«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΟ ΞΕΝΟ ΦΡΟΥΤΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΣΥΝΟΘΟΥΛΕΥΜΑ «ΝΔΣΥΡΙΖΑΠΑΣΟΚΕΚΠΟΤΑΜΙΚΚΕ», ΕΙΝΑΙ Ο «ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ» ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ.

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

          16.07.2016

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Ο «Συλλογισμος» είναι η ανωτατη μορφη νοησεως, ο οποιος κατ’ εντολην του διεθνους πολιτικου σιωνισμου (τιποτε δεν μπορει να είναι που δεν επιτρεπεται να ειναι!)  κατεστραφηκε στο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης συστηματικα και ολοκληρωτικα από τα εβραιοελεγχομενα και παναθλια ηλεκτρονικα ΜΜΕ και το υπουργειο Παιδειας.                                  

Ο «Κοινοβουλευτισμος» πρωτοεμφανιζεται στην δυτικη Ευρωπη σαν πολιτικο προ’ι’ον των «αστικων επαναστασεων» στην Αγγλια και την Γαλλια και ολοκληρωθηκε σαν πολιτικο συστημα αναπτυσσοντας θεσμους και τυπους που ισχυαν ηδη στα φεουδαρχικα και μεσαιωνικα «Παρλαμεντα» και μας το πλασαρισαν οι «Προτεσταντες σιωνιστες» μετα το 1821. Ο «Παρλαμενταρισμος» συνεπως δεν εχει καμια σχεση με την «Δημοκρατια». Η «Δημοκρατια» υπαρχει μονο όταν εχει καταστει βιωμα και καθημερινος τροπος ζωης.

Για να συμβη όμως κατι τετοιο χρειαζεται ιστορικη συνεχεια, κοινωνικο ηθος και ανεπτυγμενη Παιδεια.

Ουδεμια από τις προ’υ’ποθεσεις αυτές υπαρχουν στο σημερινο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης!

Είναι δυσκολο πραγμα για τον γραφοντα να παραμεινη ψυχραιμος κρατωντας σταθερα την πεννα του όταν παρακολουθει το ως ανω πολιτικο κομματικο συνοθουλευμα να ψηφιζη Μνημονια και δανειακες συμβασεις χωρις να τα/τις διαβαζη.

Εάν οι ρωμιοι πολιτες, ενστολοι και μη, γνωριζαν την μοιρα την οποια το ως ανω πολιτικο κομματικο συνοθουλευμα με ολες τις αγορασμενες οργανωσεις του της δηθεν προοδευτικοτητας και της δημοκρατιας τους επιφυλασει, είναι βεβαιο, ότι θα το κατακρεοργουσαν μεσα σε λιγες ωρες…Η Νεμεσις (= απονομη του οφειλομενου, εκ του νεμω) στην αρχαια ελληνικη αξιολογια αποτελει την τιμωρο της ανθρωπινης οιησης, της αλαζονειας και των μεγαλων εγκληματων (Πινδαρου «Πυθιονικοι»,

10,69, Αισχυλου Αποσπασμα 244, Σοφοκλεους «Ηλεκτρα», 792 κ.α).

Χρειαζεται το κρατιδιο της Ρωμιοσυνης το ως ανω πολιτικο κομματικο συνοθουλευμα;

Είναι τελικα τα πολιτικα «Κομματα» αναγκαια;

Ποιος είναι ο πραγματικος σκοπος αυτων;

Η εννοια Partei = Κομμα προερχεται από την λατινικη «pars» που δεν σημαινει τιποτε αλλο απο Teil=Μερος= Μεριδιο=Κομματι.

Συνεπως τα Κομματα δεν ενδιαφερονται για τα κοινα καλα, τα οποια υπαρχουν ως συνολο χωρις αυτα.

Τα Κομματα ανταγωνιζονται για την νομοθετικη εξουσια και την χρησιμοποιηση αυτης για καλυψη των συμφεροντων της ομαδας των ανθρωπων που αντιπροσωπευουν.

