Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

το χρήμα ως χρέος 1) με υπότιτλους

το χρήμα ως χρέος 2) με υπότιτλους

το χρήμα ως χρέος 3) με υπότιτλους

Αίτηση – Αναφορά- Καταγγελία – Εδικό Υπόμνημα – & Ανοικτή Επιστολή

 Κατατέθηκε στον Άρειο Πάγο με αρ. πρωτ. 835/28-4-2016

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ

Προς

Υπουργό Παιδείας κ. Νίκο Φίλη

Γενική Διεύθυνση Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Κύριο Βαρελά Αριστοτέλη, Διευθυντή Δ΄ Δνση/ Βθμιας Εκπ/ σης Αθήνας

Συγγρού 165, 17121, Ν. Σμύρνη.

ΑΠΥΣΔΕ ΑΤΙΚΗΣ, Α΄ ΠΥΣΔΕ ΑΘΗΝΑΣ Κ. Ψίνα Ιωάννα

Υπουργείο Παιδείας Τμήμα Β/θμιας, Πειθαρχικών.

Α΄ Τμήμα Πειθαρχικού Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπ/ση Αττικής

Δ/νση Δευτεροβάθμιας Β΄ Αθήνας.

Ελεγκτικό Συνέδριο, Τσόχα & Βουρνάζου 4 Τ.Κ. 101 68

Προς κ. ΓΕΔΔ, ΣΕΕΔΔ, ΣΔΟΕ. Γενικό Λογιστήριο του κράτους. Οικονομική Αστυνομία.

Προς κ. Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Προς κ. Εισαγγελέα αντιμετώπισης διαφθοράς

Οικονομικό Εισαγγελέα, Εισαγγελία Αρείου Πάγου, Δ/νση Τριτοβάθμιας Υπουργείου Παιδείας, ΑΣΠΑΙΤΕ, ΣΔΟΕ, ΟΛΜΕ, ΔΟΕ,ΣΕΕΔΔ, Βουλευτές, ΜΜΕ. Πίνακα αποδεκτών

«Είναι πολλά τα λεφτά Άρη»

(Από Ελληνική ταινία)

Έστι δίκης οφθαλμός, ος τα πάνθ ορά.

Μένανδρος, 4ος αιών π.Χ., Αρχαίος Έλληνας ποιητής.

Μηδενί δίκην δικάσης, πριν αμφοίν μύθον ακούσης.

Φωκυλίδης, 5ος αιών π.Χ., Αρχαίος Έλληνας ποιητής από τη Μίλητο

(αναφέρεται και από τον Αριστοφάνη στις «Σφήκες»)

 

Θέμα : Οικονομική Διαφθορά.  Οικονομικά εγκλήματα στην Παιδεία : Εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, στο χώρο της εκπαίδευσης κατά τον Υπουργό κ.  Ν. Φίλη στις 10-3-2016. Το «πάρτι» στην παιδεία των προηγούμενων κυβερνήσεων…. μιλάμε για εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, στο χώρο της εκπαίδευσης, ανέφερε ο Υπουργός κ. Φίλης στην Βουλή, στις 10-3-2016 κ.λ.π. παρανομίες…

Υπερκομματικές συμμορίες ελέγχουν την παιδεία σε άγνοια των Υπουργών. Κλέβουν εκβιάζουν απειλούν παρανομούν πλαστογραφούν παρεμβαίνουν σε κρίσεις κλπ.. σε άγνοια των Υπουργών στο όνομα δήθεν των οπίων τα πράττουν…

Ο Πειθαρχικός Προϊστάμενος για το 1 δις 100 εκατομμύρια κ. Φίλης έλαβε γνώση στις 10-3-2016,  όπως και οι επιμέρους Προϊστάμενοι αλλά και εγώ. Άρα από τις 10-3-2016 αρχίζει η πειθαρχική και ποινική δίωξη.

 

Αποκάλυψη. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ όσους συμμετείχαν σε ευρωπαϊκά προγράμματα, ενώ τους έβαζαν να υπογράψουν ότι πληρώθηκαν και αυτό φαίνεται από τις φορολογικές δηλώσεις των δήθεν ερευνητών, που ΔΕΝ δήλωναν στην Εφορία τα δήθεν έσοδα αφού ποτέ δεν τους έδωσαν χρήματα ή σε κάποιους δίνανε… Να ερευνηθούν οι φορολογικές δηλώνεις όσων συμμετείχαν σε προγράμματα να δούμε  αν δήλωναν έσοδα από συμμετοχή σε προγράμματα! Έτσι θα αποκαλυφτεί το εύρος της απάτης κατά δημοσίου… Τα χρήματα τα «ενθυλάκωνε» ο δήθεν οικονομικός υπεύθυνος  του προγράμματος. Για το λόγο αυτό σε πρώτης δάση έρευνας όλα φαίνονταν «νόμιμα»!

Οπότε μιλάμε για ψευδή βεβαίωση, απάτη κατά δημοσίου, μαύρο χρήμα, νομιμοποίηση εσόδων από παρανομίες, συγκάλυψη, εκβιασμό, απάτη, απειλή «σύσταση συμμορίας»

Αιτούμαστε να ερευνηθούν, τα όσα ανέφερε ο Υπουργός κ. Φίλης στην Βουλή, στις 10-3-2016 για το λεγόμενο  «πάρτι » στην παιδεία των προηγούμενων κυβερνήσεων…. που έγινε μέχρι την  κρίση

 (και πιθανά συνεχίστηκε η συγκάλυψη όσων συμμετείχαν στο λεγόμενο «πάρτι» (δεξιών κεντρώων και αριστερών που είχαν κάρτα συμμετοχής στο «πάρτι»,  ενώ οι υπόλοιποι «αριστεροί, κεντρώοι και δεξιοί», που είχαν και τα «προσόντα» έμειναν «εκτός νυμφώνα».

«Μέχρι την κρίση, δηλαδή μέχρι το 2009, ξοδεύτηκαν περίπου τρία κοινοτικά πλαίσια στήριξης, μιλάμε για εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, στο χώρο της εκπαίδευσης. Τι έγιναν αυτά; γιατί όπως είπε η ίδια παρέλαβε ένα ολοήμερο σχολείο, που δεν ήταν ενταγμένο στον κρατικό προϋπολογισμό, αλλά ήταν με κοινοτικά κονδύλια, δηλαδή με προσωρινή χρηματοδότηση» Φίλης  (Σχετικό Α).

Η ειδικά διακεκριμένη διαφθορά στην παιδεία. Η περίπτωση του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, που μετονομάστηκε σε Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ)  της κ. Ευανθίας Μακρή Μπότσαρη και  του κ.  Χρήστου Κάτσικα, της Ελένης Δανίλη, και όσων Καθηγητών ΑΕΙ ΑΣΠΑIΤΕ ή εκπαιδευτικών συμμετείχαν στo «πάρτι». κλπ…. Πολλών άλλων ονομάτων που πρέπει να ερευνηθούν, αν είχαν την «πρόσκληση» για τα «πάρτι» στην παιδεία.  

Να παραπεμφθεί η κ. Δανίλη σε επιτροπή υγειονομική για το αν χρήζει εγκλεισμού» αν μπορεί να διοικήσει, ή έχοντας σώας τα φρένα έκανε όλες τις παρανομίες, διώξεις συναδέλφων κλπ…

Πού πήγε το 1,4 εκ. ευρώ για την ανοικοδόμηση του ΠΣΠΑ.

 

Παρανομίες, εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ μόνο για το Γ΄Κ΄Π΄Στ.  85.000.000 ευρώ κλπ…, ή για τα τρία κοινοτικά πλαίσια στήριξης, πλαστογραφίες, εξαναγκασμοί, διώξεις  Μαρτύρων, συκοφαντικές δυσφημίσεις κατά εντίμων εκπαιδευτικών, ίντριγκες, χαλκεύσεις, κατά εντίμων ερευνητών καθηγητών  κλπ..

Να ασκηθεί ποινική και πειθαρχική δίωξη κατά παντός υπευθύνου.

Τι αποκαλύφτηκε στην Βουλή… μόνοι τους τα λένε τώρα, πιθανά γιατί νομίζουν ότι ξεχάστηκαν ή «παραγράφηκαν ή ακόμα και από έπαρση ή αφού τα βρήκαμε «στην μοιρασιά»  ας τα πούμε και δημόσια,  αφού κανείς δεν θα μας διώξει….» κλπ…

1.Το 2004  έδωσε χρήματα, 570 εκατομμύρια, τότε, ο κύριος Αλογοσκούφης για να καλύψουν  όλο αυτό «το κενό».  

 1. Το Υπουργείο Παιδείας το 2007, πήρε επιπλέον από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

 

 1. Ήμασταν το πρώτο Υπουργείο, σε όλη την Ευρώπη, μεταξύ όλων των Υπουργείων, που έκλεισε το νέο πρόγραμμα, μέχρι το 2013. Και εκεί είχαν κρατηθεί τα 420 εκατομμύρια από την έρευνα, Τα οποία ίσως, τα κατασπατάλησε η ΓΕΓΕΤ, λέει η απαντήσασα στον κ. Φίλη. Δηλ. καρφώνει την ΓΕΓΕΤ ότι ίσως τα κατασπατάλησε (ΓΕΓΕΤ: Πιθανά είναι η Γενική Γραμματεία Έρευνας Τεχνολογίας)!

 2. Πάνω από 15.000 ευρώ, γινόταν διαγωνισμός.

Αφού γινόταν διαγωνισμός και υπήρχαν συμβόλαια, συμβάσεις παραστατικά και λοιπά αρχεία, θα υπάρχουν ακόμα και σήμερα, εκτός αν κάποιο «χεράκι», που συμμετείχε στο «πάρτι» τα εξαφάνισε, ή το χειρότερο δεν υπήρχαν ποτέ ή κάποια προγράμματα δεν έγιναν ποτέ ή άλλα αν και ξεκίνησαν δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ, όπως λέγεται!  Κάποιοι ανώνυμα λένε,  ότι υπάρχουν κάποια αρχεία (στελέχη) στο Υπόγειο του Υπουργείου Παιδείας, πράγμα που μου είχε πει και ο κ. Φουτούχος και άλλοι λένε ότι υπάρχουν στην Καλλιθέα. Να ερευνηθεί αν έγιναν καθ’ ολοκληρία τα ανωτέρω προγράμματα κλπ… και πού είναι το αποτέλεσμα των προγραμμάτων, π.χ, τα βιβλία, οι έρευνες, τα CD, ( οι επιμορφώσεις, αν έγιναν και ποιοι επιμορφώθηκαν και πού) οι αποδείξεις,  και αν υπάρχουν τα αρχεία…

 

Να ερευνηθεί . Το κύκλωμα ΑΣΠΑΙΤΕ Παιδαγωγικό Ινστιτούτο με την Αντιπρόεδρο κ. Μακρή Μπότσαρη Ευανθία,  τα 85 εκατομμύρια του Γ΄ Κοινοτικού πλαισίου Παιδείας και τα άλλα προγράμματα και  οι άλλες παρανομίες…

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ όσους συμμετείχαν σε ευρωπαϊκά προγράμματα, ενώ τους έβαζαν να υπογράψουν ότι πληρώθηκαν και αυτό φαίνεται από τις φορολογικές δηλώσεις των δήθεν ερευνητών, που ΔΕΝ δήλωναν στην Εφορία τα δήθεν έσοδα αφού ποτέ δεν τους έδωσαν χρήματα ή σε κάποιους δίνανε… Να ερευνηθούν οι φορολογικές δηλώνεις όσων συμμετείχαν σε προγράμματα να δούμε  αν δήλωναν έσοδα από συμμετοχή σε προγράμματα! Έτσι θα αποκαλυφτεί το εύρος της απάτης κατά δημοσίου… Τα χρήματα τα «ενθυλάκωνε» ο δήθεν οικονομικός υπεύθυνος  του προγράμματος. Για το λόγο αυτό σε πρώτης δάση έρευνας όλα φαίνονταν «νόμιμα»!

Οπότε μιλάμε για ψευδή βεβαίωση, απάτη κατά δημοσίου, μαύρο χρήμα, νομιμοποίηση εσόδων από παρανομίες, συγκάλυψη, εκβιασμό, απάτη, απειλή «σύσταση συμμορίας»

 

Άτομα διαφορετικών  πολιτικών και Συνδικαλιστικών πεποιθήσεων ή κάνοντας τον ψηφοφόρο του κάθε κόμματος και  με χαμηλά προσόντα ή πλαστά προσόντα,  ενώνονται μεταξύ τους, για να επικρατήσουν παράνομα επί των ατόμων με πραγματικά υψηλά προσόντα και τους εκπαραθυρώνουν στην συνέχεια με διάφορες παρανομίες.

Δηλ. αντί να ανατεθούν τα προγράμματα στα άτομα με υψηλά προσόντα δίνονται στα μέλη της «υπερκομματικής συμμορίας» που έχουν λίγα ή πλαστά προσόντα. Έτσι ζημιώνεται πολλαπλά το Δημόσιο. Τέλος, δεν τολμά κανείς να αποκαλύψει ή να αντισταθεί στις «υπερκομματικές αυτές συμμορίες», που όλοι τις γνωρίζουν, αλλά δεν τολμάνε να τις καταγγείλουν, γιατί θα τους εκδικηθούν και η λεγόμενη δικαιοσύνη θα κάνει «τον τυφλό», όπως λέγεται….

Με εισαγγελική παραγγελία ζήτησα τα αποδεικτικά στοιχεία για το Γ΄Κ.Π.Σ.

 

Το ΙΕΠ Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής,   που αντικατέστησε το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο μου έστειλε απάντηση, ότι δεν έχουν ηλεκτρονικά αρχεία για το  85 εκατομμύρια του Γ΄ Κοινοτικού πλαισίου Παιδείας, που συν – διαχειρίστηκε η κ.  Αντιπρόεδρος κ. Μακρή Μπότσαρη Ευανθία, διορισμένη τότε από την Υπουργό.

Έχω ήδη καταθέσει αναφορές και καταγγελίες (Σχετικό 1.)

 

Παρακαλώ να γίνει ΕΔΕ για το θέμα των προγραμμάτων και το θέμα εκλογής Καθηγητών.

Η απάντηση του Ι.Ε.Π. της 11-2-2016 ήταν,  ότι δεν έχουν ούτε ηλεκτρονικά αρχεία. Να ερευνηθούν οι ευθύνες του κ. Γεράσιμου Κουζέλη Προέδρου ΙΕΠ!  (Σχετικά Δ΄,  Ε΄, ΣΤ, Ζ ).

