«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ένας λαός, ένα έθνος, μια φυλή που του έχουν κλέψει επί ποινή θανάτου την ύπαρξή του, την ιστορία του!

Εκατομμύρια κείμενα, πάπυροι, τάφοι και μούμιες γεμάτες με αρχαία κείμενα, αγάλματα τοιχογραφίες, ναοί, κλεμμένα, κριμένα από τους φυσικούς κληρονόμους τους ΕΛΛΗΝΕΣ!

Και κανένας Έλληνας δεν ασχολείται, ειναι αυτά που θα φέρουν την ειρήνη στην γη, τον πολιτισμό στους λαούς, την δημοκρατία στα έθνη και όμως οι κληρονόμοι αφήνουν να βυσσοδομούν επάνω στο πνεύμα, την ιστορία του μοναδικού Ελληνικού λαού που έπρεπε να τον σέβονται τιμής ένεκεν στους αιώνες!

Σήμερα αυτοί που θέλουν να λέγονται Έλληνες, δεν κάνουν τίποτα να υπερασπιστούν την Ελληνική κληρονομιά τους!

Τον τρόπο με τον οποίο τους επεβλήθη ο χριστιανισμός στον Ελληνικό κόσμο.

Τον λόγο και τον βάρβαρο απάνθρωπο τρόπο με τον οποίο κατεστράφη ο λαμπρότερος πολιτισμός της Γης και οι δημιουργοί αυτού – οι Έλληνες .

Αποκαλύπτουν επίσης γιατί τα μετέπειτα Ρωμαϊκά (Βυζαντινά) αυτοκρατορικά διατάγματα που θεσμοθετούσαν την *επί Ελληνισμού θανατική καταδίκη* εφαρμόσθηκαν χωρίς καμία αντίδραση ή εξέγερση , όπως χωρίς καμία αντίσταση από τους Έλληνες επήλθε ο αφανισμός 80 και πλέον πόλεων της κυρίως Ελλάδας από τον Χριστιανό Αλάριχο , μετά Βυζαντινής αυτοκρατορικής διαταγής σαράντα (40) χρόνια αργότερα . 4ον :Αποκαλύπτουν επίσης αυτά τα απάνθρωπα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην Σκυθόπολη ότι : δεν υπήρξε ποτέ Ελληνικότητα του Βυζαντίου , ούτε ποτέ Ελληνορωμαϊκό κράτος , εφ΄όσον ήταν οι εκχριστιανισμένοι Ρωμαίοι αυτοκράτορες του Βυζαντίου που άρχισαν τους διωγμούς κατά των Ελλήνων .

Ούτε δε ποτέ υπήρξε ελληνοχριστιανισμός , εφ΄όσον ήταν οι Ταγοί της χριστιανοσύνης και το εβραιογενές χριστιανικό δόγμα που : – Έσβησαν τα Φώτα του Ελληνικού Πνεύματος . – Κατέστρεψαν την Ελληνική Παιδεία . – Κατεδάφισαν τα αμίμητα αρχαία Ελληνικά αριστουργήματα χωρίς να αφήσουν ούτε μία πόλη όρθια . – Έκαψαν τις βιβλιοθήκες και εκατοντάδες χιλιάδες τόνων Ελληνικά επιτεύγματα εις όλους τους κλάδους των επιστημών , κατά 99,99% κατέστρεψαν την Ελληνική Γραμματεία . – Σχεδόν αφάνισαν την Ελληνική φυλή από τον πλανήτη γη , επιφέροντας της πολλές γενοκτονίες . – Παρέδωσαν την σβήνουσα Ελλάδα στους Τούρκους και – κατάντησαν τους Έλληνες πολιτιστικά στείρους . 
Σύμφωνα με τις ιστορικές πηγές εκείνων των Ρωμαιοβυζαντινών χρόνων οι συνεχείς διώξεις και γενοκτονίες κατά των Ελλήνων πήραν την ζωή 19.000.000 + Ελλήνων από τα 20.000.000 . Λιγότεροι από 1.000.000 επέζησαν εφ΄ όσον μετά βίας και τρόμου έσκυψαν κεφαλή προς το εβραιογενές θεό και το χριστιανικό του δόγμα , όπου η κύρια εντολή αυτού ήταν και είναι : Λέγει ο Ιησούς Χριστός : *Όσο για τους εχθρούς μου , αυτούς που δεν με θέλησαν για βασιλιά τους φέρτε τους εδώ και κατασφάξτε τους μπροστά μου* . *Κατά Λουκάν* (ΙΘ΄, 27) . Και προστάζει ο Πατέρας του Ιεχωβά του οποίου εκλεκτός λαός είναι οι Εβραίοι : *εξεγερώ τα τέκνα σου Σιών επί τα τέκνα των Ελλήνων* . (*Ζαχαρίας* Θ΄13 – 15)

 Στην σημερινή πόλη του Δυτικού Ισραήλ την Beth Sian , γνωστή στους Έλληνες όλους εκείνων των αιματοβαμμένων χρόνων ως Σκυθόπολης , τον 4ο αι. μ.χ. γύρω στο 341 λειτούργησε το πρώτο στρατόπεδο συγκέντρωσης , για δύο δεκαετίες (20 έτη) , δηλαδή καθ΄όλην την διάρκεια της κατοχής του Βυζαντινού θρόνου από τον δευτερότοκο γιο του Μεγάλου Κωνσταντίνου , τον Κωνστάντιο τον δεύτερο . *Ήρκει να κατηγορηθή τις (κάποιος Έλληνας – Εθνικός) υπό κακόβουλου κατασκόπου ότι έφερε τον τράχηλο φυλακτήριον κατά του πυρετού , ή εφάνη παρακαθήμενος πλησίον τάφου ή ερειπίου ίνα καταδικασθή εις θάνατον ως ειδωλολάτρης ή νεκρομάντις . 
Εκ΄των απώτατων άκρων της αυτοκρατορίας εσύρεντο αλυσόδετοι πάσης τάξεως και ηλικίας πολίται (Έλληνες) ων οι μεν απέθνησκον καθ΄οδόν , οι δε εν τοις δεσμοτηρίσις , οι δε επιζώντες εστέλλοντο εις Σκυθόπολις … πόλιν όπου είχον στηθή τα βασανιστήρια και το σφαγείον

………………………………………………….

ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ  ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ…

Το 2012 η έγκυρη βρετανική εφημερίδα Independent σε ένα άρθρο της έγραψε… “Eureka! Εκπληκτική ανακάλυψη αποκαλύπτει τα μυστικά των αρχαίων Ελλήνων” .

