«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο για ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ & Μνημόνια

ΕΛΛΑΣ Α1

Αθήνα 12η Ιουλίου 2016

kinimata-dimokratias]’1805′ FW: ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο για ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ & Μνημόνια– ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ για άσκηση πρόσθετων παρεμβάσεων! 

Κύριοι,

Απατώντας στην υποβολιμαία νομικίστικη και προσβλητική για το πρόσωπό μας πράξη η οποία θεωρούμε ότι στους τραγικούς για το Έθνος μας καιρούς αποτελεί τουλάχιστον ΟΝΕΙΔΟΣ με το να διακινούνται αυτού του είδους οι ενέργειες που ενσπείρουν φρούδες ελπίδες στον καθημαγμένο Λαό προς ίδιο όφελος μερικών που έχουν αναγάγει σε επιστήμη την δημαγωγία, εκφράζουμε την λύπη μας και από βάθους καρδιάς, με αίσθημα οδύνης, καταθέτουμε την αποστροφή μας για τέτοιου είδους δικαστικές προβάσεις που στόχο έχουν μόνο και μόνο ιδιοτελείς σκοπούς.

Αυτή η αντίληψη της «αρπαχτής» και της υποκριτικής πρωτοβουλίας που υπάρχει, επιβεβαιώνει και αποδεικνύει ότι μόνο κριτήριο της πολιτικής ορισμένων «Ελληναράδων» είναι ο καιροσκοπισμός και το στενό κομματικό συμφέρον. Τίποτε άλλο!!! Δεν έχουμε περιθώρια πλέον για παραμύθια και λόγια του αέρα. ΑΡΚΕΤΑ!!!

Επ’ ουδενί λόγο δεχόμαστε ότι νομομαθείς να μην γνωρίζουν τον νόμο και τις σχετικές διατάξεις που ορίζουν την δικαιοδοσία του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου. Ο νόμος περί Α.Ε.Δ ΦΕΚ Α 141/10 Ιουνίου 1976 στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β΄[Δικαιοδοσία] Άρθρο 6 Παράγραφος β είναι σαφής κύριοι όταν ορίζει ότι: «Εις την δικαιοδοσίαν του Ειδικού Δικαστηρίου υπάγονται, κατά το άρθρον 100 παρ. 1 του Συντάγματος: β] Ο έλεγχος του κύρους και των αποτελεσμάτων δημοψηφίσματος, ενεργουμένου κατά το άρθρον 44 παράγραφος 2 του Συντάγματος.»

Όθεν, σε ΟΥΔΕΝΑΝ επιτρέπουμε να εμπαίζει τον Λαό, πυρήνα του οποίου αποτελούμε, διότι κύριοι «νομικοί» των Κινημάτων Δημοκρατίας και ειδικώς εσείς κύριε Γιώργο Κόκκα δεν έπρεπε να προβείτε στην ενέργεια αυτή, που δεν επιθυμούμε να την χαρακτηρίσουμε, διότι εκ της Προσφυγής προκύπτει ότι μοναδικό και μόνο σκοπό σας αποτελεί η κατωτέρω παράγραφος (4) του αιτητικού σας και ΟΧΙ η μη εφαρμογή των νόμων που προέκυψαν μετά το Δημοψήφισμα, θέμα που ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΕΙ στην Δικαιοδοσία του Α.Ε.Δ.!!! Επομένως η ΠΡΟΣΦΥΓΗ σας κύριε είναι παραπλανητική, έωλος και ανερμάτιστη και εκ προοιμίου ΑΝΕΥ αντικειμένου ως προς το Δημοψήφισμα που επικαλείσθε. ΛΥΠΟΥΜΕΘΑ διότι άλλη μία φορά οι αποδέκτες του μηνύματός σας οδηγούνται στην φενάκη των σκοπιμοτήτων σας την οποία σας την υπογραμμίζουμε κατωτέρω προς άρση κάθε παρανοήσεως για την παρέμβασή μας στην οποία ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΕΘΑ να προβούμε αφού μας γνωστοποιήσατε την ΠΡΟΣΦΥΓΗ σας και με την ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ σας για άσκηση πρόσθετων παρεμβάσεων την οποία θεωρούμε τουλάχιστον ΕΜΠΑΙΓΜΟ!

4) Να αναγνωρισθεί ότι η Ένωση Προσώπων / Συνασπισμός Πολιτικών Κομμάτων και Κινήσεων με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» αποτελεί τυπικά πολιτικό κόμμα δικαιούμενο χρηματοδότησης, καθώς και αναλογικού τηλεοπτικού χρόνου στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας και ιδίως στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα της χώρας μας, αναλογικά με την νόμιμη συμμετοχή του στις Ευρωεκλογές 2014, που ανέδειξε τον Ευρωβουλευτή κ. Επαμεινώνδα Μαριά από τις ψήφους που έλαβε με τον Συνασπισμό Κομμάτων στον οποίο συμμετείχε υπό την επωνυμία «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ».

