«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

«GREXIT!». ΜΕΤΑ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ (ΥΠΟ ΠΡΟ’Υ’ΠΟΘΕΣΕΙΣ!) ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen  Tel.+Fax: 0049 2102 32513E-Mail: chaziteo@t-online.de

                   29.04.2016

ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Η μακροχρονη λεηλασια της Ελλαδος η οποια ακολουθησε την λεηλασια της DDR και της Ισλανδιας, λαμβανει χωρα σημερα απο μια στενα συνεργαζομενη «διαπλοκη» απο γηγενεις και ξενους μεγαλοαπατεωνες.

Κατα τους Βουδιστες, η «Επαναληψη δημιουργει την Πραγμματικοτητα».

Οι μηχανισμοι λεηλασιας των Μεγαλοαπατεωνων στις δεκαετιες που περασαν, καταχρηστηκαν τα παντα για να δημιουργηθη συστηματικα στους λαους του πλανητη μας η εντυπωση, οτι προκειται για ενα τελειως συνηθισμενο φαινομενο.

Οι ανθρωποι πρεπει να αισθανονται την μεγαλοαπατη των καθαρματων που εστησαν το συστημα κυκλοφοριας του χρηματος σε κινηση, το οποιο καθε 70 εως 80 καταρρεει, οτι μεγαλοαπατη αυτη σε βαρος τους ειναι κατι το κανονικο που απορρει απο το συστημα.

Ενας χαρακτηριστικος τυπος απατης του συστηματος κεφαλαιοαγορας λειτουργει ετσι, ωστε καθε χρηματιστικο προ’ι’ον, π.χ. ενα αξιοχαρτο, να υποκειται σε καθωρισμενους  διαδικαστικους κανονες, οι οποιοι μαθηματικα μπορουν να υπολιγισθουν ενω ταυτοχρονα στο παρασκηνιο μια μικρη ομαδα «ιδιαιτερα πληροφορημενων», δηλαδη «απατεωνων», συνεχως μπορουν να μεταβαλλουν τους κανονες του παιχνιδιο ετσι ωστε οι συμμετεχοντες στην κεφαλαιοαγορα και οι οποιοι ακολουθουν παντοτε πιστα τους στατιστικους υπολογισμους, να κλεβονται εγκληματικα.

Επισης και τα μαζικα οπλα καταστροφης των οικονομιων, τα ετσι ονομασθεντα  «Ομολογα», ειναι αξιοχαρτα, των οποιων η αξια εξαρταται απο την αξια μιας αλλης περιουσιακης αξιας, συνηθως παλι μιας τετοιας που προκυπτει απο την αξια ενος αλλου αξιοχαρτου, μετατρεπουν τις «Κεφαλαιοαγορες» κατα τον ποιο απεχθη τροπο σε μεγαλες «Φουσκες».

Δια της στοχευμενης μετακινησης της σημασιας των εννοιων, δηλαδη της ανταλλαγης σημαδευμενων χαρακτηρισμων «Οικονομια-Φουσκα» στην θεση   «Πυραμιδοειδες Παιχνιδι» ‘η «Ελευθερη Οικονομια Αγορας» στην θεση «Καπιταλισμος», δηλαδη «Πληροφοριακη Ασυμμετρια» αντι «Απατη», οι   ανθρωποι αναμορφωθηκαν τοσο συστηματικα πανω στην εγκληματικη αυτη πραξη απατης ωστε να την θεωρουν ως κατι το κανονικο και το συνηθισμενο.

Συμπερισματικα, το μεγαλυτερο λαθος της νεοελληνικης ιστοριας ελαβεν χωρα, οταν αποφασισθηκε το 2002 η εισοδος της Ελλαδος στην Ευρωζωνη, Εως τοτε η οικονομια της βρισκονταν σε μια σχετικα σταθερη κατασταση και σε μια φαση αναπτυξης.

Παρ’ ολων των κλεπτοσοσιαλιστικων κυβερνησεων της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ της περιοδου 1974-2002 ο πληθωρισμος βρισκονταν σε ακομη ανεκτα ορια και η ανεργια υπο ελεγχο.

Την αποφαση για την αιτηση εισοδου της Ελλαδος στην Ευρωζωνη την πηρε, με συνεργεια της εγκληματικκης χρηματοπιστωτικης  εταιρειας «Goldman Sachs», που ανταμιφθηκε πλουσιοπαροχα με μερικες εκατονταδες χιλιαδες δολαρια των ΗΠΑ, ο εβραιογενης Πρωθυπουργος της Ελλαδος και προεδρος του ΠΑΣΟΚ Κωστας Σημιτης ‘η Ααρον Μαρδοχα’ι’ Αβουρης, Η λεηλασια της Ελλαδος που ακολουθησε, στοχο ειχε την σωτηρια των τραπεζων των Μεγαλοαπατεωνων της Ε.Ε. Οι διεθνεις τραπεζιτες με εκβιασμο των Ελληνων υπευθυνων χωρις χαρακτηρα, οπως ηταν ο επισης εβραιογενης πολιτικος Γεωργιος Παπανδρεου, ο αντικαταστατης του Κωστα Σημιτη, δια ισολογισμικων τυποποιησεων και ευρεια προπαγανδα δια των εβραιοελεγχομενων ΜΜΕ, φαινομενικα τουλαχιστον επετυχαν στον τομεα της κερδοσκοπιας.

