«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ζηλέψαμε την δόξα του προδότη εφιάλτη και τα καταφέραμε!!! Δοξάστε μας!!!

ΟΛΟΙ 1

Οι προσπάθειες του ελληνικού λαού για τον τερματισμό της οικονομικής ύφεσης, της ανάκτησης της κυριαρχίας του και της αντιστροφής των οπισθοδρομικών κοινωνικο-οικονομικών πολιτικών, οι οποίες μείωσαν δραστικά το βιοτικό επίπεδο, έχουν τρεις φορές απορριφθεί.
Αρχικά, η άρνηση ήρθε ως τραγωδία:

Όταν η ελληνική πλειοψηφία εξέλεξε τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση και τα χρέη της αυξήθηκαν, η οικονομία βυθίστηκε περαιτέρω σε ύφεση και η ανεργία και η φτώχεια εκτοξεύτηκαν.

Οι Έλληνες πολίτες ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ πιστεύοντας τις υποσχέσεις του για «μια νέα πορεία».

Αμέσως μετά τη νίκη του, ο ΣΥΡΙΖΑ υπαναχώρησε στην υπόσχεσή του για την αποκατάσταση της κυριαρχίας και το τέλος της υποταγής του ελληνικού λαού στις οικονομικές επιταγές από τους εξωτερικούς τραπεζίτες, γραφειοκράτες και πολιτικούς ολιγάρχες.

Αντ ‘αυτού, ο ΣΥΡΙΖΑ κράτησε την Ελλάδα στο ολιγαρχικό ιμπεριαλιστικό μπλοκ, που απεικονίζει την Ευρωπαϊκή Ένωση ως ένωση ανεξάρτητων κυρίαρχων κρατών.

Αυτό που ξεκίνησε ως μια μεγάλη νίκη του … ελληνικού λαού, καταντήσει τραγική στρατηγική υποχώρηση.

Από την πρώτη ημέρα της θητείας του, ο ΣΥΡΙΖΑ οδήγησε τον ελληνικό λαό στο αδιέξοδο της ολικής υποταγής στη γερμανική αυτοκρατορία.
Πάνω από το 60% του ελληνικού λαού ψήφισε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην περαιτέρω λεηλασία και τη φτώχεια.

Και έκανε το υπερήφανο ΟΧΙ, ένα ντροπιαστικό ΝΑΙ!

Ο Τσίπρας αμέσως ερμήνευσε την έννοια του «όχι» στο δημοψήφισμα ως εντολή για συνθηκολόγηση με τις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, την αποδοχή άμεσης εποπτείας από τις τράπεζες της ΕΕ της εφαρμογής του καθεστώτος των πολιτικών της τρόικας, συμπεριλαμβανομένων και δραστικών μειώσεων των ελληνικών συντάξεων, διπλασιάζοντας τον οπισθοδρομικό «ΦΠΑ» στις ζωτικές κοινωνικές ανάγκες διαβιώσεις και επιταχύνοντας τις εξώσεις των ιδιοκτητών καταστημάτων και νοικοκυριών που δεν μπορούν να πληρώσουν τις υποθήκες τους.

Έτσι, η Ελλάδα έγινε υποτελές κράτος: αποικιοκρατία δέκατου ένατου αιώνα, επιβλήθηκε εκ νέου στον 21ο αιώνα.

Στη συνέχεια, η τραγωδία μετατράπηκε σε φάρσα, όταν οι Έλληνες αρνήθηκαν να αναγνωρίσουν την επικείμενη προδοσία από τους εκλεγμένους ηγέτες τους.
Ήταν έκπληκτοι, αλλά βουβοί, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ άδειαζε το ελληνικό θησαυροφυλάκιο και πρόσφερε ακόμη μεγαλύτερες παραχωρήσεις, συμπεριλαμβανομένης της αποδοχής των παράνομων και επαχθών χρεών που προέκυψαν από ιδιώτες τραπεζίτες, κερδοσκόπους και πολιτικούς κλεπτοκράτες προηγούμενων καθεστώτων και ατιμωρησία τους.
  Και εφαρμόζοντας την ποιο πρόστυχη οικονομική καθεστωτική κοινοβουλευτική δικτατορία, το ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΟΝΤΡΟΛ!
Πιστοί στο δικό τους επάγγελμα ως αυτοκρατορικοί ηγεμόνες, τα αφεντικά της ΕΕ είδαν τη χυδαία δουλικότητα του ΣΥΡΙΖΑ ως πρόσκληση να απαιτήσουν περισσότερες παραχωρήσεις – ολική παράδοση σε διαρκή χρεωστική υποδούλωση και μαζική εξαθλίωση.

