«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ανακοίνωση! Απάντηση από το Λ.Ε.Υ.Κ.Ο προς την Κυρία Καλλιόπη Σουφλή, την κατηγορεί ως συκοφάντη! Για το θέμα των αστέγων στην θέσει που θέλουν να στίσουν το τέμενος στον Βοτανικό!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ 11Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ πιστή σε αυτά που λέει και πράττει, ανεβάζει την ανακοίνωση προς αποκατάσταση των Αστέγων και ότι επαληθεύουμε σε όσα έχω γράψει, ότι η αλήθεια από το ψέμα απέχουν όσο μια τρίχα και θέλει πολύ προσοχή να μην τα μπερδέψεις και η αλήθεια δεν ειναι πάντα καλοδεχούμενη, όταν έρχεται όποτε θέλει με διάφορες σκοπιμότητες, με διαφορές που έχουν προκύψει και από αλήθεια έγινε ψέμα!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Λ.Ε.Υ.Κ.Ο

(Απάντηση στην κ. Καλλιόπη Σουφλή δημοσιογράφο, ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ) Η κυρία Καλλιόπη Σουφλή, (δημοσιογράφος απο τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, αμφιβόλου προελεύσεως αφού δεν υπάρχουν στοιχεία επικοινωνίας στο διαδίκτυο) που δεν γνωρίζουμε τι συμφέροντα εξυπηρετεί, έκανε μια διαπίστωση την οποία όμως δυστυχώς γι’ αυτήν αλλά και για εκείνους που της έδωσαν τις εντολές να αναφερθεί σε πράγματα τα οποία δεν γνωρίζει ούτε η ίδια, και εκτίθεται, αλλά ούτε αυτοί που προσπαθούν να προβληθούν για τους δικούς τους λόγους, μέσα από μία προσπάθεια των Ελλήνων Εφέδρων Πολιτών – Οπλιτών.

Προκατειλημμένη η εν λόγου κυρία και πονηρά σκεπτόμενη η δήθεν δημοσιογράφος προσπάθησε να παραπλανήσει τους πολίτες, που στηρίζουν αυτήν την προσπάθεια, για την ύπαρξη ΜΚΟ μέσα στο χώρο του Βοτανικού, αλλά βιάστηκε να ανακοινώσει δίχως να γνωρίζει ( λόγο αλτσχαιμεράκι, όπως η ίδια υποστηρίζει ότι έχει) ότι το Λ.Ε.Υ.Κ.Ο, που κάπου το έχει ξανακούσει, δεν είναι ΜΚΟ όπως θα ήθελε και δυστυχώς χάλασαν τα σχέδια τα δικά της και των συνεργατών της ή των εντολοδόχων της…

Επίσης η (κυρία) Σουφλή έκανε μία ακόμη διαπίστωση.

Μάλιστα την έκρινε τόσο σοβαρή που η ίδια όπως λέει επρόκειτο να τρελαθεί.

Η τρομερή αυτή διαπίστωση είναι ότι ο Πρόεδρος του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο υπήρξε στη ζωή του οικοδόμος ως βιοποριστικό του επάγγελμα αγωνιζόμενος για την επιβίωση την δική του και της οικογένειάς του μέσα από αυτό.

Δεν της κάνει της (κυρίας) οικοδόμος ως Πρόεδρος.

Έπρεπε να έχει γεννηθεί πολιτικός, ανεπάγγελτος και καθοδηγούμενος, όπως ακριβώς είναι όλοι οι πολιτικοί σήμερα που κυβερνούν την Πατρίδα μας και την έφτασαν σε αυτό το σημείο.

