«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

BREXIT! ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ‘Η ΕΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΟΛΊΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ;

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

ΒΑΡΝΑΛΗΣ Α

29.06.2016

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Το μυστικο εξουσιαστικο πολιτικο παιχνιδι του διεθνους πολιτικου Σιωνισμου είναι λαθος να εξεταζεται μονο κατω από την οπτικη γωνια των οικονομικο-χρηματοπιστωτικων διεργασιων, χωρις να εξεταζεται και η οπτικη γωνια των μεγαλων θρησκευτικων, πολιτιστικων και κοινωνικων ροων της ιστοριας.

Οι υπηρετες του σιωνιστικου συστηματος είναι οπαδοι ασυλληπτης ιδεολογιας δολου, αδιστακτοι κυνηγοι ευκαιριων, κατ’ επαγγελμα επικινδυνοι ψευτες που εργαζονται με γριφους αλλα και θιασωτες της πιστης.

Όλα τα ως ανω αντικατατροπιζονται στα Πρωτοκολλα των Σοφων της Σιων που είναι κάθε άλλο παρα νοθευματα.

Η μεθοδος εκβιασμου που χρησιμοποιηται σε κάθε προσωπο που εχει το θαρρος να τα αναλυη, είναι παντοτε η ιδια.

Αυτή βασιζεται στην εντεχνη δημιουργια της εντυπωσης ότι το προσωπο που εχει το θαρρος να τα αναλυη ‘η είναι τρελλο ‘η βρισκεται προ της τρελλας.

Χωρις όμως την πληρη κατανοηση των ωθησεων και τις ουτοπιες και εν μερει και τις παραλογιες που περιεχουν αυτά, γινεται αδυνατος και η κατανοηση του λογου που οδηγησε την 24.06.2016 τον βρεταννικο λαο για το ΒΕΧΙΤ από την σιωνιστικοκρατουμενη Ε.Ε.

Η κριση που δημιουργηθηκε είναι μια κριση ηθους και ηθικης και κατασκευασμα των επιδρασεων των σιωνιστικης προελευσης κοινωνικων και αντικοινωνικων ωθησεων στον πλανητη μας.

Αυτό οφειλουν να το κατανοησουν κυριως ολοι οι ουτοπιστες, οι οποιοι πιστευουν ακομη στην Ευρωπη των Πατριδων και εργαζονται για ένα αρμονικο μελλον αυτης.

Σε αντιθεση με το παρελθον, τα αποτελεσματα που προκυπτουν από τις συνταγες των Πρωτοκολλων των Σοφων της Σιων γινονται σημερα, στο ετος 2016, οφθαλμοφανοι.

Ο Douglas Reed, στο Βιβλιο του με Τιτλο «The Controversy of Zion» μεταξυ αλλων γραφει: «Κατά τον Disraeli και Bakunin η παγκοσμια επανασταση στα μεσα του 19. Μ.Χ. αιωνος ηταν εργον του διεθνους πολιτικου Σιωνισμου, με μεταβολη όμως  των πρωταρχικων της  στοχων.

Οι ακολουθουντες τον Bakunin, οι οποιοι επεδιωκαν να διαλυσουν το Κρατος, προεβλεψαν ότι η επαναστασης θα το εκανε αυθαργικωτερο απ’ ότι ηταν ολες οι προηγουμενες καταπιεστικες εξουσιες του και γιαυτο απωθηθηκαν και ξεχασθηκαν».

Αυτος είναι και ο κυριος λογος που η επανασταση ελαβε την μορφη που της εδωσε ο Karl Marx alias Mordochai Levi.

Η επανασταση στοχευε πλεον σε ένα υπερκρατος που θα βασιζονταν στην καταναγκαστικη εργασια σκλαβων και στην απογυμνωση της ανθρωπινης ελευθεριας…Η διαλεκτικη, μια διαβολικη τακτικη εκφρασης, η οποια εντοπισθει πολύ προ του Marx και Hegel απο τον Ηρακλειτο και Πλατωνα, για να επιτυχη τον επιδιωκομενο σκοπο της θετει μια ακροτητα «Θεση» απεναντι σε μια επισης ακροτατη «Αντιθεση» από τις οποιες προκυπτει μια «μετριοπαθης Συνθεση» με την οποια η «Θεση» και η «Αντιθεση» αποθουνται.

