«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο άνθρωπος!!! Ο μοναδικός κοσμοκράτορας!!! Ο μοναδικός ηγέτης παντοκράτορας των πάντων σε γη και ουρανό!

Το μοναδικό ΟΝ που επικράτησε στο σύμπαν και στην γη!!!

ΕΓΩ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ
Επειδή το θέμα είναι σοβαρό και θα χρειαστεί να αναφερθώ σε επί μέρους παρεμφερή θέματα, θα το χωρίσω σε 2 μέρη και θα το βάλω σε δική του κατηγορία, με τίτλο (Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ)!!!
Τα μέρη θα λέγονται.
1) Η επιβίωση και επικράτηση και νικητή του (Όντος Ανθρώπου) μέσα από εκατομμύρια χρόνια!!!
2) Η αμφισβήτηση όλων των (θρησκειών και θεών).
Πέρα από την δική μου σαφή άποψη που θα παρουσιάσω, θα αναφερθώ και σε επιστημονικές έρευνες, ανακαλύψεις, σε ιστορικούς, σε συγγραφείς, σε επιστήμονες, από όλη τη γη, αλλά κυρίως από τους Έλληνες με κύρος και αναφέρω με κύρος, διότι Έλληνες και ξένοι, άλλοι ηθελημένα και άλλοι από άγνοια έχουν διαστρεβλώσει κατά 90% την αλήθεια!
Εδώ θέλω να προσθέσω ότι όσοι διαφωνούν, ή συμφωνούν, θέλω να εκφράσουν την άποψη τους και να συμπεριληφθεί σε αυτό το έργο, θα πρέπει να φερθούν κόσμια και με στοιχεία!
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ) Μπορεί, είναι το μοναδικό ΟΝ που μπορεί να αποδείξει τα πάντα, αν παραμερίσει σκοπιμότητες όλων των ειδών και το ΕΓΩ του!
Θα ξεκινήσω με το πρώτο μέρος, (Η επιβίωση και επικράτηση του (Όντος Ανθρώπου) μέσα από εκατομμύρια χρόνια)!!! Για να έχουμε αρχή και τέλος και να στηριχτούν τα υπόλοιπα (μέρη θέματα) στην συνέχεια!
Οι επιστήμονες δεν ασχολήθηκαν όσο έπρεπε με την μοναδική διαδρομή του ανθρώπου εκατομμύρια χρόνια, όταν άλλα όντα, πολύ μεγαλύτερα σε όγκο και δύναμη εξαφανίστηκαν, διότι δεν διέθεταν την γνώση της εξέλιξης και επιβίωσης. Έκανε βήματα επιστημονικά η ιατρική και η έρευνα στο θέμα της βελτίωσης του ανθρώπου, αλλά όχι για να ανεβάσει τον άνθρωπο στο βάθρο που του αξίζει, αλλά για να τον εκμεταλλευτή προς ίδιο όφελος! Λένε ότι αποκωδικοποίησαν το (D.N.A), είναι λυπηρό που δεν λένε όλη την αλήθεια, ότι στις έρευνες τους αποκρύβουν ένα γεγονός που θα συγκλόνιζε την ανθρωπότητα όπως την ξέρουμε, έχει να κάνει με το (ΙΧΩΡ), που οι Έλληνες το γνώριζαν, ότι το είχαν σαν μοναδική φυλή στο αίμα τους, η ουσία( Ιχώρ) αναφέρεται από τον Όμηρο, τον Πλάτωνα, τον Απολλώνιο τον Ρόδιο, τον Ιουλιανό, τον Αριστοτέλη, τον Πυθαγόρα κ.α. Ο άνθρωπος έσωσε εκατομμύρια είδη, το 90% των ειδών, στην διαδρομή εκατομμυρίων χρόνων εξαφανίστηκαν και αυτά που κατάφεραν να νικήσουν τις φρικιαστικές συνθήκες και μεταλλαγές της γης, υπέστησαν μέσα στην διαχρονικότητα εκατομμυρίων χρόνων φοβερές αλλαγές και αγνώριστες.
Ούτε και τα ζώα προστατεύει όσο πρέπει σήμερα ο άνθρωπος εκμεταλλευτής, όπως έκανε ο πρόγονός μας!
Δυο βασικοί νικητές που έφτασαν στο σήμερα μέσα από εκατομμύρια χρόνια, ενώ άλλα εκατομμύρια εξαφανίστηκαν είναι ο άνθρωπος με μερικές χιλιάδες είδη που τα προστάτεψε. Μαζί και το κοχύλι! Για το κοχύλι ελάχιστες έρευνες έχουν καταγραφεί!
Και αυτοί που θα έπρεπε βασικά να ενώσουν τις έρευνες τους για την διαχρονικότητα και την αντοχή του κάτω από τις σκληρές συνθήκες, στα εκατομμύρια χρόνια μαζί με τον Άνθρωπο, είναι αυτοί που ασχολούνται με το αντικείμενο της θάλασσας και υδροβιοτόπων, αρχαιολόγοι, χημικοί. Το Κοχύλι και ο άνθρωπος είναι οι μοναδικοί που έφτιαξαν το δικό τους σπίτι! Ο άνθρωπος στα έγκατα της γης επιβίωσε, όσο έξω ήταν θανατηφόρες οι συνθήκες!