Οι δημαγωγοί ηγέτες του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ΑΝΕΛ, Ανεξάρτητοι Έλληνες, μόνο στην ταυτότητα και τα λοιπά μαζέματα, από αποτυχημένα και μολυσμένα κόμματα, οι λεγόμενες Συνιστώσες, αλλάζοντας από ξεσπάσματα υστερίας σε βρεφικό εγωισμό, κατήγγειλαν «τους Γερμανούς και τους εκβιασμούς τους» και στη συνέχεια κύλησαν στα πόδια της «Τρόικα», πλασάροντας τη συνθηκολόγηση τους προς τους τραπεζίτες ως «διαπραγματεύσεις» και αναφερόμενοι στους αφέντες ως . . . «Εταίροι», πέταξαν το παντελόνι τους, το σώβρακο και το έπαιξαν δικαία με την ισότητα να είσαι πολιτικός πόρνος με νόμο!!!

Αποικιοκρατία και οι εγκάθετοι

Οι Έλληνες πολιτικοί, συντηρητικοί, σοσιαλιστές με το ΚΚΕ κριμένο πίσω από το φερετζέ του εξασφαλισμένου ποσοστού μάσας και ανευθυνότητας του 6%, ζήτησαν ανοιχτά να ενταχθούν στο υπό γερμανική ηγεσία αυτοκρατορικό μπλοκ γνωστό ως Ευρωπαϊκή Ένωση, ακόμη και όταν ήταν φανερό ότι η ελληνική οικονομία και το χρηματοπιστωτικό σύστημα ήταν ευάλωτο για κυριαρχία από την ισχυρή γερμανική άρχουσα τάξη.
Κανένας , ιδικά τα αριστερά ρεύματα του (εξασθενισμένου αέρα του βαρδάρη), δεν αναχάραξε για ανένδοτο, αφού είχαν ζεστό το 62% του όχι μετά από λυσσαλέο πόλεμο του ξένου και ντόπιου κατεστημένου!
  Όλες οι πολιτικές παρατάξεις και οι ελληνικές οικονομικές ελίτ, δηλαδή, οι κλεπτοκράτες που κυβέρνησαν και οι ολιγάρχες που κυριάρχησαν, είδαν την είσοδο στην ΕΕ ως μια ευκαιρία για λήψη και απάτη με δάνεια, δανείζοντας, αθετώντας και περνώντας τα τεράστια χρέη τους προς το Δημόσιο, υπό το βλέμμα και τις ευχές της απάτης Ευρώπης, που το σχέδιο τω δανειστών, απατεώνων, κλεπτών, έπαιρνε σάρκα και οστά για την υποδούλωση και ξεπούλημα της Ελλάδος στους διεθνείς τοκογλύφους!
Η ευρείας κυκλοφορίας αντιλήψεις μεταξύ της κατά φαντασίας Αριστεράς ότι «η Γερμανία είναι υπεύθυνη» για την ελληνική κρίση είναι μόνο η μισή αλήθεια, ενώ οι κατηγορίες μεταξύ των δεξιών οικονομικών γραμματέων ότι οι «Έλληνες είναι σπάταλοι» που προκάλεσαν τη δική τους κρίση είναι εξίσου μονόπλευρες.

