«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Λέτε;;; Να ετοιμάζουν, τον διαμελισμό της Τουρκίας, με συμμετοχή του Σουλτάνου Ερτονγάν;;;

Ομπάμα: Να υπάρξει σεβασμός του Κράτους Δικαίου από όλες τις πλευρές
‎πριν από 17 λεπτά‎
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα προέτρεψε όλες τις πλευρές στην Τουρκία “να ενεργήσουν με σεβασμό στο Κράτος δικαίου” έπειτα από την απόπειρα πραξικοπήματος που σημειώθηκε χθες στην χώρα, επισημαίνεται σε μια ανακοίνωση του Λευκού Οίκου …
………………….
Εφαρμογή του κράτους Δικαίου ζητάει η Μέρκελ
Την επικράτηση του κράτους Δικαίου στη διαχείριση των υπευθύνων για την χθεσινή απόπειρα πραξικοπήματος ζήτησε η Καγκελάριος της Γερμανίας ‘Αγγελα Μέρκελ και καταδίκασε «την προσπάθεια τουρκικών στρατιωτικών μονάδων να ανατρέψουν δια της …

Τι λένε τα διεθνή ρεμάλια;;; Πως γίνεται να κάνει ένα έθνος σεβασμό σε προδοτες;;;;

ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ

Ένα κομμάτι  στους Κούρδους που το θέλουν, Αμερική, Γερμανία Αγγλία, Γαλλία,  Μέσα και την αεροπορική βάση Ιντσιρλίκ;;; Και το άλλο κομμάτι στην Ρωσία και θα αφήσουν και ένα κομμάτι στον Σουλτάνο με το παλάτι του, που θα λέγετε Νέα Τουρκία;;;;

Ίδωμεν????

Το θέμα ειναι να μην την πατήσει η Ελλάδα, με δήθεν να πάρουμε πίσω τα Ελληνικά εδάφη; Ναι τα θέλουμε, αλλά να τα πάρουμε μόνοι μας, όταν το θελήσουμε εμείς, να μην μας ξανά βάλουν στο χορό, όπως το 1912-20

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΚΤΑΚΤΟ: O B.Πούτιν παίρνει και τον Τούρκο πιλότο που κατέρριψε το Su-24 – Στημένο τελικά το πραξικόπημα…

Επιβεβαιώνεται το σενάριο του «στημένου» πραξικοπήματος. «Ένας από τους συμμετέχοντες στο πραξικόπημα είναι ο Toύρκος πιλότος ο οποίος το Νοέμβριο…

Δημοσίευση

16 Ιουλίου 2016, 4:28 μμ

Επιβεβαιώνεται το σενάριο του «στημένου» πραξικοπήματος. «Ένας από τους συμμετέχοντες στο πραξικόπημα είναι ο Toύρκος πιλότος ο οποίος το Νοέμβριο του 2015 κατέρριψε το ρωσικό βομβαρδιστικό Su-24» αποκάλυψε ο Δήμαρχος της Άγκυρας Melih Gokcekκι και τόνισε ότι ήταν μέλος του κινήματος του ιμάμη Fethullah Gulen.

Ο Δήμαρχος της Άγκυρας είπε ότι μάλλον έχει συλληφθεί και θα αντιμετωπίσει την εσχάτη των ποινών.

Νωρίτερα ο Ρ.Τ.Ερντογάν επανέλαβε ότι ο ιμάμης Γκιουλέν είχε στήσει «παράλληλο κράτος» τονίζοντας πως αυτός ευθύνεται για το γεγονός ότι διαταράχθηκαν οι σχέσεις με τη Ρωσία.

«Ήταν ένα περιστατικό που ένας Τούρκος πιλότος -οπαδός του Γκιουλέν- κατέρριψε το Su-24 για να απομονωθεί η Τουρκία στη διεθνή αρένα. Είχα έναν επισκέπτη χτες από τη Ρωσία. Ο εκπρόσωπος του Πούτιν έχει την ίδια άποψη» είπε ο Δήμαρχος της Άγκυρας.

Η Ρωσία και ο Β.Πούτιν τα πήραν όλα από τον Ρ.Τ.Ερντογάν.