Στην οικονομικη αναπτυξη των πυρηνων χωρων μελων της Ε.Ε. και δηθεν και στην επιτευξη του τελους της παγκοσμιας οικονομικης κρισης.

Ξαφνικα, απο την εποχη αυτη της ψευδους και εγκληματικης προπαγανδας, οι Ελληνες βρεθηκαν σε μια οικονομικα κεκλιμενη κατασταση, η οποια υφισταται μεχρι τις ημερες μας.

Δια της σκοπημα δημιουργηθεισης καταστασης αυτης, λεηλατειται σημερα εγκληματικα ο δημοσιος πλουτος (Λιμανια, Αεροδρομια, οδικα συστηματα, ποσιμο νερο, τουρισμος κ.α.) και ο ιδιωτικος πλουτος των Ελληνων πολιτων με τα εγκληματικα Μνημονια (δανειακες συμβασεις!) σε αγγλικη γλωσσα και στην μεταμορφωση της Ελλαδος, απο χωρα μελος της Ε.Ε., σε τριτοκοσμικο προτεκτορατο της Γερμανιας.

Βεβαιως η Ελλαδα ηταν ηδη προ της εκρηξης της οικονομικης κρισης το 2007 υπερχρεομενη.

Ο μεγαλος απατεωνας πολιτικος της Ελλαδος, ο ιδρυτης του ΠΑΣΟΚ, με την αναληψη της εξουσιας το 1981, δημιουργησε με ξενο και δανεικο χρημα μια φιλικη προς το ΠΑΣΟΚ μεσαια ταξη (τα περιφημα «νεα τσακια») η οποια ως εσωστρεφης ηταν τελειως εχθρικη σε καθε φιλελευθερη και ευρωπα’ι’κη ιδεα και επεδιωκε την αποκτηση πλουτου χωρις κοπο και εξω απο τους μηχανισμους της αγορας και του οικονομικου ανταγωνισμου οπως δειχνουν και τα εξης δεδομενα:                        

  1. Μονο εντος τεσσαρων ετων στην περιοδο 1981-1985, εισερευσαν στην Ελλαδα κυριως απο τραπεζες της Ιαπωνιας 50 δισεκατομμυρια δολαρια  των ΗΠΑ και 26 δισεκατομμυρια ευρω απο κοινοτικες επιδοτησεις.

  2. Το δημοσιο χρεος απο το 28 % του ΑΕΠ το 1980 εκτιναχθηκε το 1985 στο  47,8 % του ΑΕΠ, ενω το ελλειμμα του ισοζυγιου εξωτερικων συναλλαγων επιασε το 14,5 % του ΑΕΠ. Κατα την περιοδο 1979-2010 ελαβαν χωρα στην Ελλαδα 5.280 γενικες και κλαδικες απεργιες, σε ποσοστο 96% του δημοσιου τομεα, με απωλεια ημερων εργασιας, δηλαδη με απωλεια περιπου 150 δισεκατομμυριων ευρω χωρις να απωλεσουν οι απεργουντες απο τον μισθο τους ουτε ενα ευρω. Κατα την περιοδο 1993-2009 προσεληφθησαν στον ευρυτερο δημοσιο τομεα περι τα 600.000 ατομα με επιπλεον επιβαρυνση του δημοσιου τομεα  με 500 δισεκατομμυρια ευρω τον χρονο.

  1. Περιπου 180.000 ατομα ελαβαν παρανομες συνταξεις αξιας 24 δισεκατομμυριων ευρω χωρις να υπολογισθουν εδω τα «Εφαπαξ!»

  1. Μεταξυ 1990-2000 ελαβαν χωρα μονο στην Αθηνα 180 δηθεν φοιτητικες διαδηλωσεις, με απιστευτο μεγεθος καταστροφων στην ιδιωτικη περιουσια.

Με 125 % του ΑΕΠ δημοσιο χρεος, κατα την εκρηξη της παγκοσμιας οικονομικης κρισης το 2007, η Ελλας αδυνατουσε και προ της κρισης να πληρωνη τις εισαγωγες προ’ι’οντων απο την εγκληματικη γερμανικη εταιρεια SIEMENS και των αλλων γερμανικων εταιρειων εξοπλιστικων προγραμματων.

