«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Προδότες μην δώσετε δικαίωμα ψήφου στους αλλοδαπούς, θα χυθεί αίμα!

AΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!! 250.000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 700 ΕΥΡΩ ΜΕ ΜΟΛΙΣ 30 ΕΝΣΗΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!!!

ΑΛΒΑΝΟΙ

Με μόλις 30 ένσημα, δηλαδή εργασία ενός μήνα μόλις, 250.000 λαθρομετανάστες
Αλβανοί, Βούλγαροι, Ρουμάνοι κλπ παίρνουν συντάξεις 700ων ευρώ τη στιγμή που ο Έλληνας αγρότης που επί 50 και 60 χρόνια λιώνει στα χωράφια, παίρνει σύνταξη μόλις 342 ευρώ!!!!

Την ίδια ώρα κόβουν τους μισθούς και τις συντάξεις των Ελλήνων που δουλεύουν και προσφέρουν στα ασφαλιστικά τους ταμεία επί 40 χρόνια για να ταΐζουν αυτά τα ξενόφερτα παράσιτα που δεν προσφέρουν το παραμικρό στην χώρα μας!!! Πρόκειται για την απόλυτη προδοσία!
http://kyklwpas.blogspot.gr/2014/05/a-250000-700-30.html
…………..

Αυτά τα αποβράσματα «53+» ποιος θα τα μαζέψει;;;
Βολές των «53+» κατά Τόσκα για την εκκένωση των καταλήψεων
In.gr – ‎πριν από 10 ώρες‎

Επίθεση στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα εξαπολύουν οι «53+» για την εκκένωση των υπό κατάληψη χώρων στη Θεσσαλονίκη, τους οποίους αναφέρουν ως χώρους φιλοξενίας προσφύγων, και τις συλλήψεις αλληλέγγυων. «Όσοι δικαιολογούν … 

………………………………………

“Πότε επιτέλους θα αποφασίσουν οι κυβερνώντες να γίνουν “αλληλέγγυοι στη Λέσβο” – “αλληλέγγυοι στους πολίτες της χώρας μας”;
Αθανασίου για την κατάληψη του ΣΤΕΠ από τους “No Borders”
Εδώ και μέρες βρίσκεται υπό κατάληψη, από ομάδα “αλληλέγγυων” στους πρόσφυγες και στους μετανάστες, το ακίνητο όπου παλιά στεγαζόταν το Στρατιωτικό Πρατήριο Λέσβου, πλησίον των εγκαταστάσεων του εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, στην περιοχή Επάνω Σκάλα Μυτιλήνης.

Μέλη της «αποκαλούμενης» ΜΚΟ “No Borders”, εισήλθαν αυθαίρετα στο ακίνητο, συνιδιοκτησίας τραπέζης και άλλων ιδιωτών, διαμόρφωσαν το χώρο κατά το δοκούν και εγκατέστησαν εντός του ακινήτου δομή για τους πρόσφυγες – μετανάστες, παρά το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες δεν επιθυμούσαν να εκμισθώσουν τους χώρους του ακινήτου και είχαν αρνηθεί σχετικό αίτημά τους, ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι το συγκεκριμένο κτίριο είναι εντελώς ακατάλληλο για φιλοξενία ανθρώπων ή στέγαση οποιασδήποτε δραστηριότητας, αφού πρόκειται για χώρο χωρίς στοιχειώδεις συνθήκες υγιεινής, παροχή νερού και ρεύματος.
Πολιτική

Επιστολή Καλογήρου στην κυβέρνηση- “Οι ροές αυξάνονται τα hot spot δεν θα αντέξουν”
«Να μην τα βαφτίζει, όλα δικά της»

ΑΥΡΙΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Ερντογάν: «Τι θα γινόταν άραγε αν αφήναμε τους πρόσφυγες»;
Περιοδεία Στ. Τάσσου στη Λήμνο

Χθες, οι ιδιοκτήτες προσέφυγαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών υποβάλλοντας αγωγή έξωσης για καταπάτηση της περιουσίας τους. Ήδη έχει δοθεί εντολή στο Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης να διενεργήσει προκαταρτική έρευνα και να εφαρμόσει τα δέοντα.

Το περιστατικό αυτό συνέβη μόλις λίγες μέρες μετά την κατάληψη της Πανεπιστημιούπολης του ΑΠΘ από μέλη του διεθνούς κινήματος «No Border Camp», με αίτημά τους «να καταργηθούν τα σύνορα», προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές εντός του Πανεπιστημίου, με την Κυβέρνηση να σφυρίζει αδιάφορα μπροστά στην καταστροφή και τους πολίτες για άλλη μια φορά να κινδυνεύουν να πληρώσουν τα βάρη.