Η πραγματικότητα είναι πιο σύνθετη:

Η συντριβή και η κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας ήταν ένα προϊόν μιας περιχαρακωμένης παρασιτικής εισοδηματικής άρχουσας τάξης -τόσο των Σοσιαλιστών όσο και των Συντηρητικών και των καλοβολεμένων κατά φαντασία αριστερών, με τα τσιράκια τους εργατοπατέρες, συνδικαλιστές σε όλους τους κοινωνικόεπαγγελματικούς χώρους, που άνθισε δανειζόμενη με υψηλά επιτόκια και κερδοσκοπώντας σε μη παραγωγικές οικονομικές και εικονικές δραστηριότητες με λεφτά για φάγωμα και αγύριστα, μεταξύ τραπεζιτών μαφιόζων και πολιτικών προδοτών με την πλήρη κάλυψη από τα προδοτικά ΜΜΕ.
Και είχαν και έχουν εμπλακεί σε δόλιες εξωτερικές χρηματοοικονομικές συναλλαγές σε αφορολόγητους παραδείσους με το αίμα του λαού και επιπλέον νταβατζηλίκι με ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΟΝΤΡΟΛ, ενώ κατάφωρα χειραγώγησαν και κατασκεύασαν οικονομικά στοιχεία για να καλύψουν το βιώσιμο εμπόριο, ως μη βιώσιμο και το πλασματικό και καλοδουλεμένο διογκωμένο από τους διεθνείς απατεώνες τραπεζίτες δημοσιονομικό έλλειμμα στην Ελλάδα το έκαναν λαστιχένιο, απαλλάσσοντας εκβιαστικά, από την πουλημένη δικαιοσύνη και την δουλική προδοτική πολιτική ηγεσία, να αθωωθούν οι προδότες της ΕΛΣΑΤ.
Είναι σαφές ότι η είσοδος και η συνεχιζόμενη ένταξη στην ΕΕ έχει ωφελήσει σε μεγάλο βαθμό δύο ομάδες των ελίτ: τους Γερμανούς άρχοντες και τους Έλληνες ελίτ εισοδηματίες όλων των αποχρώσεων!
Οι τελευταίοι έλαβαν βραχυπρόθεσμες οικονομικές επιχορηγήσεις και μεταφορές, ενώ οι πρώτοι απέκτησαν ισχυρούς μοχλούς στις τράπεζες, τις αγορές και πιο σημαντικό, εδραίωσαν την πολιτιστική-ιδεολογική ηγεμονία στην ελληνική πολιτική τάξη.

Η ελληνική ελίτ και η μεσαία τάξη θεωρούσαν «ότι ήταν Ευρωπαίοι» – ότι η ΕΕ ήταν μια ευεργετική διάταξη και μια πηγή ευημερίας και ανοδικής κινητικότητας. Στην πραγματικότητα, οι Έλληνες ηγέτες ήταν απλώς συνένοχοι στη γερμανική κατάκτηση της Ελλάδας.
Σε αυτό το καλοσχεδιασμένο έργο, το εφάρμοσε πιστά στο σύνολο της η μεσαίας τάξης που μιμήθηκε τις απόψεις της ελληνικής ξένης ελίτ, παρασύροντας και ένα μεγάλο κομμάτι του απλού λαού!

Το γερμανικό αυτοκρατορικό καθεστώς δάνεισε χρήματα από τα φορολογικά έσοδα των Γερμανών εργαζομένων για να επιτρέψουν στους συνένοχους Έλληνες υποτελείς τους να ξεπληρώσουν τους Γερμανούς τραπεζίτες… Οι Γερμανοί εργαζόμενοι παραπονέθηκαν. Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης εξέτρεψαν την κριτική κατηγορώντας τους «τεμπέληδες Έλληνες απατεώνες».

Εν τω μεταξύ, τα ελεγχόμενα από την ελληνική ολιγαρχία μέσα μαζικής ενημέρωσης επέστρεψαν τις επικρίσεις του ρόλου της παρασιτικής πολιτικής τάξης πίσω στους «Γερμανούς».

Αυτό όλο εξυπηρέτησε στην απόκρυψη της δυναμικής τάξης όλης της αυτοκρατορίας – την αποικιοκρατία με πρόσκληση.

Η ιδεολογία της κατηγορίας των λαών, αντί των τάξεων, φέρνει τους Γερμανούς εργαζόμενους ενάντια στους Έλληνες εργαζόμενους και τους συνταξιούχους.