Δεν προκειται συνεπως για τα συμφεροντα του πλατυ κοινου αλλα μονο για τα συμφεροντα μερους του λαου.

Με τους νομους που ψηφιζονται στο «Βολευτηριο» του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης βλαπτονται τα συμφεροντα του μεγαλυτερου μερους του λαου.

Η εννοια «Κομμα» περιγραφει μια εγω’ι’στικα υποκινουμενη υποδομη για να χρησιμοποιηθη η νομοθετικη εξουσια για τα ιδιαιτερα συμφεροντα της ομαδος αυτης των ανθρωπων που αντιπροσωπευει το Κομμα.

Τα Κομματα συνεπως είναι συλλεκτικες δεξαμενες συμφεροντων, στις οποιες οι δραστηριοποιημενοι λομπυστες που κατεχουν μεγαλα οικονομικα μεσα τα διαθετουν για την επιτευξη των στοχων της εκαστοτε διαπλοκης.

Οι λομπυστες αυτοι γνωριζουν πολύ καλα ότι κάθε μελος του «Βολευτηριου» κάθε άλλο παρα αντιπροσωπος του λαου είναι (αντιπροσωπευτικη Δημοκρατια = Κορο’ι’δια) αλλα αντιπροσωπος του κομματος του στην ηγεσια του οποιου υπακουει τυφλα.

Μονο οι τυφλα υπακουοι βουλευτες στην ηγεσια των Κομματων του «Βολευτηριου» προωθουνται στα κοινοβουλευτικα αξιωματα, στις εξεταστικες επιτροπες και αλλου.

Από την πλευρα τους οι κομματικες ηγεσιες του «Βολευτηριου» είναι Ιδιωτικοι υπαλληλοι των «αγιων» οικογενειων της διαπλοκης. 

Οπως π.χ. αυτων των Βαρδινογιαννηδων, Μπομπολαιων, Λατσηδων, Λαμπρακηδων και αλλων πολλων.

Οι «αγιες» αυτές οικογενειες με τους υπαλληλους τους από τις οικογενειακες πολιτικες κρυπτοδυναστειες και την «υψηλη καστα» των 82 ανδρων που φορουν μαυρες φουστες (Δεσποταδων) ως υπερυπαλληλοι του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, κυβερνουν το κρατιδιο της Ρωμιοσυνης και κερδοσκοπουν εδώ και δεκαετιες πανω στα ομολογα του δημοσιου.

Η «αγια» οικογενεια των Μπομπολαιων π.χ. με τα ομολογα του δημοσιου πληρωνεν τις εργολαβικες διαπλοκες της.

Η τραπεζα Πειραιως της πρωτα «αγιας» οικογενειας των Βαρδινογιαννηδων και νυν της «αγιας» οικογενειας των ιουδαιων Σαλα, με κοντε’ι’νερ γεματα με κερδοσκοπικα ομολογα του δημοσιου, αγορασε την ισχυρωτερη απ’ αυτην Αγροτικη τραπεζα και μαζι της και τα περιουσιακα στοιχεια των χρεομενων γεωργων.

Τα ιδια ισχυουν και για τα ομολογα της τραπεζας Eurobank των Λατσηδων.

Οι «αγιες» αυτές οικογενειες της διαπλοκης με τους σφουγκοκωλαριους τους της πολιτικης και με τους συνδικαλιστες τους και βατραχανθρωπους, είναι αυτοι που καταληστευσαν και συνεχιζουν συνεργαζομενοι με του Χαζαραιους της Ε.Ε. να καταληστευουν τους ηλιθιους Ρωμιους.

Πως θα μπορουσε το ως ανω Διλημμα, ο ως ανω «Γορδιος Δεσμος» να λυθη; Πως είναι δυνατο να αποφευχθη να κυβερνουν τον τοπο αυτό ανθρωποι που δεν εχουν τιποτε το αυτοφυτο, τιποτε το αυθεντικο ιθαγενες, τιποτε το εθνικο δημιουργικο και λαμπουν ως κολοφωτιες (πηγολαμπιδες) επειδη φωτιζονται από τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο;

Η απαντιση είναι μια:

Μονο εάν κοπει και αυτό μονο με στρατιωτικο πραξικοπημα, με την κοψη του σπαθιου!

