«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΝΤΡΟΠΗ αίσχος, ντροπή, ντροπή, δολοφόνοι, αίσχος, ανθρωποειδή μιάσματα, δεν υπάρχει Έλληνας υπουργός εξωτερικών να τους πει ότι οι ολυμπιακοί αγώνες ειναι ιεροί και υπέρ της αγάπης και του πολιτισμού;;;

Να απαγορεύσει η Ελλάδα να γίνονται εκτός Ελλάδας ολυμπιακοί αγώνες και να γίνονται όπως γίνονταν  και από τους προγόνους μας σε μια σύγχρονη αναβάθμιση!

Σάλο προκαλεί η θανάτωση μιας τζάγκουαρ που είχε αλυσοδεθεί σε πόλη της Βραζιλίας προκειμένου να αποτελέσει ατραξιόν σε τελετή για την Ολυμπιακή φλόγα

Ρίο 2016: Σκότωσαν τζάγκουαρ, που θα συμμετείχε σε τελετή για την Ολυμπιακή Φλόγα

Ιούνιος 22 2016 10:18

Μια τζάγκουαρ που επιστρατεύτηκε από τους υπεύθυνους των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο 2016, κατά την τελετή της λαμπαδηδροδρομίας έπεσε νεκρή από τα πυρά στρατιώτη. Το άτυχο ζώο, που είχαν αλυσοδέσει οι υπεύθυνοι προκειμένου να παραβρίσκεται σε εκδήλωση στην πόλη Μανάους της χώρας, κοντά στον ποταμό Αμαζόνιο διέφυγε της προσοχής των θηριοδαμαστών και έτσι ένας από τους στρατιώτες προς το μέρος του οποίου κινούνταν πυροβόλησε και το σκότωσε.

Η Τζάγκουαρ ονόματι Τζούμα ήταν ναρκωμένη, όπως υποστηρίζουν οι αρχές, αλλά παρόλα αυτά κατάφερε να επιχειρήσει να αποδράσει. “Κάναμε λάθος που επιτρέψαμε μια εκδήλωση για την Ολυμπιακή Φλόγα, σύμβολο ενότητας και ειρήνης, να γίνει πλάι σε ένα αλυσοδεμένο άγριο ζώο. Η εικόνα έρχεται σε αντίθεση με τα πιστεύω και τις αξίες μας” είπε ο τοπικός υπεύθυνος της διοργάνωσης των Ολυμπιακών του Ρίο.

 

“Σας εγγυόμαστε πως δεν θα υπάρξουν στο μέλλον παρόμοια περιστατικά” συμπλήρωσε. Η επιλογή του ζώου έγινε ακριβώς εξαιτίας της μασκότ των Ολυμπιακών στο Ρίο, που είναι φυσικά μια τζάγκουαρ στα κιτρινοπράσινα χρώματα της Βραζιλίας. Το περιστατικό λαμβάνει ακόμη πιο δραματικές διαστάσεις αν αναλογιστεί κανείς πως το είδος των άγριων αυτών ζώων απειλείται με εξαφάνιση. Οι πληθυσμοί του έχουν εξολοθρευτεί ήδη στην Ουρουγουάη και το Ελ Σαλβαδόρ.

 

Οι αντιδράσεις φιλοζωικών οργανώσεων ήταν άμεσες και ιδιαίτερα σκληρές, καθώς η θανάτωση του ζώου.

“Πότε επιτέλους θα μάθουμε; Τα άγρια ζώα σε αιχμαλωσία που εξαναγκάζονται να εκτελούν εντολές οι οποίες τα τρομάζουν και τους πονούν μοιάζουν με ωρολογιακές βόμβες. Οι πράξεις μας θέτουν αυτά και τους ανθρώπους σε κίνδυνο” σημειώνει με αφορμή το περιστατικό η Britany Peet, διευθυντής επιβολής του νόμου σε ότι αφορά τα ζώα σε αιχμαλωσία στην φιλοζωική οργάνωση PETA. Αλλά και στη Βραζιλία, η φιλοζωική Animal Freedom Union αναρωτήθηκε πότε οι άνθρωποι θα σταματήσουν αυτή την άρρωστη ανάγκη να δείχνουν τη δύναμή και την επιβολή τους με την αιχμαλωσία και την επίδειξη ζώων;

Η χρήση της Τζούμα στην εκδήλωση, εκτός από απερίσκεπτη, φαίνεται πως υπήρξε και παράνομη, αφού σύμφωνα με την περιβαλλοντική αρχή του Αμαζονίου Ipaam, η ενέργεια αυτή παραβαίνει τη νομοθεσία για την εκμετάλλευση άγριων ζώων. “Δεν υπήρξε κάποια αίτηση αδείας για τη συμμετοχή της τζάγκουαρ” αναφέρει η ίδια αρχή.  

ΠΗΓΗ REUTERS

http://news247.gr/

http://www.arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>