 

Οπότε, έχουμε  τους φερόμενους ως  εμπλεκόμενος στο «πάρτι» κ. Μακρή Μπότσαρη, κ.  Κάτσικας Χρήστος , κ.  Ιατρίδου Μαρία , κ.  Δανίλη Ελένη, Σανός Γεώργιος και «συνεργάτες» κλπ… πιθανά «άτομα πρώτης κατηγορίας» στο «πάρτι»  που «συνεργάζονται», καταθέτει ο ένας υπέρ του άλλου – αν και δήθεν ανήκουν σε διαφορετικά κόμματα –  και όλοι εναντίον μου και των μαρτύρων μου, ενώ υπάρχουν στοιχεία εναντίον τους, για διαφθορά και παράνομες εκλογές στις θέσεις που κατέχουν και παρακαλώ να ερευνηθούν οι καταγγελίες εναντίον τους…

Καταθέτω την έγγραφη  απάντηση του κ. Δημήτριου Φουτούχου, Υπεύθυνου για το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και την απάντηση του  ΙΕΠ, του κ. Γεράσιμου Κουζέλη, που απαντούν, ότι δεν υπάρχουν ούτε ηλεκτρονικά αρχεία!  (Σχετικά  Δ, Ε, Στ΄, Ζ΄)

 

Οι ανωτέρω, «συμμετέχοντες στο «πάρτι», όπως λέγεται,  ενώ εκμεταλλεύονται τα κόμματα που ανήκουν, γιατί ανήκουν σε διαφορετικά κόμματα  λειτουργούν υπό μορφή «ομάδας –συμμορίας», αλληλο-στηρίζονται και επιτίθενται κατά παράβαση καθήκοντος,  σε όσους επιχειρούν να τους αποκαλύψουν. Έχουν ηθικούς συναυτουργούς σε όλες τις βαθμίδες της Παιδείας ακόμα και μέσα στο Υπουργείο και σε πολλές υπηρεσίες άλλες του κράτους. Μπορούν σε πρώτο έλεγχο, που θα τους γίνει να βγάλουν αθωωτικό πόρισμα…

Έχουν μάλλον – λέγεται –  διασυνδέσεις και μέσα στην Εισαγγελία  «για αρχειοθέτηση της υπόθεσης και την αποδοχή της συκοφαντικής δήθεν,  δυσφήμισης»,  για τους μάρτυρες,  που είπαν την αλήθεια. Όπου δεν έχουν ανθρώπους,  αρχίζει ο χρηματισμός, η απομόνωση, η απειλή, ο εκβιασμός,  και η καταστροφή της οικογένειας, της καριέρας και της υπόληψης των μαρτύρων…!

 

Να ερευνηθεί, η εκλογή στην θέση που κατέχουν της κ. Ευανθίας Μακρή Μπότσαρη Καθηγήτριας ΑΣΠΑΙΤΕ, της κ. Δανίλη Ελένης Διευθύντριας ΠΣΠΑ Σκουφά 43 Αθήνα. Πού πήγαν τα 1,4 εκατομμύρια ευρώ για την ανοικοδόμηση του ΠΣΠΑ.  Να ερευνηθεί ο «ψευδομάρτυρας» Νίκος Ανδριώτης, ο οποίος συμμετείχε στην παράνομη εκδίωξη των εκπαιδευτικών στο ΠΣΠΑ, στην σπίλωσή τους και στην εκτέλεση των «σκευωριών» εις βάρος τους. Ο κ. Ανδριώτης, το 2011 ήθελε την μετατροπή του ΠΣΠΑ σε «Πρότυπο» και είχε συνταχθεί φανατικά με τον Νόμο Διαμαντοπούλου και τώρα παίζει τον «Συριζαίο». Για όλα αυτά αμείφθηκε στις 15-3-2015 με την συμμετοχή του στο ΕΠΕΣ του ΠΣΠΑ, όπως αμείφθηκαν, παραδόξως, όλοι οι υμνητές του νόμου Διαμαντοπούλου, ενώ,  όσοι είχαν αντιταχθεί «εκπαραθυρώθηκαν» με την συνεργασία του κ.  Ανδριώτη, της κ. Τρίμη και του κ. Αλεξίου, Δανίλη, Παπατσίμπα, τώρα  δήθεν Συριζαίων (ή τυχοδιωκτών κατά άλλους) και υμνητών της κ. Διαμαντοπούλου ταυτόχρονα.

 

Να ερευνηθεί πότε έλεγε την  αλήθεια ο κ. Χρ. Κάτσικας για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ιστοσελίδας  www. alfavita.gr   κλπ…, ενώ κατέθετε στην υπηρεσία ότι από το 2006 η ιστοσελίδα  www. alfavita.gr,   ανήκε στον γιό του, δηλ. σωστά  έλεγε ότι ήταν του γιού του, ενώ ταυτόχρονα, όταν κατέθετε στην Ασφάλεια, σε ΕΔΕ και στο δικαστήριο το 2014 εναντίον μου ψευδώς έλεγε ότι www. alfavita.gr  ήταν δική του, συντάκτη στα «ΝΕΑ» και δημοσιογράφος! ( Σχετικό   Γ).

Μάλιστα η ίδια η κ. Μακρή Μπότσαρη το 2007 αλλά και σε Αγωγή του 2011 τον κατονομάζει ως «ιδιοκτήτη» της  www. alfavita.gr  Με άλλα λόγια μόνοι τους «καρφώνονται»! Να ερευνηθεί πόσα βιβλία πουλάει η Ο.Ε. Κάτσικας στο Υπουργείο Παιδεία και γιατί.

 

ΟΙ «βοηθοί αυτών των παράνομων κυκλωμάτων». Για να καλυφτεί, λέγεται,  το κύκλωμα χρειάζεται κάποιους «βοηθούς»,  που την κατάλληλη στιγμή θα ενεργοποιηθούν, θα παρανομήσουν για να καλύψουν τους ανωτέρω  και θα «πουν μια ανεξάρτητη δήθεν γνώμη». Για το λόγο αυτό πρέπει να ερευνηθούν οι φάκελοι κάποιων  σχολικών Συμβούλων Α΄ Αθήνα, ή Διευθυντών,  αν πράγματι έχουν εκλεγεί με τα απαραίτητα προσόντα, ή είναι «προϊόν πολιτικών γραφείων και κυκλωμάτων διαφθοράς, όπως και κάποιων Διευθυντών, αλλά και κάποιων Καθηγητών ΑΕΙ και ΑΣΠΑΙΤΕ. Μάλιστα στην ΑΣΠΑΙΤΕ γίναν και άλλα προγράμματα και να ερευνηθούν.

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ όσους συμμετείχαν σε ευρωπαϊκά προγράμματα, ενώ τους έβαζαν να υπογράψουν ότι πληρώθηκαν και αυτό φαίνεται από τις φορολογικές δηλώσεις των δήθεν ερευνητών, που ΔΕΝ δήλωναν στην Εφορία τα δήθεν έσοδα αφού ποτέ δεν τους έδωσαν χρήματα ή σε κάποιους δίνανε… Να ερευνηθούν οι φορολογικές δηλώνεις όσων συμμετείχαν σε προγράμματα να δούμε  αν δήλωναν έσοδα από συμμετοχή σε προγράμματα! Έτσι θα αποκαλυφτεί το εύρος της απάτης κατά δημοσίου… Τα χρήματα τα «ενθυλάκωνε» ο δήθεν οικονομικός υπεύθυνος  του προγράμματος. Για το λόγο αυτό σε πρώτης δάση έρευνας όλα φαίνονταν «νόμιμα»!

Οπότε μιλάμε για ψευδή βεβαίωση, απάτη κατά δημοσίου, μαύρο χρήμα, νομιμοποίηση εσόδων από παρανομίες, συγκάλυψη, εκβιασμό, απάτη, απειλή «σύσταση συμμορίας»

 

Να ερευνηθεί η εκλογή στην Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών ως τακτικού Καθηγητή του κ. Γιώργου Σπανού, αν είχε εκ του νόμου προσόντα για την θέση του Καθηγητή.

 

Αιτούμαστε, την εξαίρεση του κ. Λόντου Χαράλαμπου, του κ. Σπ. Ρότσου διότι μηνύονται με την παρούσα και εκκρεμούν ήδη τρεις μηνύσεις και έρχονται και άλλες για ψευδή έγγραφη σύνταξη εγγράφου προς νομική υπηρεσία του Υπ. Παιδείας σχετικά με τον κ. Χρ. Κάτσικα. ( Σχετικό   Β)

Επειδή, το έγγραφο αυτό θα χρησιμοποιηθεί σε ΕΔΕ, μηνύσεις, αγωγές, οι ανωτέρω έχουν διαπράξει κατά τη γνώμη μας, το αξιόποινο της ψευδούς σύνταξης εγγράφου και δεδομένου ότι ο κ. Χρήστος Κάτσικας και «οι συν αυτόν»  εμπλέκονται στην απάτη τουλάχιστον των 85 εκατομμυρίων  του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και άλλων παρανομιών, ήδη φέρονται δια των πράξεών τους να συμμετέχουν στην ίδια απάτη η οποία είναι κακούργημα. (Σχετικό Γ)

 

Αιτούμαστε την εξαίρεση την νομικής υπεύθυνης και της υπεύθυνης πειθαρχικών θεμάτων της Γ΄ Διεύθυνσης Αθήνας,  για την υπόθεση Χρ. Κάτσικας, διότι μηνύεται διά της παρούσης.

Αιτούμαστε την εξαίρεση και πειθαρχική και ποινική δίωξη του κ. Αλεξίου και της κ. Τρίμης, Συμβούλων στο Υπουργείο Παιδείας, οι οποίοι δια των πράξεών τους φέρονται να συγκαλύπτουν υποθέσεις π.χ. της κ. Δανίλη Ελένης κλπ…

Ο σύζυγος της κ. Ευανθίας Μακρή Μπότσαρη, κ. Χαράλαμπος Μπότσαρης,  ήταν τότε Πρόεδρος του ΟΕΕΚ, και επειδή ακούγονται πολλά, ψάξτε και τα χρήματα εκεί. Εκεί υπηρετούσε η κ. Στράτου, που ξαφνικά «ήρθε» τμηματάρχης στο Υπ. Παιδείας στο τμήμα Πειθαρχικό και «χειρίστηκε τις στημένες πειθαρχικές μου διώξεις» κλπ…  Η κ. Β. Στράτου και οι λοιποί, μαζί με Σπ. Ρότσο από την Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής Τσόχα 15-15 Αμπελόκηποι Αθήνα και μαζί με την κ. Δανίλη Ελένη, του ΠΣΠΑ Σκουφά 45 Αθήνα, όπου υπηρετούσα, φρόντισαν να «βγω σε αυτοδίκαιη αργία για ανυπόστατα αδικήματα». Κατά τη γνώμη μας έπεσαν στο ποινικό και πειθαρχικό παράπτωμα της ηθικής συναυτουργίας στις ανωτέρω παρανομίες. Τελικά δικαιώθηκα στα δικαστήρια και έχω επιστρέψει στην υπηρεσία μου. Ακόμα και τους μάρτυρές μου, τους συκοφαντούν, τους στήνουν «σκευωρίες» και τους κυνηγάνε παράνομα απηνώς, για να καλυφτούν οι ανομίες τους. Μάλιστα στις 8-1-2016 η κ. Δανίλη με δυσφήμισε συκοφαντικά, ενώπιον της κ. Ψίνα Ιωάννας και της κ. Συρίου Ιωάννας και άλλων και την μηνύω για την συκοφαντική δυσφήμιση, τον διασρμό μου την απρόκλητη λόγω και έργω επίθεσης εναντίον μου σε χρονική στιγμή μυστικής ψηφοφορίας και για τις λοιπές παρανομίες. (Σχετικό Η)

 

«Παρανόμησε να παρανομήσω και κάλυψέ με να σε καλύψω». Το Δόγμα της νέα «λαμογιάς». Ανωνύμου

«Όσοι είναι στο «κομματικό κόλπο», παρανομούν συστηματικά και βρίσκουν και κανέναν άσχετο και τον ταράζουν στις ΕΔΕ και Πειθαρχικά για να καλύψουν τις δικές τους ανομίες». Ανωνύμου

Από Δευτέρα ψάξτε για ψήφους… σίγουρα θα σας ψηφίσει ο κ. Κάτσικας Χρήστος, η κ. Μπότσαρη Ευανθία, η κ. Δανίλη Ελένη, η κ. Παπατσίμπα Λαμπρινή, που ήδη «γλύφουν» τον κ. Μητσοτάκη και μεθαύριο, όποιον κάθε φορά έχει την εξουσία, όπως παλιά τον κ. Ευθυμίου την κ. Γαννάκου, την κ. Διαμαντοπούλου, τον κ. Αρβανιτόπουλο, τον κ. Μπαλτά, σήμερα τον Φίλη και μετά όποιον έχει την εξουσία, δεξιό ή αριστερό . Ανωνύμου

Τα ανωτέρω γνωρίζουν οι :

Α) Καραμπέλη Ιωάννα,  γρ. 1001, τηλ. 213443050,

Β) η κ. Στράτου Βασιλική, γρ. 1007 τηλ. 213442333,

Γ) η κ. Γκαρίλα Μαρία  γρ. 1007 τηλ. 2103442333,

Δ)   η κ. Πιπίνα Τριανταφυλοπούλου.

Ε) και η Γενική Διευθύντρια κ. Καρδαμίτσα Ευδοκία γρ. 1008, τηλ. 2103442128

ΣΤ) Προϊσταμένη Α΄ Τμήματος Γενική Διεύθυνση Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης 210 342815

Παρακαλώ να ερευνηθούν οι ευθύνες τω ανωτέρω για την υπόθεση Μπότσαρη Ευανθία.

 

Επίσης να ερευνηθούν οι ευθύνες του κ. Λόντου Χαράλαμπου Περιφερειακού Διευθυντή Αθήνας, Οδός τσόχα 15-17 Αμπελόκηποι, τηλ. 210-6450204 ο οποίος γνωρίζει την υπόθεση Κατσικα και ενώ εκ του νόμου προΐστανται και  δεν γνωρίζουμε αν έπραξε τίποτα κατά παράβαση καθήκοντος.

 

 

Θέμα 3:  Η ειδικά κατά συρροή διακεκριμένη διαφθορά στην παιδεία. Η περίπτωση της κ.  Μπότσαρη Ευανθίας και  του κ.  Χρήστου Κάτσικα, «τα υπερκομματικά κυκλώματα» παρανομιών  κλπ… ιστοσελίδα www.alfavita.gr –   κλπ… ψευδείς ένορκες καταθέσεις κλπ… παραβάσεις καθήκοντος κλπ… οργανωμένες παρανομίες, απάτες κατά Δημοσίου, συγκαλύψεις  κλπ..

