«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπω. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπω. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Πατρίδα μου!!! Σε αγαπούν και σε τιμούν οι ξένοι και τα παιδιά σου σε βρίζουν σε προδίδουν, σε εγκαταλείπουν για ένα καλύτερο μέλλον και εσύ και τα υπόλοιπα κορόιδα ας πεθάνετε!


Δεν είναι μεγάλη ντροπή για μας τους Έλληνες, να μας εξυμνούν ξένοι λαοί για αυτά που προσφέραμε δωρεάν σ” όλη την ανθρωπότητα, και εμείς να παραμένουμε απαθείς και αδρανείς με τόσα δεινά που μας έχουν φορτώσει στην πλάτη μας; Εμπρός λοιπόν ήρθε η ώρα όλοι οι Έλληνες να οργανωθούμε στις κατά τόπους Ε.ΣΥ. [ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ] να απαλλαγούμε και να απελευθερωθούμε από τον ζυγό των κομμάτων που μας καταρράκωσαν την αξιοπρέπειά μας ζητιανεύοντας στους τοκογλύφους με τα δικά μας λεφτά. Ήρθε η ώρα να πάρουμε την διακυβέρνηση της χώρας αφού ενωθούμε όλοι οι Έλληνες σαν μια γροθιά. ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ.

1 comment to Πατρίδα μου!!! Σε αγαπούν και σε τιμούν οι ξένοι και τα παιδιά σου σε βρίζουν σε προδίδουν, σε εγκαταλείπουν για ένα καλύτερο μέλλον και εσύ και τα υπόλοιπα κορόιδα ας πεθάνετε!

 • ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ

  ♪♫•*¨*•.¸¸

  ΠΑΤΡΙΔΑ ! ♪♫•*¨*•.¸¸ΓΙΑ ΣΕΝΑ …………

  ♪♫•*¨*•.¸¸

  ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ

  ΣΤΗΝ

  ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

  Θα σ” αγαπώ

  Ώσπου η γη να μη γυρίζει πια
  Ώσπου το φως να γίνει σκοτεινιά
  Ώσπου κι αυτός ο ήλιος να σβηστεί
  Ώσπου ο χρόνος πια να ξεχαστεί
  Θα σ” αγαπώ

  Ώσπου στα μάτια σου να δω φωτιές
  Ώσπου κι εσύ σαν κεραυνός θα καις
  Ώσπου να πάψει η ανατολή
  Θα σ” αγαπώ και πάλι πιο πολύ
  Θα σ” αγαπώ

  Θα σ” αγαπώ όσο κανείς δεν αγαπάει
  Θα σ” αγαπώ
  Με μιαν αγάπη που ο νους σου δεν χωράει
  Θα σ” αγαπώ

  Ώσπου η γη να μη γυρίζει πια
  Ώσπου το φως να γίνει σκοτεινιά
  Ώσπου κι αυτός ο ήλιος να σβηστεί
  Ώσπου ο χρόνος πια να ξεχαστεί
  Θα σ” αγαπώ

  Ώσπου στα μάτια σου να δω φωτιές
  Ώσπου κι εσύ σαν κεραυνός θα καις
  Ώσπου να πάψει η ανατολή
  Θα σ” αγαπώ και πάλι πιο πολύ
  Θα σ” αγαπώ

  Θα σ” αγαπώ όσο κανείς δεν αγαπάει
  Θα σ” αγαπώ
  Με μιαν αγάπη που ο νους σου δεν χωράει
  Θα σ” αγαπώ

  Πέρα από κει που φτάνει η αντοχή
  Θα σ” αγαπώ και πάλι πιο πολύ
  Μέχρι το θάνατο και πιο μακριά
  Μέχρι να πεις πεθαίνω τώρα πια
  Θα σ” αγαπώ

  https://www.youtube.com/watch?v=Iulj8o50Fzk

  ΕΛΛΑΣ