ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΕΝΩΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ(ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΚΑΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΛΑΟΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ!
«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Γυρεύοντας πάνε οι δολοφόνοι Γερμανοί, θα το φάνε το κεφάλι τους για τρίτη φορά, το θέμα ειναι ότι θα την πληρώσουν πάλι αθώοι!

ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΑ ΝΑΤΟΪΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

Ο Β.Πούτιν συγκάλεσε έκακτο Συμβούλιο Ασφαλείας: Οι Αμερικανοί θέλουν απόσχιση του Καλίνιγκραντ και προσάρτησή του από την Γερμανία

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Έκτακτη σύσκεψη στο Καλίνιγκραντ για τις 20 Ιουνίου συγκάλεσε ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν μετά τις πληροφορίες που έλαβε από τις ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας για αμερικανικά σχέδια δημιουργίας εξέγερσης στον ρωσικό θύλακα με την προοπτική παράδοσής του στην Γερμανία όπου και ανήκε πριν τον Β” ΠΠ με την ονομασία Königsberg

Το Καλίνιγκραντ είναι μέσα στα σχέδια των Αμερικανών για άμεση απόσπαση από την Ρωσική Ομοσπονδία καθώς αποτελεί απειλή για τους ΝΑΤΟϊκούς στόλους της Βαλτικής και για την ΝΑΤΟϊκή αντιπυραυλική ασπίδα λόγω των πυραύλων Iskander-M με 500 χλμ βεληνεκές και της ισχυρής ρωσικής ναυτικής βάσης που ελέγχει το μεγαλύτερο μέρος της περιοχής.

Το Καλίνιγκραντ εμποδίζει τις ΗΠΑ να πετύχουν την περικύκλωση της Ρωσίας μέσω των Ευρωπαίων «ακόλουθων» και οι Αμερικανοί αναζητούν τρόπους για να δημιουργήσουν ένα αυτονομιστικό κίνημα στην περιοχή.

Δεν είναι τυχαία όλα τα δημοσιεύματα από τα ελεγχόμενα από τις ΗΠΑ δυτικά ΜΜΕ τα οποία επιχειρούν να δημιουργήσουν την ιδέα ότι η Ρωσία είναι επιτιθέμενη ενώ είναι το ΝΑΤΟ το οποίο έχει μεταφέρει 40.000 στρατιώτες στα ρωσικά σύνορα.

Η Ρωσία προβαίνει σε αμυντικές ενέργειες αλλά αυτό παρουσιάζεται ως «επίθεση» από τα δυτικά φερέφωνα.

Στόχος των Αμερικανώ είναι η μεταφορά πυρηνικών κεφαλών τόσο κοντά στην ρωσική ενδοχώρα ώστε να μην μπορεί να υπάρξει χρόνος αντίδρασης από την Μόσχα. Έτσι πιστεύουν στις ΗΠΑ ότι θα μπορούν να διατηρήσουν την ηγεμονία του πλανήτη με την μέθοδο του γεωπολιτικού εκβιασμού, αλλά και ότι εάν τελικά καταλήξουν σε έναν πυρηνικό πόλεμο ότι θα επικρατήσουν πριν καταστραφούν με την βοήθεια των χρήσιμων «αναλώσιμων» των Ευρωπαίων.

«Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ύπαρξη τέτοιων σχεδίων», αναφέρει ρωσικό ΜΜΕ

Για να επιτευχθεί αυτό πρέπει να αποσπαστεί το Καλίνινγκραντ.

Ο πρώην πρεσβευτής των ΗΠΑ στη Ρωσία, Μάικλ Μακφόλ έκανε δήλωσε ότι «αφού η Κριμαία επέστρεψε στην Ρωσία μπορεί τότε να επιστρέψει το Καλίνινγκραντ στην Γερμανία»

Το Καλίνινγκράντ ή Königsberg ήταν μια γερμανική πόλη για αιώνες. Μήπως αυτό  σημαίνει ότι η Γερμανία έχει το δικαίωμα να προσαρτήσει το Καλίνινγκραντ τώρα;» έγραψε ο  Μακφόλ  στο Twitter του.

