«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Λίγη ποιότητα στο θέατρο, σε αυτό το ετοιμοθάνατο Ελληνικό έθνος ρε… πατριώτες!!!

 ΣΟΣΤΟΣ

Η ΟΥΝΕΣΚΟ μας επήρε τον καραγκιόζη που μας εκπροσωπούσε σαν λαό 200 χρόνια, μήπως και  σοβαρευτούμε και σκεφτούμε να έχουμε ποιότητα στο θέατρο σαν λαός και οι πολιτικοί της Ελλάδος,  ενθυμούμενοι τους προγόνους μας Αριστοφάνη και άλλα μεγαθήρια  του θεάτρου την αρχαίας Ελλάδος!

Μπα τι λες κάλε… που θα μας στερήσουν τον καραγκιόζη απατεώνα, λουφατζή, το παράσιτο που ζει σε βάρος τον άλλων, το υποχθόνιο μυαλό που όλα τα μαγειρεύει να επιτύχει τον αθέμιτο σκοπό του!

Του λες έλα εδώ ρε… άνθρωπε, ρε… πατριώτη, ρε… Έλληνα να σου πω ότι είσαι απόγονος του Πλάτωνα, του Ομήρου, του Περικλή, του Σωκράτη, του Θουκυδίδη, του μέγα Αλέξανδρου, του Λεωνίδα, του Κολοκοτρώνη, μη σέρνεσαι σαν το σκουλήκι δουλικά, μην γλείφεις εκεί που φτύνεις, μην προστατεύεις  και υπηρετείς τον εχθρό, τον δολοφόνο σου, τον δολοφόνο των παιδιών σου, τον δολοφόνο της πατρίδος σου,  έλα να αγωνιστούμε να πετάξουμε στον Καιάδα  τους προδότες και προστάτες ξένους νταβατζήδες. Ο θεοίιιιιιιι των Ελλήνων τι απαντούν με χωρίς ντροπή και με δουλικότητα, έλα ρε… μεγάλε ….  Μας το παίζεις γενναίος και μάγκας, πάντα δούλοι είμαστε, ποτέ δεν είμαστε ελεύθεροι, πάντα θα έχουμε κάποιον νταβατζή!!!!!

Αυτός ο λαός οδεύει μαζικά στο όλεθρο, στην αυτοκτονία και αυτό το ονομάζει υπευθυνότητα, την δουλεία την έχει  ονομάσει σε καρτερικότητα, σε πίστη στο μάνα εξ’ ουρανού! Την καραγκιόζικη συμπεριφορά σε εξυπνάδα σε βάρος των άλλων! Έχει  αναβαθμιστεί αυτός ο λαός σε θέατρο σκιών!

Κάποιοι ακόμα που αντιστέκονται σε αυτήν την δουλική χολέρα που κατατρώει τον Ελληνισμό φαίνονται  τρελοί Δον Κιχώτες, που προσφέρουν ουτοπικές γνώμες και λύσεις!

Προσπαθώ να βρω ελαφρυντικά υπέρ αυτού του λαού που τρέχει σε ομαδική αυτοκτονία,  ένα λαό με το ποιο λαμπρό παρελθόν και δεν μπορώ, λέω φταίει που δεν εξολοθρέψαμε τους προδότες τα τελευταία 200 χρόνια, φταίει που μας έδωσαν εσκεμμένα λάθος την ιστορία μας, που μας στέρησαν την παιδεία, αλλά όλα αυτά δεν δικαιολογούν αυτό το παγκόσμιο φαινόμενο, διότι οι Επαναστάτες ήρωες ήταν όλοι αμόρφωτοι που ελευθέρωσαν την πατρίδα μας από τον Τούρκικη και συμμαχική σκλαβιά!

Είμαι πεπεισμένος πλέον τι φταίει κατά 90%, η μεγάλη αιτία είναι το όπιο του χριστιανισμού! Αυτή η θρησκεία σε κάνει δούλο έχει μόνο μη, κατάρες  και απαγορεύεται, σου απαγορεύει να χρησιμοποιήσεις την Νέμεση , την δημοκρατία να πιστεύει ο καθένας όπου θέλει.

Ποιους συγχωρά και συχώρεσε αυτή η θρησκεία, τους βιαστές μας και δολοφόνους Τούρκους, γενικά όποιος είναι δολοφόνος και παράνομος, έχουν εμφυσήσει ότι άμα ζητήσουν συγχώρεση όλα αυτά τα δολοφονικά στοιχεία, μπορούν να συγχωρεθούν, όλοι οι πολεμοχαρείς δολοφόνοι που αιματοκυλούν τον κόσμο, έχουν ένα σταυρό στο χέρι και μια εικόνα στο γραφείο τους, για να τους βοηθά στα θεάρεστα έργα τους και στα δικαστήρια να ευλογεί την αδικία!