Προ της εκρηξης της παγκοσμιας οικονομικης κρισης, η Γερμανια ανηλθε, με ευρειες μειωσεις μισθων, με στεριση της εξουσιας των συνδικατων και με μια σκληρη σταθμικη πολιτικη, σε εναν πρωταθλητη των εξαγωγων.

Απο την αλλη πλευρα της ευρωζωνης οι εισαγωγικες χωρες, οπως η Ελλας, αδυνατουσαν να πληρωνουν τις εισαγωγες τους.

Δεν ειχαν αλλη λυση απο να χρεωνονται στις γερμανικες τραπεζες και αυτες να πληρωνουν τις εξαγωγικες εταιρειες ετσι ωστε το χρημα να παραμενη στην Γερμανια.

Τα χρεη οφειλαν να πληρωθουν με φορολογικες επιβαρυνσεις των λαων των χρεομενων κρατων.

Δια του τοκου επι τοκου μηχανισμου δανειοδοτισης, εξασφαλιζονταν ακομη και τα μελλοντικα κερδη των γερμανικων τραπεζων, ετσι ωστε η ανισοτητα να συνεχιζεται αιωνια, που για την Ελλαδα σημαινει η εξοφληση των χρεων της με νεα χρεη.

Στην τραγικη αυτη κατασταση η Ελλας χαροπαλευει εδω και 14 χρονια και εδω και ενα χρονο και με τα Capital Controls των τραπεζων της, δηθεν για να αποφευχθη διαρροη κεφαλαιων προς το εξωτερικο, στην πραγματικοτητα ομως για να εκπληρωθουν οι επιθυμιες των τραπεζων, που παντοτε ηταν κατα του ρευστου χρηματος.

Αυτο που φοβουνται οι τραπεζες διαχρονικα ειναι μια επιθεση των καταθετων τους στις καταθεσεις τους, δηλαδη το γνωστο «Run auf die Bank».

Προ του ιδιου προβληματος με την Ελλαδα βρισκονταν και βρισκονται ακομη η Ισπανια, η Πορτογαλια και η Ιταλια μαλιστα και η Γαλλια η οποια στηριζεται ιδιαιτερα απο την Γερμανια.

Αυτος ειναι και ο λογος που οι εισαγωγες χρηματοδοτηθηκαν με δανεια και δη στο μεγαλυτερο τους μερος με την εγκληματικη γερμανικη τραπεζα Deutsche Bank υπο την διοικηση του εβραιογενους Ελβετου κ. Ackermann.

Ειδικα αυτη η εγκληματικη γερμανικη τραπεζα σωθηκε στην πραγματικοτητα σε βαρος των φορολογουμενων Ελληνων πολιτων με συμπραξη των εβραιοδιαβρωμενων γερμανικων ΜΜΕ που κραυγαζαν για «τεμπεληδες και διεφθαρμενους Ελληνες» και δηθεν  υπευθυνους για την «αποτυχουσα οικονομικη αναταση» τους.

Εαν θελησει η Ελλας να ζηση μαζι με  τους ως ανω ονομασθεντες «υπεραπατεωνες» ειναι σαν να «αυτοκτονη».

ΑκτιβιστηςΗ φοτογραφία απο τον Ακτιβιστη

Προτου λεηλατηθει τελειως απο το 4τον Γερμανικο Ρα’ι’χ, η Ελλας οφειλει να εγκαταλυψη πολυ συντομα την Ευρωζωνη και να σπαση τις αλυσσιδες της σημερινης σκλαβιας με ενα νεο στρατιωτικο πραξικοπημας, οπως αυτο του 1967.

Βασει ενος στρατιωτικου επαναστατικου νομου θα επαναφερθει η θανατικη ποινη και θα ακολουθησει η εξοδος της Ελλαδος απο την Ευρωζωνη με τις εξης σταδιακα εφαρμοσημες

διαδικασιες:

α.  Εθνικοποιηση κατα 100 % της κεντρικης τραπεζας της Ελλαδιος, δηλαδη της Τραπεζας της Ελλαδος.

β.  Εισαγωγη ενος νεου εθνικου νομισματος, δηλαδη της «Νεας Δραχμης»  σε ισοτιμια 1 Νεα Δραχμη = 1 Ευρω.

Με αμεση ισχυ, οι υπαλληλικες αποδοχες, οι μισθοι των εργαζομενων, οι συνταξεις και τα διαφορα αλλα εισοδηματα ως δε και οι τιμες των προ’ι’οντων και παροχης υπηρεσιων και ολα τα ειδη δανειων στο εσωτερικο, θα πληρωνονται με την Νεαν Δραχμην. 

Θα πρεπει να αποφευχθη πασης θησιας, η υποτιμηση της Νεας Δραχμης που επιδιωκουν οι γηγενεις τυχοδιωκτες με μεγαλα χρεη στο εσωτερικο και μεγαλες και παρανομες καταθεσεις σε ευρω σε τραπεζες του εξωτερικου,  για να εισαγουν τα υπερτιμημενα ευρω προς  εξοφληση των χρεων τους σε υποτιμημενες Νεες Δραχμες.

Θα πρεπει δηλαδη να αποφευχθη πασης  θυσιας αυτο που συναιβει στην παλαι ποτε Σοβιετικη Ενωση, στην οποιαν οι ολιγαρχες της νομενκλατουρας αγορασαν σχεδον τα παντα με υπερτιμημενα εναντι του ρουβλιου δολλαρια που ειχαν φυγαδευσει στο εξωτερικο την περιοδο του κομμουνιστικου καθεστωτος.

 γ.  «Κλειδωμα» της ως ανω ισοτιμιας της Νεας Δραχμης και ελευθερα  εμπορευσιμης σε ολα τα χρηματιστηρια του εξωτερικου με αποκλεισμο  καθε κερδοσκοπικης επιθεσης απο τους απατεωνες για την υποτιμηση  αυτης.

Μονο ετσι θα αποφευχθει η ανοδος της αξιας των εισαγομενων προ’ι’οντων και η πιεση να χρησιμοποιηται συναλλαγμα απο εξαγωγικες εισπραξεις προ’ι’οντων, απο τουριστικες εισπραξεις, απο εισπραξεις της  ναυσιπλο’ι’ας  και απο αλλου.

  δ.  Οι τραπεζικες καταθεσεις σε συναλλαγμα ιδιωτων και εταιρειων σε ελληνικες τραπεζες ειναι επιτρεπτες και θα θεωρουνται ως καταθεσεις σε ξενο νομισμα.

  ε.  Επειδη εχει εξασφαλιστει μεγαλο αποθεμα σε συναλλαγμα, διοτι ο ισολογισμος του εξωτερικου εμποριου ειναι ισοσκελισμενος ‘η διοτι αυτος εχει πλεονασμα, ωστε καθε σκεψη για υποτιμηση της Νεας Δραχμης να μην  εχει κανενα νοημα.

Η εσωτερικη υποτιμηση ελαβεν ηδη χωρα με την μειωση των υπαλληλικων αποδοχων, των μισθων, των συνταξεων και των αλλων εισοδηματων.

Εαν οι δανειστες της Ε.Ε. ειχαν το θρασος να λαβουν αντιμετρα θα εχαναν περισσοτερα απ’ οτι θα κερδιζαν.

Επιπλεον μια πατριωτικη επαναστατικη κυβερνηση θα ηταν σε καλυτερη θεση να λαμβανη προστατευτικα μετρα για να διατηρη σταθερα ισοσκελισμενο τον ισολογισμο του εξωτερικου εμποριου.

   ζ.   Το μεγαλο δημοσιο χρεος των 321 δισεκατομμυριων ευρω του 2015 φυσικα δεν ειναι δυνατο να εξοφληθη αμεσως και χωρις απαραιτητες  ερευνες της νομιμοτητας δημιουργιας αυτου. Οταν οι Ελληνες με την Νεα Δραχμη σταθεροποιησουν την Οικονομια τους δεν θα ηταν πλεον οι        απατεωνες σε θεση να εκβιαζουν με Capital Controls την Ελλαδα.

        Το πρωτο βημα αντιδρασης θα ηταν η καταγγελια των τρειων Μνημονιων  (δανειακων συμβασεων) και η διακοπη πληρωμων των τοκων και  πανωτοκιων των δανεικων οσο καιρο θα απαιτητηθει για την ερευνα  σχετικα με την νομιμοτητα αυτων.

Στις σκληρες διαπραγματευσεις που θα  ακολουθησουν θα αφαιρεθουν απο τον λογαριασμο ολες οι παρανομιες και θα αξιωθει δικαστικως (διεθνη δικαστηρια!) η αποζημειωση του χρεους της Γερμανια προς την Ελλαδα, τοσο των πολεμικων  αποζημιωσεων οσο και του αναγκαστικου κατοχικου δανειου.που ξεπερνουν τα 278 δισεκατομμυρια ευρω.

Εαν η Ελλας εγκαταλειψει την Ευρωζωνη, τα δανεια της μετα την ως ανω ερευνα θα ξεπληρωθουν με την Νεα Δραχμη και με την ισοτιμια που διατυπωθηκε.

Η Ελλας θα συμπεριφερθει στη εξοδο της με τον ιδιο τροπο οπως την συμπεριφερθηκαν οι Ευρωπαιοι κατα τις διαπραγματευσεις για την εισοδο της στην Ευρωζωνη το 2001-2002. Το ετος 2001 το 75 % του δημοσιου χρεους ηταν εσωτερικο χρεος υψους 36 δισεκατομμυριων δραχμων.

Εντος μονο μιας νυχτας, δηλαδη απο την 01.01.2002 αυξηθηκε το χρεος αυτο σε 105 δισεκατομμυρια Ευρω. Για τον λογο αυτο το δημοσιο χρεος της Ελλαδος θα ξεπληρωθει με την Νεα Δραχμη και στην δοθεισα ισοτιμια.

Με την Νεα Δραχμη θα αρχισει και η νεα επενδυτικη δραστηριοτητα στα πλαισια ενος κρατικου- και ιδιωτικου αναπτυξιακου προγραμματος της οικονομιας.

Η αυξηση της ποσοτητας χρηματος στην κυκλοφορια αυτου θα καθωρισθει απο τις επενδυσεις στην Γεωργια, στην Βιοτεχνια και στην Βιομηχανια. 

Οι αποδοχες, μισθοι και συνταξεις θα αυξανονται υγειως αναλογα με την αυξηση της παραγωγικοτητας.

Ετσι θα καταπολεμηθει σταδιακα και η ανεργια με αυξηση του ΑΕΠ.

Στην πραγματικοτητα υφισταται ενα απεριοριστο φασμα δυνατων κοινωνικων και οικονομικων συστηματων περαν αυτο της Ε.Ε. Τα παλαια ψευδη της κατευθυνομενης προπαγανδας περι του δυαδισμου του συστηματος, δηλαδη περι του Καπιταλισμου ‘η Σοσιαλισμου, δηλαδη Κομμουνισμου, ειναι ψευδη παραμυθια οπως μας δειχνει και το οικονομικο συστημα που εφαρμοζει σημερα η Κινα.

Εαν επιτελους κατανοησει η ελληνικη κοινωνια οτι και η Νεα Δραχμη ως νομισμα δεν ειναι αυτοσκοπος, αλλα ειναι ενα εργαλειο διαπαιδαγωγισης για την εξελιξη εκαστοτε των κυριωτερων ελληνικων ικανοτητων, ετσι θα ανοιγονται με την σημερινη σταθμη της τεχνολογιας και για τους Ελληνες νεοι δρομοι για την αμοιβη των εργαζομενων Ελληνων.

Θα αμοιβονται ιδιαιτερα εκεινοι οι Ελληνες η οποιοι εξελισουν τις εφευρεσεις τους για το καλο της ελληνικης κοινωνιας.

Μονο οταν οι Ελληνες θαψουν τελεσιδηκα το προσφατο παρελθον τους της περιοδου 1974-2016, εφ’ οσον προηγουμενως θαψουν και ολα τα καθαρματα που ευθυνονται για την σημερινη καταντια τους χωρις καμια εξαιρεση, θα ανοιξουν νεοι οριζοντες για μια τοσο οικονομικη οσο και πνευματικη αναπτυξη της ελληνικης κοινωνιας.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου    

Και στα γερμανικά:

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou                                               Bleibergweg 114

                                                                                                   D-40885 Ratingen

                                                                                    Tel.+Fax: 0049 2102 32513

                                                                                 E-Mail: chaziteo@t-online.de

                                                                                                               28.04.2016

 

GREXIT!

NACH 14 JAHREN, DER EINZIGE AUSWEG (UNTER VORBEHALTE) ZUR RETTUNG HELLAS!

 

Dr. Georg Chaziteodorou

 

Die Ausplünderung Hellas heute, nach der Ausplünderung der DDR und Islands, erfolgt durch eine enge «Durchflechtung» von inländischen und ausländischen

«Supergaunern».

 

Nach den Buddhisten die «Wiederholung schafft die Wirklichkeit». Die

Ausbeutungsmechanismen in den vergangenen Jahrzehnten wurden dazu missbraucht, die Menschenbevölkerungen des Planeten Erde systematisch auf ihre laufende Übervorteilung zu konditionieren. Diese sollten es als ganz normal empfinden, dass sie von den Gelderfindern im System laufend ausgebeutet wurden und das gesamte Geldsystem alle siebzig bis achtzig Jahre unter der Last dieses Massenbetrugs zusammenbrach. Ein zentraler Betrugstypus in der Finanzwirtschaft funktioniert so, dass ein Finanzprodukt, z.B. ein Wertpapier, scheinbar bestimmten statistischen Regeln unterliegt, die sich auch prinzipiell

mathematisch berechnen lassen, hinter den Kulissen aber eine kleine Gruppe von «Insidern» d.h. von Gaunern, laufend die Spielregeln verändert, sodass jene

Marktteilnehmer, die sich tatsächlich exakt an die Ergebnisse ihrer statistischen Berechnungen halten, vollständig beschießen werden können. Auch die Massenvernichtungswaffen einer Wirtschaft, die so genannten «Derivate», sind Wertpapiere, deren Wert sich vom Wert eines anderen Vermögensgegenstands, zumeist wieder eines Wertpapiers, ableitet, d.h. ermöglicht die «Finanzmärkte» in unglaublicher Weise betrügerisch aufzublasen. Durch die gezielte

Verschiebung von Begriffsbedeutungen bzw. den Austausch von Bezeichnungen

«Blasen-Wirtschaft» an Stelle von «Pyramidenspiel» oder «freie Markwirtschaft» an Stelle von «Kapitalismus» bzw. 