Οι γερμανικές μάζες υποστήριξαν τους τραπεζίτες τους, ενώ οι ελληνικές μάζες εξέλεξαν και ακολούθησαν τον προδότη Καραμανλή, τιμιότατα και ηθική, τον προδότη Παπανδρέου λεφτά υπάρχουν, τον προδότη Σαμαρά και να με καλέσουν στο κόμμα της δεξιάς , δεν θα πάω , στον υπέροχο τεχνοκράτη προδότη Παπαδήμο και σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ και προδότη Τσίπρα που θα έσκιζε τα μνημόνια και θα έκανε τους ευρωπαίους να χορέψουν συρτάκι!

Μόνο που το συρτάκι θανάτου το χορεύει ο Ελληνικός λαός!
Η Ευρώπη των διαχρονικών δικτατόρων, με επεκτατικά σχέδια, ήταν η Ευρώπη του θιασώτη Καλλέργη!

Η ένταξη στην ΕΕ δημιούργησε σκαλωσιές για το χτίσιμο της γερμανικής αυτοκρατορίας με την στήριξη και αδιαφορία των πουλημένων και προδοτικών ηγεσιών της Ευρώπης υπό το βλέμμα της Αμερικής και του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος, που εξυπηρετούσε τα σχέδια της Νέας τάξης. Το σημείο απογείωσης ήταν η προσάρτηση της Ανατολικής Γερμανίας στη Δυτική Γερμανία.

Αυτό ακολουθήθηκε σύντομα από την ενσωμάτωση των δεξιών καθεστώτων της Βαλτικής και των Βαλκανίων ως δευτερεύοντα μέλη της ΕΕ, τα δημόσια περιουσιακά τους στοιχεία είχαν αρπαχτεί από γερμανικές εταιρίες σε τιμές ευκαιρίας.

Το τρίτο βήμα ήταν η συστηματική διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και η ενσωμάτωση της Σλοβενίας στο γερμανικό τροχό. Το τέταρτο βήμα ήταν η εξαγορά των βασικών τομέων της πολωνικής και τσεχικής οικονομίας και η εκμετάλλευση του φθηνού ειδικευμένου εργατικού δυναμικού από τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, την Ουγγαρία και άλλα κράτη-δορυφόρους.
Χωρίς να πέσει ούτε ένας πυροβολισμός, η γερμανική αυτοκρατορία τριγύρισε χορηγώντας δάνεια και χρηματοδοτικές μεταβιβάσεις προς τα νέα δευτερεύοντα κράτη-μέλη της ΕΕ.

Αυτές οι οικονομικές συναλλαγές δηλώθηκαν από τις ακόλουθες προϋποθέσεις: 1) Ιδιωτικοποίηση και πώληση της δημόσιας περιουσίας αξίας των νέων κρατών μελών κυρίως στη Γερμανία, καθώς και σε άλλους επενδυτές της ΕΕ και 2) να υποχρεωθούν τα κράτη μέλη να διαλύσουν τα κοινωνικά προγράμματά τους, να εγκρίνουν μαζικές απολύσεις και να πληρούν αδύνατους δημοσιονομικούς στόχους.

Να καταργήσουν τις εθνικές νομοθεσίες και να ψηφίσουν νέες προς όφελος της ξένης και ντόπιας ολιγαρχίας. Να απενεργοποιήσουν τα εθνικά συντάγματα για εθνική κυριαρχία. Με άλλα λόγια, η επέκταση της σύγχρονης γερμανικής αυτοκρατορίας απαίτησε μέτρα λιτότητας και συμπεριφορές χειρότερες και από του Χίτλερ, που μετέτρεψαν τις πρώην κομμουνιστικές χώρες σε δορυφόρους, υποτελείς και πηγές μισθοφόρων, ένα σχέδιο που τώρα παίζει στην Ελλάδα όπως μα το είχαν υποσχεθεί με την αποχώρηση τους από την Ελλάδα στο β παγκόσμιο πόλεμο!