 

 

Ο κ. Χρήστος Κάστικας φέρεται και υποψήφιος Κόμματος ΚΚΕ -ΜΛ στις τελευταίες Βουλευτικές Εκλογές. Για τον λόγο αυτόν να ερευνηθεί αν παραιτήθηκε από το Δημόσιο και αν επανήλθε σε αυτό αυτοδικαίως. Δεν μας απάντησε σε αυτό το θέμα η κ. Ιατρίδου… και αιτούμαι να ερευνηθεί.

 

Η κ. Ιατρίδου – κατά την γνώμη πολλών –  αντί να διατάξει ΕΔΕ και αντί αυτοεξαιρεθεί η ίδια από την υπόθεση,  από ηθικούς και μόνο λόγους και ενώ έχει την καταγγελία μπροστά της,  ζητάει να της πάμε εμείς τα αποδεικτικά στοιχεία για την υπόθεση Χρήστος Κάτσικας, όπως λέγεται,  για να «κρίνει η ίδια πάλι», ενώ σύμφωνα με τον Νόμο περί Πειθαρχικού τα αποδεικτικά στοιχεία κατατίθενται στον ενεργούντα την ΕΔΕ.

 

Παραμένει το ερώτημα, γιατί δεν καλεί η κ. Ιατριδου ή ο αντικαταστάτης της, τον ίδιο τον κ. Κάτσικα,  να καταθέσει ο ίδιος στοιχεία από πότε η ιστοσελίδα www.alfavita.gr –   ανήκει στον υιόν του κ. Χρήστου Κάτσικα κ. Παναγιώτη Κάτσικα και συνεργάτες.Ο.Ε.

 

Δυστυχώς για τον ίδιο τον κ Χρήστο Κάτσικα η ΔΙΑΥΓΕΙΑ τον προδίδει και μαρτυρεί ότι η

ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ, έχει τα εξής στοιχεία :

Κύρια Δραστηριότητα

Υπηρεσίες ανεξάρτητου δημοσιογράφου

Διεύθυνση

ΚΑΝΑΡΗ 29 –

Πόλη

ΔΑΦΝΗ

Τ.Κ.

17235

Τηλέφωνο

2109713651

Κατάσταση

 

Έναρξη

2010-10-13

Λύση

 

 

Α.Φ.Μ.

998607709

ΔΟΥ

ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ(ΔΑΦΝΗΣ,ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ)

Νομική Μορφή

 

 

http://publicspending.net/greece/tabgreece-el.php?uri=http://publicspending.net/resource/paymentAgents/998607709

 

 

Η έναρξη της Εταιρείας έγινε,  σύμφωνα με την Διαύγεια, στις 13-10- 2015  (μέρα γρουσούζικη το 13) και έχει ΑΦΜ 998607709.

 

Η κ. Ιατρίδου δεν μπορεί – σύμφωνα με τον νόμο – να αποφανθεί περί της αθωότητας ή νομιμότητας της υπόθεσης Χρήστος Κάτσικας, παρά μόνο, είναι υποχρεωμένη από τον Νόμο, να διατάξει ΕΔΕ κατά του υπαλλήλου της κ. Χρήστου Κάστικα και ο διενεργών την ΕΔΕ θα μας καλέσει να καταθέσουμε τα αποδεικτικά στοιχεία.

Η κ. Ιατρίδου Διευθύντρια Δ΄Δν/σης Εκπ/σης Αθήνας, είναι το ίδιο πρόσωπο με τη κ. Ιατρίδου Διευθύντρια σχολείου Α΄ Αθήνας ή πρόκειται περί συνωνυμίας και να ερευνηθεί αν αυτό είναι νόμιμο.

Να κοινοποιηθούν οι υποθέσεις και στην αρμόδια ΔΥΟ. (Σχετικό 4).

 

Όλα καλά έως εδώ.

Τίθεται το ερώτημα πριν τις 13-10-2015  η ιστοσελίδα www.alfavita.gr –   σε ποιον ανήκε ;  Τι έλεγε ενόρκως ο κ. Χρήστος Κάτσικας στην ΕΔΕ στο 52 Λύκειο Αθηνών  κάνετε ότι δεν ξέρετε, ενώ έλεγε ότι η ιστοσελίδα ήταν δική του, ότι η Ασφάλεια του «δίνει πληροφορίες» κλπ… «ρουφιανιλίκια» Να τον χαίρεστε.

 

 

 

Πριν τις 13-10-2010 η ιστοσελίδα www.alfavita.gr –   ανήκε στον ίδιον τον κ. Χρήστο Κάτσικα κατά δήλωσή του, σε κατάθεσή του στην ΓΑΔΑ στο ηλεκτρονικό έγκλημα.

 

 

 

Ο κ. Κάτσικας Χρήστος ενόρκως στις 23-4-2007 καταθέτει στον κ. Αστυνόμο Βασιλάρα Δημήτριο ότι:

 Το Επάγγελμά του είναι δημοσιογράφος! Να ερευνηθεί η δημοσιογραφική επαγγελματική κατάσταση του κ. Χρήστου Κάτσικα, αν μισθοδοτείτο, αν δήλωνε στην υπηρεσία του ότι το επάγγελμά του είναι «δημοσιογράφος» και αν έχει ειδική άδεια δημοσιογράφου, αν έχει δηλώσει στην Εφορεία τα έσοδά του ή απλά κατέθετε ενόρκως ψεύδη και παρακαλώ να ασκηθεί ΕΔΕ εναντίον του.

Επίσης καταθέτει ότι είναι εκπαιδευτικός σε  Γυμνάσιο και συντάκτης στα ΝΕΑ. Το συντάκτης στα ΝΕΑ προφανώς του προσφέρει έσοδα παράλληλα με το εκπαιδευτικός στο Γυμνάσιο. ! Να ερευνηθεί η δημοσιογραφική επαγγελματική κατάσταση του κ. Χρήστου Κάτσικα, αν μισθοδοτείτο, αν δήλωνε στην υπηρεσία του ότι το επάγγελμά του είναι «δημοσιογράφος» και αν έχει ειδική άδεια δημοσιογράφου, αν έχει άδεια ασκήσεως ιδιωτικού έργου από το αρμόδιο ΠΥΣΔΕ και από πότε, αν έχει δηλώσει στην Εφορεία τα έσοδά του ή απλά κατέθετε ενόρκως ψεύδη και παρακαλώ να ασκηθεί ΕΔΕ εναντίον του.

Επίσης «διατηρεί εκπαιδευτική ιστοσελίδα στο διαδίκτυο με την επωνυμία www.alfavita.gr –   Άρα,  ο ίδιος ο κ. Χρήστος Κάτσικας καταθέτει ενόρκως το 2007, ότι η www.alfavita.gr –   είναι δική του. Το αν στις 13-10-2015 η ιστοσελίδα «πέρασε» στην εταιρεία του υιού του κ. Παναγιώτη Κάτσικα, δεν μας ενδιαφέρει. Μας ενδιαφέρει με ποια συμβολαιογραφική πράξη,  πέρασε η ιστοσελίδα www.alfavita.gr –   στην εταιρεία του υιού του δηλ. την «χάρισε , την μεταβίβασε, με ποιο ΑΦΜ μεταβιβάστηκε, αν η μεταβίβαση δηλώθηκε στην αρμόδια ΔΥΟ» κλπ…

 

Τα ίδια έχει καταθέσει ο κ. Χρήστος Κάτσικας ότι η www.alfavita.gr –   ήταν δική του και ότι είναι δημοσιογράφος κλπ… σε μεταγενέστερη κατάθεση του σε άλλη ΕΔΕ εναντίον μου στον Δ/ντή του 52 Λυκείου Αθηνών τον Φεβρουάριο 2012. Τότε πάλι κατέθετε ότι η ιστοσελίδα είναι δική του ενώ τώρα λέει ότι η ιστοσελίδα από τις 13-10-2010 ανήκει στον υιόν του. Άρα έχουμε ωευδή ένορκη κατάθεση μετά δόλου με σκοπό την απόλυση συναδέλφου του! . Τα ίδια έχει καταθέσει η κ. Ευ. Μ. Μπ. Για τον κ. Κάτσικα Χρήστο σε Αγωγή κλπ… που έχει καταθέσει και τον έχει «βασικό μάρτυρα». Επομένως οι καταγγελίες μας έχουν και άλλαστοιχεία που δεν ερευνώνται.

 

Συνεχώς τα ίδια λέει ο κ. Χρήστος Κάτσικας σε δύο ΕΔΕ και σε δικαστήριο στις7-5-2014 που ήταν μάρτυρας ή ψευδομάρτυρας – όπως το συνηθίζει όπως λέγεται – για να ζει «άνετα από τα οφέλη της ψευδούς κατάθεσης». Παρόλα αυτά για την ιδιοκτησία της  ιστοσελίδας www.alfavita.gr –   , χωρίς να το θέλει, κατέθεσε, ότι ο ίδιος είναι ιδιοκτήτης πριν τις 13 Οκτωβρίου του 2010.

Αυτό μόνο το έγγραφο και τα λοιπά που καταθέτω είναι αρκετά να διαταχτεί ΕΔΕ κατά του κ. Χρήστου Κάτσικα, αλλά και εναντίον αυτών ου χρονοκαθυστερούν την υπόθεση.

 

Παρόλα αυτά, πολλοί εθελοτυφλούν και κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν ότι πριν τις 13 Οκτωβρίου του 2010  η ιστοσελίδα ανήκε στον κ. Κάστικα ανήκε στον ίδιον τον κ. Χρήστο Κάτσικα. Από τις 13-10-2010 η ιστοσελίδα ανήκει στον γιό του κ. Παναγιώτη Κάτσικα Ο.Ε. Το θέμα είναι ότι πριν τις 13-10-2010 η ιστοσελίδα που προσέφερε διαφημίσεις, διακίνηση βιβλίων κλπ… ανήκε στον δημόσιο Υπάλληλο κ. Χρήστο Κάτσικα. Όλοι οι εκπαιδευτικοί γνώριζαν τις δραστηριότητες του κ. Χρήστου Κάτσικα.

 

 Η ΕΔΕ έχει βάθος 5ετίας. Επομένως ο κ. Χρήστος Κάτσικας, αν εφαρμοστούν οι νόμοι παραπέμπεται στο Πειθαρχικό με το ερώτημα της απόλυσης, για παράλληλη εμπορική δραστηριότητα, μέσω της  ιστοσελίδας www.alfavita.gr –   , καταγγέλλουν οι εκπαιδευτικοί. Τα΄ψρα μένει για κάλυψη του κ. Χρήστου Κάστικα ότι δήθεν αν και ήταν δική του ο κ. Χρήστος Κάτσικα ήταν ένας σύγχρονος «Ρομπέν των Δασών» που τα έκανε όλα για να βοηθήσει τους φτωχούς εκπαιδευτικούς! Αυτά όμως δεν μπορεί να το κρίνει η κ. Ιατρίδου διότι δεν έχει καθήκοντα η ίδια να διεκπεραιώσει,  ΕΔΕ αλλά να διατάξει ΕΔΕ.

Παρακαλούμε την Περιφέρεια και το Υπουργείο Παιδείας να διατάξουν ΕΔΕ και κατά του κ. Χρήστου Κάτσικα,  για τα ανωτέρω αλλά και κατά της κ. Ιατρίδου που δεν διατάσει ΕΔΕ παρά τα καταγγελίες. Ως εκ τούτου παρακαλούμε πάλι και αιτούμαστε την εξαίρεση της κ. Ιατρίδου από την υπόθεση και την ανάθεσή της σ άλλον αναπληρωτή της.

 

 Ο μη έλεγχος καταγγελίας είναι πειθαρχικό αδίκημα, αλλά και ποινικό. Όσο και να καλύψουν κάποιοι τον κ. Κάτσικα, γιατί ο ίδιος έχει καταθέσει την πραγματικότητα για να ενισχύσει τα μετέπειτα ψεύδη του. Μάλιστα έχει καταθέσει ότι ο ίδιος «έχει πληροφορίες από την ΓΑΔΑ»!!!  Έλεος, η ΓΑΔΑ δεν δίνει πληροφορίες σε κανέναν Χρήστο Κάστικα, αλλά αντίθετα παίρνει. Με άλλα λόγια ο κ. Χρήστος Κάτσικας, ήθελε να πει ότι ο ίδιος είναι «πληροφοριοδότης στην ΓΑΔΑ αλλά για λόγους εντυπωσιασμού κατέθεσε ότι «η Αστυνομία του δίνει πληροφορίες»!! Ειλικρινά γελάσαμε όταν διαβάσαμε αυτήν την κατάθεση!

 

 

Ο κ. Χρήστος Κάτσικας, που του «δίνει πληροφορίες η Αστυνομία», δεν θα ξεφύγει, γιατί με τις συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις ο «σαλτιμπάγκος», όπως τον αποκαλούν κ. Χρήστος Κάτσικας, στην ταχύτητά του να αλλάξει χρώμα κόμματος και υπηρέτη, θα κάνει το μοιραίο λάθος όπως έκανε και η κ. Δ. Ελ. Και η κ. Ευ.Μ. Μπ.  και άλλοι τυχοδιώκτες. Πολλοί συνδικαλιστές παρασύρονται με την πεποίθηση ότι τα άτομα σαν τον κ. Κάτσικα είναι «δικά τους», αλλά μια παροιμία λέει ότι ο τυχοδιώκτης δεν έχει πιστεύω.

Τέλος ο κ. Χρήστος Κάτσικας εμφανίστηκε προεκλογικά σε πάνελ τηλεόρασης «μεσούσης νυκτός» με τον βαρύγδουπο τίτλο ΚΚΕ μ. λ.  κάπως έτσι και μίλαγε για το πώς θα μας σώσει! Πιθανά ο κ. Κάσκας ήταν υποψήφιος Βουλευτής. Αν ναι να ερευνηθεί αν είχε παραιτηθεί νόμιμα από την υπηρεσία του για να εκτεθεί ως υποψήφιος Βουλευτής

Αιτούμαστε να γίνει επείγουσα ΕΔΕ για το θέμα Χρήστος Κάτσικας ‘ ιστοσελίδα www.alfavita.gr –   κλπ.  παρανομίες. Ο μη έλεγχος καταγγελίας είναι πειθαρχικό αδίκημα, αλλά και ποινικό. Η εντολή ΕΔΕ κατά κ. Χρήστου Κάτσικα πρέπει να αρχίσει πριν τις 1-10-2015 ειδάλλως θα θεωρηθεί προσπάθεια συγκάλυψης παρανομιών, λένε πολλοί καθηγητές.

 

Ο κ. Χρήστος Κάτσικας, ΠΕΟ2,  Δημόσιος Υπάλληλος, φιλόλογος εσπερινού Γυμνασίου Μοσχάτου, παρά τις καταγγελίες και μηνύσεις, φαίνεται, όπως, λένε πολλοί ότι έχει ‘ειδική ασυλία‘ και ΔΕΝ γίνεται ΕΔΕ εναντίον του, τουλάχιστον για την ιστοσελίδα www.alfavita.gr –  και από πότε είναι ιδιοκτήτης της και νόμιμος εκπρόσωπός της.