Ο Karl Marx Mordochai alias Levi, πιστος στα κελεσματα των εντολοδοχων του και Μεγιστανων του Χρηματος, επεξεργασηκε, δημοσιευσε και εφηρμοσε το διαλεκτικο του σχεδιο για την παγκοσμια κυριαρχια του διεθνους πολιτικου Σιωνισμου.

Και όλα αυτά κατω από τα απαθη βλεμματα των ανικανων να κατανοησουν τα δρωμενα χριστιανικων πληθυσμων της Ευρωπης.

Η ηδη υπαρχουσα «Θεση» του Καπιταλισμου βρεθηκε απεναντι της ακομη προς δημιουργιαν «Αντιθεσης» του Σοσιαλισμου.

Από την ιστορικη αντιπαραθεση των δυο σχεδιασθηκεν η δημιουργια της «Συνθεσης», δηλαδη του Κομμουνισμου ως δηθεν ενός ανερχομενου συστηματος χωρις κοινωνικες ταξεις.

Επροκειτο όμως για ένα καλα κατασκευασμενο για τους λαους της Ευρωπης ψευδος.

Ο Κομμουνισμος στην πραγματικοτητα αποτελειτο από μια ιδιαιτερα εντονη δικλασικη κοινωνια η οποια αποτελλουνταν από την ταξη των εξουσιαζοντων και από την ταξη των εξουσιαζομενων.

Από το 1917 μ.Χ. η ιστορια του 19. και 20. μ.Χ. αιωνα γραφθηκε μεσα από τον σκηνοθετημενο ανταγωνισμο δυο τελειως από τον διεθνη πολιτικο Σιωνισμο ελεγχομεων Παγκοσμιων Δυναμεων. 

Η απιστευτη τετραπερατωσυνη της ανωνυμης ηγεσιας του διεθνους πολιτικου Σιωνισμου κατορθωσε το ακατορθωτο, δηλαδη να παραπλανηση την κοινη γνωμη με τον ετσι ονομασθεντα «Ψυχρο Πολεμο», δηλαδη με την «Θεση» και την «Αντιθεση», ενώ αυτή ταυτοχρονα εκανε τα παντα για την διεισδυση στα κρατη της Δυσης των κομμουνιστικων ιδεων.

Όταν όμως φανηκε ότι η διαδικασια αυτή ηταν πολύ δυσκολο να επιτυχη, απ’ ότι στην αρχη προβλεπονταν, η ηγεσια του διεθνους πολιτικου Σιωνισμου αλλαξε τακτικη χρησιμοποιωντας την διαλεκτικη και αρχισε μετα εικονικους αγωνες δεκαετιων με την εφαρμογη της «Συνθεσης», δηλαδη το «παγκοσμιο σοσιαλιστικο κρατος».

Από αναγκη όμως  αρχισε με εφαρμογη της «νεας» πολιτικης της ετσι ονομασθεισης «ειρηνικης συνυπαρξης των λαων» και τελειωσε μετα το «Glasnot» και την «Perestrojka» με την καταρρευση της Σοβιετικης Ενωσης.

Κατά την χρονικη διαρκεια της διαλεκτικης «Θεσης», δηλαδη του Καπιταλισμου ανετραπηκε εκ θεμελιων η Παλαια Ταξη Πραγματων δια της βιομηχανοποιησης, εγκαταλειψης από τους πληθυσμους των επαρχιων και συγκεντρωση αυτων σε αστικα κεντρα, δια της διεθνοποιησης των Μονοπωλειων της Γεωργιας και της βιομηχανικης παραγωγης, δια του εμποριου, της ενημερωσης, της πληροφοριας, του Κεφαλαιου και της χρηματοδοτησης, δια της μπασταρδοποιησης των λαων, της δημοκρατικοποιησης και ως ενδιαμεση λυση δημιουρηθηκε το σιωνιστικοκρατουμενο υπερκρατος Ε.Ε. και το κυριωτερο, επιτευχθη η διασπαση της Χριστιανοσυνης, η συρωμενη διαβρωση της Καθολικης Εκκλησιας, η διαλυση της χριστιανικης ηθικης, τεχνης και πολιτισμου και η καταργιση ολων των αρχαιοελληνικων αρχων, αξιων και οραματων με τοποθετηση της διαλεκτικης «Αντιθεσης».

