«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μήπως η ανθρωπότητα ζήση την φρίκη της( ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ 2);;;;;;

ΤΟ ΧΑΟΣ 11

Για τους φρικιαστικά ψυχασθενείς, παγκόσμιους δολοφόνους, οι άνθρωποι  έχουν μικρότερη αξία από τα πλεημολ μπιλ στρατιωτάκια στα τραπέζια πολέμου!

Η Αμερική απειλεί τη Ρωσία: ΗΠΑ-ΝΑΤΟ ετοιμάζουν τις δυνάμεις τους για πόλεμο. Καλά με τι θα πολεμήσουν με πυρηνικά, ή με σφεντόνες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Γιατί με πυρηνικά δεν θα υπάρχουν νικητές και χαμένοι!!!!!!!

Το ΝΑΤΟ  Αδικαιολόγητα περικυκλώνει τη Ρωσία!

Διαβάστε τι έλεγε προκλητικά ένα στρατιωτικό απόβρασμα!!! Σε ένα ρεσιτάλ επίδειξης δυνάμεως και αντιρωσικών αισθημάτων, ο αρχηγός του Επιτελείου Στρατού των ΗΠΑ, στρατηγός Ben Hodges, από την πρωτεύουσα της Λιθουανίας έστειλε σκληρό μήνυμα όπως αναφέρεται προς την Μόσχα, ότι ήρθε η ώρα να πάρει το μάθημα της από το ΝΑΤΟ.

Το ΝΑΤΟ στέλνει τάγματα στην Ανατολική Ευρώπη και προκαλεί την Ρωσία, αυτή η πρόκληση είναι μέσα σε πολύ μελετημένη σχεδίαση σε βάθος δεκαετιών, αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω, είναι ότι μια τέτοια πολεμική εμπλοκή, όσο και ολιγοήμερη και να είναι, θα είναι φρικιαστική, που ισοδυναμεί ακόμα και το τέλος της γης όπως το ξέρουμε, δηλαδή από πλανήτης να γίνει αστρική σκόνη!

Γιατί το κάνουν;;; Τι έχουν εξασφαλίσει για τον εαυτό τους, για να το τολμούν- διακινδυνεύουν;;; Δεν υπάρχει λογική εξήγηση, αφού ξεπερνά  οποιοδήποτε φρικιαστικό σενάριο έχουμε δει ακόμα και σε έργα επιστημονικής φαντασίας για τον αφανισμό της ανθρωπότητας!

Την δύναμη που έχουν αναπτύξει, ισοδυναμεί να κάνουν τη γη αστρική σκόνη αρκετές φορές!!!

Ο Στόλτενμπεργκ γραμματέας του ΝΑΤΟ  δήλωσε ότι τα τάγματα που θα αναπτυχθούν είναι εκ περιτροπής αντί να είναι εγκατεστημένα μόνιμα στις χώρες αυτές.

“Το ΝΑΤΟ έχει λάβει ισχυρή δράση για την προστασία των κρατών μας και στην σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή μας”, δήλωσε ο Στόλτενμπεργκ. “Αλλά οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε είναι διαρκής, γι ‘αυτό πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για μεγάλο χρονικό διάστημα.”

Από το 2014, το ΝΑΤΟ χτίζει τη στρατιωτική παρουσία του στην Ευρώπη, ιδιαίτερα στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης που συνορεύουν με τη Ρωσία, χρησιμοποιώντας την υποτιθέμενη παρέμβαση της Μόσχας στην Ουκρανία ως πρόσχημα.

Ο Πρέσβης των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ Ντάγκλας Λούτ δήλωσε ότι λεπτομέρειες για τον αριθμό των στρατευμάτων που θα αναπτυχθούν και από ποιες χώρες θα ανακοινωθούν στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ τον Ιούλιο στη Βαρσοβία.

Ο Στόλτενμπεργκ δήλωσε στις 13 Ιουνίου ότι τα νέα σχέδια αναμένεται να εγκριθούν επίσημα κατά τη διάρκεια συνεδρίασης των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ που ξεκινά στις Βρυξέλλες στις 14 Ιουνίου.