Η δήθεν έρευνα που έγινε, από την κ. Ιατρίδου, ήταν πλημμελής, λένε,  απότι μάθαμε και έδειξε ότι η ιστοσελίδα www.alfavita.gr –  από τον Οκτώβριο του 2010 έχει ιδιοκτήτη τον γιό του κ. Χρ. Κάτσικα κ. Παναγιώτη είναι Ομόρρυθμη εταιρεία και έχει ξεχωριστό ΑΦΜ και πουλάει στο Υπουργείο Παιδείας βιβλία περίπου 8.000 ευρώ το έτος. Ο κ. Χρήστος Κάτσικας παρότι δήθεν «αριστεριστής», λέμε τώρα έτσι τον λεγόμενο ‘χαφιέ των Εξαρχείων‘  εμφανίζεται και σε εκπομπές του κ. Πρετεντέρη του ΜΕΓΚΑ στα 18-5-2015 και λέει ό,τι θέλει. Παρόμοιες περιπτώσεις που ούτε καν είχαν τολμήσει να μιλήσουν ελέγχτηκαν για ανάρμοστη κριτική προϊσταμένης αρχής και ανάρμοστη συμπεριφορά. Να ερευνηθεί γιατί έως σήμερα ΔΕΝ έχει διαταχτεί ΕΔΕ για τον κ. Χρ. Κάτσικα και ποιος ευθύνεται για αυτό. Αν δήθεν έχει αλλάξει ο νόμος, να μπουν στο αρχείο και οι άλλες διώξεις κατά άλλων υπαλλήλων με ανάλογο περιεχόμενο.

Ας μην θεωρηθεί ότι εξυμνεί ο κ. Κάτσικας τον κ. Μπαλτά. Απλά την ‘πέφτει‘ από πλάγια μπας και του δώσει ‘δουλειά‘ πάλι. Μόλις χάσει τη  εξουσία ο κ. Μπαλτάς θα αρχίσουν τα συκοφαντικά εναντίον του, γιατί ο λεγόμενος ‘ρουφιάνος‘ Χρ. Κάστσικας ‘έτσι ζει‘ όπως ζουν όλοι οι λεγόμενοι ‘ρουφιάνοι‘, στο Δημόσιο..!

 

Η έρευνα , που αναφέρει και η κ. Μαρίας Ιατρίδου με αρ. Πρωτ. 148-27’3’2015, ΔΕΝ απαντά ποιανού ήταν ιστοσελίδα www.alfavita.gr –  πριν από τον Σεπτέμβριο του 2010. Ας φέρει η κ. Ιατρίδου ή ο κ. Χρ. Κάτσικας  τις εξής απαντήσεις : α) ποιος ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας πριν τον Σεπτέμβριο του 2010, β) Με ποιο ΑΦΜ η ιστοσελίδα www.alfavita.gr – έκανε διακίνηση και πώληση βιβλίων και με ποια άδεια, πριν τον Σεπτέμβρη του 2010  γ) μήπως η ιστοσελίδα ΔΕΝ είχε ΑΦΜ και γινόταν παράνομη διακίνηση βιβλίων διαφημίσεων κλπ… δ) από πότε ο κ. Χρήστος Κάτσικας έχει άδεια δημοσιογράφου από το αρμόδιο ΠΥΣΔΕ και αν έχει ταυτότητα δημοσιογράφου από την ΕΣΗΕΑ. Σας υπενθυμίζω ότι ο κ. Χρ. Κάτσικας έχει κάνει ένορκες καταθέσεις και ο ίδιος αναφέρει το ιδιοκτησιακό καθεστώς!! Υπενθυμίζεται ότι η ΕΔΕ μπορεί να ελέγξει παρανομίες τις τελευταίας 5ετίας και παρακαλώ να αρχίζει ΕΔΕ για την υπόθεση αυτή και δεν μπορεί να γίνει ΕΔΕ χωρίς να καταθέσω ο ίδιος τα στοιχεία που έχω.

Σύμφωνα με τον Πειθαρχικό Δίκαιο ‘. Με το Νόμο 4325/2015 που δημοσιεύθηκε στις 11/5/2015, τροποποιούνται άρθρα του πειθαρχικού δικαίου των δημοσίων υπαλλήλων,

κε) η άσκηση εργασίας ή έργου με αμοιβή χωρίς προηγούμενη άδεια της υπηρεσίας,

Η ιστοσελίδα www.alfavita.gr – κατάθεση του ίδιου του κ. Χρ. Κάτσικα ανήκε στον ίδιον. Άρα, πρέπει να ερευνηθεί μήπως ο κ. Κάτσικα ασκούσε εμπορική δραστηριότητα παράνομα σύμφωνα με τον Δημοσιοϋπαλληλικό Κώδικα.  Αν ασκούσε εμπορική δραστηριότητα ο κ. Χρ. Κάστικας σύμφωνα με τον κώδικα πρέπει να σταλεί στο Πειθαρχικό με το ερώτημα της απόλυσης.

 

Ο κ. Χρήστος Κάτσικας ο κρατικοδίαιτος του Λαμπράκη, έμμισθος υπηρέτης των υπηρεσιών στα Εξάρχεια, ‘σιχαμερό σκουλήκι‘, όπως τον αποκαλούν όλων των Υπουργών Παιδείας τώρα από τηλοψίας εμφανίζεται ότι δήθεν ‘ξεφτίλισε τον Λοβέρδο, τον Φορτσάκη τον Ψαριανό και τόσους άλλους όπως αυτοεπαίρεται ο ίδιος από την ιστοσελίδα του, αλλά δεν είναι ούτε με τον μπαλτά….με ποιον είναι ο Κάτσικας θα το αντιληφθείτε πιο κάτω… κατά το ‘οι πόρνες, και οι ρουφιάνοι δεν έχουν πιστεύω‘.

 

http://www.alfavita.gr/tags/%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%AC%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%82

Μα κύριοι Υπουργοί, δεν τον ρωτάτε αν γνωρίζει ο Χρ. Κάτσιακας που πέφτει το σχολείο του, στο οποίο φέρεται ότι διδάσκει και στο οποίο καταγγέλλεται ότι δεν πατάει; Γιατί καλύπτεται τόσο πολύ τον σφουγγοκωλάριο σας, τον δήθεν ‘επαναστάτη της ρουφιανιάς‘, όπως τον λένε;. Γιατί φοβόσαστε τόσο πολύ τον κ. Χρ. Κάτσικα, μήπως σας πρόσφερε υπηρεσίες ψευδομάρτυρα ή ρουφιάνου και τώρα τον φοβάστε, μην μιλήσει, λένε πολλοί;

 

Ο κ. Χρήστος Κάτσικας, έχει πάρει φόρα, γιατί είναι ανεξέλεγκτος πλέον, καταγγέλλει δημόσια στις 03.02.2015, ότι ο πρώην Υπουργός Ανδρέας  Λοβέρδος και η ηγεσία του Υπουργείου «έφυγαν σαν κλέφτες» και ότι «όπως αποδεικνύεται, ο Ανδρέας Λοβέρδος πριμοδοτούσε την αντιεκπαιδευτική του πολιτική». Καταγγέλλει ο κ. Χρ. Κάτσικας και «και δημιουργία προθύμων μέσω του ροκανίσματος των κονδυλίων»!

 

Θέμα 2:  «Αλλά αποχωρώντας, στις 26 Γενάρη (!), με υπογραφή Λοβέρδου λίγες ώρες πριν παραδώσουν το υπουργείο Παιδείας, μοίρασαν τα κονδύλια για τη «βρόμικη δουλειά» της αξιολόγησης σε εκατοντάδες στελέχη, περιφερειάρχες, διευθυντές Εκπαίδευσης και σχολικούς συμβούλους». Ο κ. Χρ. Κάτσικας καταφέρεται και κατά Περιφερειακών Διευθυντών Σχολικών Συμβούλων κλπ…

Θέμα 3: Ποιος ήταν ο κατά νόμο εκπρόσωπος της ιστοσελίδας  www.alfavita.gr –  πριν τον Σεπτέμβριο του 2010. Στις 23’12’2077 δηλώνει ότι είναι ο ίδιος ο Χρ Κάτσικας και Συντάκτης στα Νέα. Το ίδιο κατέθεσε και το 2012. Με ποιο ΑΦΜ γινόταν η πώληση κα η διαφήμιση βιβλίων από την ανωτέρω ιστοσελίδα και πόσα βιβλία πωλεί η ανώτερη ιστοσελίδα σε οργανισμούς του Υπουργείου Παιδείας. Παρακαλούμε να ερευνηθεί το πειθαρχικό αδίκημα για τον κ. Χρ. Κάτσικα, κε) η άσκηση εργασίας ή έργου με αμοιβή χωρίς προηγούμενη άδεια της υπηρεσίας, NOMOΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 4325, Εκδημοκρατισμός της Διοίκησης − Καταπολέμηση

Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση. Αποκατάσταση αδικιών και άλλες διατάξεις

 

Ποιος είναι ο πραγματικός Χρήστος Κάστικας, που πηγαίνει σε διαδηλώσεις και φιλμάρει τους διαδηλωτές  προχωρώντας ανάποδα προς την διαδήλωση, ζουμάροντας στα πρόσωπα και πάει τα φιλμ εκεί που ξέρει. Σύμφωνα με ανώνυμη επιστολή ο κ. Χρ. Κάτσικας είναι μια νέα μορφή Ντάνου Κρυστάλλη έμμισθος ‘χαφιές‘ των υπηρεσιών στον χώρο των Εξαρχείων, ενώ ο ίδιος διαδίδει ότι είναι περιφερειακό μέλος τρομοκρατικών οργανώσεων. Να αποσταλεί η παρούσα στην αντιτρομοκρατική να ερευνηθεί ο ρόλος του Χρ. Κάτσικα στην παιδεία. Να ερευνηθεί αν έχει συλληφθεί ο κ. Χρ. Κάτσικας στο περιοδικό Ρήξη το 1986 περίπου μαζί με άλλα ‘συντρόφια‘ μετέπειτα ‘χαφιέδες‘ λέει η ανώνυμη επιστολή. Επίσης αν καπνίζει ‘χόρτο‘ λέει η επιστολή και λόγω των αδυναμιών του τον χρησιμοποιούν ως ψευδομάρτυρα σε δικαστήρια με 50 ευρώ την ψευδή κατάθεση, λέει η επιστολή. Ποιος τον έβαλε να κάνει διδακτορικό στα Ιωάννινα και πότε. Σε πιον ανήκει η ιστοσελίδα τον Αύγουστο του 2010 και πριν. Να ερευνηθούν τα ανωτέρω.

.

 

Θέμα 4: Να γίνει έλεγχος γνησιότητας βεβαιώσεων – εγγράφων  πτυχίων του υπηρεσιακού φακέλου του κ. Χρ. Κάτσικα, αφού εξαιρεθεί η προϊσταμένη του και ο έλεγχος να γίνει από ανωτέρα Αρχή.

Θέμα 5: Να γίνει έλεγχος με τον Νόμο περί διαφθοράς και παράβασης καθήκοντος γιατί δεν γίνεται ΕΔΕ κατά του κ. Χρ. Κάτσικα. Να γίνει έλεγχος αν ο κ. χρ. Κάτσικας είναι ένας «κοινός συκοφάντης», για όσα αναφέρει στο άρθρο του ή είναι αληθή και να τηρηθεί η νομιμότητα.

Θέμα 6:  Να ερευνηθεί η νομιμότητα εκλογής στο ΠΣΠΑ Αθηνών της κ. Δανίλη Ελένης, αν είχε τα απαιτούμενα προσόντα και το 2011 και το 2015.

 

Θέμα 7:  Επίσης να ερευνηθεί αν είναι νόμιμη η απόφαση του κ. Λοβέρδου δέκα μέρες πριν τις εκλογές, της 14/01/2015 Αρ. Πρωτ. Βαθμός Προτερ. Φ.350/15/5307/Ε3 να ορίσει τον κ. Χρ. Κάτσικα αναπληρωτή αιρετό για το ΑΠΥΣΔΕ Αττικής και την Προϊσταμένη της Δ΄Δ/νσης κ. Ιατρίδου Μαρία, ως αναπληρωματικό μέλος του ΑΠΥΣΔΕ Αττικής και άλλη απόφαση του κ. Λοβέρδου να ορίσει την κ. Ευανθία Μακρή Μπότσαρη ως μέλος του Δ.Σ. της ΑΣΠΑΙΤΕ Αθηνών..

 

Κυρίες, κύριοι,

Ο κ. Χρήστος Κάτσικας, ΠΕ02 του Εσπερινού Γυμνασίου Μοσχάτου (Λ. Ποσειδώνος 11, Μοσχάτο) και – όπως δήλωνε ο ίδιος-  ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας www.alfavita.gr,  ο οποίος είναι μέλος «εξωκοινοβουλευτικών οργανώσεων», όπως ο ίδιος διαδίδει, είναι υπόλογος για την ανάρτηση που ακολουθεί διότι όφειλε να ελέγξει το περιεχόμενό της, πριν το αναρτήσει, αλλά και φέρει την υπογραφή του…

 

 

Με τον νόμο περί ελέγχου γνησιότητας εγγράφων φακέλου δημοσίου υπαλλήλου, πρέπει να ερευνηθεί αν έχει ο κ. Κατσικας: α) νόμιμη άδεια δημοσιογράφου και από πότε, β) αν έχει άδεια από το ΠΥΣΔΕ για άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου και από πότε γ) ΚΑΙ ΑΝ ΔΗΛΏΝΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΣ ΠΟΥ ΠΑΊΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΊΑ. Κατά του κ. Κάτσικα Χρήστου, έχουν κατατεθεί αναφορές αλλά περιέργως δεν γίνεται ΕΔΕ κατά του κ. Κάτσικα και για τον λόγο αυτόν εγκαλείται και ο Διοικητικός του Προϊστάμενος και οι υπεύθυνοι του Υπουργείου Παιδείας..

 

Να γίνει επίσης, έλεγχος αν ο κ. χρ. Κάτσικας είναι ένας «κοινός συκοφάντης», δυσφημίζει συκοφαντικά σωρεία στελεχών της εκπαίδευσης, για όσα αναφέρει στο άρθρο του ή όσα γράφει είναι αληθή και να τηρηθεί η νομιμότητα.