Ουδεμία δικαιολογία υπάρχει προς θεραπεία του ατοπήματος υμών και όσων συνέργησαν και συνέδραμαν στην πραγματοποίησή του. ΛΥΠΟΥΜΕΘΑ αλλά κάποιοι, επί τέλους, οφείλουν να σας επαναφέρουν στην τάξη!!!! ΕΛΕΟΣ πιά!!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΧΡΗΜΑ!!!

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»

Εκ της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Οδυσσέας Τηλιγάδας              Στέργιος Σμυρλής

210 3250220                           6944325056

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο για ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ & Μνημόνια – ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ για άσκηση πρόσθετων παρεμβάσεων!

OΛΑ  ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ  ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ  ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ  ΠΡΟΣΦΥΓΗ

ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ

ΠΟΥ  ΑΝΤΙΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !  ΓΙΑΤΙ  ΑΡΑΓΕ ;

Μια  βδομάδα μετά  την άλωση της Δικαιοσύνης, όταν 20 στους 22 Αρεοπαγίτες της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου  έκριναν (?)  ότι το ΕΕΤΗΔΕ ( ή γνωστότερο ως «χαράτσι της ΔΕΗ» ) ήταν δήθεν συνταγματικά ορθό, αντίθετα  με την πλειοψηφία  του Δ’ Τμήματος  του Αρείου Πάγου και της  Προέδρου του και  πρώην Πρωθυπουργού, που επανέλαβε  μειοψηφούσα πλέον την ορθότατη άποψή της ότι είναι αντισυνταγματικό να  φορολογούνται ακόμη και περιουσιακά στοιχεία που δεν αποδίδουν εισόδημα ΠΡΟ(σ)ΚΑΛΕΙΤΑΙ  η Ελληνική Δικαιοσύνη να ξεπλύνει το άγος της !!

                Την Τρίτη 5/7/16 το μεσημέρι, ακριβώς  ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ  περσινού Ελληνικού ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ,  ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ  από γνωστό δικηγόρο, που εκπροσωπεί  αμεσοδημοκρατικές πρωτοβουλίες ΠΡΟΣΦΥΓΗ για  αναγνώριση της αντισυνταγματικότητας  και  ΑΚΥΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ

ΠΟΥ  το περιεχόμενό τους ταυτίζεται με τα προαπαιτούμενα  που ερωτήθηκαν  γι αυτά οι  ‘Ελληνες και ΑΝΤΙΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

 

Η  αναγνωριστική αυτή προσφυγή απευθύνεται στο μόνο αρμόδιο (κατά το Σύνταγμα)   για να κρίνει το κύρος και τα  αποτελέσματα Δημοψηφίσματος Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο του άρθρου 100 και θέτει την κορυφαία αυτή σύνθεση Αρεοπαγιτών –Συμβούλων Επικρατείας και Ελεγκτικού Συνεδρίου και Καθηγητών Νομικών Σχολών ενώπιον των ευθυνών τους απέναντι στη Σταύρωση του Ελληνικού Λαού ! Θα  αποδείξουν ότι υπάρχουν Δικαστές και στην Ελλάδα ( ή μόνο στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας?) ικανοί να ξεπεράσουν την ιππασία που τους επιβάλλει η υπόδουλη στους ξένους Εκτελεστική, μετά την Νομοθετική εξουσία ή θα μιμηθούν τον Πόντιο Πιλάτο ; Εις βάρους του  Ελληνικού   Λαού,  που τους επιτρέπει να  αυξάνουν από τα  Ανώτατα Ειδικά  Μισθοδικεία τους  τις  απολαβές που λαμβάνουν από το υστέρημά του μετά  τον απάνθρωπο φορολογικό του στραγγαλισμό, που τον ευλόγησε ακόμη και η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου.

