«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπω. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπω. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Είμαστε σε βαθύ πηγάδι με σκατά και δεν θέλετε να το καταλάβετε!

parallel-universe-01

Πολλές φορές με κατηγορείς ότι χρησιμοποιώ άσχημη γλώσσα και προσβάλω αυτόν που θέλει να με διαβάσει!

Έχεις δίκιο πολλές φορές θέλω να βρίσω πολύ πιο πολύ αλλά συγκρατούμαι!

Δεν έχω το δικαίωμα να προσβάλω κανέναν ..αλλά όταν πλέον όλα όσα έχω πει είναι μπροστά στα μάτια όλων … όταν αλλάζουν όλα όσα γνωρίζαμε σαν αληθινά και ακόμα ξαμολάμε αετό … βουρλίζομαι στο μάξιμουμ!!

Ακόμα εκεί έξω έχουμε την κλασική μέθοδο των αποδομητων , των ψευτων της ανωνυμίας , των αγαπητικων της επιφάνειας που παίρνουν μεροκάματα χονδρά να καταφέρουν την μάζα να μην δει την όποια αλήθεια τους ξεβολευει!!

Είμαι αυτός που στην Ελλάδα εισήγαγε τον όρο υπεροντοτητα πληροφορίας σημαδεύοντας τον με την ταμπέλα του εχθρού της ανθρωπότητας!

Εδώ και μήνες σου λέω κοίτα το φαινόμενο Μαντέλα , κοίτα και ερεύνησε στα δικά μας , βρες της αλλαγές , δες αν έχουν αλλάξει ακόμα και άνθρωποι δίπλα σου!

Το γνωρίζω ότι είναι δύσκολο να το χωνέψει κάποιος ότι κάποιοι με τρόπους που δεν χωρά ακόμα η φαντασία μας αλλάζουν την πραγματικότητα μας ! Αν ακολουθήσεις από την αρχή την έρευνα μου για το θέμα και ανοίξεις το μυαλό σου θα δεις ότι οι κάποιοι γίνονται συγκεκριμένοι και ότι το προσπαθούσαν να το πετύχουν πολλά χρονια … το θέμα είναι να μάθουμε πρώτοι τον λόγο ..πριν το πηγάδι με τα σκατά που είμαστε μεταμορφωθεί σε καμιά απύθμενη χαράδρα!!!!

Πάμε λίγο μαζί να αναρωτηθούμε κάποια πράγματα μήπως και έτσι οδηγήσω την συνείδηση σου σε σημείο ασφάλειας να μην ξανά κοιμηθεί από τους πράκτορες της πραγματικοτητας !!!

Οι Αμερικανοί έχουν την βίβλο τους … King James ….

Οι Αμερικανοί ερευνητές φωνάζουν και αυτοί..ξυπνήστε κάποιος αλλάζει την πραγματικοτητα!!

Ιταλία , πότε ιδρύθηκε η Ιταλία σαν χώρα …πότε ονομάστηκε η Ιταλία …ΙΤΑΛΙΑ!

italy

Αφού λοιπόν η Ιταλία δεν ονομαζόταν Ιταλία πριν χιλιάδες χρόνια γιατί σήμερα μέσα στην βίβλο King James αναφέρεται σαν χώρα ; Αν δεν άλλαξε η Βίβλος τα ονόματα της … δεν θα είχαμε εδώ και χρόνια ένα θαύμα της βίβλου που έλεγε πριν χιλιάδες χρόνια μια χώρα με το σημερινό όνομα της; Εδω ο Νοστράδαμος πέφτει αλληγορικά σε κάτι μέσα και γίνεται χαμός ….Αν η βίβλος έλεγε απο παλιά ιταλια …αλλα η ιταλια έγινε μετά δεν θα γνωρίζαμε το θαύμα του θεϊκού λόγου;

Πάρε να έχεις λοιπόν τι λέει μέσα ΠΛΕΟΝ η βίβλος …

 

kingjames-italy

Ωραία τώρα που σίγουρα είδαμε την αλλαγη ..ας δούμε και άλλη μια να το καρφώσουμε στο συνειδητό μας ώστε κανένα λαμογιο να μην μας πείσει οτι δεν γίνονται αλλαγές …

Πότε ιδρύθηκε η Ινδία ;

Πάμε πάλι από την αρχή…Λεγόταν η Ινδία ΙΝΔΙΑ πριν χιλιάδες χρόνια?

Ας δούμε πότε έγινε κράτος …
india
Να ξαναπώ τα ίδια με την Ιταλία η το έπιασες πια;
kingjames-india
Τώρα θα πει κάποιος ε στην ηλεκτρονική μπορεί να το άλλαξαν…Ωπα παλικαρε … Όποιος αλλάξει έστω και ένα γραμμα είναι καταραμένος προς το θεο λέμε!! Ελα μωρε κάνας πιτσιρικας θα το έκανε …..μάλιστα…..Όταν όμως θα δούμε και στο χαρτί αλλαγμένο θα πεις άλλα έτσι δεν είναι;

Ανοίξτε τα μάτια σας παρακαλώ … δεν είναι πια απλές συνωμοσίες αλλά κάτι πολύ πιο μεγάλο …κάτι πολύ πιο βαθύ!

Ακόμα και τεχνητό να είναι ..είναι η μεγαλύτερη απόδειξη οτι προσπαθούν να φέρουν κάτι νέο…κάτι δικό τους …οτι αλλαγη γίνεται ..γίνεται για τους επόμενους που θα γεννηθούν μέσα σε αυτήν….σε μερικά χρόνια …εμείς θα έχουμε φύγει που θυμόμαστε…τα νεα παιδιά θα έχουν γεννηθεί μέσα σε αυτό….και τότε σίγουρα η όποιες αλλαγές θα τους φανούν λογικές …αφού πάντα με αυτές έζησαν!!

Δεν θέλω να αφήνω την φαντασία μου μου σε γραπτό λόγο ανεξέλεγκτη για πολλους και διάφορους λόγους που δεν είναι της στιγμής να αναλύσω….εσύ όμως που με διαβάζεις βάλε την φαντασία να λειτουργήσει στο τι μπορούν να κάνουν στους επόμενους που δεν θα θυμούνται τις αλλαγές!!!

Και αυτο ειναι το κοινωνικό το γεωπολιτικό…τι γίνεται αν έχω δικιο απο την αρχή και το ολο θέμα είναι πολύ μεγαλύτερο απο το ανθρώπινο…τι γίνεται αν είναι θέμα ματριξ , θέμα μεταφυσικής , θεμα σερν …

Αφυπνίσου , θα ζήσεις τόσα πολλά και ξαφνικά που θα σου χρειαστεί να έχεις πάρει γεύση απο την γωνία συνείδησης που σου δείχνω….έτσι ώστε να μην χάσεις τα πάντα!

Stranger…

http://katohika.gr/stranger

http://www.arxaiaithomi.gr/