 

 

Επίσης να ερευνηθεί αν είναι νόμιμη η απόφαση του κ. Λοβέρδου να ορίσει τον κ. Χρ. Κάτσικα αναπληρωτή αιρετό για το ΑΠΥΣΔΕ Αττικής και την Προϊσταμένη της Δ΄Δ/νσης ως αναπληρωματικό μέλος του ΑΠΥΣΔΕ Αττικής και άλλη απόφαση του κ. Λοβέρδου να ορίσει την κ. Ευανθία Μακρή Μπότσαρη ως μέλος του Δ.Σ. της ΑΣΠΑΙΤΕ Αθηνών…

 

 

 

 

Ακολουθεί το νέο άρθρο του κ. Κάτσικα (μέσα σε πλαίσιο)

Εκπαιδευση

Μνημονιακός μέχρι τέλους

loverdos.jpg

Όπως αποδεικνύεται, ο Ανδρέας Λοβέρδος πριμοδοτούσε την αντιεκπαιδευτική του πολιτική | ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

03.02.2015, 09:24 | Ετικέτες:  Ανδρέας Λοβέρδος, εκπαίδευση, εκλογές

 

Συντάκτης: 

Χρήστος Κάτσικας

Απίστευτο μεν, αληθινό δε! Εφυγαν σαν τους κλέφτες κάτω από τη συντριπτική λαϊκή ετυμηγορία, αλλά αποχωρώντας, στις 26 Γενάρη (!), με υπογραφή Λοβέρδου λίγες ώρες πριν παραδώσουν το υπουργείο Παιδείας, μοίρασαν τα κονδύλια για τη «βρόμικη δουλειά» της αξιολόγησης σε εκατοντάδες στελέχη, περιφερειάρχες, διευθυντές Εκπαίδευσης και σχολικούς συμβούλους.

Η προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Παιδείας «πρωτοτύπησε» ξανά, δίνοντας νέα δείγματα γραφής μία μέρα μετά τις εκλογές. Με έγγραφο, που φέρει την υπογραφή του πρώην υπουργού Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδου και με ημερομηνία 26 Ιανουαρίου 2015, ορίζεται η πληρωμή εκατοντάδων στελεχών της εκπαίδευσης για τις «υπηρεσίες» τους στην υλοποίηση της διαβόητης «αξιολόγησης».

Συγκεκριμένα, με τίτλο «Έγκριση παροχής υπηρεσιών των στελεχών της δημόσιας πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για την υποστήριξη και υλοποίηση των επιμορφωτικών δράσεων στο πλαίσιο της Πράξης “Προκαταρκτικές ενέργειες για την εφαρμογή συστήματος αξιολόγησης” με κωδικό ΟΠΣ 453588 – Οριζόντια Πράξη», εκατοντάδες περιφερειακοί διευθυντές Εκπαίδευσης, προϊστάμενοι Διευθύνσεων, σχολικοί σύμβουλοι, προϊστάμενοι Παιδαγωγικής Καθοδήγησης, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καλούνται να εισπράξουν χρηματικά ποσά για υπηρεσίες που προετοίμαζαν το έδαφος για την αναβίωση του επιθεωρητισμού και τον επαγγελματικό αφανισμό των εκπαιδευτικών, ιδιαίτερα σήμερα που η αθλιότητα της αξιολόγησης έχει καταδικαστεί αμετάκλητα και από τους συναδέλφους και από την κοινωνία.

Το έγγραφο της απόφασης Λοβέρδου με ημερομηνία 26/1/2015, όπως αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» |

Στην αντίπερα όχθη

Την ίδια ώρα που χιλιάδες εκπαιδευτικοί της τάξης και εκατοντάδες σχολικές μονάδες σε όλη τη χώρα έπαιρναν μέρος στην απεργία–αποχή που είχαν κηρύξει τα εκπαιδευτικά σωματεία και δήλωναν ότι δεν θα γίνουν συνένοχοι στα σχέδια του υπουργείου Παιδείας να κλείσει σχολικές μονάδες και να εξοστρακίσει χιλιάδες μαθητές και δασκάλους, μερικές «ντουζίνες» αξιολογητών καθόριζαν τη δική τους στάση με μοναδικό γνώμονα την απορρόφηση κονδυλίων από το ΕΣΠΑ.

Είχαμε επισημάνει και με άλλη ευκαιρία ότι με μια απλή επίσκεψη στην ιστοσελίδα του προγράμματος ΕΣΠΑ, αλλά και στον χώρο του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) στη «Διαύγεια» μπορούσε κανείς να διαπιστώσει τον χορό των εκατομμυρίων ευρώ που στήθηκε γύρω από την αυτοαξιολόγηση-αξιολόγηση των εκπαιδευτικών:

 Αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου της σχολικής μονάδας – Διαδικασία αυτοαξιολόγησης – Προϋπολογισμός: 7.200.000 ευρώ.

 Προκαταρκτικές Ενέργειες για την Εφαρμογή Συστήματος Αξιολόγησης – Προϋπολογισμός 1.490.000 ευρώ.

Οι εκπαιδευτικοί απαιτούν να ακυρωθεί τώρα η προκλητική αυτή απόφαση του τέως υπουργού Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδου, να δεσμευτούν τα χρήματα που προορίζονται για τους αξιολογητές και να δοθούν για τις τεράστιες ανάγκες των σχολείων για θέρμανση, για την κάλυψη των κενών σε προσωπικό και των άλλων αναγκών. Παράλληλα, ζητούν, την άμεση κατάργηση όλων των νόμων της αξιολόγησης και την υπαγωγή, τώρα, όλων των εκπαιδευτικών στο καθεστώς της ακώλυτης μισθολογικής και βαθμολογικής εξέλιξης.

Γνωστοί-άγνωστοι

Το παραπάνω γεγονός δεν αποτελεί παρά μόνο ένα τμήμα του παζλ που σχετίζεται με τον ατελείωτο χορό εκατομμυρίων, με τα οποία το υπουργείο Παιδείας πριμοδοτούσε την αντιεκπαιδευτική του πολιτική και βεβαίως όσους προθυμοποιούνταν να την υλοποιήσουν. Στο πλαίσιο αυτό είναι χαρακτηριστικά όσα συνέβησαν με τη λεγόμενη Τράπεζα Θεμάτων, λίγες μόλις μέρες πριν από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Οπως είναι γνωστό, στις 8 Ιανουαρίου 2015, ο υπουργός Παιδείας, σε μια επιχείρηση εξαγοράς της συναίνεσης της κοινής γνώμης στο πρόσωπό του, ανακοινώνει ότι θα γίνει διακοπή της τροφοδότησης της Τράπεζας Θεμάτων στις 21/1/2015 και μείωση του αριθμού των θεμάτων σε πολλά μαθήματα.

Κάτω από την πίεση μαθητών, γονιών και καθηγητών, που ασφυκτιούσαν από την Τράπεζα Θεμάτων, ο κ. Λοβέρδος, με τη γνωστή προεκλογική μαεστρία που τον διακρίνει, κάνει μια κίνηση «καλής θέλησης». Ανακοινώνει, μάλιστα, πίνακα με τον «Σημερινό αριθμό θεμάτων» (που υπήρχαν τότε) και τον «Ενδεικτικό αριθμό θεμάτων» που θα έπρεπε να υπάρξουν τελικά.

Και, ω του θαύματος! Με έκπληξη καθηγητές και μαθητές Λυκείου που περίμεναν τη μείωση των θεμάτων, σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας, ανακαλύπτουν ότι τις αμέσως επόμενες μέρες της δήλωσης του κ. Λοβέρδου τα θέματα ανά μάθημα όχι μόνο δεν μειώνονται, αλλά αυξάνονται και σε ορισμένες περιπτώσεις διπλασιάζονται! Για παράδειγμα, ο αριθμός των θεμάτων στα Θρησκευτικά Β΄ Λυκείου από 120 φτάνει τελικά τα 241!

Και ποιος είναι ο λόγος, θα αναρωτηθούν κάποιοι, που οι άγνωστοι θεματοθέτες φρόντισαν να «φορτώσουν» την Τράπεζα Θεμάτων, όταν μάλιστα όλα έδειχναν ότι η κυβέρνηση -και άρα η ηγεσία του υπουργείου- αλλάζει χέρια; Τα 1.491.294 εκατ. ευρώ, δηλαδή ο προϋπολογισμός του ΕΣΠΑ για την Τράπεζα Θεμάτων που έπρεπε να «απορροφηθεί»! Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια, που λέει και ο λαός μας: Και υλοποίηση των «πληρωμένων οδηγιών» της Ευρωπαϊκής Ενωσης (η Τράπεζα Θεμάτων ήταν σχέδιο της Ε.Ε. και περιλαμβανόταν στο ΕΣΠΑ) και δημιουργία προθύμων μέσω του ροκανίσματος των κονδυλίων!

http://www.efsyn.gr/arthro/mnimoniakos-mehri-teloys

 

 

Επίσης

Ποιος είναι ο κ. Χρήστος Κάστικας και γιατί καταγγέλλει τα ανωτέρω, πρέπει να ερευνηθεί. Ανώνυμη επιστολή αποκαλύπτει ότι ο δήθεν αριστεριστής και κρυφός συνεργάτης τρομοκρατικών οργανώσεων όπως ο ίδιος διαδίδει ο κ. Χρ. Κάτσικας «πουλάει εκδούλευση σε κάθε Υπουργό Παιδείας – γλύφει και χειροκροτεί  – και όταν αυτός χάσει την θέση του, αμέσως τον καταγγέλλει για να προσεταιριστεί τον επόμενο Υπουργό Παιδείας και μετά τον μεθεπόμενο… Πολλοί Υπουργοί Δεξιοί – Πασοκ – Αριστεροί έχουν πέσει θύμα του, λέει η ανώνυμη επιστολή.

 

Στο ανωτέρω άρθρο ο κ. Κάστικας κατηγορεί τον κ. τέως Υπουργό και προφανώς και τον τέως Υφυπουργό κ. Αρβανιτόπουλο ότι έφυγαν σαν κλέφτες!

Γράφει: «Αλλά αποχωρώντας, στις 26 Γενάρη (!), με υπογραφή Λοβέρδου λίγες ώρες πριν παραδώσουν το υπουργείο Παιδείας, μοίρασαν τα κονδύλια για τη «βρόμικη δουλειά» της αξιολόγησης σε εκατοντάδες στελέχη, περιφερειάρχες, διευθυντές Εκπαίδευσης και σχολικούς συμβούλους». Ο κ. Χρ. Κάτσικας καταφέρεται και κατά Περιφερειακών Διευθυντών Σχολικών Συμβούλων κλπ… ότι κάνανε «βρώμικη δουλειά με την αξιολόγηση» και ουσιαστικά πληρώθηκαν παράνομα! Άρα οι Περιφερειάρχες οι Σχολικοί Σύμβουλοι και οι εμπλεκόμενοι στην αξιολόγηση έχουν πάρει παράνομα χρήματα! Αν δεν το έχουν κάνει, οφείλουν να υποβάλλουν μηνύσεις κατά του κ. Κάτσικα.

Είτε αυτά που καταγγέλλει ο κ. Χρ. Κάτσικας είναι αληθή είτε είναι κοινός συκοφάντης και σπιλώνει δεκάδες στελέχη της εκπαίδευσης!

Αλλά ας μην  κλαίνε τώρα…. Ο κ. Κάτσικας, όταν στοχοποιούσε άλλους ήταν «καλός και αρεστός»  ο κ. Κάτσικας….. να μην ξεχνιόμαστε… Τώρα «λουστείτε» τον κ. Κάτσικα που εσείς οι ίδιοι αναθρέψατε, λέει η ανώνυμη επιστολή.

 

Ο κ. Κάτσικας, όμως, δεν καταγγέλλει τον κ. Λοβέρδο για αποφάσεις όταν τον συμφέρουν προσωπικά! Αιτούμαστε, επίσης να ερευνηθεί αν είναι νόμιμη η απόφαση του κ. Λοβέρδου δέκα μέρες πριν τις εκλογές, της 14/01/2015 Αρ. Πρωτ. Βαθμός Προτερ. Φ.350/15/5307/Ε3 να ορίσει τον κ. Χρ. Κάτσικα αναπληρωτή αιρετό για το ΑΠΥΣΔΕ Αττικής και την Προϊσταμένη της Δ΄Δ/νσης Αθήνας κ. Ιατρίδου Μαρία, ως αναπληρωματικό μέλος του ΑΠΥΣΔΕ Αττικής (Επισυνάπτω την απόφαση)

Να ερευνηθεί  και άλλη απόφαση του κ. Λοβέρδου της  23/12/2014, να ορίσει την κ. Ευανθία Μακρή Μπότσαρη ως μέλος του Δ.Σ. της ΑΣΠΑΙΤΕ Αθηνών (όταν πολλοί το σχολιάζουν ως ρουσφετολογικό διορισμό)… Εδώ ο κ. Κάτσικας «ποιεί την νήσσαν»… όπου μας συμφέρει δηλαδή, ο κ. Λοβέρδος είναι παράνομος, όπου δεν μας συμφέρει δεν είναι.

Να κινηθεί η διαδικασία για αποδοχή θέσεως παράνομης από τον κ. Κάτσικα αφού οι προεκλογικές αποφάσεις του κ. Λοβέρδου δεν αρέσουν στον κ. Κάτσικα αλλά τις αποδέχεται όταν είναι το όνομά του μέσα ή των φίλων του!

 

Ο κ. Χρήστος Κάτσικας έχει στραφεί και εναντίον μου στο παρελθόν σε υπόθεση που αθωώθηκα στα Δικαστήρια αλλά εξαιτίας του κ. χρ. Κάτσικα ήμουν σε αργία ένα χρόνο. Ο κ. Χρ. Κάστικας, όποτε θέλει δηλώνει ενόρκως ό,τι θέλει και κανείς δεν τον ελέγχει. Προσήλθε στο  Ηλεκτρονικό έγκλημα στις 23 Απριλίου το 2007 και κατέθεσε ενόρκως ότι η ιστοσελίδα www.alfavita.gr,  του ανήκει και είναι συντάκτης και στα ΝΕΑ και δημόσιος υπάλληλος στο σχολείο! Το συντάκτης στα ΝΕΑ του φέρει έσοδα προφανώς. Τα ίδια είπε όταν κατέθεσε σε ΕΔΕ στον Δν/τη 59ου Γενικού Λυκείου Αθήνας το 2013.