 Όπως το Ελεγκτικό Συνέδριο  ευλόγησε το ξεπούλημα του Ελληνικού σε μια λουξεμβουργιανή εταιρία ειδικού Σκοπού και μικρού κεφαλαίου, ακόμη και  πρόσφατα  και  παρά το γεγονός ότι ουδέποτε  απαντήθηκαν οι ενστάσεις  του αμεσοδημοκρατικού Κινήματος  που παρέστη στις δίκες που αδιαφανώς κύρωσαν  την  σύμβαση του Δημοσίου με την  μοναδική  τελικά συμμετέχουσα στον Διεθνή Διαγωνισμό εταιρία του Λάτση και κατάγγειλε και τα πρακτικά τους ως πλαστά!  Ενώ το Συμβούλιο της  Επικρατείας( ΣτΕ)  αυτογελοιοποιήθηκε όταν η Ολομέλειά του έκρινε απαράδεκτη  την αίτηση ακύρωσης που άσκησε το ίδιο Ελληνικό Κίνημα Άμεσης  Δημοκρατίας κατά  του αντισυνταγματικού κλεισίματος της αρχικής ΕΡΤ για  29 βάσιμους λόγους επειδή αυτό είναι πολιτικό κόμμα και δεν δικαιούται ως κόμμα να προσφεύγει, ενώ  το Δ’ Τμήμα του ίδιου Ανώτατου Δικαστηρίου ( ΣτΕ) απαγόρευσε την χρηματοδότησή του ιδίου κόμματος  από όσα λαμβάνουν τα λοιπά 3 κόμματα του  σχήματος που εξέλεξαν  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  Ευρωβουλευτή τον κ. Ν. Μαριά επειδή  αυτό είναι Κίνημα- Συνασπισμός Κομμάτων και Κινήσεων Πολιτών? Και το θέμα  αυτό  τίθεται επίσης  στη κρίση των Δικαστών του Ανώτατου Ειδικού Δικαστηρίου μαζί με την κρίση  επί του πραγματικού νοήματος  των αποτελεσμάτων του περσινού Δημοψηφίσματος , αφού το ίδιο Κίνημα παρέστη και αναγνωρίστηκε από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας σε παρέμβασή του υπέρ του κύρους  του Δημοψηφίσματος αυτού και έγινε δεκτή!

Την μεγαλύτερη όμως  εντύπωση προκαλεί η άκρα του τάφου σιωπή που επιβλήθηκε σε όλο τον Ελληνικό Τύπο και στα ηλεκτρονικά  Μέσα Μαζικής Επιρροής  για τη σημαντική αυτή προσφυγή που θα  μπορούσε  να προκαλέσει, αν γίνει δεκτή μια  απαγκίστρωση της  χώρας μας  από τα πλέον δυσβάστακτα  μετά το Δημοψήφισμα  Μνημόνια, παρά τη Συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων ανήμερα με την κατάθεσή της και την επέτειο του Δημοψηφίσματος και το γεγονός ότι πολλοί δημοσιογράφοι πολιτικού και δικαστικού ρεπορτάζ ενημερώθηκαν  αυτοπρόσωπα από τον δικηγόρο που προσέφυγε!  Ϊσως η αφίππευση της εκτελεστικής  εξουσίας και από την τέταρτη λεγόμενη εξουσία είναι το βασικό ζητούμενο για τη Δημοκρατία και την Ελλάδα του μέλλοντός μας και όχι αν τα πανελλήνιας  ακτινοβολίας  τηλεοπτικά κανάλια θα είναι 4 ή 14 ?

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου

Νέα Ελληνική Συντακτική Εθνοσυνέλευση

(Ν.Ελ.Σ.Ε.)

 

nele@dimopolis.gr

http://www.s120s.gr

 

Με την υποστήριξη από το

ekad@dimopolis.gr

http://www.dimopolis.gr

 

Μοιραστείτε το!

2 comments to ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο για ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ & Μνημόνια

  • Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

    Αξοτιμη πατριωτικη Ενωση “ΕΛ.ΛΑΣ”, δεν εχεται ακομη κατανοησει, οτι η “τυφλη θεα” του αχρηστου κρατιδιου τησ Ρωμιοσυνηs ειναι μια μονοφθαλμη πορνη που αλληθωριζει…..Η μονη λυση ειναι η εξοντωση αυτηs! Καταπατησαν Ρουφιανοι Ρωμιοι ενα οικοπεδο μου, και η πορνη αυτη δεν ανεγνωρισε την μελετη του “Τεχνικου Επιμελητηριου Ελλαδοs”, δηλαδη του συμβουλου τηs, διοτι οι καταπατητεs ηταν κομματοσκυλα…Αφηστε συνεπωs την Ρωμιοσυνη να αυτοκτονηση. Αυτη ειναι οπαδοs τηs ακινησιαs και τησs ειρηνηs και συνεπωs παναξια τηs παναθλιαs τυχηs τηs…..

    Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

    • Αγαπητή ΕΛ.ΛΑΣ, ίσως έχει δίκιο ο αγαπητός μου φίλος Χατζηθεοδωρου, άστη ρωμιοσύνη να πεθάνει! Ίσως βγει αληθινό, ότι από τις στάχτες θα αναγεννηθούμε! Όσο για το Κόκκα, κάποιος πρώην γνωστός από την Αμερική στο άκουσμα ΕΛΕΟΣ πια, μου έλεγε ότι Ο Κόκκας είμαι αρπαχτικό! Να συμπληρώσω αγαπητέ φίλε Τηλιγάδα ότι ένα άρθρο που αφορούσε τον Κόκκα το διέγραψα, διότι δεν ήξερα ότι ειναι του Κόκκα. Είναι ελάχιστες φορές που σβήνω άρθρο, αλλά όπως ξέρεις και από τηλεφωνικές μας συζητήσεις, δεν χωράνε σε μένα τέτοια λαμόγια, όταν είδα την ανακοίνωσή σου το έψαξα και το διέγραψα.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>