Δεν είναι καθόλου τυχαίο αυτό το εδάφιο της  χριστιανικής θρησκείας, όλα γύρω από  αυτές τις συγχωρέσεις γίνονται, συγχωράμε τους δολοφόνους, που είναι τα εργαλεία της επιβολής του χριστιανισμού, αλλά όχι αυτούς που κρίνουν  αυτούς που δίνουν συγχωροχάρτι στους δολοφόνους!

Όσοι λεγόμενοι παγανιστές επικαλούνται τους προγόνους τους, αντιπαραθέτοντας τα καλά και κακά με τα σημερινά του χριστιανισμού, είναι μιάσματα και αξίζουν τον αφορισμό, ο αφορισμός δεν είναι αυτό που λένε, αλλά  αυτό που δεν λένε και κάνουν πράξη, να σε αποκόπτουν από τον κοινωνικό ιστό σαν παράσιτο, σαν δολιοφθορέα, σαν τρομοκράτη επικίνδυνο για το σύνολο της κοινωνίας, αυτός είναι ο σκοπός του αφορισμού!!! Αλήθεια πόσο θεϊκός είναι αυτός ο αφορισμός, πόση αγάπη κρύβει, πόση συχώρια δίνει έναντι των μεγαλύτερων δολοφόνων, που μπορούν να ομολογήσουν την δολοφονία, αλλά δεν μπορούν να τον μαρτυρήσουν, διότι τον προστατεύει ο μεγαλοδύναμος προστάτης των δολοφόνων, του ψεύδους, της αδικίας, της απατεωνιάς, της αληθινής απιστίας!

Με βρίζουν, με κατηγορούν ως  άθεο, άπιστο και πολλά άλλα καλούδια που τους παρέχει η θεϊκή εντολή, των αγίων ευαγγελίων!

Άραγε ποιος είναι άπιστος, εγώ που πιστεύω στον άνθρωπο, στην αγάπη, στην φύση που μας προσφέρει την ζωή, στην δικαιοσύνη της Νέμεσις, της ισότητας των αγαθών  σε όλους τους ανθρώπους ίδια, στην αλληλεγγύη, των τιμίων, στην προστασία των αδύναμων, στην υποχρέωση και συνάμα στην ευθύνη, στην αληθινή πίστη χωρίς περιορισμούς προς όλα τα αγαθά έμψυχα του πλανήτη, σε μια πίστη που ο καθένας θα έχει για τον εαυτό του στο σπίτι του και μόνο για αυτόν.

Αυτή η θρησκεία  του χριστιανισμού είναι η χολέρα, το καρκίνωμα, ο δολοφόνος  του Ελληνισμού, είναι ένα δολοφονικό ψέμα, που κατατρώει τον Ελληνισμό τουλάχιστον με ατράνταχτα ντοκουμέντα τα τελευταία 2.000 χρόνια!

Αυτή η θρησκεία σου απαγορεύει να έχεις δική σου ψυχή, και να πηγαίνεις όπως στα βενζινάδικα στα μαγαζιά της, τις λεγόμενες εκκλησίες να γεμίζεις ελπίδες ψεύτικες, τυλιγμένες σε απραγματοποίητες υποσχέσεις, με όπιο για την εγκεφαλική αποχαυνωμάρα! Με  αντικατάσταση της Νέμεσις με την θεϊκή τιμωρία στην άλλη ζωή σας υπόσχεται τον παράδεισο, απαγορεύοντας να ζήσεις τον αληθινό παράδεισο στην γη, φέξε μου και γλίστρησα!!!

Όσοι εναπομείναντες αληθινοί Έλληνες θέλουν να σώσουν την πατρίδα τους, αυτό το χριστιανικό χτικιό πρέπει να πολεμήσουν, αυτό το διαχρονικό καρκίνωμα πρέπει να ξεριζώσουμε για να σώσουμε τον Ελληνισμό και να φτιάξουμε την σύγχρονη Ελλάδα, σε νέα θεμέλια στα πρότυπα και τις αξίες των προγόνων μας! Αυτός είναι ο αληθινός και πραγματικός εχθρός. Άλλωστε το φάρμακο του χριστιανισμού το ήπιαμε και ο ασθενείς υποτροπίασε και οδεύει προς τον θάνατο, από ψυχική δηλητηρίαση!

Έχουν βρει τώρα κάθε φορά που φανερώνεται κάποιος Έλληνας να εκφράσει γνώμη υπέρ των προγόνων του, κατευθείαν δέχεται την οργανωμένη  χλεύη των  ντοπαρισμένων και της θεϊκής φρουράς των δολοφόνων του Ελληνισμού,  με φαιδρές βρισιές και δικαιολογίες, όπως οι Δωδεκαθεϊστές, οι ηδονολάτρες παγανιστές, οι περίγελοι με τις κελεμπίες και πολλά άλλα φαιδρά και ανάξια σχολιασμού. Τουλάχιστον αυτές είναι άσπρες και καθαρές, δεν είναι μαύρες σαν την ψυχή τους!

Παρακάμπτουν προσεκτικά και επιμελώς ένα και μοναδικό, δεν ζητάμε τίποτα άλλο από την πιστή υποχρέωση να αναγνωριστεί παγκοσμίως η γενοκτονία του Ελληνισμού, η επίσημη αναγνώριση του ελληνισμού που πρόσφερε τα πάντα που υπάρχουν στον κόσμο, δεν ζητάμε τίποτα παραπάνω από την επαναφορά τους ελληνισμού στην σύγχρονη εποχή του σήμερα, για να υπάρξει αύριο. Τώρα πια θρησκεία θα πιστεύει ο κάθε άνθρωπος αυτό είναι δικαίωμα του και σεβαστό σε ένα δημοκρατικό  και πολιτισμένο έθνος και όχι σε ένα θεοκρατικό έθνος!

Εν συντομία αν ο λαός δεν αφυπνιστεί,  έξω από τα σκληρά ναρκωτικά που είναι η θρησκεία και τα κόμματα, ενωμένος σε μια πίστη,  την ομογένεια και γηγενή  αγάπη της πατρίδος του και των προγόνων του, θα χαθεί σύντομα με φρικιαστικό τρόπο, που δεν αρμόζει σε αυτήν την φυλή των Ελλήνων!

Δεν θα μπορέσω ποτέ να καταλάβω και να δικαιολογήσω την δουλική συμπεριφορά, να είναι σωστό και δίκαιο και πρέπων, να αλλαξοπιστήσω από την πατρογονική μου θρησκεία, ήθη και έθιμα, με μια ξενόφερτη εβραϊκή θρησκεία;;;

Η μάχη της Ατλαντίδος είναι προ των θυρών, με ευθύνη πάλι των ελλήνων να σώσουν τον κόσμο!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://www.arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

8 comments to Λίγη ποιότητα στο θέατρο, σε αυτό το ετοιμοθάνατο Ελληνικό έθνος ρε… πατριώτες!!!

  • Αυτή η θρησκεία του χριστιανισμού είναι η χολέρα, το καρκίνωμα, ο δολοφόνος του Ελληνισμού, είναι ένα δολοφονικό ψέμα, που κατατρώει τον Ελληνισμό τουλάχιστον με ατράνταχτα ντοκουμέντα τα τελευταία 2.000 χρόνια!

    ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

    http://www.arxaiaithomi.gr/2016/05/11/%CE%BB%CE%AF%CE%B3%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B8%CE%AD%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF-%CF%83%CE%B5-%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CF%84/#more-19312

    ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑ ΟΨΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ

    Η ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

    ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΜΠΟΤΙΣΜΕΝΟΙ ΝΟΗΤΙΚΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

    ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ

    ………………………………………………………

    Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ !

    ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΖΟΥΝ ΣΕ ΕΞΑΡΤΗΣΗ

    Ο ΥΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΠΟΥ ΘΕΡΙΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ

    ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΦΡΑΣΗ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΣ !

    ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙΡΕΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ .

    ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ

    ………………………………………………………

    ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ

    ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥΣ , ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΘΕΩΣΗ !

    ( ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ )

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ

    ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΖΟΜΠΙ .

    ΖΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΗΝΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ,

    ΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΥΝΑ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ

    ……………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………

    ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΣΚΛΗΡΑ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΥΝΑ …………………

    ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΑΘΕΙΑ

    ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ……………………

    …………………………………………………………….

    ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄

    ΠΑΙΔΕΙΑ ! Η ΑΣΕΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΗΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

    ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ

    ““““““““““““““““““““““““““““““““““““`

    Ο ΠΛΑΤΩΝ ΕΙΠΕ :

    ΟΤΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΗΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ !

    ==================================================================

    ΚΑΙ Η ΠΙΚΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΖΟΥΜΕ

    ΤΟ ΓΗΓΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΜΥΝΑ !

    ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ !

    ΟΥΔΕΙΣ !

    ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ! ! !

    Ο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΥΛΙΣΜΟΣ !

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ …………….

    ΚΑΜΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΑΥΤΟΝΟΜΗ !

    Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .

    ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ !

    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ ._

    Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ

    ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ,

    ΧΙΛΙΕΤΕΙΕΣ .

    Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

    • «Μια κοινωνία των προβάτων

      πρέπει εν καιρώ να γεννήσει

      μια κυβέρνηση των λύκων.”

      (Bertrand de Jouvenel)

      =========================

      Σοκ και Δέος!!! Μαζική πλύση εγκεφάλου!!!

      Οι κατασκευαστές των κονωνικών αλλαγών!!!!

      Nick Argyriou Τετάρτη, Οκτωβρίου 14, 2015

      http://1.bp.blogspot.com/-kAfvBj8CFYU/Vh2XtBLZJdI/AAAAAAAANVk/KWNieLYi5rk/s640/probata.jpg

      «Μια κοινωνία των προβάτων πρέπει εν καιρώ να γεννήσει μια κυβέρνηση των λύκων.”

