«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αυτά δεν τα λέει ΚΑΝΕΝΑΣ! Το πρώτο κέντρο φιλοξενίας ΜΟΝΟ για ΕΛΛΗΝΕΣ αστέγους…

Συμβαίνει τωρα..ΟΧΙ στο τζαμί λένε οι κάτοικοι του Βοτανικού (Εικόνες)

ΑΙΣΧΟΣ: Κόβουν το ρεύμα σε Έλληνες και βάζουν air condition στους λαθρομετανάστες στο Βοτανικό!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-Κατέλαβαν τον χώρο που προορίζεται για τζαμί στον Βοτανικό για να δημιουργήσουν “Hot Spot για Έλληνες”!…

Με πρωτοβουλία κατοίκων της περιοχής του Βοτανικού, του πολιτιστικού συλλόγου “Αθηνά”, του συλλόγου εφέδρων “Πολίτες Οπλίτες” και της «Αναγέννηση Ελλήνων”, θα δημιουργηθεί το πρώτο hot spot για αναξιοπαθούντες Έλληνες, την περιοχή του Βοτανικού και μάλιστα, στη θέση που προοριζόταν να γίνε το τζαμί που νομιμοποίησε η κυβέρνηση. 

Βασιζόμενοι σε νόμο του 2002 ο οποίος λέει ότι δημόσια κτίρια που δεν έχουν αξιοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για συγκεκριμένου σκοπούς, οι παραπάνω ομάδες κατάφεραν και μετά από συνεννόηση με τους φορείς θα κατασκευαστεί το κέντρο φιλοξενίας για Έλληνες άστεγους, στην Ιερά Οδό 114. 

Διαβάστε αποσπάσματα από το δελτίο τύπου: “Η χώρα μας έχει κατακλυσθεί από εποίκους χωρών των οποίων τα οικονομικά αδιέξοδα σε συνδυασμό με τις εσωτερικές θρησκευτικές και φυλετικές προστριβές καθώς και την ιμπεριαλιστική ληστρική παρέμβαση – επέμβαση της Δύσης, μετέτρεψε την Ελλάδα σε τεράστιο πεδίο κατασκήνωσης λαθρομεταναστών και προσφύγων. Οι στρατιές των μεταναστών που μεθοδευμένα διοχετεύονται στην Ευρώπη, συμπιέζουν τους μισθούς και υπονομεύουν τα εργατικά δικαιώματα μαζί με τα άλλα δικαιώματα των ιθαγενών πολιτών, δηλαδή κοινωνικά, πολιτιστικά και θρησκευτικά, τα οποία οι πολίτες της Ευρώπης κατέκτησαν με πολύχρονους αγώνες.”

Εμείς λοιπόν δεν μπορούμε να είμαστε απλοί θεατές αυτής της καταστροφής της πατρίδας και του λαού της. Έτσι αποφασίσαμε την δημιουργία του πρώτου χοτσποτ για τους Έλληνες αναξιοπαθούντες στον χώρο του Βοτανικού, μιας περιοχής όπου τα αποτελέσματα της παγκοσμιοποίησης είναι πέρα για πέρα εμφανή, έντονα και πληγώνουν βαθύτατα την ψυχή του ελληνισμού. Ένα χοτσποτ για Έλληνες αστέγους, έτσι ώστε να έχουν ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους, ένα πιάτο φαγητό και ένα χέρι για να στηριχθούν επειδή είναι άνθρωποι και όχι αριθμοί, όπως τους θέλουν οι οικονομικοί δολοφόνοι που συνδιαλέγονται με τις εκάστοτε ενδοτικές κυβερνήσεις που υπόσχονται τα μύρια όσα και εν τέλει ψευδόμενες πράττουν τα αντίθετα”.

http://www.voicenews.gr/

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-Κατέλαβαν τον χώρο που προορίζεται για τζαμί στον Βοτανικό για να δημιουργήσουν “Hot Spot για Έλληνες”!…

 

Χρειάζεται την στήριξη όλων μας..!! Κατεβαίνουμε όλοι στον Βοτανικό για να κατασκευαστεί ο χώρος Ελλήνων αστέγων που θα προκείψουν και από τις κατασχέσεις..!!
 

