«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το παρακράτος, ο απόλυτος εχθρός!!!

ΕΛΛΑΣ Α1

Αθήνα 9η Ιουνίου 2016

ΑΙΤΗΣΙΣ    Αριθ. Πρωτ: 17/09-06-2016

Των:

1ον Οδυσσέα Τηλιγάδα του Ανδρέου, Επιχειρηματία-Δημοσιογράφου και

2ον Στέργιου Σμυρλή του Σταύρου, Ταξίαρχου ε.α,

ως μελών της Πολιτικής Γραμματείας του ενεργού πολιτικού φορέως υπό την επωνυμία: ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ», κατοίκων Αθηνών, οδός Ευριπίδου αριθμός 57, Τ.Κ.: 10554 Αθήνα- Τηλ: 210 3250220

ΠΡΟΣ:

Την ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ [αριθμός Πρωτοκόλλου: 20083/09-06-2016]

Την ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ [αριθμός Πρωτοκόλλου: 257141/09-06-2016]

Το ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ [αριθμός Πρωτοκόλλου: 20063/09-06-2016]

Παναγιώτη Κανελλοπούλου 4

10177 Αθήνα

Κύριοι,

          Πρός προάσπιση των Συνταγματικών μας δικαιωμάτων, της εν γένει προσωπικότητός μας, της σωματικής μας ακεραιότητος και της ζωής μας, υποβάλλουμε την παρούσα εκθέτοντάς σας τα κατωτέρω γεγονότα:   

Στο προσκομιζόμενο μετ’ επικλήσεως [ΣΧΕΤΙΚΟ 1] υπ’ αριθμό 388 φύλλο του Σαββάτου 14ης  Μαΐου 2016 και της Κυριακής 15ης Μαΐου 2016 της εγκρίτου εφημερίδος ΜΑΚΕΛΕΙΟ που κυκλοφορεί καθ’ όλη την επικράτεια και στο εξωτερικό, τα δημοσιεύματα της οποίας οπωσδήποτε τελούν εις γνώση σας, αφού καθημερινώς γίνεστε αποδέκτες των κυκλοφορούντων εφημερίδων, καταχωρήθηκαν και δημοσιεύματα τα οποία έχουν ως εξής:

 

1ον στο πρωτοσέλιδο, με πηχυαίους τίτλους υπάρχει φωτογραφία και του δευτέρου εξ ημών Στέργιου Σμυρλή με καταχωρημένο δημοσίευμα υπό τον τίτλο: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ «ΡΙΦΙΦΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ».

  • Θα τα «φόρτωναν» στην Χρυσή Αυγή.

  • Θα έριχναν χειροβομβίδα σε Τζαμί μουσουλμάνων στον Άγιο Παντελεήμονα.

  • Οι καταθέσεις ενώπιον του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.

  • «Δύο Ταξίαρχοι των καταδρομών και αρχηγός κόμματος σχεδίαζαν να δέσουν τον
    πολιτικό κόσμο».

 

2ον στην τρίτη σελίδα της εν λόγω εφημερίδας, με πηχυαίους τίτλους υπάρχει καταχωρημένο δημοσίευμα υπό τον τίτλο: «Στις φλόγες της παρακρατικής σκευωρίας. Μία εξαιρετικά ύποπτη υπόθεση που κατέληξε στα γραφεία της Κρατικής Ασφάλειας του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ. Κατονομάζονται 3 πρόσωπα.» «Θα έκλεβαν όπλα για να μπουκάρουν στη Βουλή» Ετοίμαζαν «στήσιμο» στη Χρυσή Αυγή» με φωτογραφίες των: κ.κ Θοδωρή Δραβίλα, πρώην Διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών [Ε.Υ.Π], του πρώην Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου κυρίου Νίκου Παπαγιανόπουλου και φανέλα με το λογότυπο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ακολουθεί το δημοσίευμα και στο τέλος αυτού ο καταχωρημένος υπότιτλος: «Ριφιφί στο στρατόπεδο της Κορίνθου». Και το δημοσίευμα κατά λέξη, συνεχίζει:

[Σύμφωνα με γνωστό σε εμάς «μάρτυρα», γνωστής ταυτότητας, γνωστής ενασχόλησης, ο οποίος ισχυρίζεται-και γραπτώς- (όλα τα ηλεκτρονικά του μηνύματα βρίσκονται στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου), τρία πρόσωπα, προετοίμαζαν ριψοκίνδυνη ενέργεια στην καρδιά της Δημοκρατίας: Να επιχειρήσουν καλά προετοιμασμένο και προμελετημένο ριφιφί στο στρατόπεδο της Κορίνθου, να «απαλλοτριώσουν» πολεμικά όπλα και στη συνέχεια να επιχειρήσουν «μπούκα» στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, πιάνοντας στον ύπνο τον πολιτικό κόσμο. Τά πρόσωπα που κατονομάζονται ως αποπειρώμενοι «δράστες» (ο μάρτυρας ισχυρίζεται ότι ήδη τότε δόθηκαν και δακτυλογραφημένες και ένορκες καταθέσεις ενώπιον του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ), είναι οι Ιωάννης Τζιάκης, ταξίαρχος ε.α των Ειδικών Δυνάμεων, Στέργιος Σμυρλής, ταξίαρχος ε.α του Πεζικού και Οδυσσέας Τηλιγάδας, επικεφαλής πολιτικού «πατριωτικού» κινήματος.]

