«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Αφού η ΝΔ επιθυμεί εκλογές, ας παραιτηθούν οι βουλευτές της για να τις προκαλέσει!

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016 – 21:36    

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή φιλοξενήθηκε από τον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη στο δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel.

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος σημείωσε για τους πλειστηριασμούς ότι τα κοράκια της διεθνούς τοκογλυφίας υφαρπάζουν σε εξευτελιστικές τιμές τα σπίτια των Ελλήνων, ένα μνημονιακό έγκλημα το οποίο φέρει τις υπογραφές του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του Ποταμιού και των ΑΝΕΛ.

Επισήμανε ότι όταν έρθει η Χρυσή Αυγή στην εξουσία, θα επιστρέψει τα σπίτια στους ιδιοκτήτες τους.

Αναφορικά με την κατάσταση της εθνικής οικονομίας, τόνισε πως όσο υπάρχει Μνημόνιο καμία ανάκαμψη δεν μπορεί να επιτευχθεί, ούτε η αναγκαία επιστροφή στην εθνική παραγωγή.

Τέλος, για την περιβόητη συγκέντρωση “παραιτηθείτε” δήλωσε πως αν θέλει η Νέα Δημοκρατία να ρίξει την κυβέρνηση, μπορούν κάλλιστα να παραιτηθούν οι βουλευτές της για να προκαλέσουν εκλογές.

Δεν το κάνουν όμως, επειδή ακολουθούν την τακτική του “ώριμου φρούτου”.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-afou-h-nd-epithumei-ekloges-as-paraiththei-gia-na-tis-p#ixzz4BaC6cT5m

Μοιραστείτε το!

5 comments to Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Αφού η ΝΔ επιθυμεί εκλογές, ας παραιτηθούν οι βουλευτές της για να τις προκαλέσει!

  • ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΥΜΩΣΕΙ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΟΣΚΙΝΙΖΕΙ

    ΥΣ.

    ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑ ΑΦΗΝΩ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ

    ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ

  • Κωλόπαιδα

    6 Ιαν 2016
    http://4.bp.blogspot.com/-ExI4CxCYGM4/VZweFfqJu9I/AAAAAAAAJJE/Gkooc7GoA28/s640/Efimerida.jpg

    Κωλόπαιδα, όλων των κομμάτων και όλων των αποχρώσεων. Αλωνίζετε 5 ολόκληρα χρόνια πάνω σε κορμιά πολιτών έχοντας κάνει συνειδητά εγκλήματα κατά του λαού σας.
    Ξεπουλήσατε χώρα, σκοτώσατε κόσμο και νομίζετε ότι επειδή το οξυγόνο λιγοστεύει ότι όλοι θα γονατίσουν για να τους δώσετε ένα ευρώ σαν να ήταν ζήτουλες.

    Κωλόπαιδα, πτυχιούχοι της αντιγραφής και διδάκτορες του κώλου, άεργοι αγάμητοι που βρήκατε δουλειά μόνο στο κωλοχανείο της Βουλής κρυμμένοι πίσω από την φούστα της ασυλίας να ψηφίζετε ΝΑΙ σε μνημόνια και μεσοπρόθεσμα, ΝΑΙ στην πουτάνα την Ε.Ε δίνοντας τις συντεταγμένες στα στούκας των τρομοκρατών φεντεραλιστών εταίρων σας να βομβαρδίζουν σπίτια Ελλήνων, νοσοκομεία Ελλήνων, σχολεία Ελλήνων, λιμάνια Ελλήνων, αεροδρόμια Ελλήνων, γη Ελλήνων, παιδιά Ελλήνων, όνειρα Ελλήνων.

    Τα τακιμιάσατε όλοι σας στο φινάλε, βάλατε την υπογραφή σας για ένα κοινό μέτωπο υπέρ της Ευρώπης σκίζοντας με αυτόν τον τρόπο το ΟΧΙ που τόλμησε να πει, ακόμα και χωρίς να καταλάβει γιατί το είπε, ο Έλληνας. Παραπλανήσατε έναν λαό με σκοπό να εμφανιστείτε ως εθνικοί σωτήρες όλοι μαζί χωρίς ιδεολογίες και γραμμές να σας χωρίζουν. Να γίνεται όλοι Ένα εναντίον των πολλών.