Σύμφωνα με έρευνα την Δ΄ Διεύθυνσης Εκπ/σης Αθήνας, τώρα ο κ. Κάτσικας Χρήστος δηλώνει ότι ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας www.alfavita.gr είναι ο κ. «Παναγιώτης Κάτσικας και ΣΙΑ ετερόρρυθμη εταιρεία». Ποια η σχέση ενός δημοσίου υπαλλήλου με μια ετερόρρυθμη εταιρεία. Οφείλει να απολυθεί ο κ. Χρήστος Κάτσικας αν η εταιρεία δική του το 2007 και το 2010 γιατί ήταν δημόσιος υπάλληλος και έχει ασυμβίβαστο. Να ερευνηθεί πότε έλεγε την αλήθεια, ο δημόσιος υπάλληλος  Χρήστος Κάτσικας και με ποια ιδιότητα κατέθεσε στο Ηλεκτρονικό έγκλημα το 2007, να παραπεμφθεί σε νέα ΕΔΕ με την κατηγορία ψευδούς κατάθεσης σε ανάκριση, συκοφαντία, εκβιασμό, απάτη στο δικαστήριο, παράβαση καθήκοντος, συμμετοχή σε απάτη 85 εκατομμυρίων  κλπ… Πρέπει να ερευνηθεί αν έχει ο κ. Κατσικας, ο μάρτυρας της κ. Μακρή Μπότσαρη, δεν έχει  νόμιμη άδεια δημοσιογράφου, της ΕΣΗΕΑ, που δεν έχει, αν έχει άδεια από το ΠΥΣΔΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΗΛΏΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΣ ΠΟΥ ΠΑΊΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΊΑ. Κατά του κ. Κάτσικα Χρήστου, έχουν κατατεθεί 7 αναφορές και έρχονται και άλλες εναντίον αυτών που τον κάλυψαν. Σας ενημερώνω ότι θα ελεγχτούν τα πτυχία και τα προσόντα όλων όσων στελεχώνουν την παιδεία. Πονηρίες του τύπου ο κ. Κάτσικας είναι του «συγκροτήματος» ή δεν θα κάνουμε έρευνα δεν ισχύουν, γιατί η παράλειψη έρευνας στοιχειοθετεί αδίκημα για τους προϊσταμένους του.

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ όσους συμμετείχαν σε ευρωπαϊκά προγράμματα, ενώ τους έβαζαν να υπογράψουν ότι πληρώθηκαν και αυτό φαίνεται από τις φορολογικές δηλώσεις των δήθεν ερευνητών, που ΔΕΝ δήλωναν στην Εφορία τα δήθεν έσοδα αφού ποτέ δεν τους έδωσαν χρήματα ή σε κάποιους δίνανε… Να ερευνηθούν οι φορολογικές δηλώνεις όσων συμμετείχαν σε προγράμματα να δούμε  αν δήλωναν έσοδα από συμμετοχή σε προγράμματα! Έτσι θα αποκαλυφτεί το εύρος της απάτης κατά δημοσίου… Τα χρήματα τα «ενθυλάκωνε» ο δήθεν οικονομικός υπεύθυνος  του προγράμματος. Για το λόγο αυτό σε πρώτης δάση έρευνας όλα φαίνονταν «νόμιμα»!

Οπότε μιλάμε για ψευδή βεβαίωση, απάτη κατά δημοσίου, μαύρο χρήμα, νομιμοποίηση εσόδων από παρανομίες, συγκάλυψη, εκβιασμό, απάτη, απειλή «σύσταση συμμορίας»

 

«Θέλει ο Κάτσικας να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει»

«Καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια»

Λαϊκή Παροιμία.

Ο κ. Χρήστος Κάτσικας ο κρατικοδίαιτος του Λαμπράκη, έμμισθος υπηρέτης των ‘υπηρεσιών στα Εξάρχεια‘, ‘σιχαμερό σκουλήκι‘, όπως τον αποκαλούν όλων των Υπουργών Παιδείας, τώρα από τηλοψίας εμφανίζεται στον Πρετεντέρη, ότι δήθεν ‘ξεφτίλισε τον Λοβέρδο, τον Φορτσάκη τον Ψαριανό και τόσους άλλους όπως αυτοεπαίρεται ο ίδιος από την ιστοσελίδα του, αλλά δεν είναι ούτε με τον Μπαλτά….

Με ποιον είναι ο Κάτσικας θα το αντιληφθείτε πιο κάτω… κατά το ‘οι πόρνες, και οι ρουφιάνοι δεν έχουν πιστεύω‘. Λαϊκή Παροιμία.

 

Σύμφωνα με ανώνυμη επιστολή ο κ. Χρ. Κάτσικας είναι μια νέα μορφή Ντάνου Κρυστάλλη έμμισθος ‘χαφιές‘ των υπηρεσιών στον χώρο των Εξαρχείων ενώ ο ίδιος διαδίδει ότι είναι περιφερειακό μέλος τρομοκρατικών οργανώσεων. Να αποσταλεί η παρούσα στην αντιτρομοκρατική να ερευνηθεί ο ρόλος του Χρ. Κάτσικα στην παιδεία. Να ερευνηθεί αν έχει συλληφθεί ο κ. Χρ. Κάτσικας στο περιοδικό Ρήξη το 1986 περίπου μαζί με άλλα ‘συντρόφια‘ μετέπειτα ‘χαφιέςδες‘ λέει η ανώνυμη επιστολή. Επίσης αν καπνίζει ‘χόρτο‘ λέει η επιστολή και λόγω των αδυναμιών του τον χρησιμοποιούν ως ψευδομάρτυρα σε δικαστήρια με 50 ευρώ την ψευδή κατάθεση, λέει η επιστολή. Να ερευνηθούν τα ανωτέρω.

Αιτούμαι και Παρακαλώ την πειθαρχική και ποινική δίωξη του κ. Χρήστου Κάτσικα και όσων τον καλύπτουν.

«Κρίμα, που τελικά θα θυσιαστεί ο κ. Χρήστος Κάτσικας,  για να διασωθούν οι υπόλοιποι, που εμπλέκονται σε παρανομίες»! Ανωνύμου.

«Μεσούσης νυκτός,  ο κ. Χρήστος Κάτσικας εμφανίστηκε προεκλογικά,  σε πάνελ τηλεόρασης με τον βαρύγδουπο τίτλο ΚΚΕ μ. λ. ή  κάπως έτσι και μίλαγε για το πώς θα μας σώσει! Πιθανά, ο κ. Κάτσικας ήταν υποψήφιος Βουλευτής στις 20-9-2015. Αν ναι, να ερευνηθεί αν είχε παραιτηθεί νόμιμα από την υπηρεσία του, για να εκτεθεί ως υποψήφιος Βουλευτής» Ανωνύμου.

Το γέλιο ή το γελοίο « Η Αστυνομία δίνει πληροφορίες στον κ. Χρήστο Κάτσικα. Μάλλον έχει το πρόβλημα τα «καθρέπτη και τα βλέπει ανάποδα!»! Γελάσαμε πολύ! Ανωνύμου

 

 Τέλος,  παρακαλώ να ενεργήσετε αυτεπάγγελτα και ταχύτατα, να γίνει ΕΔΕ και να τεθεί σε δυνητική ή αυτοδίκαιη αργία, για κατοχή δύο θέσεων, απιστία στην υπηρεσία, πλαστογραφίες – πιθανές – παρανομίες για προσπόριση οικονομικού οφέλους κατά Δημοσίου, παραβίαση ωραρίου δημοσίου υπαλλήλου, παράβαση καθήκοντος ανωτέρων της, , νόθευση δημοσίων εγγράφων, απάτη διακεκριμένη κατά δημοσίου κλπ….

 

Μην προσπαθήσετε να την δικαιολογήσετε γιατί η υπόθεση δεν καλύπτεται. Η ίδια με ειρωνευόταν στον κ. Δήμου και έλεγε ότι αφού η κ. Δανίλη Ελένη του ΠΣΠΑ δεν έπαθε τίποτα, άρα και αυτή δεν θα πάθει…. Η ψείρα βγήκε στον γιακά,  λέει ο λαός!

 

Νομική θεμελίωση:

ΝΟΜΟΣ ΥΠ” ΑΡΙΘΜ. 4022/2011.

(ΦΕΚ Α” 219/03-10-2011). Εκδίκαση πράξεων διαφθοράς Πολιτικών και Κρατικών Αξιωματούχων, υποθέσεων μεγάλου κοινωνικού ενδιαφέροντος και μείζονος Δημοσίου Συμφέροντος και άλλες διατάξεις.

Αρθρο 1. Πεδίο εφαρμογής του νόμου

 

Οι διατάξεις του νόμου αυτού εφαρμόζονται για:
α) κακουργήματα τα οποία δεν υπάγονται στις ρυθμίσεις της παραγράφου 1 του άρθρου 86 του Συντάγματος και διαπράττουν υπουργοί ή υφυπουργοί, καθώς και κακουργήματα που διαπράττουν βουλευτές, κατά τη διάρκεια της θητείας τους, ακόμη και αν οι υπαίτιοι έχουν παύσει να φέρουν την ιδιότητα αυτή, εφόσον αυτά υπάγονται στην καθύλην αρμοδιότητα του τριμελούς εφετείου,
β) κακουργήματα τα οποία διαπράττουν, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους ή επωφελούμενοι από την ιδιότητά τους, γενικοί και ειδικοί γραμματείς Υπουργείων, διοικητές, υποδιοικητές ή πρόεδροι διοικητικών συμβουλίων ή διευθύνοντες ή εντεταλμένοι σύμβουλοι νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, δημοσίων επιχειρήσεων, δημοσίων οργανισμών και νομικών προσώπων ιδιωτικού δικαίου τη διοίκηση των οποίων ορίζει άμεσα ή έμμεσα το κράτος, καθώς και αιρετά μονοπρόσωπα όργανα των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, εφόσον αυτά υπάγονται στην καθύλην αρμοδιότητα του τριμελούς εφετείου και
γ) κακουργήματα ιδιαίτερα μεγάλου κοινωνικού ενδιαφέροντος ή μείζονος δημοσίου συμφέροντος, εφόσον υπάγονται στην καθύλην αρμοδιότητα του τριμελούς εφετείου, ο δε χαρακτηρισμός της υπόθεσης ως ιδιαίτερα μεγάλου κοινωνικού ενδιαφέροντος ή μείζονος δημοσίου συμφέροντος γίνεται με πράξη από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Αρθρο 2. Ποινική δίωξη – Ανάκριση

Ο εισαγγελέας όταν λάβει τη μήνυση, την έγκληση ή την αναφορά, για την τέλεση πράξης του προηγούμενου άρθρου, ενεργεί σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 43 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας και ασκεί την ποινική δίωξη παραγγέλλοντας ανάκριση. Μπορεί να διαταχθεί και προκαταρκτική εξέταση, η οποία διενεργείται αποκλειστικά από εισαγγελέα πρωτοδικών και ολοκληρώνεται μέσα σε προθεσμία δύο μηνών.

————–

Άρθρο 354. Π.Κ. Διατάραξη οικογενειακής τάξης.

Άρθρο 361. Π.Κ. Εξύβριση

Άρθρο 362. Π.Κ. Δυσφήμιση

Άρθρο 363. Π.Κ. Συκοφαντική Δυσφήμιση

Άρθρο 363. Π.Κ. Εκβίαση

Άρθρο 386. Π.Κ. Απάτη, Απάτη στην υπηρεσία νόθευση δημοσίων εγγράφων, απείθεια.

Άρθρο 389. Π.Κ. Απατηλή πρόκληση βλάβης

Ν. 3849/2010: Εγκλήματα σχετικά με την Υπηρεσία

Άρθρο 239. Π.Κ. Κατάχρηση εξουσίας

Άρθρο 259. Π.Κ. Παράβαση υπηρεσιακού απορρήτου

Άρθρο 258 Π. Κ. Απιστία στην υπηρεσία

Παράνομη κατοχή δεύτερης θέσης στο Δημόσιο.

NOMOΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 4325

Εκδημοκρατισμός της Διοίκησης – Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση.

Αποκατάσταση αδικιών και άλλες διατάξεις

 

Παράβαση καθήκοντος κατ” εξακολούθηση (άρθρο 259 ΠΚ)

Ο μη έλεγχος καταγγελίας είναι πειθαρχικό αδίκημα, αλλά και ποινικό.

΄Αρθρο 138
Κωλύματα και εξαίρεση μελών υπηρεσιακού συμβουλίου

1. Μέλη του υπηρεσιακού συμβουλίου που δε δικαιούνται να διεξάγουν ανάκριση σύμφωνα με τη διάταξη της παρ. 3 του άρθρου 128 του παρόντος ή έχουν διενεργήσει πειθαρχική ανάκριση στην κρινόμενη υπόθεση, κωλύονται να μετάσχουν στη σύνθεσή του κατά την κρίση της υπόθεσης αυτής.
2. Ο διωκόμενος μπορεί με έγγραφη αίτησή του να ζητήσει την εξαίρεση μελών του υπηρεσιακού συμβουλίου με την προϋπόθεση ότι με τα υπόλοιπα μέλη υπάρχει απαρτία. Η αίτηση αυτή που υποβάλλεται δύο τουλάχιστον ημέρες πριν από την συζήτηση της υπόθεσης, πρέπει να περιέχει κατά τρόπο σαφή και συγκεκριμένο τους λόγους της εξαίρεσης και να συνοδεύεται από τα στοιχεία με τα οποία αυτοί αποδεικνύονται. Για την αίτηση εξαίρεσης το υπηρεσιακό συμβούλιο αποφασίζει αιτιολογημένα με συμμετοχή των νομίμων αναπληρωτών των μελών των οποίων ζητείται η εξαίρεση. Τα μέλη που εξαιρούνται, αντικαθίστανται από τα αναπληρωματικά τους. Αν εξαιρεθεί το τακτικό και το αναπληρωματικό του μέλος, το συμβούλιο συνεδριάζει με τα υπόλοιπα μέλη του εφόσον έχει απαρτία. Η εξαίρεση αναπληρωματικού μέλους μπορεί να ζητηθεί και την ημέρα της συνεδρίασης. Στην περίπτωση αυτή το συμβούλιο αποφασίζει αμέσως επί της αιτήσεως εξαιρέσεως με τα υπόλοιπα μέλη του.
3. Στην περίπτωση της παρ. 4 του άρθρου 128 του παρόντος αποκλείεται να μετάσχει στο υπηρεσιακό συμβούλιο ο ανακριτής ή αυτός που συμμετείχε στο υπηρεσιακό συμβούλιο κατά την πρώτη κρίση.
Δεν μπορούν να εξαιρεθούν μέλη τακτικά ή αναπληρωματικά περισσότερα από τα απαιτούμενα για να έχει το υπηρεσιακό συμβούλιο απαρτία.

Νόμος 3849/2010: Τροποποίηση του ν. 3213/2003, διατάξεων του Ποινικού Κώδικα που αφορούν εγκλήματα σχετικά με την Υπηρεσία και άλλες διατάξεις…

Άρθρο 263Β. Μέτρα προστασίας για όσους συμβάλουν στην αποκάλυψη υποθέσεων διαφθοράς. Παρακαλώ την προστασία μάρτυρα δημοσίου συμφέροντος..

Αιτούμαστε προστασία Μάρτυρα Δημοσίου Συμφέροντος.

Η παρούσα αποτελεί νέα μήνυση, έγκληση και πολιτική αγωγή 45 ευρώ κατά παντός.