Η Γερμανία και οι αυτοκρατορικοί συνεργάτες της έχουν ξεκινήσει μια άγρια επίθεση κατά των ανθρώπων που εργάζονται στην Ελλάδα, σφετερίζονται την ελληνική κυριαρχία και σχεδιάζουν να κατάσχουν 50 δισεκατομμύρια ευρώ ζωτικών ελληνικών δημοσίων επιχειρήσεων, γης και πόρων και αλλοίωση του γηγενή πληθυσμού, για να μεταφέρουν στον ελλαδικό χώρο όλες τις μολυσματικές και επιβαρυντικές για την υγεία επιχειρήσεις της Ευρώπης και να έχουν και ένα διεθνές γραφείο ευρέσεως εργασίας με μαύρη δουλεία.

Γιατί τέτοιου μεγέθους μίσους, τιμωρίας για την Ελλάδα;;;

Ο λόγος είναι οι νέες γερμανικές «αποικίες» (ιδίως η Πολωνία και οι χώρες της Βαλτικής), επιμένουν στην ΕΕ στην σκληρή επιβολή μέτρων λιτότητας, το κάνουν και στην Ελλάδα, ίδια βάναυση διαδικασία για να πείσουν τους δικούς τους πολιορκούμενους πολίτες ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση ή αντίσταση θα ήταν μάταιη.

Κάθε επιτυχημένη επίδειξη από Έλληνες εργαζόμενους, αγρότες και υπαλλήλους, ότι η αντίσταση στην αυτοκρατορία είναι δυνατή, θα εξέθετε τη διεφθαρμένη σχέση μεταξύ αυτών των πελατών ηγετών και της γερμανικής και Αμερικανικής αυτοκρατορικής τάξης.

Προκειμένου να διατηρηθούν τα θεμέλια της νέας αυτοκρατορικής τάξης, η Γερμανία έπρεπε να γίνει σκληροπυρηνική με την Ελλάδα κατά εντολή της νέας τάξης με την Αμερική να φορά φερετζέ στην συμπεριφορά της στης Ελλάδα, ναι μεν αλλά.

Διαφορετικά, τα προσφάτως ενσωματωμένα αποικιακά υποκείμενα στη Βαλτική, τα Βαλκάνια και την Κεντρική Ευρώπη, τα γεωπολιτικά κέρδη από τις διαλύσεις των αραβικών εθνών θα μπορούσαν να γίνουν Μπούμερανγκ στους ωμούς όρους της δικής τους ενσωμάτωσης στην Ευρωπαϊκή Ένωση ή της Αμερικής.

Αυτό εξηγεί την άνευ όρου τιμωρίας της Ελλάδας!

Η Ελλάδα έχει κακά ελαττώματα, κοιμάται και ξυπνά με δικαιώματα των πολιτών, με πολιτισμένες και δημοκρατικές κοινωνίες, με ανεξαρτησίες και πολλά άλλα βλαβερά για την νέα τάξη!
Η γερμανική αυτοκρατορία δίνει έμφαση στις οικονομικές κατακτήσεις και με την αμερικανική αυτοκρατορία που στηρίζεται σε στρατιωτικές κατακτήσεις.

Οι ίδιοι οικονομικοί και στρατιωτικοί δορυφόροι της Γερμανίας χρησιμεύουν επίσης ως θέσεις για τις αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις και ασκήσεις περικύκλωσης της Ρωσίας.

Αυτά τα υποτελή κράτη μέλη παρέχουν μισθοφόρους για τους αμερικανικούς αυτοκρατορικούς πολέμους στη Νότια Ασία, το Ιράκ, τη Συρία και αλλού.
Ένα κομμάτι της προδοτικής ολιγαρχίας είναι…
Η ταξική συνεργασία εντός της ελληνικής ελίτ στην καταστροφή της κυριαρχίας του έθνους: οι Έλληνες ολιγάρχες τραπεζίτες, των εμπορικών και τουριστικών ελίτ, εγκάθετοι πολιτικοί, κόμματα, με τα κομματόσκυλα τους, εργατοπατέρες, συνδικαλιστές, ακριβά αμειβόμενοι υπάλληλοι, θρησκευτικά ξενόδουλα ξόανα, έχουν ενεργήσει ως μεσάζοντες των Γερμανών κατασκευαστικών αυτοκρατοριών και προσωπικά επωφελήθηκαν από τη γερμανική ΕΕ εξαγορά, παρά την εξαθλίωση του ελληνικού δημοσίου.