Βρέθηκαν 400.000 κομμάτια παπύρων γραμμένα από τους προγόνους μας και που με μια καινούργια μέθοδο μπορούν να διαβαστούν. Χιλιάδες χειρόγραφα που έως τώρα δεν μπορούσαμε να διαβάσουμε και που περιέχουν σπουδαία κείμενα της κλασσικής φιλολογίας τώρα μπορούν να διαβαστούν για πρώτη φορά με μια τεχνολογία που πιστεύεται ότι θα ξεκλειδώσει τα μυστικά των αρχαίων Ελλήνων .

Μεταξύ των άλλων θησαυρών που έχουν ήδη ανακαλυφθεί από μια ομάδα επιστημόνων του Παν/μίου της Οξφόρδης υπάρχουν και άγνωστα έως τώρα έργα κλασσικών γιγάντων όπως ο Σοφοκλής, ο Ευριπίδης και ο Ησίοδος.

Αόρατη με το κοινό φως, η ξεβαμμένη μελάνη γίνεται καθαρά ορατή κάτω από υπέρυθρο φως, με τεχνικές ανάλογες με την επισκόπηση από δορυφόρους.

Τα κείμενα της Οξφόρδης αποτελούν μέρος ενός μεγάλου αριθμού παπύρων που βρέθηκαν στα τέλη του 19ου αιώνα σε έναν αρχαίο σκουπιδότοπο της ελληνο-αιγυπτιακής πόλης του Οξυρύγχου.

Απομένουν χιλιάδες κείμενα να διαβαστούν μέσα στην επόμενη δεκαετία, περιλαμβανομένων έργων του Οβιδίου και του Αισχύλου.

Υπάρχουν περίπου 400,000 κομμάτια παπύρων φυλαγμένα σε 800 κιβώτια στην Βιβλιοθήκη Sackler της Οξφόρδης και αποτελούν το μεγαλύτερο όγκο κλασσικών Ελλήνων χειρογράφων του κόσμου.

Οι ακαδημαϊκοί χαιρέτησαν με ενθουσιασμό την νέα ανακάλυψη η οποία μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση κατά 20% των σωζόμενων ελληνικών έργων.

Μέσα στα έως τώρα άγνωστα κείμενα που κατόρθωσαν να διαβάσουν με την τεχνική αυτή, περιλαμβάνονται τμήματα της χαμένης από καιρό τραγωδίας «Επίγονοι» του Σοφοκλή, μέρος μιας χαμένης νουβέλας του Έλληνα συγγραφέα Λουκιανού του 2ου αιώνα, άγνωστο κείμενο του Ευριπίδη, μυθολογική ποίηση του ποιητή Παρθένιου του 1ου αιώνα πκχ, έργο του Ησίοδου του 7ου αιώνα, και ένα επικό ποίημα του Αρχίλοχου, ενός διαδόχου του 7ου αιώνα του Ομήρου, που περιγράφει γεγονότα που οδήγησαν στον Τρωικό πόλεμο.

«Είναι τα πιο φανταστικά νέα. Υπάρχουν δύο πράγματα εδώ. Το πρώτο είναι πόσο φοβερά επηρέαζαν τις επιστήμες και τις τέχνες οι Έλληνες. Το δεύτερο είναι πόσο λίγα από τα γραπτά τους σώζονται λένε οι Άγγλοι επιστήμονες.

Ἀφαίρεσε τὴν ἀρετὴ ἀπὸ ἕναν εὐτυχισμένο, καὶ σὲ ὅλα θὰ εἶναι εὐτελής, στὰ εὐεργετήματα ἀπὸ μικροπρέπεια, στοὺς κόπους ἀπὸ μαλθακότητα, στοὺς θεοὺς ἀπὸ δεισιδαιμονία, στοὺς φρόνιμους ἀπὸ φθόνο, στοὺς ἄνδρες ἀπὸ φόβο, στὶς γυναῖκες ἀπὸ φιληδονία.

ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ Ο ΧΑΙΡΩΝΕΥΣ

………………………….

ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΕΓΚΩΜΙΟΝ

[1] Ὅτι μὲν οὐδὲν γλύκιον ἧς πατρίδος, φθάνει προτεθρυλημένον. ἆρ’ οὖν ἥδιον μὲν οὐδέν, σεμνότερον δέ τι καὶ θειότερον ἄλλο; καὶ μὴν ὅσα σεμνὰ καὶ θεῖα νομίζουσιν ἄνθρωποι, τούτων πατρὶς αἰτία καὶ διδάσκαλος, γεννησαμένη καὶ ἀναθρεψαμένη καὶ παιδευσαμένη. πόλεων μὲν οὖν μεγέθη καὶ λαμπρότητας καὶ πολυτελείας κατασκευῶν θαυμάζουσι πολλοί, πατρίδας δὲ στέργουσι πάντες· καὶ τοσοῦτον οὐδεὶς ἐξηπατήθη τῶν καὶ πάνυ κεκρατημένων ὑπὸ τῆς κατὰ τὴν θέαν ἡδονῆς, ὡς ὑπὸ τῆς ὑπερβολῆς τῶν παρ’ ἄλλοις θαυμάτων λήθην ποιήσασθαι τῆς πατρίδος.

[2] ὅστις μὲν οὖν σεμνύνεται πολίτης ὢν εὐδαίμονος πόλεως, ἀγνοεῖν μοι δοκεῖ τίνα χρὴ τιμὴν ἀπονέμειν τῇ πατρίδι, καὶ ὁ τοιοῦτος δῆλός ἐστιν ἀχθόμενος ἄν, εἰ μετριωτέρας ἔλαχε τῆς πατρίδος· ἐμοὶ δὲ ἥδιον αὐτὸ τιμᾶν τὸ τῆς πατρίδος ὄνομα. πόλεις μὲν γὰρ παραβαλεῖν πειρωμένῳ προσήκει μέγεθος ἐξετάζειν καὶ κάλλος καὶ τὴν τῶν ὠνίων ἀφθονίαν· ὅπου δ’ αἵρεσίς ἐστι πόλεων, οὐδεὶς ἂν ἕλοιτο τὴν λαμπροτέραν ἐάσας τὴν πατρίδα, ἀλλ’ εὔξαιτο μὲν ἂν εἶναι καὶ τὴν πατρίδα ταῖς εὐδαίμοσι παραπλησίαν, ἕλοιτο δ’ ἂν τὴν ὁποιανοῦν.

[3] τὸ δ’ αὐτὸ τοῦτο καὶ οἱ δίκαιοι τῶν παίδων πράττουσιν καὶ οἱ χρηστοὶ τῶν πατέρων· οὔτε γὰρ νέος καλὸς κἀγαθὸς ἄλλον ἂν προτιμήσαι τοῦ πατρὸς οὔτε πατὴρ καταμελήσας τοῦ παιδὸς ἕτερον ἂν στέρξαι νέον, ἀλλὰ τοσοῦτόν γε οἱ πατέρες νικώμενοι προσνέμουσι τοῖς παισίν, ὥστε καὶ κάλλιστοι καὶ μέγιστοι καὶ τοῖς πᾶσιν ἄριστα κεκοσμημένοι οἱ παῖδες αὐτοῖς εἶναι δοκοῦσιν. ὅστις δὲ μὴ τοιοῦτός ἐστι δικαστὴς πρὸς τὸν υἱόν, οὐ δοκεῖ μοι πατρὸς ὀφθαλμοὺς ἔχειν.