Και το Κοχύλι μέσα στο καβούκι του επιβίωσε σε όλες τις συνθήκες! Το συμπέρασμα αυτό το βγάζω από τις αποδείξεις που μας δίνει η ίδια η γη με την παραπάνω αναφορά που κάνω σε στρώματα οριζόντια , από Κοχύλια σε μεγάλο υψόμετρο, για να δημιουργηθούν πέρασαν εκατομμύρια χρόνια!
Τα επιστημονικά στοιχεία που έχουμε με σοβαρή πληροφόρηση για τις αλλαγές του ανθρώπου εκατομμύρια χρόνια πριν, αρχίζουν από 100 χιλιάδες Χρόνια πίσω από σήμερα, με τα σοβαρότερα 27 χιλιάδες χρόνια και μετά!
Όμως ένα σοβαρό εργαλείο όπως ο άνθρακας, μαζί με φυσικές καταστροφές που φέρνουν στην επιφάνεια θαμμένη ιστορία και με ότι έχει απομείνει, αρχαιολογικά, γραπτά, αγάλματα, ανασκαφές, μας μαρτυρούν τι συνέβαινε εκατομμύρια χρόνια και θα συμβεί πάλι.
Και μόνο ο άνθρωπος μπορεί να επιβιώσει ξανά! Είναι θέμα σοβαρό τι θα προστατέψει μαζί του και πως θα το κάνει;
Και το γιατί θα το πούμε παρακάτω.
Για το Κοχύλι δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος, ή ο κατάλληλος από επιστημονικές γνώσεις και έρευνες για να ασχοληθώ, ας το κάνουν οι ειδικοί επιστήμονες!

Το κοχύλι στην δική μου μελέτη, έρευνα, τοποθέτηση έχει μια ιδιαίτερη θέση με όσα θα αναφερθώ παρακάτω και μια διαχρονική πορεία με τον άνθρωπο εκατομμυρίων χρόνων και αυτό με ενδιαφέρει.
Οι επιστήμονες Νικόλαος Β. Λίτσας και ο Αναστασίου Δ. Στάμου και ο Αρτεμιδώρου Εύψυχου, αναφέρονται με στοιχεία για τις κλιματολογικές αλλαγές και συνθήκες και μας δηλώνουν τρεις κορυφαίες παγκόσμιες φυσικές καταστροφές, από όσες γνωρίζουμε αποδεδειγμένες επιστημονικά, χωρίς το μυαλό μας να παραγνωρίζει, πόσες μπορεί ακόμα να είχαν συμβεί και με τη συνέπειες!

Μας αναφέρουν ότι ήρθαν τα πάνω κάτω, δηλαδή ένα είδος Μίξερ με αποτέλεσμα να ανοίξει η γη σε διάφορα σημεία και να πλημμυρίσουν παραλιακές πόλεις, άρα βουνά κατέβηκαν, βουνά ανέβηκαν.
Μας αναφέρουν τον κατακλυσμό του Ογήγου, του Δευκαλίωνος και του Δαρδάνου!
Δυο κατακλυσμούς με υπεύθυνη την γη;;;;;