Κάτι φαίνεται ότι «κινείται» στην υπόθεση του τζαμιού που με το έτσι θέλω θέλει να χτίσει ο ΣΥΡΙΖΑ για τους μουσουλμάνους που έφερε στην Ελλάδα. Κάτοικοι της περιοχής του Βοτανικού, ο πολιτιστικός σύλλογος «Αθηνά», ο σύλλογος εφέδρων «Πολίτες Οπλίτες» και η «Αναγέννηση Ελλήνων» κατέθεσαν αίτηση στην εισαγγελία με την οποία ζητούν να τους δοθεί ο χώρος που προορίζεται για τζαμί ώστε να δημιουργήσουν hot spot για Έλληνες άστεγους, βασιζόμενοι σε έναν νόμο του 2002 που λέει ότι όποια δημόσια κτήρια παραμένουν χωρίς χρήση επί μακρόν χρονικό διάστημα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κάποιους σκοπούς, όχι με τον τρόπο των αναρχικών, δηλαδή με καταλήψεις αλλά πάντα σε συνεννόηση με τους φορείς.
    

 Αυτήν την στιγμή κάτοικοι και φορείς βρίσκονται στον χώρο των παλαιών εγκαταστάσεων του Πολεμικού Ναυτικού και εκεί υπάρχει και ένα περιπολικό της αστυνομίας για περαιτέρω διαβουλεύσεις. Ο «ΕΚ» θα σας ενημερώνει για τις εξελίξεις που ελπίζουμε να είναι ευχάριστες….

Πηγή

http://asimpiestos.blogspot.com/2016/07/hot-spot.html

ΑΙΣΧΟΣ: Κόβουν το ρεύμα σε Έλληνες και βάζουν air condition στους λαθρομετανάστες στο Βοτανικό!

Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2015 – 13:27    1025

ΑΙΣΧΟΣ: Κόβουν το ρεύμα σε Έλληνες και βάζουν air condition στους λαθρομετανάστες στο Βοτανικό!

Ανθρωπισμός και κοινωνική ευαισθησία άκρως ρατσιστική από την κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ: την ίδια περίοδο κατά την οποία χιλιάδες Έλληνες ζουν δίχως ρεύμα, ενώ πολλοί περισσότεροι αποφεύγουν την χρήση ηλεκτρικού για να αποφύγουν τους φουσκωμένους λογαριασμούς, η κυβέρνηση των αχρείων αναβάλλει την εγκατάσταση των λαθρομεταναστών στο Βοτανικό διότι… τα κοντέινερ δεν έχουν ακόμη κλιματιστικά!

Πρόκειται σαφώς για μια είδηση στην οποία περικλείεται ολάκερο το αίσχος του αντεθνικού Καθεστώτος, το οποίο αδιαφορεί παντελώς για τους Έλληνες αλλά κάνει τα πάντα προκειμένου να διαμορφώσει μια εικόνα επίγειου παράδεισου για τους λαθρομετανάστες που εισβάλλουν κατά χιλιάδες καθημερινά στην Πατρίδα μας. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, η μετεγκατάσταση λαθρομεταναστών από το Πεδίον του Άρεως στο Βοτανικό έχει κολλήσει στην αδυναμία μεταφοράς κλιματιστικών στα κοντέινερ του Βοτανικού! Η προμήθεια δε των κλιματιστικών μηχανημάτων υπολογίζεται -κατά τις ίδιες πηγές- στα 20.000 ευρώ, τα οποία να είστε βέβαιοι, πως θα βρεθούν!