«Informationsasymmetrie» anstatt «Betrug», wurden die Menschen geistig so umerzogen diese systematische betrügerische Übervorteilung als völlig normal  

zu empfinden. Schussfolgern, der größte Fehler der neuen hellenischen

Geschichte geschah, in der Eurozone im Jahr 2002 beizutreten bzw. aufgenommen zu werden. Bis dahin die Wirtschaft des Landes befand sich in

einem relativ stabilen Zustand und in einer Wachstumsphase. Trotz der

 

 

sozialräuberischen Regierungen der Zeit 1974-2002 und speziell der Regierung

PASOK, die Inflation lag in duldsamen Höhen und die Arbeitslosigkeit unter Kontrolle. Die Entscheidung der Beantragung des Beitritts in der Eurozone mit

gut bezahlter (einigen hundert Mio. US $) und verbrecherischen Unterstützung von «Goldman Sachs», traf ein Verräter des hellenischen Volkes, der hebräischstämmiger griechischer Ministerpräsident und Vorsitzender der Partei PASOK, Kostas Simitis bzw. Aaron Mardochei Awuris. Unter diesem Verräter

wurde Hellas von den inländischen und ausländischen Großgaunern als nächster Ausplünderungsopfer zur Rettung der Banken ausgesucht. Den internationalen Banker war es durch Erpressung von charakterlosern und auch hebräischstämmige Politiker Typ Georgios Papandreou, dem Nachfolger von

Kostas Simitis, durch Bilanzstandardisierung und Umfassende Propaganda durch die hebräischinfiltrierte und kontrollierten Massenmedien scheinbar gelungen, wider Gewinne zu erzielen, der wirtschaftliche Aufschwung der E.U. wurde vorgetäuscht, das Ende der Weltwirtschaftskrise in der E.U. verkündet. Plötzlich seit dieser Zeit gerieten die Hellenen in der finanziellen großen  Schieflage die bis heute andauert. Vor dieser Schieflage, sind dessen Fundamente, von den «einheimischen Gaunern» gelegt:

 

  1. Unter der Führung des Gründers der PASOK -Regierung Andreas

Papandreou und die Machtübernahme dieser Partei 1981 begann die erste

Phase der Ausplünderung Hellas die bis 1989 andauerte. Während dieser

Zeit mit fremdes und geliehenes Geld entstand eine neue sozialistische Mittelklasse von Menschen, die sehr feindlich gegenüber der Gesetze der wirtschaftlichen Entwicklung Hellas waren. Diese Klasse hatte zwar Durst an Geld, sie wollte aber dieses nicht mühenvoll durch die Marktmechanismen der freien Wirtschaft erarbeiten. Allein während der Periode 1981-1984 fließen in Hellas von japanischen Banken über 50 Mrd. US $ und EU – Subinvestitionen über 26 Mrd. US $  Diese Geld wurde nicht in der Wirtschaft investiert und nur benutzt um die politische Macht zu festigen. In Zeit 1891-1985 stieg die Staatsverschuldung von              28 %  in 47,8 % von BIP und führte die sprunghafte Steigerung des

des Außenhandels und zu einem Haushaltdefizit von 14,5 %  von BIP.

 

  1. Während der Periode 1979-2010 fanden in Hellas 5.280 Streiks und davon 96 % in der öffentlichen Sektor statt. Dadurch wurden 1385

Arbeitstagen vernichtet, ohne die Streikende etwas aus ihren

Gehalt, einbüßen zu müssen. Die Verluste in der Wirtschaft errechnen

sich Mit ca. 150 Mrd. Euro

 

  1. Während der Periode 1993-2009 sind 600.000 neue Beamten eingestellt

mit einer zusätzlichen Belastung des Haushaltes von über 500 Mrd. Euro

 

 

jährlich. Diese Einstellungen waren nicht notwendig und nur mit der Festigung der politischen Macht zu erklären 

 

  1. Wegen der Festigung der politischen Macht sind 180.000 Personen

unrechtsmäßig in die Rente geschoben. Dieser Vorgang belastete das

Rentensystem unnötig mit ca. 25 Mrd. Euro. Hier sind die Einmalzahlungen (Εφαπαξ!) nicht berücksichtigt.

 

Natürlich war Hellas bereits vor Ausbruch der Wirtschaftskrise 2007 hoch verschuldet. Mit 125 % des BIP konnte man sich die Einfuhren schon vor der Krise nicht wirklich leisten, insbesondere die Waren von der Hochbetrügerfirma SIEMENS und der anderen Rüstungsfirmen des Exportmeisters Deutschland.

Sachlich betrachtet, vor Ausbruch der Weltwirtschaftskrise, stieg die BRD durch

massiven Lohndruck, Entmachtung der Gewerkschaften und eine brutale Standortpolitik zur zentralen Exportmacht auf. Auf der anderen Seite befanden

sich die Importländer der Eurozone, die sich die Importe aus der BRD eigentlich

wie Hellas, nicht leisten konnten. Also verschuldeten sich die Importländer wie Hellas bei den deutschen Banken. Diese zahlten die Importe an die deutschen Exporteure, sodass das Geld in Deutschland blieb. Die Schulden muss die Bevölkerung des Importstaates zahlen. Über den Zinszinsmechanismus ist garantiert, dass die deutschen Banken auch in Zukunft davon profitieren, dass die Ungleichheit in allen Ewigkeit erhalten bleibt, d.h. dass Hellas immer Schulden aufnehmen muss wie zum wiederholte Mal bald wieder geschieht, wenn sie Zahlungsmittel benötigt. Hellas erlebt diese absurde Entwicklung seit 14 Jahre und seit einem Jahr dem so genannten Capital Controls um angeblich den Kapitalflucht zu verhindern, ohne ein Ende in Sicht zu sein! Die letzte Maßnahme hängt in Wirklichkeit mit der Tatsache zusammen, dass Banken schon immer gegen Bargeld waren, da genau dieses sie beim «Run auf die Bank» in arge Bedrängnis bringen kann wenn alle Kunden gleichzeitig ihre Einlagen beheben wollen. Es handelt sich also um eine geheime Absicht der Banken und nicht nur auf Hellas angewandt. Vor dem gleichen Problem standen

plötzlich und stehen noch, auch wenn man es verstecken will, Spanien, Portugal,

und Italien ja sogar auch Frankreich. Daher wurden die Einführen mit Krediten finanziert, und zwar zum größten Teil mit Krediten von der verbrecherischen Deutschen Bank unter Leitung des hebräischstämmigen Ackermanns. Und  

genau diese verbrecherische Bank war es nun, die in Wahrheit auf Kosten der Steuerzahler Hellas gerettet wurde, als alle hebräisch infiltrierten und kontrollierten Deutschen Massenmedien den «faulen und korrupten Griechen» die Schuld am «verpatzten Aufschwung» gegeben haben.

Dadurch wird das staatliche Vermögen (Hafen, Flughafen,

Straßensysteme, Energie, Wasser, Tourismus u.a.) und das Privatvermögen der

hellenischen Bürger buchstäblich durch die verbrecherische Memoranden in

 

 

englischer Sprache ausgeraubt und das Land, Mitgliede der E.U., in einen

Protektorat der BRD verwandelt.

 

Mit den oben genannten «Supergaunern» zusammen zu leben wäre für Hellas «Selbstmord». Bevor sie total  von 4te Deutsche Reich ausgeplündert wird

soll sie sehr bald zuerst die Eurozone verlassen und die Ketten der Versklavung mit einem Militärputsch, ähnlich wie 1967, brechen. Kraft eines Sondergesetzes

der Revolution, wird die Todesstraffe wieder eingeführt und der Austritt aus der Eurozone in folgende Schritte vollzogen ohne jedoch das Beispiel der Sowjet Union mit der Oligarchie sich wiederholt:

 

  1. Nationalisierung der hellenische Zentralbank (100 %)

 

  1. Einführung der neue nationale Währung «Neue Drachme» zu Verhältnis

1 Neue Drachme = 1 Euro.

          Mit sofortiger Wirkung werden, Gehälter, Löhne, Renten, verschieden

          andere Einkommen, Preisen von Produkten und Dienstleistungen und

          jeder Art von Kredite im Inland, in Neue Drachmen mit oben genannten

          Verhältnis umgewandelt. Die einheimische Oligarchie hat ihr illegal

          erworbenes Kapitalvermögen bereits in Ausland transferiert und

          spekuliert auf eine Abwertung der Neue Drachme um das Aufgewertete

          Euro wieder im Land zu bringen und durch die Differenz neues Vermögen

          zu schaffen und die Schulden günstig zu tilgen. Das soll mit allen Mitteln

          verhindert werden.

 

  1. «Zuschließen» der Gleichwertigkeit und frei verhandelbar in der

Börsenwährungen mit Ausschließung von spekulativen Angriffen der

Gauner für Entwertungen der Neue Drachme. Damit wird abgesichert dass die Werte der Einfuhren von Produkte und Dienstleistungen nicht steigern. Damit wird auch der Druck abgenommen Devisen aus Bankrücklagen, aus Export von Gütern, aus Tourismus, aus der Schifffahrt u.a. verschwenderisch für die Gauner zu Verfügung zu stellen um die Gleichwertigkeit der Neue Drachme zu erhalten.