    Κωλόπαιδα. Το μόνο που μένει σταθερό στην Ελλάδα είναι οι δείκτες των αυτοκτονιών και των ανέργων. Ο μόνος δείκτης που ανεβαίνει κατακόρυφα είναι των εξαθλιωμένων και απεγνωσμένων.

    Κωλόπαιδα. Που συνειδητά κάνατε……
    τα παιδιά της κατοχής του ’40 να στέκονται στα 80 τους στα συσσίτια των ΑΤΜ. Να τους δει το πόπολο και να τρομάξει ότι χωρίς την Ε.Ε θα πέφτουμε στον δρόμο σαν κοτόπουλα.

    Κωλόπαιδα. Γεννήματα των Παπανδρέιδων και των Καραμανλέων, των μεταπολεμικών μακελάρηδων των Ελλήνων που νομίζετε ότι η Δημοκρατία είναι στα μέτρα του Γέρου της Τρομοκρατίας του 1944.

    Κωλόπαιδα. Μαμμόθρεφτα μέχρι τα 90 σας παραδώσατε έναν λαό για σφαγή για την Μεγάλη Ιδέα των Χιτλέρ, Αντενάουερ, Σμιτ, Ντε Γκολ, Ντ’ Εστέν κι όλων των άλλων ναζιστών.

    Κωλόπαιδα. Κάνατε την έναρξη του ευρωπαϊκού ναζιστικού φεντεραλισμού πεδίο δράσης στην χώρα που είχε τα περισσότερα θύματα βάση πληθυσμού από το Γ’ Ράιχ.

    Κωλόπαιδα. Μετατρέψατε το αντίτιμο της εργασίας γενεών σε ευρώ και τώρα ξεστομίζετε ότι αυτές οι γενιές επέλεξαν να ζουν με το αντίτιμο της προδοσίας σας.

    Κωλόπαιδα. Οι κιλότες σας έχουν κατέβει μέχρι το αστράγαλο μπροστά σε Γιούνκερ, Μέρκελ και Σουλτς, Σόιμπλε και Σαπέν και το χαίρεστε αφάνταστα. Καλύτερα ευρωπαίες φθηνοπουτάνες, παρά Ελληνίδες με καθαρό κούτελο.

    Κωλόπαιδα. Δεκαετίες εκμαυλίζατε έναν λαό εις το όνομα της κοινής ευρωπαϊκής οικογένειας με δήθεν άτοκα δάνεια, με δήθεν ευρωπαϊκές επιδοτήσεις, με δήθεν ανοιχτά σύνορα, με δήθεν προοπτική και την ίδια στιγμή τους κλείνατε την κάνουλα της πραγματικής οικονομίας με Μάαστριχ και κοινές πολιτικές που βύθιζαν τους Έλληνες όλο πιο βαθιά και ύπουλα φέρνοντας τα σημερινά αποτελέσματα.

    Κωλόπαιδα. Δίνατε επί δεκαετίες πόντο-πόντο Ελλάδα για να φτάσετε στο σήμερα να ξεπουλήσετε και τον τελευταίο πόντο αξιοπρέπειας.

    Κωλόπαιδα. Απειλείτε με τα χαμογελά σας τον ίδιο τον λαό που μαντρώσατε με δόλωμα το χρήμα απειλώντας τον πως θα του στερήσετε ακόμα και την ζωή με capital control σε φάρμακα και παροχές υγείας.

    Κωλόπαιδα. Πληρωμένα μέχρι σήμερα από τους εχθρούς για να κάνουν την δουλειά αναίμακτα και πιο αποτελεσματικά απ’ ό,τι η Βέρμαχτ και τα σκυλιά που πλήρωναν σε κάθε κράτος της Ευρώπης για το μακέλεμα ανυπότακτων λαών.

    Κωλόπαιδα με πλήρη ιστορική αμνησία, με πλήρη συνείδηση για την σφαγή που κάνουν, με πλήρη επίγνωση των πράξεων τους.