Και έναν από επίθεση από το διάστημα κάποιου κομματιού που έπεσε στην γη!
Μέχρι εδώ καλά με αυτά που γνωρίζουμε, έχουμε τεράστιες πολιτείες θαμμένες κάτω από το νερό σε όλη τη γη, εμείς θα παραμείνουμε στα ελληνικά δεδομένα της ελληνικής επικράτειας. Η θάλασσα ανέβηκε πάνω από εκατό μέτρα και έθαψε, εξαφάνισε, όλες τις παραλιακές πόλεις σε ύψος μέχρι 120 μέτρα, έτσι λένε οι επιστήμονες, με ένα λανθάνον υπολογισμό, πέντε τις εκατό πάνω κάτω! Αυτό δηλώνει ότι ο άνθρωπος είχε επιλογή να μεταβεί στα ψηλά μέρη!
Αυτό το αμφισβητώ, ή μπορεί να συνέβη τέτοια αντίδραση σε κατάσταση απελπισίας και ΣΟΚ. Και αναφέρω τα εξής στοιχεία, εδώ στον ελλαδικό χώρο, στο νομό Μεσσηνίας αρχίζει σειρά βουνών μετά την Ανδρούσα και φτάνει μέχρι έξω από την Κυπαρισσία, έχουμε μια εικόνα που δεν αναφέρεται πουθενά, ένα πρωτοφανές γεγονός , που δεν αναφέρεται από επιστήμονες, τα βουνά αυτά αποτελούνται από τεράστιες πλάκες εκατοντάδων χιλιομέτρων οριζόντια, στις περισσότερες περιπτώσεις, πλάκες χοντρές και σκληρές που δηλώνουν εκατομμύρια χρόνια, μετά χώμα και μετά πάλι πλάκες και μετά πάλι χώμα! Αυτό συμβαίνει σε πλάκες χώμα εκατοντάδες μέτρα ύψος!
Αυτό το γεγονός δείχνει τι συνέβαινε εκατομμύρια χρόνια πριν και ότι ούτε στα υψώματα ο άνθρωπος ήταν ασφαλές, στο Δόρειο, Κοπανάκι, μέχρι τον ναό του Απόλλωνα στου Σκληρού, από ότι ξέρω, δεν ξέρω αν συνεχίζει, έχουμε το εξής γεγονός σε πάνω από χίλια μέτρα υψόμετρο υπάρχουν οριζόντιες ορατά από μακριά, στρώματα πέτρας χώμα με δισεκατομμύρια κοχύλια, για αυτό ανέφερα και το Κοχύλι! Ο τρόπος κατάταξης των στρωμάτων μαρτυρούν ότι εκατομμύρια χρόνια πριν η θάλασσα είχε φτάσει στον ουρανό! Δεν μπορούμε να επικαλεστούμε Τσουνάμι, διότι εδώ δείχνει ότι αυτό έγινε σε διάρκεια εκατομμυρίων χρόνων! Άλλο παράδειγμα είναι τα Μετέωρα, το φαράγγι του διαβόλου στην Αμερική και σε άλλα σημεία της γης, μας δείχνουν σε τι υψόμετρο ήταν η θάλασσα και ότι αυτό διήρκεσε εκατομμύρια χρόνια, αυτό το γεγονός δηλώνει από μόνο του, ότι δεν μπορούσαν κιβωτοί, να σώσουν το ανθρώπινο και ζωικό είδος!
Ο γεωλόγος Διόδωρος Σικελιώτης έγραψε, η θάλασσα του πόντου, τόσο πολύ γέμισε από τα ποτάμια που εξέβαλαν σ’ αυτήν, ώστε ξεχείλισε, και το νερό περνώντας δια του Ελλήσποντου κατάκλυσε τα παραθαλάσσια μέρη, τόσο της Ασιατικής ακτής όσο και της Σαμοθράκης και πόλεις ολόκληρες χάθηκαν κάτω από τα ύδατα. Και η θάλασσα συνεχώς ανέβαινε! Και αναφέρετε μόνο για τον κατακλυσμό του Δαρδάνου. Σε άρθρο στους THE TIMES ο επιστήμονας Ντειβιντ Μιτσελ με τελευταίας τεχνολογίας όργανα βεβαίωσε ότι βρέθηκαν οι πόλεις που βρισκόταν 150 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.
Πουθενά δεν γίνετε λόγος και αποδείξεις επιστημονικές, που να αναφέρονται, ότι τα νερά δεν ανέβηκαν μόνο 150 μέτρα, αλλά εκατοντάδες μέτρα ψηλότερα, που ανατρέπει την θεωρία ότι ο άνθρωπος για να σωθεί ανέβηκε ψηλά, δηλαδή πόσο ψηλά, κρεμάστηκε από τον ουρανό;;; Τα παραμύθια των διαφόρων θρησκειών μπορεί να στέκουν για μικρά χρονικά διαστήματα, όχι σε παραμονή των νερών εκατομμυρίων χρόνων στα ψηλότερα επίπεδα της γης, που το δηλώνει η ίδια η γη με τα μετέωρα, αλλά και από χιλιάδες άλλες αποδείξεις σε όλη την γη! Δεν στέκουν, δυο μέτρα και δυο σταθμά, για να καταναλώνουμε θρησκευτικά ψέματα κάθε φορά, ανάλογα πως μας βολεύει!
Άρα έχουμε ένα γεγονός που ανατρέπει όλα τα παραμύθια περί κιβωτούς που έσωσαν τους ανθρώπους και τα ζώα, όπως αναφέρουν διάφορες θρησκείες!
Δεν αποδεικνύεται ούτε με επιστημονικά στοιχεία, ή από λαούς που το αναφέρουν σαν ιστορικό γεγονός. Άλλωστε δεν θα μπορούσαν να γράψουν τέτοιο ψέμα, ούτε να το μεταφέρουν από γενιά σε γενιά. Θα τεκμηριώσω την δική μου άποψη, με τα εξής στοιχεία, που οι επιστήμονες ή δεν τα ξέρουν, ή τα κρύβουν!
Μας ενδιαφέρει η απόδειξη που λέει ότι ο άνθρωπος πέρα από θρησκείες και κουραφέξαλα, εκατομμύρια χρόνια κατάφερε να επιβιώσει σε συνθήκες που δεν μπορούμε να τις φανταστούμε. Αυτό για να συμβεί, δεν μπορούσε να συμβαίνει επάνω στην γη!
Πάλι θα ξεκινήσω με αναφορά στο νομό Μεσσηνίας, φυσικά αυτά που θα αναφέρω υπάρχουν σε όλη τη γη.
Ο Ταΰγετος είναι όλος κούφιος, έχουν ερευνήσει μόνο το ένα του εκατομμυριοστού, πολλές φορές κατά την υπαλληλική μου θητεία στα μέρη Μάνης και μέχρι το Σπήλαιο του Δυρού είχαμε ανακαλύψει τεχνικές τρύπες, εισόδους προς τα έγκατα του Ταϋγέτου, αρκετές φορές από ενθουσιασμό τα αναφέραμε, αλλά με μυστήριο τρόπο, έμειναν αναφορές, στο σπήλαιο του Δυρού από σύμπτωση βρέθηκε συνέχεια του σπηλαίου με αποδείξεις ότι πριν χιλιάδες χρόνια ζούσαν άνθρωποι κανονικά, μαγείρευαν έτρωγαν, ασχολούνταν με διάφορα, ολόκληρες γενιές. Η Αθήνα και ολόκληρη η Αττική είναι κούφια από κάτω, με χιλιάδες κατακόμβες δαιδαλώδεις, μπαίνεις στο σύνταγμα και βγαίνεις στον Υμηττό. ή στον Διόνυσο ή στην Πάρνηθα, ή στην Πεντέλη, με όλες τις εργασίες που γίνονταν επάνω στην γη, αίθουσες τεράστιες, εκατοντάδες βαθμίδες βάθους και ύψους σε εκατοντάδες μέτρα βάθος, με πηγάδια, υπόγεια ποτάμια και πολλά άλλα!
Σε όλη την επικράτεια έχουν κατά καιρούς αναφερθεί τέτοιες ανακαλύψεις!
Έχουν αναφερθεί ότι υπόγειες κατακόμβες αρχίζουν από την Θεσσαλονίκη και καταλήγουν στην Μικρά Ασία, την σημερινή Τουρκία και στην λεγόμενη Αγία Σοφία! Αλλά και προς το Άγιο Όρος! Σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης είναι γεγονός πως υπάρχουν καταφύγια και διαδρομές από ένα μέρος σε άλλο με χιλιάδες χιλιόμετρα μάκρος!
Ένας θρησκευτικός ηγέτης στο Θιβέτ, διέσχισε μια απόσταση σχεδόν όλο τον ατλαντικό υπόγεια, για να πάει να προσκυνήσει λέει σε ένα άλλο ναό!!!