Της είπε κανείς της (κυρίας) αυτής που προσπαθεί να διαβάλει ό,τι δεν την εξυπηρετεί, ότι ένας οικοδόμος δεν έχει το δικαίωμα να σπουδάσει;

Η μήπως για να πιστεί πρέπει να της προσκομίσει ο Πρόεδρος του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο.τα πτυχία του;

Ή μήπως πρέπει να της υπενθυμίσουμε μια από τις χιλιάδες περιπτώσεις,που άνθρωποι με άσχετο επάγγελμα υπήρξαν και μεγάλοι μελετητές και ερευνητές όπως π.χ ο Σλήμαν, έμπορος στο επάγγελμα, ανακάλυψε την Τροία και απέδειξε την ιστορικότητα των Ομηρικών Επών!

Ξέρετε τι έλεγαν οι πολιτικοί μας τότε που τον περιφρονούσαν λόγω του επαγγέλματός του, άσχετου με την αρχαιολογία; «να πάρειο κ. Σλήμαν τα μπογαλάκια του και να μας αφίσει ήσυχους».

Φανταστείτε τι θα έλεγαν οι αντίστοιχες «κυρίες Σουφλή» της εποχής!!!

Ευτυχώς όμως για το Ελληνικό Έθνος, ο Σλήμαν επέμενε με το γνωστό αποτέλεσμα.

Η ίδια, η δήθεν δημοσιογράφος, ανάρτησε κάπου το πτυχίο της να το δούν οι Έλληνες πολίτες;

Αφού λοιπόν γλύτωσε το εγκεφαλικό από αυτά που διάβασε, δυστυχώς ηίδια πρέπει να επανορθώσει για την γκάφα που έκανε λέγοντας για τις αμέτρητες ΜΚΟ που έχει ιδρύσει ο Πρόεδρος του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο.

Η ίδια έρχεται σε αντιπαράθεση με τον εαυτό της και πέφτει σε αντιφάσεις αφού από την μία λέει ότι υπάρχουν αμέτρητες, ΜΚΟ και από την άλλη ότι όλες οιΕνώσεις έχουν το ίδιο Α.Φ.Μ. Αυτό ακριβώς (κυρία) Σουφλή.

Δυστυχώς υποπέσατε σε ΓΚΑΦΑ και βιαστήκατε πολύ σαν δημοσιογράφος,διότι θα έπρεπε πρώτα να κάνετε την δημοσιογραφική σας έρευνα, αλλά παραμείνατε ανενημέρωτη.

Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι ΚΑMΜΙΑ από τις ενώσεις του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. δεν είναι ΜΚΟ γιατί πολύ απλά αν ήταν θα είχε η κάθε μία από αυτές το δικό της Α.Φ.Μ.

Προφανώς επειδή δεν καταφέρανε οι εντολοδόχοι σας να προβληθούν όπως ήθελαν ή όπως σχεδίαζαν μέσα από αυτή την προσπάθεια που γίνεται στο ΒΟΤΑΝΙΚΟ, σας έβαλαν μπροστά να εκτεθείτε και ως πρόσωπο και ως δημοσιογράφο που δυστυχώς δεν γνωρίζετε, εσείς που σπουδάσατε και έχετε τα πτυχία, να κάνετε σωστά την δουλειά σας.

Για να μην εκτίθεστε άλλο ,ότι απορίες έχετε για την προσπάθεια που γίνετε στο ΒΟΤΑΝΙΚΟ, καλό θα ήταν να ενημερωθείτε καλύτερα από τους υπεύθυνους που βρίσκονται εκεί και για τις Ενώσεις του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. ή το ίδιο το Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. μπορείτε να επικοινωνήσετε να σας τις λύσουμε εμείς και να γλυτώσετε και απο τα απανωτά εγκεφαλικά που σας προκλήθηκαν.

Σας υπενθυμίζουμε (κυρία) Σουφλή τι λέγατε στις 13, στις 15 και στις 19Ιουλίου 2016 για την Στέγη Αστέγων στο ΒΟΤΑΝΙΚΟ. ( Ανάρτηση στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ με τις αντίστοιχες ημερομηνίες)

Τότε λέγατε ότι όλοι έχουμε ιερό χρέος να σταθούμε στο πλευρό των Ελλήνων Εφέδρων.