Ο Ερντογάν υποκίνησε ένα πραξικόπημα προκειμένου να εντοπίσει τους οπαδούς του Γκιουλέν οι οποίοι ετοίμαζαν έτσι και αλλιώς την ανατροπή του όπως είπαμε και στο άρθρο μας Στημένο το πραξικόπημα για να συλληφθούν οι Τούρκοι στρατιωτικοί που είχαν στενούς δεσμούς με το ΝΑΤΟ και κατέρριψαν το Su-24 .

Ταυτόχρονα τα φόρτωσε όλα σε αυτούς προκειμένου να αποκαταστήσει πλήρως τη Σχέση του με τη Μόσχα.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην Τουρκία, δήλωσε:

«Η Τουρκία είναι μια πολύ σημαντική περιφερειακή δύναμη. Φυσικά, η σταθερότητα στην Τουρκία και η κατάσταση στην Τουρκία έχουν άμεσο αντίκτυπο στην κατάσταση στην περιοχή. Από αυτή την άποψη, όλοι ενδιαφερόμαστε φυσικα για την ολοκλήρωση με νόμιμο τρόπο και το συντομότερο δυνατόν αυτού που συμβαίνει σήμερα και την επιστροφή της χώρας στο δρόμο της σταθερότητας και της προβλεψιμότητας, του κράτους δικαίου».

Ο ίδιος τόνισε ότι ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ενημερώνεται συνεχώς μέσω του ΥΠΕΞ και των μυστικών υπηρεσιών για εξελίξεις στην Τουρκία, σημειώνοντας ότι προτεραιότητα έχουν οι ενέργειες για τη διασφάλιση της ασφάλειας των ρωσικών διπλωματικών αποστολών στο έδαφος της Τουρκίας και των Ρώσων πολιτών και τουριστών.

Ερωτώμενος αν υπήρξε οποιαδήποτε προσπάθεια επικοινωνίας του Ερντογάν ή εκπροσώπων των εξεγερμένων με τον Πούτιν, απάντησε: «Όχι. Δεν υπήρξε καμία προσπάθεια για επικοινωνία και καμία επαφή μέχρι τώρα».

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων Κονσταντίν Κοσατσιόφ σχολίασε την κατάσταση στην Τουρκία αναφέροντας:

«Είναι σαφές ότι ο Ερντογάν υποπτευόταν επικείμενο πραξικόπημα. Οι πολιτικοί του ελιγμοί τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένης της αλλαγής της στάσης του ως προς τις σχέσεις με τη Ρωσία και το Ισραήλ και επίσης, σε κάποιο βαθμό, ως προς τη Συρία, ήταν, όπως γίνεται τώρα σαφές, μια προσπάθεια να ηρεμήσει τα συναισθήματα των στρατηγών, που πλέον δεν έκρυβαν τη δυσαρέσκεια τους για τις αποτυχίες της «νέας» εξωτερικής και εσωτερικής πολιτικής της χώρας».

πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2016/07/%ce%b5%ce%ba%cf%84%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%bf-o-b-%cf%80%ce%bf%cf%8d%cf%84%ce%b9%ce%bd-%cf%80%ce%b1%ce%af%cf%81%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%84%ce%bf%cf%8d%cf%81%ce%ba.html#ixzz4EablsNLd

 

Τουρκία – Αποκάλυψη: Οι πραξικοπηματίες έριξαν το ρωσικό μαχητικό

 

 

ΣΟΚΑΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ: «ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΟΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΑΜΕ ΜΥΣΤΙΚΟ – ΥΠΑΡΧΕΙ “ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΔΟΜΗ” ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ»

Ο Τούρκος πιλότος που κατέρριψε το ρωσικό Su-24 τον Νοέμβριο του 2014 εμπλέκεται στην απόπειρα πραξικοπήματος, μετέδωσε το πρακτορείο Ria Novosti από την Άγκυρα, επικαλούμενο δηλώσεις του δημάρχου της Άγκυρας Γκιολίχ Γκιοκτσέκ CNN Turk.

Ο δήμαρχος της Άγκυρας έκανε λόγο στις δηλώσεις του για ύπαρξη «παράλληλης δομής» στον τουρκικό στρατό, λέγοντας ότι αυτή η «παράλληλη δομή» στις ένοπλες δυνάμεις, ευθύνεται για την επιδείνωση των σχέσεων με την Ρωσία. Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Άγκυρας, αυτό ήταν σε γνώση της κυβέρνησης.