Αυτό είναι γεγονός, από μαρτυρίες χιλιάδων οπαδών του και όχι μόνο!
Μερικοί εύκολα διαστρεβλώνουν τα γεγονότα με αστήρικτες και χωρίς στοιχεία, αναφέροντας για την Κήλη γη, άλλοι μιλούν για επίπεδη γη!

Εγώ θέλω να τοποθετήσω την αλήθεια εκεί που υπάρχει, και να ξεχωρίσω το φοβερό μυστήριο, από τα ψέματα και τις μυθοπλασίες.
Έχουμε λοιπόν το γεγονός ότι ο άνθρωπος, αυτό το υπέρτατο ΟΝ που αντιμετώπισε τα στοιχειά της φύσης και του διαστήματος, για να γλυτώσει από τον κίνδυνο του αφανισμού, έχοντας γνώσεις που είχε και έχει σαν αυτόν ή αυτούς που ονομάζουν θεό ή θεούς!!! Έκανε την κοιλιά της γης σπίτι του, μαζί του επήρε και τα ζώα που μπορούσαν να ζήσουν με λίγη τροφή και τα έσωσε από την καταστροφή των υπολοίπων που έμειναν έξω εκτεθειμένα στα στοιχειά της φύσης! Και όχι με παραμύθια της Χαλιμάς, περί κιβωτών!!!
Καμία κιβωτός δεν θα άντεχε τις φρικιαστικές συνθήκες που επικρατούσαν επάνω στην γη σαν κατοικία, εκατομμύρια χρόνια!

Εντάξει το έκαναν σήριαλ να πουλάνε και να ταΐζουν τους πιστούς ζόμπι!!
Δεν είναι όμως όλοι ζόμπι!!!
Οι αποδείξεις της γης μας λένε την αλήθεια, ότι καμία κιβωτός και μάλιστα ξύλινη, θα άντεχε σε τέτοιες καταστροφικές καιρικές συνθήκες, ακόμα και αν πούμε ότι ήταν από ειδικό ατσάλι, αυτοί που θα ήταν μέσα θα είχαν γίνει αλεύρι!!!