Η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου άλλωστε, όπως και σύσσωμο το συνονθύλευμα του αντισυνταγματικού τόξου, ακολουθούν ακραία ρατσιστική πολιτική εις βάρος των Ελλήνων και υπέρ των λαθρομεταναστών, με τις ευλογίες πάντοτε των δανειστών, οι οποίοι επιχαίρουν επί της δημογραφικής αλλοιώσεως του ελληνικού πληθυσμού. Υπενθυμίζουμε ότι η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ ακολουθεί πιστά τα χνάρια της προηγούμενης κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, η οποία ήταν εκείνη που φρόντισε να παράσχει όλες τις ανέσεις (κοντέινερ με κλιματισμό, σύμβαση με εταιρείες καθαρισμού και εστίασης), ώστε οι λαθρομετανάστες να νιώθουν αφεντικά στη γη των Ελλήνων!

Θυμίζουμε τις ανέσεις που παρείχε στους λαθρομετανάστες η προηγούμενη μνημονιακή συγκυβέρνηση:

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: “Χιλιάδες Έλληνες άστεγοι δεινοπαθούν από τον καύσωνα και το μνημονιακό καθεστώς του Σύριζα ασχολείται με τα air-condition των λαθρομεταναστών, αποδεικνύοντας πως ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει στην Ελλάδα είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων“.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/aischos-koboun-to-reuma-se-ellhnes-kai-bazoun-air-condition-stous-lathromet#ixzz4EByFHDqt

http://www.eglimatikotita.gr/2016/07/blog-post_46.html

Μοιραστείτε το!

3 comments to Αυτά δεν τα λέει ΚΑΝΕΝΑΣ! Το πρώτο κέντρο φιλοξενίας ΜΟΝΟ για ΕΛΛΗΝΕΣ αστέγους…

  • ΕΔΩ ΕΛΛΑΔΑ ! ! !

    ΕΔΩ ΕΛΛΗΝΕΣ !

    ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ ……………

    ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ …………………

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

  • ////////////////////////////////

    ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ . . .

    Αυτή ή ασθένεια, η λαθρολαγνεια, ήρθε γιά νά μείνει δυστυχώς………

    τελειώσαμε.

    http://www.efsyn.gr/sites/efsyn.gr/files/styles/teaser_big/public/wysiwyg/israaid.jpg?itok=3PbON2qd

    Όσο καί άν φωνάζουμε λίγα έως ελάχιστα άτομα γιά τούς λαθροχολέρες ό κύβος ερίφθη.
    Τελείωσαν όλα παιδιά.

    Ή καταραμένη ασθένεια πού
    κτύπησε τήν Ελλάδα καί είναι ή χειρότερη τών τελευταίων αιώνων είναι ή λαθρολαγνεία.

    Τό Νο1 ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ, ή μεγαλύτερη κατάρα πού εμπρός της η οικονομία είναι νάνος.

    Εκατομμύρια εκφυλισμένοι ψευτοέλληνες πάσχουν από αυτή τήν ασθένεια.

    Τούς δολοφόνησαν συγγενείς καί φίλους, τούς βίασαν μητέρες, κόρες μέχρι καί γιαγιάδες, εισέβαλαν στά σπίτια τους οί λαθροεγκληματίες καί τούς έστειλαν στό νοσοκομείο, όμως αυτοί δέν θεραπεύτηκαν απο τήν ασθένεια.

    Νοιάζονται άπαντες μόνο γιά τους λαθροεισβολείς, καί αδιαφορούν γιά τόν γνωστό τους πού τόν ξέρουν από παιδιά.

    Αυτή ή ασθένεια φίλοι μου ήρθε γιά νά μείνει δυστυχώς………τελειώσαμε.