Συνεχίζοντας το δημοσίευμα στο δεύτερο μονόστηλό του και υπό την ενότητα, «Κοινή μήτρα την πατρίδα τους», εξιστορεί: «Όλοι θεωρώ ότι είναι πράκτορες, τους ξέρω καλά και μάλιστα πολύ καλά. Στην συνάντηση σου είπα ότι ήταν ο Σμυρλής (ταξίαρχος ε.α) και ένας άλλος τύπος», αναφέρει ο μάρτυρας της υπόθεσης. Η κατάθεσή μου δόθηκε στον κ. ΑΓΓΕΛΑΚΗ Δημήτριο, στη Δ/νση Κρατικής Ασφάλειας/Α.Ε.Α όπου υπηρετούσε τότε, ως Διευθυντής. Στο γραφείο του έγινε η συνάντηση και κατέβηκαν όλοι εκεί! Και μάλιστα και ο ίδιος ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, ο κ. Παπαγιανόπουλος……»

Συνεχίζοντας το δημοσίευμα στο τέταρτο μονόστηλό του και υπό την ενότητα Το Σύνταγμα και τα σχέδια, εξιστορεί: «Σε μια συνάντηση στο Σύνταγμα από όπου πληροφορήθηκα τα τεκταινόμενα που προετοιμάζονταν, ήταν ο Σμυρλής ο οποίος μου σύστησε το άτομο από τους εφέδρους για τα όπλα τα οποία ήθελαν να κλέψουν… Ήξεραν όλα τα σχέδια προστασίας της Βουλής ακόμη και το υπόγειο τούνελ το οποίο έχει έξοδο στο προαύλιο της Αγγλικανικής εκκλησίας στην Φιλελλήνων», αναφέρει ο ίδιος.

Στην σχεδιαζόμενη απόπειρα στον Άγιο Παντελεήμονα, θα επιχειρούσαν (τρία πρόσωπα και όχι ο ταξίαρχος Τζιάκης) να ρίξουν χειροβομβίδα σε μουσουλμανικό τέμενος για να δημιουργήσουν προβοκάτσια. Αντιλαμβάνεστε τι θα γινόταν….» Κι ο ίδιος συνεχίζει: «Στην συνάντηση στην Κατεχάκη στο γραφείο του Αγγελάκη ήταν παρών και ο Δραβίλας (τότε αρχηγός της ΕΥΠ) και όλη η συζήτηση καταγράφηκε (δακτυλογραφήθηκε). Εκεί μου είπαν να τα ρίξουμε στην Χρυσή Αυγή. Χτύπησα το χέρι στο τραπέζι και σηκώθηκα κι έφυγα. Δεν είμαι από τους υποστηρικτές τους αλλά προφανώς έψαχναν κάποιον για να δημιουργήσουν προβοκάτσια. Κι εγώ δεν παίζω τέτοια παιχνίδια». Και ο ίδιος καταλήγει: «Αυτό το οποίο ενέχει τεράστιο κίνδυνο είναι ότι «ύποπτοι» παρακρατικοί φοβάμαι θα στήσουν καμιά προβοκάτσια και θα οδηγήσουν την χώρα σε απρόβλεπτες εξελίξεις. Και αυτό είναι ότι με φοβίζει πολύ» καταλήγει ο αφηγητής της απίστευτης ιστορίας.  

 

3ον Στις δωδέκατη και δέκατη τρίτη των σελίδων της εν λόγω εφημερίδας, με πηχυαίους τίτλους υπάρχει καταχωρημένο δημοσίευμα υπό τον τίτλο: «Στις φλόγες της παρακρατικής σκευωρίας. Τα πρόσωπα της απίστευτης ιστορίας που σχεδίαζαν να μπουκάρουν στη Βουλή» δημοσιεύονται και οι φωτογραφίες των πρώτου και δευτέρου εξ ημών Οδυσσέα Τηλιγάδα και Στέργιου Σμυρλή υπό την ενότητα δε «Τα πορτραίτα των σκληρών της εξαιρετικά ύποπτης υπόθεσης…» στο τρίτο μονόστηλο της εφημερίδας υπό την επικεφαλίδα «Στέργιος Σμυρλής- Ταξίαρχος εν αποστρατεία» παρατίθεται κείμενο επί του οποίου υφίσταται ο επί λέξει σχολιασμός: [Τα κείμενα του Σμυρλή διέπονται από αντιμνημονιακά φρονήματα ενώ «μάχεται»- όπως διακρίνεται- κατά της Νέας Τάξης Πραγμάτων], στο έκτο δε μονόστηλο της εφημερίδας υπό την επικεφαλίδα «Οδυσσέας Τηλιγάδας, ο πρόεδρος» παρατίθεται κείμενο εκφράζον τις κοινωνικές ανησυχίες του ιδίου περί των τεκταινομένων στην Ελλάδα.