Όσοι θέλουν την αλήθεια ας δούναι την γη, θα τους μιλήσει! Θα μπορούσαν μερικοί για τα μέσα αποχαύνωσης και για το χρήμα να πουν ότι έφευγαν σε άλλο πλανήτη και μετά ξαναγύριζαν, ούτε και αυτό ευσταθεί διότι όπως είπα η γη μιλά και μέσα από την κοιλιά της άλλα μας λέει!!
Το ότι ο άνθρωπος μέσα από πολλές διαχρονικές καταστροφές, εκατομμυρίων χρόνων απέκτησε την πολύ ανώτερη γνώση από αυτή που ξέρουμε σήμερα με στοιχεία, είναι γεγονός, το δείχνουν τα έργα του, εδώ κατακρίνω τους επιστήμονες, γιατί δεν ερεύνησαν και αν το έκαναν και ξέρουν, γιατί δεν την μεταφέρουν την γνώση στις σημερινές γενιές;;;
Ήδη είναι γεγονός επιστημονικά αποδεδειγμένο, ότι όταν η γη ξεφύγει από τον άξονα της, φέρνει τους κατακλυσμούς, ανακατατάξεις επάνω στην γη, με μια λέξη ολικές καταστροφές, δεν αφήνει τίποτα να ζήσει επάνω στην γη , όπως έχουμε αναφέρει παραπάνω!

Ήδη σήμερα εν έτη 2016 ο άξονας της γης έχει ξεφύγει αρκετά, πότε θα έχουμε καταστροφικές συντέλειες δεν μπορώ να το ξέρω, αλλά νομίζω ούτε οι επιστήμονες, διότι δεν γνωρίζουμε όλους τους παράγοντες που αλλάζουν τον άξονα της γης, μπορεί να είναι ένας κύκλος υποχρεωτικός από την φύση, που ο παλιότερος άνθρωπος το είχε μάθει και δημιούργησε στα έγκατα της γης το σπίτι του για όταν θα συμβαίνει, αποφεύγοντας την ολική καταστροφή, τον ολικό αφανισμό, διότι, είναι σίγουρο, ότι δεν μπορούν να σωθούν όλοι.
Αλλά αν οι επιστήμονες δεν είχαν πουληθεί και κρατούσαν την ανθρώπινη αξία, έτσι όπως της αξίζει θα μπορούσαν να σωθούν το 70% της ανθρωπότητας!
Και ερχόμαστε στην ανθρώπινη ανώτατη αξία ως υπέρτατο ον και ρωτάμε οι σημερινοί άνθρωποι, πως ενώ η γη γίνεται μίξερ σε καταστροφικές συνθήκες κατακλυσμών, με ανεβοκατέβασμα των θαλασσών και των ποταμιών, εκρήξεις, ηφαίστεια, μετακινήσεις, κατολισθήσεις, πως αυτές οι υπόγειες κατακόμβες δεν πλημμυρίζουν!!!!!!!!!
Δεν έχει αναφερθεί πουθενά σε όλη τη γη ότι αυτές οι κατακόμβες έχουν δήγματα πλημμυρίσματος!
Ο άνθρωπος αυτό το υπέρτατο ον, πέρασε πολλά στάδια αλλαγών και προσαρμοστικότητας, σωματικά και πνευματικά.

Με παραλλαγές, σωματικές, αφού η γη ξερνά και μας δείχνει την διαχρονικότητα του ανθρώπου, ότι υπήρξε σε διαστάσεις γίγαντα για να φτιάξει αυτά τα τεράστια έργα σε όλη τη γη! Αυτό το υπέρτατο ον ο άνθρωπος, κατάφερε να το κάνει και στα υπόλοιπα ζώα που έσωσε, τις ανάλογες βελτιώσεις προσαρμοστικότητας, ίδιους με τους δικούς του όπως υπάρχουν σήμερα!
Το μυστήριο παραμένει, παρά τις λίγες εύκολες απαντήσεις με το μυστήριο των μη πλημμυρισμένων κατακόμβων, στοών, διαδρόμων, και δρόμων χιλιάδων χιλιομέτρων μέσα στην κοιλιά της γης.

Αποτέλεσμα εικόνας για υποκρύπτουν ότι τίποτα δεν πεθαίνει από τον άνθρωπο

Επειδή έχω διαβάσει επί του θέματος αρκετά βιβλία σε αναφορές για το ερώτημα αυτό, έχω αποκομίσει το συμπέρασμα, ότι έχει να κάνει ταυτόχρονα με υπολογισμούς ακριβείας , οξυγόνο, πίεση αέρος, οι είσοδοι, κυρίως από πάνω, αλλά και από πλάγια, ποτέ δεν καταλήγουν σε αίθουσες, διαδρόμους ή δρόμους, σταδιακά έχουν ενδιάμεσα τους πηγάδια, ποτάμια, που ότι και να περάσει σταματά εκεί, μια ένδειξη είναι αυτή, τα υπόλοιπα είναι ανεξήγητα, μέχρι στιγμής!!!
Τώρα θα περάσουμε στο δεύτερο μέρος, Η αμφισβήτηση όλων των (θρησκειών και θεών).