    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

    Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας “5.800.000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!! ΕΛΕΟΣ! ΧΑ…”:

    http://attikanea.blogspot.gr/2016/02/blog-post_404.html

    /////////////////////////////////////////////////////////////

    ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΛΕΣ Ο GEORGE SOROS!!!

    https://greeknewsondemand.files.wordpress.com/2015/09/screen-shot-2015-09-24-at-12-48-48-pm.png?w=534&h=313

    JohnKountouris.com • GreekNewsOnDemand.com
    Η ομάδα ακτιβιστών W2EU, που ανήκει στον Τζορτζ Σόρος (George Soros), μοιράζει εγχειρίδια στους ψευτο-πρόσφυγες και έχουμε πλέον ατράνταχτες αποδείξεις για αυτό! Η φωτογραφία που βλέπετε εδώ πιο κάτω είναι ενος ακτιβιστή της W2EU που μας δείχνει αυτός έναν πρόχειο οδηγό το οποίο τυπώνεται απο τον εν λόγῳ οργανισμό. Ο W2EU σημαίνει Welcome2Europe…Welcome to Europe (δηλ., Καλοσωρίσατε στην Ευθρώπη!). Άλλος ένας οργανισμός που συμβάλλει σε αυτό το έργο λέγεται WatchTheMed-Alarmphone. Κι οι δύο οργανισμοί αυτοί αναφέρονται στις σελίδες του οργανισμού αυτού.

    Αυτά τα πράγματα ΔΕΝ μας τα έχουν πει τα ΜΜΕ στην Ελλάδα, γιατί όμως;

    Οι οδηγοί αυτοί είναι γεμάτοι συμβουλές, χάρτες, αριθμούς τηλεφώνου κρατικών υπηρεσιών και πολλά άλλα που είναι προσβάσιμα για αυτούς τους λαθροεισβολείς μόλις μπούν λαθραίως σε οποιαδήποτε απο αυτές τις χώρες σε όλη την Ευρώπη οι οποίες βάλλονται από παντού απο αυτούς τους εισβολείς που, απ᾽ότι φαίνεται πλέον, χρησιμοποιούνται απο αυτόν τον οργανισμόν του κ. Τζορτζ Σόρος για να κάνουνε ΦΑΣΑΡΊΕΣ —και όχι μόνο!— ανάμεσα σε όλους τους Χριστιανικούς πληθησμούς της Ευρώπης! Λένε τα μέλη του οργανισμού αυτού ότι προσπαθούν να «βοηθήσουν» αυτούς τους «πρόσφυγες» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά τα ύπαρκτα γεγονότα μιλάνε ΑΛΛΙΏΣ.

    Εδώ στα δεξιά σας μπορείς να δείτε μια σαφή εικόνα ενος χάρτη που βρίσκεται μέσα σε αυτούς τους οδηγούς που απεικονίζει….ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΜΑΣ!!!

    https://greeknewsondemand.files.wordpress.com/2015/09/screen-shot-2015-09-24-at-12-49-17-pm.png?w=475&h=296

    Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του πρακτορείου ειδήσεων Sky News, κ. Jonathan Samuels,

    [1] που είχε διοριστεί στη Λέσβο της Ελλάδας:

    «Ο κάθε πρόσφυγας που φτάνει στην Ελλάδα αυτές τις μέρες στις βάρκες των λαθρεμπόρων παίρνει από τους χειριστές του ένα απο αυτά τα μικρά εγχειρίδια με τίτλο “Εγχειρίδιο για τους Μετανάστες” τα οποία είναι γεμάτο απο συμβουλές, χάρτες, αριθμούς τηλεφώνου και συμβουλές για το πως να διασχίσει όλη την Ευρώπη.

    Το Sky News ανακάλυψε ένα κουρελιασμένο αντίτυπο του μοναδικού ταξιδιωτικού οδηγού που είχε ξεβραστεί σε μια παραλία στο ελληνικό νησί της Λέσβου…Στο εξώφυλλο του φυλλαδίου διαθέτει μια φωτογραφία ενός νεαρού άνδρα σε παραλία την ώρα του ηλιοβασιλέματος, κοιτάζοντας με λαχτάρα προς τη θάλασσα, με κουπιά στα πόδια του αφού κατάφερε την επίβουλη διέλευση των θαλλασών για να φτάσει στο νέο προορισμό του.