Τότε λέγατε ότι είναι μια αξιέπαινη πρωτοβουλία από τους Έφεδρους Πολίτες –Οπλίτες, ρεπορτάζ που εσείς η ίδια κάνατε.

Τότε εσείς η ίδια καλούσατε τους Έλληνες πολίτες να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.

Τότε όμως είχατε σκοπούς, στόχους ή συμφέροντα; Επιδιώκατε προβολή εσείς και οι εντολοδόχοι σας, που δυστυχώς όμως δεν κατάφεραν να βγουν στην επιφάνεια ούτε με τις φωτογραφίες που ο καθένας τραβούσε για το δικό του συμφέρον, ούτε πείθοντας κανέναν από τους πολίτες ότι η πρωτοβουλία αυτή ήταν κάποιων που επιδίωκαν μόνο προβολή και διαφήμιση.Επειδή δεν καταφέρατε (κυρία) Σουφλή ούτε το ένα ούτε το άλλο , μονόδρομος για εσάς ήταν η παραπληροφόρηση. Αλλά ούτε και με αυτήν καταφέρατε κάτι γιατί πολύ απλά είστε ανημέρωτη και εκνευρισμένη.

Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι αυτό που καταφέρατε αποδεδειγμένα, είναι που υποπέσατε σε ειδεχθές ποινικό και αστικό αδίκημα της δυσφήμισης δια του τύπου,ενός πολιτικού κόμματος που είναι αναγνωρισμένο από την Βουλή των Ελλήνων και του Προέδρου του που είναι Δημόσιο πρόσωπο και προστατεύεται αυτεπάγγελτα από την Εισαγγελία.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι το αυτόφωρο για αδικήματα του τύπου είναι διαρκές και υπεύθυνοι είναι η ιδιοκτησία της διαδικτυακής εφημερίδας ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ (για τα οποία δεν υπάρχει ταυτότητα, που σημαίνει ότι μπορεί να λειτουργούν και παράνομα χωρίς έναρξη στην εφορία κτλ) και της δημοσιογράφου (η οποία πρέπει και να δικαιολογήσει την εργασιακή της νομιμότητα).

Εν κατακλείδι, (κυρία) Σουφλή, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΚΟ!

Η ΜΚΟ έχει ειδικό τρόπο σύστασης και περνά ΓΕΜΗ.Η ΜΚΟ πρέπει ρητά να αναγράφεται στην Επωνυμία.

ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ  ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ θελήσει μπορεί να αποταθεί στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για σχετικές πληροφορίες που αφορούν το Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. και τις ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ.

Για την ενημέρωσή σας, σάς καθιστούμε γνωστό ότι: H MKO είναι Αστική Εταιρεία και προβλέπεται από το Άρθρο 741 του Αστικού Κώδικα και υφίσταται και λειτουργεί από της εισαγωγής του Αστικού Κώδικα (1946). Έχουν συσταθεί δε και λειτουργήσει έκτοτε αναρίθμητες Αστικές Εταιρείες έντιμα και νόμιμα.

Η δυσφήμιση της ΜΚΟ δεν έχει σχέση με την σύστασή της αλλά προέκυψε τα τελευταία χρόνια της Παγκόσμιας Τάξης γιατί την χρησιμοποιούν άνθρωποι οικονομικής ισχύος για δόλιους σκοπούς, όπως π.χ ο Σόρρος.

Ο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΣΤΕΓΗ – ΑΣΤΕΓΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΚΟ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!

Ο Σκοπός του είναι ένας, η στέγαση των αστέγων Ελλήνων και αυτό αναγράφεται στο τίτλο του.

Τώρα μπορείτε να πάρετε άφοβα τα χάπια σας!

ΑΘΗΝΑ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>