ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΕΝΩΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ(ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΚΑΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΛΑΟΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ!
«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

Αυτός ο τίτλος δεν είναι τιμητικός, αλλά υποτιμητικός!

Καλύτερα να λέμε 100 εκατομμύρια προδότες, πλην ελαχίστων ομογενών που μετριούνται στα δάχτυλα που βοήθησαν την πατρίδα τους.

Για να δούμε τι έκαναν και τι κάνουν αυτά τα 100 εκατομμύρια Έλληνες σε όλη τη γη;;;

Να μην πιάσω ποιο πίσω, διότι είναι θέμα που τα στοιχεία τα είχαν οι πρόγονοί μας και δεν ξέρω πως μεταφέρθηκαν σε εμάς και πόσα είναι αληθινά;

Θα ξεκινήσω με αυτά που ξέρω και έχω ιδία άποψη, από τον Β παγκόσμιο πόλεμο.

Θα ξεκινήσω από εμένα, που έκανα και εγώ προδοσία για το καλό της πατρίδος μου.

Υπηρετούσα 30 χρόνια σε υπηρεσίες που έβλεπα αυτά τα προδοτικά παράσιτα τους ομογενείς και τα έργα τους και αντί να τους καταγγείλω, έκανα το κορόιδο για το καλό της πατρίδος μου!

Αυτά τα παράσιτα που λέγονται Έλληνες ομογενείς, μας παράτησαν και σαν δειλά σκουλήκια την κοπάνησαν, μας άφησαν στην πείνα και την δυστυχία, μας άφησαν στην φρίκη του εμφυλίου και πολλά άλλα!

Εμείς οι μαλάκες  πατριώτες για αυτούς,  κάτσαμε στην πατρίδα μας και την κρατήσαμε όρθια!

Όταν όλα πήγαν καλά και η Ελλάδα ορθοπόδησε, χάρις τους μαλάκες πατριώτες, έτσι μας αναφωνούσαν, μια μερίδα από αυτά τα παράσιτα, που λέγονται Έλληνες ομογενείς γύρισαν, πούλησαν σε καλή τιμή τις περιουσίες τους και δεν τους ξανά ακούσαμε!

Μια άλλη μερίδα από τα παραπάνω παράσιτα είχε αφήσει μέχρι και σήμερα τις περιουσίες τους, τα χωράφια τους να τους τα φιλάμε, χέρσα, αχρησιμοποίητα, μαζί με την Εκκλησία και οι νέοι δεν έχουν ένα στρέμμα να κτίσουν ένα καλύβι, ή να φυτέψουν ένα λάχανο να φάνε!

Μια άλλη μερίδα από τα παραπάνω παράσιτα μόλις μυρίστηκαν κονόμα, επήραν τα λεφτά που έπαιρναν μόνο ποδήλατο και ήρθαν στην Ελλάδα και αγόρασαν περιουσίες, χωράφια, πολυκατοικίες, έφτιαξαν βίλλες παράνομες, σε παραλίες και σε δασικά ΚΑΙ ζήταγαν φοροαπαλλαγές σε βάρος των πατριωτών τους!

Δεν είπαν οι αχάριστοι προδότες ούτε ένα ευχαριστώ, αντίθετα έβριζαν την Κολλώ Ελλάδα και τους Κολλώ Έλληνες και όταν γινόταν καμία αναμπουμπούλα έπαιρναν τα παιδιά τους και άδεια από το δημόσιο και έφευγαν μέχρι να ηρεμίσουν τα πράγματα!

ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ Α

Αυτά τα παράσιτα, που έρχονταν στην ελεύθερη Ελλάδα, την ξανά δημιουργημένη με θυσίες και αίμα από τους μαλάκες πατριώτες , τους ρωτούσες κάτι και δεν απαντούσαν σαν Έλληνες, αλλά στην γλώσσα των πιθήκων με μια τσίχλα στο στόμα, Γιαααα, Νοοου, με μια σωβράκα και μια πουκαμίσα παρδαλή που δεν την έδινες ούτε στον ζητιάνο,  μας βοήθησαν!!!

ΔΙΑΣΠΟΡΑ Α

θέλετε να μιλήσουμε για τους λόγιους ομογενείς, που στα πανηγύρια και στην μάσα ήταν πρώτοι και ακούνε στο όνομα ΑΧΕΠΑΝΣ, οι μεγαλύτεροι προδοτες στα εθνικά θέματα της Ελλάδος και της Κύπρου!!!

Προκαλώ και ζητώ ένας από αυτά τα παράσιτα που λέγονται Έλληνες ομογενείς, να μας πει πότε και  πως μας βοήθησαν, ή ότι λέω λάθος και ψέματα;;;

100 εκατομμύρια Έλληνες σε όλη τη γη δεν είναι τιμή, αλλά ντροπή! Οι Εβραίοι μπορεί να είναι ότι είναι, αλλά για την πατρίδα τους όπου και να είναι, θυσιάζουν τα πάντα, θέσεις και χρήμα και από μια φυλή χωρίς κράτος εξουσιάζουν την γη!!!

Η δικοί μας ομογενείς που είναι;;;

Τι κάνουν για την πατρίδα τους, τι πρόφεραν και προσφέρουν;;;

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