Η «Συνθεση» ως τελικο επιπεδο και κυριος στοχος της διαλεκτικης διαδικασιας ρεει παραλληλα και ως θρησκευτικη ιδεολογια με στοχο μια παγκοσμια οικουμενικη θρησκεια μιας  ψευδοχριστιανικης κατασκευης με ουμανιστικα στοιχεια,  η οποια στο τελος θα εμφανισθει ως ξεκαθαρος Σατανισμος (Ιδε αρθρο με Τιτλο «Σε τι απεβλεπε η «Aγια» και «Μεγαλη Συνοδος στην Κρητη;», Ε. Σαριδης, berlin-athen.eu, 26.06.2016).

Η ιδια η «Συνθεση», πολιτικο-οικονομικα, συνοδευεται από μια γιγαντιαιου μεγεθους παγκοσμια ανακατανομη του πλουτου, δια της οποιας ολοι οι πληθυσμοι του πλανητη μας, με εξαιρεση του πληθυσμου της «ευγενους ρατσας εκ χαριτος πνευματος» γινονται φτωχωτεροι.

Δεν είναι μακρια η εποχη, εκτος απροοπτων ιστορικων γεγονοτων, που με τον τροπο αυτό θα κυριαρχησει η ρατσα αυτή στον πλανητη μας.

Τα παντα αρχισαν τα τελευταια χρονια με μικρα βηματα, ως π.χ. με την επανενωση της Γερμανιας και την λεληλασια της DDR και ταυτοχρονη διαθεση δανειων από τις πλουσιωτερες χωρες της δυτικης προς τις φτωχωτερες της ανατολικης Ευρωπης, αντιμετοπιζοντας μετα και οι ιδιες οικονομικα προβληματα.

Με την διμιουργια το 1992 της σιωνιστικοκρατουμενης Ε.Ε. οι πλουσιες βορειες χωρες μελη αυτης αρχισαν να δανειζουν με ληστρικους ορους χρηματα στις φτωχες χωρες μελη του νοτου, δημιουργωντας σε αυτές σκοπημα και εγκληματικα ανυποφορες οικονομικες καταστασεις οικονομικων κρισεων.

Στην πραγματικοτητα εφαρμοσθηκε ένα επαχθες σχεδιο λεηλασιας αυτων. Η τραγικη αυτή κατασταση επιταχυνθηκε όταν οι δορυφορικες χωρες της πρωην Σοβιετικης Ενωσης αρχισαν να γινοντα μελη της Ε.Ε. Η εισοδος αυτων στις αγκαλιες της Ε.Ε. αποτελεσε το κεντρικο στοιχειο της διαλεκτικης «Συνθεσης» του δυτικου Καπιταλισμου και του ανατολικου Κομμουνισμου. Κατά την θεληση των σχεδιαστων του «Ενός-Κοσμου» σιωνιστικης προελευσης, θα γινονταν το υπερκρατις της Ε.Ε., δηλαδη ο τοπος εκκινησης για την επιτυχια του σχεδιου, όπως προεβλεπεν ο σχεδιασμος ο οποιος περιγραφεται αναλυτικα στο Βιβλιο του M.B. Schnapper «Regionalism and World Organisation. Post-war Aspeckts of Europas Global Relasionships. A Symbosium of the Institute on World Organisation. Washington D.C. 1944».

Επειδη, η απο τον 2. Παγκοσμιο Πολεμο καταστραφησα Ευρωπη παραχωρηθηκε κατά το 50 % στον κρυπτοσιωνιστη Stalin και αυτοδυναμα δεν ηταν σε θεση να σταθη στα ποδια της, δραστηριοποιηθηκε η διαλεκτικη διαδικασια από τις ΗΠΑ και την Σοβιετικη Ενωση.