 

  1. Die Bankeinlagen von privaten Personen und Unternehmen können auch

in Euro erhalten bleiben und werden als Einlage in fremder Währung betrachtet.

 

  1. Der Genügender Vorrat von Devisen ist abgesichert weil die Bilanz des

    Außenhandels des Landes ist ausbalanciert bzw. zeigt ein Überschuss

    Damit wird auch eine Abwertung der Neuen Drachme nicht notwendig

    sein. Die innere Abwertung erfolgte bereits mit Minderungen der Gehälter,

 

 

    der Renten und allen anderen Einnahmen. Wenn die Geldgeber der EU

    versuchen sollten, Gegenmaßnahme zu wagen, hätten sie mehr zu

    verlieren als zu gewinnen. Dazu kommt dass eine patriotische Regierung

    in der Lage sein wird, viele schützende Maßnahmen zu ergreifen, um die

    Bilanz des Außenhandels stabil zu halten.

 

  1. Die große Staatsschulden Hellas (321 Mrd. Euro im Jahr 2015) können

natürlich nicht getilgt werden. Wenn aber Hellas mit der Neuen Drachme

ihre Wirtschaft stabilisiert, wären die Gauner nicht in der Lage Hellas zu

erpressen wie heute z.B. mit Capital Controls. Als erster Maßnahme wäre

die Kündigung der unterschriebenen drei Memoranden und der Stopp der Zins- und Zinseszinszahlungen angebracht und der Beginn harte Verhandlungen mit den bisherigen Geldgeber. Als zweiter Maßnahme wäre die Durchführung einer logistischen Kontrolle der Staatsschulden,

damit der Illegale Anteil,  basierend auf internationalen Standards, festgestellt werden kann. Als dritte Maßnahme wäre die direkte Forderung

über internationalen Rechtsinstanzen, der Kriegschulden aller Art von der BRD, die basierend auf die Rechnungen der Allgemeinen Rechnungskammer Hellas übersteigen die 278 Mrd. Euro.

 

Wenn Hellas die Eurozone verlässt, die Staatsschulden werden mit der Neue Drachme bezahlt. Hellas wird sich so verhalten, wie es die Europäer sich verhalten haben zwischen 2001-2002 als Hellas in der Eurozone beigetreten ist.

Im Jahr 2001 75% der Staatsschulden waren Schulden von 36 Mrd. Drachmen

an die Einheimischen Bevölkerung. Innerhalb einer Nacht, ab 01.01.2002 sind diese Schulden  auf 105 Mrd. Euro gewachsen und zwar als Schulden in Devisen (Euro) weil Hellas keine Euro drucken dürfte. Die Staatsschulden werden damit nur in Neuen Drachmen bezahlt. Mit den neuen Drachme wird

die Investition eines großen Staatlichen- und Privatwachstumsprogramms der Wirtschaft durchgeführt. Die Steigerung der Geldmengen im Geldumlauf des

Landes wird bestimmt ausschließlich auf Investitionen in der Landwirtschaft,

im Handwerk und in der Industrie. Die Löhne, Gehälter und Renten werden gesund steigen und die Arbeitslosigkeit wird stufenweise abnehmen, analog mit dem Anstieg, auch stufenweise, des BIP.

 

Tatsächlich existiert ein unbegrenztes Spektrum möglicher Gesellschafts- und Wirtschaftssysteme außerhalb der E.U. Die alte Propagandalüge des Systemdualismus, nur Kapitalismus oder Sozialismus bzw. Kommunismus wären möglich, bleibt eine Lüge wenn man die Entwicklung Chinas vor Augen hält. Wenn die hellenische Bevölkerung endlich erkennt, dass die Neue Drachme als Geld kein Selbstzweck ist sondern ein Erziehungsinstrument zur

Entwicklung der jeweils wichtigsten hellenischen Fähigkeiten sein sollte, so

 

 

ergeben sich, beim heutigen Stand der Technologie, völlig neue Möglichkeiten

für die Belohnung der arbeitenden Hellenen. Es werden jene Hellenen besonders belohnt, welche die besten Erfindungen entwickeln und diese sofort einer möglichst großen Zahl von Hellenen zur Verfügung stellen. Wenn die Hellenen

die Vergangenheit zwischen 1974 und 2016 auf sich beruhen lassen, die Sündeböcke aber der wirtschaftlichen Katastrophe ohne Ausnahmen liquidieren und auf bisher ungenützten Wachstumsmöglichkeiten neugierig werden, kann daraus eine neue hellenische Gesellschaft herausgehen, welche neben dem

wirtschaftlichen Wachstum auch wieder ein unbegrenztes Wachstum in der geistigen Welt erleben werden kann.

 

Dr. Georg Chaziteodorou

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>