Το θέμα αυτό, αναγκαστικά συνδέεται με το παραπάνω μέρος, αφού αναλύσαμε ότι άνθρωπος επιβίωσε χωρίς θεούς, αφού οι ικανότητες του μας δείχνουν μέσα από εκατομμύρια χρόνια, ότι τον ανέδειξαν ως το μοναδικό ον με τεράστιες δυνάμεις, που αν θέλετε να αναφέρεται τη λέξη θεός, για να καταδείξτε την κυρίαρχη ανωτερότητα, τότε ο άνθρωπος είναι ο θεός!
Οι κοινωνίες πάντα δομούνταν από έξυπνους και λιγότερο έξυπνους!

Αυτό είναι η ανωτερότητα του ανθρώπου, διότι σε διαφορετική περίπτωση, αν ήταν όλοι ίδιοι, θα μιλούσαμε για κλώνους ή ρομπότ.
Εδώ σήμερα γίνετε μια σκόπιμη διαστρέβλωση, ότι οι έξυπνοι έχουν υποτακτικούς, δούλους τους λιγότερο έξυπνους.

Είναι ψέμα, η αλήθεια είναι ότι η δουλεία, η δειλία, ή προδοσία, ή απατεωνιά και άλλα χαρακτηριστικά συμπεριφοράς, υπάρχουν και στους έξυπνους και στους λιγότερους έξυπνους. Απλά οι πολλοί έξυπνοι, μπορούν να κρύβουν τα δικά τους στραβά και ανάποδα!

Έτσι δημιουργήθηκαν οι θρησκείες και τα ολοκληρωτικά καθεστώτα για τον έλεγχο της κοινωνίας.
Η μάχη γινόταν μεταξύ τεμπέληδων που είναι οι θρησκευτικοί και των αρχομανών τεμπέληδων, που είναι οι πολιτικοί και στην μέση η παραγωγική κατηγορία της εργατικής επιστήμης!
Θα διάβασα πάνω από εκατό βιβλία διαφόρων θρησκειών, και πολλά δοκίμια διαφόρων απόψεων τα τελευταία 35 χρόνια. Ούτε μια φορά, ούτε μια ένδειξη, ούτε μια απόδειξη μιας τέτοιας δύναμης που πουλάνε όλα αυτά τα θρησκευτικά μαγαζιά στον αμόρφωτο κόσμο!

Και λέω αμόρφωτο, δεν τον λέω χαζό, βλάκα, αναφέρομαι στην έλλειψη παιδείας, που όταν έχεις καλή παιδεία, έχεις την γνώση, όταν έχεις την γνώση, ψάχνεσαι, δεν πείθεσαι με ότι σου σερβίρουν!

Αυτό εννοώ αμόρφωτο, αυτόν που είχε την ατυχία για διάφορους λόγους, με υπεύθυνη πρώτη την πολιτεία και μετά την οικογένεια, να στερηθεί την παιδεία.

Κάνω αυτήν την διευκρίνηση, για να δείξω ότι όταν λέω αμόρφωτος, λέω καθαρά για την έλλειψη παιδείας, όχι με υποτιμητικό τρόπο, αλλά με στενοχώρια, που το άτομο αυτό στερήθηκε το μοναδικό εργαλείο για το αληθινό νόημα της ζωής του.
Θα πρέπει να καταδείξουμε το ψέμα και την υποκρισία, στο θέμα πιστών και απίστων και λέω απίστων, εννοώντας αυτών που από συμφέρων λένε ότι πιστεύουν, αλλά δεν πιστεύουν! Ένα παράδειγμα σαν δείγμα των παραπάνω απόψεων μου.

Άμα έχουμε 100 μορφωμένους, δηλαδή 100 που έχουν αποκτήσει την γνώση και 100 αμόρφωτους, δηλαδή 100 που έχουν στερηθεί την γνώση, αυτό που θα διαπιστώσουμε, θα είναι η ωμή αλήθεια!

Θα δούμε ότι και οι εκατό αμόρφωτοι, ανεξάρτητα από την οικονομική κατάσταση, είναι όλοι πιστοί 100%!

Ενώ στους μορφωμένους μόνο το 5% είναι πιστοί, το άλλο 95% χρησιμοποιεί την πίστη, για διαφόρους λόγους, που όλοι γνωρίζουμε!
Όμως ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά, τα βιβλία και γραπτά από αρχής των διαφόρων θρησκειών λένε ότι ο θεός δημιούργησε την γη, το σύμπαν!

