Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.

Εμείς τα χριστιανόπουλα την Τουρκία αγαπάμε!!! Και να μάθετε ότι 4οο χρόνια οι Τούρκοι μας εκπαίδευαν, για να γίνουμε πολιτισμένοι! Προδότη Βαρθολομαίε να συγχωράς τους Έλληνες χριστιανούς γενίτσαρους!!!

ΠΑΠΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ Α


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΑΤΟ! Ποιά είναι η πατρίδα του Βοθρολομαίου;

Τι επιθυμεί για αυτή;
Να γιατί ο Ερντογάν πασάς, αρχίζει και αποδέχεται την «οικουμενικότητα» του πατριαρχείου. Σε λίγο η Τουρκία θα είναι κέντρο του μουσουλμανικού κόσμου, αλλά και του ορθόδοξου κόσμου!
Με την βοήθεια του τράγου…«η πατρίδα μας η Τουρκία»,πάντα υπήρχε μιά ερωτική σχέση(οθωμανικόν δίκαιον;) μεταξύ τουρκιάς καί εκκλησίας(καί όποιος άλλος κατακτητής δηλαδή καλοδεχούμενος),γιατί να κρύβεται επομένως;

Η πρώτη φωτογραφία της Aκρόπολης μετά την τουρκοκρατία

Να δουν οι γενίτσαροι που μιλούν για ελληνοτουρκική φιλιά πως άφησαν οι πολιτισμένοι  τούρκοι την ακρόπολη!!!

2 comments to Εμείς τα χριστιανόπουλα την Τουρκία αγαπάμε!!! Και να μάθετε ότι 4οο χρόνια οι Τούρκοι μας εκπαίδευαν, για να γίνουμε πολιτισμένοι! Προδότη Βαρθολομαίε να συγχωράς τους Έλληνες χριστιανούς γενίτσαρους!!!