«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ.

ΔΕΝΝ

‘’ΕΚΛΟΓΕΣ 22 ΜΑΗ – ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ’’

To άθλιο κομματικό κατεστημένο έχει οδηγήσει την Κύπρο μας ένα βήμα πριν την τουρκοποίηση και τον κύπριο πολίτη στην κοινωνική και οικονομική εξαθλίωση.

 

Τώρα ίσως παρά ποτέ άλλοτε, να χρειάζεται να το πιστέψουμε ότι, ναι, έχουμε γεννηθεί για κάτι περισσότερο από το απλώς να πηγαινοερχόμαστε σε μια δουλειά,  να τρώμε και να ξαπλώνουμε σ’ ένα καναπέ. Τώρα κινδυνεύουμε περισσότερο από ποτέ για αυτό δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε την ελπίδα, την προσπάθεια , την αντίδραση. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, μας πνίγει η αγωνία, μας παραλύει ο φόβος και μας τρομάζει το αβέβαιο αύριο. Γιατί όταν την ψυχή μας την πλακώνει η μαυρίλα είναι δύσκολο να δούμε το φως, να δούμε ότι είμαστε εδώ για κάτι μεγαλύτερο. Ότι αξίζουμε μια ζωή με καλύτερη προοπτική για μας και τα παιδιά μας. Μην αφήσουμε την ψυχική, νοητική και πνευματική παραλυσία της εποχής, σαν πέπλο να μας σκεπάσει τον ήλιο, το φεγγάρι, τα αστέρια.

 

Σαν έλληνες κύπριοι πρέπει να πιστέψουμε στο μεγαλείο της ύπαρξής μας, στην μοναδικότητά μας, στις δυνάμεις μας. Να εμπνευστούμε από τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, από τους μυθικούς ήρωες μας. Θα πρέπει να ενεργοποιήσουμε εκείνες τις δυνάμεις που σίγουρα υπάρχουν μέσα μας για να αλλάξουμε τα πράγματα για ν’ αλλάξει και η ψυχολογία μας. Ο άνθρωπος μπορεί να κάνει τα πάντα όταν θέλει και αποφασίσει να εργαστεί με πίστη, με θέληση και δύναμη.

 

Ο καθένας μας διαθέτει αυτές τις αρετές μέσα του. Απλώς πρέπει να τις ξεθάψουμε και να οπλιστούμε με ενθουσιασμό, με πείσμα και επιμονή. Ξανά και ξανά, έχει αποδειχτεί ότι τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτόν που πραγματικά θέλει. Θα πρέπει ο κάθε ένας από εμάς να βρει το δικό του κουμπί και να πιστέψει στον εαυτό του. Γιατί αξίζουμε πολλά περισσότερα από ότι νομίζουμε . Γιατί αξίζουμε πολύ περισσότερο από ότι τα τελευταία χρόνια o διεφθαρμένος παλαιοκομματισμός και τα χειραγωγημένα και πουλημένα ΜΜΕ μας έκαναν να πιστέψουμε.

 

Την Κυριακή 22 Μάη θα πρέπει να κάνουμε κάτι διαφορετικό, θα πρέπει να πάμε όλοι στην κάλπη για να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα στο αμαρτωλό παλαιοκομματικό κατεστημένο (ΔΗΣΥ,ΑΚΕΛ,ΔΗΚΟ) που μας κυβέρνησε τις τελευταίες δεκαετίες και κατάστρεψε αυτόν τον επίγειο παράδεισο που μας χάρισε ο Θεός. Την Κυριακή κάνουμε μια καινούργια αρχή για να μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τις μελλοντικές γενιές.

 

Όσο αφήνουμε στο περιθώριο τις αλήθειες για να τραφούμε με τα ψέματα που μας πουλά το διεφθαρμένο κομματικό κατεστημένο τις τελευταίες δεκαετίες, τόσο περισσότερο θα υφιστάμεθα τους εθνικούς, και τους οικονομικούς μας διασυρμούς. Στο τέλος, τέλος είναι και θέμα αξιοπρέπειας.

 

Όμηρος Αλεξάνδρου

 

1 comment to ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ.

 • Η ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ

  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΜΑΣ !

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΦΡΟΥΡΕΙΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ !

  ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ .

  Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ.

  *********************************************************************************

  OLYMPUSGAIA ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΩΝ

  https://www.youtube.com/watch?v=0qk-_D2cnuI

  ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ .

Σχολιάστε

  

  

  

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>