«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ;

____________________-__________________

Αύγουστος 5, 2016 by Μαρία Χωριανοπούλου
Επειδή τις τελευταίες μέρες, όλο και περισσότεροι από τους πολιτικούς μας μιλάνε για πατριωτισμό, χωρίς όμως να τον εννοούν, αλλά επειδή προφανώς κατάλαβαν ότι ο πατριωτισμός είναι έντονα ανεπτυγμένος στους Έλληνες, αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε να δώσουμε τα βασικά χαρακτηριστικά του πατριώτη πολιτικού.

Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε ότι η έννοια του πατριώτη δεν είναι καταδικαστέα, φασιστική, αντιδημοκρατική έννοια, όπως κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν.

Πατριώτης πολιτικός είναι, καταρχήν, αυτός που αγαπά την πατρίδα του και μάχεται γι’αυτήν χωρίς να είναι σωβινιστής, χωρίς να τρέφει δηλαδή μίσος για τους άλλους λαούς.

Πατριώτης πολιτικός είναι αυτός που θα ζητούσε μείωση του μισθού του και κατάργηση των προνομίων του, ως ένδειξη συμπαράστασης στα δεινά που βιώνει ο ελληνικός λαός.

Πατριώτης πολιτικός είναι αυτός που θα έκανε εξεταστική επιτροπή για να διαπιστώσει πως οδηγηθήκαμε σε αυτό το υπέρογκο και μη διαχειρίσιμο χρέος.

Πατριώτης πολιτικός είναι αυτός που σέβεται τις θεσμικά και συνταγματικά κατοχυρωμένες αποφάσεις του λαού, π.χ. το δημοψήφισμα του Ιουνίου.

Πατριώτης πολιτικός είναι αυτός που ψάχνει για πραγματικές επενδύσεις που θα φέρουν θέσεις εργασίας και πλούτο στη χώρα και δεν βαφτίζει ως «επένδυση» το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.

Πατριώτης πολιτικός είναι αυτός που δεν έχει γίνει πλούσιος μέσω της πολιτικής.

Πατριώτης πολιτικός είναι αυτός που θα προσπαθήσει να καταργήσει την ασυλία των βουλευτών και υπουργών, ώστε να οδηγηθούν στον εισαγγελέα όσοι καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα.

Πατριώτης πολιτικός είναι αυτός που έχει πολύ καλές δημόσιες σχέσεις και συνεργασία με όλους τους ξένους εταίρους της χώρας, διατηρώντας ισορροπίες, αλλά δεν «κατεβάζει τα παντελόνια».

Πατριώτης πολιτικός είναι αυτός που αναρτά το πόθεν έσχες του στο διαδίκτυο για να είναι πλήρως ενημερωμένοι οι πολίτες και να μην υπάρχουν γκρίζες ζώνες για κρυφές διαδρομές χρήματος.

Πατριώτης πολιτικός είναι αυτός που αγωνίζεται για την σωστή διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας, της ιστορίας και του πολιτισμού στα ελληνικά σχολεία, για τη διατήρηση και το σεβασμό της ορθόδοξης-ελληνοχριστιανικής παράδοσης, για τη διάδοση των ιδεών και αξιών των αρχαίων Ελλήνων στους νέους.

Πατριώτης πολιτικός είναι αυτός που σέβεται και τιμά την ελληνική οικογένεια, στηρίζει έμπρακτα τις οικογένειες με πολλά παιδιά και δίνει κίνητρα στα νέα ζευγάρια να τεκνοποιήσουν, ώστε να αποφευχθεί η διαφαινόμενη εξαφάνιση του ελληνικού γένους.

Πατριώτης πολιτικός είναι αυτός που επιθυμεί διακαώς να μηχανογραφηθούν όλες οι υπηρεσίες του δημοσίου για να καταργηθούν τα ρουσφέτια.

Πατριώτης πολιτικός είναι αυτός που θα αναζητήσει το πόθεν έσχες (δημοσίων λειτουργών, δημοσίων υπαλλήλων κλπ.) και θα δημεύσει τις περιουσίες αυτών και των στενών συγγενών τους.

Πατριώτης πολιτικός είναι αυτός που απαλλάσσει από φόρο τα ελληνικά προϊόντα και επιβαρύνει με φόρο τα εισαγόμενα, για να δώσει αναπνοή στις ελληνικές επιχειρήσεις και κίνητρο για εμφάνιση νέων Ελλήνων επιχειρηματιών.

Πατριώτης πολιτικός είναι αυτός που σταματά τις προσλήψεις στο δημόσιο, που καταργεί τους κομματικούς στρατούς, τις κομματικές νεολαίες και τους κομματικούς εργατοπατέρες.

Πατριώτης πολιτικός είναι αυτός που αποφασίζει να διενεργήσει δημοψηφίσματα βλ. μοντέλο Ελβετίας, για σημαντικά θέματα της χώρας.

Πατριώτης πολιτικός είναι αυτός που φροντίζει την ασφάλεια της χώρας και στηρίζει εμπράκτως τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας.

Πατριώτης πολιτικός είναι αυτός που δεν είναι ρατσιστής ούτε προς τους ξένους αλλά ούτε προς τους Έλληνες.

Πατριώτης πολιτικός είναι αυτός που θα αγωνιστεί να καταργηθεί το Δουβλίνο ΙΙ, το οποίο έχει μετατρέψει τη χώρα μας σε χαβούζα λαθρομεταναστών.

Πατριώτης πολιτικός είναι αυτός που θα έχει ως πρότυπο του τον Ιωάννη Καποδίστρια και τον Νικόλαο Πλαστήρα.

Ψάξτε να βρείτε, αν υπάρχει σήμερα τέτοιος πολιτικός. Και αν τον βρείτε, στηρίξτε τον με όλες σας τις δυνάμεις. Αν δεν υπάρχει, απαιτήστε την εμφάνισή του με αυτά τα χαρακτηριστικά. Και το κυριότερο, κατακρημνίστε με την ψήφο σας όλους αυτούς που υποκρίνονται ότι είναι πατριώτες…

http://www.ithesis.gr/politikh/poios-einai-patriotis-politikos/

http://www.arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

1 comment to ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ;

  • ================================

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΚΤΩ ΣΗΜΕΙΑ

    ΤΑ ΟΚΤΩ ΣΗΜΕΙΑ

    Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ

    ΤΑ ΟΚΤΩ ΣΗΜΕΙΑ

    ΒΑΣΙΚΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ Ε Λ Λ Α Δ Α ΑΛΛΑ

    ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΑ OKTΩ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ

    ΔΗΛΑΔΗ

    ……………

    ΠΡΩΤΟΝ

    ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

    …………….

    ΔΕΥΤΕΡΟΝ

    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ

    ……………..

    ΤΡΙΤΟΝ

    Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ Ν Τ Π ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

    ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

    ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ

    ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ

    ΟΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΛΑΓΟΥΜΕ

    ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ (ΨΕΥΤΟΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΝΟΜΙΜΑ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ

    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ

    ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΕΦΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ)

    ΚΑΙ ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ

    ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΘΑ ΑΠΑΛΑΓΟΥΜΕ

    ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ

    ΚΑΙ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ

    ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΩΝ

    ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

    ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΗΓΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΑΣ

    ……………..

    ΤΕΤΑΡΤΟΝ

    ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ

    …………….

    ΠΕΜΠΤΟΝ

    ΤΙΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

    …………..

    ΕΚΤΟΝ

    ΞΑΝΑ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ

    …………….

    ΕΒΔΟΜΟΝ

    ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ( ΞΥΠΝΑΤΕ ΩΡΕ ΑΛΛΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ )

    ……………………

    ΚΑΙ ΟΓΔΟΟΝ

    ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΤΟΥ ΓΝΗΣΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

    …………………..

    ΑΥΤΑ .

    ΤΩΡΑ ΓΕΛΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΓΩ ΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ

    ΕΛΕΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ Τ Ι Π Ο Τ Α .

    …………………………………………………………..

    ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ

    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ

    Μ Ο Υ Α Ν Ο Ι Κ Ε Ι

    ………………………………………………

    ΟΤΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ

    ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ

    Α Δ Υ Ν Α Τ Ο Ν

    ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΤΕ

    ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΑΣ

    ……………………………………………………………..

    ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>