«Συγκεκριμένα αυτή η “παράλληλη δομή” χάλασε τις σχέσεις μας με τη Ρωσία. Ήταν το συμβάν (με το αεροσκάφος) στο οποίο συμμετείχε ένας από τους πιλότους αυτής της “δομής” και το λέω εκατό τοις εκατό» δήλωσε ο Γκιοκτσέκ, προσθέτοντας τα εξής: «Ο πιλότος αυτός ήταν ένας από αυτούς που συμμετείχαν στο πραξικόπημα. Μέχρι σήμερα δεν το λέγαμε, το κρατούσαμε μυστικό. Αλλά εγώ, ο Μελίχ Γκιοκτσέκ, σας λέω ότι τις σχέσεις μας με τη Ρωσία την χάλασαν αυτοί οι παλιάνθρωποι».

Ο δήμαρχος της Άγκυρας είπε ακόμη ότι οι πραξικοπηματίες ήθελαν να απομονώσουν διεθνώς την Τουρκία και αποκάλυψε ότι χθες τον επισκέφθηκε σύμβουλος του προέδρου Πούτιν, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Χθες είχα επισκέπτη από την Ρωσία, ένα σύμβουλο του Πούτιν, ο οποίος έχει την ίδια άποψη» χωρίς να αναφέρει το όνομα του.

Διαβάστε εδώ όλο το χρονικό της απόπειρας πραξικοπήματος στην Τουρκία

Read more: http://www.newsbomb.gr/kosmos/news/story/713666/praxikopima-toyrkia-apokalypsi-oi-praxikopimaties-erixan-to-rosiko-maxitiko#ixzz4EaZiYM2U

Πραξικόπημα Τουρκία: Ο Πούτιν πήρε θέση

Παρέμβαση του Ρώσου Προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν για τις εξελίξεις στην Τουρκία

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, σχολιάζοντας τις πρώτες πρωινές ώρες τις εξελίξεις στην Τουρκία, δήλωσε: «Η Τουρκία είναι μια πολύ σημαντική περιφερειακή δύναμη. Φυσικά, η σταθερότητα στην Τουρκία και η κατάσταση στην Τουρκία έχουν άμεσο αντίκτυπο στην κατάσταση στην περιοχή. Από αυτή την άποψη, όλοι ενδιαφερόμαστε φυσικα για την ολοκλήρωση με νόμιμο τρόπο και το συντομότερο δυνατόν αυτού που συμβαίνει σήμερα και την επιστροφή της χώρας στο δρόμο της σταθερότητας και της προβλεψιμότητας, του κράτους δικαίου».

Ο ίδιος τόνισε ότι ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ενημερώνεται συνεχώς μέσω του ΥΠΕΞ και των μυστικών υπηρεσιών για εξελίξεις στην Τουρκία, σημειώνοντας ότι προτεραιότητα έχουν οι ενέργειες για τη διασφάλιση της ασφάλειας των ρωσικών διπλωματικών αποστολών στο έδαφος της Τουρκίας και των Ρώσων πολιτών και τουριστών.

Ερωτώμενος αν υπήρξε οποιαδήποτε προσπάθεια επικοινωνίας του Ερντογάν ή εκπροσώπων των εξεγερμένων με τον Πούτιν, απάντησε: «Όχι. Δεν υπήρξε καμία προσπάθεια για επικοινωνία και καμία επαφή μέχρι τώρα».

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων Κονσταντίν Κοσατσιόφ σχολίασε την κατάσταση στην Τουρκία με ανάρτηση του στο Facebook αναφέροντας: «Είναι σαφές ότι ο Ερντογάν υποπτευόταν επικείμενο πραξικόπημα. Οι πολιτικοί του ελιγμοί τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένης της αλλαγής της στάσης του ως προς τις σχέσεις με τη Ρωσία και το Ισραήλ και επίσης, σε κάποιο βαθμό, ως προς τη Συρία, ήταν, όπως γίνεται τώρα σαφές, μια προσπάθεια να ηρεμήσει τα συναισθήματα των στρατηγών, που πλέον δεν έκρυβαν τη δυσαρέσκεια τους για τις αποτυχίες της “νέας” εξωτερικής και εσωτερικής πολιτικής της χώρας».

Read more: http://www.newsbomb.gr/kosmos/news/story/713577/praxikopima-toyrkia-o-poytin-pire-thesi#ixzz4EaaQ4HbP

 

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>