«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ

20 ΑΙΩΝΑΣ Α

Σε αυτό το πολύ καλό και κατατοπιστικό άρθρο, γίνονται δυο τραγικά λάθει, που αν δεν εξαλειφθούν, θα εξαλειφτούμε εμείς!

Το ένα ειναι η εμμονή ότι χτυπούν τον χριστιανισμό!

Λάθος, αφού τώρα θα ειναι όλες μια θρησκεία!

Ο χριστιανισμός έτσι και αλλιώς ειναι βαριά φορτωμένος με φρικιαστικά εγκλήματα Αιώνων!

Το σλόγκαν οι άπιστοι, ειναι μια φράσσει για κατανάλωση, αφού άπιστες λένε και τις πόρνες τους, που δεν τους κάθονται, άπιστο λένε οποιωνδήποτε τους φέρνει αντίρρηση!

Αν δεν αφήσουμε τις θρησκείες έξω, σίγουρα έχουμε χάσει τον πόλεμο!

Το δεύτερο ειναι η εμμονή στο ψέμα, ο βασικός εχθρός του Ισλάμ και των βαρβάρων που κουβάλα, ειναι ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!!!!!!!!!

Η λέξη Ευρώπη δηλώνει τον πολιτισμό, αυτό μάχονται, ο ΠΟΛΤΙΣΜΟΣ ειναι αυτός που τους ξεγυμνώνει, τους αποκαλύπτει, τους ξεβρακώνει!!!

Η θρησκεία ειναι μια δικαιολογία να κρατούν τα ζώα στο μαντρί!

Άλλωστε διαχρονικά όλοι οι σοβαροί αναλυτές, ιστορικοί, συγγραφείς,  έγραψαν ότι σκοπός τους ήταν ο πολιτισμός, αυτόν πολεμούσαν και αυτό το ξέρουμε διότι λαοί που εκπολιτίστηκαν από τους Έλληνες κυρίως και κρατούσαν την θρησκεία τους, ήταν εχθροί του Ισλάμ!!!

Ο πόλεμος ειναι διαχρονικός με διάφορες εξάρσεις, αλλά μεταξύ, πολιτισμένων και βαρβάρων!!!

Όταν λοιπόν ανακατώνεις την θρησκεία σε τέτοιους πολέμους παγκόσμιους, έχεις να κάνεις, ή με πολιτικές σκοπιμότητες, που χρησιμοποιούν τα πάντα και τις θρησκείες για να δικαιολογούνται, ή μεταξύ βαρβάρων και πολιτισμένων.

Αν η ιστορία από τους περσικούς πολέμους και μετά δεν μας διδάσκει, ή είμαστε κάφροι μορφωμένοι, οι ψεύτες με δόλο!!!

Δεν ειναι δυνατών να κραυγάζουμε για τον παγκόσμιο κίνδυνο και να γράφουμε ψέματα, αναλήθειες, σκοπιμότητες και να ρίχνουνε νερό στον μύλο της Νέας Τάξης Πραγμάτων!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ένας πόλεμος είναι σε εξέλιξη αλλά μόνο οι εισβολείς μάχονται.

 Η Ευρώπη θέλει απλώς «την ησυχία της». 

Σήμερα 1400 χρόνια μετά από την πρώτη εισβολή του Ισλάμ στην Ευρώπη,  η Ισλαμική Τζιχάντ έχει πλέον φτάσει μέσα στην ευρωπαϊκή ήπειρο  και ετοιμάζεται να αναλάβει την πλήρη κυριαρχία.  

 Η Τζιχάντ είναι οργανωμένη κατά της «άπιστης» Ευρώπης και σταδιακά επεκτείνεται. 

ΞΕΡΩ  – ΞΕΡΩ  ΕΙΜΑΙ  ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΗ  ΟΤΙ  ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΣΥ  ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ  ΣΚΟΤΟΥΡΕΣ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ !

 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ!

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ !

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ  !

 ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ  !

 ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ! 

 ΔΥΣΚΟΛΗ  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ! 

 ΓΕΝΙΚΑ  ΕΙΣΑΙ ΣΕ  ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΕΝΤΑΣΗΣ ! ………!

 ΠΟΛΛΑ  ΜΠΡΑΒΟ !  !  !

 ΕΙΣΑΙ  Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ  ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΣ  ……ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΣ !

 ΚΑΙ  ΠΑΝΩ ΑΠ΄ ΟΛΑ  ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΣ  ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΣ ! ………

ΕΧΟΥΝ  ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ  ΣΕ  ΚΡΑΤΟΥΝ ΕΠΙ  24 ΩΡΕΣ   ΧΩΡΙΣ  ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ …… 

ΜΕ  ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ  ΠΟΥ  ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ   ΝΑ  ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕΣΩ  ΠΛΥΣΗΣ  ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ  ΑΠΟ  ΤΑ ΜΜΕ,    ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ  ΠΡΟΔΟΤΕΣ , ΚΑΙ  ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΑ  ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ……

ΜΕ  ΣΤΟΧΟ ΑΥΤΟΙ  ΝΑ  ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ! !  ! 

ΚΑΙ  ΕΣΥ ΝΑ  ΕΙΣΑΙ  ΣΕ ΣΙΓΟΥΡΗ  ΠΟΡΕΙΑ   ΤΟΥ  ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ  ΣΟΥ. ΔΕΝ  ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ;  ;  ; ;  ;  ;  ;

 ΘΑ  ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ  ΕΑΝ  ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ  ΕΥΚΑΙΡΙΑ  ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ  ΣΟΥ ΝΑ  ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ  ΝΑ  ΔΕΙΣ ΤΑ  ΠΑΡΑΚΑΤΩ…………….

 ΕΑΝ  ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ  ΕΧΕΙΣ  ΣΩΘΕΙ !

 ΠΩΣ ; ; ; ΑΠΛΑ ! 

ΘΑ  ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ  ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ  ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ  ΝΑ  ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ, ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ!  ! ! ===

 ΥΣ.  ΚΑΝΤΟ  ΘΑ ΤΟΥΣ  ΧΑΛΑΣΕΙΣ  ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ   ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ  ΣΟΥ .   ******

Τὴν Εἰρήνη δικαιοῦνται μόνον οἱ πολεμιστές!!! 

 15Φεβρουαρίου 2016

 http://arxisame.gr/wp-content/uploads/2016/02/t%E1%BD%B4n-e%E1%BC%B0r%E1%BD%B5ni-dikaio%E1%BF%A6ntai-m%E1%BD%B9non-o%E1%BC%B1-polemist%E1%BD%B3s.jpg

 Δὲν ὑπάρχει κάτι στὴν ζωὴ ποὺ νὰ τὸ ἔχουμε κερδίσει δίχως πόνο, κόπο καὶ θυσίες καὶ νὰ μὴν τὸ τιμοῦμε ἰδιατέρως.

 Διότι μόνον αὐτὰ ποὺ κερδίσαμε πολεμώντας ἔχουν πραγματικὴ ἀξία γιὰ ἐμᾶς.. 

Κιἀν αφέρομαι στὰ πραγματικὰ κέρδη κι ὄχι στὰ ψευδῆ. 

 Διότι τὰ πραγματικὰ κέρδη, οἱ πραγματικές μας νίκες, εἶναι αὐτὰ ποὺ κρατώντας τὸ σπαθί μας (πραγματικὸ ἤ νοητό) διεκδικοῦμε χῶρο γιὰ ἐμᾶς καὶ τὰ ὄνειρά μας. 

 Τὰ ἔργα εἰρήνης, γιὰ νὰ εἶναι ἀναγνωρίσιμα, τιμητέα καὶ σημαντικά, πρέπει νὰ τὰ ἔχουν κερδίσει οἱ κοινωνίες ποὺ τὰ ἀπολαμβάνουν κι ὄχι νὰ τὰ θεωροῦν δεδομένα.  

Ὅ,τι θεωροῦμε δεδομένον δὲν τὸ τιμοῦμε καὶ δὲν τὸ προστατεύουμε, ἀφήνοντάς το σιγὰ σιγὰ νὰ σβήσῃ καὶ νὰ χαθῇ.

Κάτι σὰν τὸ τώρα ποὺ βιώνουμε… 

 Δὲν ὑπάρχουν δεδομένα στὴν ζωή μας.

αὐτά, μὰ κι ὅλους αὐτοὺς ποὺ ἀγαπᾶμε καὶ σεβόμεθα, κάθε μας ἡμέρα, κάθε μας στιγμή, μὲ κάθε μας ἀνάσα πρέπει νὰ τὰ τιμοῦμε, νὰ τὰ προστατεύουμε καὶ νὰ εἴμαστε διαρκῶς ἑτοιμοπόλεμοι.

