«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Oι Έλληνες δεν τιμούν τον αγωνιστή της ελευθερίας Έλληνα Θράκα Σπάρτακο, αλλά ένα σύμβολο υποταγής, έναν πλαστό αλλοδαπό εσταυρωμένο.

The Greeks do not honor the Greek freedom fighter, the Thracian Spartacus, but a symbol of submission, a fake alien.
Στην Αππία οδό, το -71 σταύρωσαν οι Ρωμαίοι 6.000 δούλους πρώην ελεύθερους και άφησαν εκεί τα πτώματα τους για χρόνια, μέχρι να αποσυντεθούν πλήρως.
Αιτία ήταν η μεγαλύτερη επανάσταση δούλων, που συνέβη ποτέ στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Ηγέτης αυτής της εξέγερσης, ήταν ο Έλλην Θράκας Σπάρτακος, όπου στην τελευταία μάχη ηττήθηκε, ηγούμενος 35.000 ανδρών. Σκοτώθηκε δείχνοντας απίστευτη γενναιότητα και αυταπάρνηση.
Για χρόνια κείτονταν νεκροί οι μαχητές της ελευθερίας, προς παραδειγματισμό και εκφοβισμό για κάθε δούλο, που θα προσπαθήσει να επαναστατήσει.


Ο Σπάρτακος και οι επαναστάτες του κλόνισαν τα θεμέλια της κραταιής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Αυτοί οι εσταυρωμένοι, που λίγοι γνωρίζουν για αυτούς, θα έπρεπε να τιμούνται σε ξεχωριστή ημέρα μνήμης, διότι συμβολίζουν τον ελεύθερο άνθρωπο, που δεν ανέχεται τη σκλαβιά. Αντί όμως οι Έλληνες να τιμούν αυτούς τους εσταυρωμένους, που συμβολίζουν την ελευθερία του ανθρώπου, τιμούν έναν πλαστό αλλοδαπό εσταυρωμένο, σύμβολο της υποταγής του ανθρώπου στην απάνθρωπη χριστιανική εξουσία.
In Appian Street, at -71 crucified by the Romans 6,000 slaves, former free man and there left their corpses for years, until completely disintegrated.
The cause was the largest slave revolt, which happened in the Roman Empire.
Leader of this revolt was the Greek Thracian Spartacus, where at the last battle lost, about 35,000 men. He was killed showing incredible bravery. For years were lying dead the fighters for freedom, for exemplification and intimidation for each slave, who will try to rebel. Spartacus and the rebels have shaken the foundations of the mighty Roman Empire. These crucifix, which few people know about them, they should be honored in a special day of remembrance because they symbolize the free man, who does not tolerate slavery. Instead the Greeks to honor these crucifix, symbolizing man’s freedom, honor a fake alien crucifix, symbol of man’s subjection to inhumane Christian power.

https://www.facebook.com/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CF%82-569884803168890/?fref=photo

 Σχόλιο:

Αγαπητοί αναγνώστες, δεν μέμφομαι το πιστεύω κανενός, απλά δεν μπορώ την υποκρισία και το ψέμα. Εγώ αγωνίζομαι όχι για μια άλλη θρησκεία, όλες οι θρησκείες ειναι κράτος εν κράτη, αλλά για ένα αίτημα διαχρονικό που στάζει αίμα και κάνουν την κορόιδα 2.500 χρόνια, για την αναγνώριση του μεγαλύτερου ολοκαυτώματος στην ανθρώπινη ιστορία, την σφαγή των Ελλήνων και του Ελληνισμού. Αγωνίζομαι για την επίσημη αναγνώριση των προγόνων μου με την τιμή που τους αξίζει, αφού αυτοί διαμόρφωσαν το ζώο σε άνθρωπο! Και για αυτό και προκαλώ όποιον νομίζει ότι λέω ψέματα, ή διαστρεβλώνω την αλήθεια, να προσέλθει στον διάλογο με στοιχεία!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

3 comments to Oι Έλληνες δεν τιμούν τον αγωνιστή της ελευθερίας Έλληνα Θράκα Σπάρτακο, αλλά ένα σύμβολο υποταγής, έναν πλαστό αλλοδαπό εσταυρωμένο.

  • ΤΕΛΕΙΟ !

    ΤΕΛΕΙΟ !

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΕΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ,

    ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΟΛΕΣ ! ΘΑ ΧΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΟΣΑ ΛΕΙ

    Ο ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

    ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΞΗΓΕΙ ΡΙΧΝΕΙ ΧΡΥΣΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ

    ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ , ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .

    ΤΑΠΕΙΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΘΕΙΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ

    ΤΙ ΠΙΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑ

    ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑ

    ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΨΥΧΗ

    ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ

    ΑΦΗΣΑΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

    ΚΑΙ ΓΙΆΥΤΟ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ

    ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ

    ΕΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ………………

  • Ελλας

    =====

    ΕΡΗΜΙΤΕΣ,ΜΟΝΑΧΟΙ, ΣΤΗΛΙΤΕΣ.

    ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ,

    ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ! !

    Ο μοναχικός βίος έχει κοιτίδα του την έρημο της Αιγύπτου.

    Από εκεί εισέβαλλε στην Παλαιστίνη, την Συρία, την Αρμενία, την Μικρά Ασία.

    Τα ορμητήρια αυτά κατά των Ελλήνων,

    συγκέντρωναν κάθε είδους φυγάδες της κοινωνίας.

    Τον Μ. Βασίλειον ακολουθούσαν 80.000 μοναχοί.

    Υπάρχει επίσης και ο τύπος των «ακοιμήτων»

    (δεν εκοιμώντο) και των στηλιτών που με άλογες ασκήσεις

    περιέπιπτον σε ψυχική απελπισία.

    Η επονομαζομένη αυτή «πολιτεία»

    από τον Ε΄ αιώνα έως και σήμερα στέρησε από τον Ελληνισμό 2.147.483.647

    ενεργούς και υγιείς πολίτες.

    ………………………………………

    Μάλιστα: Δύο δισεκατομμύρια.

    ………………………………………

    Hermits, monks, stilites. Because of them not born Two billion Greeks.
    The monastic life is the cradle of the Egyptian desert. From there invaded Palestine, Syria, Armenia, Asia Minor. These bases are against Greeks and gathered all kinds fugitives of society. In M. Basil followed by 80,000 monks. There is also a type of “sleepless” and stilites who by irrational exercises has been driven in mental despair. This so-called «state of angels» from E΄ century until today deprived Hellenism 2.147.483.647 active and healthy citizens. Indeed: Two billion.

    ………………………………………………..

    https://scontent.fath1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/12592784_584541805036523_6835770039115461719_n.png?oh=1d230fb3fd8f1f99a684a85806d80a90&oe=57BA614F

    ……………………………………………….

    https://www.facebook.com/569884803168890/photos/a.573088376181866.1073741828.569884803168890/584541805036523/?type=3&theater

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>