«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Όλοι οι πολιτικοί πρέπει να δικαστούν για εσχάτη προδοσία!

Και τα αποθεματικά της Βουλής στην Τράπεζα της Ελλάδος

ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ
Αυτό που δεν κατόρθωσε η κυβέρνηση επί προεδρίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, δηλαδή να μεταφερθούν τα αποθεματικά της Βουλής των Ελλήνων στην Τράπεζα της Ελλάδος, συνέβη επί προεδρίας του Ν. Βούτση.

Έτσι, σύμφωνα με κοινοβουλευτικές διαρροές που επικαλείται Το Βήμα, η Βουλή συναίνεσε στην μεταφορά των αποθεματικών της ύψους 67 εκατ. ευρώ στον ειδικό λογαριασμό που τηρείται στην Τράπεζα της Ελλάδος, στον οποίο έχουν μεταφερθεί και τα αποθεματικά των νοσοκομείων, του ΟΑΕΔ και του ΕΟΠΥΥ για την κάλυψη τρεχουσών υποχρεώσεων.

Μετά την μεταφορά των 67 εκατ. ευρώ το αποθεματικό της Βουλής των Ελλήνων περιορίζεται στα 10 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με διαρροές μέσω συνεργατών του προέδρου της Βουλής, η σχετική απόφαση «είναι προς το συμφέρον της Βουλής και του Δημοσίου». Μάλιστα διατύπωναν αιχμές για την άρνηση της προκατόχου του να παραδώσει τα αποθεματικά της Βουλής πέρυσι το καλοκαίρι, λέγοντας ότι «αν είχε γίνει αυτό η Βουλή θα είχε κερδίσει 1,5 εκατ. ευρώ από τις αποδόσεις των επιτοκίων».

Αργότερα, σε μια από τις πολλές αναρτήσεις της στο Twitter, η Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε καταφερθεί κατά του πρωθυπουργού καλώντας τον «να εξηγήσει τελικά τι έγινε με τα αποθεματικά, πώς χρησιμοποιήθηκαν και γιατί ζητούσαν να πάρουν και αυτά της Βουλής».

«Από τα αποθεματικά της Βουλής, σε πείσμα των επιθέσεων Μάρδα – Δραγασάκη – Μαξίμου, δεν πειράχθηκε ούτε ευρώ και η απόφαση αυτή δικαιώνεται» είχε υποστηρίξει η τέως πρόεδρος της Βουλής, η οποία είχε συγκρουστεί για το θέμα σφοδρά με τον διάδοχό της κ. Βούτση.

Με νέα ανάρτησή της η κ. Κωνσταντοπούλου εκφράζει την οργή της για την απόφαση αυτή: «Τα αποθεματικά-ταμειακά διαθέσιμα της Βουλής είναι για την κοινοβουλευτική λειτουργία του πολιτεύματος, όχι για τα δόντια Κυβ/σης-δανειστών» έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter.

Newsroom ΔΟΛ

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500073580

1 comment to Όλοι οι πολιτικοί πρέπει να δικαστούν για εσχάτη προδοσία!

 • «ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ:

  ΜΟΝΑΡΧΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ».

  Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ

  ΑΝΑΛΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»

  (ΒΙΝΤΕΟ)

  30|07|2015

  http://tvxs.gr/sites/default/files/imagecache/node_image/article/2013/41/140566-kontogiorgispdhfasdofhgduhg.jpg

  Το πραγματικό πολίτευμά της χώρας είναι:

  Μοναρχικού τύπου εκλόγιμη Ολιγαρχία

  ΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΟΠΩΣ «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ» ,

  »ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ»

  ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ «ΕΣΥ»

  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΠΕΛΕΞΑΝ

  ΕΝΩ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΨΕΥΔΟΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!

  ………………………………….

  Ο καθηγητής πολιτικής επιστήμης και πρώην πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου

  κ. Γιώργος Κοντογιώργης είναι ένα παράδειγμα ανθρώπου

  που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ΣΗΜΕΡΑ ένας άξιος πρωθυπουργός της Ελλάδος

  και να παράγει έργο όμως το υπάρχον πολιτικό σύστημα «δεν το επιτρέπει».

  (ασφαλώς και δεν είναι ο μόνος, άξιοι άνθρωποι υπάρχουν τους «αποβάλλει» όμως το σάπιο πολιτικό σύστημα- άλλωστε και οι ίδιοι δεν θα μπορούσαν να συνεργαστούν με αυτό)

  Το ερώτημα είναι υπάρχει τρόπος να απαλλαγούμε από τις ανεπάγγελτες μαριονέτες

  του πολιτικού συστήματος τις οποίες το ίδιο(πολιτικό σύστημα) παράγει;

  Στο παρακάτω βίντεο ο κ. Κοντογιώργης αναλύει

  γιατί δεν υπάρχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

  ……………………….

  ΒΙΝΤΕΟ

  Δεν υπάρχει Δημοκρατία

  https://www.youtube.com/watch?v=bBPAo1AT6LM

  Δημοσιεύτηκε στις 1 Οκτ 2013

  Ο καθηγητής πολιτικής επιστήμης και πρώην πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου

  κ. Γιώργος Κοντογιώργης καλεσμένος της εκπομπής του Kontra Channel

  «Επί του Πιεστηρίου»
  http://www.rafail.org/

  http://www.makeleio.gr/?p=404762

  ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