 Ἡ Εἰρήνη κτίζεται καὶ παγιώνεται μόνον ἀπὸ Πολεμιστές, διότι μόνον αὐτοὶ μποροῦν νὰ ἀναγνωρίσουν τὰ Κέρδη ποὺ φέρνει!!! 

Ἄτομα ἀπόλεμα, ποὺ δὲν ἔχουν διεκδικήσει κάτι, ποὺ ἔχουν ἁρπάξει γιὰ νὰ ὐπάρχουν, ποὺ ἔχουν βρεῖ στρωμένους δρόμους γιὰ νὰ πορευθοῦν, ὄχι μόνον δὲν ἀντιλαμβάνονται ἀλλὰ συνιστοῦν καὶ κίνδυνο γιὰ τὴν Εἰρήνη καὶ τὴν Ἀνθρωπότητα, διότι βρωμίζουν,μολύνουν, διαβρώνουν αὐτοὺς κι αὐτὰ ποὺ ἄλλοι μόχθησαν γιὰ νὰ δημιουργηθοῦν.

 Φιλονόη http://arxisame.gr/2016/02/15/thn-eirhnh-dikaioyntai-monon-oi-polemistes/

 Τὴν Εἰρήνη δικαιοῦνται μόνον οἱ πολεμιστές!!!

http://arxisame.gr/wp-content/uploads/2016/02/t%E1%BD%B4n-e%E1%BC%B0r%E1%BD%B5ni-dikaio%E1%BF%A6ntai-m%E1%BD%B9non-o%E1%BC%B1-polemist%E1%BD%B3s.jpg http://arxisame.gr/2016/02/15/thn-eirhnh-dikaioyntai-monon-oi-polemistes/  

Η ΕΥΡΩΠΗΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ  

Ένας πόλεμος είναι σε εξέλιξη αλλά μόνο οι εισβολείς μάχονται.

Η Ευρώπη θέλει απλώς «την ησυχία της».  =======

==== Ο ΠΟΛΕΜΟΣΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ 12 ΒΙΝΤΕΟ  9 Αυγ. 2016

  http://nikosxeiladakis.gr/wp-content/uploads/2016/08/civil_war-12042014.jpg  

Τα νέα που μας παρουσιάζουν καθημερινά τα ΜΜΕ σχετικά με την μετανάστευση των λαών, είναι σίγουρα ένα μικρό μέρος της πραγματικότητας.

Γιατί άραγε δεν αναφέρεται από τους πολιτικούς και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για τα όπλα όπως και η διακίνη σηκαι εκμετάλλευση των παιδιών των «προσφύγων»; 

 Τους τελευταίους μήνες, αρχικά από την παραμεθόρια περιοχή Πασσάου και Ντέγκεντορφκαι αργότερα μεταξύ Γκρατς (Αυστρία) και Πίζα κοντά στα σύνορα με Σλοβενία μεταφέρονταν στην Γερμανία παράνομα όπλα και παιδιά προς κακοποίηση.

Φυσικά αυτά δεν αναφέρονται από «συνομωσιολόγους» αλλά από αξιωματικούς της ασφάλειας του κράτους επί του εδάφους, δημάρχους και πολιτικούς. 

 Αυτό δεν είναι μια φανατική προπαγάνδα κατά του Ισλάμ.

Είναι η προφανής πικρή πραγματικότητα και το αμείλικτο ερώτημα είναι πώς το πολιτικό κατεστημένο και τα εξαρτώμενα από αυτό ΜΜΕ εξακολουθεί να σιωπά, γιατί φυσικά προφανώς έτσιτους διατάζουν. 

 Αμέτρητοι τζιχαντιστές που βρίσκονται ανώνυμα σε όλη την Γερμανία περιμένουν ένα σήμα από την ISIS για να αρχίσουν να επιχειρούν τρομοκρατικές επιθέσεις.

Αυτό αποκάλυψε επωνύμως ένας πρώην τζιχαντιστής σε αποκλειστική συνέντευξη σε Γερμανό δημοσιογράφο.

Όλοι αυτοί όπως ανέφερε χαρακτηριστικά είναι εν υπνώσει και περιμένουν το σύνθημα για να αφυπνιστούν.

Ο πόλεμος των πόλεων τώρα αρχίζει πραγματικά.

 http://nikosxeiladakis.gr/wp-content/uploads/2016/08/1356072685-harry-interview-eiqsofcbkng.jpg  

Στην εικόνα βλέπουμε τον Harry S., ο οποίος είναι 27 ετών και καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Τώρα έδωσε μια καυτή συνέντευξη. 

 «Ο δολοφόνος του Άνσμπαχ ήταν εξ αποστάσεως κατευθυνόμενος».

Αυτό λέει ο πρώην μαχητής της ISIS, Harry S. στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά την καταδίκη του που είχε γίνει στο Όλντενμπουργκ.

Με τον δημοσιογράφο Claus Strunz, μιλά για τις επιθέσεις στη Γερμανία και τις μυστικές δομές πίσω από τις τρομοκρατικές πράξεις.

Η New York Times είχε επίσης μια συνέντευξη με τον 27χρονο στο κέντρο κράτησης. 

 Σύμφωνα μετη διατριβή του Harry S:

Η τρομοκρατικές παραστρατιωτικές ομάδες «Ισλαμικό Κράτος» με τις πρόσφατες επιθέσεις κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση στη Γερμανία. «Και αλλά χτυπήματα θα ακολουθήσουν» αποκάλυψε ο Harry.

Ο ίδιος φοβάται πάρα πολύ για τους φίλους και για την οικογένεια του ακόμα, γιατί μπορεί να χτυπήσουν οπουδήποτε δοθεί ή εντολή.  

ΒΙΝΤΕΟIS Aussteiger Angriffe auf Deutschland haben begonnen.

https://www.youtube.com/watch?v=XFrx7BIqTNk

Δημοσιεύτηκε στις 3 Αυγ 2016  Ο Harry S.πήγε στη Συρία το 2015 για να εκπαιδευτεί ως μαχητής για το «Ισλαμικό Κράτος».

Ανησυχώντας ιδιαιτέρως από τις πολλές εκτελέσεις και την βαρβαρότητα επέστρεψε σύντομα στη Γερμανία.

Συνελήφθη και καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκισης ενώ πρόθεση του είναι λόγο μετάνοιας να βοηθήσει τις αρχές ώστε να αποτραπούν νέες πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις.  

Συμφώνα με τις αποκαλύψεις του Harry αυτοί οι δολοφόνοι τζιχαντιστές, οι λεγόμενοι “cleansheet men” κυκλοφορούν ανυποψίαστοι ανάμεσα μας καθώς εμφανίζονται χωρίς τα κλασικά γένια ή κάτι άλλο που να προδίδει την ταυτότητα τους αλλά σαν κλασικοί Ευρωπαίοι πολίτες για αυτό είναι άκρως επικίνδυνοι, ο εφιάλτης της καθημερινότητας της σημερινής Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

 Το σχέδιοτης ISIS είναι “μεγάλες συντονισμένες επιθέσεις”.

«Θέλουν την ίδια στιγμή να πραγματοποιούν επιθέσεις στη Γερμανία, τη Γαλλία και την Αγγλία», λέει από τηνεμπειρία του στη Συρία. 

 Ένας Δανός δημοσιογράφος επισκέφτηκε οχτώ τζαμιά με κρυφή κάμερα. Το ποιο είναι τοπραγματικό σχέδιο των μεταναστών μουσουλμάνων «Δανών» είναι κάτι το οποίο έχει ξεσηκώσει μεγάλη προσοχή και αποστροφή και στο εξωτερικό.   

Στο παρακάτω βίντεο ένας ιμάμης είπε:

«Μόλις τώρα βρισκόμαστε σε μια εποχή όπου ανοίγουμε αυτές τις χώρες». 

 Video Player ΕΧΕΙ  ΒΙΝΤΕΟ  ΠΟΥ ΘΑ  ΤΟ  ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ :

http://nikosxeiladakis.gr/%ce%bf-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%bf%cf%83-%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b5%cf%89%ce%bd-%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%80%ce%bb%ce%b5%ce%bf%ce%bd-%cf%80%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%bc/  

Το σημαντικότερο σημείο της παραπληροφόρησης είναι ότι δεν πρόκειται να γίνουν προσπάθειες αφαίρεσης του Ισλάμ από το μυαλό των μεταναστών διότι η ΕυρωπαϊκήΈνωση καθώς και οι ψυχολογικοί νόμοι το απαγορεύουν.  

Οι ισλαμιστές δεν γνωρίζουν από ευγνωμοσύνη προς τους απίστους.

Από μικρή ηλικία έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου ,κάτι το οποίο αναλαμβάνουν καθημερινά οι ιμάμηδες, για να μας μισούν όπως έχει δείξει η Δανική τηλεόραση.

 Έρχονται ως κατακτητές του Αλλάχ όχι για να αφομοιωθούν αλλά για να αφομοιώσουν εμάς τουςαπίστους στο Ισλάμ.   

ΕΧΕΙ  ΦΩΤΟ ΜΕ  ΚΕΙΜΕΝΟ :

http://nikosxeiladakis.gr/%ce%bf-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%bf%cf%83-%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b5%cf%89%ce%bd-%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%80%ce%bb%ce%b5%ce%bf%ce%bd-%cf%80%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%bc/ 

Δημογραφικά,οι μουσουλμάνοι θα αποκτήσουν κοινοβουλευτική πλειοψηφία στην Ευρώπη αυτόν τοναιώνα και μετά θα εισάγουν τη Σαρία.

 http://nikosxeiladakis.gr/wp-content/uploads/2016/08/military-weapons-4.jpg 

 Πρόσφατα, ένα οπλοστάσιο από ριζοσπάστες ισλαμιστές ανασκάφηκε στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία.

Χρειάστηκε μια εβδομάδα στην «Κορυφαία Μυστική Αποστολή» για να φέρει στην επιφάνεια βαρύ οπλοστάσιο.

Αυτό αναφέρει ο εκπρόσωπος της Έσσης Ισμαήλ Τιπί (CDU). 

 Σύμφωνα με πληροφορίες του Εσσιανού εκπροσώπου Ισλμαήλ Τιπί σε ένα δωμάτιο πωλητή λαχανικών κοντά σε ένα τζαμί, βρέθηκαν όπλα και κατασχέθηκαν.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες σε αυτήν την συγκεκριμένη επιχείρηση βρέθηκε ένα οπλοστάσιο με βαρύ οπλισμό».  

Η ΕΥΡΩΠΗΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ 

 Ένας πόλεμος είναι σε εξέλιξη αλλά μόνο οι εισβολείς μάχονται.  

Η Ευρώπη θέλει απλώς «την ησυχία της».  Υπολογίζεται ότι περίπου 15.000 Σαλαφίστες υπάρχουν ανάμεσα στους επτά εκατομμύρια μουσουλμάνους της Γαλλίας των οποίων το ριζοσπαστικό φονταμελιστικό δόγμα κυριαρχεί σε πολλά από τα σπίτια των μουσουλμάνων στις άκρες των πόλεων όπως το Παρίσι, Νίκαια ή Λυών.

Οι κήρυκές τους καλούν για έναν φυλετικό πόλεμο μαζί με όλους τους μουσουλμάνους με αποστολή να εξολοθρέψουν τους «τιποτένιους» που βρίσκουν στο δρόμο.  

Η Γερμανία και η Γαλλία έχουν τον μεγαλύτερο μουσουλμανικό πληθυσμό μεταξύ πολλών κρατών μελών της ΕΕ. Από το 2010 ήδη υπήρχαν 4.8 εκατομμύρια μουσουλμάνοι στη Γερμανία(5.8% από τον πληθυσμό της χώρας) και 4.7 εκατομμύρια μουσουλμάνοι στη Γαλλία(7.5%). 

http://nikosxeiladakis.gr/wp-content/uploads/2016/08/ft_15.01.14_muslimpopulation420px.png  

Ο καθηγητής Bruce Thornton του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας πριν μερικές βδομάδες δήλωσε:«Δεν υπάρχει καμία πολιτική βούληση για διεξαγωγή απόλυτου πολέμου κατά των ISIS.

Θα χρειαζόταν 100.000 στρατεύματα και μαζικούς βομβαρδισμούς για να εξοντώσουμε όσο περισσότερους τζιχαντιστές είναι δυνατό».  

ΒΙΝΤΕΟM uslims conquering Europe!

A Spy reveal the truth! PART 1 of 4 Leaks frominside reality 2013

https://www.youtube.com/watch?v=2Hg-Si6Ijrs

Δημοσιεύτηκε στις 26 Μαΐ 2013  Ο αριθμόςτων μουσουλμάνων στις Βρυξέλες, όπου ζουν σχεδόν οι μισοί μουσουλμάνοι από αυτούς που ζουν στο Βέλγιο, έχει φτάσει τους 300.000 το οποίο σημαίνει ότι η αυτοαποκαλούμενη «Πρωτεύουσα της Ευρώπης» είναι τώρα μια από τις πιο ισλαμικές πόλεις στην Ευρώπη. 

 ΒΙΝΤΕΟMuslims conquering Europe! A Spy reveal the truth!

PART 2 of 4 Leaks frominside reality 2013

https://www.youtube.com/watch?v=7bg3CLbn2vs

Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαΐ 2013  Το 2013, οι μουσουλμάνοι αποτελούσαν περίπου το 26% του πληθυσμού των μητροπολιτικών Βρυξελλών ακολουθώντας το Ρότερνταμ (25%), Άμστερνταμ (24%), Άμβέρσα (17%),Χάγη (14%) και Ουτρέχτη (13%) σύμφωνα με μια συλλογή ερευνών. 

http://nikosxeiladakis.gr/wp-content/uploads/2016/08/muslim-support-for-isis.png  ΒΙΝΤΕΟMuslims conquering Europe!

A Spy reveal the truth! PART 3 of 4 Leaks frominside reality 2013

https://www.youtube.com/watch?v=KcF_uRW4P2M

Δημοσιεύτηκε στις 26 Μαΐου 2013  Το 2003 ο Γερμανός δημοσιογράφος, Udo Ulfkotte, είχε γράψει ένα προφητικό βιβλίο με τον τίτλο, «Der Krieg in unseren Städten», όπου προφήτευε ότι θα έρθει η μέρα που σε όλη την Ευρώπη θα επικρατεί ένα κλίμα ισλαμικής τρομοκρατίας και ότι ουσιαστικά στις ευρωπαϊκές πόλεις θα διεξάγεται ένας αδυσώπητος πόλεμος με πολλά θύματα.

 http://nikosxeiladakis.gr/wp-content/uploads/2016/08/v8.jpg 

 Σήμερα 1400χρόνια μετά από την πρώτη εισβολή του Ισλάμ στην Ευρώπη, η Ισλαμική Τζιχάντέ χει πλέον φτάσει μέσα στην ευρωπαϊκή ήπειρο και ετοιμάζεται να αναλάβει την πλήρη κυριαρχία.

 Ήδη οι μουσουλμανικές συνοικίες στις ευρωπαϊκές πόλεις είναι απαγορευμένες περιοχές για τους γηγενείς.  Μόνο πυροσβέστες τολμούν να έρθουν και μόνο με αστυνομική προστασία σε περίπτωση πυρκαγιάς στις περιοχές αυτές οι οποίες είναι οι πρώτοι ισλαμικοί θύλακες. 

Σε αυτούς τους θύλακες που ελέγχονται από μουσουλμανικές οργανώσεις, ιμάμηδες και ισλαμικές κυβερνήσεις των χωρών προέλευσης των μουσουλμάνων μεταναστών, η Τζιχάντ είναι οργανωμένη κατά της «άπιστης» Ευρώπη και σταδιακά επεκτείνεται. 

http://nikosxeiladakis.gr/wp-content/uploads/2016/08/cqabip6w8aao1ak.jpg 

 Ο εμφύλιος πόλεμος ενάντια στους «άπιστους» στην Ευρώπη έχει ήδη αρχίσει.  

Το ιστορικό τρίτο κύμα επιθέσεων εναντίον του προπύργιου της Ευρώπης,  (BernardLewis) είναι η πιο επιτυχημένη κατάκτηση του Ισλάμ στη σύγχρονη εποχή.  