………………………………………………………

ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΡΟΣΙΚΟ

Έκτακτο Συμβούλιο συγκάλεσε ο Πούτιν για το σχέδιο απόσχισης του Καλίνιγκραντ από τους Αμερικανούς!!!

Η έκτακτη σύσκεψη στο Καλίνιγκραντ πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουνίου, μετά τις πληροφορίες που  θέλουν τους Αμερικανούς να σχεδιάζουν απόσπαση του Καλίνιγκραντ, που ανήκει στον ρωσικό πυρήνα και προσάρτησή του στην Γερμανία όπου και ανήκε πριν τον Β’ ΠΠ με την ονομασία Königsberg.

Τις πληροφορίες έλαβαν οι ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας, ενώ το Καλίνιγκραντ που ανήκει στη ρωσική ομοσπονδία, αποτελεί απειλή για το ΝΑΤΟ λόγω των πυραύλων Iskander-M με 500 χλμ βεληνεκές και της ισχυρής  ρωσικής ναυτικής βάσης που ελέγχει το μεγαλύτερο μέρος της περιοχής, εμποδίζοντάς τους να περικυκλώσουν την Ρωσία.

Οι Αμερικάνοι στοχεύουν να μεταφέρουν πυρηνικές κεφαλές κοντά στην ρωσική ενδοχώρα ώστε να μην μπορεί να αντιδράσει άμεσα η Μόσχα, θεωρώντας ότι θα διατηρήσουν την ηγεμονία του πλανήτη με την μέθοδο του γεωπολιτικού εκβιασμού, αλλά και με την ελπίδα της επικράτησης σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου και σε αυτή την ενέργεια θα βοηθούσε πολύ η απόσπαση του Καλίνιγηραντ.

Ο Μάικλ Μακφόλ , πρώην πρεσβευτής των ΗΠΑ στη Ρωσία δήλωσε «αφού η Κριμαία επέστρεψε στην Ρωσία μπορεί τότε να επιστρέψει το Καλίνινγκραντ στην Γερμανία» και πρόσθεσε «Το Καλίνινγκράντ ή Königsberg ήταν μια γερμανική πόλη για αιώνες. Μήπως αυτό  σημαίνει ότι η Γερμανία έχει το δικαίωμα να προσαρτήσει το Καλίνινγκραντ τώρα;».

Στρατιωτική πηγή από τη Ρωσία ανέφερε «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Ουάσιγκτον και οι δορυφόροι της θα  πληρώσουν πολύ  ακριβά οποιαδήποτε προσπάθεια «εξώσεως» της Ρωσίας  από τον θύλακα αυτό . Στο  πλαίσιο αυτών των φιλοδοξιών υπάρχει  ανάγκη να εξετασθούν  όλες οι  δραστηριότητες του ΝΑΤΟ γύρω από την περιοχή  του Καλίνινγκραντ».

Ρώσοι αναλυτές υποστηρίζουν ότι μπορεί να ξεκινήσουν ξαφνικά αναταραχές, καθώς Αμερικανοί και οι Γερμανοί θα στηριχθούν σε νεοναζιστικές οργανώσεις και κόμματα όπως έκαναν άλλωστε και στην Ουκρανία για να ανατραπεί ο νόμιμος Ουκρανός πρόεδρος Β.Γιανουκόβιτς, ενώ η ΕΕ θα ξεκινήσει ενδεχομένως διαδικασία αναγνώρισης και «προσάρτησης» της περιοχής από την Γερμανία, με φυσικό επακόλουθο τη σύγκρουση μεταξύ Ευρώπης και Ρωσίας.

 http://www.el.gr/index.php/top-news/117-top-news/8103-ektakto-symboylio-sygkalese-o-poytin-gia-to-schedio-aposchishs-toy-kalinigkrant-apo-toys-amerikanoys

…………………………………………………….

Δεν διαφέρει σε τίποτα από μία πραγματική πολεμική ανταπόκριση! Το ΝΑΤΟ βρίσκεται στο τελικό στάδιο μιας εκτενούς στρατιωτικής συγκέντρωσης στην Ανατολική Ευρώπη: Οι Γερμανοί στρατιώτες δραστηριοποιούνται στη Λιθουανία, οι Βρετανοί στην Εσθονία, ενώ οι Αμερικανοί στρατιώτες κινούνται μέσα στη Λετονία.

