Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Πολλές υποσχέσεις?????? Το Νοσοκομείο Καλαμάτας δεν έχει ενδοκρινολόγο!!! Αυτό λέγετε ντροπή, αίσχος, απανθρωπιά από την πλευρά της πολιτείας! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Υποσχέσεις Πολάκη για ενίσχυση του Νοσοκομείου Καλαμάτας
Με προσλήψεις προσωπικού

010300536

 Την υπόσχεση ότι το Νοσοκομείο της Καλαμάτας θα ενισχυθεί με ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό μέσα από διαδικασίες που έχουν ήδη ολοκληρωθεί, έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, κατά την επίσκεψή του στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας.

Ο κ. Πολάκης ενημερώθηκε από τον διοικητή Γεώργιο Μπέζο για τα ζητήματα του νοσοκομείου, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος αυτοπαραγωγής οξυγόνου και στο σύστημα ηλιοθερμίας, και στη συνέχεια μεταβήκανε στο χώρο του Αμφιθεάτρου όπου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με θέμα την υπογραφή των ατομικών συμβάσεων με το προσωπικό του τομέα της καθαριότητας, της φύλαξης και της εστίασης.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έδωσε τα εύσημα στη διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι το πρώτο Νοσοκομείο σε περιφερειακό επίπεδο που προχωρά σε αυτή την τομή».

Επίσης, ενημέρωσε ότι το επόμενο χρονικό διάστημα το Νοσοκομείο Καλαμάτας θα ενισχυθεί περαιτέρω με ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό μέσα από διαδικασίες που έχουν ήδη ολοκληρωθεί.

Από την πλευρά του ο κ. Μπέζος τόνισε ότι «η απεξάρτηση του νοσοκομείου στο τομέα των υπηρεσιών καθαριότητας-εστίασης και φύλαξης από τα εργολαβικά ιδιωτικά συνεργεία αποτέλεσε αυτονόητη υποχρέωση της διοίκησης. Μία απόφαση που σέβεται από τη μία και το τελευταίο ευρώ του Έλληνα φορολογούμενου πολίτη και από την άλλη εκφράζει τον σεβασμό στον άνθρωπο, στον εργαζόμενο, στον ασθενή».

Σύμφωνα με τον κ. Μπέζο, από αυτή την απόφαση το Νοσοκομείο Καλαμάτας θα έχει μία ετήσια εξοικονόμηση 250.000 ευρώ, ενώ οι εργαζόμενοι θα αμείβονται με το ποσό των 1.100 ευρώ μεικτές αποδοχές έκαστος.

Τέλος, ο διοικητής ανέφερε ότι το Νοσοκομείο Καλαμάτας έχει τις προϋποθέσεις να διαδραματίσει έναν ευρύτερο υγειονομικά ρόλο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και κατέστησε σαφές ότι «η Πελοπόννησος έχει πραγματικά ανάγκη από ένα τέτοιο Νοσοκομείο πιλότο-κέντρο υγειονομικής αναφοράς».

http://www.arxaiaithomi.gr/

Related posts: