δει όταν ψηφίζετε, όταν συμμετάσχετε στα κοινά, πως αντιμετωπίζετε την τρίτη ηλικία, που αύριο θα είσαι εσύ, αλλά είσαι τόσο κουτοπόνηρος, που λες με το ηλίθιο και βρόμικο μυαλό σου, όταν θα έρθει η σειρά μου θα έχω κάνει τα κουμάντα μου!!!

Σήμερα Έλληνα είσαι, ένα ζώο που δεν υπάρχει στην ζωολογία, για να σε κατατάξουν σε είδος προς εξαφάνιση, τρως χέζεις και σκοτώνεις, όχι μόνο τους άλλους, αλλά και τον εαυτό σου και τα παιδιά σου!

Είσαι το μοναδικό είδος αρπαχτικού με πολιτισμένο και δημοκρατικό μανδύα, που την μια ημέρα ψήφισες ΟΧΙ και την άλλη ΝΑΙ!!! Γιατί αν θα προσθέσεις τα δυο ποσοστά, θα πας να πνιγείς!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Την πολιτική ευθύνη της χρήσης χημικών κατά των συνταξιούχων στην Βασ. Σοφίας αναλαμβάνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.
Την πολιτική ευθύνη της χρήσης χημικών κατά των συνταξιούχων στην Βασ. Σοφίας αναλαμβάνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, μετά και την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι έχει δοθεί εντολή -από εδώ και στο εξής- απαγόρευσης χρήσης χημικών και δακρυγόνων σε διαδηλώσεις εργαζομένων και συνταξιούχων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο νωρίτερα ο πρωθυπουργός τηλεφώνησε στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και του εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το περιστατικό, ζητώντας να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο.
Ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση του Ν. Τόσκα

«Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για την περιορισμένη χρήση χημικών κατά τη διάρκεια διαδήλωσης συνταξιούχων σήμερα, 3 Οκτωβρίου 2016, στη συμβολή της λεωφόρου Βασ. Σοφίας με την οδό Ηρώδου Αττικού.

Μετά το σημερινό περιστατικό, δόθηκε εντολή να απαγορευτεί κάθε χρήση δακρυγόνων σε διαδηλώσεις εργαζομένων και συνταξιούχων».

ΝΔ:Εικόνες σαν κι αυτές οπτικοποιούν την κατάρρευση της κυβέρνησης

«Μαζική ρίψη δακρυγόνων στους συνταξιούχους έξω από το Μαξίμου της “κοινωνικής ευαισθησίας”. Η βοή των πλησιαζόντων-αναπόδραστων- γεγονότων», ανέφερε ο Γ. Κουμουτσάκος μιλώντας στο SKAI.

«Εικόνες σαν και αυτές οπτικοποιούν την κατάρρευση της κυβέρνησης» δήλωσε, εκτιμώντας ότι το «βαθύ Μαξίμου», όπως το αποκάλεσε, δεν θα μπορέσει την να αποτρέψει τις πρόωρες εκλογές. Επανέλαβε το αίτημα για εκλογές με τη φράση «ο τόπος χρειάζεται εκλογές για να περισωθεί ό,τι είναι δυνατόν να περισωθεί».
ΠΑΣΟΚ: Κ.Τσίπρα λίγη ντροπή δεν θα έβλαπτε

Η υπεύθυνη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Υγείας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, σχετικά με τα επεισόδια στην πορεία των συνταξιούχων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο πρωθυπουργός της πρώτης φοράς Αριστερά, που κατάργησε το ΕΚΑΣ και τσάκισε τις επικουρικές συντάξεις, έχει μονίμως κλούβες που κλείνουν τη δίοδο προς το Μαξίμου. Όταν οι συνταξιούχοι προσπαθούν να περάσουν και απωθούνται με δακρυγόνα, δηλώνει εξοργισμένος για την αστυνομική βία. Κύριε Τσίπρα, λίγη ντροπή δεν θα έβλαπτε!
ΚΚΕ: Μια μέρα μετά τη φιέστα στην Καισαριανή έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο

«Μια ημέρα μετά την κυβερνητική φιέστα στην Καισαριανή, που είχε προφανή στόχο να δώσει άλλοθι «αριστεροσύνης» και να ξεπλύνει την αντιλαϊκή πολιτική, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο, διατάσσοντας την επίθεση, με ΜΑΤ και δακρυγόνα, σε βάρος συνταξιούχων που διαμαρτύρονταν για τις μειώσεις στις συντάξεις τους και ζητούσαν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό» σχολιάζει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

«Αποδεικνύεται για πολλοστή φορά ότι η υλοποίηση της αντεργατικής – αντιλαϊκής πολιτικής πάει χέρι – χέρι με την καταστολή και τον αυταρχισμό ενάντια στους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα που διεκδικούν τα δικαιώματά τους» προσθέτει το ΚΚΕ.