    Κωλόπαιδα. Σας έβαλαν τα ναζί αφεντικά σας να ξεφτιλίσετε και εκείνο το ΟΧΙ που τους πόνεσε εμπράκτως 75 χρόνια πριν. Τον κλείσατε κι αυτόν τον λογαριασμό. Τι άλλο θα κάνετε για πάρετε το ναζιστικό σας πουρμπουάρ; Μήπως να τυπώσετε και κατοχικό ευρώ όπως οι προγονοί τους κατοχικό νόμισμα; Να βάλετε κουπόνι για ψωμί και γάλα;

    Κωλόπαιδα. Κάνατε έναν λαό συμμέτοχο σε έγκλημα, έναν λαό που του ορίζετε την ζωή αντί ενός κωλονομίσματος και συζητάτε με αυτούς που σας λένε μπροστά στα μούτρα για “Σχέδιο ανθρωπιστικής κρίσης για την Ελλάδα” μη και πεινάσουν τα ελληνόπουλα….

    Κωλόπαιδα. Σώσατε το τραπεζικό σύστημα των ναζί στήνοντας σε τοίχο εκτελέσεων ακόμα και τους αγέννητους Έλληνες.

    Κωλόπαιδα. Άξιοι απόγονοι των σκυφτών πάντα πολιτικών ναζιστόμουτρων προγόνων σας.

    Κωλόπαιδα με ξιφολόγχη την ελπίδα και λούγκερ την αξιοπρέπεια.

    http://lalipouli.blogspot.com/2016/01/blog-post_48.html

  • ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ

    ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΟΥΔΕΙΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣ ΕΧΕΙ

    ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

    ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5-6 ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ

    ΧΡΟΟΟΟΟΝΙΑ

    ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΠIΔΟΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ

    ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ

    ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΣΤΟ ΜΠΛΟΥ ΣΚΑΊ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ

    ΜΠΑΝΑΚΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΩΝ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ

    ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ

    ΤΗΛΕΦΩΝΑ;;;;;;;;;;;; ΤΟΤΕ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

    ΗΤΑΝ 18 ΕΚΑΤΟΜ. ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ

    ΠΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΣΥΝ ΠΟΣΟΙ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΣΥΝ ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΚΑΙ

    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΣΒΟΛΗ

    ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

    ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ;;;;;;;;

    ΕΑΝ ΝΑΙ

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ …………

    ΚΑΙ

    ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΙ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΟΥΣ

    ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ

    ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ

    ΣΗΜΕΡΑ

    ΜΕ ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΕΛΟΣ

    ΑΡΑΧΤΟΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΕ ΕΧΟΥΝ ΑΙΤΙΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ

    ΓΙ΄ΑΥΤΟ

    ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟΣ .

    ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΑ

    ΕΛΕΟΣ

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    • ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ

      ΕΘΝΟΣ ΕΛΛΑΔΑ

      ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ

      ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΨΕΥΤΟΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

      ΜΕ ΤΟ ΤΑΥΠΕΔ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

      ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ

      ΔΗΛΑΔΗ

      ΜΟΝΙΜΗ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ

      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~“

      ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  • ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!!!!!

    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ: ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ: ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤ’ @ΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΛΑ Τ’ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ…

    ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!!!!!

    Ακόμη κατηγορείς την Χρυσή Αυγή επειδή έτσι σου είπαν τα μεγάλα κανάλια? Επειδή έτσι σου είπαν οι μεγάλοι δημοσιοκαφροι?
    Λοιπόν…#ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ δεν είναι αυτός που θέλει να δώσει ένα πιάτο φαϊ σε μια Ελληνική φτωχή οικογένεια και σε ένα Ελληνοπουλο που πεινάει. #ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ είναι αυτός που του στερεί να το κάνει.
    Και κάτι ακόμα,έως πέντε χρόνια φυλακή εάν σιτίζεις μόνο ΕΛΛΗΝΕΣ…
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ???

    https://www.facebook.com/StirizoumePoutinII/videos/vb.246832632185584/442452815956897/?type=2&theater

    https://elatora.wordpress.com/2016/01/13/%ce%b1%ce%bd-%ce%b5%ce%b9%cf%83%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b1%cf%83-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%83-%ce%ba%ce%bf%cf%84%cf%83%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd/

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>