      (Bertrand de Jouvenel)

      http://1.bp.blogspot.com/-35gLQHGTYAc/Vh2SWTOLlkI/AAAAAAAANVQ/Tal3vrPYRWU/s640/elegxos-mazon.jpg

      Η έδρα της εξουσίας έχει αλλάξει από πυραμιδική σε μια ολογραφική δομή εξουσίας.

      http://3.bp.blogspot.com/-3drFxJj0-pU/Vh2Sk2f3FaI/AAAAAAAANVY/5Y17EeRVvpk/s640/Tavistock.jpg

      Οι Μυστικές δυνάμεις που παίζουν στο ασυνείδητο επίπεδο με τον νου μας,

      έχουν κάνει την παγκόσμια ύπνωση

      το πηδάλιο του κάθε κράτους,

      με τον καθορισμό της πολιτικής,

      της εκπαιδευτικής δομής

      και της παροχής συμβουλών στις κυβερνήσεις.

      Κατασκευάζουν τη δημιουργία της κρίσης,

      το ψυχολογικό σοκ και το στρες της ανθρωπότητας.

      Η λίστα των συναδέλφων της παγκοσμιοποίησης περιλαμβάνει τα εξής :

      Ίδρυμα Ροκφέλερ, CIA, MI6, SRI, Brookings, RAND, Λέσχη της Ρώμης,

      Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, του ΔΝΤ, PNAC, Wharton School, NASA και Παγκόσμια Τράπεζα…

      ΒΙΝΤΕΟ

      The Tavistock Agenda

      https://www.youtube.com/watch?v=Ml3IM0esWXM

      Ανέβηκε στις 2 Φεβ 2011

      Great description of a little known aspect of the NWO/Illuminati. Thanks so much to Iona Miller for this video!

      Το Tavistock Institute, το British Psychological Society,

      της Βρετανικής Ακαδημίας Κοινωνικών Επιστημών και,

      Επιστημών Συνδέσμου Πολιτικών Σπουδών του

      Ηνωμένου Βασιλείου είναι αρμόδιο για την κοινωνική

      αλλαγή (δηλαδή για τον παγκόσμιο έλεγχο του νου) και

      της Ατζέντας 21.

      Τα Πειράματα Dreaming Tavistock Institute της Κοινωνικής Μηχανικής στο Ηνωμένο Βασίλειο,

      της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Ηνωμένων μελών.

      Μελέτησαν ανθρώπους

      ως προς το ποιες ήταν πραγματικά οι φιλοδοξίες τους

      και, εν συνεχεία ανέλυσε την ψυχολογία τους,

      διαπιστώνοντας τι πραγματικά συμβαίνει

      στο μυαλό αυτών των ανθρώπων.

      Δημιουργούν την ψυχολογία που επιθυμούν

      και στη συνέχεια φέρουν

      προγραμματισμένους άνθρωπους

      κάτω απο περιορισμένες επιλογές,

      ώστε να γίνει η κοινωνική αλλαγή

      και η εφαρμογή της,

      μέσω των οργανώσεων

      ή των αντίστοιχων εταιρειών τους.

      Επιτυγχάνουν,

      έτσι, τους στόχους της παγκοσμιοποίησης

      μέσω των μεθόδων του παγκόσμιου ελέγχου του νου.

      ΒΙΝΤΕΟ

      Dr. John Coleman on Veritas Radio | The Tavistock Institute of Human Relations

      https://www.youtube.com/watch?v=AXr6fkff6zg

      Δημοσιεύτηκε στις 20 Απρ 2012

      This is Segment 1 of 2. Segment 1 is being provided as a courtesy of Veritas Radio. To watch/listen to Segment 2 of this exclusive interview, subscribe at http://www.veritasradio.com and proceed to http://www.veritasradio.com/tv to watch the rest.

      Veritas is censorship- and commercial-free and survives on your voluntary subscriptions. Thank you for supporting our work. ~Mel Fabregas

      S y n o p s i s

      While Wikipedia defines the Tavistock Institute of Human Behavior as “a charity concerned with group behaviour and organisational behaviour,” author John Coleman defines it as the malevolent scourge of the modern world.

      How mankind is truly governed, by whom, and to what end is the current running through Coleman’s many books and hundreds of white papers. Formerly employed by the British government, and having lived for many years around the world, Coleman explains that successfully planned and implemented, propaganda puts words into our vocabulary, misguided concepts into reality, laws on the books, and starts wars.

      “All wars are started by a contrived situation.”

      “[The Tavistock Institute] was formed to get us into wars. That was their mandate,” says Coleman. “Because wars make money. The Institute was financed by the British Royal Family and then by the Rothchilds, who have been involved in funding almost every war; both sides, so they reap a double benefit.”

      How it started

      In 1913, the British Royal Family, jealous of German trade success, wanted to start a war with them. The English public, however, had no quarrel with the Germans, says Coleman. So, two brothers at a place called Wellington House were hired to turn public opinion around, which they did do. Soon enough the British came to believe that Kaiser Wilhelm and the Germans in general, were a vile and despicable people. They were ready for war.

      Thus began the work that Tavistock continues today. The brothers had invented a set of insidious, malicious methods that turn minds into mush; that make people utterly controllable; that make them believe lies.