Οι 1000 περίπου Καναδοί που καταφθάνουν θα βρεθούν στην Πολωνία, τη στιγμή που στη Μεσόγειο, οι μάχιμες μονάδες αυξάνονται. Η Ρωσία από την πλευρά της, θεωρεί ως σοβαρή απειλή τις κινήσεις της Βορειοατλαντικής συμμαχίας, χωρίς ωστόσο να έχει γνωστοποιήσει για την ώρα οποιαδήποτε αντίμετρα.

Στη σημαντική σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στις 8-9 Ιουλίου στη Βαρσοβία, η Συμμαχία θα επισημοποιήσει τη μαζική στρατιωτική παρουσία κατά μήκος των συνόρων της Ρωσίας, δημιουργώντας έναν ασφυκτικό κλοιό γύρω από τη χώρα

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ δήλωσε πρόσφατα στην Ουάσιγκτον ότι οι ΗΠΑ και η ΕΕ έχουν το δικαίωμα, με τη μορφή του ΝΑΤΟ να υπερασπιστούν τα εδάφη των χωρών μελών. Οι επικριτές αυτής της στρατηγικής πιστεύουν ότι τέτοιου είδους ενέργειες θα αυξήσουν σημαντικά τον κίνδυνο μιας σύγκρουσης μεταξύ των υπερδυνάμεων.

Και η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται άκρως σημαντική, καθώς στις Βρυξέλλες οι υπουργοί Άμυνας θα λάβουν τις πρώτες αποφάσεις οι οποίες στη συνέχεια θα επισφραγιστούν από τους ηγέτες της συμμαχίας στην Πολωνία. Και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, το νερό έχει μπει ήδη στο αυλάκι!

https://hellasforce.com/2016/06/15/%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b9%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%bd%ce%b1%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%ba%cf%85%ce%ba%ce%bb%cf%8e%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b7-%cf%81%cf%89%cf%83%ce%af%ce%b1/

………………………………………………………………

Σύμφωνα με πληροφορίες το ΝΑΤΟ ανακοίνωσε μεγάλη άσκηση στην Βόρεια Νορβηγία στα σύνορα με τη Ρωσία, με το κωδικό όνομα «ψυχρή απάντηση». Η άσκηση περιλαμβάνει προσομοίωση εισβολής σε εχθρικό (Ρωσικό) έδαφος και καταστροφή της δυνατότητας ανεφοδιασμού του αντιπάλου (Ρωσίας).

Στην άσκηση θα συμμετάσχει μεγάλος αριθμός στρατιωτών από ΗΠΑ, Καναδά, Γαλλία, Γερμανία, Βρετανία, αλλά και από χώρες εκτός ΝΑΤΟ, όπως Σουηδία και Ελβετία. Επίσης θα λάβει μέρος υπερβολικός αριθμός αεροσκαφών και πλοίων.

Αν και αρχικά οι ΗΠΑ και οι Δυτικοί έδειξαν «αιφνιδιασμένοι» από τις ενέργειες της Ρωσίας, με την άσκηση αυτή και μάλιστα με το κωδικό όνομα «ψυχρή απάντηση», στην ουσία οι ΗΠΑ και οι Δυτικοί δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να αποδεχτούν τις στρατιωτικές ενέργειες της Ρωσίας.

Το πολεμικό «μπαλάκι» τώρα περνάει στην Ρωσία. Θα αποδεχθεί τα τετελεσμένα της Ουκρανίας που επέβαλαν οι Δυτικοί ή θα συνεχίσει τις στρατιωτικές της ενέργειες αποδεχόμενη την πρόκληση;;; Στις 16 Μαρτίου θα διεξαχθεί το ανακοινωθέν δημοψήφισμα στην Κριμαία για προσάρτηση στην Ρωσία, αλλά το ΝΑΤΟ δήλωσε ήδη ότι δεν αποδέχεται αυτό το δημοψήφισμα. 

Τι θα κάνει η Ρωσία; Θα πειθαρχήσει στη βούληση του ΝΑΤΟ ή θα αποδεχτεί τη βούληση του λαού της Κριμαίας; Θα το μάθουμε στις 17 Μαρτίου. Μέχρι στιγμής πάντως η Ρωσία, έχοντας και το ηθικό πλεονέκτημα με το μέρος της (για ό,τι συνέβη στην Ουκρανία), προχωράει απτόητη, δείχνοντας να μην δίνει σημασία στις απειλές της Δύσης.