Επροκειτο για μια Φαρσα της χειριστης μορφης, εάν ληφθει υπ’ οψη η διατυπωση της Μεγαλοαπατης για «Δημοκρατικη Αυτοδιαθεση των Λαων» η οποια καλυπτε τα σχεδια για την παγκοσμια επικρατηση του διεθνους πολιτικου Σιωνισμου.

Η συμφωνια του Μααστριχτ του ετους 1992 δεν υπεγραφει από Πρωθυπουργους και Προεδρους Δημοκρατιων αλλα από απλους Αχυρανθρωπους με παραχωρηθεντα αξιωματα.

Το δευτερο μεργαλο Ψευδος αποτελειται από τους διακηρυχθεντας στοχους της Ε.Ε. Από εδειξε το μεγαλο πειραμα «Ελλας».

Στην πραγματικοτητα οι «Φουσκες χωρις Περιεχομενο» για «Ενισχυση της Αλληλεγυης» μεταξυ των λαων της Ευρωπης και την «Οικονομικην και Κοινωνικη Προοδο» αυτων και για την «Ενισχυση της Ταυτοτητας και Ανεξαρησιας της Ευρωπης» διατυπωθηκαν μονο και μονο για αποπροσανατολισμο.

Αντι των ως ανω, η λεηλασια των νοτιων ευρωπα’ι’κων λαων μελων της Ε.Ε. αποτελει την βασει του σχεδιασμου για τον Ένα-Κοσμο με μια δικτατορικη υπερκυβερνηση του πλανητη μας.

Τι επιδιωκεται με το Δημοψηφισμα για BREXIT της 24.06.2016;

Στην πραγματικοτητα και παρ’ ολου του Αρθρου 50 της Ε.Ε. αυτό δεν θα επιτευχθει ποτε. Ο Δρομος προς την Ε.Ε. είναι μονοδρομος.

Τα μελη κρατη της Ε.Ε. είναι σημερα και για το μελλον μεταξυ τους τοσο πολύ εξαρτωμενα ώστε κάθε προσπαθεια για σπασιμο των δεσμων θα αποτυχει. Εως την 24.06.2016 ηταν

δηθεν η Ε.Ε. του Μααστριχτ σε θεση να λυνη όλα τα προβληματα των κρατων μελων της.

Από την 25.06.2016 ξαφνικα η Ε.Ε. του Μααστριχτ δεν είναι σε θεση να λυνη τα προβληματα των μελων κρατων της οσο κερο αυτή δεν υποταγεται στα κελεσματα μιας παγκοσμιας διακυβερνησης των λαων του πλανητη μας!

Όλα τα υπερ και τα κατά για μια παγκοσμια διακυβερνηση του πλανητη μας μας τα περιεγραψαν οι οργανωτες του Ενός-Κοσμου ηδη το 1944!

Για τους ως ανω οργανωτες.

  1. Η Χριστιανοσυνη ηταν υπευθυνη για τις ανθρωπινες εκατομβεις της Ιερας Εξετασης

  1. Η πνευματικη ελευθερια των Προτεσταντων κατά καιρους μεταβληθηκε σε Δεσποτισμο.

  2. Το Ονειρο για Ισοτητα της γαλλικης Επαναστασης ακολουθηθηκε από μεγαλα αιματοκυλισματα.

  3. Το γαλλικο Δογμα για εθνικη Ανεξαρτησια δεν εμποδησε την εξουσια του Ναπολεοντα πανω σε πολλα εθνη.

  4. Ο ακραιος Ουμανισμος της κομμουνιστικης φιλοσοφιας μεταβληθηκε σε μια αιματοβαμενη δικτατορια του Μπουλσεβικισμου.

Παρ’ όλα τα ως ανω, για τους Οργανωτες του Ενός-Κοσμου, θα αποτελουσε στενοκεφαλια της ιστορικης φιλοσοφιας, ανηκανης να αναγνωριση ότι χωρις τα ως ανω δρωμενα δεν θα επιτυχανονταν η πορεια της ανθρωποτητας προς το μελλον!