Παντού οι Μουσουλμάνοι μιλούν απροκάλυπτα και ξεδιάντροπα σχετικά με την πρόθεσή τους εξισλαμισμού της ευρωπαϊκής ηπείρου.  Με τις εξελίξεις αυτές έρχονται στο προσκήνιο σενάρια εμφυλίου πόλεμου που παρουσιάζονται σε ευρωπαϊκές χώρες.  

Ωστόσο αυτός ο πόλεμος έχει βάση αποκλειστικά και μόνο από την πλευρά των μεταναστών μουσουλμάνων εναντίον της πλειοψηφίας του ευρωπαϊκού πληθυσμού, που ανυπεράσπιστη έχει δεχτεί τις πρόσφατες πολύνεκρες επιθέσεις από μουσουλμάνους και δυστυχώς έχει αφεθεί από τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις στη μοίρα της. 

 Αλλά και οι κυβερνήσεις που αδυνατούν πλέον να προστατεύσουν τους πληθυσμούς τους χάνουν γρήγορα τη νομιμότητά τους.

Οι πρώτοι Ευρωπαίοι έχουν ήδη αρχίσει να αντιστέκονται ενάντια στην ισλαμική απειλή και ενάντια στις κυβερνήσεις τους.  Στις 3Απριλίου του 2008, είχε αποκαλυφθεί από μια μυστική μελέτη της CIA, ότι αναμένεται το αργότερο έως το 2020 περίπου σε πολλές ευρωπαϊκές αστικές περιοχές εμφύλιοι πόλεμοι.

Ίσως μερικοί υποστηρίξουν ότι «κινδυνολογούμε».

Τότε, (το 2008 πριν ακόμα πάρει εκρηκτικές διαστάσεις η ισλαμική εισβολή στηνΕυρώπη ), η μελέτη της CIA ταξινομήθηκε ως μυστικό.

Ο ίδιος ο διευθυντής τηςCIA, Μάικλ Χέιντεν, είχε δημόσια προειδοποιήσει κατά του διαφαινόμενου εμφύλιου πόλεμου στην καρδιά της Ευρώπης.  Φυσικά, οι τότε αναλυτές της CIA δεν «μπορούσαν» να δουν το μέλλον, αλλά αυτό δείχνει τώρα στο 2016 ότι οι μουσουλμάνοι πρόσφυγες στην Ευρώπη είχαν προγραμματιστεί και σκηνοθετηθεί για να εξυπηρετήσουν ένα συγκεκριμένο στόχο.

… http://nikosxeiladakis.gr/wp-content/uploads/2016/08/cyberattack-.jpg

  Ακόμη, μια εταιρία μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ ονόματι Intsights, κατάφερε να χακάρει τις επικοινωνίες των ISIS στο σκοτεινό δίκτυο και να μάθει ορισμένες από τις μελλοντικές τους επιθέσεις. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους η ISIS έχει καταφέρει να συμπληρώσει το 44% των επιθέσεών της μέχρι τώρα. 

 Η επικοινωνία των μελών της ISIS γινόταν μέσω της κρυπτογραφημένης υπηρεσίας μηνυμάτων Telegram.

Μερικοί από τους καταγεγραμμένους στόχους όπως η εκκλησίατης Νορμανδίας, στη Γαλλία όπου αποκεφαλίστηκε ο ιερέας δέχτηκαν επίθεση αφότου εμφανίστηκαν στην σελίδα τους.

 http://nikosxeiladakis.gr/wp-content/uploads/2016/08/3013762551.jpg 

 Η κατάσταση σε ορισμένες περιοχές στην Γερμανία είναι πλέον τόσο επικίνδυνη που δημιουργούνται καθημερινά προβλήματα.

Πρόσφατα ένοπλοι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει μια επιδρομή σε ένα τζαμί και σε πολλά σπίτια που ανήκουν σε μια ομάδα που πιστεύεται ότι είναι ριζοσπάστες μουσουλμάνοι στο Ising στη Γερμανία.

που ανήκουν σε οκτώ μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ριζοσπαστικής Γερμανόφωνης ισλαμικής ομάδας ερευνήθηκαν από αξιωματικούς στο Χιλντεσχάιμ στην Κάτω Σαξονία. 

Στη συνέχεια ασκήθηκε δίωξη γιατί πιστεύεται ότι έχουν ενθαρρύνει ανθρώπους να ταξιδέψουν στη Συρία και το Ιράκ και να ενταχθούν στην ISIS.

Η ομάδα κάνει φανατικά κηρύγματα,σεμινάρια και διαλέξεις με τίτλο «το μίσος των απίστων», σύμφωνα με γερμανικά μέσα ενημέρωσης.  ΒΙΝΤΕΟ German police storm suspected hideouts of militants

https://www.youtube.com/watch?v=kogIP5EpfcY

Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιουλ 2016 ΒΙΝΤΕΟ400 Polizisten bei Großeinsatz in Hildesheim – SEK stürmtSalafisten-Moschee

https://www.youtube.com/watch?v=igRo9VY_Hk4

Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιουλ 2016  Κάθε δημόσιο φεστιβάλ πλέον θα έχει ένοπλους φρουρούς.

Ύστερα από σειρά επιθέσεων κατά παραγγελία, όλο και περισσότεροι από τους διοργανωτές απαιτούν την προστασία των υπηρεσιών ασφαλείας.

Μετά το Würzburg και τα συμβάντα στις άλλες πόλεις, είναι όλοι πολύ εκνευρισμένοι, φοβισμένοι,και αισθάνονται απροστάτευτοι.

Στο Oktoberfest από τώρα οργανώνουν τα δρακοντιάμέτρα προστασίας που θα εφαρμοστούν.

  Οι άνθρωποιαυτοί, λαθρό μουσουλμάνοι, δεν ενσωματώνονται λόγω της έλλειψης οργανωτικώνδομών και έλλειψη πρωτοβουλίας, έτσι αφήνονται ανεξέλεγκτοι.

Ειδικά στοΒερολίνο μπορεί να παρατηρήσει κανείς πόσο ανίσχυρη είναι η δικαστική εξουσίακαθως οικογένειες… μαφίας ελέγχουν πλέον την πόλη και έχεις την αίσθηση ότιβρίσκεσαι στην Σικελία της Ιταλίας όπου η μαφία έχει το πάνω χέρι.

 ΒΙΝΤΕΟFear of Muslims is RATIONAL heb subs

https://www.youtube.com/watch?v=1S2d3d8insc

Δημοσιεύτηκεστις 19 Νοε 2015  Σε 25 χρόνιαη Ευρώπη θα μοιάζει με την σημερινή Βόρεια Αφρική.

Κάθε ελπίδαθα εγκαταλειφθεί.

Χωρίς μια μεγάλη πολιτισμική επανάσταση και σοκ, η Ευρώπη θα χαθεί και οι ισλαμιστές θα κερδίσουν.

Όσο συνεχίζεται αυτή κατάσταση, θαπαραχωρούμε όλο και περισσότερη από την ελευθερία μας και τον πολιτισμό μας στοΜεγάλο Τζιχάντ.

Αφότου ομουσουλμανικός πληθυσμός φτάσει σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο, οι ισλαμιστέςανάμεσά τους θα ενθαρρυνθούν και οι «μετριοπαθείς» θα τους φοβούνται και θατους προστατέψουν επειδή όλοι ξέρουν ότι πρόκειται για την μετανάστευση, τηνδημιουργία των Ισλαμικών Χαλιφάτων σε όλο τον κόσμο. 

ΒΙΝΤΕΟFRANCE: 2800 Churches to be demolished, 1868 Neo-Gothic ÉgliseSaint-Jacques d’Abbeville, 2013

https://www.youtube.com/watch?v=S8pXJWVszNM

Δημοσιεύτηκεστις 3 Αυγ 2016  Εμείς πάλι,στην Ευρώπη, γκρεμίζουμε τις εκκλησίες μας για να κτίσουν αυτοί οι βάρβαροι τα τζαμιά τους που χρηματοδοτούνται και από τους Ευρωπαίους φορολογούμενους.

Δείτε πώςήταν η Σουηδία πριν και πώς έγινε μέσα σε λίγα χρόνια με τους λαθρο. 

 ΒΙΝΤΕΟSweden Before And After Mass Immigration

https://www.youtube.com/watch?v=psFO_P-8gvU

Δημοσιεύτηκε στις 2 Φεβ 2016  ΒΙΝΤΕΟImposed By Muslims:SWEDEN No go zones. https://www.youtube.com/watch?v=tTfCs_eQpzM

Δημοσιεύτηκεστις 8 Νοε 2015 Επίσης, λαθρο που ήρθαν στην Σουηδία, τους δίνουν τα πάντα και τους αφήνουν νακερδίζουν χρήματα πωλώντας ναρκωτικά. ΒΙΝΤΕΟSweden…… (MUST SEE) https://www.youtube.com/watch?v=olH1qXW2w4M

Δημοσιεύτηκεστις 2 Μαρ 2016  Φανταστείτε αν αυτή η κατάσταση θα επεκταθεί και εδώ στην Ελλάδα, πώς θα γίνει η καθημερινή ζωή σε λίγο καιρό στα χώρια και στις πόλεις σε μια χώρα που η αστυνομική προστασία είναι πολύ πιο αδύνατη σε σύγκριση με την Ευρώπη.

Για αυτόν τον λόγοεπιβάλλεται γρήγορα να αφυπνιστούμε και να αντιδράσουμε για να να αντιμετωπίσουμε όλες αυτές τις απειλές διότι σε λίγο δεν θα μπορούμε πλέον.

Σήμερα χρειαζόμαστε καινούργιους ήρωες όπως ένας Παπαφλέσσας η ένας Κολοκοτρώνης, ανταυτού καταντήσαμε ανθρωποειδή που βγαίνουν στους δρόμους κυνηγώντας ένα πόκεμον.   

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗwww.nikosxeiladakis.

grhttp://nikosxeiladakis.gr/%ce%bf-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%bf%cf%83-%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b5%cf%89%ce%bd-%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%80%ce%bb%ce%b5%ce%bf%ce%bd-%cf%80%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%bc/ ==== 

ΙΣΛΑΜ  BINTEO  ΕΝΟΤΗΤΑ  ΜΕ  ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ   ===ΒΙΝΤΕΟ  ΙΣΛΑΜ, ΣΑΡΙΑΚΑΙ ΜΟΧΑΜΕΝΤ-Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ Η ΦΡΙΚΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ  

 https://www.youtube.com/watch?v=re9mt9pCvtI   

Δημοσιεύτηκεστις 6 Οκτ 2012 ΙΣΛΑΜ, ΣΑΡΙΑΚΑΙ ΜΟΧΑΜΕΝΤ (Muhammad)- 

Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ Η ΦΡΙΚΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΤΗΣ.

 Η ΕΥΡΩΠΗΕΞΙΣΛΑΜΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ,  ΗΔΗ ΤΟΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ  ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ !!

 ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ..!! ====

BINTEO   Γιατίφοβόμαστε ένα μυστικό 1400 χρόνων του Ισλάμ  

  https://www.youtube.com/watch?v=lk7nvRegqao  

  Δημοσιεύτηκεστις 3 Μαΐ 2016 Oμιλία τουDr. Bill Warner για την έρευνά του  σχετικά μετα 1400 χρόνια του Ισλάμ.

 Δείτε πως δημιουργήθηκε και πως επεκτάθηκε το Ισλάμ στον κόσμο. ===BINTEO   ΠΡΟΕΔΡΟΣΕΝΩΣΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ: «ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»  

 https://www.youtube.com/watch?v=5Uei5nvOwfE  

 Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαΐου  2013 ====BINTEO  Ιρανός,πρώην μουσουλμάνος.

Δεν υπάρχει Ισλαμοφοβία, αλλά Χριστιανοφοβία   

https://www.youtube.com/watch?v=NsRw7W_KD_U   

Δημοσιεύτηκεστις 6 Ιουλ 2016 Σκοπός του Ισλάμ είπε είναι η κυριαρχία σε όλο τον κόσμο  και αυτόγίνεται με σχέδιο για την Ισλαμοποίηση και από τον Ομπάμα. 

Αποκαλυπτικό βίντεο για την ιδεολογία του Ισλάμ και το σκεπτικό των πιστών.

 Για να δείτε ολόκληρο το βίντεο πατήστε εδώ https://www.facebook.com/173086936068… BINTEO  Διδασκαλίεςμίσους στα μουσουλμανικά τζαμιά της Αμερικής  

  https://www.youtube.com/watch?v=PqxtCeRnt4E  

 Δημοσιεύτηκεστις 3 Αυγ 2016 Διδασκαλίες μίσους στα μουσουλμανικά τζαμιά της Αμερικής. 

Εν ολίγοις τους διδάσκουν ότι όλοι έχουν την υποχρέωση του τζιχάντ  μέχρι όλη η γη να φωνάξει το όνομα του προφήτη  και οι διδασκαλίες του Ισλάμ να διαδοθούν σε όλο τον κόσμο.. 

Ομιλία  απο την Brigitte Gabriel η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λίβανο  και ζεί ως Χριστιανή δημοσιογράφος στην Αμερική =BINTEO  Ισλαμιστής λόγιος,Mullah Krekar – Θα Ισλαμοποιήσουμε την Ευρώπη   

 https://www.youtube.com/watch?v=gp13F7tO5ig   

Δημοσιεύτηκεστις 29 Απρ 2016 Ο μουλάς Κρέκαρ ένας Ισλαμιστής λόγιος Σουνίτης πρόσφυγας  από το βόρειο Ιράκ από το 1991 ζεί στην Νορβηγία, είναι υπέρ τον Τζιχαντιστών  και υπέρ του Ισλάμ στην δύση, όποιος δενθέλει και δεν σέβεται το Ισλάμ πρέπει να πεθάνει, αυτά ταφίδια κρύβει η Ευρώπη στον κόρφο της  και αυτούς  έχουμε και εμείς .  

Η αλαζονεία σε όλο της το μεγαλείο . 

Ζώντας στιςδυτικές κοινωνίες που θεμελιώθηκαν στην δημοκρατία του Χριστού  καιαπολαμβάνοντας το αγαθό της ελεύθερης έκφρασης  αυτοί οι άνθρωποι ονειρεύονται ένα Χαλιφάτο της δικτατορίας του Μωάμεθ, μια κοινωνία των λιθοβολισμών,του εκφοβισμού,των βιασμών, των κομμένων χεριών  και είναι έτοιμοι να δώσουν και την ζωή τους για έναν προφήτη παιδεραστή, βιαστή,στυγνόεκτελεστή. 

Πόσοι από εμάς θα δίναμε την ζωή μας για τον Χριστό μας τον αναμάρτητο;

 Όλοι αυτοί οι λαοί οι Προτεσταντικοί , Ρωμαιοκαθολικοί  έχοντας απομακρυνθεί από τον Χριστό μόλις τώρα άρχισαν ν’ αντιλαμβάνονται  τι φίδι έχουν στον κόρφο τους. 

Όταν εμείς υποφέραμε επί αιώνες και τους αναχαιτίζαμε, προσφέροντας ποταμούς αίματος και κρατώντας τους μακριά  ώστε να απολαύσουν οι Ευρωπαίοι την Αναγέννηση και την πρόοδο, όχι μόνο δεν μας βοήθησαν αλλά σε πολλές περιπτώσεις συμμάχησαν  με τονΣουλτάνο εναντίον μας. 

Στην Μικρασιατική Καταστροφή ήταν αδιάφοροι στο δράμα των Χριστιανών. 

Τώρα δικαίως ήρθε ο Μωάμεθ και στην δική τους πόρτα….. Καλή μας τύχη και η ελευθερία του λόγου είναι αγαθό που απολαμβάνουμε  ίσως για λίγο καιρό ακόμη……… Ο Χριστός υβρίζεται, διακωμωδείται ,γελοιοποιείται σε καθημερινή βάση  σε περιοδικά, τηλεόραση κλπ  χωρίς ποτέ κανείς να διαμαρτύρεται ή να εκτοξεύει απειλές. 

Οι πιστοί απλά παρακολουθούν με πικρία και προσεύχονται…… (Αλήθεια γιατί οι μουσουλμάνοι δεν εκτοξεύουν απειλές  κι όταν υβρίζεται ο Χριστός μας αφού είναι και δικός τους άγιος;;;;) Είναι ώρα να αφυπνιστούμε ,να γυρίσουμε πίσω  στον Χριστόκαι στην ελευθερία που μας χάρισε  και να παλέψουμε για την πίστη και την ενότητά μας…. Και όποιες θρησκείες δεν σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα, τις θρησκευτικές ελευθερίες,τα δικαιώματα των γυναικών, να κηρυχθούν εκτός νόμου όπως έγινε στην Αγκόλα και στην Κίνα. 

Και τότε ομουλάς ας πάει να ζήσει με τους Ταλιμπάν  που εφαρμόζουν το Κοράνι για να απολαύσει την κοινωνία τους εκεί.  =BINTEO  

Ο φόβος τουΙσλάμ είναι λογικός   https://www.youtube.com/watch?v=VB-YrlC9caM  

 Δημοσιεύτηκεστις 5 Ιουλ 2016 Ο φόβος του Ισλάμ είναι λογικός.

 Δείτε σε αυτό το βίντεο όλη την αλήθεια  στην σχέση του Ισλάμ με ολόκληρο τον κόσμο. =BINTEO  

Αράβισσα δημοσιογράφος τα «χώνει «Ποιο είναι το καλό Ισλάμ;»  

  https://www.youtube.com/watch?v=HcFZAgUCIIk   

Δημοσιεύτηκεστις 22 Απρ 2016 Λέει όλη τηναλήθεια  για τοΤζιχάντ που κατέστρεψε όλο το Ισλάμ στις Αραβικές χώρες. 

Μέχρι τώρατα Ισλαμικά εκείνα κράτη  είχαν σε κάποιο βαθμό ειρήνη και ομόνοια  όμως η ιδέα του Τζιχάντ εξαφάνισε εκτός από τους αλλόθρησκους  και τους ίδιους τους Μουσουλμάνους. 

Η δημοσιογράφος και τηλεπαρουσιάστρια Ναντίν Αλ Μπουνταΐρ (Nadine Al Budair)  από τη Σαουδική Αραβία σε τηλεοπτικό της σχόλιο  επέκρινε τους «υποκριτές» που ισχυρίζονται ότι οι τρομοκράτες τζιχαντιστές  «δεν αντιπροσωπεύουν το Ισλάμ και τους μουσουλμάνους». «Μετά τις αποτρόπαιες βομβιστικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες,  είναι η ώρα για όλους μας να αισθανθούμε ντροπή  και να πάψουμε να συμπεριφερόμαστε λες και οι τρομοκράτες είναι η εξαίρεση»,  είπε μιλώντας από τον τηλεοπτικό σταθμό Rotana Khalijiyah TV.

https://www.youtube.com/watch?v=ceGqB… =BINTEO Οεξισλαμισμός της Χώρας – Muslim Demographics (Greek)  

 https://www.youtube.com/watch?v=YcsCqxD__

 Ανέβηκε στις 20 Μαρ 2010 Δείτε στατιστικά που αφορύν τον επικείμενο εξισλαμισμό  μεγάλων Ευρωπαικών χωρών  μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα =BINTEO Φωτιέςανάβει ο ΤΑΚΗΣ , ξεμασκαρώνει ΙΣΛΑΜ , ξεφτιλίζει ΤΣΙΠΡΑ _ 28/4/2016  

 https://www.youtube.com/watch?v=zJbe2TdL_2U   

Δημοσιεύτηκεστις 17 Ιουλ 2016 =BINTEO Must See!

Crazy European Immigration Crisis   https://www.youtube.com/watch?v=S4K4okVa7dU  

 Δημοσιεύτηκεστις 1 Δεκ 2015 =BINTEO Το Ισλαμ εισβαλει στην Ελλαδα

  https://www.youtube.com/watch?v=h9vM6mAdkoU 

 Ανέβηκε στις12 Σεπ 2010 Δεν μας ρώτησε κανείς αν θέλουμε πολυπολιτισμό.

 Δημοψήφισματα στην Ελλάδα δεν γίνονται. 

Μας επιβάλουν αυτό που θέλουν αυτοί. 

Μας κοροϊδεύουν προεκλογικά.

 Καταστρέφουντο μέλλον των παιδιών μας.

 Διαλύουν το έθνος μας.

 Και ‘σύ τικάνεις; 

Κοιτάς fashion tv και ποδόσφαιρο ; =BINTEO ”Ελλάδα”ονειρεύονται οι Τζιχαντιστές

 https://www.youtube.com/watch?v=XGcTIRoKP8U   

 Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουν 2014 

Έλληνεςπατριώτες! Υπεράνω όλων η Πατρίς !  !  !

 =BINTEO ΣΤΟΧΟΣ Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ

  https://www.youtube.com/watch?v=2WZtBab4CF8  

 Δημοσιεύτηκε στις 11 Μαρ 2016

 =ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!  

 https://www.youtube.com/watch?v=xL9I329OYkQ 

  Δημοσιεύτηκε στις 8 Φεβ 2016 Μετά τις προσκλήσεις “ανθρωπισμού” για 800.000 ανειδίκευτους”πρόσφυγες”  που απαίτησαν οι Γερμανοί βιομήχανοι και το Τραπεζιτικό κατεστημένο  στους οποίους είναι καταχρεωμένοι αυτοί οι βιομήχανοι,  έχουμε ολόκληρη την Ασία να κινείται προς την Ευρώπη!

 Ποιος μπορεί ειλικρινά να τους αδικήσει?  Ποιος άνθρωπος δεν θα προτιμούσε να μένει στη Γερμανία  χωρίς να δουλεύει σαν σκυλί για ένα πιάτο φαγητό και τον τρόμο από το κράτος  και τους ληστοσυμμορίτες της περιοχής του?

 Μπορεί να ζούνε σε τριτοκοσμικές χώρες αυτό όμως δεν σημαίνει  ότι δεν έχουν πληροφορηθεί το τι γίνεται στην Ευρώπη!

 Όταν αυτοί σκοτώνουν το γείτονα τους που τους  επειδή απλά πέρασε μέσα από το κτήμα τους μαθαίνουν ξαφνικά  ότι οι Ευρωπαίοι τους προσκαλούν και τους δέχονται! 

Η Γερμανία και η Ευρώπη γενικά γι’αυτούς τους ανθρώπους είναι ένας παράδεισος!

 Έχεις στέγη και φαγητό χωρίς να δουλεύεις,  θέρμανση και ρούχα χωρίς να κινδυνεύεις!

 Γυναίκες και παιδιά για να κακοποιείς  χωρίς τοφόβο του ευνουχισμού ή της εκτέλεσης που απαιτεί η Σαρία  αν το κάνεις σε Μουσουλμάνους!

 Τι καλύτερο υπάρχει σ’αυτό το κόσμο?

 Εξάλλου τους έχουν καλέσει, δεν πάνε και ακάλεστοι… και θα έχουν και το ελεύθερο να κακοποιήσουν τις “πόρνες”  (δεν φταίω αφού έτσι αποκαλούν τις Χριστιανές),  να κλέβουν και να σπάνε και ούτε καν τους διώχνουν από εκεί!

 Παράδεισος! 

Ετοιμαστείτε λοιπόν να τους υποδεχτούμε στη Κω, στη Χίο, στη Μυτιλήνη  (και στηΛέσβο κατά το Τσίπρα) κτλ  και όταν πια κλείσουν τα σύνορα οι Δυτικοευρωπαίοι  να μοιραστούμε τη χώρα μας μαζί τους,  στο όνομα του ανθρωπισμού και της…..βλακείας! 

Να θυμάστε όμως πως τα εγγόνια μας θα πολεμάνε με τα εγγόνια τους  όπως πολεμούσαν οι πρόγονοι μας τους δικούς τους για χιλιάδες χρόνια,  είτε σαν Περσική αυτοκρατορία,  είτε με το Αραβικό Τζιχάντ, ή με τους Οθωμανούς… Ετοιμαστείτε λοιπόν αγαπητοί μου αστοί να ταΐσετε αυτούς που θα σας φάνε αύριο! 

=ΒΙΝΤΕΟ Ελβετός Πολιτικός:

Το Ισλάμ απειλεί την ελευθερία της Ευρώπης και καταστρέφει κάθε τι χριστιανικό   https://www.youtube.com/watch?v=TOPBevPq94s  

 Δημοσιεύτηκεστις 26 Ιαν 2016 Ο Ελβετός πολιτικός στο Κόμμα του Λαού,  βουλευτής και πραγματικός ακτιβιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων,  Oskar Freysinger, έδωσε το 2011 στο Βερολίνο μια τόσο επίκαιρη ομιλία,  που βάζειόλους μας σε σκέψεις,  τώρα που οι ορδές των φανατικών μουσουλμάνων περικυκλώνουν την Ευρώπη,  απειλώντας να επιβάλλουν τον νόμο του Ισλάμ παντού! 

=ΒΙΝΤΕΟ Ιστορική ομιλία του Ούγγρου πρωθυπουργού Viktor Orbán  

 https://www.youtube.com/watch?v=UYD86k-vwa4  

 Δημοσιεύτηκεστις 23 Μαρ 2016 Συγκλονιστική ομιλία  του Ούγγρου πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν στις 15 Μαρτίου 2016,  επ’ ευκαιρία του εορτασμού για τα 168 χρόνια από τον αγώνα  για την Ανεξαρτησία εναντίον των Αψβούργων (1848–49),  μέσα από την οποία προειδοποεί τον λαό του και όλους εμάς  για την προσχεδιασμένη λαθρεποίκηση της Ευρώπης  που έχει αποφασιστεί από τους σιωνιστές και τα δουλικά τους  σύμφωνα μετο σχέδιο Coudenhove-Kalergi που ακολουθούν και εκτελούν πιστά.  

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI:

Η ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

 http://afypnisisellinwn.blogspot.gr/2

Ο ΒίκτορΌρμπαν αποτελεί μειοψηφία στην Ευρωσιωνιστική Ένωση  και χαρακτηρίζεται ως ακροδεξιός και φασίστας  από τα διαπλεκόμενα μπασταρδοκάναλα της πλύσης εγκεφάλου  αφού δεν έχει προσκυνήσει όπως όλα σχεδόν τα δουλικά  που απλάεκτελούν τις εντολές που παίρνουν..  Και όχι μόνοδεν προσκύνησε αλλά σούταρε από την χώρα του  τους Ρότσιλντ

http://humansarefree.com/2016/02/vict

οι οποίοι ελέγχουν όλες τις κεντρικές τράπεζες του πλανήτη  εκτός από την Ρωσία, την Κίνα, την Συρία, το Ιράν, την Κούβα,  την Β.Κορέα, την Ισλανδία και την χώρα του Όρμπαν, Ουγγαρία.[http://humansarefree.com/2013/11/comp

Σε αυτή την ιστορική ομιλία του, ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας δακρύζει  για την Ευρώπη που πρέπει να ενωθεί και να πολεμήσει την πολιτική σαπίλα  που καταστρέφει την ελευθερία των εθνών-κρατών της  μέσω της προσχεδιασμένης και προμελετημένης λαθρεποίκησης.

 Άλλοι έχουν πρωθυπουργούς με @@@@ και άλλοι @@@@ πρωθυπουργούς  (και όχι μόνο)..  Ως πότε άραγε…;  ΥΓ. ΓΑΜΩ ΤΗΝΕΕ, ΤΟ €, ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥΣ.  ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ

https://youtu.be/Ty2cRprTEIg

 =ΒΙΝΤΕΟ Ι. Μιχαλέτος- Η ισλαμική πληθυσμιακή επέκταση.

Η πραγματική ατομική βόμβα του Ισλάμ -16.3.2015  

 https://www.youtube.com/watch?v=KQMXqDzkgDo  

 Δημοσιεύτηκε στις 24 Μαρ 2015 Διάλεξη τουΑναλυτή – Συντονιστή του Southeast European office of the World Security Network Foundation κ. Ιωάννη Μιχαλέτου με θέμα «Η ισλαμική πληθυσμιακή επέκταση.  

Η πραγματικήατομική βόμβα του Ισλάμ»,  η οποία έγινε στις 16 Μαρτίου 2015 στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Ασπροπύργου. =

ΒΙΝΤΕΟ Ευχαριστουμετους μεταναστες !!!

  https://www.youtube.com/watch?v=IHSX-2Wc77M 

 ΕΣΤΙΑΣΕ…ΣTO OTI ΖΗΤΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΜΕΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  

Ανέβηκε στις16 Απρ 2010 =ΒΙΝΤΕΟ

 5.800.000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!!  

 https://www.youtube.com/watch?v=CN-qjzloWG4 

 ΤΑ  ΕΛΕΓΕ ΤΟ  2011  ΜΕΧΡΙ  ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝ  ΟΣΟΙ  ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙ   ΣΥΝ  ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ  ΕΙΣΒΑΛΕΙ…………

Ανέβηκε στις 8 Μαρ 2011 Μπράβο μ@λ@κ@ Έλληνα ,  η χώρα σου έχεις 5.800.000 λαθρομετανάστες  και επειδή έχεις τον φόβο το να μην σε πουν “ρατσιστή” επειδή ζητάς το αυτονόητο κάθεσαι και τρως στην μάπα τον φασισμό των αριστεριστών ….  Έλλαδα 2030,  οι Έλληνες θα είναι μειονότητα ,τα αφεντικά των παιδιών μας θα είναι αλλοδαποί,  όσοι θα μιλούν ελληνικά θα θανατώνονται  και στην κουτάλα θα είναι οι αλλοδαποί… δηλαδή για να ξυπνήσεις πρέπει να συμβούν όλα αυτά

;; =ΒΙΝΤΕΟ Muslim ‘migrant” child makes beheading gesture to television cameras  https://www.youtube.com/watch?v=zi-nhO77uvo  

 Δημοσιεύτηκε στις 15 Σεπ 2015 =ΒΙΝΤΕΟ Refugees on Slovenia-Croatia border – drone video footage

 https://www.youtube.com/watch?v=ZBa7pJo-yPg 

  Δημοσιεύτηκε στις 26 Οκτ 2015 =ΒΙΝΤΕΟ Είναι το Ισλάμ ηλίθιε!!!!!  

https://www.youtube.com/watch?v=djo4EMTLeL4  

 Δημοσιεύτηκε στις 7 Μαρ 2016 Τους σώζεις από τις θάλασσες αντί να τους αφήσεις να τους φάνε οι καρχαρίες  και αυτο ίδες με τι αντιλήψεις έρχονται.

 Δες πανίβλακα διεθνιστή νεοέλληνα Νεοταξίτη τι πασχίζουν να επιφέρουν  στις χώρες που τους σιτίζουν ,τους ντύνουν, τους ποτίζουν και τους στεγάζουν,  με ταχρήματα των φιλεύσπλαχνων χριστιανών φορολογουμένων.

 Πήγαν σε μιαπανέμορφη χώρα σαν την Σουηδία και την μετέτρεψαν  σε ζωντανή κόλαση .

7 στις 10 γυναίκες στη Σουηδία  μόλις νυχτώσει φοβούνται να ξεμυτίσουν .

 Τηλεφωνική επικοινωνία ενός δημοσιογράφου (Rachid)  ο οποίος ασπάστηκε το χριστιανισμό (μετράει μέρες)  και επιτίθεται ιδεολογικά σε έναν υπάνθρωπο ισλαμιστή που μετέβη στη Σουηδία  για να την κάνει σαν το αιδοίο της μάνας του .

 Δείτε τι σκουλήκια έχουμε στον κόρφο μας .

 Άτομα σαν και αυτόν τώρα έχουν εγκλωβιστεί στην Ειδομένη  και θα μας μείνουν πεσκέσι για να μας «εμπλουτίσουν πολιτισμικά».

 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΗΛΙΘΙΕ!!!!

 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΣ ΙΣΛΑΜ,  ΜΟΝΟ ΙΣΛΑΜ, ΗΛΙΘΙΕ!!!!! =ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ  

 https://www.youtube.com/watch?v=TRJYrPDzszA  

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ  Η ΠΙΚΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ,  Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ,  Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ   ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ   ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ , ΧΩΡΙΣ  ΤΡΟΠΟ  ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ  ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ Η ΝΤΠ  

Δημοσιεύτηκεστις 26 Αυγ 2013 =ΒΙΝΤΕΟ Μήνυμα απότο 2040 …

 https://www.youtube.com/watch?v=M6ycSR_97KQ  

 Δημοσιεύτηκε στις 16 Δεκ 2013 ………

ΜΙΑ  ΕΙΝΑΙ Η  ΑΛΗΘΕΙΑ  ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ  ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ  ΙΔΙOΚΤΗΤΕΣ  ΠΟΥ ΕΙΝAΙ   ΟΙ  ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΛΑ  ΓΙΝΕΤΑΙ  ΩΜΗ  ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ  ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΧΟΣ  ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ  ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΠΟΙΚΟΙ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ (54) ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Η ΕΕ ΗΤΡΟΪΚΑ ΤΟ ΕΛΛ. ΚΟΙΝ. ΤΟ ΔΝΤ  ΣΤΗΝ  ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ  ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΕΞΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΠΟΙΚΟΙ . 

 https://2.bp.blogspot.com/-RrZFb6zN7Pw/VtnAL7VRNpI/AAAAAAAARhI/I4QHzc2MO7I/s1600/2016-03-04_190344.png  

ΕΥΧΟΜΑΙ  ΝΑ ΜΗΝ  ΕΙΣΑΙ  ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΩΝ  ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ  ΣΟΥ ====

ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ……

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΥΘΗΝΗ .

 ΚΑΙ  ΕΑΝ ΔΕΝ  ΚΑΝΕΙΣ  ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ  ΣΟΥ ΚΑΙ  ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ  ΤΑ  ΔΕΙΣ ΚΑΙ  ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ  ΤΙΠΟΤΑ  ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΣ  ΜΕ  ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ  ΤΡΟΠΟ ΤΟ  ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ  ΙΝΔΙΑΝΩΝ  ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ  ΘΑ  ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΑΝ  ΕΣΥ  ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ  ΝΑ  ΕΧΕΙΣ ΤΟ  ΚΕΦΑΛΙ  ΚΑΤΩ   ΕΤΟΙΜΟ  ΓΙΑ ΚΟΨΙΜΟ .  

ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ  ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ  ΣΟΥ  ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ  ΠΑΝΤΑ  ………..

 ΕΙΣΑΙ  ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ  ΚΑΙ  ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ;;;;;;

 ΚΑΚΩΣ…..

ΕΞΩ  ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ  ΝΑ  ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ  ΖΩΗ  ΣΟΥ ΠΙΣΩ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ 

 ΚΑΛΗ  ΛΕΥΤΕΡΙΑ  Η  ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

http://www.arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

2 comments to Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ

  • ========================

    ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ !

    Γιά τό τζαμί τοῦ Βοτανικοῦ – Του Σαράντου Καργάκου

    ==========================

    Ό εἰσερχόμενος στήν Ἀθήνα μέσω τῆς Ἱερᾶς Ὁδοῦ καί τῆς Λεωφόρου Καβάλας, πρῶτα θά βλέπει τό τζαμί

    καί μετά τήν Ἀκρόπολη.

    Ποιά ἐντύπωση θά προκαλεῖ στόν ξένον ἐπισκέπτη,

    ὅταν θά βλέπει στίς πύλες τῶν Ἀθηνών τό συναθροισμένο πλῆθος τῶν μουσουλμάνων;

    Ἀφήνω τήν ἀπάντηση στόν ἀναγνώστη.

    ========================

    Καί κάτι πού δέν πρόφθασα νά πῶ:

    Ἀκούω νά λέγεται ὅτι θά ἀναβαθμισθεῖ ἡ περιοχή χάρη στό τζαμί.

    Οἱ λέγοντες αὐτό, χωρίς νά ἔχουν πρόθεση νά κάνουν χιοῦμορ, αὐτό τελικά πετυχαίνουν.

    Ἄν θέλουμε ἀναβάθμιση τῆς περιοχῆς,

    θά μπορούσαμε στό χῶρο αὐτό νά μεταφέρουμε τόν κρυμμένο κάπου στό Ζάππειο ἀνδριάντα τοῦ Καραϊσκάκη,

    πού ἔδωσε στό χῶρο αὐτό τήν πρώτη του μάχη στήν Ἀττική (Μάχη Χαϊδαρίου, 6-8 Αὐγούστου 1826)

    καί ὁ ὁποῖος τήν ἑπόμενη χρονιά ἔδωσε τή ζωή του

    γιά τήν ἐλευθερία τῶν Ἀθηνῶν.

    =====================

    Καί κάτι σάν ἐπίλογος:

    Διαλαλοῦμε urbi et orbi ὅτι ἡ Ἀθήνα εἶναι ἡ πόλη πού γέννησε τή δημοκρατία.

    Αὐτός πού θεμελίωσε τή δημοκρατία ἦταν ὁ Κλεισθένης.

    Ἀνδριάντας τοῦ Κλεισθένη δέν ὑπάρχει πουθενά στήν Ἀθήνα.

    Μήπως εἶναι καιρός νά στηθεῖ ἐκεῖ πού πρόκειται νά φτιαχτεῖ τό τζαμί;

    Ἔτσι οἱ ξένοι (καί οἱ ἐντόπιοι), πού φθάνουν στήν Ἀθήνα,

    θά θυμοῦνται ὅτι στήν πόλη αὐτή γεννήθηκε ἡ δημοκρατία

    καί ὄχι τό… Ἰσλάμ!

    Έν ἡμέραις κρίσεως, ὅταν δέν ἔχουμε χρήματα νά ἐπισκευάσουμε καί νά ἀποκαταστήσουμε τήν Μητρόπολη

    (15 χρόνια εἶναι γιαπί),

    μᾶς περισσεύουν λεφτά γιά νά φτιάξουμε πολυτελές τζαμί;

    =======================

    Και ποιά ἐκκλησία τῶν Ἀθηνῶν διαθέτει τήν οἰκοπεδική ἔκταση πού θά διαθέτει τό ὑπό ἀνέγερση τζαμί;

    (Ὅπως μέ ἔχουν πληροφορήσει ἀπόστρατοι ἀξιωματικοί τοῦ Πολεμικοῦ Ναυτικοῦ,

    στό ὁποῖο ἀνῆκε ὁ χῶρος, πρόκειται γιά μιά ἔκταση 20-23 στρεμμάτων.

    Ἴσως νά κάνουν λάθος.

    Ἀλλά τό χῶρο τόν ἔχω ἐπισκεφθεῖ καί εἶναι ἐξαιρετικά εὐρύς).

    ======================

    Σέβομαι τίς θρησκευτικές εὐαισθησίες καί τίς θρησκευτικές ἀνάγκες παντός ἀνθρώπου, ἀλλ’ ἀφελῶς διερωτῶμαι:

    σέ ποιούς θά ἀνήκει θρησκευτικά τό ἐν λόγω τζαμί;

    Στους Σουνίτες ἤ στους Σιίτες;

    Ἤ, μήπως, σέ κάποια ἄλλη ἀπό τίς δεκάδες μουσουλμανικές σέχτες;

    Οἱ ἄνθρωποι αὐτοί δέν μποροῦν νά μονοιάσουν στις χῶρες τους καί θά μονοιάσουν στήν Ἑλλάδα;

    Μήπως ὑπάρχει κίνδυνος νά ἔχουμε φαινόμενα Βαγδάτης;

    Σαράντος Ι. Καργάκος

    Από Palmografos.com: Palmografos.com – Γιά τό τζαμί τοῦ Βοτανικοῦ – Του Σαράντου Καργάκου

    18 Ιανουαρίου 2014

    http://www.palmografos.com/permalink/21145.html

    ===============================================

    ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ .

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ .

  • ====================

    BINTEO

    Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

    https://www.youtube.com/watch?v=HqjR2HWI5KE

    ………………………………………………………………………

    Οι απαντήσεις που ίσως χρειάζεσαι είναι ήδη στα χέρια σου!

    BINTEO

    Ξύπνησα και είδα ένα όνειρο… Ελεύθερος

    https://www.youtube.com/watch?v=1rLdaNRbY8A

    Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιουλ 2012

    Οι απαντήσεις που δίνονται από τον Ελεύθερο στον σύγχρονο Έλληνα,

    στον διάλογο του βίντεο, είναι αποσπάσματα από αρχαία Ελληνικά κείμενα

    όταν ο Βασιλιάς Λεωνίδας μιλούσε στους Έλληνες κατά την πολεμική περίοδο.

    Οι απαντήσεις που ίσως χρειάζεσαι είναι ήδη στα χέρια σου!

    …….

    BINTEO

    ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ ΔΙΑΘΗΚΗ

    https://www.youtube.com/watch?v=upCridGiETk

    Δημοσιεύτηκε στις 4 Ιουλ 2012

    …….

    BINTEO

    ΚΑΜΙΑ ΗΤΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

    https://www.youtube.com/watch?v=GG7usiWE-mA

    ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ

    ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ.

    Καλό αγώνα Αδέλφια ! ! !

    * * *

    ΓΙΑ

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ………………………

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>