    Ο πρόχειρος οδηγός είναι γραμμένος στα αραβικά και περιέχει τους αριθμούς τηλεφώνου των οργανώσεων όπως όπως ο Ερυθρός Σταυρός και το UNHCR (Ο Οργανισμός των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες) που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους πρόσφυγες που πραγματοποιεί τέτοια ριψοκύνδυνα ταξίδια.

    »Η Σόνια, η οποία δεν ήθελε να δώσει το επώνυμό της, είναι εθελόντρια με τον WatchTheMed και δήλωσε στο Sky News:
    “Ακτιβιστές από το δίκτυό μας διανέμουν τους οδηγούς για δωρεάν στην Τουρκία”».

    Λέει αυτή η κυρία ότι ο οδηγός αυτός διανέμεται στους πρόσφυγες που φτάνουν στις ακτές των νησιών του Αιγαίου και της Αθήνας καθώς και άλλων ελληνικών πόλεων. Αλλά είπε όμως κάτι πολύ περίεργο στο τέλος της δήλωσής της λέγοντας ότι είναι:

    «…μια σωτήρια υπηρεσία που δίνουμε στους πρόσφυγες. Πρόκειται να φύγουν έτσι κι αλλιώς απο τις χώρες τους, έτσι είναι καλύτερα αν τους δώσουμε συμβουλές».

    Αλήθεια;;;

    ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΞΈΡΕΙ ΑΥΤΌ Η κα. ΣΌΝΙΑ ΌΤΙ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΎΣΟΥΝ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΏΠΗ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΠΛΑΝΌΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ;;;

    ΑΛΛΆ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ ΕΡΏΤΗΜΑ ΕΊΝΑΙ:
    ΠΟΙΟΙ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ ΑΥΤΟΎΣ ΝΑ ΦΎΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΏΡΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΈΣ ΤΟΥΣ;;;

    Η απάντησις:

    GEORGE SOROS !!!

    https://greeknewsondemand.files.wordpress.com/2015/09/screen-shot-2015-09-24-at-12-49-42-pm.png?w=537&h=220

    Αλλά δεν σταματάμε εδώ όμως…

    γιατί αν μεταβούμε στη κεντρική ιστοσελίδα του W2EU, w2eu.info, βλέπουμε πως έχει καλυμένες πολλές χώρες στο προγραμμά του, ιδιαίτερα…ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ.

    [2] Δείτε παραπάνω το συγκεκριμένο στιγμυότυπο που έβγαλα απο το σάιτ τους που τα λέει όλα!

    Για ένα σχετικό βίντεο σχετικά με το θέμα αυτό, μεταβείτε στο youtube.com και ψάξτε για το ηχητικό με τίτλο «BOOM! George Soros W2EU Group Is Giving Handbooks to Fake Refugee Invaders». [3]
    _______________

    Πηγή1: Sky Finds ‘Handbook’ For EU-Bound Migrants | Λίνκ: http://news.sky.com/story/1551853/sky-finds-handbook-for-eu-bound-migrants | Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου του 2015

    Πηγή 2: http://www.w2eu.info/greece.en.html Πηγή 3: «BOOM! George Soros W2EU Group Is Giving Handbooks to Fake Refugee Invaders» του καναλιού στο youtube.com DAHBOO777 | Λίνκ:

    https://www.youtube.com/watch?v=W3Tk74-O-so

    greeknewsondemand.com

    Ιωάν. Κουντούρη

    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/02/george-soros.html#ixzz4EDLtV1Ks

    ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

    5.800.000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!! ΕΛΕΟΣ! ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ! ΞΥΠΝΑΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ…

    ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ (Βιντεο)

    ΖΗΤΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΜΕΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    https://3.bp.blogspot.com/-QwOzpj3OvD8/VsylXSmItOI/AAAAAAAB_j8/4aXBd7oRzls/s640/kjhehrScreenshot_1.png

    https://4.bp.blogspot.com/-9n5mo2aVPSc/Vsykw0886FI/AAAAAAAB_j4/rDkvVGCEOlk/s640/cf84e1bdb8-cebcceb5ceb3ceaccebbcebf-cebacf8ccebbcf80cebf-e1bca4-ceb8e1bdb0-cebecf85cf80cebdceaecf83cebfcf85cebcceb5-e1bca4-ceb8e1bdb08.jpg

    ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

    ΕΣΤΙΑΣΤΕ

    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ?????????????