[4] Πατρίδος τοίνυν τὸ ὄνομα πρῶτον οἰκειότατον πάντων· οὐδὲν γὰρ ὅ τι τοῦ πατρὸς οἰκειότερον. εἰ δέ τις ἀπονέμει τῷ πατρὶ τὴν δικαίαν τιμήν, ὥσπερ καὶ ὁ νόμος καὶ ἡ φύσις κελεύει, προσηκόντως ἂν τὴν πατρίδα προτιμήσαι· καὶ γὰρ ὁ πατὴρ αὐτὸς τῆς πατρίδος κτῆμα καὶ ὁ τοῦ πατρὸς πατὴρ καὶ οἱ ἐκ τούτων οἰκεῖοι πάντες ἀνωτέρω, καὶ μέχρι θεῶν πατρῴων πρόεισιν ἀναβιβαζόμενον τὸ ὄνομα.

[5] χαίρουσι καὶ θεοὶ πατρίσι καὶ πάντα μέν, ὡς εἰκός, ἐφορῶσι τὰ τῶν ἀνθρώπων, αὑτῶν ἡγούμενοι κτήματα πᾶσαν γῆν καὶ θάλασσαν, ἐφ’ ἧς δὲ ἕκαστος αὐτῶν ἐγένετο, προτιμᾷ τῶν ἄλλων ἁπασῶν πόλεων. καὶ πόλεις σεμνότεραι θεῶν πατρίδες καὶ νῆσοι θειότεραι παρ’ αἷς ὑμνεῖται γένεσις θεῶν. ἱερὰ γοῦν κεχαρισμένα ταῦτα νομίζεται τοῖς θεοῖς, ἐπειδὰν εἰς τοὺς οἰκείους ἕκαστος ἀφικόμενος ἱερουργῇ τόπους. εἰ δὲ θεοῖς τίμιον τὸ τῆς πατρίδος ὄνομα, πῶς οὐκ ἀνθρώποις γε πολὺ μᾶλλον;

[6] καὶ γὰρ εἶδε τὸν ἥλιον πρῶτον ἕκαστος ἀπὸ τῆς πατρίδος, ὡς καὶ τοῦτον τὸν θεόν, εἰ καὶ κοινός ἐστιν, ἀλλ’ οὖν ἑκάστῳ νομίζεσθαι πατρῷον διὰ τὴν πρώτην ἀπὸ τοῦ τόπου θέαν· καὶ φωνῆς ἐνταῦθα ἤρξατο τὰ ἐπιχώρια πρῶτα λαλεῖν μανθάνων καὶ θεοὺς ἐγνώρισεν. εἰ δέ τις τοιαύτης ἔλαχε πατρίδος, ὡς ἑτέρας δεηθῆναι πρὸς τὴν τῶν μειζόνων παιδείαν, ἀλλ’ οὖν ἐχέτω καὶ τούτων τῶν παιδευμάτων τῇ πατρίδι τὴν χάριν· οὐ γὰρ ἂν ἐγνώρισεν οὐδὲ πόλεως ὄνομα μὴ διὰ τὴν πατρίδα πόλιν εἶναι μαθών.

[7] Πάντα δέ, οἶμαι, παιδεύματα καὶ μαθήματα συλλέγουσιν ἄνθρωποι χρησιμωτέρους αὑτοὺς ἀπὸ τούτων ταῖς πατρίσι παρασκευάζοντες· κτῶνται δὲ καὶ χρήματα φιλοτιμίας ἕνεκεν τῆς εἰς τὰ κοινὰ τῆς πατρίδος δαπανήματα. καὶ εἰκότως, οἶμαι· δεῖ γὰρ οὐκ ἀχαρίστους εἶναι τοὺς τῶν μεγίστων τυχόντας εὐεργεσιῶν. ἀλλ’ εἰ τοῖς καθ’ ἕνα τις ἀπονέμει χάριν, ὥσπερ ἐστὶ δίκαιον, ἐπειδὰν εὖ πάθῃ πρός τινος, πολὺ μᾶλλον προσήκει τὴν πατρίδα τοῖς καθήκουσιν ἀμείβεσθαι· κακώσεως μὲν γὰρ γονέων εἰσὶ νόμοι παρὰ ταῖς πόλεσι, κοινὴν δὲ προσήκει πάντων μητέρα τὴν πατρίδα νομίζειν καὶ χαριστήρια τροφῶν ἀποδιδόναι καὶ τῆς τῶν νόμων αὐτῶν γνώσεως.

[8] Ὤφθη δὲ οὐδεὶς οὕτως ἀμνήμων τῆς πατρίδος, ὡς ἐν ἄλλῃ πόλει γενόμενος ἀμελεῖν, ἀλλ’ οἵ τε κακοπραγοῦντες ἐν ταῖς ἀποδημίαις συνεχῶς ἀνακαλοῦσιν ὡς μέγιστον τῶν ἀγαθῶν ἡ πατρίς, οἵ τε εὐδαιμονοῦντες, ἂν καὶ τὰ ἄλλα εὖ πράττωσιν, τοῦτο γοῦν αὐτοῖς μέγιστον ἐνδεῖν νομίζουσιν τὸ μὴ τὴν πατρίδα οἰκεῖν, ἀλλὰ ξενιτεύειν· ὄνειδος γὰρ τὸ τῆς ξενιτείας. καὶ τοὺς κατὰ τὸν τῆς ἀποδημίας χρόνον λαμπροὺς γενομένους ἢ διὰ χρημάτων κτῆσιν ἢ διὰ τιμῆς δόξαν ἢ διὰ παιδείας μαρτυρίαν ἢ δι’ ἀνδρείας ἔπαινον ἔστιν ἰδεῖν εἰς τὴν πατρίδα πάντας ἐπειγομένους, ὡς οὐκ ἂν ἐν ἄλλοις βελτίοσιν ἐπιδειξαμένους τὰ αὑτῶν καλά· καὶ τοσούτῳ γε μᾶλλον ἕκαστος σπεύδει λαβέσθαι τῆς πατρίδος, ὅσῳπερ ἂν φαίνηται μειζόνων παρ’ ἄλλοις ἠξιωμένος.

[9] Ποθεινὴ μὲν οὖν καὶ νέοις ἡ πατρίς· τοῖς δὲ ἤδη γεγηρακόσιν ὅσῳ πλεῖον τοῦ φρονεῖν ἢ τοῖς νέοις μέτεστι, τοσούτῳ καὶ πλείων ἐγγίνεται πόθος τῆς πατρίδος· ἕκαστος γοῦν τῶν γεγηρακότων καὶ σπεύδει καὶ εὔχεται καταλῦσαι τὸν βίον ἐπὶ τῆς πατρίδος, ἵν’, ὅθεν ἤρξατο βιοῦν, ἐνταῦθα πάλιν καὶ τὸ σῶμα παρακατάθηται τῇ γῇ τῇ θρεψαμένῃ καὶ τῶν πατρῴων κοινωνήσῃ τάφων· δεινὸν γὰρ ἑκάστῳ δοκεῖ ξενίας ἁλίσκεσθαι καὶ μετὰ θάνατον, ἐν ἀλλοτρίᾳ κειμένῳ γῇ.

[10] Ὅσον δὲ τῆς εὐνοίας τῆς πρὸς τὰς πατρίδας μέτεστιν τοῖς ὡς ἀληθῶς γνησίοις πολίταις μάθοι τις ἂν ἐκ τῶν αὐτοχθόνων· οἱ μὲν γὰρ ἐπήλυδες καθάπερ νόθοι ῥᾳδίας ποιοῦνται τὰς μεταναστάσεις, τὸ μὲν τῆς πατρίδος ὄνομα μήτε εἰδότες μήτε στέργοντες, ἡγούμενοι δ’ ἁπανταχοῦ τῶν ἐπιτηδείων εὐπορήσειν, μέτρον εὐδαιμονίας τὰς τῆς γαστρὸς ἡδονὰς τιθέμενοι. οἷς δὲ καὶ μήτηρ ἡ πατρίς, ἀγαπῶσι τὴν γῆν ἐφ’ ἧς ἐγένοντο καὶ ἐτράφησαν, κἂν ὀλίγην ἔχωσι, κἂν τραχεῖαν καὶ λεπτόγεων· κἂν ἀπορῶσι τῆς γῆς ἐπαινέσαι τὴν ἀρετήν, τῶν γε ὑπὲρ τῆς πατρίδος οὐκ ἀπορήσουσιν ἐγκωμίων. ἀλλὰ κἂν ἴδωσιν ἑτέρους σεμνυνομένους πεδίοις ἀνειμένοις καὶ λειμῶσι φυτοῖς παντοδαποῖς διειλημμένοις, καὶ αὐτοὶ τῶν τῆς πατρίδος ἐγκωμίων οὐκ ἐπιλανθάνονται, τὴν δὲ ἱπποτρόφον ὑπερορῶντες τὴν κουροτρόφον ἐπαινοῦσι.

[11] καὶ σπεύδει τις εἰς τὴν πατρίδα, κἂν νησιώτης ᾖ, κἂν παρ’ ἄλλοις εὐδαιμονεῖν δύνηται, καὶ διδομένην ἀθανασίαν οὐ προσήσεται, προτιμῶν τὸν ἐπὶ τῆς πατρίδος τάφον, καὶ ὁ τῆς πατρίδος αὐτῷ καπνὸς λαμπρότερος ὀφθήσεται τοῦ παρ’ ἄλλοις πυρός.

[12] Οὕτω δὲ ἄρα τίμιον εἶναι δοκεῖ παρὰ πᾶσιν ἡ πατρίς, ὥστε καὶ τοὺς πανταχοῦ νομοθέτας ἴδοι τις ἂν ἐπὶ τοῖς μεγίστοις ἀδικήμασιν ὡς χαλεπωτάτην ἐπιβεβληκότας τὴν φυγὴν τιμωρίαν. καὶ οὐχ οἱ νομοθέται μὲν οὕτως ἔχουσιν, οἱ δὲ πιστευόμενοι τὰς στρατηγίας ἑτέρως, ἀλλ’ ἐν ταῖς μάχαις τὸ μέγιστόν ἐστι τῶν παραγγελμάτων τοῖς παραταττομένοις, ὡς ὑπὲρ πατρίδος αὐτοῖς ὁ πόλεμος, καὶ οὐδεὶς ὅστις ἂν ἀκούσας τούτου κακὸς εἶναι θέλῃ· ποιεῖ γὰρ τὸν δειλὸν ἀνδρεῖον τὸ τῆς πατρίδος ὄνομα.

http://www.mikrosapoplous.gr/texts1.htm

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://www.arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

3 comments to Ένας λαός, ένα έθνος, μια φυλή που του έχουν κλέψει επί ποινή θανάτου την ύπαρξή του, την ιστορία του!

  • ΔΡΟΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

    ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ

    Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ

    https://hellas.files.wordpress.com/2007/11/2007-11-15-stoxos.jpg?w=450

    https://hellas.files.wordpress.com/2011/08/allodapoi_eisboleis-2.jpg?w=450&h=233

    ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

    ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΤΟΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΟΣ

    ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ

    ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΡΑΚΗΣ

    ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ

    ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΜΑΝΑ ΠΑΤΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΞΑΔΕΛΦΙΑ

    ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ ΔΥΝΑΜΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ

    ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΑΠΡΑΞΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ

    =====================================================================================

    ΒΙΝΤΕΟ

    Γιατί φοβόμαστε ένα μυστικό 1400 χρόνων του Ισλάμ

    https://www.youtube.com/watch?v=lk7nvRegqao

    ==============================================================================================

    Δημοσιεύτηκε στις 3 Μαΐ 2016

    Oμιλία του Dr. Bill Warner

    για την έρευνά του σχετικά με τα 1400 χρόνια του Ισλάμ.

    Δείτε πως πως δημιουργήθηκε και πως επεκτάθηκε το Ισλάμ στον κόσμο.

    ΥΣ.

    ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΙ ΞΑΦΝΙΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ………….

    ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ !

    …………………………………………………

    ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

    ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΖΩΗΣ Ή ΘΑΝΑΤΟΥ ! ! !

    ΑΥΤΟΙ

    Ή

    ΕΜΕΙΣ

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    =================================================================================================
    =================================================================================================
    =================================================================================================

    «Δικαίωμα»
    Δὲν καταλαβαίνω τὴν λέξι «δικαίωμα».
    Πρόκειται, πράγματι, γιὰ πρωτόγονο, προ-πολιτικὸ ὅρο. (Βλέπε καὶ Χρῆστος Γιανναρᾶς, «Ἡ ἀπανθρωπία τοῦ δικαιώματος». Ἄκου καὶ ραδιοφωνικὴ ἐκπομπή στὸ ΣΚΑΪ: ἐκπομπὴ 14, «Ἀτομικὰ δικαιώματα».)
    Τὸ παιδὶ ἔχει, ἔναντι τῶν γονέων, δικαιώματα, τὰ ὁποῖα διὰ τῆς βίας διεκδικεῖ καὶ κατακτᾷ;
    Ἤ ἔχει κληρονομιά, καὶ ἐλευθερίες;
    Ἀπὸ τὸν πατέρα μου δὲν ὑφαρπάζω «δικαιώματα».
    Ἀπὸ τὸν πατέρα μου ἔχω κληρονομιά -τὸ ζῆν, τὸ εὐ ζῆν, μέχρι καὶ τὸ οἰκόπεδο.
    Κληρονομιὰ καὶ εὐγνωμοσύνη καὶ χρέος.
    Ἔχει, μὲ αὐτὴν τὴν ἔννοια, ὁ πολίτης ἀπὸ τὴν Πατρίδα, ὁ ἄνθρωπος ἀπὸ τὴν Μητέρα Γῆ, δικαιώματα;
    Δὲν εἶμαι ἅρπαγας νομάς. Καὶ δὲν θέλω νὰ μὲ ὑποβιβάζουν σὲ τέτοιον.
    Εἶμαι ἀριστοκράτης κληρονόμος.

    (Δίκαιον ἐδάφους)
    Ἀπορία.
    Κατὰ τοὺς παρανοϊκοὺς Ἀλιβιζάτους καὶ Καμπύληδες, ὁ ξένος ΙΚΕΤΗΣ ποὺ προσφεύγει στὴν αὐλὴ τοῦ νοικοκύρη, δὲν ἔχει μόνον ΕΛΠΙΔΑ γιὰ ἕνα κατάλυμα κι ἕνα πιάτο φαΐ, μέχρι νὰ μπορέσῃ νὰ τραβήξῃ τὸν δρόμο του, ἀλλὰ καί… «ΔΙΚΑΙΩΜΑ» νὰ καταλάβῃ καὶ νὰ ΔΙΟΙΚῌ τὴν οἰκία τοῦ νοικοκύρη; «Δικαίωμα» νομῆς καὶ ἰδιοκτησίας;
    (Καὶ τὸ ἕνα πιάτο φαῒ ἔχει καὶ αὐτὸ ἀκόμη ὅρια, βεβαίως. Ἐὰν ὁ νοικοκύρης δῇ τὰ στίφη ὅλης τῆς Ἀσίας καὶ τῆς Ἀφρικῆς σὰν σύννεφο ἀκρίδες νὰ ὁρμοῦν στὸ ὑποστατικό του, θὰ κλειδαμπαρώσῃ φράχτες καὶ πόρτες καὶ παράθυρα καὶ θὰ βάλῃ τοὺς φύλακες στὸ μονοπάτι, σὲ θέσι μάχης. Πρέπει κι αὐτὸς νὰ προστατέψῃ τὴν οἰκογένειά του.)
    Ἀπορία.
    Ἐὰν πιάσῃς δουλειὰ στὸ Λονδίνο, τώρα ποὺ ἔχουμε Εὐρωπαϊκὴ Ἔνωσι καὶ παγκοσμιοποίησι, δικαιοῦμαι νὰ καταλάβω τὸ οἰκόπεδο καὶ τὸ ἐξοχικό σου στὴν Μονεμβασιά, καὶ νὰ τὸ γράψω ἰδιοκτησία μου, ἀφοῦ ἐγὼ θὰ εἶμαι κάτοικος Ἑλλάδος ἐνῷ ἐσὺ ὄχι;
    Ἀπορία.
    Ἀφοῦ εἶναι… «δημοκρατικὸ δικαίωμα», κατὰ τοὺς παρανοϊκοὺς Καμπύληδες, τοῦ κάθε Πακιστανοῦ ἢ Νιγηριανοῦ ἢ Κινέζου νὰ διαλέγῃ ὁποιαδήποτε ἰθαγένεια (sic) τῆς ἀρεσκείας του, καὶ νὰ γίνεται Ἕλληνας, Βέλγος ἢ Καναδός, ὅπως διαλέγει ὁμάδα καὶ γίνεται Παναθηναϊκός, Ὀλυμπιακὸς ἢ ΑΕΚ, μποροῦμε ἄραγε νὰ διαλέγουμε καὶ οἰκογένεια καὶ νὰ δηλώσω ἐγὼ π.χ. υἱὸς καὶ κληρονόμος Βαρδινογιάννη; (Μᾶλλον, προτιμῶ Λάτση, διότι εἶμαι φιλότεχνος καὶ ἔχουν θαυμαστὴ συλλογὴ ἔργων τέχνης καὶ ἀρχαίων.)
    Μεταναστευτικοῦ ἐποικισμοῦ ἐπιλεγόμενα – Γιὰ νὰ τελειώνουμε μὲ τὴν προπαγάνδα τοῦ «ἀντιρατσισμοῦ»
    1. Ἐθνικὴ ἀνεξαρτησία καὶ δημοκρατία
    Νὰ ξεκαθαρίσουμε τοὺς στοιχειώδεις πολιτικοὺς ὅρους. Δικαίωμα ψῆφου τῶν ἀλλοδαπῶν τριτοκοσμικῶν ἐποίκων σημαίνει κατάργησι τῆς ἐθνικῆς ἀνεξαρτησίας καὶ τῆς δημοκρατίας. Δημοκρατία σημαίνει ὅτι οἱ Ἕλληνες ἔχουν τὸ αὐτεξούσιον, τὸ δικαίωμα νὰ ἀποφασίζουν γιὰ τὴν Ἑλλάδα, οἱ Βέλγοι γιὰ τὸ Βέλγιο καὶ οἱ Πακιστανοὶ γιὰ τὸ Πακιστάν. Δὲν εἶναι ἄποψις, εἶναι ὁρισμός. Τελεία.
    Ἄποψις εἶναι τὸ νὰ πεῖτε ὅτι δὲν εἶσθε δημοκράτες ἀλλὰ ὀπαδοὶ τῆς παγκόσμιας δικτατορίας. Ὅτι ἐπιθυμεῖτε τὴν κατάργησι ὅλων τῶν φιλελευθέρων πολιτικῶν ἰδεωδῶν, καὶ πρὸ παντὸς τῆς ἀρχῆς τῆς ἐθνικῆς αὐτοδιαθέσεως, γιὰ τὶς ὁποῖες ἀγωνίστηκε ὁ εὐρωπαϊκὸς Διαφωτισμὸς καὶ οἱ πατέρες μας στὸ πεδίο τῆς μάχης. Δικαίωμά σας, ἀλλὰ νὰ ὀμολογεῖτε ὅτι εἶστε φασίστες ἰμπεριαλιστὲς καὶ ὄχι δημοκράτες, γιὰ νὰ ξέρουμε ἐπὶ ποίας βάσεως συζητοῦμε.
    Μιὰ ἀπορία ἔχω, καὶ παράπονο -τὸ λέω, μὲ πληγώνει. Γιατί τέτοιο μίσος γιὰ τὴν ἴδια σας τὴν Μάνα ποὺ σᾶς γέννησε καὶ σᾶς ἔθρεψε; Γιατὶ τέτοιο μίσος γιὰ τοὺς γονεῖς καὶ τοὺς παπποῦδες σας, γιατὶ τέτοιο μίσος γιὰ τὸν ἴδιο σας τὸν τόπο; Τέτοιο μίσος, τὴν ἴδια σας τὴν Μάνα, νὰ ποδοπατάτε τὰ φυλαχτὰ ποὺ σᾶς ἄφησε, ποτισμένα με τὰ δάκρυά της, νὰ τῆς ξεσκίζετε τὰ ροῦχα καὶ νὰ τὴν πετάτε στὶς ὀρδὲς τῶν ξένων καννιβάλων; Τέτοιο μίσος γιὰ τοὺς συμπολίτες σας, τὰ ἀδέλφια σας, τὸν ἴδιο σας τὸν ἑαυτό, γιατί; Γιατί; Γιατί;
    https://hellas.files.wordpress.com/2011/08/allodapoi_eisboleis-2.jpg?w=450&h=233

    …………………………………………………….
    Μετανάστευση: η Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι
    https://hellas.wordpress.com/2006/08/15/metanasteusi-romanos/

    …………………………………………………………………………………………………………………………………

    https://hellas.wordpress.com/2011/08/27/lathro/

    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ

    • Η φαλακρή προπαγάνδα

      Ο Γιουτζήν Ιονέσκο θεωρείται ο πατέρας του λεγόμενου «θεάτρου του παραλόγου»
      Όταν καποτε τον ρωτήσανε γιατί ονόμασε το πρώτο έργο του: «η φαλακρή τραγουδίστρια», έδωκε την εξής αφοπλιστική απάντηση…
      -Επειδή δεν νομίζω να υπάρχει στην πραγματικότητα, καμία φαλακρή τραγουδίστρια…

      Το παράλογο, όπως θα έλεγε και ο Αριστοτέλης, γεννιέται τη στιγμή όπου η πραγματικότητα δεν βρίσκει καμία αντιστοιχία με την εικόνα της πραγματικότητας, όπως την κατασκευάζουν οι διαμορφωτές της.

      Τα παπαγαλάκια του ελληνόφωνου καθεστώτος έπαιξαν τα ρέστα τους στον παραλογισμό και στη γελοιότητα, ώστε να πείσουν το πόπολο ότι ο αγώνας του Αγγλικού λαού για την απελευθέρωση του από τα στρατόπεδα της Εβραιομασονικής Ευρώπης, αφορούσε μοναχά κάποιους ημιπαράφρονες χούλιγκανς που, όταν θα ξενερώνανε από τις πολλές μπύρες, θα καταλάβαιναν κι αυτοί, πόσο εγκληματικό ήταν να θέλουν να φύγουν από το μαντρί.

      Ακούγοντας παραδείγματος χάριν τον περίφημο φαλακρό Μπάμπη, ήταν να απορεί κανείς, ποιοι διάβολο θα αποφάσιζαν να ψηφίσουνε brexit, μετά τα τόσα δεινά που τους απειλούσε ότι θα τους έβρισκαν, αν εγκατέλειπαν την Ευρώπη των τραπεζών, των Εβραίων, των μασόνων, των ψυχανώμαλων, του κ. Τσίπρα, των αδερφών μουσουλμάνων και των αδερφών βαμπίρ…

      Εδώ δηλαδή δεν μιλάμε απλώς για τη φαλακρή προπαγάνδα, αλλά για ένα κρεσέντο παραλογισμού και παραμόρφωσης του «όντως είναι», που θα το ζήλευαν και οι αδερφοί Μαρξ.
      Masturbation first, που θα λεγε και η Βασίλισσα…

      Η κυρία προσπαθεί να μας εξηγήσει ότι οι Λονδρέζοι “μένουν Ευρώπη”
      Δεν μας λεει ομως οτι το 70% των σημερνων “Λονδρεζων ειναι αφροασιατοσπερματα,
      που οι πατεραδες τους εβλεπαν το μπιγκ μπεν μοναχα απο καρτ ποσταλ…

      Και δεν αναφέρομαι φυσικά κατ’ αποκλειστικότητα στον φαλακρό προπαγανδιστή που ακούει στο όνομα Μπάμπης και που έχει αναλάβει εργολαβικά να πείσει τους ελληνοχαχόλους, ότι τα απανωτά μνημόνια τους έχουν οδηγήσει στη γη Χαναάν της Εμπορευματοποιημένης Ευρώπης – μοναχά που δεν το ξέρουν οι ίδιοι…
      Όλοι και όλες, οι εντεταλμένοι προβοκάτορες της πληροφορίας, έδωσαν ρεσιτάλ αγυρτείας στα καθεστωτικά κανάλια.

      Η προοπτική να ξυπνήσει επιτέλους ένας Ευρωπαϊκός λαός και να γυρίσει να φτύσει τους δημίους του, τους έχει πανικοβάλλει σε τέτοιο βαθμό, ώστε δεν είναι ικανοί να κρατήσουν ούτε τα προσχήματα.

      Καθ’ όλη τη διάρκεια των προλεγομένων του βρετανικού δημοψηφίσματος, εδώ στην Ελλάδα, το πόπολο άκουγε νυχθημερόν αναλύσεις του τύπου: «brexit κακό – bremain καλό» ενώ ακόμα και μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, αυτοί συνεχίζουν να ομιλούν για τους Βρετανούς ψηφοφόρους, σαν να πρόκειται για καμία δεκαπενταριά ακροδεξιούς ηλίθιους, που δεν έχουν καταλάβει ότι αυτοκτονούν ομαδικώς!

      Η βούληση του 52% του Βρετανικού λαού, έχει τόση σημασία για τα παπαγαλάκια των καθεστωτικών συμμοριών, όση σημασία έχει και ο σοσιαλισμός για τον κ. Σταθάκη.
      Στα σοβαρά δηλαδή, αν εξαρτιόντουσαν από τον κ. Πορτοσάλτε, την κ. Κοσιώνη και τον κ. Πρετεντέρη οι Βρετανοί ψηφοφόροι, το πολύ που θα πληροφορούνταν θα ήταν πως κάποιοι ανόητοι τους έκαμαν πλάκα και τώρα το «όχι» θα μετατραπεί σε «ναι», ώστε να επανέρθει η σωστή τάξις.

      Όπως άλλωστε έπραξε και ο κ, Τσίπρας, απέναντι στους σουρωμένους οπαδούς του που έκαμαν τη μαλακία να τον πιστέψουν και να πανε να ψηφίσουν «όχι».
      Δυστυχώς για τον κ. Τσίμα, τον κ. Σρώυτερ, την κ. Γεροβασίλη και τα άλλα παιδιά, οι Βρετανοί δεν είναι «Έλληνες» και ο κ. Κάμερον δεν είναι τσιπρουλίνος.
      [Αν και ψιθυρίζεται ότι κάποιοι εβραιομασονάριοι τον συμβούλευσαν να επικοινωνήσει με τον κ. Τσίπρα, ώστε να διδαχτεί πως μπορεί κανείς να κοροϊδεψει μεσα στα μουτρα καπου 7.000.000 ψηφοφόρους αλλά ο Βρετανός πρωθυπουργός έβανε τα γέλια και μονο που άκουσε το ονομα του γνωστού τσιπρανδρεου…]

      Ο υποτιτλος τα λεγει ολα…

      Το πιο κουφό λοιπον είναι ότι αυτές οι σαύρες της παραπληροφόρησης, έχουνε μούτρα να συνεχίζουν τις αναλύσεις τους.
      Και βγαίνει που λες η κυρία ταδε του δείνα μεγαλοσταθμού για να μας εξηγήσει παραδείγματος χάριν, ότι το brexit ηταν μια αποφαση των εγγλέζων χωρικών, σε αντίθεση με τον αστικό πληθυσμό των μεγαλων πολεων, που ψήφισαν υπερ της παραμονης στην Ευρωπη του κ. Σωρος και της κ. Μερκελ.
      Κατι δηλαδή σαν την ετυμηγορία του βλαχαδερου, που δεν ξερει που πανε τα τεσσερα…
      Περαν από το ότι αυτό έχει ισχυ μοναχά για το Λονδίνο, οπου πραγματι η πλειοψηφια ταχθηκε υπερ της παραμονης αλλα δεν μας λεει η κ. αναλυτρια, ότι αυτή η διαφορά οφειλεται στο ότι το Λονδινο διαθετει τους περισσοτερους αφροασιατες λαθρεποικους, που υπερτερουν πλεον εναντι των γηγενων Εγγλεζων, ουτε ότι ολοκληρες συνοικιες της Βρετανικης πρωτευουσα εχουν μετατραπει σε ζωνες ελεγχομενες από τη Σαρια.

      Και προπαντος αποκρυπτουν τα παπαγαλακια των καθεστωτικων ΜΜΕ ότι το ιδιο το δημοψηφισμα εκ-κινουσε από μία νοθευμενη βαση, στην οποια λογαριαζονταν ως «ιθαγενεις Αγγλοι» οι αφροασιατες λαθρεποικοι και τα μπασταρδα τους, που έχουν γιομίσει τις Λονδρέζικες συνοικίες, όπως εχουν γιομισει εδώ τις Αθηναϊκες, τα αλβανοσπερματα και τα πακιστανομπασταρδα.

      Αν γινονταν μια καλα μελετημενη κατανομη των ψηφων των γηγενων Βρετανων – οι οποιοι θα επρεπε να ησαν και οι μονοι που θα ειχαν δικαιωμα ψηφου σε ένα τετοιο δημοσψηφισμα, θα εβγαινε ότι η συντριπτικη πλειοψηφια των αληθινα ιθαγενων Βρετανων υπερ του Brexit, ισως και να ξεπερναει το 70%!
      Αλλα βλεπετε ότι, ενώ τα ευρωπαΙκα πανεπιστημια διενεργουν στατιστικες ακομα και για το ποιες οδοντοκρεμες προτιμαει το ποπολο, δεν εχει βγει στη φορα ουτε μία[!] στατιστικη, σε τι ποσοστο εχει αλλοιωθει φυλετικα ο Βρετανικός λαός από τις μυριάδες των αφροασιατών λαθρεποικων που ελαβαν ιθαγενεια και των μπασταρδων τους, από μεικτους γαμους.

      Αμη και το άλλο:
      Που βγαiνουν οι φαλακροί προπαγανδιστές και πανε να πεισουν τους εκ γενετης συριζαίους, ότι το Brexit το αποφάσισαν λεει οι κωλογεροι της Αγγλιας, διοτι η «αναλυση» των αποτελεσματων κατα ηλικια, δειχνει σημαντικη διαφοροποιηση στην ψηφο των ανω των 60, με την ψηφο των κατω των 30!
      Για δε ρε κατι αναλυσεις, που θα τις ζηλευε και ο Μπαγκς Μπανυ!

      Σοβαρα, ρε ρεμαλια της παρ- είδησης;
      Και δεν σας περναει καν από το μυαλό, ότι οσο πιο χαμηλα πεφτουμε στις ηλικιες, τοσο περισσοτερο αυξανονται τα αφροασιατικα μπασταρδα, που πηγαν και γεννησαν οι μεταναστολαγνες Αγγλιδες, μετα από γαμους με πάσαν μελαμψη φυλή της γης;

      Κι ουτε φυσικα εξηγουν στους εγχωριους ελληνοφωνους θολωμενους, ότι ετσι και γυρισουμε πισω στην εποχη του Τσωρτσιλ και του Ηντεν, δεν θα βρουμε ουτε ένα ινδοσπερμα να περιφερεται ως γνησιος Βρετανος στην πλατεια Τραφαλγκαρ, ενώ αν πιασουμε τους σημερνους 20ρηδες ταχα μου «Εγγλεζους», θα μετραμε έναν λευκο ανα τρεις αφροασιατες.
      Δεν χρειάζεται να πατε μακριά.
      Καμαρωστε την εθνικη Αγγλιας, που θελει να λεγεται και κληρονόμος της πνευματικης αυτοκρατοριας του Βασιλιά Ληρ και του Ρόμπιν Χουντ…
      Ποιοι;
      Οι Ακούμπα Τούμπατα Μπαούλα

      Και να μην σας πω και το πιο σιχαμένο…
      Ότι δηλαδη δεν ακουστηκε λεξη στις τηλεορασεις, για τις βασικες αιτίες που οδηγησαν τους Βρετανούς να ξεκινησουν αγωνα κατά της Εβραιομασονικης Ευρωπης, εκ των οποίων η πρωτη και κυριοτερη ηταν η λαθρομεταναστευση.
      Κουβεντα για το μεγαλυτερο προβλημα της Ευρωπης, που την οδηγει ουσιαστικα σε αφανισμο.
      Ουτε κιχ.
      Σιωπη ιχθυων…

      Για να μην ξυπνησει και το εδώ ποπολο κι αρχισει να αναρωτιεται, από έως που, εχει καταντησει ο αλβανοκογκολεζος να εχει δικαιωματα επικυριαρχου απεναντι στον παραπεταμενο Ελληνα και παει να ξαναβγανει τα γιαταγανια…

      Για να μην τα πολυλογουμε αδερφια μου, αυτές οι καρικατουρες των καναλιών που αυτοαποκαλούνται αυταρεσκα «δημοσιογραφοι», όχι μονον αποκρυπτουν ή διαστρεφουν την πληροφορία, επειδή έτσι τους προσταζουν τα αφεντικά τους αλλα κι επιπλεον [σας βανω στοιχημα] ότι είναι και οι ιδιοι τοσο ανιστορητοι, τοσο αμπλαουμπλες, τοσο αγραμματοι και τοσο καραγκιοζηδες, ώστε μερικες/οι από δαυτους φτανουν να πιστευουν και τα οσα σερβιρουν [η ηλιθιότητα είναι διαχρονικο προτερημα του καλου προπαγανδιστη…]

      Αρκει να προσεξετε το σβησμενο βλεμμα και τις σαρακοφαγωμενες λεξούλες, των διάφορων εκφωνητριών των τηλεοράσεων [που τη βρήκανε ρε, αυτή του αντενα;] για να καταλαβετε το ποιόν των ανθρώπων/καρτούνς, που μισθοδοτούνται για να ασκουν τη φαλακρη προπαγανδα, στην κεφαλή του κασίδη…

      Ε λοιπόν το χαστούκι που τους έριξε το Βρετανικό έθνος, είναι η καλύτερη εκδίκηση της πραγματικότητας, έναντι της φαλακρής αντί πραγματικότητας, που διετάχθησαν να σερβίρουν στους εκ γενετής τηλεβλαμένους τους…
      52% [και βάνε] μούτζες στις οθόνες τους…

      Κι αν μπορείτε μποϋκατάρετε κι όσοα προϊοντα διαφημιζουν τα κωλοκαναλα τους.
      Μπας και φτασουμε καποτε κι εμεις οι Ελληνες, να μας δειχνουν οι Ευρωπαιοι με σεβασμο και υποληψη, όπως θα δειξει η Ιστορία τους Βρετανους του εθνικού και περήφανου Όχι τους…

      Η φαλακρη δημοσιογραφος!
      Θα μου πεις τωρα… Μα δεν ειναι φαλακρη…
      Γιατι;
      Μηπως ειναι δημοσιογραφος;
      Και μηπως αυτα που την βαζουν να λεγει ειναι ειδησεις;
      Το παραλογο ειναι η αναντιστοιχία πραγματος και “εικονας του πραγματος”

      1.
      Ανώνυμος26 Ιουνίου 2016 – 9:01 μ.μ.
      Βάσει λοιπόν των στοιχείων που δημοσίευσε ο Guardian, οι γηγενείς ψηφοφόροι ψήφισαν συνολικά σε ποσοστό 60-40 υπέρ της εξόδου. Οι ασιατικής όμως καταγωγής ψηφοφόροι (Ινδοί, Πακιστανοί, Κινέζοι, κλπ.) ψήφισαν σε ποσοστό 67%, υπέρ της παραμονής, όπως ακριβώς έπραξε και το 73% των αφρικανών και Αράβων!
      Δηλαδή, λίγο ακόμα και οι γηγενείς Βρετανοί θα έχαναν τη χώρα μέσα από τα χέρια τους, λόγω της αθρόας «βρετανοποίησης» των μεταναστών!
      Οσο για το θρήσκευμα, το 58% των Χριστιανών τάχθηκε υπέρ του Brexit, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία του Μουσουλμάνων (70%) ψήφισε υπέρ της Ε.Ε.! Παραλίγο η ψήφος των μουσουλμάνων να καθορίσει το αποτέλεσμα.

      AMBΡΟΣΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
      https://panusis.blogspot.gr/2016/06/blog-post_26.html

      ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  • Είδα στον ύπνο μου (εικόνες-στίχοι) – Νότης Σφακιανάκης

    https://www.youtube.com/watch?v=l_9hN5Bz2AE

    ΑΦΟΥ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ

    https://www.youtube.com/watch?v=Kww5vZRKj38

    …………………………………………………………………………………

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

    ΣΤΑΜΑΤΑ Η ΑΝΑΣΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΩ ΜΕ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ

    ΕΛΕΟΣ …………………………………

    Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΟΟΟΟΛΑ ,

    ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ !

    ΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ .

    ΠΡΩΤΟΝ Ο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ

    ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ

    ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΙΚΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΡΠΑΓΕΣ ΕΠΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ

    ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜ,

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ

    ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

    ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ

    ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ .

    ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

    ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΥΚΟΛΙΕΣ ………………………….

    ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ

    ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΤΟΥΣ

    ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΟΜΠΕΛ……………………….

    ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ

    ΕΥΡΓΗΘΕΝΤΑ ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΕ !

    ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ

    ΩΦΕΛΗΘΕΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ

    ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ, ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ,

    ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ, ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ, ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ,

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΟΟΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ !

    Η ΕΕ , Ο ΟΗΕ , ΚΑΙ ΟΟΟΟΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΠΕΤΡΟΔΟΛΛΑΡΑ

    ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ……………..

    ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΙΣΛΑΜ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ

    ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ Ή ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΛΑΜ

    ΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ

    Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΛΟΓΩ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ

    ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΟΟΟΟΟΟΟΛΑ

    ΚΑΙ ΟΟΟΟΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ

    ΠΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΟΟΟΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΕΥΚΟΛΙΕΣ

    ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΣΕ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ..

    ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ

    ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΤΑΙΡΟΙ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

    ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ

    ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ !

    ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΡΧΗ

    ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥΣ

    ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΟΟΟΟΣΕΣ ΜΚΟ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ

    ΟΙ ΜΚΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ

    ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ

    ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

    ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ( ΣΠΑΝΙΟ ) ΓΙΑ ΝΑ ΩΦΕΛΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ

    ΑΤΥΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ

    Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΟΤΗ ΤΑ.

    ΑΥΤΗΝ ΤΡΕΜΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ

    ΑΥΤΗ ΕΓΡΑΨΕ

    ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΕΝΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΗΡΩΪΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ

    ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

    ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ .

    ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΤΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΝ ΛΕΚΤΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ

    Η ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ…………………

    ΓΗΓΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ !

    ΧΙΛΙΕΤΕΙΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΙΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ

    ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ .

    ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ

    ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

    ΑΜΕΣΩΣ ! ! ! ! ! !

    …..

    ΥΣ.

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

    Αναζητούμε αυτούς που αγαπούν τον διπλανό τους μέχρι θανάτου.

    Γι’ αυτό ύστερα από τη διαπίστωση ότι το έθνος μας πεθαίνει, αναζητούμε μάρτυρες.

    Αναζητούμε αυτούς που αγαπούν τον διπλανό τους μέχρι θανάτου.

    Σ’ αυτό το κρίσιμο σημείο βρίσκεται σήμερα η εθνική μας ιστορία,

    η ελευθερία του έθνους μας,

    που είναι απ’ τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά!

    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/05/blog-post_9584.html

    Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>