Τετοιες κρισεις και αναλυτικες σκεψεις γι’αυτές, μας δειχνουν προς τα πού μας οδηγει η Νεα Ταξη Πραγματων, εάν δεν αντιδρασουμε εγκαιρα και δυναμικα.
Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Και στα Γερμανικά

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou                                                           Bleibergweg 114

D-40885 Ratingen

Tel.+Fax: 0049 2102 32513

E-Mail: chaziteo@t-online.de

27.06.2016

 

BREXIT!                                                                                                                                        EIN HISTORISCHES ERREIGNISS  ODER EIN GEHEIMES MACHTPOLITISCHES SPIEL DES INTERNATIONALEN POLITISCHEN ZIONISMUS?

 

Dr. Georg Chaziteodorou

 

Die geheime Machtpolitik des internationalen politischen Zionismus ist nicht nur unter rein wirtschaftlich-finanziellen Gesichtspunkten, sondern auch unter die großen religiösen, kulturellen und weltanschaulichen Strömungen zu betrachten. Die Protokolle der Weisen von Zion sind alles anderen als eine Fälschung. Die Methode der Einschüchterung, welche benutzt wird, um die Diskussion der Protokolle zu unterdrücken, war und bleibt immer dieselbe. Sie besteht in der Vermutung, dass die Person, die sich des Interesses an diesem Objekt schuldig macht, verrückt zu sein oder zu werden. Ohne aber ein Verständnis für die geistigen Impulse der Protokolle, und die darin teilweise wirkenden irrationalen und utopischen Ideen, ist ein umfassendes Urteilsvermögen über die Ursachen des großen historischen Ereignisses von BREXIT (24.06.2016) nicht zu erlangen. Diese Krise der zionistischen E.U. ist in erster Linie eine ethisch-moralische und deshalb hat die Erkenntnis der im Globus wirkenden sozialen und antisozialen Impulse die der internationale politische Zionismus nach Bedarf produziert, unbedingten Vorrang für diejenigen Utopisten, welche an einer harmonischen Zukunft der Europäer mit bauen wollen und glauben. In der Vergangenheit konnte man die Ergebnisse der mit Hilfe der Protokolle durchgeführten Machtpolitik überhaupt noch nicht voll durchschauen, während dies heute, im Jahre 2016, leichter geworden ist. Douglas Reed, in seinem Buch «The Controversy of Zion» schreibt darüber: «Nach Disraeli und Bakunin kam die Weltrevolution etwa um die Mitte des 19. Jahrhunderts unter jüdische-zionistische Führungsschaft, und seine Ziele veränderten dann. Bakunins Anhänger, die den Staat als solchen auflösen wollten, weil sie vorhersahen, dass der revolutionäre Staat despotischer werden würde als alle früheren Gewaltherrschaften, wurden verdrängt und vergessen».

 

Darum nahm die Weltrevolution die Gestalt des Kommunistischen Manifestes von

Karl Marx alias Mordechai Levi an, welches auf einen Superstaat zielte, gegründet auf Sklavenarbeit und die «Entziehung der menschlichen Freiheit»… Die Dialektik,

eine diabolische Taktik, die längst vor Hegel und Marx von Heraklit und Plato «erfunden» war, stellt, um ans erstrebte Ziel zu gelangen, einer extremen These eine ebenso extreme Antithese entgegen, woraufhin sie eine «gemäßigte»

Synthese vorschlägt, in der These und Antithese «aufgehoben» sind. Karl Marx Mordechai alias Levi hat, gehorsam seinen Hochfinanz- Auftraggebern, den dialektischen Plan für die Erringung der zionistischen Weltherrschaft ausgearbeitet und publiziert, offen, unter den Augen einer stupiden, nichts begreifenden christlichen Bevölkerung Europas. Der bereits vorhandenen These des Kapitalismus stellte er die erst noch zu schafende Antithese des Sozialismus entgegen. Aus dem historischen Kampf beider sollte als Synthese im engeren spezifischen Sinne der Kommunismus als angeblich «klassenlose Gesellschaft» hervorgehen. Letzteres war zur Betörung der christlichen Bevölkerung Europas

erforderliche Lüge. Der Kommunismus war in Wirklichkeit eine äußerst krasse Zweiklassen-Gesellschaft, die sich aus der Herrschaftskaste und den rücksichtslos Beherrschten zusammensetzte. Seit 1917 wurde die Geschichte des 19. und 20.