    ΜΗΠΩΣ ! ! !

    ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

    ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΜΑΣ ΕΛΕΟΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ

    ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ

    ΕΧΑΣΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΟΦΙΛ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΧΑΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ

    ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΦΒ ΜΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ

    ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ

    ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΟ ΦΒ

    ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΤΕΡAIΟΤΗΤΑ

    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ

    ΕΓΩ ΣΑΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ

    ΣΑΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΦΙΑ ΕΙΡΗΝΗ

    ΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΣΑΝ ΝΙΚΗΤΑΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ

    ΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΩΤΟΣ

    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑΡΤΟΥΣΑ

    ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ

    ΜΗΝΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ

    ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

    ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΜΕΡΕΣ

    ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΑΩΡΑ

    ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ

    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ

    Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΡAIΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ

    ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΕΙΔΗΣΗ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ

    ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ

    ΕΛΕΟΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ

    ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ

    ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙAΣ

    ΚΑΤΑ ΣΤIΣ ΨΕΥΤΟΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣEIΣ ΤΟΥΣ

    https://3.bp.blogspot.com/-QwOzpj3OvD8/VsylXSmItOI/AAAAAAAB_j8/4aXBd7oRzls/s640/kjhehrScreenshot_1.png

    ΕΓΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ

    ΘΑ ΜΕ ΡΙΞΟΥΝ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΕΤΑΙ Ή ΦΤΙΑΞΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

    ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣ ΕΧΕΙ

    ΧΑΝOΜΑΣΤΕ !

    ΕΛΕΟΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ………………………

    ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ

    ΤΙΤΛΟΣ:

    5.800.000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=CN-qjzloWG4

    ΕΣΤΙΑΣΕ ΖΗΤΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΜΕΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΤΙΤΛΟΣ :

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΚΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ! Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ, Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ, Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ

    ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ Η ΝΤΠ

    ΤΙΤΛΟΣ:

    ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ / ISLAM AND EUROPE

    http://www.youtube.com/watch?v=Jb6DPwhRUsk

    ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ .

    Υ.Γ.

    ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Τ Ι Π Ο Τ Α…………….

    ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΑΘΕΙΑ !

    ΕΝΩ Η ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ !

    Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο ………………………..

    http://attikanea.blogspot.gr/2016/02/5800000.html

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ………………………….

    • Απάντων τιμιώτερον εστίν η Πατρίς

      ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 19μμ ΙΕΡΑ ΟΔΟ 114

      ΣΤΟ “Hot Spot για Έλληνες”!…

      ΣΤΑΣΗ ΜΕΤΡΟ ΕΛΑΙΩΝΑΣ ΝΑ ΞΟΡΚΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗΛΑ

      ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΕΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ

      *******************************************************

      ΑΝ ΟΧΙ ΕΓΩ ΠΟΙΟΣ ;

      Η πραγματική ελευθερία, βρίσκεται στη ζωή με νόημα και προσφορά.

      Οι Εθνικές κοινότητες, είναι οι μήτρες τέτοιων αξιών.

      Και πρέπει να τις προστατεύσουμε.

      Ο Αριστοτέλης δίδασκε πως,

      «ελευθερία μπορεί να έχει μόνο ο δημιουργικός άνθρωπος».

      **********************************************

      Και σαν τέτοιο αναγνώριζε μόνον όποιον έχει συνείδηση των καθηκόντων του απέναντι στην κοινότητα,
      και ενεργεί σύμφωνα μ’ αυτά.

      *********************************************

      Όποιος βιώνει την ευθύνη της Κοινότητος, αυτός είναι ελεύθερος.

      Αυτό εννοούσε και ο Δραγούμης όταν έγραφε:

      «Πρέπει να φαντάζομαι πως από μένα μόνο εξαρτάται η σωτηρία του έθνους.