ΛΑΘΡΟ Α

Και η λίστα δεν σταματά εδώ….

Δυστυχώς, το θέμα των αυθαίρετων καταλήψεων ακινήτων δεν αφορά μόνο την διοίκηση της τράπεζας ή το Δημόσιο. Αντιθέτως, αφορά τον κάθε πολίτη ξεχωριστά που κινδυνεύει, όχι μόνο να σηκώσει στις πλάτες του την καταστροφή, αλλά και να δει την περιουσία του, που με κόπο απέκτησε, που συνεχώς αποπληρώνει φόρους και ΕΝΦΙΑ για αυτή, να καταπατείται και να τίθεται σε κίνδυνο, απλά και μόνο διότι η κυβέρνηση, όχι ότι δεν μπορεί, αλλά πραγματικά δεν θέλει να στραφεί ενάντια στους «αλληλέγγυους» οι οποίοι ανέκαθεν υπήρξαν συμπαραστάτες τους, τόσο τις δράσεις τους όσο και στις ιδέες τους.

Το πολύπαθο νησί μας δεν αντέχει άλλο. Η μείωση του τουρισμού, σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση και τα δυσβάσταχτα μέτρα της Κυβέρνησης, η οποία κατέλυσε κάθε έννοια της νησιωτικότητας, έχει πλέον οδηγήσει την τοπική μας οικονομία και τους κατοίκους του νησιού μας στον μαρασμό. Πότε θα το καταλάβουν αυτό οι Κυβερνώντες; Χρειάζονται και οι Λέσβιοι την «αλληλεγγύη» τους.

Όσο όμως και αν διαμαρτυρόμαστε, ουδείς λόγος γίνεται για κανένα μέτρο διαχείρισης της κρίσης στη Λέσβο, πόσο μάλλον για μέτρα ανακούφισης των κατοίκων του νησιού μας. Άλλωστε, διαφαίνεται ότι προτεραιότητα της Κυβέρνησης δεν είναι οι άνθρωποι που ζουν και υποφέρουν στην πολύπαθη πατρίδα μας, προεξεχόντων των νησιωτών που βάλλονται πανταχόθεν, αλλά μόνο η αλλαγή του εκλογικού νόμου και η συνταγματική αναθεώρηση…..

Πότε επιτέλους θα αποφασίσουν οι κυβερνώντες να γίνουν “αλληλέγγυοι στη Λέσβο” – “αλληλέγγυοι στους πολίτες της χώρας μας”;

http://www.emprosnet.gr/article/85801-athanasioy-gia-tin-katalipsi-toy-step-apo-toys-no-borders

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://www.arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

3 comments to Προδότες μην δώσετε δικαίωμα ψήφου στους αλλοδαπούς, θα χυθεί αίμα!

  • ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ

    ΤΙΤΛΟΣ:
    5.800.000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=CN-qjzloWG4

    ΕΣΤΙΑΣΕ ΖΗΤΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΜΕΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΤΙΤΛΟΣ :
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    http://www.youtube.com/watch?v=IHSX-2Wc77M

    ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΚΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ! Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ, Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ, Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ Η ΝΤΠ
    ΤΙΤΛΟΣ:
    ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ / ISLAM AND EUROPE

    http://www.youtube.com/watch?v=Jb6DPwhRUsk

    ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  • //////////////////////////////////////////////////////

    Οι ηθικοί αυτουργοί της ισλαμικής τρομοκρατίας λοιπόν

    έχουν ονοματεπώνυμο

    και αυτοί που εισήγαγαν την ισλαμική βία

    και το μαζικό έγκλημα στην Ευρώπη

    θα πρέπει να πληρώσουν για τις πράξεις τους,

    πόσο δε μάλλον όταν εκ των προτέρων γνώριζαν τον κίνδυνο

    που θα προκαλούσαν στους λαούς τους.