Οι εν λόγω οικονομικοί μεσάζοντες, που αντιπροσωπεύουν το 25% του εκλογικού σώματος, έχουν γίνει οι κύριοι πολιτικοί υποστηρικτές της προδοσίας της Ελλάδος, αφού δεν έχουν πατρίδα και θεός τους είναι το χρήμα!!!
Το χειρότερο και ποιο επικίνδυνο ατόπημα του Τσίπρα και του Καμένου είναι το ξεβράκωνα στο Ισραήλ εναντίον τον διαχρονικών και παραδοσιακών συμμάχων και φίλων μας στην μέση ανατολή και όχι μόνο!
Σύμφωνα με την Jerusalem Post (19 Ιούλ, 2015), ο Έλληνας Υπουργός Άμυνας υπέγραψε αμοιβαία συμφωνία αμυντικής και εκπαιδευτικής κατάρτισης με το Ισραήλ, η οποία περιλαμβάνει κοινές στρατιωτικές ασκήσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υποστηρίξει ακόμη και την πολεμική στάση του Ισραήλ κατά της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν, εγκρίνοντας το γελοίο ισχυρισμό του Τελ Αβίβ ότι η Τεχεράνη αντιπροσωπεύει μια τρομοκρατική απειλή στη Μέση Ανατολή και τη Μεσόγειο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και το Ισραήλ υπέγραψαν κοινή στρατιωτική συμφωνία υποστήριξης που ξεπερνά οποιαδήποτε άλλη συμφωνία μέλους της ΕΕ με το Ισραήλ και ταιριάζει μόνο σε πολεμική, με τις ειδικές ρυθμίσεις της Ουάσιγκτον με το σιωνιστικό καθεστώς.
Ο Ultra-μιλιταριστής υπουργός άμυνας του Ισραήλ Moshe Yaalon, (ο χασάπης της Γάζας), χαιρέτισε τη συμφωνία και ευχαρίστησε το καθεστώς του ΣΥΡΙΖΑ για «την υποστήριξή του».

Είναι περισσότερο από πιθανό ότι η υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στο εβραϊκό κράτος εξηγεί τη δημοτικότητά του στους αγγλο-αμερικανικούς και καναδικούς «αριστερούς» Σιωνιστές …
Οι στρατηγικοί δεσμοί του ΣΥΡΙΖΑ με το Ισραήλ δεν είναι αποτέλεσμα της «πίεσης» της ΕΕ, ή των επιταγών της «τρόικας».

Η συμφωνία είναι μια ριζική μεταστροφή της -πάνω από μισό αιώνα- ελληνικής υποστήριξης για τα νόμιμα εθνικά δικαιώματα του παλαιστινιακού λαού ενάντια στο ισραηλινό τρομοκρατικό κράτος. Αυτή η στρατιωτική συμφωνία, όπως και η οικονομική συνθηκολόγηση του καθεστώτος του ΣΥΡΙΖΑ στη γερμανική άρχουσα τάξη, είναι βαθιά ριζωμένη στην «ιδεολογία της αποικιοκρατίας», η οποία διαχέει τις πολιτικές Τσίπρα.
Έκανε την Ελλάδα ένα σημαντικό βήμα «προς τα εμπρός», από την οικονομική υποτέλεια σε έναν μισθοφόρο πελάτη των πιο οπισθοδρομικών καθεστώτων στη Μεσόγειο.
Το Ισραήλ, σιωνισμός, νέα τάξη, αδιαφορεί για τις συμφωνίες που υπογράφει και τις ακυρώνει αυθημερόν με αλλαγή συμφερόντων, τα χάλασε με την Τουρκία, τα έφτιαξε με την Προδομένη Ελλάδα από την ηγεσία της! Τα έφτιαξε με την Τουρκία μας μούτσωσε και εμάς και τις συμφωνίες και οι σωλήνες με το αέριο θα πάνε Τουρκία! Και η Ελλάδα απέκτησε ένα τρομερό κέρδος θανάτου και μίσους για πρώτη φορά, κάνοντας εχθρούς τους φίλους της!
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://www.arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

1 comment to Ζηλέψαμε την δόξα του προδότη εφιάλτη και τα καταφέραμε!!! Δοξάστε μας!!!

  • Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

    Η Ε.Ε. εχει καταντησει η ποιο κυνικη εστια εξαπατησηs και εκμεταλλευσηs των μελων κρατων τηs προs οφελοs τηs Χαζαρικηs τραπεζικηs Μαφιαs των Μεγιστανων του Χρηματοs. Το κυριο εργαλειο τουs, ο διεθνηs πολιτικοs Σιωνισμοs,ειναι ενα “δημιουργημα-τεχνασμα” που υποστηριχθηκε απο τον Ναζισμο και συνεχιζει να υποστηριζεται απο τον Νεοναζισμο, παραπλανα τον Κοσμο με τον ανυπαρκτο “Αντισημιτισμο” και δεν ταυτιζεται καθ’ολου με τον Ιουδα’ι’σμο που τον θεωρει εσωτερικο του εχθρο, διοτι αυτοs υπηρξε που χρηματοδοτισε τον Χιτλερισμο και εσυρε την ανθρωποτητα στην τρελλα των δυο παγκοσμιων πολεμων και την προωθει σημερα στην υπερτρελλα του τριτου παγκοσμιου πολεμου.

    Οι σημερινοι ηγετεs των χωρων μελων τηs Ε.Ε., συμπεριλαμβανομενηs και του αχρηστου κρατιδιου τηs Ρωμιοσυνηs,ειναι πιστα “σκυλια” των Χαζαρων Τραπεζιτων και φαινομενικα δημοκρατικα εκλεγμενοι και ωs “ηλιθιοι” που ειναι, συμπεριφερονται σαν απολυτοι δικτατορεs. Δεκαδεs χιλιαδεs θανατοι τον χρονο εντοs τηs Ε.Ε. θα μπορουσαν να αποδοθουν σε κοινωνικουs παραγοντεs που σχετιζονται με την φτωχεια, την ανισοτητα των εισοδηματων και τιs κοινωνικεs στερησειs. Την ευθυνη για τουs θανατουs αυτουs θα σηκωσουν συντομα οι ηγετεs(;) αυτοι!

    Η ανθρωποτητα σημερα διψα για οραματιστεs και ευφυειs ανθρωπουs με νεεs ιδεεs. Διψα για ριξικελευτουs ηγετεs οι οποιοι θα συνδυαζουν την τολμη με την διπλωματικη σωφροσυνη, την επιδεξια χρηση τηs βιαs και τηs απατηs εκει που πρεπει, την γενναια αυτοπεποιθηση, την απεχθεια προs την ασαφεια και τα ημιμετρα και την ικανοτητα να συνεργαζονται επιτυχωs με ψευτικουs φιλουs και αμφιβολουs συμμαχουs.Διψα συνεπωs για ηγετεs που θα συνδιαζουν τον ανθρωπο με την αλεπου και λεωντα για να ανακαλυπτουν τιs παγιδεs και για να διωχνουν τουs λυκουs!

    Μπροστα στον ταγμενο ιερο σκοπο απελευθερωσηs απο τα δεσμα, υποτασσεται το Δικαιο και η Ηθικη. Οι πρωτεργατεs τηs σημερινηs τραγικηs καταστασηs τηs ανθρωποτηταs και ειδικα τηs Ελλαδοs πρεπει να διωχθουν και στην συνεχεια να εκτελεστουν. Οσοι επιχειρησουν να διαφυγουν τηs διωξηs θα κυνηγηθουν μεχρι τα περατα τησ Γηs για τον πονο και τιs καταστροφεs που εχουν προκαλεσει με τιs πολιτικεs τουs σε εκατομμυρια ανθρωπουs καθε χωραs, φυληs και χρωματοs. Ειναι κεροs να συνεργασθη ολη η ανθρωποτητα για να εξαλειψη το προβλημα που μαστιζει τον πλανητη μαs μια και καλη, με καθε δυνατο τροπο. Για την Ελλαδα ειδικα δεν θα εξαιρεθουν και τα αποθανοντα καθαρματα. Θα ξαναχωθουν και αφου σπασθουν τα βρωμοκοκκαλα τουs, αυτα θα πεταχθουν σε σκοπιδωτοπουs εκτοs τηs επικρατειαs μαs….

    Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>