      Και αν δεν ήμουν εγώ, δεν θα ήταν κανένας άλλος που να το σώσει.

      Ή να μην κοιτάζω τι κάνουν οι άλλοι και να φαντάζομαι πως μόνο εγώ έχω το μεγάλο χρέος της σωτηρίας».

      Μην αναρωτιέστε λοιπόν, ποιος θα μας σώσει.

      Μην ψάχνετε συμμάχους ή βοηθούς.

      Όλο το μέλλον, λαμπρό, περήφανο κι αγωνιστικό βρίσκεται στα χέρια μας.

      Απάντων τιμιώτερον εστίν η Πατρίς

      http://myrmithonas.blogspot.gr/2015/11/blog-post_20.html

      O Πολεμιστής του Φωτός

      Θύμαται το παρελθόν…
      Αποκωδικοποιεί τα σημάδια…
      Ριψοκινδυνεύει περισσότερο απο τους άλλους…
      Ειναι αξιόπιστος…
      Είναι πάντα σε εγρήγορση…
      Γνωρίζει την αξία της επιμονής και του θάρρους…
      Γνωρίζει τα πράγματα που έχουν αξία…
      Μοιράζεται με τους άλλους ολά όσα γνωρίζει για το δρόμο…
      Δίνει πριν του ζήτηθει…

      Δεν αφήνει τη σιωπή ,την αδιαφορία η την άρνηση να τον τρομάζουν…
      Γνωρίζει οτι δεν βρίσκεται τυχαία εδώ…

      Οι πολεμιστές του φωτός αναγνωρίζουν ο ένας τον άλλο από το βλέμμα, βρίσκονται στον κόσμο, αποτελούν μέρος του κόσμου..

      http://polemosgenel.blogspot.gr/2011/05/o.html

      https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hprofile-xtl1/v/t1.0-1/c14.0.160.160/p160x160/12717658_1691704011088194_4050166507513870268_n.jpg?oh=152cf253a63f5c2933c880df1ea9aa23&oe=57536B48
      Καὶ ‘γὼ ποὺ ἤμουν ἕτοιμος νὰ συμμαχήσῳ καὶ μὲ τὸ διάβολο γιὰ τὴν σωτηρία τῆς Πατρῖδος…

      Τὸν διάβολο βρίσκεις τρόπο νὰ τὸν νικᾷς…

      Τόν ἀνθέλληνα πῶς νά τόν νικήσῃς;…………
      Χάρης Καφετζόπουλος
      http://filonoi.gr/2015/02/05/ton-anthellhna-pos-na-ton-nikhshs/

      Αυτό είναι το μυστικό της Ελλάδας…
      […] Η τύχη μας, λέει πάλι ο Μακρυγιάννης, έχει τους ΄Ελληνες πάντοτε ολίγους• παλαιόθε ως τώρα, όλα τα θηρία πολεμούν να μας φάνε και δεν μπορούνε’ τρώνε, τρώνε, μα μένει πάντα μαγιά. Αυτή τη μαγιά την ελέω σπίθα. Είναι ή σπίθα που καίει αθάνατη μέσα στα σωθικά της Ελλάδας.
      Αυτό είναι το μυστικό της Ελλάδας, σαν το παραμυθένιο πουλί καίγεται, γίνεται στάχτη, κι από τι στάχτη ξεπετιέται άνανιωμένη.

      Απόσπασματα από τον πρόλογο του βιβλίου
      «Ο καπετάν Μιχάλης», του Νίκου Καζαντζάκη .

      http://www.logiosermis.net/2016/03/blog-post_810.html#.Vu2SwTFkRdh

      ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ

      ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ :

      ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

      ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΕΣ :

      ΠΡΩΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΥΝ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΕΕ

      ΠΡΟΣΟΝΤΑ :

      ΜΟΝΟ ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ

      ΑΜΟΙΒΗ :

      ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

      ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

      ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

      ΓΙΑ

      ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>