Η πραξη αυτή πολεμου σημαινει κινηση, ροη, μεταβολη, που διεπει ολοκληρο τον χωρο του επιστητου, δηλαδη του Μυστηριου των Μυστηριων, από το αχανες διαστημα, μεχρι τον μικροκοσμο των τεμαχιδιων της υλης και από τις διαφορες μορφες της ζωης μεχρι τις ιδεες και τις αξιες, την κορυφαια αυτή εκφραση του Οντος.

Πραξη πολεμου που είναι πανταχου παρουσα είναι και κάθε τυπος συγκρουσεως μεταξυ ατομικων αξιων ‘η μεταξυ ομαδικων ιδεων και τροπων θεωρησεως της ζωης και του κοσμου, μεταξυ πασης κατηγοριας μορφων παλης πνευματικης και ηθικης φυσεως.

Δεν υπαρχει πραξη πολεμου χωρις δικαιοσυνη, ουτε δικαιοσυνη χωρις πραξη πολεμου.

Η πραξη πολεμου είναι ασυμβιβαστος με το ψευδος, την πλανη, είναι ο καταλυτης του αυθαιρετου, του τεχνητου, του παρα φυσην, του μη Οντος.

Με την απαγορευση υπαρξης των Κομματων ως πρωτο βημα, εξαφανιζεται η επιδραση των συλλεκτικων δεξαμενων συμφεροντων που χειραγωγουνται από τους λομπυστες των «αγιων» οικογενειων.

Η νομοθετικη εξουσια, το κυριο εργαλειο των Μεγαλοαπατεωνων του εσωτερικου και εξωτερικου, εξουδετερωνεται.

Αυτή περνα ως δευτερο βημα στα χερια της στρατιωτικης εξουσιας για το συμφερον του πλατυ κοινου.

Η σημερινη μονοφθαλμη πορνη που μας το παιζει τυφλη θεα εξουδετερωνεται χωρις τυψεις συνηδεισεως και αντικαθεισταται ως τριτο βημα από την γνησια τυφλη θεα.

Με το τεταρτο βημα κρατικοποιουνται ολες οι τραπεζες με πρωτη την κεντρικη τραπεζα και επαναφερεται το νομισμα «δραχμη».

Το πεπτο βημα πρεπει να ερευνηθη σε βαθος με ολες τις συνεπειες του, δηλαδη η εξοδος από την Ε.Ε.

Εδώ πρεπει να κρατησουμε την ψυχρεαιμια μας, να ελεγξουμε την παρορμηση, να εχουμε τις αισθησεις μας και τις αντενες μας ανοιχτες για να μην παρασυρθουμε από την σημερινη οργη και το μενος που μας διακατεχει για την Τρο’ι’κα και για την λεηλασια του τοπου μας, ώστε να γινουμε βορρα, στους συγχρονους «μνηστηρες» της Πηνελωπης.

Η οδυσσε’ι’κη σκεψη ως αεναο μεσον επιβιωσης πρεπει να μας καθοδηγει παντα……

Σε αντιθεση με την πραξη πολεμου, η σημερινη ακινησια και ειρηνη στο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης, από την «επι γης ειρηνην» του εβραιογενους, θρησκευτικου δογματισμου μεχρι τον νεωτερο και συγχρονο ειρηνισμο των εβραιογενων επισης φιλοσοφικων και πολιτικοκοινωνικων δογματων της αστοκαπιταλομαρξιστικης λογοκρατιας τυπου ΣΥΡΙΖΑ, ηθικα και πολιτικα ουδετερη, αφυσικη συμβατικη αρχη, όπως ολες οι αρχες της ιουδα’ι’κης σκεψεως, λανσαρεται και πλασαρεται από τα διασβρωμενα ηλεκτρονικα ΜΜΕ με πολλες μεθοδους στον συγρονο κοσμο, ακριβως διοτι αβανταρει ιδεολογικα τον παναρχαιο ονομολογητο σκοπο του διεθνους πολιτικου σιωνισμου. Ο ειρηνισμος είναι η ιδεολογια της διεθνους κατεστημενης ταξεως πραγματων, διοτι συμβαλλει στην καταχυρωση και διαιωνιση της.