      Coleman says Tavistock and its mind-control methods are as alive and well today as they were when President Woodrow Wilson had a dedicated line to the Institute at his White House desk.

      Coleman’s extensive body of research constitutes a veritable call to arms. Americans have little knowledge of the U.S. Constitution, he is saying, which is why they can be dominated by laws in serious violation of its contents. Coleman’s book on abortion rights says there are none, according to our forefathers’ document.

      In this interview Coleman calls the American people “kind, gentle, and easy to mislead.” We gain knowledge of President Wilson’s service to the New World Order and his implementation of the Federal Reserve and income taxes. We learn a bit about the history of the Committee of 300 and their opium induced deal-making; truths behind the Kennedy assassination; what really happened with Saddam Hussein and Iraq; his opinions about 9/11. Coleman addresses free energy suppression, media conglomerates as control mechanisms, and how to unshackle ourselves from manipulation and move forward in freedom.

      Mel has cracked another nut with this outstanding interview.

      Nick Argyriou

      http://www.iokh.gr/2015/10/sok-kai-deos-mazikh-plush-egkefalou.html

      ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

      • Τα όνειρά μας

        τα όνειρά μας τα ‘χουμε με αίμα πληγωμένα

        και δεν τα πουλάμε σε κανέναν

        *******************************

        *******************************

        ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ

        ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ

        ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

        *************************************************************

        BINTEO

        Αντώνης Βαρδής – Τα όνειρά μας

        https://www.youtube.com/watch?v=H9hu0C_u9fY&index=27&list=RDK2RksggED70

        Ανέβηκε στις 10 Μαρ 2009

        Eρμηνευτής: Αντώνης Βαρδής

        Τίτλος τραγουδιού: Τα όνειρά μας

        Τιτλος αλμπουμ: Τα όνειρά μας (2008)

        ===========================================

        Στίχοι: Βασίλης Γιαννόπουλος

        Μουσική: Αντώνης Βαρδής

        =========================================

        Μείναμε μόνοι δυστυχώς

        σε μια ζωή που συνεχώς

        σε λάθος δρόμο μας πηγαίνει

        Κάπου χαθήκαμε κι οι δυο

        μέσα σε λάθη μας σωρό

        και ξαφνικά νιώθουμε ξένοι

        Ένα ημίχρονο ζωής

        που χαραμίσαμε εμείς

        χωρίς καμιά δικαιολογία

        Τέλειωσε μες στην ερημιά

        γεύση δεν άφησε καμιά

        σαν μια λευκή ισοπαλία

        Τίποτα δεν τέλειωσε ακόμα θα μου πεις

        θα το παλέψουμε ως το τέλος θα το δεις

        πάντα η ελπίδα που πεθαίνει τελευταία

        δεν θ’ αφήσει να χαθώ και να χαθείς

        Τα όνειρά μας

        τα όνειρά μας τα ‘χουμε με αίμα πληγωμένα

        και δεν τα πουλάμε σε κανέναν

        μου ‘λεγες θυμάμαι μια βραδιά

        Τα όνειρά μας

        άδικα γκρεμίσαμε σου λέω

        μην κοιτάς που έπαψα να κλαίω

        κλαίει από μέσα μου η καρδιά

        Είν’ η αγάπη δυστυχώς

        μία πληγή που διαρκώς

        για ένα όνειρο ματώνει

        Δίχως αιτία κι αφορμή

        πήραμε λάθος τη ζωή

        και τελικά μείναμε μόνοι

        Τίποτα δεν τέλειωσε ακόμα θα μου πεις

        θα το παλέψουμε ως το τέλος θα το δεις

        πάντα η ελπίδα που πεθαίνει τελευταία

        δεν θ’ αφήσει να χαθώ και να χαθείς

        Τα όνειρά μας

        τα όνειρά μας τα ‘χουμε με αίμα πληγωμένα

        και δεν τα πουλάμε σε κανέναν

        μου ‘λεγες θυμάμαι μια βραδιά

        Τα όνειρά μας

        άδικα γκρεμίσαμε σου λέω

        μην κοιτάς που έπαψα να κλαίω

        κλαίει από μέσα μου η καρδιά

        ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

        • ΞΥΠΝΑ, ΗΛΙΘΙΕ!

          11/10/2015

          Πολλοί υπηρέτες του συστήματος και της Ν.Τ.Π.

          θέλουν να πιστεύεις ότι για όλα φταίει ο κακός καπιταλισμός,

          ηλίθιε!

          Πολλοί κωματικοί κύνες που σιτίζονται από τα αποφάγια που τους πετάει στο χώμα ο αφέντης τους

          θέλουν να πιστεύεις ότι για όλα φταίει «η κρίση»

          που δημιούργησαν «κάποιοι» αόρατοι κακοί καπιταλιστές,

          ηλίθιε!

          Πολλοί άχρηστοι,

          ανεπάγγελτοι τσαρλατάνοι

          που υποκλέπτουν συστηματικά

          την ψήφο σου

          θέλουν να πιστεύεις ότι για όλα φταίει το γεγονός ότι «τα φάγατε μαζί»,

          ηλίθιε!