Jahrhunderts vom glänzend geschauspielerten Antagonismus zweier zionistisch

nahezu perfekt kontrollierter Prinzipien bzw. Weltmächte bestimmt. Die unerhörte Raffinesse der anonymen Führungsspitze des internationalen politischen Zionismus brachte das schier Unglaubliche zuwege, der «Weltöffentlichkeit» einen sogenannten «Kalten Krieg» zwischen These und Antithese vorzugaukeln, während sie gleichzeitig in den westlichen kapitalistischen Ländern alles nur Menschenmögliche unternahm, um diese Länder kommunistisch zu infiltrieren. Als sich jedoch zeigte, dass die Infiltration schwieriger zu bewerkstelligen war, als erwartet, setzte man verstärkt auf Dialektik und begann, nach jahrzehntelangen eindrucksvollen Schaukämpfen zwischen Kapitalismus und Kommunismus die Synthese, den «sozialistischen Weltstaat», anzubahnen. Es begann mit der «neuen» Politik der sogenannten

«Friedlichen Koexistenz» und endete nach «Glasnost» und «Perestrojka» mit

dem «Zusammenbruch» der Sowjetunion. Während die dialektische «These», der Kapitalismus, die alte Ordnung durch Industrialisierung, Landflucht und Verstädterung, internationale Monopolisierung von Landwirtschaft, Industrieproduktion, Handel, Kommunikation, Information, Kapital und Finanzwesen sowie durch Völkermischung, Demokratisierung und als

 

Zwischenlösung die Schaffung kontinentaler Superstaaten wie die E.U., vor allem jedoch durch fortschreitende Zersplitterung der Christenheit, schleichende

Unterminierung der katholischen Kirche, Auflösung der christlichen Moral und Erstickung bzw. Pervertierung der christlichen Kunst und Kultur und den Hellenismus allmählich, mit sanfter Verführungsgewalt, evolutiv zerstörte und bewerkstelligte die dialektische «Antithese».  Die Synthese, Endstufe und eigentliches Ziel des dialektischen Prozesses, läuft weltanschaulich-religiös auf eine ökumenische Weltreligion eines pseudochristlich verbrämten Pseudo-Humanismus hinaus, der sich am Ende als blanker Satanismus entpuppen wird. (s. Synode der Orthodoxie in Kreta 17. bis 26.06.2016, E. Sarides, berlin.athen.eu von 26.06.2016). Politisch-wirtschaftlich besteht dieselbe Synthese in einer weltweiten, gigantischen Umverteilung, durch die alle ärmer werden, mit Ausnahme allein der Angehörigen der «Adelsrasse von Geistesgnaden», die sich im Zuge dieses letzten großen Manövers der Weltherrschaft ebenso wie der Weltreichtümer zu bemächtigen gedenken. Es begann im Kleinen, z.B. im wiedervereinigten BRD, wo der reiche Westen den armen Osten plötzlich mit Hunderten von DM-Milliarden aufpäppelten und darüber selbst in eine massive Wirtschaftskrise schlitterten. Es setzte sich fort in der Schaffung der zionistischen Maastricht-Europas, in dem zuerst gleichfalls die reichen nördlichen Länder Europas zugunsten angeblich der armen südlichen Länder ausgeplündert wurden, dadurch in eine steile wirtschaftliche Talfahrt geraten, die alsbald auch die südliche Länder mitriss, d.h. in einem bewusst verbrecherisch programmierter

Teufelskreislauf. Der wurde sich rasant beschleunigt, als manche der völlig ruinierten ehemaligen Satellitenstaaten der ehemalige Sowjetunion, den Mastrichter Vertrag der E.U. beitratten. Es war ein Beitritt, der öffentlich ein ganz wesentliches, ja sogar das zentrale Element der Synthese von westlichem Kapitalismus und östlichem Kommunismus darstellte. Nach dem Willen der

zionistischen Ein-Welt-Planer hätte die Großregion E.U. in jedem Fall die Ausgangsbasis für die Eine Welt abgegeben, wie sich aus den Thesen der in der USA 1944 aktiven Welt-Organisierer unschwer entnehmen lässt. (M.B. Schnapper,