Μάρτυρες

  Παμουκτσόγλου Αναστασία, Δράμας 3, Θρακομακεδόνες Αθήνα, τηλ. 693230641

 Αντωνόπουλο Ιωάννη, Γραφείο σχολικών Συμβούλων Κηφισίας 16, Αθήνα, Τ.Κ. 11526, 210-5226297

Φάσσαρης Γιάννης Πρόεδρος Α΄ΕΛΜΕ Μιχ. Βόδα 12 Αθήνα

Ακριτίδης Θωμάς Σχολικός Σύμβουλος τηλ. 694461964

Γιώργος Ρόζος  Γκύζη Αθήνα, τηλ. 6937243725

Δήμου Γιώργο της Ά Διεύθυνσης Αθήνας, τηλ. 210523344

Καταθέτω σχετικά νέα αποκαλυπτικά έγγραφα και μόλις αρχίσει η ΕΔΕ θα καταθέσω και άλλα.. Αυτά που καταθέτω είναι αρκετά για την έναρξη της ΕΔΕ…

 

Νομική θεμελίωση:

ΝΟΜΟΣ ΥΠ” ΑΡΙΘΜ. 4022/2011.

(ΦΕΚ Α” 219/03-10-2011). Εκδίκαση πράξεων διαφθοράς Πολιτικών και Κρατικών Αξιωματούχων, υποθέσεων μεγάλου κοινωνικού ενδιαφέροντος και μείζονος Δημοσίου Συμφέροντος και άλλες διατάξεις.

Αρθρο 1. Πεδίο εφαρμογής του νόμου

Οι διατάξεις του νόμου αυτού εφαρμόζονται για:
α) κακουργήματα τα οποία δεν υπάγονται στις ρυθμίσεις της παραγράφου 1 του άρθρου 86 του Συντάγματος και διαπράττουν υπουργοί ή υφυπουργοί, καθώς και κακουργήματα που διαπράττουν βουλευτές, κατά τη διάρκεια της θητείας τους, ακόμη και αν οι υπαίτιοι έχουν παύσει να φέρουν την ιδιότητα αυτή, εφόσον αυτά υπάγονται στην καθύλην αρμοδιότητα του τριμελούς εφετείου,
β) κακουργήματα τα οποία διαπράττουν, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους ή επωφελούμενοι από την ιδιότητά τους, γενικοί και ειδικοί γραμματείς Υπουργείων, διοικητές, υποδιοικητές ή πρόεδροι διοικητικών συμβουλίων ή διευθύνοντες ή εντεταλμένοι σύμβουλοι νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, δημοσίων επιχειρήσεων, δημοσίων οργανισμών και νομικών προσώπων ιδιωτικού δικαίου τη διοίκηση των οποίων ορίζει άμεσα ή έμμεσα το κράτος, καθώς και αιρετά μονοπρόσωπα όργανα των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, εφόσον αυτά υπάγονται στην καθύλην αρμοδιότητα του τριμελούς εφετείου και
γ) κακουργήματα ιδιαίτερα μεγάλου κοινωνικού ενδιαφέροντος ή μείζονος δημοσίου συμφέροντος, εφόσον υπάγονται στην καθύλην αρμοδιότητα του τριμελούς εφετείου, ο δε χαρακτηρισμός της υπόθεσης ως ιδιαίτερα μεγάλου κοινωνικού ενδιαφέροντος ή μείζονος δημοσίου συμφέροντος γίνεται με πράξη από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Αρθρο 2. Ποινική δίωξη – Ανάκριση

Ο εισαγγελέας όταν λάβει τη μήνυση, την έγκληση ή την αναφορά, για την τέλεση πράξης του προηγούμενου άρθρου, ενεργεί σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 43 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας και ασκεί την ποινική δίωξη παραγγέλλοντας ανάκριση. Μπορεί να διαταχθεί και προκαταρκτική εξέταση, η οποία διενεργείται αποκλειστικά από εισαγγελέα πρωτοδικών και ολοκληρώνεται μέσα σε προθεσμία δύο μηνών.

————–

Άρθρο 354. Π.Κ. Διατάραξη οικογενειακής τάξης.

Άρθρο 361. Π.Κ. Εξύβριση

Άρθρο 362. Π.Κ. Δυσφήμιση

Άρθρο 363. Π.Κ. Συκοφαντική Δυσφήμιση

Άρθρο 363. Π.Κ. Εκβίαση

Άρθρο 386. Π.Κ. Απάτη, Απάτη στην υπηρεσία νόθευση δημοσίων εγγράφων, απείθεια.

Άρθρο 389. Π.Κ. Απατηλή πρόκληση βλάβης

Ν. 3849/2010: Εγκλήματα σχετικά με την Υπηρεσία

Άρθρο 239. Π.Κ. Κατάχρηση εξουσίας

Άρθρο 259. Π.Κ. Παράβαση υπηρεσιακού απορρήτου

Άρθρο 258 Π. Κ. Απιστία στην υπηρεσία

Παράβαση καθήκοντος.

ΔιατΕισΠλημΑγριν 77/2015 [Παράβαση καθήκοντος κατά συναυτουργία και κατ” εξακολούθηση …

Παράνομη κατοχή δεύτερης θέσης στο Δημόσιο.

NOMOΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 4325

Εκδημοκρατισμός της Διοίκησης – Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση.

Αποκατάσταση αδικιών και άλλες διατάξεις

Παράβαση καθήκοντος κατ” εξακολούθηση (άρθρο 259 ΠΚ)

Ο μη έλεγχος καταγγελίας είναι πειθαρχικό αδίκημα, αλλά και ποινικό.

΄Αρθρο 138
Κωλύματα και εξαίρεση μελών υπηρεσιακού συμβουλίου

1. Μέλη του υπηρεσιακού συμβουλίου που δε δικαιούνται να διεξάγουν ανάκριση σύμφωνα με τη διάταξη της παρ. 3 του άρθρου 128 του παρόντος ή έχουν διενεργήσει πειθαρχική ανάκριση στην κρινόμενη υπόθεση, κωλύονται να μετάσχουν στη σύνθεσή του κατά την κρίση της υπόθεσης αυτής.
2. Ο διωκόμενος μπορεί με έγγραφη αίτησή του να ζητήσει την εξαίρεση μελών του υπηρεσιακού συμβουλίου με την προϋπόθεση ότι με τα υπόλοιπα μέλη υπάρχει απαρτία. Η αίτηση αυτή που υποβάλλεται δύο τουλάχιστον ημέρες πριν από την συζήτηση της υπόθεσης, πρέπει να περιέχει κατά τρόπο σαφή και συγκεκριμένο τους λόγους της εξαίρεσης και να συνοδεύεται από τα στοιχεία με τα οποία αυτοί αποδεικνύονται. Για την αίτηση εξαίρεσης το υπηρεσιακό συμβούλιο αποφασίζει αιτιολογημένα με συμμετοχή των νομίμων αναπληρωτών των μελών των οποίων ζητείται η εξαίρεση. Τα μέλη που εξαιρούνται, αντικαθίστανται από τα αναπληρωματικά τους. Αν εξαιρεθεί το τακτικό και το αναπληρωματικό του μέλος, το συμβούλιο συνεδριάζει με τα υπόλοιπα μέλη του εφόσον έχει απαρτία. Η εξαίρεση αναπληρωματικού μέλους μπορεί να ζητηθεί και την ημέρα της συνεδρίασης. Στην περίπτωση αυτή το συμβούλιο αποφασίζει αμέσως επί της αιτήσεως εξαιρέσεως με τα υπόλοιπα μέλη του.
3. Στην περίπτωση της παρ. 4 του άρθρου 128 του παρόντος αποκλείεται να μετάσχει στο υπηρεσιακό συμβούλιο ο ανακριτής ή αυτός που συμμετείχε στο υπηρεσιακό συμβούλιο κατά την πρώτη κρίση.
Δεν μπορούν να εξαιρεθούν μέλη τακτικά ή αναπληρωματικά περισσότερα από τα απαιτούμενα για να έχει το υπηρεσιακό συμβούλιο απαρτία.

Νόμος 3849/2010: Τροποποίηση του ν. 3213/2003, διατάξεων του Ποινικού Κώδικα που αφορούν εγκλήματα σχετικά με την Υπηρεσία και άλλες διατάξεις…

Άρθρο 263Β. Μέτρα προστασίας για όσους συμβάλουν στην αποκάλυψη υποθέσεων διαφθοράς. Παρακαλώ την προστασία μάρτυρα δημοσίου συμφέροντος…

Αιτούμαστε την εξαίρεση του κ. Λόντου Χαράλαμπου, του κ. Σπ. Ρότσου διότι εκκρεμούν ήδη τρεις μηνύσεις και έρχονται και άλλες για ψευδή έγγραφη σύνταξη εγγράφου προς νομική υπηρεσία του Υπ. Παιδείας και επειδή το έγγραφο αυτό θα χρησιμοποιηθεί σε ΕΔΕ, μηνύσεις, αγωγές. Οι ανωτέρω, κατά την γνώμη μας, έχουν διαπράξει το αξιόποινο της ψευδούς σύνταξης εγγράφου ή ψευδούς βεβαίωσης και δεδομένου ότι ο κ. Χρήστος Κάτσικας και οι συν αυτόν εμπλέκονται στην απάτη τουλάχιστον των 85 εκατομμυρίων  του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, τριών Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στήριξης  και άλλων παρανομιών.

Οι ανωτέρω ήδη φέρονται δια των πράξεών ή παραλείψεών τους, (δεν έστειλαν ποτέ την υπόθεση Μακρή Μπότσαρη στον κ. Εισαγγελέα, με τα δήθεν πτυχία Ψυχολογίας Αθήνας και Μάστερ Αγγλίας, ούτε τα ανύπαρκτα ή  πλαστά πρακτικά της κ. Δανίλη κλπ.), να συμμετέχουν περιφερειακά στην ίδια απάτη, η οποία είναι κακούργημα και δεν παραγράφεται. Σημειώνω ότι τα αδικήματα διαφθοράς, υπεξαίρεσης κλπ., δεν παραγράφονται…

Πειθαρχικό Δίκαιο

)Βλέπε Ν. 4325/2015 (ΦΕΚ Α 47/11-5-2015) Άρθρο 4. Το άρθρο 104 του ν. 3528/2007 (Α” 26) αντικαθίσταται ως εξής:
«Άρθρο 104 Δυνητική θέση σε αργία Αναστολή άσκησης καθηκόντων σε έκθεση της προϊσταμένης αρχής ή αρμόδιου επιθεωρητή.

Τότε εκδίδεται και η διαπιστωτική πράξη θέσεως σε αργία εντός 30 ημερών από τον αρμόδιο πειθαρχικό προϊστάμενο. Η πράξη μπορεί να περιέχει και το αδίκημα της «ανάρμοστης συμπεριφοράς εντός και εκτός υπηρεσίας».

 Ν.4057/2012 ΦΕΚ 54/Α’/14-03-2012 «Πειθαρχικό Δίκαιο Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου»,

 1. ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΩΝ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΩΝ
  Με τις διατάξεις του άρθρου 112 αυξάνονται τα χρονικά όρια της παραγραφής των πειθαρχικών παραπτωμάτων, τα οποία στο ν. 3528/2007 ήταν
  μικρά και επέτρεπαν την αποφυγή της τιμωρίας. Έτσι ο χρόνος της παραγραφής είναι πλέον πέντε (5) έτη από την ημέρα διάπραξης του πειθαρχικού παραπτώματος και επτά (7) έτη εάν επήλθε διακοπή της παραγραφής λόγω κλήσης σε απολογία ή παραπομπής στο πειθαρχικό συμβούλιο. Ειδικά στις περιπτώσεις πειθαρχικών παραπτωμάτων με ιδιαίτερο βαθμό βαρύτητας, όπως η πράξη άρνησης αναγνώρισης του Συντάγματος ή έλλειψης αφοσίωσης στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία, η παράβαση καθήκοντος κατά τον Ποινικό Κώδικα ή άλλους ειδικούς ποινικούς νόμους, η απόκτηση οικονομικού οφέλους ή ανταλλάγματος προς όφελος του ιδίου του υπαλλήλου ή τρίτου προσώπου κατά την άσκηση των καθηκόντων του ή εξ αφορμής αυτών, η σοβαρή απείθεια και η αδικαιολόγητη αποχή από την εκτέλεση των καθηκόντων, ο χρόνος παραγραφής είναι επτά (7) έτη από την ημέρα διάπραξης και δέκα (10) έτη εάν επήλθε διακοπή της παραγραφής λόγω κλήσης σε απολογία ή παραπομπής στο πειθαρχικό συμβούλιο. Κατ’ εξαίρεση για το πειθαρχικό παράπτωμα της απόκτησης οικονομικού οφέλους ως αφετηρία για την έναρξη της παραγραφής ορίζεται η ημερομηνία που ο πειθαρχικώς προϊστάμενος έλαβε γνώση της τέλεσης της πράξης.

 

Σημείωση: Αν ο Πειθαρχικός Προϊστάμενος, δήθεν ήξερε, τότε έκανε παράβαση καθήκοντος που δεν παρέπεμψε την υπόθεση σε αργία, σε ΕΔΕ κλπ… , αλλά και έτσι να είναι η υπόθεση δεν παραγράφηκε.

.

Ο Πειθαρχικός Προϊστάμενος για το 1 δις 100 εκατομμύρια κ. Φίλης έλαβε γνώση στις 10-3-2016 όπως και οι επιμέρους Προϊστάμενοι αλλά και εγώ.

Νόμοι:

 Ν. 3528/ 9 Φεβρουαρίου 2007. Κύρωση του Κώδικα Κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.

Ν.4057/2012 ΦΕΚ 54/Α’/14-03-2012  «Πειθαρχικό Δίκαιο Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου»,

Ν. 4210 ΦΕΚ Α 254/21.11.2013.Ρυθμίσεις Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και άλλες διατάξεις.

Αρθρο  15. Δυνητική αργία  1. Στην παρ. 1 του άρθρου 104 του Υπαλληλικού Κώδικα (ν. 3528/2007), όπως ισχύει, όπως αντικαταστάθηκε με την περίπτωση 2 της υποπαραγράφου Ζ.3 της παρ. Ζ του άρθρου πρώτου του ν. 4093/2012, μετά την περίπτωση β” προστίθενται εδάφια, ως εξής:
«γ) έχει παραπεμφθεί αμετακλήτως με την ιδιότητα του μέλους υπηρεσιακού συμβουλίου και συλλογικού οργάνου εν γένει ενώπιον του αρμοδίου δικαστηρίου για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης στην υπηρεσία και της απιστίας περί την υπηρεσία,

 

Ν. 4325/2015 (ΦΕΚ Α 47/11-5-2015) Εκδημοκρατισμός της Διοίκησης – Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση. Αποκατάσταση αδικιών και άλλες διατάξεις.

 1. Το άρθρο 104 του ν. 3528/2007 (Α” 26) αντικαθίσταται ως εξής:

  «Άρθρο 104 Δυνητική θέση σε αργία Αναστολή άσκησης καθηκόντων

  1. Αν συντρέχουν λόγοι δημόσιου συμφέροντος μπορεί να τίθεται σε αργία ο υπάλληλος, κατά του οποίου:

  α) Έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αδίκημα το οποίο μπορεί να επισύρει την έκπτωση από την υπηρεσία. Ειδικά, προκειμένου για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος ο υπάλληλος μπορεί να τίθεται σε αργία εφόσον έχει παραπεμφθεί στο ακροατήριο για το αδίκημα αυτό.

  β) Έχει ασκηθεί πειθαρχική δίωξη για παράπτωμα, το οποίο μπορεί να επισύρει την ποινή της οριστικής παύσης ή

  γ) υπάρχουν αποχρώσεις ενδείξεις για έκνομη διαχείριση, οι οποίες στηρίζονται σε έκθεση της προϊσταμένης αρχής ή αρμόδιου επιθεωρητή.

  2. Σε κατεπείγουσες περιπτώσεις επιτακτικού δημοσίου συμφέροντος και πριν γνωμοδοτήσει το πειθαρχικό συμβούλιο, μπορεί να επιβληθεί στον υπάλληλο από το ανώτατο μονοπρόσωπο όργανο διοίκησης του φορέα όπου υπηρετεί το μέτρο της αναστολής άσκησης των καθηκόντων του. Μέσα σε τριάντα (30) ημέρες το πειθαρχικό συμβούλιο συνέρχεται και γνωμοδοτεί για τη θέση του υπαλλήλου σε αργία. Η αναστολή άσκησης των καθηκόντων αίρεται αυτοδικαίως, εάν το πειθαρχικό συμβούλιο δεν γνωμοδοτήσει για τη θέση σε αργία εντός της ανωτέρω προθεσμίας.

  3. Η πράξη, με την οποία ο υπάλληλος τίθεται σε δυνητική αργία ή επαναφέρεται στα καθήκοντά του, εκδίδεται από τον οικείο Υπουργό ή το ανώτατο μονομελές όργανο διοίκησης των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου ή, αν δεν υπάρχει, από τον Πρόεδρο του συλλογικού οργάνου διοίκησης των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου ύστερα από γνώμη του πειθαρχικού συμβουλίου. Για τη θέση του υπαλλήλου σε αργία απαιτείται προηγούμενη ακρόαση αυτού από το πειθαρχικό συμβούλιο.

  4. Μετά την πάροδο έτους από τη θέση σε αργία, το πειθαρχικό συμβούλιο υποχρεούται να γνωμοδοτήσει για τη συνέχιση ή μη της αργίας, άλλως η αργία αίρεται. Σε κάθε περίπτωση, η αργία αίρεται αυτοδικαίως μετά την πάροδο διετίας από την έκδοση της απόφασης θέσεως του υπαλλήλου σε αργία.

  5. Η αργία αρχίζει από την κοινοποίηση στον υπάλληλο της σχετικής πράξης. Ο υπάλληλος επανέρχεται στα καθήκοντά του από την κοινοποίηση της πράξης επαναφοράς ή αυτοδίκαια από την τελεσιδικία της ποινικής απόφασης που δεν συνεπάγεται έκπτωση ή της πειθαρχικής απόφασης, η οποία δεν επιβάλλει την ποινή της οριστικής παύσης ή από τη συμπλήρωση της διετίας κατά την προηγούμενη παράγραφο.»

Το άρθρο 109 του ν. 3528/2007 (Α” 26), όπως ισχύει, αντικαθίσταται ως εξής:
«Άρθρο 109 Πειθαρχικές ποινές
1. Οι πειθαρχικές ποινές που επιβάλλονται στους υπαλλήλους είναι: α) η έγγραφη επίπληξη,
β) το πρόστιμο έως τις αποδοχές δώδεκα (12) μηνών, γ) η στέρηση του δικαιώματος για προαγωγή από ένα (1) έως πέντε (5) έτη,
δ) η στέρηση του δικαιώματος συμμετοχής σε διαδικασία επιλογής προϊσταμένου οργανικής μονάδας οποιουδήποτε επιπέδου από ένα (1) έως πέντε (5) έτη,
ε) η αφαίρεση της άσκησης των καθηκόντων προϊσταμένου οργανικής μονάδας οποιουδήποτε επιπέδου για τη θητεία ή το υπόλοιπό της, στ) ο υποβιβασμός έως δύο (2) βαθμούς, ζ) η προσωρινή παύση από τρεις (3) έως δώδεκα (12) μήνες με πλήρη στέρηση των αποδοχών και
η) η ποινή της οριστικής παύσης, η οποία μπορεί να επιβληθεί μόνο για τα ακόλουθα παραπτώματα: της παράβασης του άρθρου 107 παράγραφος 1α του παρόντος, της παράβασης καθήκοντος κατά τον Ποινικό Κώδικα ή άλλους ειδικούς νόμους, της απόκτησης οικονομικού οφέλους ή ανταλλάγματος προς όφελος του ιδίου του υπαλλήλου ή τρίτου προσώπου κατά την άσκηση των καθηκόντων του ή εξ αφορμής αυτών, της χαρακτηριστικώς αναξιοπρεπούς ή ανάξιας για υπάλληλο διαγωγής εντός ή εκτός υπηρεσίας, της παράβασης της υποχρέωσης εχεμύθειας, της αδικαιολόγητης αποχής από την εκτέλεση των υπηρεσιακών καθηκόντων πάνω από είκοσι δύο (22) εργάσιμες ημέρες συνεχώς ή πάνω από τριάντα (30) εργάσιμες ημέρες σε διάστημα ενός (1) έτους ή πάνω από πενήντα (50) εντός μίας τριετίας, της εξαιρετικώς σοβαρής απείθειας, της άμεσης ή μέσω τρίτου προσώπου συμμετοχής σε δημοπρασία την οποία διενεργεί επιτροπή μέλος της οποίας είναι ο υπάλληλος ή όταν η επιτροπή αυτή υπάγεται στην αρχή στην οποία ο υπάλληλος υπηρετεί, της εμμονής σε άρνηση προσέλευσης για εξέταση από υγειονομική επιτροπή. Επίσης, η ποινή της οριστικής παύσης μπορεί να επιβληθεί στον υπάλληλο για οποιοδήποτε παράπτωμα αν κατά την προηγούμενη της διάπραξής του διετία του είχαν επιβληθεί τρεις (3) τουλάχιστον πειθαρχικές ποινές ανώτερες του προστίμου αποδοχών ενός (1) μηνός ή κατά το προηγούμενο της διάπραξής του έτος είχε τιμωρηθεί για το ίδιο παράπτωμα με ποινή ανώτερη του προστίμου αποδοχών ενός (1) μηνός.
2. Για την επιβολή οποιασδήποτε πειθαρχικής ποινής σε υπάλληλο συνεκτιμώνται οι ιδιαιτέρες συνθήκες τέλεσης του παραπτώματος, η εν γένει προσωπικότητα του υπαλλήλου, καθώς και η υπηρεσιακή του εικόνα όπως προκύπτει από το προσωπικό του μητρώο και τηρείται η αρχή της αναλογικότητας.

 

 1. Το άρθρο 109 του ν. 3584/2007 (Α” 143) αντικαθίσταται ως εξής:

  «Άρθρο 109 Συνέπειες αργίας

  1. Ο υπάλληλος ο οποίος τελεί σε κατάσταση αργίας απέχει από την άσκηση των κύριων και παρεπόμενων καθηκόντων του.

 

κε) η άσκηση εργασίας ή έργου με αμοιβή χωρίς προηγούμενη άδεια της υπηρεσίας, NOMOΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 4325, Εκδημοκρατισμός της Διοίκησης − Καταπολέμηση

Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση. Αποκατάσταση αδικιών και άλλες διατάξεις

 

 

ΝΟΜΟΣ ΥΠ” ΑΡΙΘΜ. 4022/2011. (ΦΕΚ Α” 219/03-10-2011) Εκδίκαση πράξεων διαφθοράς Πολιτικών και Κρατικών Αξιωματούχων, υποθέσεων μεγάλου κοινωνικού ενδιαφέροντος και μείζονος Δημοσίου Συμφέροντος και άλλες διατάξεις.

 

 

Μάρτυρες

Ψίνα Ιωάννα, Κηφισίας 16, Αθήνα, Τ.Κ. 11526, 210-5226297

Συρίου Ιωάννα, 42 Γυμνάσιο Αθηναίων, Μιχ. Βόδα 42 Αθήνα  τηλ. 2108256697

 Παμουκτσόγλου Αναστασία, Δράμας 3, Θρακομακεδόνες Αθήνα, τηλ. 693230641

 Αντωνόπουλο Ιωάννη, Γραφείο σχολικών Συμβούλων Κηφισίας 16, Αθήνα, Τ.Κ. 11526, 210-5226297

Γιώργος Ρόζος  Ραγκαβή 98 Γκύζη Αθήνα, τηλ. 6937243725

Κύριο Βαρελά Αριστοτέλη, Διευθυντή Δ΄ Δνση/ Βθμιας Εκπ/ σης Αθήνας

Συγγρού 165, 17121, Ν. Σμύρνη.

Φάσσαρης Ιωάννης Συνδικαλιστής,  Μιχ. Βόδα 12 Αθήνα

Καταθέτω σχετικά νέα αποκαλυπτικά έγγραφα και μόλις αρχίσει η ΕΔΕ θα καταθέσω και άλλα.. Αυτά που καταθέτω είναι αρκετά για την έναρξη της ΕΔΕ…

 

Μηνύονται όλοι οι ανωτέρω, τους οποίους ονομαστικά έχω αναφέρει, αιτούμαι την εξαίρεσή τους από τις θέσεις που κατέχουν  και δηλώνω παράσταση πολιτικής αγωγής κατά παντός.

Αιτούμαι προστασία Μάρτυρα Δημοσίου Συμφέροντος κατά το άρθρο 45Β και 163Β του Π.Κ.

Η παρούσα αποτελεί νέα μήνυση, έγκληση και πολιτική αγωγή 45 ευρώ κατά παντός.

Ο αιτών

 

 Με τιμή

 

Αθήνα,  28 – 4– 2016

Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος

Πολιτευτής Συνδικαλιστής

Πρόεδρος Ελληνοδιεθνής

Κολοκοτρώνη 7 Πεύκη Τ.Κ. 15121 Αθήνα

Τηλ. 6980203968

 

Υ.Γ. Κατατέθηκε στο Γραφείο του Υπουργού κ. Φίλη Ν. με αρ. πρωτ. 9786/21-10-2015 και στις 29-10-2015 και στις 11-11-2015.

Υ.Γ. Κατατέθηκε στη Διεύθνση Β/θμιας Εκπ/σης  Υπουργείου παιδείας μα αρ. πρωτ. 181846/11-11-2015. Και σε όλα τα Τμήματα με αρ. πρωτ 181858/11-11-2015

Κατατέθηκε στο Υπουργείο Παιδείας με αρ. Πρωτ. 44725/15-3-2016  σε όλες τις Διευθύνσεις και στο Γραφείο του κ. Υπουργού και κ. Γενικού Γραμματέα.

Υ.Γ. Κατατέθηκε στον Άρειο Πάγο με αρ. πρωτ. 835/28-4-2016

Σχετικά

 1. Κοινοποιήσεις εγγράφων για την υπόθεση ΑΣΠΑΙΤΕ ευρωπαϊκά προγράμματα

 

Α Η ομιλία του κ. Ν. Φίλη, στην Βουλή στις 10-3-2016 στην μορφωτική Επιτροπή

 

Β. Απάντηση του κ. Χ. Λόντου για Χρήστο Κάτσικα. της 25-2-2016.Απάντηση του κ. Χ. Λόντου για Χρήστο Κάτσικα. Κλπ… της 23-2-2016.

Γ, Κατάθεση του κ. Χρήστου Κάτσικα στις 23-4-2007 ότι είναι ιδιοκτήτης της www.alfavita.gr δημοσιογράφος, συντάκτης στην Εφημερίδα τα ΝΕΑ κλπ…

Ενώ στους προϊσταμένους του λέει ψευδώς  ότι δεν είναι δική του η  σε ένορκες καταθέσεις λέει ότι είναι δική του.

Δ. Απάντηση της 19-11-2015  15-2-2016 για τα 85 εκατομμύρια του Π.Ι και ΙΕΠ

Ε. Απάντηση της 15-2-2016 για τα 85 εκατομμύρια του Π.Ι και ΙΕΠ, αρχεία κλπ…

ΣΤ. Απάντηση της 25-1-2016 για τα 85 εκατομμύρια του Π.Ι και ΙΕΠ, αρχεία κλπ…

Ζ. Απάντηση  του ΙΕΠ ότι δεν έχουν ηλεκτρονικά αρχεία, της 11-2-2016 για τα 85 εκατομμύρια του Π.Ι και ΙΕΠ, αρχεία κλπ…

Η. Απάντηση της 15-2-2016 για τα 85 εκατομμύρια του Π.Ι και ΙΕΠ, αρχεία κλπ…

Θ. ΑΙΤΗΜΑ για πειθαρχικη διωξη συμβουλων του κ. φιλη κ.λπ

Ι. Αίτημα προς τον κ. Υπουργό σχετικά με Μπότσαρη, Δανίλη κλπ….

Σχετικά

 1. Κοινοποιήσεις εγγράφων για την υπόθεση ΑΣΠΑΙΤΕ ευρωπαϊκά προγράμματα

 

Απάντηση της κ. Μ. Ιατρίδου . της 15-9-2015

Απαντήσεις της κ. Ιατρίδου από το 2012 και μτά.

 1. Κατάθεση του κ. Χρ. Κάτσικα στην ΓΑΔΑ το 2007

 2. ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΑΠΑΝΩΝ» του εκπκα στην ΠαναΓιώτης Κάτσικας ΕΠΕ

 3. Διαύγεια οπου φαίνονται τα στοιχεία και η μερομηνία έναρξης της ΠαναΓιώτης Κάτσικας ΕΠΕ με ημερομηνια 13-10-2015.

5.Διορισμός της κ. Ιατρίδου σο 39 Γυμνάσιο Αθηνών

6.Διορισμός της κ.Ιατρίδου στο 15 Λύκειο Αθηνών.

Την καταγγελία την λάβαμε από τον Αναστάσιο Κουτσούκο.

Τα αποδεικτικά έγγραφα τα έχει η αρχαία Ιθώμη.

ankoutsoukos@yahoo.gr;

Related posts: