«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Άραγε είναι θεμιτό, ηθικό, σε καιρούς οικονομικής κρίσεις, σε βαθμό που να μοιάζει με την κατοχή, εξαθλιώσει, πληθυσμός σε ασιτία, να υπάρχουν ειδικά μισθολόγια;;;

ΑΣΤΕΓΟΙ 3 Α

Γιατί σε τέτοιες δύσκολες περιστάσεις, δεν πρέπει να τρέφονται ιδία, να γιατρεύονται ίδια και να είναι όλος ο πληθυσμός σε καλή κατάσταση, να ανταπεξέλθει την λαίλαπα;;;

Σήμερα ένα μεγάλο κομμάτι βρόμικης Ελληνικής κοινωνίας, διατυμπανίζει με την συμπεριφορά της, ότι καλός έχουν τα πράγματα, αφού τα πουγκιά των μεγαλομεσαίων στρωμάτων είναι γεμάτα, οι ελίτ όλα καλά αφού τα κέρδη τους είναι ανθηρά, μένουν οι μικρό μαλάκες να τροφοδοτούν με αίμα τους παραπάνω!

Στην λαϊκή γλώσσα λέμε ας τα κάνουμε λιανά!

Έχω ξανά γράψει και θα το γράφω όσο μπορώ, υπάρχει η μεγάλο αστική τάξη,  βδέλλες που ροφούν αίμα, κάθετα και οριζοντίως, δηλαδή από παντού;

Έφτιαξαν πολύ έξυπνα μια μέσο αστική τάξη και της έδωσε το δικαίωμα να ρουφά αίμα μόνο οριζοντίως!

Και υπάρχει και η μικρό πεινασμένη τάξη, που ζει τον εαυτό της και τους παραπάνω!

Οι σοφοί πρόγονοι μας έλεγαν, ότι τα ψάρι από το κεφάλι βρομάει!

Ας αρχίσουμε από το κεφάλι, ποιοι είναι οι μεγαλοαστοί, αυτοί που έχουν και το μαχαίρι και το πεπόνι, εξουσία δική τους, είτε εξαγορασμένη, είτε εκβιασμένη, τραπεζικά ιδρύματα, μεγάλα τραστ,  ξένα και ντόπια, Γραμματείς και φαρισαίους στα υπουργεία, ΜΜΕ  και όλα τα ειδικά μισθολόγια, παραδείγματος, Δικαστικοί λειτουργοί, Προσωπικό Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, Ιατροδικαστές, Μέλη ΔΕΠ, Μέλη ΤΕΙ, Ερευνητές, Προσωπικό ΚΕΠΕ, Ειδικοί λειτουργοί επιστήμονες, Καθηγητές Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, Προσωπικό παιδαγωγικού ινστιτούτου, Γιατροί ΕΣΥ, Διπλωματικοί Υπάλληλοι, Αρχιερείς, Μουσικοί, Ένστολοι (Αστυνομικοί, Λιμενικοί, Στρατιωτικοί), όλους τους αρχηγούς του παράνομου εμπορίου, νταβατσήδες, εμπόρους ναρκωτικών, λευκής σαρκός και ανθρωπίνων οργάνων, εμπόρους όπλων, αρχαιοκαπηλίας, μεσαζόντων και πολλά άλλα παράσιτα!!! Αυτοί ρουφούν αίμα από το σύνολο της Ελληνικής επικράτειας!