          Μπορείς να τους πιστέψεις,

          εάν θέλεις,

          ηλίθιε!

          Μπορείς να συνεχίσεις να ξυπνάς το πρωί και να κλείνεις τα μάτια

          για να αντιμετωπίσεις τις καθημερινές προκλήσεις,

          ηλίθιε!

          Μπορείς να συνεχίσεις να ψηφίζεις αυτούς που θα σε παχαίνουν

          για να σε θυσιάσουν όταν πρέπει,

          ηλίθιε!

          Μπορείς ακόμα να συνεχίσεις να λες ψέμματα και στον καθρέφτη σου

          και στα παιδιά σου, όταν επιμένεις ότι τους εμπιστεύεσαι

          για «το καλό της Πατρίδας»,

          ηλίθιε!

          Ή μπορείς να κάνεις κάτι πιο δύσκολο

          εάν θέλεις,

          ηλίθιε!

          ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΑ ΑΥΤΙΑ

          ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ

          ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ!

          ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ

          ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ!

          O ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ

          https://allenaki.wordpress.com/2015/10/11/%CE%BE%CF%85%CF%80%CE%BD%CE%B1-%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%B8%CE%B9%CE%B5/

          ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  • ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

    ********************

    ΒΙΝΤΕΟ

    ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ

    https://www.youtube.com/watch?v=QPx8xlZmCFc&feature=youtu.be

    Ανέβηκε στις 14 Οκτ 2011

    • BINTEO

      Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΗΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ

      ΠΛΑΤΩΝ

      *******************************************************************
      *******************************************************************
      *************************************************************

      OLYMPUS GAIA ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΩΝ

      https://www.youtube.com/watch?v=0qk-_D2cnuI

      Δημοσιεύτηκε στις 7 Απρ 2014

      *****************************************************************
      *****************************************************************
      ***********************************************************

      ΠΡΟΓΟΝΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ!

      https://www.youtube.com/watch?v=-rW6lJ_a7gE

      Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιαν 2014

      O OΡΦΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ
      ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ,

      ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΜΠΕΞΗ ,

      ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ C.D.

      TΩΝ “INSIDEAD” ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ “ΕLEYSIS”.

      ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
      \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

      ΑΠΟΔΟΣΗ ΟΡΦΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΕΞΗΣ

      Θα βρεις αριστερά στο δώμα του Άδη μια κρήνη και δίπλα της

      να στέκει λευκό κυπαρίσσι.

      Σε αυτή την κρήνη (βρύση) μην τυχόν και πλησιάσεις.

      Θα βρεις και μιαν άλλη, που τρέχει ψυχρό ύδωρ

      από την λίμνη της Μνημοσύνης.

      Μπροστά της υπάρχουν φύλακες.

      Να πεις:

      της γης παιδί είμαι και του έναστρου ουρανού

      αλλά το γένος μου είναι βεβαίως (μόνον) ουράνιο.

      Αυτό το γνωρίζετε και σεις οι ίδιοι.

      Φλέγομαι από την δίψα μου και χάνομαι

      δώστε μου γρήγορα κρύο νερό που αναβρύζει

      από της Μνημοσύνης την λίμνη.

      Και αυτοί θα σου δώσουν να πιείς από την ιερή κρήνη.

      Και τότε μαζί με τους άλλους ήρωες θα βασιλεύεις…

      ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

      • Ελλάδα

        25 χρόνια έμειναν μέχρι το τέλος του ελληνικού λαού!

        26 Ιούλ 2014

        http://www.votegreece.gr/wp-content/uploads/2013/07/%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%B4%CE%B11.jpg

        * Μείωση κατά 70.000 ο ελληνικός πληθυσμός από το 2013 έως το 2014.

        * Οδηγούμαστε σε αφανισμό του έθνους μας.

        * Σε 25 χρόνια δεν θα υπάρχει Ελληνικό έθνος.

        * Το ποσοστό γονιμότητας ανά γυναίκα είναι 1,4 αλλά για να διατηρηθεί ένας λαός

        θα πρέπει να ξεπερνά το 2,3.

        * Πρόκειται για σύγχρονη γενοκτονία.

        Τα νέα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα είναι απογοητευτικά.

        Σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα στις Βρυξέλλες,

        ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώθηκε κατά 70.000 άτομα τον τελευταίο μόνο χρόνο.

        Πιο συγκεκριμένα, ο πληθυσμός της χώρας μας ανερχόταν σε 11,062 εκατομμύρια τον Ιανουάριο του 2013

        ενώ ένα χρόνο μετά βρισκόταν στα 10,992 εκατομμύρια.

        Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι δεν είναι μόνο μειωμένος ο ελληνικός πληθυσμός

        αλλά κι ο μέσος όρος ηλικίας της ανεβαίνει επικίνδυνα

        καθώς οι γεννήσεις στην Ελλάδα φέτος είναι ποσοστιαία από τις λιγότερες της Ευρώπης.