Συνεπως!

Χιλιες φορες πολεμος της αληθειας κατά του δογματος, της εναρχης κοινωνιας κατά της εξουσιας, του ιδεαλισμου κατά του υλισμου, της δικαιοσυνης κατά της ισοτητας, του Φωτος κατά των Δυναμεων του Ζοφου που κατισχυνουν στην υφηλιο και καταστρεφουν την Ζωη μας…..Η κλασικη Ελλαδα μας το διδασκει:

Η μαζα τοσο περισσοτερο υψωνεται στο επιπεδο μιας πολιτικης ‘η μιας οποιασδηποτε αλλης ιστορικα δημιουργικης οργανωσης, οσο περισσοτερο αντιμετωπιζει σαν δραματικο προβλημα την Ιστορια που ζει και την εξουσια που η οργανωμενη κοινωνια ασκει επανω της….

Στην πρωτη φαση της Δημοκρατικης Επαναστασης στην αρχα’ι’κη Αθηνα, όταν ο Τυραννος και μετα ο Αρειος Παγος επαιζε το ρολο ενός ειδους οδηγου και κηδεμονα του δημου, τι ηταν αυτό που εμποδισε το δημο να ξαναπεση στην προτερη του παθητικοτητα και να αφεθη στην κυριαρχη βουληση των «κηδεμονων» του, σημερα θα λεγαμε μετα το στρατιωτικο πραξηκοπημα στην κυριαρχη βουληση των «αγιων» οικογενειων;  

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Μοιραστείτε το!

2 comments to ΤΟ ΞΕΝΟ ΦΡΟΥΤΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΣΥΝΟΘΟΥΛΕΥΜΑ «ΝΔΣΥΡΙΖΑΠΑΣΟΚΕΚΠΟΤΑΜΙΚΚΕ», ΕΙΝΑΙ Ο «ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ» ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ.

  • Εγκόσμια και… παραδείσια!

    http://3.bp.blogspot.com/-vviO-01GhK8/TrVUj2mXswI/AAAAAAABUWo/g7S_KOEKNnw/s200/%25CE%25BF%25CE%25BD%25CE%25B5%25CE%25B9%25CF%2581%25CE%25B1.jpg

    Ποιοι επιθυμούν διακαώς την ψήφιση της λεγόμενης «δανειακής σύμβασης»;
    Οι τραπεζίτες ναι!
    Οι καναλάρχες ναι!
    Οι έχοντες και κατέχοντες ναι!
    Οι Ευρωπαίοι «εταίροι» εναγωνίως ναι!
    Οι Αμερικάνοι «σύμμαχοι» επίσης ναι!
    Το ΠΑΣΟΚ ναι!
    Η ΝΔ ναι!
    Οι… δορυφορίσκοι τους…….
    ναι!
    Η ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ… έχουν μέρες να εκφραστούν!

    Τι τους βιάζει όλους αυτούς και κάνουν αγώνα δρόμου για την ψήφισή της;
    Η απάντηση προφανώς είναι απλή.
    Ενδιαφέρονται:
    Για τους μισθούς μας!
    Για τις συντάξεις μας!
    Για να μην πτωχεύσουμε(!) εμείς που ήδη πτωχεύσαμε!
    Ενδιαφέρονται λένε για την… πατρίδα!!!

    Γιατί μας έκοψαν τους μισούς μισθούς και συντάξεις;
    Γιατί σε μας όλα αυτά τα χαράτσια;
    Μα για να ζούμε συνετά και να μην… συνεχίζουμε τις μέχρι τώρα κραιπάλες!

    Γιατί επιμένουν όλοι αυτοί να (ξε)πουλήσουμε τη δημόσια περιουσία;
    Γιατί διέλυσαν τη Γεωργία, τη Βιομηχανία, την Παιδεία της χώρας μας;
    Γιατί παραδίδουν τις πλουτοπαραγωγικές μας πηγές, τον ήλιο μας, τη θάλασσα, τον αέρα, στους «φίλους εταίρους» μας;
    Γιατί πληρώσαμε για να φτιάξουμε υποδομές και τώρα μας τις παίρνουν;

    Κι εδώ η απάντηση είναι απλή:
    Αν βρίσκεσαι στον παράδεισο της ΕΕ και της ΟΝΕ (σκληρό πυρήνα) δεν σου χρειάζονται τα εγκόσμια!
    Μας αποτρέπουν από τα αγαθά της πρόσκαιρης, ψεύτικης ζωής, για να κερδίσουμε την…παραδείσια αιωνιότητα!

    Τα εγκόσμια βέβαια είναι μόνο γι’ αυτούς, που εκ των προτέρων γνωρίζουν ότι έτσι και αλλιώς δεν πιάνουν παράδεισο με τίποτα!

    Τέλος στο αγωνιώδες ερώτημα πώς είναι η κόλαση και ο παράδεισος, η απάντηση δίνεται απόλυτα πειστικά από το video ειδικού απεσταλμένου που ακολουθεί!

    ΥΓ. Το ερώτημα, πώς προέκυψε αυτό το χρέος, έχει απαγορευτεί με πράξη νομοθετικού περιεχομένου!

    Το ερώτημα δε, αν υπάρχει ειδική πτέρυγα για παπαγαλάκια στον παράδεισο, προς το παρόν δεν έχει απαντηθεί ακόμα!

    Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι ό Άρχοντας του Άλλου Κόσμου διέταξε επειγόντως να φτιαχτεί άμεσα τρίτος χώρος υψίστης ασφάλειας, εκτός παραδείσου και κολάσεως, όπου εκεί θα οδηγούνται και θα φυλάσσονται σε αυστηρή απομόνωση όλοι οι πρωτοκλασάτοι Πασόκοι, προκειμένου να μην διαβρώσουν και το εκεί ισχύον καθεστώς!

    Εδώ βλέπετε το σχετικό video

    ΒΙΝΤΕΟ

    ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – Εξάντας,

    https://www.youtube.com/watch?v=GOSj7f4BtjQ

    Ανέβηκε στις 11 Οκτ 2011
    Η Γουατεμάλα, στην Κ. Αμερική,
    έχει πληθυσμό και έκταση περίπου όση η Ελλάδα.

    ΤΟ Δ.Ν.Τ. βρίσκεται στη Γουατεμάλα από το 1984.
    Τα τελευταία εφτά χρόνια η χώρα εμφανίζει
    εντυπωσιακή οικονομική ανάπτυξη που θα ζήλευαν
    πολλά ανεπτυγμένα κράτη.
    Ο μέσος όρος αγγίζει το 4%!

    Ωστόσο, την ίδια στιγμή, το 1 στα 2 παιδιά
    κάτω των 5 ετών πεθαίνουν από την πείνα
    και τον υποσιτισμό.

    Ένα ντοκιμαντέρ συγκλονιστικών αντιφάσεων,

    όπου τα υπέροχα οικονομικά στοιχεία

    δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματική ζωή.

    Αναρτήθηκε από kafeneio στις 11/05/2011
    Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2011
    Δια χειρός Αλιθέρση

    http://kafeneio-gr.blogspot.com/2011/11/blog-post_3255.html#ixzz4EgKGNshB

    ………………………………….

    Η ΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ

    Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΒΑΣΗΣ

    ΥΣ.

    Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ; ; ;

    ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΣΤΙΑΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΗΝΣΗ

    ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΚΥΡΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΝΑΙ !

    ΕΛΕΟΣ ………………………………..

    ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ , ΜΙΛΟΥΝ , ΜΙΛΟΥΝ , ΜΙΛΟΥΝ , ΜΙΛΟΥΝ …………….

    ΓΙΑ ΤΟΟΟΟΣΑ ΑΛΛΑ …………….

    ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΛΥΟΥΝ

    ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ! ! !

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ………………………….

  • ================================================

    Εκλογικός νόμος: Πρόβα «μεγάλου συνασπισμού»

    S O S………………….

    Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

    ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ

    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ

    ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΕΙΕΣ

    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ

    …………………………………………………………………………………

    Ζούμε στο Matrix

    https://2.bp.blogspot.com/-RrZFb6zN7Pw/VtnAL7VRNpI/AAAAAAAARhI/I4QHzc2MO7I/s1600/2016-03-04_190344.png

    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/03/matrix_4.html

    ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

    Επίσημο: «Ναι» από το ΣτΕ στο ισλαμικό τέμενος στην Ιερά Οδό

    07 Ιούλ 2016

    http://attikanea.blogspot.gr/2016/07/blog-post_391.html

    =======================================================

    19 τζαμιά σε ολόκληρη την Ελλάδα που είχαν κλείσει το… 1821 και το 1912 ζήτησε η Τουρκία να ανοίξουν πάλι! – Δείτε την λίστα

    09 Ιούλ 2016

    http://attikanea.blogspot.gr/2016/07/19-1821-1912.html

    ==============================================================

    ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! “Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΩΣ ΚΡΑΤΗ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ! ΟΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ – ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ”!

    10 Ιούλ 2016

    http://attikanea.blogspot.gr/2016/07/5.html

    ==================================================

    Ψηφίστηκε από 162 επί της αρχής ο εκλογικός νόμος

    12 Ιούλ 2016

    http://attikanea.blogspot.gr/2016/07/162.html

    ====================================================

    Εκλογικός νόμος: Πρόβα «μεγάλου συνασπισμού»

    12 Ιούλ 2016

    http://attikanea.blogspot.gr/2016/07/blog-post_497.html

    ==============================================================

    ΕΠΙ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΤΑΝ ΕΑΝ ΗΓΕΤΗΣ ΗΤΑΝ

    ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΟΟΟΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΝΝΟΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ

    ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΕΤΣΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

    ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ

    ME 3% ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ

    ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΕΠΙΒΟΛΗ

    ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

    ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ

    ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ

    ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΣΕ 3=4 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ

    ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΕΜΕΝΟΣ

    ΜΕ ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΛΕΟΝ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ

    ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ………………..

    ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΟΪ

    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΣΑΝ ΤΣΑΜΠΙΑ ΑΠΟ ΣΤΑΦΥΛΙΑ

    ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΑΠΝΟΗΣ

    ΟΥΤΕ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ

    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΣΠΑΝΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΟΟΟΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ

    ΜΠΟΥΡ = ΜΠΟΥΡ ΜΠΛΑ = ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

    ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ = ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΤΡΕΨΙΜΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΥΔΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΡΕΜΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΚΑΚΟΥ

    ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ

    ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΡΕΜΙΣΕΙ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΘΑ ΧΥΘΟΥΝ

    ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ

    ΕΝΑ ΧΑΡΤΑΚΙ ΕΣΧΥΣΕ ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ

    ΟΟΟΟΟΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΠΙΡΙ = ΜΠΙΡΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ

    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΜΗ ΤΣΙΖ ΠΤΟΥ ΚΑΚΑ

    ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΕΝΑ ΓΥΡΩ – ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΧΑ ΧΑ ΧΟΥ ΧΑ

    ΓΙΑ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕΚΚΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΕ ΣΧΟΛΕΣ

    ΜΕ ΧΩΡΟΥΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΟΝΕΙΡΑ

    ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΨΗΦΟΥ

    ΕΛΕΟΣ ………………………..

    ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ===========

    BINTEO

    Μήνυμα από το 2040 …

    https://www.youtube.com/watch?v=M6ycSR_97KQ

    Δημοσιεύτηκε στις 16 Δεκ 2013

    ===================================

    ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ;;;;;;

    ΚΑΚΩΣ ……………….

    ΕΞΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΠΙΣΩ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>