Με όλα τα ανωτέρω κακόβουλα, ως «μαρτυρικές καταθέσεις» δημοσιεύματα, των οποίων ΟΥΔΕΜΙΑ γνώση είχαμε μέχρι της δημοσιεύσεώς των και ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχουμε με την εξύφανσή των, είναι προφανής ο δόλος της συκοφαντήσεώς μας, της υβρίσεως και της προσβολής της προσωπικότητός μας ως και η τρώσις της τιμής, της υπολήψεως και του διασυρμού μας.

Περαιτέρω, στα επίμαχα δημοσιεύματα υποστηρίζεται ότι η κατάθεση του «μάρτυρα», δόθηκε στον κ. ΑΓΓΕΛΑΚΗ Δημήτριο, στη Δ/νση Κρατικής Ασφάλειας/Α.Ε.Α όπου υπηρετούσε τότε, ως Διευθυντής και μάλιστα ενώπιον του ιδίου του αρχηγού της ΕΛΑΣ, κυρίου Παπαγιανόπουλου……παρόντος και του Δραβίλα (τότε αρχηγού της ΕΥΠ) και εκεί του είπαν να τα ρίξουν στην Χρυσή Αυγή. Όθεν, εκ της καταθέσεως του γνωστής ταυτότητας και γνωστής ενασχόλησης «μάρτυρα»…. ΤΕΚΜΑΙΡΕΤΑΙ ότι μεταξύ ημών των «επίδοξων πραξικοπηματιών» που «προετοίμαζαν ριψοκίνδυνη ενέργεια στην καρδιά της Δημοκρατίας»  συγκαταλέγονται και οι ανωτέρω μνημονευόμενοι κρατικοί λειτουργοί οι οποίοι συνωμοτούντες μεθ’ ημών «του είπαν να τα ρίξουν στην Χρυσή Αυγή».

            Επειδή δεν γνωρίζουμε την εμπλοκή της υπηρεσίας σας στην εξύφανση της όλης υποθέσεως η οποία σκοπεί στην κοινωνική μας απαξίωση προσβάλλοντας βαναύσως την τιμή και την υπόληψή μας παραβιάζοντας θεμελιώδεις αρχές του Συντάγματος που προστατεύει την προσωπική και οικογενειακή μας ζωή.

            Επειδή η εκ μέρους της υπηρεσίας σας παράλειψις οφειλομένης νόμιμης ενέργειας προκαλεί καθημερινώς σοβαρότατα ηθικά, κοινωνικά και επαγγελματικά προβλήματα σε εμάς προσωπικά και στους οικείους μας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τα σκώμματα και τις επικρίσεις του παραπλανηθέντος αναγνωστικού κοινού αφού αυτά που αναφέρονται στα εν λόγω δημοσιεύματα της εφημερίδος ΜΑΚΕΛΕΙΟ για εμάς ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΣ ΨΕΥΔΗ.

Επειδή διά της διασποράς των ψευδών ειδήσεων ετρώθη η προσωπικότητά μας, η αξιοπρέπειά μας και η τιμή μας καθίστανται δε αυτές ικανές να επιφέρουν κινδύνους για τις ζωές μας και την σωματική μας ακεραιότητα.

Επειδή ΟΥΔΟΛΩΣ δυνάμεθα να διανοηθούμε ότι η υπηρεσία σας, ένεκα της εκ του δημοσιεύματος επιδειχθείσης ολιγωρίας της, υποθάλπει τους κατά του προσώπου μας εγκληματικώς δρώντες, υπηρετώντας αλλότριους σκοπούς και δυνάμεις επί βλάβη των εθνικών μας συμφερόντων και ημών προσωπικώς.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΑΙΤΟΥΜΕΘΑ

ως έχοντες άμεσο έννομο συμφέρον, όπως μας γνωρίσετε εγγράφως τις πιθανές ενέργειες στις οποίες προέβητε προς διαφύλαξη αφ’ ενός του κύρους υμών αφ’ ετέρου της προάσπισης της ζωής μας και της σωματικής μας ακεραιότητος, ως έχετε υποχρέωση, να μας γνωρίσετε δε το ή τα ονόματα των πληροφοριοδοτών και κάθε στοιχείο που βρίσκεται στην κατοχή σας και μας αφορά [την κατάθεση του «μάρτυρα» ενώπιον των: (τότε αρχηγού της ΕΥΠ κυρίου Δραβίλα, του αρχηγού της ΕΛΑΣ κυρίου Παπαγιανόπουλου και του Διευθυντού της Διεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας κυρίου Αγγελάκη Δημητρίου) κ.λ.π] προκειμένου να ασκήσουμε τα Συνταγματικά μας δικαιώματα.

Εν αναμονή της ευπροσώπου απαντήσεώς σας, διατελούμε μετά τιμής

Οι αιτούντες

 

Οδυσσέας Τηλιγάδας                             Στέργιος Σμυρλής

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>