Άρα πρέπει να υπήρχε πριν την λεγόμενη έκρηξη που δημιουργήθηκε το σύμπαν, αν είναι έτσι γιατί έκανε την έκρηξη; Άλλοι λένε ότι τοποθετούν τον θεό μετά την διαμόρφωση του σύμπαντος, δηλαδή με την δημιουργία του σύμπαντος γεννήθηκε και ο θεός;;;

Ο καθένας λέει ότι θέλει, διότι δεν υπάρχει θεός να αποδεχτεί η αλήθεια, ισχυρίζονται με ασφάλεια τα λεγόμενά τους, διότι γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να αποδεχτούν, ούτε να διαψευστούν!
Είμαστε ικανοί και άξιοι να ζήσουμε ελεύθεροι;;;
Είναι επιλογή μας;;;
Αυτό θα το καταφέρουμε, μόνο αν εγκαταλείψουμε την δογματική ψευτιά των θρησκειών!
Η φιλοσοφία και οι επιστήμες θα σε ελευθερώσουν!
Η Αναγέννηση Σώματος και ψυχής είναι ένα σύστημα αυτογνωσίας, αυτοϊασης και πνευματικής εξέλιξης του ανθρώπου που βασίζεται στην ένωση των δύο πρωταρχικών ουσιών του σύμπαντος, μέσα σε έναν χώρο με συνεχόμενη κίνηση ενέργειας.

Η ένωση αυτή είναι η ένωση των δύο κοσμογονικών αρχών του σύμπαντος που γεννάει μια δύναμη, η οποία έχει την ικανότητα να δημιουργεί κόσμους, καταστάσεις, νέα δεδομένα ζωής.
Στην αναγέννηση ενεργοποιούμε αυτή την δημιουργό δύναμη του κάθε ανθρώπου μέσα από υπευθυνότητα και αγάπη, εναρμονίζοντας και ενώνοντας αρχικά την αρσενική με την θηλυκή ενέργεια μέσα του και συντονίζοντας στην συνέχεια αυτή την ένωση με τον νόμο της ενέργειας.
Κυτταρική Αναδόμηση και Αναγέννηση Ψυχής μέσα από την αλήθεια την αγάπη και τη φροντίδα του καθενός προς τον εαυτό του.
Προσεγγίζοντας την ολότητά του ολιστικά και από το σώμα και από το πνεύμα και από την ψυχή.
Μέσα από τα κύματα Θήτα ανασύρουμε και θεραπεύουμε από το υποσυνείδητο όλες τις καταστροφικές κυτταρικές μνήμες, που έχουν αποθηκευτεί κατά τη διάρκεια της ζωής μας, καθώς και όλης της ύπαρξής μας άχρονα μέσα στο χωροχρόνο, που μας δυσκολεύουν και μας μπλοκάρουν στο να ζήσουμε και να απολαύσουμε τη ζωή που ονειρευόμαστε τώρα.
Οικογένεια, παιδεία, εργασία, κοινωνία, σχέσεις ζωής επιστήμη, είναι όλα ενωμένα και συνεχώς αναπαράγονται τα ίδια προγράμματα και συστήματα πεποιθήσεων.

Όλα συνδέονται με τον υποσυνείδητο νου, αλλά και το συλλογικό ασυνείδητο, που σημαίνει πως επηρεάζουμε και επηρεαζόμαστε από όλα εντός της γης και εκτός της γης.
Αποτελούμαστε από πνεύμα και ύλη, στόχος μας εδώ στη γη είναι να τα ενώσουμε, να τα εναρμονίσουμε, αναγνωρίζοντας μέσα μας την ψυχή, το σώμα, τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας. Καλούμαστε λοιπόν να ανασύρουμε την αλήθεια μας, αφαιρώντας όλα όσα μέχρι τώρα μας έχουν πει πως είμαστε.
Ο άνθρωπος μετά από κατακλυσμιαίες καταστάσεις έχασε την γνώση να έχει επαφές με άλλους κατοικήσιμους πλανήτες, που το δηλώνουν αυτά τα λίγα στοιχεία που σώθηκαν!
Διδάσκουμε στον εαυτό μας να συντονίζεται με την αλήθεια του και να την εκδηλώνει μέσα στην καθημερινή του ζωή, για τον διπλό αγώνα να βελτιώνεται σαν ανώτερο ον και να ψάχνει ξανά να βρει τις ρίζες του, που βρίσκονται στο σύμπαν.
Ενεργοποιούμε τη χαρά και το γέλιο στον εαυτό μας.

Αναγνωρίζουμε την ιερότητα του και του δείχνουμε πώς να απολαμβάνει τη ζωή στον πλανήτη γη.