        Κάθε κράτος έχει ως βασικούς σκοπούς να αυξήσει την έκτασή του,

        τον πληθυσμό του και να εξασφαλίσει την ευημερία των πολιτών του με τις παροχές του προς αυτούς.

        Το ελληνικό κράτος, λόγω της οικονομικής κρίσης και των προβλημάτων που υπάρχουν

        στη σχετική πολιτική διανύει μία εκ των χειρότερων εποχών συγκριτικώς χρονικά με περιόδους ειρήνης.

        Κατά τη διάρκεια του εμφυλίου σπαραγμού τα ποσοστά της φτώχειας,

        του υποσιτισμού και της εξαθλίωσης ήταν λίγο πιο αυξημένα σε σχέση με το παρόν.

        Η ελληνική οικονομία έχει εδώ και πολλά χρόνια καταρρεύσει κι εμείς δεν αντιδρούμε.

        Ο οικονομικός κατακερματισμός είναι συνημμένος με την καθημερινότητά μας.

        Ωστόσο, έχει φτάσει εδώ και καιρό το πλήρωμα του χρόνου και πρέπει να σταματήσουμε να επιτρέπουμε

        τέτοιου είδους πολιτικές στην Ελλάδα μας.

        Η θέση της Ελλάδας στον παγκόσμιο χάρτη είναι κάτι παραπάνω από κομβική

        αφού αποτελεί δίαυλο ένωσης της Δύσης με την Ανατολή και του Βορρά με το Νότο.

        Πρόκειται, λοιπόν για ένα πολιτισμικό και γεωπολιτικό σταυροδρόμι

        που θα μπορούσε να είναι αξιοποιήσιμο σε τομείς όπως τα ναυτιλιακά,

        τα τουριστικά και όχι μόνο, αφού και τα αγροτικά προϊόντα ευδοκιμούν χάρη στο εύκρατο κλίμα που έχουμε.

        Η πολιτική που θα έπρεπε να ασκηθεί σε τέτοια θέματα θα ήταν δέον να είναι άκρως εθνωφελής

        και κατ’ επέκταση εθνοσωτήριος προκειμένου να ανακάμψει αφενός το ελληνικό πνεύμα,

        αφετέρου να αναστηλωθεί η Ελλάδα στην Ευρώπη και να είναι κυρία της ίδιας της της σύστασης.

        Σε τόσο δύσκολους καιρούς είναι πρέπον να δίνουμε βάση στις ρίζες μας,

        να είμαστε πρωτίστως Έλληνες και έπειτα Ευρωπαίοι “υπήκοοι”.

        Επειδή όμως αυτά εκλείπουν προς το παρόν, οδηγούμαστε σε αφανισμό του έθνους μας, του ελληνικού φύλου,

        του αρχαιότερου όλης της Ευρώπης.

        Οφείλουμε σε εμάς να προασπίσουμε τους βασικότερους θεσμούς του ελληνικού κράτους:

        την πατρίδα, τη θρησκεία και την οικογένεια.

        Έτσι ακριβώς λοιπόν, η οικογένεια θα πρέπει να συνεχίσει να υφίσταται στο μέγιστο βαθμό

        παρά τις δυσχέρειες που υπάρχουν.

        Έχει προταθεί κατά καιρούς να υπάρξει υπουργείο σχετικό με την οικογένεια

        ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα υπογεννητικότητας

        όπως παραδείγματος χάρη τις διαδικασίες υιοθεσίας κλπ.

        Επιπλέον, θα ήταν ωφέλιμο η οικογένεια που φέρνει στον κόσμο ένα παιδί

        να ευνοείται στην πράξη κι όχι θεωρητικά από τις μεταρρυθμίσεις και τις φορολογικές επιβαρύνσεις

        που αφορούν στους τριτέκνους ή στους πολυτέκνους.

        Ας μην λησμονούμε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό διαζυγίων και κατά συνέπεια ανολοκλήρωτων γάμων

        οφείλεται σε αίτια οικονομικά.

        Η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να πάψει να αντιμετωπίζει οικονομετρικά τους πολίτες της

        και να αποκτήσει πρόσωπο με ισχυρά κοινωνικά ερείσματα.

        Εν ολίγοις, η μείωση του ελληνικού έθνους σε ποσοστιαίο επίπεδο

        οφείλεται κατ’ εξοχήν σε οικονομικής φύσης αίτια.

        Δεν υπάρχει υποδομή που να υποστηρίζει την ανάπτυξη του ελληνικού λαού.

        Λόγω της οικονομικής κρίσης ο προβληματισμός “μπαίνει σε δεύτερη μοίρα”.

        Τι όμως αυτό που επιφυλάσσει όμως αυτή η πολιτική που ασκείται;

        Τα στοιχεία που έχουμε είναι αποθαρρυντικά.

        Αρκεί μόνο να παραθέσουμε ότι το ποσοστό γονιμότητας ανά γυναίκα είναι 1,4 στην Ελλάδα του 2014,

        όμως για να εξακολουθήσει να υφίσταται ένας λαός θα πρέπει το ποσοστό να είναι τουλάχιστον 2,3.