Όμως σκοπίμως ο Αμερικανός διπλωμάτης αποκρύβει ότι στην Κριμαία ο πληθυσμός ήταν κατά 90% Ρώσοι και επέλεξαν την επιστροφή τους στην Μητέρα Ρωσία και στο Καλίνιγκραντ ο πληθυσμός είναι ρωσόφωνος κατά 99,2%, αφού ο Ι.Στάλιν φρόντισε την περιοδο 1946-1950 να εκδιώξει τον γερμανικό πληθυσμό της πόλης.

Στις ΗΠΑ συχνά εκφράζουν τα σχέδια τους με πρώην  διπλωμάτες τους οποίους δεν διαψεύδουν ποτέ.

Η περιοχή του Καλίνινγκραντ έχει την ίδια στρατηγική αξία με την Κριμαία, ως μια προηγμένη στρατιωτική βάση, παρέχοντας ρωσική προβολή ισχύος στο βάθος της Ευρώπης.

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Ουάσιγκτον και οι δορυφόροι της θα  πληρώσουν πολύ  ακριβά οποιαδήποτε προσπάθεια «εξώσεως» της Ρωσίας  από τον θύλακα αυτό . Στο  πλαίσιο αυτών των φιλοδοξιών υπάρχει  ανάγκη να εξετασθούν  όλες οι  δραστηριότητες του ΝΑΤΟ γύρω από την περιοχή  του Καλίνινγκραντ», αναφέρει ρωσική στρατιωτική πηγή.

Το Καλίνιγκραντ το θέλουν και οι Πολωνοί.

Για την δημιουργία μιας εξέγερσης οι Αμερικανοί και οι Γερμανοί θα στηριχθούν σε νεοναζιστικές οργανώσεις και κόμματα όπως έκαναν άλλωστε και στην Ουκρανία για να ανατραπεί ο νόμιμος Ουκρανός πρόεδρος Β.Γιανουκόβιτς.

Πρόκειται για το «Βαλτικό  Ρεπουμπλικανικό Κόμμα»,» την  «Βαλτική  πρωτοπορία αντίστασης» , και τις « επιτροπές κοινωνικής αυτοάμυνας» (CBS).

Οι ομάδες αυτές είναι σε επαφή με την γερμανική οργάνωση  PEGIDA και εθνικιστικές ομάδες στην Ουκρανία και στις χώρες της Βαλτικής που καμαρώνουν για τα ναζιστικά παρελθόντα των χωρών τους.

Βέβαια δεν υπάρχει το πληθυσμιακό έρεισμα για να πετύχουν μια τέτοια εξέγερση, αλλά τα σχέδια παραμένουν. Άλλωστε ακόμα και μια εξέγερση 50 ατόμων με την κατάλληλη «μεγένθυση» των δυτικών ΜΜΕ θα εμφανιστεί ως «καταπίεση» και με δυτικές επιδοτήσεις θα δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα.

Σύμφωνα με Ρώσους αναλυτές οι ταραχές θα ξεκινήσουν ξαφνικά κάπιια μέρα στο Καλίνινγκραντ και άμεσα οι χώρες της περιοχής θα υποστηρίξουν  τις απαιτήσεις των συμμετεχόντων  για την ανεξαρτησία της περιοχής από τη Ρωσία.

Η ΕΕ θα ξεκινήσει ενδεχομένως διαδικασία αναγνώρισης και «προσάρτησης» της περιοχής από την Γερμανία.

Φυσικά αυτό θα προκαλέσει σύγκρουση μετάξύ Ευρώπης και Ρωσίας αλλά αυτό ουδόλως απασχολεί τις ΗΠΑ οι οποίες φιλοδοξούν να επικρατήσουν ξεκούραστα στα ερείπια των υπόλοιπων χωρών του πλανήτη.

Η εξουσία είναι πολύ γλυκιά και οι ΗΠΑ ως «νέα Ρώμη» θέλουν να την κρατήσουν για πάντα.

http://www.pronews.gr/

http://www.arxaiaithomi.gr/