«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΟ 1889

Η Γερμανία χτίζει στρατιωτική βάση στην Τουρκία κόστους 65 εκατομμυρίων ευρώ! Γιατί στην Τουρκία;;; Θα διαβάσουμε ποτέ ιστορία, να μην καταπίνουμε τις προδοσίες;;;

ΤΟΜΑΡΙΑΑυτή τη στιγμή στο αεροδρόμιο βρίσκονται έξι Τορνέιντο, ένα σκάφος εναέριου ανεφοδιασμού καθώς και 200 άνδρες προσωπικό.

Θα κατασκευαστεί μέσα στην βάση του Ιντσιρλίκ και θα φιλοξενεί τα αεροπλάνα και τα στρατεύματα της Γερμανίας
Η γερμανική κυβέρνηση μελετά, σύμφωνα με δημοσιεύματα του περιοδικού Der Spiegel την δημιουργία μιας μόνιμης βάσης στην Τουρκία όπου θα φιλοξενούνται στρατεύματα και αεροπλάνα της χώρας.

Η βάση αυτή θα δημιουργηθεί μέσα στο αεροδρόμιο του Ιντσιρλίκ στη νοτιοανατολική Τουρκία, όπου ήδη σταθμεύουν μαχητικά Τορνέιντο αλλά και μονάδες υποστήριξης των αεροσκαφών για τις επιδρομές εναντίον του Ισλαμικού Κράτους.

Η Γερμανία όμως, σύμφωνα με το περιοδικό, σκοπεύει να μονιμοποιήσει περεταίρω την θέση της σ” αυτή την περιοχή, αγοράζοντας ένα μεγάλο κομμάτι της υπάρχουσας βάσης και χτίζοντας τις δικές της εγκαταστάσεις.

Το κόστος αυτής της κίνησης υπολογίζεται να ξεπεράσει τα 65 εκατομμύρια ευρώ, τα περισσότερα εκ των οποίων θα ξοδευτούν για την κατασκευή κτιριακών εγκαταστάσεων και υποδομών.

Προς το παρόν, στη βάση του Ιντσιρλίκ βρίσκονται έξι Τορνέιντο, ένα σκάφος εναέριου ανεφοδιασμού καθώς και 200 άνδρες προσωπικό. Όπως γράφει το δημοσίευμα, η Γερμανία θα ξοδέψει περί τα 34 εκατομμύρια για την δημιουργία ενός πλήρως εξοπλισμένου στρατηγείου, 10 εκατομμύρια ευρώ για την εξυπηρέτηση των Tορνέιντο, και κάπου 15 εκατομμύρια ευρώ για να κατασκευαστούν οι εγκαταστάσεις για περίπου 400 στρατιώτες.

Στις συγκεκριμένη βάση θα υπάρχουν επίσης ένα νοσοκομείο καθώς και πολλές εγκαταστάσεις για την διασκέδαση και την άθληση των στρατιωτών, οι οποίες θα κοστίσουν περί τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ.

Η κίνηση αυτή από την πλευρά της Γερμανίας ενισχύει την παρουσία της στην περιοχή ενώ από την άλλη ισχυροποιεί την θέση της Τουρκίας στον γεωπολιτικό παιχνίδι σε ευρωπαϊκό και όχι μόνο επίπεδο.
Η βάση τοποθετείται στη νότια πλευρά της Τουρκίας, κοντά σε ακτή της Μεσογείου. Η Άγκυρα, επέτρεψε στις αμερικανικές δυνάμεις να χρησιμοποιήσουν τον χώρο για την εκστρατεία της αντιμετώπισης επιθέσεων του Ισλαμικού Κράτους, με όρο να μην χρησιμοποιηθεί για την υποστήριξη των Κούρδων, οι οποίοι είναι σύμμαχοι της Αμερικής και τους οποίους οι Τούρκοι θεωρούν απειλή.

Η βάση Ιντσιρλίκ, χρησιμοποιείται και από τις δυνάμεις της Σαουδικής Αραβίας, όπως αναφέρει το RT.

Η Γερμανία εξακολουθεί να διαπραγματεύεται με την Τουρκία σχετικά με την επίτευξη μιας συμφωνίας για τη μόνιμη ανάπτυξη στρατευμάτων.