Του διδάσκουμε πως έχει το δικαίωμα και την ελεύθερη βούληση, να δημιουργήσει και να ζήσει όσα ονειρεύεται. Ανακαλύπτοντας πάνω από όλα τον εαυτό του!
Το σύστημα Αναγέννηση Σώματος και Ψυχής αποτελείται από μια σειρά θεραπευτικών μαθημάτων που έχουν σκοπό να ενεργοποιήσουν την ίαση του σώματος και της ψυχής, ώστε να μας οδηγήσουν ακόμα πιο βαθιά μέσα στον πυρήνα του εαυτού μας, εκεί που υπάρχει μόνο αγάπη.
Μια διαδρομή προς την εμβρυακή κατάσταση με στόχο να συναντήσουμε και να ενωθούμε με τον αληθινό μας εαυτό, τον αρχέγονο.
Η αρχέγονη καταγωγή μας, υπάρχει, είναι καταγεγραμμένη στο D.N.A μας, απλά δεν έχουμε καταφέρει να το διαβάσουμε, όταν το καταφέρουμε, θα έχουμε ήδη επικοινωνήσει με πιθανά αδέλφια μας σε μακρινούς πλανήτες, υπάρχει διαπλανητικός χάρτης στο D.N.A μας, που όσο τον διαβάζουμε θα προχωράμε προς την αρχέγονη καταγωγή μας!
Ο αγώνας αυτός θα είναι ποιο σύντομος, μόνο άμα απομονωθούν πλήρως οι θρησκείες από την επιστήμη!
Άφησα για το τέλος το ΙΧΩΡ, μερικοί ψεύτω ερευνητές, δήθεν γνώστες, διαβάλουν και φθείρουν το αληθινό ΙΧΩΡ!

Αποτέλεσμα εικόνας για τίποτα δεν πεθαίνει από τον άνθρωπο
Το ΙΧΩΡ είναι όλα μαζί τα παραπάνω, δηλαδή διαπλανητικός χάρτης, εντολές, ιστορικές καταγραφές, διαπλανητικές πληροφορίες, είναι μια πλήρη εγκυκλοπαίδεια του σύμπαντος, για δισεκατομμύρια χρόνια, ανάλογα τις συνθήκες και την ικανότητα να διαβάσεις αυτήν την εγκυκλοπαίδεια, θα αποκτήσεις την δύναμη σου να οδηγηθείς στις ρίζες σου, στην αρχέγονη καταγωγή σου! Αυτή η Δύναμη του ΙΧΩΡ που βρίσκεται καταγεγραμμένη και αποθηκευμένη στο αίμα, δεν χάνετε και δεν πεθαίνει ποτέ! Όταν το σώμα χάνετε όταν λιώνει, γίνετε υλη που αιωρείται και την αναπνέουν οι νέες γενιές, το ΙΧΩΡ είναι αθάνατο!!!

Την εικόνα δανείστηκα από http://psaras9.blogspot.gr/

Μεταφέρετε από γενιά σε γενιά και ανάλογα τις συνθήκες που επικρατούν βελτιώνετε, ή μένει στάσιμο.
Αυτό είναι το έγκλημα των θρησκειών, ότι υποκρύπτουν ότι τίποτα δεν πεθαίνει από τον άνθρωπο, το ανθρώπινο σώμα είναι ένα όχημα μεταφοράς, που από γενιά σε γενιά το αλλάζει με καλύτερο, ή χειρότερο!
Όταν λοιπόν αναφερόμαστε στο ΙΧΩΡ, θα πρέπει να διευκρινίζουμε, ότι δεν το λέμε με σοβινιστικό τρόπο, ότι οι Έλληνες έχουν το μοναδικό ΙΧΩΡ, αλλά διότι, οι Έλληνες είναι η αρχέγονη ανθρώπινη ύπαρξη επάνω στην γη. Όλοι οι άλλοι λαοί, φυλές, είναι απόγονοι και ερευνητικοί κλώνοι των αρχικών Ελλήνων!
Οι θρησκείες σου στέρησαν την αληθινή γνώση, που την κρατούν καλά κρυμμένη, για να σε έχουν σκλάβο, να μην μάθεις την αληθινή σου ιστορική αποστολή, σου αφαίρεσαν τα φτερά για την συμπαντική ελευθερία σου. Σου έκρυψαν, ότι δεν είναι δυνατόν όλη αυτή η γνώση, να σαπίζει και να χάνεται, όταν χαλάσει το όχημα, σώμα, που την μεταφέρει! Για αυτό σκότωσαν, έκαψαν, εξαφάνισαν, διαστρέβλωσαν τα πάντα.
Και όποιος επιμένει στην αλήθεια, πάει ή από ατύχημα, ή στο τρελάδικο.
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://www.arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

2 comments to Ο άνθρωπος!!! Ο μοναδικός κοσμοκράτορας!!! Ο μοναδικός ηγέτης παντοκράτορας των πάντων σε γη και ουρανό!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>