«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η Άλωση της πόλης και η προδοσία της εκκλησίας η αλήθεια μαρτυρούν τα ιστορικά στοιχεία.

Jun 18, 2016

genadios

genadios

ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ
Τα γράφει η Θεοδώρα Φραντζή, κόρη του χρονικογράφου της “άλωσης”
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΛΩΣΗΣ THΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ:
Στην ιστορία μάθαμε ότι οι Τούρκοι κατάφεραν έπειτα από σκληρές μάχες να καταλάβουν τους “καλούς” Βυζαντινούς και την Κωνσταντινούπολη. Στην ιστορία μάθαμε ότι χρωστάμε χάρη στην εκκλησία γιατί τα 400 χρόνια σκλαβιάς, αυτή διατήρησε το Ελληνικό πνεύμα ζωντανό! Η ιστορία όμως μας είπε και για μια Κερκόπορτα….και τίποτα παραπάνω. Πόσοι από εμάς όμως ξέρουμε το τι έγινε πραγματικά εκεί πέρα;
Η Πόλη δεν Εάλω. Απλά την παρέδωσαν! Ποιος;

Το χρονικό της “άλωσης” περιγράφεται από την Θεοδώρα Φραντζή, κόρη του χρονικογράφου της “άλωσης” Γεωργίου Φραντζή, που ήταν πρωτοβεστάριος του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου. (Το βιβλίο της Θ. Φραντζή βρίσκεται σε μετάφραση στην Εθνική βιβλιοθήκη και περιγράφει όλες τις λεπτομέρειες για την Προδοσία της Βυζαντινής αυτοκρατορίας από τους κρατούντες το “πνεύμα”). Η επιτροπή που θα διαπραγματευόταν την παράδοση της Πόλης στον Σουλτάνο, ήταν εξαμελής και αποτελείτο από τον Ιεροκήρυκα “τότε” Ιωασάμ (Ιωσήφ) Κόκα, τον Μέγα Δούκα Λεόντειο και αλλά 4 άτομα. Η επιτροπή των Τούρκων είχε αρχηγό τον Πάσα της Αδριανούπολης Ρεσιτ.
Οι όροι που έθεσαν ο Ιωασάφ και Λεόντειος ήταν οι εξής:
1. Η Αγία Σοφία και οι 10 κυριότερες εκκλησίες, καθώς και τα μοναστήρια με τις περιούσιες τους και τα εισοδήματα τους να παραμείνουν στους παπάδες, όπως και μέχρι τώρα!!!
2. Εγγύηση για την ζωή και τις περιούσιες των ατόμων που περιέχονταν στον κατάλογο που έδωσαν.
3. Οι χριστιανοί παπάδες να μην αλλάξουν αμφίεση, να λατρεύουν τον “θεό” τους και να καβαλάνε άλογο!
Στη δεύτερη συνάντηση οι Τούρκοι έφεραν την απάντηση του Σουλτάνου, όπου έγιναν δεκτοί οι όροι πλην αυτού που αφορούσε την Αγία Σοφία και την ίππευση άλογων από ιερείς.
Μόνον οι υπεύθυνοι της παράδοσης επιτρέπεται να είναι έφιπποι.
Ο Ιωασάφ και οι προδότες συνελήφθησαν για προδοσία, μόλις χώρισαν από τους Τούρκους. Ρωτήθηκε αν αρνείται την κατηγόρια της συνωμοσία και αυτός απάντησε: “Καυχιέμαι γι’ αυτό. Ήθελα να σώσω την εκκλησία από την ένωση με τους καταραμένους καθολικούς. Προτίμησα να βάλω τέλος στην αυτοκρατορία. Αυτοκράτορα θα πέσει ο θρόνος σου και θα καταπατηθεί”.
Ο Αυτοκράτορας του είπε ότι θα πέσουμε πολεμώντας και ο προδότης ιερωμένος απαντά: “Συ με κρίνεις σήμερα, αύριο θα σε δικάσει ο θεός” (!!!). Το δικαστήριο καταδίκασε τον προδότη Ιωασάφ σε θάνατο, ο οποίος ήταν προκλητικός και αυθάδης και όχι μόνο δεν αρνείται την κατηγόρια, αλλά καυχιέται και για την προδοσία, γεγονός που φανερώνει το πνεύμα της εκκλησίας στις κρίσιμες αυτές στιγμές.
Μετά από ισχυρές πιέσεις της ορθόδοξης “εκκλησίας” στον Αυτοκράτορα χαρίστηκε η ζωή του Ιωασάφ Κόκα, που έκανε τα πάντα για να κυριευθεί η Κωνσταντινούπολη από τους Τούρκους. Ο Ιωασάφ Κόκας είναι ο Γ’ μετά την άλωση Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως (“+1459-1463”)…
Η Πόλη λοιπόν δεν έπεσε, ούτε αλώθηκε. ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ από τον χριστιανορθόδοξο κλήρο και οι αποδείξεις είναι πολλές:
1. Ο Σουλτάνος Σελίμ το 1519 ήθελε να γκρεμίσει τις εκκλησίες και ο Πατριάρχης Θεόκλητος παρουσίασε μαρτυρίες ζώντων γενίτσαρων που βεβαιώσαν ότι η Πόλη ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ με συνθήκη στον Μωάμεθ. (Σπάθας, Μεσαιωνική βιβλιοθήκη).
2. Ο Πατριάρχης Ιερεμίας Α’ το 1532 όταν ο Σουλτάνος Σουλεϊμάν Α’ “ήθελε να χαλάσει τις εκκλησίες” προσκόμισε μαρτυρίες και αποδείξεις για να μην χαθούν τα προνομία και του απέδειξε ότι “Η Πόλη ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Και Δεν Πάρθηκε Με Σπαθιών” (Μεσαιωνική βιβλιοθήκη – Σπάθας, Πατριαρχική Ιστορία – Ι. Μαλαξός, Μετά την άλωση – Θα. Υψηλάντης)
3. “Οι Τούρκοι ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ την ελεεινή Πόλη και μπήκαν μέσα” (Βερβερινός Κώδικας)
4. “Οι ανθενωτικοί ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ την Πόλη για να πάρουν τα προνομία από τον Σουλτάνο” γράφει σε επιστολή του προς τον Πάπα ο χρονογράφος της “άλωσης” Επίσκοπος Χίου Λεονάρδος.
5. “Η Πόλη ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ από την θρησκευτική μερίδα των ανθενωτικών στους αρχηγούς του πολιορκητικού Στρατού” (Καρολίδης – Ιστορία Της Ελλάδος)
6. Σε παλιό λαϊκό τραγούδι του Πόντου αναφέρεται η ΠΑΡΑΔΟΣΗ Της Πόλης με τη χαρακτηριστική φράση “ΕΔΩΚΑΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ”
Όσο και αν κάποιοι εθελοτυφλούν, η τραγική ειρωνεία της Ιστορίας είναι ότι την κρίσιμη στιγμή άνθρωποι του πάπα υπερασπίστηκαν την πόλη κι ορθόδοξοι χριστιανοί, ιερωμένοι, μοναχοί και λαϊκοί την παρέδωσαν στους Οθωμανούς.
Με τον πρώτο μετά την άλωση πατριάρχη Γεώργιο Σχολάριο (Γεννάδιο Β’) να πρωτοστατεί σε διαδηλώσεις και εκδηλώσεις ενάντια στον αυτοκράτορα Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, ακριβώς τις κρίσιμες ώρες της πολιορκίας.
Με δέκα χιλιάδες καλόγερους να διαδίδουν ότι είναι θέλημα Θεού να μπουν οι Οθωμανοί στη Βασιλεύουσα και να κυριεύσουν τη μισή οπότε Άγγελος Κυρίου θα κατέβει από τους ουρανούς, θα καθαιρέσει τον αυτοκράτορα, θα βάλει άλλον και θα διώξει τους εισβολείς. Με πιο πρακτικό τον μοναχό Πέτρο που πήρε άλλους τριακόσιους και πέρασε στις τουρκικές γραμμές.
Με τους ευσεβείς ανθενωτικούς να βοηθούν τον Μωάμεθ να χτίσει το οχυρό Ρούμελι Χισάρ. Και με τους “μέσα” να οργανώνουν σαμποτάζ με πιο ηχηρό την ανατίναξη του Ιπποδρομίου. Και την κρίσιμη ώρα να υποδέχονται τους αφηνιασμένους κατακτητές ως ελευθερωτές. Ο θρύλος για την Κερκόπορτα δεν πλάστηκε τυχαία. Άλλωστε ο ίδιος ο αδελφός του τραγικού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου ήταν αυτός που πρώτος, με συμμάχους τους Οθωμανούς, προσπάθησε να πάρει την Πόλη “στο όνομα της Ορθοδοξίας..”
[Απόσπασμα από το άρθρο του Κ. Μπρούσαλη με τίτλο “Εάλω η Πόλις και το χαστούκι” στην στήλη Αντιθέσεις – Εφημερίδα Έθνος 28/5/2001] Πάνω οι τουρκαλαδες έκαναν γραμματόσημο τον Γενάδιο τον οποίον η εκκλησία τον θεωρεί άγιο !

http://epanellinismos.com/2016/06/%CE%B7-%CE%AC%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CE%BA/

http://www.arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

2 comments to Η Άλωση της πόλης και η προδοσία της εκκλησίας η αλήθεια μαρτυρούν τα ιστορικά στοιχεία.

  • Κατα την ιδια χρονογραφο, οχι μονο η Κωνσταντινουπολη προδοθηκε εκ των εσω απο τον χριστιανορθοδοξο κληρο, απο τουs 264.000 πολιορκητεs τηs του Μωαμεθ, οι 164.000 ησαν χριστιανορθοδοξοι Ρωμιοι, 30.000 ζητιανοι και 70.000 Οθωμανοι!!! Οπωs και τοτε ετσι και σημερα
    οι Εφιαλτεs στουs Ρωμιουs περισσευουν….Γι’ αυτο Ελληνιδεs και Ελληνεs την Ρωμιοσυνη μην την κλαιτε…. Αφηστε την να αυτοκτονιση….

    Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

  • Εσύ σε ποιόν θεό πιστεύεις; ποιον σου έμαθαν: λίγοι είναι αυτοί που έχουν καθαρή σκέψη

    Τα εγκλήματα είναι αποτρόπαια και σχεδόν αδιανόητα. καλύπτουν τους αιώνες, από δολοφονίες συστηματικά βασανιστήρια,(βλέπε εδώ
    ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ) βιασμοί ,σκλαβιά, πολέμους, ιατρικό πειραματισμό, έλεγχο των μαζών , στείρωση, η εμπορία
    παιδιών στη γενοκτονία και πολέμους εξόντωσης εναντίον ειρηνικών εθνών, όχι κατά τύχη, από μεμονωμένα άτομα, αλλά ιστορικά, συστηματικά, σκόπιμα και επίσημα, με τη ρητή εντολή των αρχηγών κρατών και της Εκκλησίας,

    σύμφωνα με τους νόμους τους και τα έθιμά τους – και το γεγονός ότι πολλά από αυτά τα εγκλήματα γίνονται σήμερα εναντίον αθώων στα χέρια των ίδιων θεσμών που να επιτρέπουν και αρχηγούς κρατών.
    που πιστεύεις λοιπόν;
    στο όνομα του θεού ,αλλαχ κτλ έχουν γίνει τα μεγαλύτερα εγκλήματα, πόλεμοι ,
    από την ώρα που γεννηθείς σου λένε που να πιστεύεις στην εκάστοτε χωρά που είσαι , πως πρέπει να ζεις με βάση τα έθιμα της κάθε θρησκείας!
    που μαγείρεψαν τα γεγονότα όπως τους βόλευε , και έκρυψαν την πραγματική ιστορία βαφτίζοντας ότι άλλο μύθο και αιρετικό,,
    σε ένα τέτοιο κόσμο ζεις!
    υπηρέτης του κράτους και του χρήματος
    όπως ήταν παλιά οι βασιλιάδες και έπαιρναν φόρους από τους χωριάτες και καλά, όλους αυτούς τους αιώνες δεν έχει αλλάξει τίποτα ,,,
    ότι υπάρχει κάτι υπάρχει άλλα όχι όπως το λένε όλοι αυτοί,
    ίσως όπως έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες και όλοι πίστευαν σε υπαρκτά πρόσωπα Θεούς φυσικά δεν ήταν Θεοί με την έννοια που λέμε τώρα άλλα από άλλους κόσμους !
    (Φυσικα στοιχεία των αρχαίων αστροναυτών εξωγήινων)
    (Επαφές με πέντε φυλές…. εξωγήινων!)
    (Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗ )
    δες και εδω

    οι άνθρωποι είναι οι ίδιοι με αυτούς που ζούσαν εκείνη την εποχή
    μηδέν εκπαίδευση ας έχουν 500 πτυχία δεν σε κάνουν τα πτυχία έξυπνο άπλα σου μαθαίνουν μόνο εκεί που μπορείς να δουλέψεις καλύτερα για να αποδόσεις πιο πολλά λεφτά άρα να πληρώσεις φόρους ! σήμερα ίσως πιο πολύ στόκοι με την
    χειραγώγηση της σκέψης

    λίγοι είναι αυτοί που έχουν καθαρή σκέψη

    τεράστιο μέγεθος αυτών των εγκλημάτων οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν το δικαίωμα και το καθήκον να αρνούνται να υπακούσουν ή να πληρώσουν τους φόρους προς τις κυβερνήσεις ή οργανισμούς άλλα που μυαλό αν το κάνουν 100- 200 θα τους πάνε μέσα αν το έκαναν όλοι όμως;
    η σκόπιμη εξόντωση των ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο
    με αρρώστιες ψεχασματα αποβλάκωση, ελέγχο μέσω MEDIA και των χρημάτων η (δύναμη τους είναι αυτή), και άλλα πολλά .τα εγκλήματα αυτά στηρίζονται από τους υπαλλήλους της λεγόμενης νέας τάξης και ιδιωτικές εταιρείες, καθώς και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, εκκλησίες, δικαστήρια, νομικούς και τους πράκτορες τους σε όλο τον κόσμο. το χειρότερο από όλα αυτά ;
    ένας κόσμος που είναι πρόβατο και κάνει ότι του πουν όσοι έχετε λίγο μυαλό το βλέπετε γύρο σας ,, και το ακόμα πιο χειρότερο αν βγεις και τους πεις τι γίνεται θα σε πουν τρελό του διαβόλου και ότι είσαι για δέσιμο το ίδιο σύστημα έχει φροντίσει όλα τα προβατάκια να μην πιστεύουν άλλον βοσκό που τους λέει ότι έξω απο το μαντρί υπάρχει ένας άλλος κόσμος …..

    πηγη
    Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013

    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/04/blog-post_4012.html#ixzz4FWXWd0Nq

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>