        Η ψαλίδα είναι τεράστια και δύσκολο να καλυφθεί από χρόνο σε χρόνο.

        Με απλούς μαθηματικούς υπολογισμούς, ο αμιγής ελληνικός λαός που ομιλεί τη νέα ελληνική γλώσσα

        και πιστεύει στην Ορθοδοξία θα αφανιστεί σε 25 χρόνια.

        Θέση θα πάρει ο “ελληνισμός” με στοιχεία μουσουλμανισμού και λαογραφικά συστατικά γειτόνων χώρων,

        πολιτισμικό αμάλγαμα που δε θα θυμίζει Ελλάδα.

        Θα θυμίζει βαλκάνια, Ανατολή

        αλλά όχι Ελλάδα.

        Ο συγκερασμός πολιτισμών σε κάθε ψυχή πατριώτη και εθνιστή δεν είναι θεμιτός.

        Θέλουμε μια Ελλάδα που να στηρίζει αυτούς που είναι Έλληνες στην ψυχή και στην καταγωγή

        πρώτα κι από το πλεόνασμά της (το αληθινό κι όχι το τεχνητό της Ελλάδας του success story)

        να φροντίζει τους μετανάστες που λαθραία έλαβαν ελληνική ιθαγένεια και διεκδικούν τα επιδόματα

        και τις φοροελαφρύνσεις που θα συνάδουν με τις ανάγκες τους.

        Θέλουμε τους Έλληνες να σταθούν στα πόδια τους, να γίνουν πάλι αυτάρκεις και ως λαός και ως κράτος.

        Όσα βιώνουμε ως χώρα θυμίζουν μια γενοκτονία υποβεβλημένη με έμμεσο τρόπο: πολιτικά.

        Αξίζει να θυμηθούμε ότι σε εννέα χρόνια από τους Νεότουρκους

        έχασαν τη ζωή τους περίπου τριακόσιες χιλιάδες Πόντιοι.

        Κατά προσέγγιση: 35.000 άνθρωποι το χρόνο θανατώνονταν.

        Χαρακτηρίστηκε και αναγνωρίστηκε ως γενοκτονία.

        Έμεινε στη σύγχρονη ιστορία ως η γενοκτονία των Ποντίων.

        Σε τι διαφέρει αυτό από τη σύγχρονη υπέρμετρη μείωση του ελληνικού πληθυσμού;

        Ουσιαστικά σε τίποτα. Ο τρόπος αφανισμού διαφέρει.

        Η ελληνική γενοκτονία είναι γεγονός.

        Τραγικό στοιχείο επίσης αποτελεί το γεγονός ότι πολλές ανθρώπινες απώλειες οφείλονται σε αυτοκτονίες.

        Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες οικογένειες είναι καταστροφικά.

        Εξοντωτικά τόσο για την οικογένεια όσο και για την ψυχολογία των μελών της.

        Αυτό είναι το success story της ελληνικής κυβέρνησης.

        Αυτό όμως που προκαλεί τους μεγαλύτερους προβληματισμούς είναι το γιατί δεν αντιδρούμε

        εφόσον όλα αυτά είναι γνωστά.

        Είναι καιρός να δηλώσουμε τη βούλησή μας και να λάβουμε θέση σε όλα τα παραπάνω σημαντικά ζητήματα

        που δεν αφορούν μόνο την επόμενη γενιά αλλά και τη συνέχιση του έθνους.

        Αποτελεί απόφαση ευθύνης, αποτελεί απόφαση που θα διαδραματίσει ρόλο στην ιστορία

        που θα γράψουν οι ιστοριογράφοι του μέλλοντος.

        Οι Έλληνες πολίτες έρχονται ακόμη μια φορά αντιμέτωποι με κομβικά ζητήματα.

        Στην απειλή οφείλουμε να είμαστε συνασπισμένοι.

        Αρμόζει να βάλουμε σε προτεραιότητα το εθνικό συμφέρον.

        Πρέπει να εμποδίσουμε τη μείωση του πληθυσμού.

        Το κράτος οφείλει να είναι αρωγός στην προσπάθεια αυτή με το να παρέχει ελαφρύνσεις

        στις πολυμελείς οικογένειες.

        http://www.patrasevents.gr/article/119651-elina-anagnostopoulou-25-xronia-emeinan-mexri-to-telos-tou-ellinikou-laou

  • ΔΥΟ BINTEO

    1 ) ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ

    Ελληνικό Δόγμα

    https://www.youtube.com/watch?v=b0DRdsEl1QA

    Δημοσιεύτηκε στις 15 Αυγ 2012
    https://isxys.blogspot.com/2012/08/blog-post_1341.html

    2 ) ΜΕ ΤΕΡΑΤΑ

    War is Coming

    https://www.youtube.com/watch?v=3h0SswsOsEo

    Ανέβηκε στις 28 Ιαν 2007

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>