Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.

Ο Σταυρος Θεοδωρακης ! Αυτός ο ογκόλιθος της μόρφωσης !

Ο ΜΑΛΑΚΑΣ

Ο Σταυρος Θεοδωρακης !
Αυτός ο ογκόλιθος της μόρφωσης !

Που αν τον ρωτήσεις ποιος ήταν ο Παπαδιαμάντης, ο Ροΐδης, ο Καρκαβίτσας, ο Καζαντζάκης, ο Γληνός, ο Παλαμάς, ο Σικελιανός, ο Κάλβος, ο Ελύτης, ο Σεφέρης, ο Ρίτσος, ο Ναζί Χικμέτ, ο Ρουσώ, ο Ντοστογιέφσκι, ο Τολστόι, ο …… ο ….. και χιλιάδες άλλοι …… ταπεινοί του πνεύματος, θα σου απαντήσει ότι ήταν ο ‘’πάγκος’’ της Εθνικής μπάσκετ, όταν πήρε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα !!

Του Κώστα Γιαννιώτη

Τι λες !!
Μίλησε ο Σταύρος !!

Ναι ! Αυτή η μεγάλη διάνοια, που αγγίζει τα όρια της αυθεντίας, βγήκε – με την οξύνοια που τον διακρίνει – να εξηγήσει και σε μας τους μικρόνοες ποιοι ήταν αυτοί που υπερψήφισαν το Brexit !

Ήταν, λέει, ……. «κυρίως οι συνταξιούχοι, οι λιγώτερο μορφωμένοι και οι άνεργοι των αποβιομηχανοποιημένων περιοχών. Οι πιο ευάλωτοι δηλαδή στο λαϊκισμό πολιτικών, μέσων μαζικής δικτύωσης και παραδοσιακών ΜΜΕ. …..» !!
Ποιος τα λέει αυτά;;
Μα, ο Σταύρος ! Που δεν ξέρει τι θα πει «λαϊκισμός»!!
Μα, ο Σταύρος ! Που δεν ξέρει τίποτε για το έγκλημα! Που δεν ξέρει από παραδοσιακά ΜΜΕ και πώς τα ξεζουμίζουν ‘’κάποιοι’’ αετονύχηδες !!

Μα, ο Σταύρος ! Αυτός ο ογκόλιθος της μόρφωσης ! Που αν τον ρωτήσεις ποιος ήταν ο Παπαδιαμάντης, ο Ροΐδης, ο Καρκαβίτσας, ο Καζαντζάκης, ο Γληνός, ο Παλαμάς, ο Σικελιανός, ο Κάλβος, ο Ελύτης, ο Σεφέρης, ο Ρίτσος, ο Ναζί Χικμέτ, ο Ρουσώ, ο Ντοστογιέφσκι, ο Τολστόι, ο …… ο ….. και χιλιάδες άλλοι …… ταπεινοί του πνεύματος, θα σου απαντήσει ότι ήταν ο ‘’πάγκος’’ της Εθνικής μπάσκετ, όταν πήρε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα !!

Δε θα ήθελα να τον φέρω σε δύσκολη θέση και να τον ρωτήσω για αρχαίους κλασικούς, γιατί φοβάμαι τη …… ‘’ρουκέτα’’ που θα ξαμολύσει !!
Κι όμως ! Αυτό το ….. πράμα έχει άποψη ! Και μας την προσφέρει προς ενημέρωσή μας !
Βάζοντας στην κατηγορία των αμόρφωτων τους συνταξιούχους (που δεν πεθαίνουν κιόλας, κατά Λοβέρδο) και τους άνεργους που στις περιοχές τους ……. έβρεξε …… αποβιομηχανοποίηση (χωρίς να ξέρει τίποτε γι` αυτό η ΕΕ τού Σταύρου) !!
Μιλάει για τους ανέργους με βδελυγμία, ενώ αποφεύγει τη λέξη αργομισθία, και ποια η σχέση της μαζί του!

Στην ελληνική γλώσσα υπάρχει μια λέξη, που έλκει την καταγωγή της από την τουρκική και την οποία χρησιμοποιούσαν οι Έλληνες, κατά τη διάρκεια της τουρκοκρατίας, για τους νεαρούς που έθεταν τον εαυτό τους στις υπηρεσίες του σουλτάνου. Η λέξη τσογλάνι (ci oglan, τουρκ.) !
Γι` αυτούς που έχουν θέσει τον εαυτό τους στην υπηρεσία των ‘’σουλτάνων’’ της ναζιστικής ΕΕ, ποια λέξη θα ταίριαζε ;;
Ας δώσει ο καθένας τη δική του απάντηση !!

Ένα με λυπεί !
Ότι υπάρχουν ακόμα άνεργοι και συνταξιούχοι που ακουμπάνε τις ελπίδες τους και την ψήφο τους σε τέτοια υποκείμενα !!
Για τους αμόρφωτους (πτυχιούχους και μη) και για την ντόπια …… κρατικοδίαιτη ‘’διανόηση’’ δε μιλάω !

Σ` αυτούς, ο Σταύρος, ταιριάζει γάντι ! Να τον χαίρονται !!

http://ta-matia-anoikta.blogspot.gr/

http://www.arxaiaithomi.gr/

2 comments to Ο Σταυρος Θεοδωρακης ! Αυτός ο ογκόλιθος της μόρφωσης !