Ποτάμι: Αφού εκμεταλλεύτηκαν τον πόνο τους και έγιναν κυβέρνηση τώρα τους ψεκάζουν με χημικά

«Ο κ.Κατρούγκαλος και ο κ.Τσίπρας κατέβαιναν στις πλατείες και έταζαν στους συνταξιούχους αυξήσεις και 13η σύνταξη. Αφού εκμεταλλεύθηκαν τον πόνο τους κι έγιναν κυβέρνηση, σήμερα τους ψεκάζουν με χημικά όταν τους ζητούν να υλοποιήσουν εκείνα που τους υποσχέθηκαν. Κλεισμένοι στο Μαξίμου και στα υπουργεία τους, προσπαθούν να αποφύγουν την οργή εκείνων που εξαπάτησαν και τους στέλνουν να συνομιλήσουν με τα ΜΑΤ. Και μπορεί ο κ.Τόσκας να αναλαμβάνει το πολιτικό βάρος των ψεκασμών προκειμένου να καλύψει τον κ.Τσίπρα, όμως η ευθύνη του λαϊκισμού και των κάλπικων υποσχέσεων ανήκει σε ολόκληρη την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Κι αυτή δεν παραγράφεται».

Ενωση Κεντρώων: Δεν μας αρκεί η έκρηξη του κ. Τσίπρα

Η Ένωση Κεντρώων από την πλευρά της, εκφράζει την βαθιά της λύπη «για την κακομεταχείριση που έκαναν τα ΜΑΤ σε αθώους συνταξιούχους, οι οποίοι υπερασπιζόντουσαν το ψωμί τους, το μπουρμπουάρ των εγγονιών τους και το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια. Δεν μας αρκεί, η έκρηξη του κ. Τσίπρα, πρέπει να ληφθούν μέτρα να μην επαναληφθούν ποτέ τα ίδια».
ΔΗΜΑΡ: Ακούει κανείς εκεί στην κυβέρνηση

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φαίνεται ότι και στο θέμα των συνταξιούχων έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα. Μετά την κατάρρευση της υπόσχεσης ότι θα σταματήσουν οι οριζόντιες περικοπές και τα επαναλαμβανόμενα κουρέματα στις συντάξεις έκανε ένα ακόμη βήμα. Μην αντέχοντας καν να ακούει τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του μόχθου ‘’απαγόρευσε’’ τις διαδηλώσεις των απομάχων της ζωής έξω από το Μαξίμου με τρόπους που και ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση είχε στηλιτεύσει επανειλημμένα» αναφέρει από την πλευρά της η ΔΗΜΑΡ.

«Θυμίζουμε τις επισημάνσεις πρόσφατης ανακοίνωσης του τομέα δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ: ‘Η χρήση χημικών, ειδικότερα, εναντίον ηλικιωμένων ανθρώπων, όπως οι συνταξιούχοι είναι αποτρόπαιη και δείχνει πλήρη έλλειψη συναίσθησης για τις ενδεχόμενες τραγικές συνέπειες’. Άραγε ακούει κανείς εκεί στην κυβέρνηση;» καταλήγει η ΔΗΜΑΡ.

http://www.thetoc.gr/politiki/article/analambanei-tin-euthuni-den-paraiteitai-o-toskas

Μοιραστείτε το!

1 comment to Δεν θέλω να ακούω υπερβολές! Τις κατσαρίδες τις ραντίζεις για να τις εξαφανίσεις! Για την προδοτική βουλή, οι συνταξιούχοι και οι κατσαρίδες έχουν την ίδια αξία!!!

  • ********************************
    *********************************************
    ΤΑ ΕΧΩ ΧΑΜΕΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ
    ΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΞΩ
    ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΒΡΙΖΩ
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ

    **********

    ΥΣ. 1
    ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
    ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ ……………
    ΟΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

    *********

    ΥΣ. 2
    ΜΗΝ ΤΙΣ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ( ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΜΟΥ ) ΙΣΩΣ ΕΑΝ ΤΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΩ
    ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ……………………………

    **************************************************************************
    ΒΙΝΤΕΟ

    ΣΗΚΩ ΕΠΑΝΩ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΕΜA ΤΟΥΣ https://www.youtube.com/watch?v=jc5UdJF_M-Q
    Αν είσαι ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ πρέπει να το δεις! https://www.youtube.com/watch?v=u6bOnqwnx2M&t=0s
    ΣHΚΩ ΕΛΛΗΝΑ !!! https://www.youtube.com/watch?v=hVzFGsDKuHs
    ΣΗΚΩ ΕΛΛΗΝΑ https://www.youtube.com/watch?v=bUQv1gAykEE
    Σήκω ρε Έλληνα… https://www.youtube.com/watch?v=gs7X2-B6YxU

    ***************************************************************

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ

    ΓΙΑ

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>