Regionalism and World Organisation. Post-war Aspeckts of Europes Global Relationships. A Symposium of the Institute on World Organisation. Washungton D.C. 1944). Weil das kriegszerstörte und annährend zur Hälfte dem geheimen

Zionisten Stalin in die Hände zu spielenden Europa aus eigener Kraft kaum so bald zu einer politischen Einheit zusammenfinden wurde, musste die Initiative, der

 

 

dialektische Prozess, von USA und der UdSSR, von These und Antithese ausgehen. Eine Farce übelster Sorte, wenn man das Gefasel vom

«demokratischen Selbstbestimmungsrecht der Völker» als Maßstab anlegt, aber eine machtpolitische vollkommen logische Maßnahme ist, wenn man die Weltherrschaftspläne des internationalen politischen Zionismus zugrundelegt. Der Maastrichter Vertrag im Jahre 1992 wurde nicht von Staats- und Regierungschefs souveräner europäische Staaten unterschrieben, sondern von bloßen Strohmännern beschlossen wurde. Die zweite unverschämte Lüge steckt in den feierlich proklamierten Zielen der E.U. Wie das Beispiel Hellas zeigte, es geht tatsächlich weder um eine «Stärkung der Solidarität» zwischen den Völkern Europas noch um deren «wirtschaftlichen und sozialen Fortschritt» und schon gar nicht um die «Stärkung der Identität und Unabhängigkeit Europas». Staat dessen geht es um die Ausplünderung der südeuropäischen Länder und bildet die E.U. die letzte Etappe auf dem Weg der Organisierung der Einen Welt mit ihrer diktatorischen Superregierung. Was bezweckt aber der BREXIT von 24.06.2016? Dieser wird in Wirklichkeit trotz Artikels 50 der EU nie stattfinden. Die Reise ist ohne Wiederkehr und dient diese die Beschleunigung der Eine-Welt! Der Weg zur E.U. ist unumkehrbar. Die EU-Mitgliedsstaaten sind jetzt für die Zukunft in einer Weise miteinander verbunden, die ein Ausbrechen oder einen Rückfall in früheres nationalstaatliches Denken mit all seinen schlimmen Konsequenzen unmöglich macht. Bis 24.06.2016 war angeblich nur das politisch vereinte Maastricht-Europa in der Lage, den uns allen ja gemeinsamen «Herausforderungen der Zukunft» gerecht zu werde. Ab 25.06.2016 wird das Europa von Maastricht plötzlich seine Probleme nicht mehr zu lösen vermögen, es sei denn in Unterordnung unter eine Weltregierung! Alle Argumente gegen eine souveräne E.U. und für eine Weltregierung, die man uns sehr bald servieren wird, haben die zionistischen rührigen Welt-Organisatoren bereits 1944 fertig angerichtet! Für diese Organisatoren:

 

  1. war das Christentum verantwortlich für die menschlichen Hekatomben der

Inquisition-

 

  1. die geistliche Freiheit des Protestantismus degenerierte zeitweilig zum

Despotismus.

 

 

 

  1. der Traum von Gleichheit der Französischen Revolution wurde von großen

Massakern begleitet

 

  1. das französische Dogma der nationalen Souveränität verhinderte nicht

Napoleons Herrschaft über viele Nationen

 

  1. der extreme Humanitarismus der kommunistischen Philosophie wurde in    die erbarmungslose Diktatur der Bolschewiken verkehrt.

 

Trotzdem, für die Eine-Welt Organisatoren wäre eine sehr engstirnige Geschichtsphilosophie, die nicht die machtvolle Kraft des Fortschritts anerkennen würde, die alle diese Bewegungen, trotz ihrer Verirrungen, zum Marsch der Menschheit in die Zukunft beitrugen! Diese Ansichten lassen deutlich durchblicken, um uns bei den Gedanken über die Eine-Welt. kalte Schauer über den Rücken zu jagen!

 

Dr. Georg Chaziteodorou

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>