Πάμε τώρα στην μεσαία αστική τάξη, αυτούς τους έχει η μεγάλο αστική τάξη, κυματοθραύστες, τους δίνει ένα κομμάτι της πίτας, μόνο οριζοντίως, για να μην κινδυνέψει ποτές, εδώ βρίσκετε κάθε καρυδιάς καρύδι, Αεριτζήδες, τεμπέληδες, χαραμοφάηδες, ειδικοί συνταξιούχοι, τζογαδόροι γενικής φύσεως και ιδιαίτερα του χρηματιστήριου, τζογάρουν στον θάνατο της πατρίδος τους, απατεώνες σε όλων τον κοινωνικό ιστό, σε όλα τα επαγγέλματα, κομματόσκυλα υπάλληλοι, προϊστάμενοι, διευθυντές, μεσάζοντες, συνδικαλιστές, διάφορες ΜΚΟ, Ανθρωπιστές με προδοτικές προδιαγραφές, αφού πλερώνονται από τον εχθρό, αλλά το ποιο τερατώδες είναι, ότι σου λένε με πιεστικότητα και θράσος, ότι είναι ποιος έξυπνοι και τους ζηλεύεις με όποια κριτική τους κάνεις, ότι δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη, έχουν πείσει τον εαυτό τους ότι είναι έντιμοι πολίτες!!!

Και ερχόμαστε στους μόνιμα αιμοδότες τους Μικρό μαλάκες, τους ηλίθιους, κατά τους παραπάνω, είναι μέχρι αηδίας τίμιοι, ανθρωπιστές, πατριώτες, μοιράζονται το καρβέλι, έχουν αλληλεγγύη, είναι σωστοί οικογενειάρχες, σωστοί επαγγελματίες, σωστοί υπάλληλοι, δουλεύουν αδιαμαρτύρητα 24 ώρες να μην λήψη τίποτα από το σπίτι τους και να είναι ένταξη με τις υποχρεώσεις τους, όσοι δεν εργάζονται γυρνούν από ημέρα σε νύκτα ψάχνοντας για δουλεία μαύρη, υπομένουν τα βασανιστήρια και την απανθρωπιά του κράτους, πεθαίνουν ή αυτοκτονούν για να μην ενοχλήσουν κανένα σφαγέα τους, η νεολαία αποπροσανατολισμένη και απελπισμένη βολοδέρνει σαν τα νερά της Χαλκίδος, η τρίτη ηλικία έχει περιέλθει σε εγκεφαλική μαλάκυνση διότι αυτά που την βρήκαν δεν μπορούσε να τα φανταστεί,  τις λάθος επιλογές της!

Τώρα βρισκόμαστε στο σημείο που το ψάρι βλέπει ότι την ουρά την έχει χτυπήσει γάγγραινα, αλλά αδιαφορεί γιατί έχει ρεζέρβα την κοιλιά του Ψαριού την μεσαία τάξη, αυτό το ψάρι δεν μπορεί να σωθεί, είναι καταδικασμένο.

Έχει δίκιο εν μέρη ο φίλος μου ο Χατζηθεοδώρου που λέει άφησε τους να αυτοκτονήσουν, άστη να πεθάνει αυτή η σαπίλα, τη γάγγραινα που τρώει το κορμί της Ελλάδος, για να γεννηθεί κάτι νέο.

Εδώ εγώ έχω ένα μικρό ενδοιασμό, ποιος μας εγγυάται, ότι το νέο δεν θα δομηθεί πάλι σε σαθρά πόδια, ότι δεν θα κάνουν εκπτώσεις δουλείας, ότι δεν θα παραχωρήσουν έναντι πρόσκαιρων ανατιναγμάτων τα δικαιώματα τους;;;;

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

4 comments to Άραγε είναι θεμιτό, ηθικό, σε καιρούς οικονομικής κρίσεις, σε βαθμό που να μοιάζει με την κατοχή, εξαθλιώσει, πληθυσμός σε ασιτία, να υπάρχουν ειδικά μισθολόγια;;;

  • Ο προδότης είναι η μάστιγα

    ==========================

    «Ένας έθνος δεν μπορεί να επιβιώσει από την προδοσία στο εσωτερικό του»

    http://2.bp.blogspot.com/-YKRpHWoMi-w/VPa8DMLJ-cI/AAAAAAAA5x8/bhNP9Qwd9I0/s1600/gjon-mili-marble-bust-of-cicero.jpg

    «Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του. Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά ο προδότης κινείται μεταξύ αυτών που βρίσκονται εντός των πυλών ελεύθερα, οι δικοί του ύπουλοι ψίθυροι σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’ όλες τις αυλές, ακούγονται μέχρι τις αίθουσες της ίδιας της κυβέρνησης. Γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με προφορά γνωστή στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και μυστικά στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης, μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Τον δολοφόνο πρέπει να τον φοβάσαι λιγότερο. Ο προδότης είναι η μάστιγα».