    \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

    Οι ηθικοί αυτουργοί της ισλαμικής τρομοκρατίας στην Ευρώπη έχουν ονοματεπώνυμο…

    Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

    Νίκαια, Βύρτσμπουργκ, Μόναχο, Ρόιτλινγκεν, Άνσμπαχ. Τσεκούρια, μαχαίρια, πυροβόλα όπλα, εκρηκτικά…

    Τις τελευταίες ημέρες έγινε ακόμη και στους ηλιθίους κατανοητό ότι η πολιτική της ΕΕ για την μετανάστευση

    έχει αποτύχει παταγωδώς και με οικτρό αποτέλεσμα για τους λαούς της ευρωπαϊκής ηπείρου. Η πολιτική της

    Μέρκελ, του Ολάντ, του Γιούνκερ, του Τσίπρα, του Μητσοτάκη και των άλλων υποτακτικών της Ουάσιγκτον, η

    πολιτική του «πρόσφυγες καλώς ήρθατε», η πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» στους ισλαμιστές της Ασίας και

    Αφρικής έχει οδηγήσει σε βιασμούς, κλοπές, μαχαιρώματα, ναρκωτικά, πορνεία, επιθέσεις αυτοκτονίας.

    Τις τελευταίες ημέρες έγινε σε όλους σαφές, και ιδιαίτερα στις οικογένειες των θυμάτων, ότι δεν υπάρχει

    απολύτως καμία διαφορά εάν ο δολοφόνος προέρχεται από το Ισλαμικό Κράτος, από την Αλ Κάιντα ή είναι

    μεμονωμένη περίπτωση ή είναι θύμα εκφοβισμού ή είναι απλώς μιμητής. Διότι όλοι αυτοί οι εγκληματίες είναι

    ξένοι μουσουλμάνοι που έχουν εισβάλλει ανεμπόδιστα, οι περισσότεροι μέσω Ελλάδας, στην ευρωπαϊκή ήπειρο.

    Εάν δεν υπήρχαν αυτοί οι ξένοι εισβολείς οι οικογένειες των εκατοντάδων θυμάτων των τελευταίων ημερών θα

    είχαν γλιτώσει από ανείπωτο πόνο και θλίψη.

    Τα φρικιαστικά εγκλήματα των τελευταίων ημερών τα είχαμε προβλέψει, δεν έχετε παρά να ανατρέξετε σε

    αναρτήσεις της ιστοσελίδας μας και σε άρθρα της εφημερίδας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Το Ισλάμ κάνει σήμερα στην Ευρώπη

    ότι έκανε εδώ και 1400 χρόνια εκεί όπου προσπάθησε να επιβληθεί ως θρησκεία και ιδεολογία. Πολεμάει τους

    «απίστους» μέσω της τρομοκρατίας και του θανάτου. Ο «ιερός πόλεμος» των μουσουλμάνων έφτασε στην Ευρώπη

    μέσω των λαθρομεταναστών, διότι αν δεν υπήρχαν οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες τότε τα αιματηρά γεγονότα

    των Παρισίων, των Βρυξελλών, της Μαδρίτης, του Λονδίνου και του Μονάχου δεν θα είχαν συμβεί.

    Οι ηθικοί αυτουργοί αυτών των εγκλημάτων είναι η Μέρκελ, ο Ολάντ, ο Γιούνκερ, ο Ομπάμα και οι άλλοι

    οπαδοί και τσιράκια της πολυπολιτισμικότητας που υποστήριξαν την λαθρομετανάστευση, θέλοντας να

    καταστρέψουν και να υποδουλώσουν τους αυτόχθονες λαούς και τα έθνη της ευρωπαϊκής ηπείρου. Όλοι αυτοί οι

    ισλαμολάγνοι υποστηρικτές της πολυπολιτισμικότητας θα πρέπει να συρθούν σε ποινικά δικαστήρια με την

    κατηγορία των εγκλημάτων πολέμου, τόσο όσον αφορά τα εγκλήματα τους στην Ευρώπη, όσο και για τα εγκλήματα

    τους στην Λιβύη, Συρία, Ιράκ, Αφγανιστάν κ.α. όπου μέσω της πολιτικής «αραβική άνοιξη» αιματοκύλισαν αυτές

    τις χώρες αφήνοντας πίσω τους εκατομμύρια αμάχων θυμάτων και διαλυμένα κράτη.

    Οι ηθικοί αυτουργοί της ισλαμικής τρομοκρατίας λοιπόν

    έχουν ονοματεπώνυμο

    και αυτοί που εισήγαγαν την ισλαμική βία

    και το μαζικό έγκλημα στην Ευρώπη

    θα πρέπει να πληρώσουν για τις πράξεις τους,

    πόσο δε μάλλον όταν εκ των προτέρων γνώριζαν

    τον κίνδυνο που θα προκαλούσαν στους λαούς τους.

    http://www.ksipnistere.com/2016/07/blog-post_7359.html

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>