«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σαδομαζοχισμός και προδοσίες επικρατούν στην Ελληνική επικράτεια!

ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ

Δεν συμβαίνει πουθενά στον κόσμο, οι δυνάστες δανειστές να ομολογούν, ότι έκαναν λάθος στο Ελληνικό νταβατζιλίκι, να ομολογούν ότι ήταν πειραματόζωο για να γλιτώσουν η ευρώπη και οι ευρωπαϊκές τράπεζες και οι Έλληνες να παθαίνουνε για να εφαρμόσουν…Τι;;;;;; Και γιατί;;;

Η συγκυρία ειναι ευνοϊκή να καταγγείλουμε το χρέος ως εκτελεστικό απόσπασμα κατά του Ελληνικού λαού-και εμείς αυνανιζόμαστε στο κατώφλι των εκτελεστών, αντάμα με τις οδηγίες των 300 προδοτών της Βουλής!

Θέλουν να κάνουν αναθεώρισει στο σύνταγμα κωλόχαρτο-και να το κάνουν προσφορά Μαρινόπουλου, όποιος πάρει ένα κωλόχαρτο σύνταγμα, παίρνει και ένα δώρο!!!

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ !!!

Το νέο βίντεο του ΕΟΕ η συνέχεια του ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΤΕ Ν1 και Ν2 και του ΞΥΠΝΑ !!! Μετά από 1,5 χρόνο !!! Ένα βίντεο που σπάει καρδιές και θα σε βάλει να σκεφτείς τι είσαι… ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙΣ…

ΓΙΑΤΙ Ο ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΩ Ο ΔΕΙΛΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ !!!

………………………………………..

Κριτική για λάθη στο πρώτο πρόγραμμα, με το βλέμμα στα παζάρια για το τρίτο μνημόνιο

Λάθη στους χειρισμούς που έκανε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο πρώτο μνημόνιο διαπιστώνει έκθεση του Ανεξάρτητου Γραφείου Αξιολόγησης (ΙEO) του ΔΝΤ που δημοσιοποιήθηκε χθες.

Αν και φαινομενικά η παρέμβαση αφορά τις τότε κινήσεις του Ταμείου, στην πραγματικότητα σχετίζεται άμεσα με τις ενδοϊμπεριαλιστικές αντιθέσεις και τα παζάρια που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το τρίτο μνημόνιο και τη διαχείριση του ελληνικού κρατικού χρέους.

Το συμπέρασμα της έκθεσης είναι ότι το ΔΝΤ συμμετείχε στο πρώτο πρόγραμμα κατά παράβαση των κανόνων του, ενώ επιπλέον προσαρμόστηκε στις απαιτήσεις των Ευρωπαίων «εταίρων» της Ελλάδας, οι οποίοι για εσωτερικούς πολιτικούς τους λόγους δεν ήθελαν την αναδιάρθρωση του ελληνικού κρατικού χρέους ώστε να καταστεί βιώσιμο.

«Δεν υπήρξε σοβαρή προσπάθεια να διατυπωθεί πειστική οδός για την αποκατάσταση της βιωσιμότητας του χρέους στην Ελλάδα, πέρα από το πρόγραμμα της επίσημης χρηματοδότησης, της δημοσιονομικής προσαρμογής και των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων», ανέφερε το Ανεξάρτητο Γραφείο Αξιολόγησης του ΔΝΤ.

Σχολιάζοντας την έκθεση, η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, ανέφερε πως με αυτόν τον τρόπο η Ευρωζώνη κέρδισε χρόνο για να δημιουργήσει «τείχη προστασίας», αφού υπήρχε πολύ σοβαρός κίνδυνος μετάδοσης της κρίσης και στις άλλες χώρες. Βέβαια, η επικεφαλής του ΔΝΤ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα «οργανωμένα συμφέροντα» που αντέδρασαν στις μεταρρυθμίσεις των προγραμμάτων «διάσωσης» που προκαλούσαν συνεχείς πολιτικές κρίσεις.

http://www.902.gr/

Μοιραστείτε το!

1 comment to Σαδομαζοχισμός και προδοσίες επικρατούν στην Ελληνική επικράτεια!

  • Ο ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΩ Ο ΔΕΙΛΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ !!!

    *******************************************************

    ΒΙΝΤΕΟ

    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

    https://www.youtube.com/watch?v=69T3D-j7Yv0

    Δημοσιεύτηκε στις 16 Οκτ 2012

    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ !!!

    το νέο βίντεο του ΕΟΕ η συνέχεια του

    ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΤΕ Ν1 και Ν2

    και του ΞΥΠΝΑ !!! μετά από 1,5 χρόνο !!!

    Ένα βίντεο που σπάει καρδιές και θα σε βάλει να σκεφτείς τι είσαι…

    ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙΣ…

    ΓΙΑΤΙ Ο ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΩ Ο ΔΕΙΛΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ !!!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>