    – Μάρκος Τύλλιος ΚΙΚΕΡΩΝ (Marcus Tullius Cicero), 106 π.Χ. – 43 π.Χ. Ρωμαίος φιλόσοφος, πολιτικός, δικηγόρος, ρήτορας, ύπατος και συνταγματολόγος. Θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους ρήτορες και συγγραφείς στη λατινική γλώσσα.

    ΒΙΝΤΕΟ

    Spain: 492 immigrants jump the fence in North African enclave Melilla

    https://www.youtube.com/watch?v=HDDJzclnzXA

    Δημοσιεύτηκε στις 18 Μαρ 2014

    http://1.bp.blogspot.com/-YimgCYSvHLY/VPa6crHAXaI/AAAAAAAA5xw/gIlTsvOGvn0/s1600/yuik.bmp

    ΒΙΝΤΕΟ

    Ο εξισλαμισμός της Χώρας – Muslim Demographics (Greek)

    https://www.youtube.com/watch?v=YcsCqxD__Zk

    Ανέβηκε στις 20 Μαρ 2010

    Islam will overwhelm Christendom unless Christians recognize the demographic realities, begin reproducing again, and share the gospel with Muslims.

    Δείτε στατιστικά που αφορύν τον επικείμενο εξισλαμισμό μεγάλων Ευρωπαικών χωρών
    μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα

    http://www.frouros.com

    http://redskywarning.blogspot.gr/2015/03/blog-post_4.html

  • Η Ελλάδα εκδίδεται, συνειδητά και ασύνειδα κι ούτε ένας αθώος, ανεύθυνος κανένας

    «Δεν πουλώ ύφος, στυλ, λογοτεχνία. Δεν γράφω διηγήματα. Καταθέτω γεγονότα και συμπτώματα της εποχής που ζω.
    Όλα όσα γράφω συνέβησαν. Σε μένα ή σε άλλους. Χρόνια τώρα σπαταλιέμαι, παρακολουθώντας όλα κι όλους.

    Η ζωή περνά από μέσα μου, με διαποτίζει με την ασκήμια της, με γεμίζει λύσσα με την αδικία της την οργανωμένη, με ταπεινώνει με την ανημποριά μου ν’ αντιδράσω, να επαναστατήσω αποτελεσματικά, να υπερασπιστώ το μαζικό μας εξευτελισμό.

    Αν ξαναγινόμουν είκοσι χρόνων θα ξεκινούσα από τις κορφές των βουνών, αντάρτης, ληστής, πειρατής, ν’ ανοίξω τα μάτια εκείνων που δέχονται αδιαμαρτύρητα τη μοίρα τους, όσο και κείνων που εθελοτυφλούν. Όχι, η επανάστασή μου δε θα στρεφόταν κατά του καταστημένου και του συστήματός του, αλλά εναντίον εκείνων που το ανέχονται. Θα σκότωνα, θα τσάκιζα την κακομοιριά, την υποταγή, την ταπεινοφροσύνη.

    Η γη έτσι κι αλλιώς δε χωρά άλλους ταπεινούς και καταφρονεμένους. Όπως δε χωρά άλλα φερέφωνα προκάτ επανάστασης.

    Η ζωή γίνηκε πια πάρα πολύ απάνθρωπη για να την καλουπώνουμε σε σχήματα, δε μας ανήκει καν, όπως δε μας ανήκει τίποτα, από τη γη που κατοικούμε ως τα πρόσωπά μας.

    Όταν ο κάθε τυχάρπαστος, ο κάθε τιποτένιος, μπορεί να μάς δέσει πάνω σε μια καρέκλα, σ’ έναν πάγκο ή σ’ ένα κρεβάτι, να μάς φτύσει, να μάς μαστιγώσει, να μάς βιάσει.

    Το Σύστημα αποχαλινωμένο καλλιεργεί σκόπιμα την ασυνειδησία, την αγριότητα, το χάος, καταλύοντας το σεβασμό για τον ανθρώπινο παράγοντα. Δεν άφησε τίποτα ανεκμετάλλευτο, από το “χάσμα των γενιών” που αποκόβει τους ανθρώπους μεταξύ τους και ετοιμάζει τους αυριανούς παιδιά-καταδότες του Χίτλερ, ως την κατάργηση της οικογένειας.

    Ο άνθρωπος βγαίνει στο σφυρί. Για να μη βρίσκει το Σύστημα καμιά αντίδραση και να μπορέσει αύριο να βγάλει ελεύθερα στο σφυρί και τις πατρίδες.

    Ο Παπαδόπουλος ήταν μια δοκιμή και στον ευρωπαϊκό χώρο, κατά το σύστημα των χιλιάδων πειραμάτων που πραγματοποιούνται σ’ όλες τις περιοχές του πλανήτη. Η συνταγή είναι πια κοινή: Όταν ένας λαός σηκώσει κεφάλι κατά του κυβερνήτη του, εκπρόσωπου του κεφαλαιοκρατικού συστήματος, βρείτε έναν αλήτη και αναθέστε του να περάσει χειροπέδες σ’ αυτό το λαό. Κι αφήστε τον να εξουθενωθεί.

    Το πιθανότερο είναι να συνηθίσει και να ζήσει εξουδετερωμένος από τριάντα μέχρι σαράντα χρόνια, όπως συνέβη στην Ισπανία και την Πορτογαλία. Επειδή όμως οι καιροί αλλάζουν, τα πράματα πάνε γρηγορότερα, η συνταγή τροποποιήθηκε.

    Πάρτε τα κλειδιά από τον αλήτη, δώστε τα στον παλιό κυβερνήτη και στείλτε τον να ξεκλειδώσει τις χειροπέδες. Ο λαός θα του γλείφει τα χέρια, βλέποντάς τον σαν ελευθερωτή του.

    Γι’ αυτό και μεις, τα σύγχρονα πειραματόζωα, οφείλουμε να χρησιμοποιούμε πάντα τον όρο π.Χ., που θα σημαίνει τώρα πια “προ Χούντας”, και μ.Χ., “μετά τη Χούντα”.

    Γιατί το πείραμα πέτυχε και δεν πρέπει να το λησμονούμε ούτε στιγμή.

    Η Ελλάδα εκδίδεται, συνειδητά και ασύνειδα.

    Κι ούτε ένας αθώος.

    Ανεύθυνος κανένας».

    Σάββατο, Ιανουαρίου 30, 2016

    Πηγή: enallaktikos.gr

    http://www.thessalonikiartsandculture.gr/blog/epilegmena-arthra/lili-zografou-i-ellada-ekdidetai-syneidita-kai-asyneida-ki-oyte-enas-athoos-aneythynos-kanenas#.VrFGnU92ddg

    • ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΟΡΟΣ 3ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!!ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΘΝΙΚΩΝ και ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΟΡΤΩΝ!!!

      9/23/2015

      http://4.bp.blogspot.com/-iFog1iTrcEo/VgK6qliLe6I/AAAAAAAAL2c/rZr-KeUBTrU/s640/%25CF%2580%25CE%25B1%25CF%2581%25CE%25B5%25CE%25BB%25CE%25B1%25CF%2583%25CE%25B7.jpg

      Σοκ… ΑΡΘΡΑ 12

      Άρθρο 1: Πολυπολιτισμική Παιδεία σε όλα τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας, από 11.9.2016.
      Άρθρο 2: Κατάργηση Θρησκευτικών Εορτών και Εθνικών σε όλα τα εκπαιδευτικά Ιδρύματα, από 11.9.2017.
      Άρθρο 3: Κατάργηση Εκκλησιασμού μαθητών, από 11.11.2016.
      Άρθρο 4: Υποχρεωτική επίσκεψη σε Συναγωγή και Ισλαμικό Τέμενος από Εκπαιδευτική Βαθμίδα του Δημοτικού και σταδιακώς σε εκπαιδευτικές βαθμίδες Γυμνασίου και Λυκείου, από 11.11.2016.
      Άρθρο 5: Εισαγωγή στην Εκπαιδευτική Βαθμίδα του Δημοτικού του μαθήματος σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως από 11.9.2016 και παροχή δωρεάν προφυλακτικών σε όλους τους μαθητές από εκπαιδευτική βαθμίδα του Δημοτικού, από 11.10.2016.
      Άρθρο 6: Κατάργηση μαθήματος Ελληνικής Ιστορίας, κατάργηση για την Ελληνική Επανάσταση, εισαγωγή μαθήματος Ευρωπαϊκής Αναγεννήσεως με κυρίαρχο ζήτημα την Γαλλική και Ιταλική Επανάσταση του Γαριβάλδη του 1843. Εφαρμογή Μεταρρυθμίσεως από 11.12.2018.
      Άρθρο 7: Πρακτική εφαρμογή του μαθήματος σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως σε όλες τις Σχολικές Βαθμίδες, από 11.12.2017.
      Άρθρο 8: Κατάργηση Εθνικών Εορτών και Παρελάσεων, από 16.10.2016.
      Άρθρο 9: Εισαγωγή εορτών για το περιβάλλον σε όλες τις Σχολικές Βαθμίδες, από 17.10.2016.
      Άρθρο 10: Κατάργηση Θεολογικών Σχολών σε Πανεπιστήμιο από 16.10.2016. Μετατροπή σε Θρησκειολογικές Σχολές του Τμήματος των Φιλοσοφικών Σχολών. Κατάργηση μαθήματος Θρησκευτικών σε όλες τις Εκπαιδευτικές Βαθμίδες, από 11.9.2016, και εισαγωγή μαθήματος Θρησκειολογίας από 12.9.2016.
      Άρθρο 11: Κατάργηση πολλών Καθηγητών σε εκπαιδευτικές Βαθμίδες και εισαγωγή Διαδικτύου, από 1.1.2017.
      Άρθρο 12:
      12 Α: Εισαγωγή εικόνων-slides στο μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως, από 19.9.2016.
      12 Β: Εισαγωγή Ηλεκτρονικής ταυτοποιήσεως των μαθητών, από 20.9.2017.
      12 Γ: Εισαγωγή Ηλεκτρονικής Μπάρας ασφαλείας σε όλα τα Σχολικά και Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και εισαγωγή μαθητών-σπουδαστών-καθηγητών στα Σχολικά και Πανεπιστημιακά Ιδρύματα με Κάρτα Ασφαλείας.
      12 Δ: Εκδρομές Σχολείων Εκπαιδευτικών και Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων σε μέρη σεξουαλικής απελευθερώσεως, από 17.9.2017.
      12 Ε: Απελευθέρωση σεξουαλική των μαθητών, από 16.9.2016.

      makeleio.gr

      – Κατάργηση Θρησκευτικών Εορτών και Κατάργηση Εκκλησιασμού μαθητών
      Αλλα Υποχρεωτική επίσκεψη σε Συναγωγή και Ισλαμικό Τέμενος…
      – Κατάργηση μαθήματος Ελληνικής Ιστορίας
      – Εισαγωγή Ηλεκτρονικής ταυτοποιήσεως των μαθητών
      -Εκδρομές Σχολείων Εκπαιδευτικών και Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων σε μέρη σεξουαλικής απελευθερώσεως,
      -Απελευθέρωση σεξουαλική των μαθητών

      http://siriusanews.blogspot.gr/2015/09/3.html

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>