Σε κάθε περίπτωση, σύντομα θα μάθουμε ποιος θα είναι το πραγματικό αφεντικό του πλανήτη. Θα αμφισβητηθεί πλέον η ηγεσία των ΗΠΑ ή θα συντριβεί οικονομικά ή πολεμικά κάθε αντίσταση της Ρωσίας;

Πέτρος  Χασάπης

https://olympia.gr/2014/03/08/%cf%84%ce%bf-%ce%bd%ce%b1%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%af-%cf%84%ce%b7-%cf%81%cf%89%cf%83%ce%af%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%b9%ce%bb%cf%8e%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%82-%ce%bc/

………………………………………………………….

Σε ένα ρεσιτάλ επίδειξης δυνάμεως και αντιρωσικών αισθημάτων, ο αρχηγός του Επιτελείου Στρατού των ΗΠΑ, στρατηγός Ben Hodges, από την πρωτεύουσα της Λιθουανίας έστειλε σκληρό μήνυμα όπως αναφέρεται προς την Μόσχα, ότι ήρθε η ώρα να πάρει το μάθημα της από το ΝΑΤΟ.

Σε συνάντηση που είχε ο Αμερικανός στρατηγός με την πρωθυπουργό της Λιθουανίας, την Dalia Grybauskaite γνωστή για το μισός της προς την Ρωσία και τον Ρώσο πρόεδρο, έδωσε ένα πραγματικό ρεσιτάλ απειλών προς την Ρωσία που ούτε λίγο ούτε πολύ την απείλησε με ολοκληρωτική καταστροφή.

Ο Αμερικανός στρατηγός βρέθηκε στην Λιθουανία στα πλαίσια μεγάλης άσκησης του ΝΑΤΟ στις πύλες της Ρωσίας, μια άσκηση που χαρακτηρίστηκε σαν την πιο μεγάλη πρόκληση προς την Μόσχα και ήδη έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και από την Λευκορωσία, ενώ οι Ρώσοι συγκεντρώνουν ισχυρά πυραυλικά συστήματα στο Καλίνιγκραντ το μεγαλύτερο ρωσικό λιμάνι της Ρωσίας στη βαλτική.

Ο Ben Hodges δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά και για τον Καύκασο όπου κατηγόρησε ξανά την Ρωσία ότι σκοπεύει να προσαρτήσει την νότιο Οσετία κάτι που τον ΝΑΤΟ, όπως ισχυρίστηκε, δεν θα το ανεχτεί.

http://anargyros61.blogspot.gr/2016/06/blog-post_8.html

……………………………………………………………………………

Ενα ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε στην Αμερικάνικη εφημερίδα National Security News στις 9 Μα’ί’ου , την ημέρα του εορτασμού για την νίκη της Σοβιετικής Ενωσης και των συμμαχικών δυνάμεων ενάντια στις φασιστικές δυνάμεις το 1945, αναφέρθηκε ότι,όσον αφορά την απειλή από την ανατολή,που είναι η Ρωσία,η Αμερικανή ευρωπαϊκή διοίκηση δυνάμεων έχει πάρει θέσεις πολέμου.

Το άρθρο συνεχίζει, «αυτό δεν σημαίνει ότι ΗΠΑ σχεδιάζει έναν πόλεμο με τη Ρωσία, απλώς ότι θα αποτελεί λόγο για μεταβολή της δομής δύναμης κατά τρόπο που αποσκοπεί να μην κάνει η Μόσχα
και ο Πούτιν,αυτά που κάνουν στην Ουκρανία.

Φυσικά, οι συγγραφείς δεν αναφέρουν ότι τι Ρωσία κάνει στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία,γιατί οι ΗΠΑ εγκατέστησαν το νέο πολιτικό καθεστώς στο Κίεβο.Οταν οι Αμερικανοί λένε ότι δεν σχεδιάζουν πόλεμο,τότε,κυριολεκτικά εννοούν ότι τον σχεδιάζουν.Και υπάρχουν ιστορικές αποδείξεις γι αυτό,στο παρελθόν με την κατστροφή της Γιουγκοσλαβίας,τον πόλεμο στο Ιράκ,στη Λιβύη και στη Συρία,και τότε δεν σχεδίαζαν γι αυτές τις περιπτώσεις κάποιο πόλεμο,έτσι και σήμερα δεν σχεδιάζουν κάποιο πόλεμο με την Ρωσία.

Στη συνέχεια το άρθρο αναφέρεται στην «επιδείνωση των σχέσεων μεταξύ μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας αφού η Μόσχα παρενοχλεί ΝΑΤΟ’ι’κά καράβια με επιθετικές κινήσεις.Αυτό σημαίνει ότι η Ρωσία δεν αφήνουν τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ να κάνουν αυτό που θέλουν στις Βαλτικές χώρες,την Ουκρανία,τη Συρία και οπουδήποτε αλλού.

Επιβεβαιώνονται ότι οι προετοιμασίες για τον πόλεμο,που συνεχίζονται σταθερά,με την συνεχή ενίσχυση των Δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Αν.Ευρώπη.Οι ομοιότητες με την αιφνιδιαστική επιχείρηση Μπαρμπαρόσα,της Ναζιστικής Γερμανίας εναντίον της Σοβιετικής Ένωσης στις 21 Ιουνίου 1941
είναι πολλές.

Η Ρωσία παίρνει τα μέτρα της για τον Ατλαντικό και τις Βαλτικές χώρες δημιουργόντας 3 νέα τμήματα στρατού στα Δυτικά της σύνορα με την Ευρώπη,αισθάνοντας ότι απειλείται το
Καλίνινγκραντ και η Αγία Πετρούπολη.

Οι Αμερικανοί μετέφεραν τον Στρατηγό Scaparotti στη Διοίκηση των Αμερικανικών Δυνάμεων στην Ευρώπη,αντικαθιστώντας τον Στρατηγό Breedlove.
Στην Κορέα νέος Διοικητής είναι ο στρατηγός Brooks.is
Σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει την συνεχιζόμενη αμερικανική πίεση,ο Πρόεδρος Πούτιν, στις Δευτέρα, 9 Μαΐου,ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός συστήματος για τη διεθνή ασφάλεια και την παγκόσμια τρομοκρατία,χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο πόλεμος είναι η μόνη διέξοδος από την οικονομική κρίση.Το θέμα είναι αν θα περιμένει η ελίτ να γίνουν πρώτα οι εκλογές στις ΗΠΑ και να πάνε σε πόλεμο με το νέο Πρόεδρο ή θα ξεκινήσουν πριν γίνουν οι εκλογές.

http://www.globalresearch.ca/america-threatens-russia-us-nato-forces-moving-from-a-training-to-a-war-fighting-stance/5524883
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ GLOBAL RESEARCH :Corfiatiko.blogspot.com

Τον Λιαντίνη των θαύμαζα, αλλά και των κρίνο γιατί εγκατέλειψε τους Έλληνες στην τελική μάχη με το παγκόσμιο ΤΕΡΑΣ!!!

Εδώ και τρία χρόνια έχω γράψει σε αρκετά άρθρα για την φρίκη στην Μεσόγειο, πατριώτες ξυπνήστε, δεν έχουμε ούτε πολιτική, ούτε στρατιωτική ηγεσία να μας προστατέψει! Και ξεμείναμε από πατριώτες λόγιους και μη μπροστάρηδες!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε το!

2 comments to Μήπως η ανθρωπότητα ζήση την φρίκη της( ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ 2);;;;;;

  • ΑΔΕΛΦΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΑΤΡΙΩΤΗ

    ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ !

    ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΑ !

    Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΑΜΕΡΙΚΗ……

    ΤΑ ΛΕΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ, ΕΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΔΗΛΑΔΗ

    ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ;;;;;;;;;;;;

    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ…………..

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΝΟΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΟΥΝ.

    ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΗΝΙΚΑ ΤΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ …………..

    ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΧΑΜΕΝΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    • Μεγάλα ιστορικά παραμύθια με τα οποία μεγάλωσαν όλοι στον πλανήτη

      23/10/2012

      Η Ιστορία του πλανήτη δομήθηκε πάνω σε μύθους, οι οποίοι είχαν ως σκοπο να μην καταλάβουν οι άνθρωποι τι κρύβεται απο πίσω.

      1ο Παραμύθι : Ο ΑΝΤΕΝΑΟΥΕΡ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΘΑΥΜΑ . Μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ξανάφτιαξε την Γερμανία .

      2ο Παραμύθι : Οι καπιαλιστικές χώρες πλούτισαν . Οι κομμουνιστικές έμειναν φτωχές..

      Γερμανία , Αυστρία , Ελλάδα , Ταϊβάν , Ν. Κορέα , Ιαπωνία μετά τον πόλεμο γνώρισαν ταχεία ανάπτυξη .

      Την Γερμανία και την Ιαπωνία θα μπορούσαν οι αμερικανοί να τις ισοπεδώσουν και να μην ξαναδούν άσπρη μέρα .

      Τις βοήθησαν όμως για να σχηματίσουν έναν κύκλο γύρω από τον κομμουνιστικό κόσμο .

      Μια “βιτρίνα” που να δίνει την εντύπωση ότι ο καπιταλισμός είναι πετυχημένο σύστημα και ο κομμουνισμός αποτυχημένο .

      Η Ελλάδα μπρός στην Αλβανία , Βουλγαρία , Σερβία φαινόταν παράδεισος . Η Ταϊβάν με την Κίνα . Η Νότιος Κορέα με την Βόρειο Κορέα .

      Γιατί η καπιταλιστική Μαδαγασκάρη , το Περού , η Κεντρική Αμερική δεν πλούτισαν αφού ήταν και αυτές καπιταλιστικές ;

      Συμπέρασμα 1 : Τίποτα δεν αποκτήσαμε με την αξία μας . ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ να πλουτίσουμε διότι είμασταν βιτρίνα .

      Κάποτε η Γερμανία αγόραζε εξαρτήματα ψυγείων απο εμάς . Γιατί δεν αγόραζε από Χιλή ή από Αργεντινή ;

      Διότι αυτή την εντολή είχε .

      Σήμερα που δεν μας χρειάζονται σαν βιτρίνα βλέπουμε το αληθινό πρόσωπο του καπιταλισμού .

      Συμπέρασμα 2 : ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΜΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ . Αποκτήσαμε σχετικά φθηνά τα σπίτια και τα αμάξια μας διότι κάποιοι φουκαράδες στα ορυχεία χαλκού της Χιλής δούλευαν με μισθούς Κίνας .

      Κάποιοι φουκαράδες Σαουδάραβες ακόμη και σήμερα έχουν στο σβέρκο τους το πιο διεφθαμένο καθεστώς του πλανήτη που το στηρίζουν οι αμερικανοί διότι έχει υποσχεθεί να πουλά τον εθνικό πλούτο ( πετρέλαιο ) σε φθηνές τιμές .

      Αν οι άραβες ήταν ανεξάρτητοι θα κρατούσαν για τον εαυτό τους το πετρέλαιο και θα είχαν για τα επόμενα 1000 χρόνια .

      Τώρα θα τελειώσει στα επόμενα 30- 40 χρόνια .

      Ακόμη και αυτοί που απέκτησαν σπίτια και αμάξια με τίμια εργασία πρέπει να γνωρίζουν ότι ήταν τίμιοι υπάλληλοι ενός ανέντιμου συστήματος .

      Ειδικά στην Ελλάδα , υπάρχουν κάποιοι που δούλεψαν τίμια αλλά ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΑΝΕΝΤΙΜΑ ( με πολιτικό “μέσον” ) .

      ΕΡΩΤΗΣΗ : Η Τουρκία και η Ινδία τί έλαβαν για να συμμετέχουν στην περικύκλωση του κομμουνιστικού κόσμου ;

      ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Η Τουρκία έλαβε μια Κωνσταντινούπολη καθαρή από Έλληνες και την Κύπρο .

      Η Ινδία έλαβε το Κασμίρ που κανονικά θα έπρεπε να το παραδώσει στο Πακιστάν .

      ellinonpaligenesia.blogspot.gr

      Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

      http://www.pronews.gr/portal/o/60029

      ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>